FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 10:57

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Спорт на каналах

на SAT TV та в Інтернеті


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним


Спорт ( FTA / BISS ) на :

RATVODДата: Неділя, 20.06.2010, 11:59 | Повідомлення # 91
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Формула-1 перейде

на HD-трансляції після 2012 року

Гонки Формули-1 транслюватимуться в стандартному дозволі щонайменше до 2012 року.

За словами власника комерційних прав Формули-1 Берні Екклстоуна,
до цього моменту Чемпіонат світу навряд чи перейде на телебачення високої чіткості (HD).

Як відзначив Екклстоун, ера телебачення у форматі HD, по-крайній мірі у випадку з трансляцією автоспортивних заходів, ще не прийшла.

За його словами, далеко не у всіх фанатів Формули-1 є устаткування, що дозволяє приймати HD-сигнал: «Я запитав у ВВС, скільки глядачів зможуть побачити гонки в HD-форматі? Вони відповіли - близько 20 відсотків від тих, хто регулярно дивиться Ф1».

«До того ж, я хочу бути упевнений, що ми зможемо запропонувати глядачам продукт високої якості.
Гарантувати якість, я думаю, ми зможемо до 2012 року», - цитує слова Екклстоуна видання Autosport.

Подібних термінів дотримується і компанія LG - нинішній технічний партнер Формули-1. Як заявив Ендрю Барретт, віце-президент LG по маркетингу, технології трансляції гонок у форматі HD вимагають додаткового доопрацювання, що займе близько 18 місяців.

У приклад Барретт привів гонку до Монако, де були проблеми з тестовою передачею HD-сигналу в тунелі.
Крім того, нові камери доки не завжди справляються з трясінням, будучи закріпленими на болідах Формули-1.

«Формула-1 - чи не найскладніший вигляд спорту для зйомок. Ми не можемо використовувати такі ж камери, якими знімаються інші змагання», - заявив він.

Відзначимо також, що на Гран-прі Канади був проведений експеримент по зйомці гонок у форматі 3D - спеціальні камери використовувалися і для зйомки уздовж траси, і як «онбоард"-камер.

Проте Екклстоун підкреслив, що це був лише експеримент: «Багато хто говорить, що майбутнє - за 3D-зйомками. Проте я вважаю, що це не 3D. Це лише 2,5D».

РБК Україна


satBuffonДата: Четвер, 08.07.2010, 23:13 | Повідомлення # 92
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Телеканал Viasat Sport повністю покаже 16-і Літні Х-games з Лос-Анджелеса

З 29 липня по 2 серпня телеканал Viasat Sport повністю і в прямому ефірі покаже 16-е Літні Х-games з Лос-Анджелеса.

Х-games це:

- 4 дні по 6-8 годин прямого ефіру щодня (+ щоденний повтор у зручний час).

- У цей період щоденні огляди, інтерв'ю з зірками, учасниками і глядачами.

- Зйомка і показ Ігор здійснюється телекомпанією ESPN - засновником X-Games в 1995 році і лідером світового спортивного телемовлення.

Раніше екстремальні ігри показувалися в Росії, але в такому обсязі і в прямому ефірі це відбудеться вперше.

mykolakДата: П`ятниця, 16.07.2010, 17:34 | Повідомлення # 93
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Пряма трансляція на «Інтері»:
В'ячеслав Узелков битиметься з Бейбутом Шуменовим
за титул WBA

В Україні може з'явитися ще один чемпіон світу з боксу!
23 липня в місті лемур, Каліфорнія, США, знаменитий український боксер В'ячеслав Узєлков, який представляє промоутерську компанію братів Кличків «K2 Promotions» вийде в ринг проти чинного Чемпіона світу за версією WBA в напівважкій вазі Бейбута Шуменова з Казахстану. Цей бій стане одним з найбільш інтригуючих і значущих протистоянь цього літа!

satBuffonДата: П`ятниця, 23.07.2010, 11:39 | Повідомлення # 94
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Sky Sports транслюватиме
Юнацькі Олімпійські ігри в Сінгапурі.


З 14 по 26 серпня в Сінгапурі пройдуть Юнацькі Олімпійські ігри в якому візьмуть участь близько 3600 молодих спортсменів з різних країн світу у віці від 14 до 18 років, які беруть участь в 26 видах спорту.

Sky Sports буде спостерігати за цим Олімпійським подією.

Канал Sky Sport Extra (канал 204) так само буде передавати з п'ятниці 13 серпня всі головні події з 14.00 до 21.00 кожен день змагань.

Крім того, у прямому ефірі всі новини на Sky Sports 24 (канал 200) з Сингапуру.

