FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 09:30

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Спорт на каналах

на SAT TV та в Інтернеті


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним


Спорт ( FTA / BISS ) на :

RATVODДата: П`ятниця, 15.01.2010, 16:56 | Повідомлення # 61
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«Телеканал КХЛ» увійшов до складу пакетів

«Спорт» і «Суперспорт»на платформі НТВ ПЛЮС

15 січня 2010 року у складі преміальних пакетів «Спорт» і «Суперспорт»
у форматі MPEG-2 SD почне мовлення «Телеканал КХЛ» («KHL TV channel»).

Мовна сітка каналу включає як прямі трансляції матчів чергового ігрового дня Чемпіонату Континентальної хокейної ліги, так і показ найцікавіших матчів минулих років, аналітичні і новинні програми, інтерв'ю із зірками КХЛ і ветеранами хокею, тематичні програми, присвячені радянському хокею.
На телеканалі планується здійснювати не менше двох прямих трансляцій і двох трансляцій в записі в ігровий день, а також активно використовувати телеміст між студією КХЛ і студією Останкино для оперативного освітлення подій Чемпіонату Континентальної хокейної ліги.
В цілому протягом сезону 2009-2010 років канал планує показати від 300 до 400 матчів КХЛ.

Параметри налаштування каналу:

* Супутник Eutelsat W7 у форматі MPEG-2 SD
* Транспондер 4
* Стандарт DVB-S
* Модуляція QPSK
* Поляризація кругова права
* Частота 11785,02 Мгц
* SR 27500
* FEC 3/4

ntvplus.ru


RATVODДата: Вівторок, 19.01.2010, 15:39 | Повідомлення # 62
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новий телеканал "Росія-2" має намір

привернути увагу широкої аудиторії

Залучення до спортивного мовлення інтересу широкої аудиторії
стане головним завданням нового, створеного на базі каналу
"Спорт", телеканалу "Росія-2",

заявив РІА Новини заступник генерального директора ВГТРК, головний редактор каналу Дмитро Медников.

Всеросійська державна телевізійна й радіомовна компанія (ВДТРК) з 1 січня на базі що входить до її структури телеканалу "Спорт" створила новий телеканал "Росія-2", основним напрямком якого поки залишиться спортивна тематика. Головним редактором каналу був призначений Медников - заступник гендиректора ВДТРК, головний редактор телеканалу "Росія-24" (до 1 січня - телеканал "Вести").

ВГТРК: "Росія" залишилася без "Спорту">>

Медников повідомив, що у керівництва ВГТРК є багато ідей щодо того, яким має бути телеканал "Росія-2".

"Зараз головне, крім появи якихось пізнавальних лінійок, це залучення до спортивної частини мовлення інтересу не тільки аудиторії уболівальників і спортсменів, але більш універсальної аудиторії", - сказав співрозмовник агентства.

Для цього, за його словами, потрібно піти "по шляху, по якому в демонстрації спорту йдуть не нішеві і вузькоспеціалізовані канали, а за яким йдуть універсальні федеральні канали".

"Тобто це максимальне створення портретів, подання спортсменів, позначення за рахунок цього драматургії відбуваються спортивних подій - це ключова річ", - сказав Медников.

Керівник "Росії-2" відзначив, що в цілому в каналу збережеться спортивна тематика.

До складу ВГТРК входять три загальнонаціональні телеканали - "Росія-1", "Росія К" (до 1 січня - канал "Культура") і "Росія-2" (раніше спеціалізований телеканал "Спорт"), а також державний телеканал для дітей і юнацтва "Бібігон", 89 регіональних телерадіокомпаній, цілодобовий інформаційний канал "Росія-24" (раніше "Вести"), телеканал "РТР-Планета", що виходить за кордоном, російська версія телеканалу "Євроньюс", радіостанції "Радіо Росії", "Маяк "," Культура "і державний інтернет-канал" Росія ".

РІА Новини


RATVODДата: Середа, 20.01.2010, 21:01 | Повідомлення # 63
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
MOTOGP 2010 на телеканалі «Авто Плюс»

Ми раді повідомити всіх наших телеглядачів, залицяльників мотоспорту, фанатів божевільних швидкостей і любителів прекрасних гоночних баталій, що телеканал «Авто Плюс» досяг домовленостей з правовласником гоночної серії Мотоgp, компанією Dorna на право показу Чемпіонату Світу по мотоспорту MOTOGP 2010.

Це означає, що починаючи з квітня 2010 року ми разом стежитимемо за прекрасним шоу у виконанні кращих мотогонщиків планети в класах 125сс, Moto2 і, звичайно ж, зірок світового мотоспорту в Королівському класі!

