FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 18:19

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Спорт на каналах

на SAT TV та в Інтернеті


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним


Спорт ( FTA / BISS ) на :

kozakuaДата: П`ятниця, 13.06.2014, 21:30 | Повідомлення # 151
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Телеканалы "Спорт-1" и "Спорт-2" начинают трансляции Евролиги по пляжному футболу 2014




Пока футбольный мир определяет сильнейшего среди сильнейших в Южной Америке, европейские пляжи собирают 24 сборных по пляжному футболу для ежегодного соревнования EBSL.

Турнир среди сборных команд Европы по пляжному футболу состоит из двух дивизионов -
А и Б, по 12 команд в каждом.

Сборная Украины представлена в первом дивизионе.

Первый этап пройдет с 20 по 22 июня в Катании, Италия.

Второй - в польском городе Сопот, 27 - 29 июня. На этом же этапе вступает в борьбу сборная Украины.

Третий этап состоится на пляжах Москвы в период с 11 по 13 июня.

Четвёртый этап припадает на 8 - 10 августа, город Шиофок, Венгрия.

Финалы разыграют 14 - 17 августа.

Телеканалы группы компании "Поверхность" и эксклюзивно покажут все 4 этапа и финалы в прямом эфире.




Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: П`ятниця, 25.07.2014, 15:03 | Повідомлення # 152
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Трансляція футболу тільки за гроші



Федеральний канал НТВ не планує показувати матчі російської Прем'єр-ліги, канали ВГТРК також поки не мають наміру транслювати чемпіонат Росії. Права на висвітлення всіх матчів РФПЛ належать телекомпанії «НТВ-Плюс».
Російська Прем'єр-ліга ризикує остаточно залишити загальнодоступне телебачення. Раніше канал НТВ, очевидно у вигляді ласку, транслював один матч туру, вибираючи саме соковите протистояння. Причому календар ігор часто подгонялся під вимоги НТВ.

Тепер же телеканал вирішив повністю зосередитися на показах «Глухаря» та «Поверненні Мухтара 2». Мабуть, епічно міліцейські саги, нескінченно змінюють один одного на хвилі каналу НТВ, володіють безсумнівно більш високим рейтингом, ніж такі матчі, як ЦСКА - «Спартак».

Сумно, але факт: наша Прем'єр-ліга не здатна заробляти, а значить, не може залучати серйозних партнерів і рекламодавців. Ексклюзивні права на трансляцію вже давно належать «НТВ-Плюс», але і кабельний канал, за чутками, знаходиться в тяжкому стані.

Підключити пакет «Наш футбол» коштує близько 200 руб. на місяць, однак на такі крайні кроки, очевидно, йдуть деякі любителі футболу. «Плюс» адаптувався під цифровий варіант, і вболівальники можуть замовити трансляцію кожного окремого матчу в мережі, що коштує близько 50 руб.

Втім, навіщо це робити, якщо елементарно можна зайти на всім відомі ресурси і, отримавши посилання на чарівну «сопку», насолодитися переглядом зустрічі безкоштовно. З піратськими трансляціями борються досить мляво. Якось найбільших піратів настрахав, але вони просто пришвартувалися десь на Сейшельських островах, зареєструвавши адресу свого ресурсу під якимось екзотичним доменом. Там, під покровом пальм, злодійство належать «НТВ-Плюс» прав не є злочином.

Тим часом становище «Плюса» стає все більш жалюгідним: по недавно прийнятого закону кабельним телеканалам заборонено підробляти на рекламі. Тепер супутникові канали не можуть крутити рекламні ролики. Заковика в тому, що за договором з Лігою-ТВ «НТВ-Плюс» зобов'язаний укомплектовувати показ будь-якого матчу Прем'єр-ліги рекламою спонсорів турніру.

Наш менталітет, а також здоровий глузд не дозволяють всім уболівальникам поголовно щомісяця спустошувати свої заощадження на 200 руб., А й зовсім відмовитися від перегляду матчів Прем'єр-ліги народ точно не готовий. Звичайно, піратські копії можуть з'явитися рятівним колом, але комусь скористатися допомогою Сейшельських порушників авторських прав не дозволяє совість, а комусь - швидкість вай-фаю.

Такі ситуації складалися вже неодноразово. Футбол почав поступово зникати з федеральних каналів, і трансляція центрального матчу туру на НТВ була останнім оплотом безкоштовного перегляду російського футболу. Раніше від трансляцій Прем'єр-ліги відмовлявся Перший канал.