Починаючи з Юнацьких Олімпійських ігор канал Sky продовжить показ циклів програм Олімпійських ігор в 2012 році в Лондоні, для яких Sky вже отримав права, а також зимових Олімпійських ігор у Сочі в 2014 році і літніх ігор в Ріо в 2016году.

RATVODДата: П`ятниця, 23.07.2010, 19:06 | Повідомлення # 95
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телевізійні війни: хроніка подій

Протиборство телеканалів, здається, займає спортивну аудиторію тепер навіть більше,
ніж протиборство гравців і клубів
.

Не дивно, враховуючи чутливість ударів, які що отримала держпідтримку з прицілом на Сочі-2014 «Росія 2» нанесла по позиціях «НТВ-плюс» і «Першого». Ніколи раніше боротьба за спортивні трансляції в Росії не була таким жарінням. Sports.ru систематизує події останніх днів, збираючи головні новини, встановлюючи взаємозв'язки між ними і наводячи поточний розклад сил.

19 липня 18:38 Телеканал «Росія 2» запропонував за права на трансляцію чемпіонату Англії більше, ніж «НТВ-плюс»

Перша телевізійна сенсація останніх днів: «Росія 2» відняла в «Плюса» його головний телевізійний актив - ну або другий по важливості після ексклюзивних прав на трансляцію єврокубків. За нашими даними, в результаті цієї конкуренції вартість англійських прав на Росію в порівнянні з колишнім телевізійним контрактом виросла майже втричі.

20 липня 23:28 Керівництво ВГТРК зробило пропозицію Василю Уткину про перехід на телеканал «Росія 2»

Друга сенсація: пропозиція Уткину, що пропрацював на «Плюсі» півтора десятки років і що став обличчям його футбольних каналів. Той, принаймні, не відмовляє сходу. Судячи по натяках в блозі телекоментатора Василя Конова, називаючого ВГТРК «телевізійним варіантом «Зеніту», пропозиції могли отримати і інші коментатори супутниковій телекомпанії.

21 липня 01:30 ВГТРК збирається показувати по два матчі чемпіонату Англії в кожному турі і ВГТРК готує пропозицію про контракт російській прем'єр-лізі

ВГТРК вперше офіційно підтверджує інформацію Sports.ru про покупку прав на Англію і тут же заявляє свої домагання відносно чемпіонату Росії - інакше і бути не могло, не зрозуміли б (дехто, втім, і так не зрозумів). Правда, відносно російського футболу замглавы ВГТРК і головний редактор «Росії 2» Дмитро Медников з самого початку початків грати на пониження, вказавши на низькі рейтинги російського футболу (запис матчу «Локо» - «Аланія» і справді стала антирекордом «Першого» за багато років; на ТБ в таких випадках жартують - «ГЦП зібрала б більше») і призвавши клуби РФПЛ до компромісу між бажанням заробляти більше і потребами уболівальників. Коли Мідників позначив готовність ВГТРК вкластися в російський футбол промо-роликами і анонсами, в РФПЛ напевно зрозуміли: чекати такого ж стрімкого подорожчання їх телеправ, як подорожчали в Росії англійські, не доводиться, як би їм ні хотілося.

21 липня 02:10 Коментатор «НТВ-плюс» Денис Казанський: «Те, що англійські телеправа дешевше російських, - марення» і Дмитро Медников: «Хто вам сказав, що чемпіонат Англії дорожче російського?»

На «Росії 2» мають намір показувати лише пару англійських матчу в кожному турі, але вартість куплених прав вважали за краще скалькулювати з розрахунку всіх ігор. Що спровокувало появу два що перечать один одному, але відносно правдивих заяв. У PR-войне пленных не беруть.

21 липня 07:28 Телеканал «Росія 2» в 2010 році не показуватиме матчі російської прем'єр-ліги в прямому ефірі і 22 липня 06:46 «Росія 2» пропонує «НТВ-плюс» субліцензію на показ в турі одного матчу англійської прем'єр-ліги в записі

Найчарівніший момент мести «Плюсу» з боку замглавы ВГТРК Дмитра Медникова - заява про готовність надати субліцензію на показ одного матчу в записі. «Cимметричный відповідь» на вказівку в адерс «Росії 2» про вичерпання каналом кількості прямих трансляцій чемпіонату Росії.

21 липня 05:59 Перший канал може показати матч «спартак» - ЦСЬКА в прямому ефірі

Новина прохідна - але важлива для розуміння рівня попиту на російський футбол широкою телевізійною громадськістю. Головне московське дербі - одна з 2-4 зустрічей в сезоні, яку Перший канал готовий показати в справжній прайм-тайм (19:00), а не у виділений для російського футболу денний двогодинний слот без риски сильно провалитися по рейтингах.