Стежте за анонсами!

autoplustv.ru


RATVODДата: Середа, 20.01.2010, 21:08 | Повідомлення # 64
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Ліквідація "Мегаспорту" - черговий крок

до "бананової республіки"

Віднині «Мегаспорт» стане повноцінно розважальним.

Або молодіжним, як його називають засновники.

На приклад того, який влучно вустами свого героя описав Лесь Подервянський. На якому: «Вона йому: «Ги-ги», а він їй: «Ги-ии». Так півтори години вони спілкуються». Дуже пізнавальний канал. І корисний для що і без того блищить інтелектуальними здібностями сучасної молоді.

Здавалося б, що тут поробиш ? За часів тривалої світової економічної кризи канув в Лету не один проект. Набагато більш прибутковий, ніж «Мегаспорт». Але адже суть не в цьому. Основний вивід - розпався єдиний загальнодоступний спортивний телеканал в країні. І справа навіть не в банальній проблемі перегляду трансляцій головних спортивних подій. Якраз їх-то останнім часом на «Мегаспорте» було небагато. Питання, на перший погляд, в заїждженому терміні - дефіцит пропаганди здорового способу життя.

І дійсно, вустами вітчизняних народних обранців це поняття стало чи не ім'ям прозивним. Тому що звучить заїжджено і використовується з потребою і без. Швидше тому, що програми і мови складаються за шаблоном. А далі за порожні декларації про цю «пропаганду» ніхто не згадує. На ділі нашим небідним «слугам народу» куди цікавіше існування різних «шустеров» і «свобод». Тобто місць, де можна пропиариться. А останнє - дурниці. Сумніваюся, що українські «сильні світу цього» дуже часто дивляться спортивні трансляції або фільми по вітчизняних каналах з 15-хвилинними перервами на рекламу.

На ділі ж виходить, що український обиватель поступово повертається ст 30-і роки. Принаймні, створюється враження, що комусь вигідне, аби маленькі українці зростали хворими і зазомбированными що рябіє навіть в мультфільмах насильством напівособами. У 30-і роки, коли частина України знаходилася під Польщею, ситуація була майже ідентичною. У армію етнічних українців не брали, аби вони не отримували військової грамоти. І не розвивалися фізично відповідно теж. Крім того, закривалися різні спортивні клуби і інші організації, де був хоч би натяк на фізкультурний напрям. Хіба що телебачення в ті роки не існувало і, відповідно, не було можливості «капати на мізки» з «блакитних» екранів.

У результаті поляки трохи добилися свого. Адже до другої світової війни Україна підійшла неготовою мілітарний. У сенсі повної відсутності національної армії і без достатньої кількості молодих людей, здатних її наповнити. Представники великої (тобто - радянською) України в розрахунок не беруться, оскільки на той час вони асимілювалися з представниками інших національностей в імперській армії і про таке поняття як національне військове об'єднання навіть не подумували. У результаті виправляти ситуацію хоч якось і розвивати своїх молодих громадян свідомим українцям припало поспішно, за допомогою придбаного в минулі роки мілітарного досвіду.

Зараз, смію передбачити, ситуація ще гірша. І справа навіть не в можливому задіюванні українців у військових операціях. Як то кажуть, не приведи Господь. Таке враження, що з української нації знущається хтось дуже розумний і сильно далекоглядний. Адже людина - така істота, що дійсно розумним, волелюбним і незалежним в мисленнях він може бути лише у тому випадку, коли розвинений різносторонньо. Тобто і розумово, і фізично.

У нашій же країні людей дорогою масмедийного зомбування заставляють думати шаблонно. Найстрашніше, що старання ці приносять результат. «Піпл хавает» не лише ту музику, якій його «годують», але і поверхневі життєві цінності, космополітизм і повну відсутність національної свідомості, гордості за свою країну, за своїх людей. І дивуватися тут нічому, оскільки людина, звикла проводити дозвілля перед телевізором, приречена слухати або ідіотські жарти і размышлизмы на суржику в розважальних програмах, або брехню з політичних ток-шоу.

Саме герої цих телепрограм мимоволі стають кумирами і прикладами для наслідування. Сучасні дітки сьогодні захоплюються «юлями» і «тигипками», а також «настями» і «потапами», але навіть не відають, хто такі Харлан або Ломаченко. Все елементарно - «насти» і «тигипки» крутяться всюди, капають не лише на очі, але і на мозок. А спорт - дійсно якісний - на наших каналах побачити складно. Відповідно, героями хлопцям, які в свої юні роки виграли майже все, в Україні стати майже неможливо.