Тоді керівництво російського спорту нав'язав трансляції каналу «Росія 2». Цього разу цей відносно спортивний телеканал теж не поспішає купувати права на трансляції. Головний редактор каналу Дмитро Губерниев розповів «Газеті.Ru», що не проти такої угоди, але в ВГТРК ніхто не звертався, та й взагалі остаточне рішення залишається за керівництвом компанії.

До слова, на НТВ рішення відмовитися від футболу, мабуть, було прийнято зовсім недавно, тому що календар перших шести турів був зверстаний, виходячи з інтересів федерального телеканалу, керівництво якого наполягало на проведенні центральних матчів о 13.30 по неділях.

Тим часом тепер час матчів може бути переглянуте: адже по літній спеці грати в розпал дня можна, тільки підлаштовуючись під «Повернення Мухтара 2». Тепер цієї вагомої причини немає, і в першому турі, наприклад, ЦСКА і «Торпедо» можуть зіграти в менш задушливе час.

Втім, за два тижні, що залишилися до старту чемпіонату, все ще може змінитися. Вплинути на ситуацію готовий міністр спорту Віталій Мутко, який встиг заявити, що ситуація із зникненням футболу з федерального ТБ є ненормальною. Особливо хвилює екс-президента РФС можливий збиток іміджу російського футболу напередодні домашнього чемпіонату світу

Сергій Попов

18 липня 2014




RATVODДата: Субота, 26.07.2014, 10:39 | Повідомлення # 153
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Міжнародний олімпійський комітет

оголосив про намір створити власний телеканал




Як зразок МОК планує використовувати концепцію телеканалу National Geographic


ЖЕНЕВА, 20 липня. / ІТАР-ТАСС /. Керівництво Міжнародного олімпійського комітету / МОК / планує створити власний телеканал.
Про це повідомляє прес-служба організації.

Детальне обговорення концепції та інших питань, пов'язаних із створенням телеканалу, обговорюватимуться в ході позачергової сесії організації, яка пройде 8-9 грудня в Монако.

"Представники МОК зв'яжуться з усіма зацікавленими сторонами протягом найближчих місяців, щоб продовжити розробку концепції", - наголошується в заяві глави МОК Томаса Баха. Згідно позиції МОК, створення даного телеканалу сприятиме просуванню олімпійських видів спорту в періоди між проведенням Олімпійських ігор.

"Поява такого роду телеканалу допоможе збільшити присутність спорту і цілий рік просувати олімпійські цінності в усьому світі", - йдеться в заяві організації. Як зразок МОК планує використовувати концепцію телеканалу National Geographic.

20 липня 2014

slavasamДата: Понеділок, 17.11.2014, 18:00 | Повідомлення # 154
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
На «2+2» - поєдинок Дерек Чісора vs Тайсон Ф'юрі
17.11.2014 14:27





У субботу, 29 листопада на каналі «2+2» відбудеться трансляція поєдинку між британськими суперважкоатлетами Дереком Чісорою і Тайсоном Ф'юрі.
Переможець поєдинку між британськими боксерами Дереком Чісорою і Тайсоном Ф'юрі стане обов'язковим претендентом на бій з чинним володарем титулу чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) у суперважкій вазі українцем Володимиром Кличком. Крім права на бій з Кличком-молодшим, британські боксери розіграють пояс чемпіона Європи (EBU), який Чісора виграв у вересні минулого року.
Бій-реванш між Чісорою і Ф'юрі пройде на лондонській ExCel Arena. Попередня зустріч боксерів відбулася в 2011 році. Тоді Ф'юрі переміг суперника за очками, але від бою з Кличком відмовився. Що стосується Дерека Чісори, то в лютому 2012-го він боксував з Віталієм Кличком, але програв одноголосним рішенням суддів. Тепер же британець всерйоз націлився на об'єднавчий бій з Володимиром Кличко.
«Я збираюся змести Тайсона Ф'юрі зі свого шляху і отримати титульний бій з Кличком», - заявив Дерек Чісора.
Дерек Чісора на професійному рингу здобув 20 перемог/13 нокаутом/і зазнав 4 поразки, на рахунку Ф'юрі - 22 перемоги (16 нокаутом) і жодної поразки.
Нагадаємо, що реванш між боксерами мав відбутися 26 липня, проте Чісора в ході спарингу травмував руку, і бій був скасований.
Дивіться у субботу 29 листопада на каналі «2+2» поєдинок за титул чемпіона Європи і право зустрічі з українським супертяжем Володимиром Кличко - Дерек Чісора проти Тайсона Ф'юрі.