21 липня 19:00 ВГТРК близька до придбання ексклюзивних прав на трансляцію матчів збірною Росії

Матчі футбольної збірної - найбільш високорейтинговий спортивний продукт в Росії, але Перший канал, здається, здає його без бою. Принаймні, набуваючи пакету прав на виїзні матчі збірної в агентства Sportfive, ВГТРК особливої конкуренції не відчув. Що стосується домашніх матчів, то варіантів зараз три: а) залишаться на Першому б) підуть ВГТРК в) показуватимуться ними в деякій черговості. Товариський матч збірних Росії і Болгарії 11 серпня, принаймні, покаже Перший.

21 липня 19:47 Телекомпанія «НТВ-плюс» близька до укладення дворічного ексклюзивного контракту на трансляцію матчів серії А

Італія повертається на «Плюс» в повному об'ємі, але ця новина меркне на тлі всіх попередніх. ВГТРК своїх домагань на серію А цього разу не заявляв.
Ринок телеправ: турніри і канали
Футбол

Чемпіонат Росії. Права на показ матчів російської прем'єр-ліги належать «НТВ-плюс», «Росія 2» може показувати один матч туру по субліцензії (тепер, судячи з усього, лише в записі). Крім того, в Першого каналу є право на показ центрального матчу туру (користується яким він далеко не завжди). Чотирилітній $ 92-мільйонний контракт, повністю оплачуваний «Плюсом» (ні «Перший», ні «Росія 2» за свої пакети не платять) закінчується цього року, після чого буде влаштований новий тендер. ВГТРК обіцяє в цьому тендері скласти конкуренцію «Плюсу». Ймовірно, і «Першому» теж.

Чемпіонат Англії. До останнього часу ексклюзивно транслювався каналами «НТВ-плюс» в об'ємі 5-6 матчах за тур, але з нового сезону буде на «Росії 2», плануючому показувати від 1 до 3 матчів кожного туру (переважно - прямо). Поки не схоже, що сторони готові домовитися про субліцензію. Слова Дмитра Медникова про те, що ВГТРК готовий дати «Плюсу» можливість показувати один матч в записі всі зрозуміли, як неприкрите знущання. І зрозуміли, судячи з усього, правильно.

Чемпіонат Італії. Італійський футбол в Росії телеканал «Спорт/Россия 2» показував два роки - після того, як позбувся свого пакету прав на Англію в 2008 році. Останнім часом - на паях з «Плюсом», який виміняв у ВГТРК субліцензію на пакет інших прав. З великою вірогідністю, в найближчі два сезони серія А буде на «НТВ-плюс» - «Росія 2», перехопивши права на Англію, від участі в цьому тендері усунулася.

Чемпіонат Іспанії. Ексклюзивні права на прикладу належать «НТВ-плюс». Торік було підписано нову угоду, яка діятиме ще два сезони.

Чемпіонати Німеччини, Франції, Голландії, Португалії. Правами на показ матчів цих турнірів володіє канал «НТВ-плюс», який показує по 3-4 матчі Німеччини, 2 матчі Франції, а також найважливіші матчі Голландії і Португалії. Права на ці чемпіонати належатимуть системі супутникових каналів ще рік.

Ліга чемпіонів, Ліга Європи і Суперкубок Європи. Ексклюзивні права на трансляції матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи в період з 2009 по 2012 рік належать «НТВ-плюс». Деякі матчі за участю російських команд і матчі фінальних стадій транслюватимуться ще і на федеральному каналі НТВ. Суперкубок Європи також покаже «Плюс».

Збірна Росії. Багато років правами на показ виїзних і домашніх матчів національної команди володів Перший канал, проте з осені все може зміниться: за даними Sports.ru, ВГТРК близький до придбання ексклюзивних прав і практично завершила переговори про покупку пакету виїзних матчів російської збірної у відбірному турнірі Євро-2012.

Кваліфікація Євро-2012. Матчі інших збірних у відбірному турнірі європейської першості періодично з'являтимуться на «Євроспорті», «Росії-2» і «НТВ-плюс»; права на кожен матч продаються окремо.

Кваліфікація ЧС 2014. Південна Америка. Ігри збірних Уругваю, Бразилії і Аргентини можна буде побачити на каналі Viasat.
Хокей

КХЛ. Матчі КХЛ в наступному сезоні транслюватиме телеканал «Росія 2», «НТВ-плюс» і спеціальний канал КХЛ-ТВ, який входить в пакети «НТВ-плюс», «СТРИМ-ТВ» і «Акадо». Право вибору матчів для показу - в «Росії-2»; зате на КХЛ-ТВ можна почути коментаторів з «Плюса».