На жаль, поняття «спорт» в нашій країні звелося до культу футболу. На жаль, тому що прикладів для наслідування в найпопулярнішому вигляді зараз - раз, два і обчелся. Є Шевченко або Тімощук, але куди більше «алиевых» і «милевских» - осіб, що заїлися, які в ранньому віці почали отримувати «величезні тыщи, навіть за програш і за нічию». Осіб, які в своєму житті нічого толком не вигравали і навряд чи виграють. Але на їх прикладі діти бачать, що добре жити можна, навіть не напружуючись.

Це вам не Мунтян або Рудаков. Або не Беланов із Заваровим. Ці футболісти свого часу зробили себе своєю працею. І по праву, а не штучно заслужили на честь бути прикладами для наслідування. Разом з Борзовим, Туріщевой, Сивих і братами Белоглазовимі. Адже спорт - це здоров'я. У футболі при всій його масовості проявити себе можуть хіба що одиниці.

Кожне дитя - унікальний і обдарований по-своєму. У когось є завдатки для занять боротьбою, хтось здатний добре плавати або бігати, в інших ховається талановитий гімнаст. І інше. Але звідки у дітей може з'явитися тяга до останніх окрім футболу видам спорту, якщо вони найчастіше навіть не знають, що щось інше існує? І тренер, як це бувало в радянські часи, не прийде в школу і не відбере відповідних йому хлопців сам. Тренерові б самому якось викрутитися на мізерну зарплату. Як то кажуть, голова не тим зайнята. Та і готувати молодь незрідка ніде, оскільки спортивні школи і майданчики закриваються, а на їх місці зростають розважальні комплекси. Де, як і з екранів телевізора - «вона йому: «Ги-ги», а він їй: «Ги-ії».

glavred.info
СКТУ


RATVODДата: Четвер, 21.01.2010, 23:21 | Повідомлення # 65
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новий сезон телеканалу 7ТВ

У 2010 році оновлена сітка мовлення

У новому сезоні, окрім популярних спортивних програм про автоспорт, покер, реслинг, рибалку і полювання, телеглядачі дивитимуться хороше кіно, документальні серіали і фільми про пригоди, тваринний світ і природу, а так само програми про життя відомих діячів культури. При цьому постійні глядачі, як і раніше, зможуть бути в курсі всіх важливих новин футболу, хокею, баскетболу, волейболу і інших видів спорту.

Телеканал продовжує розширення зони мовлення. У 2010 році 7ТВ почав ефірне мовлення в таких містах як Владивосток, Краснодар, Ростов-на-Дону, Міасс, Уфа. Як наслідок, в Краснодарі доля по аудиторії 18-54 за період з 1 по 15 січня склала 1,81%, обігнавши телеканали «Росія До» і «Петербург-5 канал». А по Росії в цілому доля 7ТВ виросла на 44% в порівнянні з таким же періодом грудня. *

Важливою подією стає організація поясного мовлення 7 ТБ. На супутники будуть подані наступні часові пояси: +0, +2, +7. У містах ефірного мовлення часових поясів +1, +3, +4, +5 мовлення, організоване за допомогою серверів затримки, відповідатиме сітці і програмі передач.

Телеканал планує активно використовувати маркетинговий ресурс для збереження існуючої аудиторії і залучення новою.

* дані TNS Media Research порівнюваний період 01.12.2009 по 15.12.2009 з 01.01.2010 по 15.01.2010

7ТВ - російський загальнонаціональний телеканал. Віщає з 17 вересня 2001 р. в більш ніж 500 російських містах. У 2010 році ефір каналу 7ТВ складається з пізнавально-розважальних програм зарубіжного і власного виробництва.

mediaguide.ru


RATVODДата: Вівторок, 26.01.2010, 16:10 | Повідомлення # 66
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
AL JAZEERA Sport буде працювати

в London Studios на SGL і AVID

Software Generation Ltd (SGL), провідний постачальник рішень для архівування контенту
та програмного забезпечення для управління зберіганням даних
,

оголосила про те, що London Studios, комплекс телевізійних студій мережі ITV у Великобританії,
закупили і встановили архів FlashNet.

Система повинна почати працювати разом з початком групових турнірів Ліги чемпіонів УЄФА, як частину договору ITV Sport про надання спортивному каналу Al Jazeera Sport футбольних оглядів з усіх країн Європи. Система також надає матеріал про європейських, національних та міжнародних футбольних змаганнях.

London Studios розташовані в серці Лондона і займають частина знаменитої башти ITV на південному березі річки Темзи. Комплекс студій використовує флагманський рішення SGL - FlashNet, для архівації обраних матеріалів з робочих станцій з оточення Avid Interplay, які пізніше можна відновити і відтворити в будь-який момент протягом сезону. Тісна інтеграція двох технологій дозволяє управляти FlashNet через що належить студії систему управління даними Avid Interplay, забезпечуючи до 1000 годин високоякісного матеріалу у форматі SD.

