FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 21:43

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Інтернет провайдери України
Інтернет провайдери України
viskomДата: П`ятниця, 12.02.2016, 16:09 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Інтернет провайдери України



На чотири дні Україну буде відрізано від решти світу .
Провайдери обіцяють у лютому тричі відключити інтернет всій країні. Вони вже визначилися із датами. Без доступу до мережі будемо сидіти 3, 11-12 та 20 лютого. На таку акцію протесту вони наважилися через монополію компаній, які "захопили" всі опори, закрили доступ до багатоквартирних будинків та заробляють на інтернет-провайдерах.


джерело
RATVODДата: Середа, 28.04.2021, 18:58 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Знімаємо обмеження на ТБ в HD-якості



На період оновлення пакетування відкриваємо доступ
до преміальних каналів у високій якост
і

Шановні абоненти!


У зв'язку із суттєвими змінами, які відбудуться у травні, на період оновлення пакетування у мережі кабельного телебачення у Києві знімаємо кодування з телеканалів у цифровій якості.

Абоненти, які користуються пакетом «Baza», можуть насолоджуватися цікавими преміальними телеканалами кабельного ТБ в HD-якості без картки умовного доступу та додаткової плати. Щоб почати перегляд оновленого списку доступних каналів, проведіть автоналаштування ТБ.

Бажаємо приємного перегляду!

27.04.2021.



RATVODДата: Середа, 28.04.2021, 19:17 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Планові профілактичні роботи



28, 29 та 30 квітня з 13:00 до 18:00 відбуватимуться
профілактичні роботи в кабельній мережі


Повідомляємо, що 28, 29 та 30 квітня з 13:00 до 18:00 в кабельній мережі телебачення триватимуть профілактичні роботи.

Сигнал каналів ICTV, Новий канал, СТБ, М1, М2, ОЦЕ, Україна, НЛО TV, Індиго TV, Футбол 1, Футбол 2, Футбол 3 буде відсутній
у зв'язку з підготовкою до ініційованого медіагрупами StarLightMedia та Медіа Групою Україна відключення каналів 1 та 5 травня.

27.04.2021.



RATVODДата: Четвер, 29.04.2021, 20:47 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Мережа Ланет припиняє надання послуги

кабельного ТБ у Самборі та Дрогобичі




Мережа Ланет подала документи на здачу ліцензії
провайдера програмної послуги у Самборі та Дрогобичі


Через низку листів від медіагруп про дострокове безпричинне розірвання договорів Мережа Ланет змушена припинити надання послуги кабельного телебачення у Самборі та Дрогобичі, містах Львівської області. Ми вже подали документи про анулювання ліцензій провайдера програмних послуг у Національну раду України з питань телебачення та радіомовлення.

У маленьких містах та регіонах України процеси закриття малих провайдерів є неминучими. Тільки витрати на роялті медіагруп становлять понад 34% від абонплати, яку сплачує користувач. Така ситуація робить бізнес збитковим і призводить до повного його закриття.

З іншого боку встановлені вимогами медіагруп мінімальні ціни на телебачення в малих містах регіонів стають непідйомними для населення. Особливо це стосується соціально незахищених верств, які становлять значну частину жителів регіонів. Це призводить до зростання відтоку абонентів. Що в свою чергу при зменшенні прибутковості з подвійною швидкістю вбиває малих локальних гравців.

Так, згідно зі звітами Нацради, у 2020 році вони отримали 43 заяви на анулювання ліцензій, а в 2019 році — 29. Серед компаній, які відмовились від послуги телебачення: ТОВ «Телерадіокомпанія «ЗОРЯ», ТОВ «Вест-ТВ», ТОВ ТРК «Меридіан», ТОВ «Телекомпанія «Радіус», ТОВ «ТЕЛСТ» та інші. Також є низка операторів, які перейшли на партнерський формат ретрансляції: ТОВ «Українські новітні телекомунікації», ТОВ «Кедр», ТОВ «КОМПАНІЯ ХАТАНЕТ», ТОВ «БІЛІНК», дочірнє підприємство «ТЕЛЕГРУП-УКРАЇНА» та інші.