НХЛ. За кращою хокейною лігою планети можна стежити по «НТВ-плюс» і Viasat Sport.

Чемпіонат світу. Світову першість раніше транслював «Спорт», але на початку року Перший канал отримав права на показ восьми чемпіонатів в період з 2010 по 2017 рік. В «Росії 2» тепер субліцензія.

Євротур. Правами на російський етап Євротуру володіє Перший канал, але показує лише матчі збірної Росії, найчастіше - в записі. «Росія 2» показує виїзні етапи, а «НТВ-плюс» транслює майже весь турнір.
Баскетбол

Євроліга - ексклюзивно на «НТВ-плюс», цей сезон буде останнім в поточному контракті.

Єдину лігу ВТБ покаже «Росія 2», в якому об'ємі - доки незрозуміло.

Чемпіонат Росії. В даний момент йдуть переговори і з «НТВ-плюс», і з «Росією 2», само собою - не про гроші (попит на російський баскетбол недостатній, аби на них зараз розраховувати), а про кількість трансляцій і том, як оплачуватимуться витрати на їх здійснення.

НБА. Транслює «НТВ-плюс» і зрідка «Росія 2».

Теніс

Російських тенісистів найчастіше можна побачити на «НТВ-плюс» і «Росії 2» - як в регулярних турнірах, так і в матчах Кубка Девіса і Кубка Федерації. «Ролан Гаррос» є на «Євроспорті» і «Росії 2», але немає на «Плюсі»; зате на «Євроспорті» немає «Уїмблдону». Підсумкові турніри - на «НТВ-плюс».

Формула-1

Трансляції з голосом Олексія Попова - лише на «Росії 2».

Бокс / ММА

Права на більшість боїв продаються окремо, тому ні про які довгострокові контракти не йдеться. Декілька найбільш рейтингових боксерських поєдинків щорік показує Перший канал. Також там траплялося бачити бої Федора Емельяненко, але останній, програний, був показаний на РЕН-ТВ. Канал Viasat транслює лише бокс, а основна маса трансляцій боксу і ММА доводиться на на «НТВ-плюс», РЕН-ТВ і «Росію 2».
Біатлон

Російський спорт номер один за версією Дмитра Губернієва показують там же, де найчастіше звучить його голос - на «Росії 2». Майже такий же об'єм трансляцій, але без Губернієва - на «Євроспорті».
Фігурне катання

Крупні турніри (світ, Європа, Росія) показує «Росія 2», дещо з них і деякі інші - «НТВ-плюс».

Волейбол

Єврокубки - на «НТВ-плюс», російський волейбол - на «Росії 2», чемпіонати світу і Європи бувають і там, і там.
Регбі

Збірна Росії, Кубок трьох націй, Кубок шести націй, і регбі-7 - на «Росії 2», регбилиг з коментарем Дмитра Федорова - на «НТВ-плюс».

Денис Бистров

© Sports.ru


mykolakДата: Субота, 24.07.2010, 23:09 | Повідомлення # 96
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Формула-1 Этап 11



Гран-прі Німеччини.Кваліфікація

1 С. Феттель
Red Bull 1:13.791

2 Ф. Алонсо
Ferrari 1:13.793

3 Ф. Масса
Ferrari 1:14.290

4 М. Уэббер
Red Bull 1:14.347

5 Д. Баттон
McLaren 1:14.427

6 Л. Хэмилтон
McLaren 1:14.566

7 Р. Кубица
Renault 1:15.079

8 Р. Баррикелло
Williams 1:15.109



Повідомлення відредагував mykolak - Субота, 24.07.2010, 23:13
mykolakДата: Неділя, 25.07.2010, 20:09 | Повідомлення # 97
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Фернандо Алонсо виграв Гран-Прі Німеччини

Дворазовий чемпіон світу Фернандо Алонсо виграв Гран-Прі Німеччини,
випередивши власного партнера по Ferrari Феліпе Масу
і володаря поул-позішн Себастьяна Феттеля.

Старт виграв Маса, скориставшись боротьбою Алонсо і Феттеля, а Льюїс Хемілтон зумів випередити Марка Уеббера, ставши четвертим. Після хвилі піт-стопів Веббер втратив ще одну позицію, віддавши її Баттону, але в цій гонці основна увага була прикута не до нього.