Поль Друет (Paul Drewett), менеджер з технологій London Studios пояснив: "Ми вибрали SGL завдяки його тісної інтеграції з Avid, відкритій системній архітектурі і масштабованості рішення. Ця компанія відповіла на всі наші вимоги, і, крім того, SGL дотримується суворих часових графіків . "

Берні Уолш (Bernie Walsh), Директор з продажу по всьому світу і спільно керуючий директор SGL додає: "Ми раді оголосити про це придбання London Studios. Ця інсталяція дозволяє висвітлити ключові можливості SGL, що дозволяють налаштовувати свої вирішення під будь-які вимоги клієнта, незалежно від розміру і термінів інсталяції ".

MacHOUSE


RATVODДата: Четвер, 28.01.2010, 22:21 | Повідомлення # 67
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Транслювати зимову Олімпіаду у Ванкувері

для українських глядачів будуть 3 телеканали

Перший Національний, Eurosport і Eurosport 2 - три телеканали, які за підтримки
супутникової платформи
Viasat транслюватимуть зимову Олімпіаду у Ванкувері,
старт якої запланований на 13 лютого.

Загальна кількість годинника прямої трансляції складе 340 годин, з яких прямі включення, - 190 годин.

Олена Степаніщева, директор творчого обьединения «Спорт» на Першому Національному, відзначила, що основну частину ефірного часу займуть трансляції зимових видів спорту, в яких представлена українська збірна, і в який національні спортсмени мають найбільші шанси на перемогу - біатлон, фігурне катання, лижний спорт і фристайл.

Прямі включення стартуватимуть з 9 годин вечора, оскільки різниця часу з Ванкувером складає 10 годин. Також о 9 годині ранку, на якийсь час проведення змагань, на телеканалі стартує щоденник зимової Олімпіади, де підводитимуться підсумки за минулий день.

Вайні Долт, регіональний директор по питаннях розвитку і дистрибуції Eurosport, у свою чергу розповів, що трансляція з Олімпіади займе все 24 години ефірного часу, з яких 13 годин - прямі включення і 11 годин - повтор спортивних змагань, а також коментарі, прогнози і аналітика.

Перший Національний, Eurosport і Eurosport 2 не входять в перелік відкритих супутникових телеканалів, тому 2,5 мільйона українських користувачів безкоштовного супутникового ТБ не матимуть доступу до трансляції Олімпіади.

Ігор Стефанюк
Marketing Media Review


RATVODДата: Середа, 10.02.2010, 22:50 | Повідомлення # 68
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Олімпіаду-2010 покажуть на новому

спортивному каналі HD « 2 Спорт 2 »

з супутника ABS-1, 75Е

Як стало відомо Sports.ru,керівництво ВГТРК і Першого каналу домовилися про всі умови запуску
спільного проекту
«2 Спорт 2», приуроченого початку Олімпійських ігор-2010 у Ванкувері.

Трансляції на телеканалі з параметрами: супутник ABS-1 75 градусів СД, f -12640, СR-22000, FEC 3/4 вестимуться цілодобово з 12 лютого по 2 березня в новому форматі високої чіткості HD.

Керівник об'єднаної редакції спортивних програм ВГТРК Василь Кикнадзе розповів, що транслювати Олімпійські ігри також будуть і телеканал «Росія 2».

«Олімпіаду покажемо в максимальному об'ємі. І разом з Першим каналом ми запускаємо спільний проект «2 Спорт 2», на якому Олімпіада транслюватиметься в новому форматі високої чіткості HD.

Все показуватимемо в прямому ефірі. За винятком однієї біатлонної гонки, яка збігається за часом з хокейним матчем Росія - Чехія. Біатлон покажемо відразу після цієї гри. У останньому накладок не буде.

Для жителів Далекого Сходу трансляції йтимуть в слушний час. А для уболівальників з європейської частини країни ми на каналі «Росія 2» обов'язково повторимо все найцікавіше.

Плюс готуємо два щоденники, які виходитимуть на «Росії 2». Ранок в Москві - випуск, що підводить підсумки дня, що закінчився. Ніч - інший щоденник, який анонсує основні події, представляє головних російських і зарубіжних персонажів», - цитує Кикнадзе «Радянський спорт».

Також розглядається можливість трансляції чемпіонату світу-2010 в ЮАР на цьому телеканалі.

© Sports.ru


RATVODДата: П`ятниця, 12.02.2010, 20:51 | Повідомлення # 69
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«2 Спорт 2» продовжить роботу

і після Олімпійських ігор

Новий спортивний телеканал «2 Спорт 2»,
створений зусиллями об'єднаної редакції Першого каналу і ВГТРК,
почне роботу в п'ятницю, в 20:00.