28.04.2021.



RATVODДата: Середа, 16.06.2021, 21:19 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Sony покидає Україну: компанія

припиняє трансляцію каналів на території країни




Телевізійна компанія Sony Pictures Television повідомила про припинення
трансляції
Sony Channel, Sony Turbo та Sony Sci-Fi по всій території України


Шановні абоненти!


Змушені повідомити, що з 23.06.2021 року з ТВ-пакетів Мережі Ланет зникнуть телеканали Sony Channel, Sony Turbo та Sony Sci-Fi. Це пов'язано з тим, що телекомпанія Sony Pictures Television, яка є правовласником каналів, ухвалила рішення про припинення трансляції свого контенту на всій території України.

Для тих, хто сумуватиме за улюбленими телеканалами, пропонуємо не менш цікаві альтернативи, які ви знайдете в ТВ-пакетах:

Baza: VIP Comedy, TV1000 World Kino, TV1000 Action, TV1000 East, FOX, FOX Life та Cine+ Mix
.

Prime: VIP Comedy, VIP Premiere, VIP Megahit, TV1000 World Kino, TV1000 Action, TV1000 East, FOX, FOX Life, Cine+, Cine+ Mix, Cine+ Hit та Cine+ Legend.


16.06.2021.



RATVODДата: Четвер, 01.07.2021, 19:21 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Додані нові канали



Дивіться більше пізнавальних каналів в IPTV та ОТТ-пакетах

Шановні абоненти!


З радістю повідомляємо, що тепер в IPTV-пакети Мережі Ланет та в сервіс Ланет.TV додані нові канали:

Fashion box – телеканал демонструє модні новинки, яскраві тренди та дозволяє познайомитися з найкращими світовими дизайнерами. На глядачів чекають ексклюзивні репортажі з червоних доріжок, щотижневі тематичні блоги і зіркові події.

Cartoon network – один із найпопулярніших телеканалів для дитячої аудиторії. Він пропонує велику кількість пригодницьких та розважальних мультфільмів на будь-який смак. Завдяки захопливому сюжету та позитивним персонажам юні глядачі із користю проведуть час, поринувши у фантастичний світ.

360tunebox – телеканал створений для меломанів. В етері транслюються музичні кліпи популярних співаків і виконавців-початківців із усього світу.

Fightbox – спеціалізований спортивний канал, який мовить 24/7. В ефірі транслюються турніри з різних видів єдиноборств із усього світу: змішані бойові мистецтва, кікбоксінг, дзюдо, боротьба, джиу-джитсу, карате, бокс і багато іншого.

Fast&funbox – спортивний телеканал пропонує екстремальні шоу і змагання з усього світу – від автомобільних гонок і мотокросу до сноуборду і скейтбордингу.

Docubox – розважально-освітній канал, що пропонує велику фільмотеку з відзначеними нагородами фільмами, серіали та документальні програми про дику природу, науку, людство та світову культуру з захопливими зйомками в форматі високої чіткості.

Gametoon – канал транслює огляди ігор, турніри (кіберспорт), популярні стріми та багато іншого. У глядачів є унікальна можливість грати в ігри на своїх мобільних пристроях і ділитися балами в прямому ефірі.

Filmbox arthouse – на каналі транслюються роботи видатних світових режисерів, в тому числі Хічкока, Куросави, Фелліні та багатьох інших. Крім класичних стрічок, глядачі можуть насолоджуватися фільмами, представленими на найпрестижніших кінофестивалях, включаючи Канни, Венецію, Берлін, Санденс тощо. Також канал випускає спеціальні програми, присвячені певному творчому руху (німецький експресіонізм, нове румунське кіно та ін.) або роботам окремих режисерів.

Шукайте канали у високій якості в тв-пакетах Мережі Ланет та в сервісі онлайн телебачення Ланет.TV або в Android-додатку.

