FORUM TV-SATСереда
03.03.2021, 04:10

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » Інші моделі SD ресіверів » WinQuest 3115, 4100С, 4160С, 7010А, 1010, 1020 (GSR - 1200CI, 2010, 7010, 7015)
WinQuest 3115, 4100С, 4160С, 7010А, 1010, 1020
sergey1931795Дата: Неділя, 27.12.2009, 17:49 | Повідомлення # 1
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
Ресивери

WinQuest 3115, 4100С, 4160С, 7010А




WinQuest GSR - 1010
, 1020, 1200 CI, 2010,7010, 7015
viskomДата: Неділя, 27.12.2009, 18:27 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1949
Статус: Оффлайн
Інструкція по прошивці

WinQuest GSR 1010 FTA




1. Передача даних з ресівера на ресівер.


Доступно тільки для користувачів

Джерело:
sergey1931795Дата: Понеділок, 28.12.2009, 19:51 | Повідомлення # 3
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
Інструкція > Завантажувач > Софт з EMU
RATVODДата: Неділя, 27.03.2011, 11:35 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25037
Статус: Оффлайн
Список каналів і налаштувань WinQuest GSR - 1010 FTA,

Settings 4+5+13_24.03.2011. by RATVOD

polusДата: Неділя, 27.03.2011, 11:35 | Повідомлення # 5
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Тюнер після прошивки перестав бачить сигнал,і при вкл. засвічуються полоски зверху горизонтально і вертикальні по одному сегменті Дайте будь-ласка все необхідне для відновлення працездатності ресівера Winquest-1200 СІ.

Дякую.

RATVODДата: Неділя, 27.03.2011, 11:35 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25037
Статус: Оффлайн
Якщо завантажували в ресівер список каналів або весь дамп - виставте у Меню тюнера налаштування портів комутатора DiSEgC так, як підключені до нього конвертори , налаштовані на конкретні супутники..

Необхідно вказувати, що конретно Ви завантпажували в ресівер.

Прошивка-реаніматор reanimator Euston 2005 - OK

для відновлення ресиверів WinQuest GSR-1010, 1020, 1200 CI

після не вдалої прошивки


( завантажується, як звичайний софт,

після цього завантажується "рідний" софт.)
RATVODДата: П`ятниця, 13.05.2011, 07:33 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25037
Статус: Оффлайн
Ресівер Winquest GSR 1200 CI.

Це модель типу Winquest GSR 1010, тільки з двома CI слотами.

Відповідно, прошивки підходять від ресівера Winquest GSR 1010 (1020).

RATVODДата: П`ятниця, 13.05.2011, 11:09 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25037
Статус: Оффлайн
RATVODДата: П`ятниця, 20.05.2011, 23:24 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25037
Статус: Оффлайн
Список каналів і налаштувань WinQuest GSR - 1010 FTA,

Settings 4+5+13_20.05.2011. by RATVOD

Внесені зміни в список каналів, актуальні на даний час
sfmalДата: П`ятниця, 20.05.2011, 23:24 | Повідомлення # 10
житель форуму

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Ресивер WinQuest GSR 2010 FTA


Завантажувач , інструкція , файли ключів, списки каналів 4+5+13+75 від 07.11.09.

======================================================================

WinQuest GSR 2010 FTA . rar ( 2168Kb )
sfmalДата: П`ятниця, 20.05.2011, 23:25 | Повідомлення # 11
житель форуму

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Дамп 4W+4.8E+13E для WinQuest GSR 2010 FTA , он хоть и староват за 20.01.2010. но лучшего всеравно не найти.В нем нет УТ1 и частоту на Интеры надо поменять вручнуую Biss к частоте не привязан так что после смены частостоты Интеры показывают!
aleksunДата: Понеділок, 26.12.2011, 19:06 | Повідомлення # 12
новачок

Країна:
повідомлень: 9
Статус: Оффлайн
доброго время суток. подскажите пожалуйста.прошил WinQuest GSR-1010, прошивкой Settings-Sw3.01.bin и он пересал работать. загорается на дисплее boot и тухнет.
RATVODДата: Понеділок, 26.12.2011, 20:09 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25037
Статус: Оффлайн
А який софт і завантажувач встановлено у Вас на ресивері ???

Список каналів Settings - призначений для софта Sw 3.01. із завнтажувачем - B39.02

Завантажувати програмою Channel Edit
.
aleksunДата: Понеділок, 26.12.2011, 23:56 | Повідомлення # 14
новачок

Країна:
повідомлень: 9
Статус: Оффлайн
уже не определю а есть варианты?
RATVODДата: Вівторок, 27.12.2011, 00:25 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25037
Статус: Оффлайн
Спробуйте зчитати інформацію за допомогою програми upTool21.exe

- З'єднати комп'ютер і ресивер Modem кабелем.
- Включити ресивер в режим "Stand buy".
- Включити ресивер, натиснувши кнопку "POWER" на лицьовій панелі.
- Запустити програму upTool21.exe.
- Натиснути на кнопку "Setup Comm", у вікні, що з'явилося, вибрати КОМ-порт, до якого Ваш ресивер підключений до комп'ютера і натиснути кнопку "OK".
- Після цього відбудеться зчитування даних з ресивера і в полі "Receiver Information" Software version: і Hardware version: з'явиться інформація про ресивер.
Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » Інші моделі SD ресіверів » WinQuest 3115, 4100С, 4160С, 7010А, 1010, 1020 (GSR - 1200CI, 2010, 7010, 7015)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021