Як повідомили в прес-службі ВГТРК LiveSport.Ru, основним завданням каналу стане цілодобове освітлення Олімпійських Ігор у Ванкувері. На питання, чи продовжить свою роботу канал після 1 березня, коли відбудеться церемонія закриття ОЇ, у ВГТРК відповіли, що, «2 Спорт 2» не має наміру вирушати з ефіру і планує транслювати «ті змагання, які нам належать».

Головною метою при створенні каналу була підготовка до освітлення Олімпіади в Сочі 2014 роки на вищому технічному рівні.

«2 Спорт 2» віщає в HD-формате і поширюватиметься в мережах кабельного ТБ. Вже зараз він доступний в Москві («СТРИМ-ТВ», «БИЛАЙН-ТВ», «НТВ-плюс»), а так само в декількох регіонах Росії. Крім того, на звичайні «вуса» канал можна зловити в Москві на 30-м частотному каналі (звичайний SD-формат), а так само на всій території країни з супутника ABS-1, 75E.

Програма телепередач каналу на даний момент недоступна. Очікується, що з часом в каналу з'явиться свій сайт.
livesport.ru


RATVODДата: Субота, 13.02.2010, 19:02 | Повідомлення # 70
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Eurosport

Eurosport створений в 1989 р. і належить французькому медіахолдингу
TF1 Group - Першому каналу французького телебачення.

У 1996 р. канал почав мовлення в Росії. Його дистриб'ютором став ZoneVision.

З 2006 р. дистриб'ютором телеканалу в Росії стало ТОВ "Аськон", створене Олександром Силіним (колишнім директором московського представництва ZoneVision). Eurosport є найбільшим загальноєвропейським спортивним телеканалом. Канал віщає на 19 мовах, у тому числі і на російському. Eurosport віщає з супутника HotBird-7, ABS-1 (LMI-1), в кодуванні Viaccess 2.5, повідомляє comnews.ru.

Канал транслюють найбільші оператори кабельного і супутникового ТБ: "НТВ-плюс", "Уфанет", "Акадо" і ін. Аудиторія Eurosport складає близько 240 млн глядачів в 54 країнах світу.

Eurosport віщає з 10.30 до 3.00 за московським часом. Під час Олімпіади і інших важливих і тривалих за часом подій трансляції ведуться практично цілодобово. Основа мовлення каналу - прямі трансляції із спортивних турнірів. Окрім цього, канал представляє тематичні журнали "24 кращих клубу" і "Євроголи" (програми про футбол), "Уїкенд мотоспорту", YOZ (Youth only zone - "Молодіжна зона") і "Молодіжний екстрим", "Олімпійський журнал", "Журнал WTCC", "Асорті по середовищах", "Бійцівський клуб" і ін.

Eurosport включає в свої програми репортажі більш ніж про 100 видів спорту, включаючи футбол, теніс, велоспорт, авто- і мотоспорт, зимові і літні види, а також бокс, К1, бусидо, гольф, парусний спорт, кінний спорт, екстремальні види спорту і так далі Телеканал володіє правами на трансляції зимових і літніх Олімпіад до 2012 р. Крім того, підписчики Eurosport побачать матчі Ліги чемпіонів УЄФА, Кубок УЄФА, відбіркові ігри чемпіонату світу, Африканський кубок націй (чемпіонат Африки), турнір Тулона і інші крупні міжнародні змагання. Авто і мотоспорт представлені ралі на Гран при чемпіонату світу, чемпіонатом по гонках серії GT 1WTCC, чемпіонатом світу по супербайку, автогонками серії Гран при 2 і іншими. Залицяльники тенісу побачать відкриту першість Австралії, Франції (турнір Roland Garros) і США, турніри АТР і Sony Ericsson WTA.

Eurosport транслює велогонки "Тур де Франс", "Джіро д’Италия", "Вуельта", чемпіонати світу по шосейних і трекових велогонках, гонки серії Pro Tour. Серед бойових видів - бокс, сумо, кикбоксинг і ін. Зимові види спорту - кубки і чемпіонати світу у всіх найважливіших видах.
Завдяки довгостроковій політиці придбання прав на трансляції Eurosport на довгий термін гарантує своїм глядачам показ всіх традиційних найважливіших змагань.

У травні 2008 р. Eurosport запустив HD-версию (High Definition, телебачення високої чіткості) свого каналу. Старт HD-версии почався з показу тенісного турніру Roland Garros в Парижі. Канал транслюється російською мовою.

З -за великого об'єму програм Eurosport було вирішено запустити додатковий канал - Eurosport2. Канал став показувати детально найбільш важливі змагання, транслювати новий вигляд спорту зі всіх куточків світу.