У початковій фазі перегонів між Массою і Алонсо виникла боротьба, проте іспанець так і не зміг довести атаки на партнера по Ferrari до логічного завершення, ніж був явно невдоволений і говорив про це своєму інженеру по радіо. Очевидно, докори іспанця здобули дію. У всякому разі, за 17 кіл до фінішу Массі у завуальованій формі наказали пропустити партнера по команді. Бразилець зробив це демонстративно, і буде цікаво подивитися, як відреагують стюарди на цю неприховану командну тактику з боку Ferrari.

Якщо повернутися до Веббер, то RB6 австралійця став дуже швидко «з'їдати» масло, через що Марку довелося періодично скидати швидкість і проводити гальмування пізніше й агресивніше, ніж зазвичай. Цим пояснюється його нездатність скласти конкуренцію Баттону, але це, в той же час, не завадило австралійцю утриматися попереду Кубіци, Росберга, Шумахера і Петрова.

Дістатися до фінішу Гран-Прі Німеччини не змогли Ковалайнен (після зіткнення з де ла Росою), ді Грассі (після власного вильоту), Ямамото, Труллі і Буемі (після стартовою аварією між двома Toro Rosso і двома Force India).

Результати Гран-Прі Німеччини 2010

Залік пілотів

Кубок конструкторів

RATVODДата: Неділя, 08.08.2010, 10:29 | Повідомлення # 98
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Навіщо ВГТРК, ліквідувавши «Спорт»,

скуповує права на трансляції

Новий телевізійний сезон за традицією починається у вересні. І влітку на ринку, як правило, затишшя: канали лише збираються вести боротьбу за глядача, секретничають і таємно готують новинки і прем'єри. Але одна новина днями буквально зірвала спортивну телеаудіторію: ВГТРК придбала для свого каналу «Росія 2» ексклюзивні права на показ футбольного чемпіонату Англії в прем'єр-лізі, залишивши не в справ менеджерів комерційного «НТВ-плюс».
В той же час футбольну першість Росії колишній «Спорт» показуватиме до кінця сезону лише в записі...
Повідомлення, що керівництво провідної державної телекомпанії випередило монополіста на ринку спортивного мовлення в боротьбі за вельми престижний продукт, швидко обросло подробицями. Виявляється, ВГТРК також офіційно запропонувала провідному коментаторові НТВ Василю Уткіну (а по деяких відомостях - не йому одному) перейти на «другу кнопку». І взагалі, із слів головного редактора «Росії 2» Дмитра Медникова, компанія збирається набагато активніше поводитися на ринку спортивного мовлення. І навіть готова створити новий платний спортивний канал, зокрема для того, щоб окупити витрати на покупку телеправ.

Нагадаємо, що менше року «Спорт» (по деяких відомостях, його щорічні збитки складали від 30 до 40 млн доларів), що існував на величезну державну дотацію, був перейменований на «Росії 2». Змінилася не лише назва: каналу було визначено декілька інше місце на російському телевізійному ринку і поставлено завдання вийти на самоокуповування.

Що ж помінялося за дев'ять місяців на «Росії 2»? Трансляції не найпопулярніших спортивних подій стали розбавляти фільмами так званої молодіжної тематики і не першій свіжості науково-популярними передачами. Російські фізкультурники отримали сумнівної якості програми «Будь здоровий!» і «Країна спортивна».

Ну і не можна забути, що для популяризації спорту в сітку мовлення забили занудну передачу «Постав питання міністрові», в якій імітується пряме спілкування керівника Міністерства спорту, туризму і молодіжної політики Віталія Мутко із залицяльниками здорового способу життя. Але насправді розмовляє міністр як би сам з собою. Про справжні проблеми спорту в програмі не говориться ні слова, неначе не траплялося у нас крупних допінгових скандалів, немає «договірних» зустрічей у футболі і не витрачалися величезні державні гроші на олімпійські вояжі чиновників і їх багаточисельних друзів...

Самоокуповування? Дуже сумнівно, адже жодних по-справжньому комерційно коштовних продуктів команда «Росії 2» на ринок не представила. І раптом - покупка прав на англійську футбольну прем'єр-лігу на найближчі три роки! І, з чуток, в самій найближчій перспективі запуск деякого державного платного спортивного каналу. Неясно, правда, навіщо було тоді «вбивати» «Спорт»? Лише для того, щоб зняти з роботи що явно не справлявся з керівництвом даною структурою Василя Кикнадзе?

Коли керівники ВГТРК затіяли реорганізацію «Спорту», то зміни спортивної тематики оновленого каналу передбачалися мінімальні. І акцент був зроблений на популяризацію російського спорту. В зв'язку з цим зрозумілі амбіції держкомпанії, коли йдеться про укладенні договору з хокейною, баскетбольною лігою або, наприклад, із страшно популярним останніми роками світовим біатлоном. Природним виглядає і бажання, не завжди, правда, підкріплене фінансово, показувати в прямому ефірі російський футбол.