джерело
slavasamДата: Вівторок, 18.11.2014, 18:00 | Повідомлення # 155
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканалам «Футбол 1»/«Футбол 2» виповнилося шість років







Сьогодні, 18 листопада, виповнюється 6 років телеканалам «Футбол 1»/«Футбол 2» - єдиним в Україні каналам, ефір яких присвячений виключно футбольній тематиці.





джерело
slavasamДата: Вівторок, 25.11.2014, 19:06 | Повідомлення # 156
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
ФІФА назвала п'ятірку кращих воротарів 2014 року


У Міжнародній федерації футболу почали визначати символічну збірну за підсумками 2014 року. Про це повідомляє ПрессОрг http://pressorg24.com з посиланнями на офіційний сайт ФІФА.

Символічна збірна визначається в ході голосування, в якому беруть участь близько 45 тис футболістів, що представляють 70 країн.

Першими були названі претенденти на місце у воротах цієї команди.

В п'ятірку кращих увійшли Мануель Нойєр, Клаудіо Браво, Тібо Куртуа, Ікер Касільяс і Джанлуїджі Буффон.

Нагадаємо, що до 1 грудня у ФІФА повинні визначитися з номінантами на позиції захисників, півзахисників і нападників символічної збірної.
джерело
slavasamДата: Середа, 26.11.2014, 18:13 | Повідомлення # 157
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Перший національний покаже біатлон в прямому ефірі



Вже в найближчу неділю стартує довгоочікуваний сезон в біатлоні. Уболівальники з нетерпінням чекають початку перегонів і, відповідно, задаються питанням «де дивитися?».

Sport.ua звернувся за коментарем в спортивний відділ Першого національного з проханням прояснити ситуацію щодо трансляцій біатлону в цьому сезоні.

«Ми плануємо показати максимум гонок в прямому ефірі. Стартуємо вже 30-го листопада показом змішаної естафети в шведському Остерсунді. Попередньо у нас всі гонки будуть в прямому ефірі, але якщо буде тимчасова накладка на новини - доведеться зрушувати. Якихось спеціальних студій не заплановано, але протягом перегонів обговорення з експертами, дозвоны тренерам, як у минулому сезоні.

Також кожен день змагання будуть виходити огляди гонок з кращими моментами.

Чи звертався хтось про подання суб-ліцензії? Нам це невідомо, це краще запитати в комерційному відділі або у юристів», - заявили Sport.ua у спортивному відділі Першого національного.

Зазначимо, що біатлонний сезон стартує 30 листопада, а завершиться 15 березня.

джерело
slavasamДата: Вівторок, 06.01.2015, 18:49 | Повідомлення # 158
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал «Футбол 1» покаже наживо церемонію вручення «Золотого м’яча-2014»



У понеділок 12 січня на телеканалі «Футбол 1» відбудеться пряма трансляція церемонії вручення нагороди FIFA «Золотий м'яч-2014» (Ballon d'OR 2014). Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Трансляція розпочнеться о 19.30.
Щорічна церемонія нагородження найкращих футболістів та тренерів світу пройде у швейцарському Цюріху у наступних номінаціях: Найкращий футболіст та футболістка року; Найкращий тренер чоловічої та жіночої команди; Гол року (Премія Пушкаша); Нагорода президента FIFA; Нагорода Fair-Play; Символічна збірна року за версією FIFA.
Найпрестижнішу нагороду «Золотий м'яч» отримає гравець, який набрав найбільшу кількість голосів тренерів та капітанів національних збірних, а також провідних спортивних журналістів. Трійка найкращих вже відома. Мануель Нойєр увійшов до кола головних претендентів на трофей завдяки своїй грі на Мундіалі у складі збірної Німеччини, яка виграла Кубок світу. Кріштіану Роналду став одним із творців десятої перемоги «Реала» у Лізі чемпіонів, а також кращим голеадором турніру. Ліонель Мессі був визнаний кращим гравцем Чемпіонату світу, а також побив десятки рекордів - у тому числі, став топ-бомбардиром в історії іспанської Прімери.
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 09.01.2015, 17:59 | Повідомлення # 159
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«2+2» розпочинає трансляцію поєдинків