RATVODДата: Субота, 27.02.2010, 20:33 | Повідомлення # 71
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
« Formula 1 » з 12 березня

в ефірі каналу « Росія 2 »

Телеканал «Росія 2» покаже в повному об'ємі

61-й сезон автогонок в класі «Formula 1».

Головними подіями міжсезоння можна вважати повернення семикратного чемпіона серії Міхаеля Шумахера, перехід переможця Дженсона Баттона, що діє, в команду «Vodafone McLaren Mercedes» і появу у складі «Renault F1 Team» першого російського призового пілота - Віталія Петрова.

Серед головних претендентів на титул в особистому заліку значятся гонщики «Vodafone McLaren Mercedes» Дженсон Баттон і Люіс Хемілтон, «Scuderia Ferrari Marlboro» Феліпе Масса і Фернандо Алонсо, віце-чемпіон 2009 років Себастьян Феттель і, звичайно, великий Міхаель Шумахер. Росіянин Віталій Петров планує поступово удосконалювати свою майстерність і набирати очки з другої половини сезону.

Цього сезону планується проведення 19-і етапів в 18-і країнах світу.
«Формула 1» відвідає в період з 12 березня по 14 листопада 2010 року чотири континенти.

Що стартує 12 березня Гран-прі Бахрейна, так само як і всі інші, включає проведення двох півторагодинних п'ятничних практик, годинну суботню практику і кваліфікацію, і безпосередньо гонку в неділю.

Вперше в історії російського телебачення, телеканал «Росія 2» покаже в прямому ефірі обоє п'ятничної практики першого гран-прі сезону, а також кваліфікація і гонка. Коментувати виступ російського гонщика на російському каналі «Росія 2» буде російський голос «Формули 1» Олексій Попов.

Розклад трансляцій Гран-прі Бахрейна 2010 року на телеканалі «Росія 2» (час московський)

12 березня, п'ятниця
09:55-11:30 Практика 1. Пряма трансляція
13:55-15:35 Практика 2. Пряма трансляція
21:15-22:00 Огляд п'ятничної практики
13 березня, субота
13:55-15:10 Кваліфікація. Пряма трансляція
14 березня, воскресіння
14:45-16:55 Гонка. Пряма трансляція
00:50-03:20 Гонка. Повтор


RATVODДата: Четвер, 11.03.2010, 15:59 | Повідомлення # 72
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Паралімпійські зимові ігри - 2010

у Ванкувері на ČT4 і Eurosport

З 12 по 21 березня 2010 року у Ванкувері пройдуть зимові Паралімпійські ігри.

Телеканал Eurosport і його побратим-канал у високому дозволі Eurosport HD нададуть близько 15 годин передач Паралімпійських ігор.
Канал Eurosport транслюватиме змагання по гірських лижах, біатлоні, бігу на лижах і хокею.
Новини з Паралімпійських ігор включить спортивний канал Чеського телебачення ČT4.
Паралімпійські ігри є найважливішою спортивною подією для спортсменів з фізичними недоліками, дефектами зору або церебральним паралічем.

RATVODДата: Четвер, 11.03.2010, 23:07 | Повідомлення # 73
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Дмитро Чуковський:

« Немає жодних передумов до того,

аби роздавати тарілки безкоштовно »

Головний продюсер спортивних каналів «НТВ-плюс» Дмитро Чуковський зустрівся із студентами
факультету
«Менеджмент в ігрових видах спорту» ГУУ і розповів про ситуацію із спортивними трансляціями,
пригадав
московський фінал Ліги чемпіонів і не погодився з ідеєю Євгенія Гинера
про продаж тарілок за один долар.

Коли в 1996 році холдинг «Медіа-міст», що належить Володимиру Гусинському, почав працювати над створенням першого в Росії оператора супутникового телебачення, ніхто не сприймав цю затію серйозно. Багато хто не розумів, за рахунок чого в країні зможе прижитися платне телебачення, але з часом стало ясно, що ця історія сповна собі добре працює.

«Платне телебачення є альтернативою безкоштовного, але не потрібно думати, що керівництво платного займає категоричну позицію у всіх питаннях, що стосуються взаємовідношення з безкоштовним», - розповідає Дмитро Чуковський. - «Ми завжди готові йти на компроміс, і ситуація з показом матчів Ліги чемпіонів, частина з яких можна побачити на безкоштовному каналі «НТВ» - наочне тому підтвердження».

З телевізійної точки зору існує два види змагань - ті, за трансляцію яких телебачення готове платити і ті, які показують лише за певну плату. Практично всі футбольні турніри відносяться до першої категорії, і витрати телебачення тут пов'язані не лише з покупкою прав, але і з організацією самої трансляції. Аби в прийнятній якості зняти рядову гру російської прем'єр-ліги, потрібно від 15 до 30 тисяч доларів, і ця сума збільшується пропорційно рівню матчу.