Але в битві за вітчизняну Прем'єр-лігу «Росія 2» доки програє конкурентам з «НТВ-плюс». Мало того, діставши від правовласника можливість показувати один матч футбольного чемпіонату країни в тиждень, колишній «Спорт» швидко вичерпав ліміт прямих трансляцій і до кінця року демонструватиме ігри нашої Прем'єр-ліги виключно в записі.

І ось «Росія» робить декілька дуже сильних ходів на ринку прав і трансляцій. По-перше, як було сказано, буквально з-під носа у конкурентів з «НТВ-плюс» відвели чемпіонат Англії. Причому контракт з цією лігою поміщений тривалий, на три найближчі сезони.

По-друге, ВГТРК спробувала переманити Василя Уткина, що веде коментатора НТВ. Людина-бренд у вітчизняній спортивній журналістиці, трохи подумавши і понаслаждавшись ситуацією, коли за його голос ведуть боротьбу головні телевізійні структури країни, вирішив залишитися энтэвэшником. Але, як говорять обізнані люди, вибив під цю справу, як і вважається розумній людині, значну надбавку до платні...

Нарешті, по-третє, «Росія» тут же почала боротьбу за футбольну збірну країни, прагнучи відбити в Першого каналу права на показ матчів підопічних Діка Адвоката в офіційних зустрічах найближчих двох років. І, треба сказати, у ВГТРК знову вийшло, хоча і не до кінця. Домашні ігри національної команди як і раніше транслюватиме Перший канал, що має договір з Російським футбольним союзом. А ось виїзні зустрічі покаже «Росія», яка зуміла домовитися із зарубіжними правовласниками.

Як говорять інформовані джерела, тотальне настання структур ВГТРК по всіх футбольних фронтах зовсім не закінчене. Навіть у самій компанії «НТВ-плюс» визнають, що до цих пір неясно, хто в найближчому майбутньому стане володарем прав на показ російської футбольної Прем'єр-ліги, що поки що належать «Плюсу». ВГТРК і тут встигла зробити свій дуже сильний фінансовий хід.

Правда, ходять чутки, що деякі провідні клуби хотіли б взагалі розірвати колективну угоду на продаж прав і торгувати трансляціями своїх матчів поодинці. Але все це залишається доки під питанням. Немає питання лише в тому, що телеканал «Росія 2» намагається кардинальним чином змінити ситуацію на телевізійному спортивному ринку.

Якщо відвернутися від сум, які державна компанія платить по рахунках зарубіжних контрактів на трансляції, то наступальну маркетингову стратегію «Росії 2» слід визнати вельми кваліфікованій. Мало того, перемоги, як у випадку з покупкою прав на англійський футбол, супроводяться ще і дрібними уколами на адресу повержених конкурентів. Так, пан Мідників днями озвучив для газетярів пропозицію, яка його компанія зробила «НТВ-плюс»: ми, мов, готові переуступати вам один англійський матч в тиждень без права транслювати його в прямому ефірі...

Якщо ВГТРК удасться викупити права і на вітчизняну футбольну Прем'єр-лігу, то в руках державної мовної корпорації будуть зосереджені практично всі (окрім тенісу і боксу) найбільш рейтингові види спорту. Але, з іншого боку, лякає, що рейтинги трансляцій нинішньої «Росії 2» не перевершують аналогічних показників торішнього «Спорту». І одними грошовими вливаннями в покупку прав цієї проблеми не вирішити...

Олег Скворцов
Газета «Наша Версія»

RATVODДата: П`ятниця, 01.10.2010, 10:44 | Повідомлення # 99
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
В Україні буде створений

національний спортивний телеканал

В Україні буде створений національний спортивний телеканал,
повідомив
президент України Віктор Янукович на засіданні Гуманітарної ради в четвер в Києві.

"В Україні не пропагується здоровий спосіб життя. Сергій Назарович (голова Національного олімпійського комітету Сергій Бубка - ІФ) є ініціатором створення національного спортивного каналу. Це прекрасно. Я думаю, що такий канал має бути створений в найближчих рік-два", - сказав глава держави.

При цьому В.Янукович підкреслив, що Україні необхідна масована пропаганда цінностей здоров'я і спорту.

Крім того, глава держави вважає за доцільне збільшити частину державного замовлення на телепередачі соціальної спрямованості.

"Наше завдання - формування народу, який веде здоровий спосіб життя. Необхідно відродити любов до фізичної культури і повернути поняттю "спорту" статус престижного", - підкреслив В.Янукович.

ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА


satBuffonДата: Середа, 05.01.2011, 01:04 | Повідомлення # 100
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
"НТВ Плюс" показуватиме чемпіонат Росії з баскетболу



Професіональна баскетбольна ліга РФ і телекомпанія "НТВ Плюс" підписали договір про трансляцію матчів чемпіонату Росії з баскетболу.


Згідно з угодою, телекомпанія "НТВ Плюс" буде транслювати по одному матчу в кожному турі чемпіонату ПБЛ, починаючи з 9-го січня. Першою трансляцією стане матч "Динамо" - "Спартак".

Окрім цього, пряма трансляція поєдинку буде доступна на сайті ПБЛ, а також на ПБЛ ТБ.

satBuffonДата: Середа, 05.01.2011, 10:51 | Повідомлення # 101
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Golf Channel на платформі Skylink увійшов до платних пакетів


Супутникова платна платформа Skylink включила новий спортивний телеканал про гольф Golf Channel в пакети Multi, Multi HD і Komplet. До 4 січня 2011 телеканал був доступний для всіх абонентів платформи.

Телеканал Golf Channel пропонує новини, репортажі, інтерв'ю, прес-конференцій і документи зі світу гольфу, гольф-уроки з кращими гравцями і тренерами в світі, а також у прямому ефірі, покази найкращих турнірів світу. Віщає 24 години на добу. Програма транслюється у форматі MPEG-4.

Технічні параметри:
Супутник: ASTRA 3B (23,5 E)
частота: 12,109 GHz
поляризація: горизонтальна
SR: 27500
FEC: 3 / 4
формат мовлення: DVB-S2/8PSK
SID: 5057
PID V: 4017
PID A: 4177 (czeski)
кодування: CryptoWorks, Irdeto 2
satBuffonДата: Середа, 05.01.2011, 22:41 | Повідомлення # 102
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Фінал Чемпіонату світу з хокею
серед молодіжних команд на Першому каналі


Фінальний матч Чемпіонату світу з хокею серед молодіжних команд між збірними Росії та Канади, який пройде в ніч з 5 на 6 січня в американському місті Баффало, буде показаний в прямому ефірі Першого каналу. Початок трансляції - о 3.30 за московським часом.

Останній раз російська "молодіжка" ставала найсильнішою на планеті в 2003 році.

satBuffonДата: П`ятниця, 14.01.2011, 00:08 | Повідомлення # 103
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Новий грузинський спортивний телеканал
«GMG-футбол» почне мовлення з 14 січня


Новий грузинський спортивний телеканал «GMG-футбол» почне з 14 січня мовлення в мережах «Глобал TV», «АІЕТУ» і «Сілкнет». Першим матчем, який буде показаний в ефірі «GMG-футбол», стане зустріч німецьких клубів «Боруссія» (Дортмунд) і «Байерн» (Леверкузен). Компанія також володіє правом показу ігор футбольних чемпіонатів Англії, Італії, Франції, Іспанії та Голландії.

У грудні 2010 року GMG звернулася в Національну регулюючу комісію з комунікацій Грузії (НРКК) з проханням про передачу їй ліцензії? 1411 на використання загальної кабельної телерадіомовної мережі, що належить ТОВ «Маді» (Озургеті, Західна Грузія). Зазначена ліцензія була отримана кабельної компанією «Маді» у 2004 році, але, як пояснюється на веб-сторінці НРКК, мовлення не здійснювалося. 31 грудня 2010 НРКК задовольнила заявку GMG.

«Ця ліцензія потрібна нам для того, щоб вийти в ефір за допомогою кабельних провайдерів. Можу вас запевнити, що дивитися наші програми зможуть користувачі мереж "Глобал TV", "АІЕТУ" і "Сілкнет", до яких можуть додатися й інші компанії », - сказав media.ge директор GMG Мамука Гамкрелідзе, який є ведучим передачі« Хто хоче 20 тисяч ларі »в ефірі телекомпанії« Руставі-2 ». За його словами, в перші півтора місяця продукція GMG буде виходити в ефір у рекламному режимі, безкоштовно, як для самих кабельних каналів, так і для телеглядачів.

«Наша продукція - дуже дорога, і тому ми не зможемо виходити в ефір абсолютно безкоштовно», - пояснив Мамука Гамкрелідзе.

Право показу чемпіонатів Англії (Прем'єр-ліга), Італії (Серія А), Іспанії (Прімера дивізіон), Франції (Перша ліга) і Голландії (Ередівізіон) GMG придбала перед початком сезону, але ще до придбання ліцензії запропонувала показ матчів Прем'єр-ліги телекомпанії «Руставі-2», а право показу всіх ігор поступилася телекомпанії «Мзе». «Руставі-2» незабаром припинила трансляцію матчів, а з початком мовлення каналу «GMG-футбол» ця продукція перестане виходити і в ефір «Мзе».