Всесвітньої серії боксу




«2+2» вестиме ексклюзивну трансляцію поєдинків Всесвітньої серії боксу (WSB) на території України, повідомляє прес-служба телеканалу.
Перша трансляція відбудеться 16 січня. О 21:30 на ринг вийдуть «Українські отамани» проти «Мексиканських воїнів». Онлайн-трансляція вестиметься на на новому сайті телеканалу - http://2plus2.ua.
У складі «Українських отаманів» на ринг вийдуть -бронзовий призер чемпіонату світу, срібний призер чемпіонату Європи Микола Буценко (вагова категорія - до 56 кг), а також Валерій Харламов (до 75 кг) та Іван Соловйов (також - до 56 кг).
Починаючи з середини січня, щотижня протягом трьох місяців «Українські отамани» будуть виходити на ринг, де окрім команди з Мексики їх суперниками стануть «Кубинські приборкувачі», «Команда боксерів Росії», «Алжирські пустельні яструби», «Китайські дракони», «Марокканські леви Атласу» і «Британські левові серця».
Транслятором поєдинків Всесвітньої серії боксу за участі команди «Український отамани» «2+2» є третій сезон поспіль.
джерело
slavasamДата: Субота, 10.01.2015, 17:39 | Повідомлення # 160
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Підписка на телеканали «Футбол» залишається колишньою




У 2015 році вартість передплати на телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» для кабельних, супутникових та IPTV-провайдерів залишається на рівні 2014 року. Також діє система знижок.

Зараз у розпалі щорічне переоформлення договорів з провайдерами на наступний рік. І, незважаючи на фінансову кризу в країні, у 2015 році футбол залишиться доступним для телеглядача.

«У 2015 році ціна на канали «Футбол 1»/«Футбол 2» для кабельних, супутникових та IPTV-провайдерів залишається на рівні 2014 року, - розповів директор телеканалів Олександр Денисов. - Договірні умови для провайдерів залишилися колишніми: вартість за обидва каналу становить 0,25 центів (в еквіваленті). При цьому діє система знижок, яка залежить від обсягу абонентської бази оператора. Відповідно, знижки можуть доходити до 40% від базової вартості. Важливо, щоб наш телеглядач знав, що телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» прагнуть зберегти ціну як можна більш доступною».

У разі відсутності доступу або ж виникнення проблем з розповсюдженням сигналу телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» необхідно звертатися безпосередньо до провайдера програмної послуги. Також у глядача завжди є вибір при підключенні телеканалів: кабельні та IPTV-оператори в регіоні проживання, супутниковий оператор Xtra TV або сервіс цифрового інтерактивного телебачення OLL.TV.

Приємною несподіванкою для телеглядачів у 2015 році стане відсутність прямої реклами в ефірі каналів.

«З 2015 року ми прибираємо рекламні блоки з ефіру телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2», і тепер як такої реклами більше не буде. Це пов'язано з тим, що ми приходимо до моделі платного спортивного телебачення, яка існує у всьому світі: якщо користувач вже заплатив за канали, то, відповідно, більше не повинен платити своєю увагою за перегляд реклами, - розповів Олександр Денисов. - На телеканалах залишається опція «спонсорство» за прикладом Ліги чемпіонів. Таким чином, у каналів буде 4-5 преміум-спонсорів, але реклами - щогодини по 12 хвилин - більше не буде. Відповідно, футболу в ефірі наших каналів стане більше».

Нагадаємо, що в 2015 році телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» - ексклюзивні транслятори відбіркового етапу ЄВРО-2016 за участю національної збірної України, матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА, української Прем'єр-ліги, поєдинків кращих європейських чемпіонатів Англії, Іспанії та Італії. Також в ефірі каналів залишаться всі програми власного виробництва
джерело
slavasamДата: П`ятниця, 30.01.2015, 18:31 | Повідомлення # 161
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
ТК "Футбол" повернувся на ТБ і знову буде безкоштовним


Віктор Вацко повідомив приємну новину для любителів футболу.


Відомий вітчизняний телекоментатор Віктор Вацко повідомив, що телеканали «Футбол» знову будуть безкоштовними і повернуті до пакетів кабельних операторів.

- «Тільки що подзвонили з Інформаційних Технологій і порадували звісткою про безоплатне повернення в ТБ - пакети каналів «Футбол», - написав Віктор у своєму твіттері.

Кілька слів Вацко приділив донецькому «Шахтарю», отметивши, що «гірники» отримали потрійну вигоду від турне по Бразилії.