«В час московського фіналу Ліги чемпіонів ми з телеканалом «Спорт» були хост-бродкастерами, а це означає, що організація трансляції повністю лежала на нас», - згадує Чуковський. - «Ми зрозуміли, що наявна техніка не личить для того, щоб якість трансляції відповідала встановленим стандартам - відповідно, для вирішення цього питання довелося залучати додаткові ресурси. Потім ми вирішили запросити як консультантів британських телевізійників, але відразу ж спливла інша проблема - реагувати на вказівки режисера англійською мовою виявилися здатні лише чотири наших оператора. Їх ми відправили до Англії, аби вони могли попрацювати на матчах прем'єр-ліги, набратися досвіду. Але чотири оператори для такого матчу - ясно мало, тому нам довелося запрошувати додаткових фахівців з-за кордону. У результаті організація трансляції фіналу Ліги чемпіонів вилилася в дуже серйозну суму».

По словах Чуковського, «НТВ-плюс» постійно працює над підвищенням якості трансляцій матчів прем'єр-ліги: з сезону в сезон упроваджуються нові технології, відбувається адаптація нових концепцій показу. Якщо раніше були випадки, коли футбол знімали на чотири напівпрофесійні камери, то зараз на кожному стадіоні встановлено мінімум вісім камер, які дозволяють якісно знімати футбол, інколи навіть з найнесподіваніших крапок. Кажучи про це, головний продюсер спортивних каналів «НТВ-плюс» згадує історію з трансляцією матчу з Владивостока. Тоді оператор після закінчення матчу вийшов на полі і став знімати рукостискання гравців, радість команди, що перемогла, емоції програвших. Побачивши це, охоронець наздогнав оператора, побив його і зламав камеру.

«Що найцікавіше, охоронець виявився правий», - говорить Чуковський. - «Тому що тоді робота телебачення ніяк не регламентувалася, відповідні правила просто не були прописані, і на полі могли знаходитися лише безпосередні учасники матчу. Цей випадок змусив нас сісти за стіл і дійшло прописати права і обов'язки телевізійників. За зразок ми узяли правила, встановлені в Германії, - там з цим повний порядок - і просто адаптували їх для нашої країни».

Останнім часом активно обговорювалася заява президента ЦСЬКА Євгенія Гинера про те, що «НТВ-плюс» потрібно перейти на європейські принципи роботи і продавати все необхідне устаткування за 1 долар.

«Насправді у нас існує немало альтернатив покупці устаткування», - розповідає Дмитро Чуковський. - «Як варіант - просто брати його в оренду. Але немає жодних передумов до того, аби роздавати тарілки безкоштовно, тому що у людей, які платили за устаткування гроша, з'являться до нас питання, і вони будуть сповна виправданими. Ми досить довго не зв'язувалися ні з якими операторами і провайдерами, інакше могли б втратити свою унікальність. Зараз же ми вважаємо, що альтернативні способи поширення «НТВ-плюс» прийнятні. Отже варіантів виходу з цієї ситуації цілком достатньо».

На сьогоднішній день в «НТВ-плюс» 750 тисяч підписчиків. Складно сказати, як збільшуватиметься цей показник, але не можна не відзначити той факт, що кілька років тому після оголошення про повний відхід трансляцій російської прем'єр-ліги на супутникові канали, темпи зростання продажів були несумірні з нинішніми. Втім, по оцінках «НТВ-плюс», різкого стрибка зараз не станеться, навіть якщо про ексклюзивне право на показ російського чемпіонату все ж буде оголошено. Люди пам'ятають недавній прецедент і тепер займуть вичікувальну позицію.

sports.ru

RATVODДата: Вівторок, 16.03.2010, 09:44 | Повідомлення # 74
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Брати Клички відкриють телеканал

Всесвітньо відомі чемпіони світу по боксу українці брати Клички планують незабаром
відкрити власний телеканал
.

Першу спробу вийти в прямий ефір мовлення заповзятливі спортсмени зроблять вже 20 березня,
коли здійснюватимуть трансляцію поєдинку Володимира проти Еді Чемберса на власному сайті.

На сьогоднішній день відомо, що на сайті з'явиться спеціальний блок телетрансляцій, де той, що кожен бажає зможе поглянути в прямому ефірі бої видатних спортсменів світу і, звичайно ж, братів Кличка. Наприклад, вже 29 травня старший з братів проводитиме поєдинок проти поляка Альберта Сосновського. Проте, звичайно, трансляції будуть не безкоштовними для глядача. Черпаючи досвід закордонних інтернет-трансляторів, Кличка організували на сайті систему Pay-per-View ("заплати і дивися"). Тепер, аби поглянути за поєдинком свого кумира, глядач повинен викласти зі своєї кишені не менше 14,95 доларів.