З 1 лютого почне мовлення канал «GMG-спорт», в ефірі якого будуть транслюватися тенісні турніри, матчі чемпіонатів з баскетболу і регбі, а з літа - і легкоатлетичні турніри. У лютому вийде в ефір і орієнтований на показ європейських фільмів канал «Кіно-гурман», який також запропонує глядачам передачі про режисерів, акторів, кінофестивалях. Також з 1 лютого почне мовлення канал «Кіно-Голлівуд», а 1 квітня з'являться ще один кіно-канал та канал для дітей.

apsny.ge

satBuffonДата: Вівторок, 01.02.2011, 10:19 | Повідомлення # 104
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Telewizja Polsat продовжила контракт
на показ
Формули 1


Telewizja Polsat, у якого в сезоні 2010 закінчився контракт на трансляцію Formułа 1, продовжив контракт ще на три роки. Новиною сезону 2011 стало отримання HD сигналу від FOM у форматі 1080i. Polsat транслюватиме F1 по своїх каналах високої роздільної здатності - Polsat HD, Polsat Sport HD, а в стандартному дозволі - на каналах Polsat і Polsat Sport Extra. Першою трансляцією F1 в HD буде гонка 13 березня в Бахрейні.
Сигнал у High Definition (HD) буде передаватися з перегонів Formułа 1 зі всіх камер, за винятком камер, встановлених на гоночних автомобілях (за технічних складнощів трансляції сигналу).
Відкриття сезону 2011 Formułа 1 відбудеться 11 березня - з кваліфікаційних заїздів у Бахрейні. Тренінги будуть транслюватися на каналах Polsat Sport Extra і Polsat Sport HD, a кваліфікаційні заїзди і самі гонки - на каналах Polsat (HD), Polsat Sport HD і Polsat Sport Extra.
У сезоні 2011 року сигнал в HD F1 покаже телебачення Sky в Австрії, Німеччині і Швейцарії, і BBC HD у Великобританії.
RATVODДата: Субота, 26.02.2011, 19:02 | Повідомлення # 105
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Формулу-1 в Росії будуть

показувати в форматі HD

З нового сезону трансляції Формули-1 в Росії будуть доступні в форматі телебачення високої чіткості. Володарі HD-телевізорів зможуть у прямому ефірі стежити за Гран-прі на телеканалі "Спорт 1". Формат трансляцій Формули-1 в звичайному режимі на частоті "Росії 2" залишиться без змін. Новий контракт ВГТРК з власником комерційних прав Формули-1 розрахований на три роки.

"Ми розраховуємо паралельно показувати гонки Формули-1 на двох каналах, - розповів" Авто.Лента "заступник генерального директора ВГТРК Дмитро Медников. - Коли буде вистачати ресурсів, кваліфікації з тренуваннями також будуть з'являтися і там, і там. При цьому на каналі" Спорт 1 "не буде реклами, перериває трансляцію".

Мідників також зазначив, що в новому сезоні розширення можливостей перегляду Формули-1 торкнеться і користувачів Інтернету: "На сайті Sportbox.ru з'являться нові опції: наприклад, глядачі он-лайн трансляцій зможуть вибирати камеру, з якої будуть отримувати телевізійну картинку. Поки додаткові опції перебувають у стадії розробки, але в найближчому майбутньому ми плануємо впровадити кілька інновацій для Інтернет-користувачів ".

Крім Формули-1, в 2011 році на каналах державного холдингу ВГТРК можна буде побачити етапи молодіжної гоночної серії GP2, що проходить в ті ж уїк-енди. "На даний момент ми обговорюємо можливість показу гонок основного чемпіонату GP2 на каналі" Спорт 1 ", - додав Дмитро Медников.

Холдинг ВГТРК став четвертою телекомпанією, що оголосила про переведення трансляцій Формули-1 на HD-мовлення - раніше про це заявили британська BBC, німецька Sky Sport і бразильська Globo. Показ юніорської серії GP2 стане першим досвідом подібного роду для каналів сімейства ВГТРК, проте на російських екранах цей чемпіонат вже був присутній: у 2008 році "Рен-ТВ" транслював гонки молодіжної серії в записі вночі, наступного за днем заїздів.

Через скасування перегонів у Бахрейні сезон Формули-1 почнеться 27 березня на Гран-прі Австралії, перший прямий ефір з місця подій запланований на п'ятницю, 25 березня. Чемпіонат GP2 візьме старт 6 травня гонкою в Туреччині.

Lenta.ru


Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024