30.06.2021.



RATVODДата: Вівторок, 20.07.2021, 20:49 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Зустрічайте нові канали



Абоненти Мережі Ланет отримали доступ до нових каналів.

Шановні абоненти!


З радістю повідомляємо, що тепер в ТВ-пакети Мережі Ланет та в сервіс Ланет.TV додані нові канали:

XSport+ – телеканал транслює переважно національні змагання та міжнародні спортивні події за участю українських команд, репортажі з місця спортивних подій, докладний розбір всіх поєдинків, ексклюзивні інтерв'ю з відомими спортсменами та інші тематичні передачі.

JimJam – канал для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Основу мовлення складають пізнавальні веселі добрі серіали, які допомагають юним глядачам розвивати уяву та мислення, а також вчать, як треба себе поводити.

CBS Reality – телеканал мовить по всій Європі, на Близькому Сході та в Африці. Він дозволяє відчути себе очевидцем актуальних подій, приміряти різні професії, дізнавшись більше про особливості кожної з них. Популярні серіали дають змогу розслабитися та поринути у світ захопливих подій разом з героями історії.

Extreme Sport – телеканал, присвячений винятково екстремальним видам спорту й адресований любителям гострих відчуттів. В режимі нон-стоп транслюються програми про маунтенбайк, скейтбординг, BMX, серфінг, реслінг тощо.

Travel Channel – телеканал, що пропонує до перегляду документальні фільми, реаліті-шоу та пізнавальні програми, пов’язані з подорожами й відпочинком по всьому світу.

Food Network – телеканал, присвячений кулінарії. У сітці мовлення – передачі про приготування різноманітних страв, технологічні прийоми, що полегшують роботу на кухні, а також матеріали про екзотичні національні кухні, рідкісні ласощі та кулінарні новинки.

Шукайте канали у високій якості в ТВ-пакетах Мережі Ланет та в сервісі онлайн телебачення Ланет.TV або в Android-додатку.

14.07.2021.



RATVODДата: П`ятниця, 23.07.2021, 20:18 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
«Мережа Ланет» домовилася з НСТУ про доступ

до контенту
«UA: Першого» на період Олімпіади в Токіо




«Ланет» може користуватися функцією «Архів» протягом тижня.


«Мережа Ланет» 22 липня домовилася з Національною суспільною телерадіокомпанією України (НСТУ) про доступ до контенту телеканалу «UA: Перший» на період ХХХІІ Літніх Олімпійських ігор у Токіо.

«"Мережа Ланет" отримала офіційний тимчасовий дозвіл від Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) на використання функції "Архів" на період проведення Олімпійських ігор. Дозвіл передбачає застосування функції з 23 липня по 8 серпня 2021 року для частини контенту каналу UA:Перший, а саме трансляцій ХХХІІ Літніх Олімпійських ігор, впродовж 7 днів», – йдеться в повідомленні.

Користувачі IPTV-пакетів від «Мережі Ланет» та OTT-пакетів у сервісі онлайн-телебачення «Ланет.TV» зможуть дивитися спортивні трансляції як у режимі реального часу, так і переглянути повтори впродовж семи днів з першої трансляції.

Нагадаємо, в Україні офіційним транслятором Токіо-2020 є Суспільний мовник – телеканал UA:Перший та сайт Суспільне Спорт. Олімпійські ігри-2020 – найбільший турнір в історії спорту: 339 комплектів медалей, 37 видів спорту та 16 днів безперервних змагань. З 23 липня по 8 серпня суспільний телеканал «UA: Перший» транслюватиме наживо близько 220 годин змагань. На сайті «Суспільне Спорт» триватимуть три одночасні трансляції з акцентом на українських спортсменах. Раніше «ДМ Суспільного» повідомив як працюватимуть журналісти Суспільного мовника на Олімпіаді-2020. Коментувати Олімпійські ігри на Суспільному будуть 20 коментаторів.

23 липня 2021.