Проте зупинятися на досягнутому Кличку не мають наміру. Ймовірно, незабаром публіці стане доступний супутниковий телеканал, що цілодобово транслює боксерські поєдинки. Працювати він буде також за системою передоплати.

- Мене завжди маніла щось нове. Потрібно прагнути до самоудосконалення, - розповідає Володимир Кличко.
- Якщо є така можливість, то чом би її і не використовувати? Для мене початок чогось нового завжди дуже заманює.

www.sat24.ru

Повідомляє:www.lifesports.ru

RATVODДата: Середа, 17.03.2010, 10:36 | Повідомлення # 75
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Брати Клички запустять спортивний телеканал

Всесвітньо відомі українські боксери - брати Володимир і Віталій Кличко збираються
в найближчому майбутньому запустити власний спортивний телеканал.

Безкоштовним для глядачів він, на жаль, не буде, оскільки монетизирувати вкладені в запуск засобу
інвестори збираються
за рахунок платного контента, а саме системи Pay-per-View («плата за перегляд»).

«Обкатку танками» нова бізнес ідея Кличка повинна пройти вже в цю суботу, 20 березня. Перший телевізійний ефір боксерів-підприємців на власному ресурсі пройдет в інтернеті - трансляція поєдинку Володимира проти Еді Чемберса вестиметься на власному сайті братів Кличка.

Задоволення, прямо скажемо, не з дешевих для вітчизняного глядача. Як повідомляє Life Sports, аби поглянути пряму трансляцію поєдинку свого кумира в мережі, глядач повинен викласти зі своєї кишені не менше 14,95 доларів. Втім, обмежуватися лише трансляцією власних боїв боксери не збираються. За інформацією Sostav.ua, на сайті Кличку вже скоро з'явиться спеціальний блок, що надає можливість перегляду боїв своїх кумирів в реальному часі. Знову ж таки, за це задоволення доведеться заплатити, оскільки на сайті вже встановлена система Pay-per-View і трансляції доступні лише після оплати доступу до контенту.

Як заявив Володимир Кличко, зупинятися виключно на інтернет-ресурсі вони з братом не мають наміру, і серйозно розглядають можливість запуску власного супутникового спеціалізованого телеканалу, що працює також за принципом передоплати. «Мене завжди маніла щось нове. Потрібно прагнути до самоудосконалення. Якщо є така можливість, то чом би її і не використовувати? Для мене почало чогось нового завжди дуже увлекательно», - прокоментував Володимир Life Sports.Пока ще не зовсім зрозуміло, на права на трансляцію яких поєдинків (окрім власних) серйозно расчитывают Кличко, але, мабуть, певні попередні домовленості з правовласниками у братів вже є

Відзначимо, що вартість запуску нового телеканалу через супутник, по оцінках експертів, може скласти від $ 200 тис. доларів (якщо це придбання мережевого партнера) до $ 5-7 млн. і більше (якщо це канал власного програмування). Також на вартість первинних інвестицій впливає вибір супутника, через який віщатиме канал, і умови його оренди. Інвестиції в канал власного програмування, перш за все, залежать від його ідей і завдань. По оцінках учасників ринку, спершу необхідний мінімум $ 1 млн., відправною крапкою для створення якісного каналу фахівці називають $ 3 млн., верхній кордон же визначається інвестиційною доцільністю.

Sostav попросив прокоментувати перспективу подібного запуску
керівника аналітичного відділу журналу Mediasat Олександра Глущенко.

«Якщо йдеться про запуск телеканалу про бокс для Заходу, то телеканал з подібною тематикою має всі шанси бути таким, що зажадався і попасти до складу DTH і IPTV платформ. Що стосується запуску каналу для країн СНД, то все залежить від вартості каналу з розрахунку на 1 абонента. Платоспроможність населення у нас набагато нижча, як і кількість абонентів платного ТБ. Так само місце за місце під сонцем потрібно буде боротися з російським каналом "Боєць", присвяченим єдиноборствам і боксу, у тому числі і з українським спеціалізованим каналом "Спорт 4" виробництва компанії "Поверхні", який теж присвячений боксу. Також я сумніваюся, що наші користувачі мережі платитимуть за перегляд трансляції на сайті. Ця модель активно працює за кордоном, в нашій країні немає ще культури оплати он-лайн переглядів контента в мережі. Навіщо платити, коли за годину можна поглянути бокс на Ютубе або Рутубе ?», - говорить Олександр.

Артем Вакалюк

Джерело - Sostav.ua


Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024