- «Шахтар» у Бразилії провів збори, провів супер-спаринги, пропіарив себе в латинській Америці, ще й заробив солідні гроші!
джерело
slavasamДата: Середа, 15.04.2015, 16:58 | Повідомлення # 162
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Інтер» покаже бій Кличка і Дженнінгса



У суботу, 25 квітня, о 22:30 на телеканалі «Інтер» у програмі «Ніч великого боксу» відбудеться пряма трансляція з Нью-Йорка поєдинку українського боксера Володимира Кличка проти американця Брайанта Дженнінгса. Про це повідомляє прес-служба каналу.
У цьому бої Володимир Кличко захищатиме свої титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO та американського журналу The Ring. Для українського боксера цей поєдинок стане 19-м чемпіонським боєм поспіль і, відповідно, 18-м захистом чемпіонських титулів.
Нагадаємо, що «Інтер» володіє правами на показ боксерських поєдинків братів Кличків. Попередній бій Володимира Кличка «Інтер» транслював 15 листопада 2014 року. У ньому український боксер захистив свій титул чемпіона IBF від болгарсько
боксера Кубрата Пулєва.
джерело
slavasamДата: Субота, 18.04.2015, 17:18 | Повідомлення # 163
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Телеканал «Спорт 1» покаже всі матчі ЧС-2015 у форматі HD


Телеканал «Спорт 1» покаже всі 64 матчі чемпіонату світу з хокею 2015 року, який пройде в Чехії з 1 по 17 травня, у форматі високої чіткості HD. Всі ігри за участю збірної Росії з хокею також будуть показані в ефірі телеканалу «Спорт 1». У прямому ефірі у форматі HD російські вболівальники зможуть побачити зустрічі зі Словенією, Данією, Білоруссю і Фінляндією на груповому етапі, а також півфінал за участю національної збірної в разі участі в ньому російської команди.

На іграх турніру працюватимуть відомі спортивні коментатори Роман Скворцов, Сергій Гімаєв та Олександр Ткачов, повідомляється в прес-релізі ВГТРК.

«Ми продовжуємо став традицією показ найважливіших світових спортивних подій у форматі HD, до яких, безумовно, відноситься чемпіонат світу з хокею. Важливо відзначити, що глядачі «Спорт 1» побачать всі ігри першості в повному обсязі. Крім того, за підсумками кожного ігрового дня буде виходити програма «Чемпіонат світу. День за днем», - зазначив керівник дирекції спортивного мовлення ВГТРК Олександр Тащин.
джерело
slavasamДата: Середа, 06.05.2015, 13:01 | Повідомлення # 164
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
За рішенням правовласника канал XSPORT припиняє мовлення в Україні



12 травня 2015 року за рішенням правовласника канал XSPORT припиняє своє мовлення на території України.

Як відомо, 1 січня цей канал на 90 днів призупинив роботу для оптимізації технічних витрат. Проте потім було прийнято рішення мовлення не відновлювати.

Тим не менш абоненти ВОЛІ – любителі спортивних телепрограм − і далі можуть стежити за подіями у світі спорту на таких цікавих тематичних каналах, як «Спорт 1», «Спорт 2», «Футбол 1 HD» і «Футбол 2 HD», «Автоплюс», Extreme Sports Channel, «НТВ+Баскетбол» та ін.

джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Середа, 06.05.2015, 13:02
slavasamДата: Середа, 20.05.2015, 07:35 | Повідомлення # 165
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«2+2» покаже фінальний поєдинок Ліги Європи між клубами «Дніпро» і «Севілья»



У середу, 27 травня, канал «2+2» покаже пряму трансляцію фінального матчу Ліги Європи УЄФА між командами «Дніпро» (Дніпропетровськ, Україна) - «Севілья» (Севілья, Іспанія). Про це повідомляє в анонсах прес-служба телеканалу.
Трансляція розпочнеться о 21.25.

Цього ж дня на каналі «2+2» вийде спецвипуск програми «ПроЛігуЕвропи». О 20.30 експерти та телеведучі в студії обговорюватимуть майбутній фінал Ліги Європи УЄФА. Після закінчення прямої трансляції матчу о 00.00 в програмі піде мова про найгостріші моменти фінального матчу Ліги Європи УЄФА.
Нагадаємо, 14 травня пряма трансляція на телеканалі «2+2» матчу-відповіді півфіналу Ліги Європи УЄФА «Дніпро» (Україна) - «Наполі» (Італія) здобула рейтинг 4,48%, частку 15,71% за аудиторією «18-54, вся Україна». Відповідні дані «Телекритика» отримала в Індустріальному телевізійному комітеті (попередні дані - overnight). У великих містах з населенням понад 50 тис. осіб матч дивилися краще: рейтинг 5,22%, частка 18,97% за аудиторією «18-54, 50 тис.+».
джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Середа, 20.05.2015, 07:36
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024