RATVODДата: Субота, 07.08.2021, 12:27 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Конфлікт «Ланет» з медіагрупами: АМКУ відмовився ухвалити рішення

через
«неналежно оформлену» заяву провайдера



Фото: Антимонопольний комітет України/Facebook

АМКУ: «Ланет» не надав копій документів, які підтверджували
викладені в заяві обставини, що і стало перешкодою для її розгляду.


Антимонопольний комітет України прокоментував фактичну відмову ухвалити рішення у конфлікті «Мережі Ланет» з медіагрупами та подальші плани провайдера подати через це до суду на АМКУ.

У коментарі «Детектору медіа» АМКУ зазначив, що у квітні 2021 року до них надійшла заява ТОВ «Мережа Ланет», у якій провайдер заявив про «наявність в діях медіагруп ознак зловживань монопольним становищем».

На думку провайдера, це надання прав на ретрансляцію телеканалів у вигляді сформованих пакетів із декількох телеканалів, розірвання договірних відносин на розповсюдження програм телеканалів, підвищення вартості прав на ретрансляцію, нав’язування вартості найдешевшого тарифного пакету для абонентів.

«В обґрунтуванні заяви провайдер, серед іншого, посилався на висунення медіагрупами усних умов щодо підвищення роялті з посиланням на усталену практику переговорів з представниками медіагруп, пропонування медіагрупами мінімальної вартості тарифного плану для абонентів, а також на інформацію з телеграм-чату», – повідомили в АМКУ.

АМКУ зазначив, що заява мережі «Ланет» не відповідала встановленим законодавством вимогам, а саме: не було надано копій документів, які підтверджували викладені в заяві обставини, що перешкоджало її розгляду.

«Таку заяву було залишено без руху задля можливості усунути Товариству зазначені недоліки та надати підтвердні документи», – повідомив Комітет.

В АМКУ заявили, що «Ланет» у встановлений строк не усунув зазначені недоліки, що «стало наслідком повернення Товариству заяви без розгляду листом від 04.06.2021».

«Право на оскарження рішень органів Антимонопольного комітету України повністю або частково передбачено статтею 60 Закону України «Про захист економічної конкуренції», – повідомив Комітет.

Також, 12 липня мережа «Ланет» звернулась до АМКУ із заявою, що є ідентична первісній, «про наявність в діях медіагруп ознак зловживання монопольним становищем». Ця заява зараз перебуває на розгляді АМКУ.

29 липня Антимонопольний комітет України розглянув звернення мережі «Ланет» щодо «наявності потенційної картельної змови» на медіаринку в межах конфлікту провайдера з медіагрупами, але відмовився ухвалити рішення по суті.

Власник «Ланет» Віктор Мазур у коментарі «Детектору медіа» зазначив, що провайдер готує позов до АМКУ.

2 серпня 2021 року Господарський суд Києва почав розглядати об'єднану справу провайдера «Ланет» проти медіагруп.

Адвокат «Ланет» Сергій Дешунін заявив про намір змінити позовні вимоги, зокрема, провайдер не лише проситиме суд визнати незаконним розрив договорів, а й вимагатиме відшкодування збитків. Кількість збитків та відключень «Ланет» зараз рахує.

У березні 2021 року StarLightMedia та «Медіа Група Україна» анонсували розірвання угоди з провайдером «Мережа Ланет».

За інформацією джерел «Детектора медіа», невдоволення медіагруп викликала акція «Ланету» «Лютий GIG». За 33 гривні на місяць нові абоненти до кінця весни могли користуватися послугами інтернету та мати доступ до понад 150 онлайн-телеканалів у сервісі «Ланет.TV».

Однак ще восени 2020 року медіагрупи встановили рівень інфляції на 2021 рік для провайдерів 30% і висунули вимогу щодо зростання вартості найдешевшого пакету для абонентів до 99 гривень.

06 серпня 2021.



RATVODДата: Вівторок, 24.08.2021, 21:33 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Акція - Незалежний Гігабіт



Гігабітний Інтернет за суперціною впродовж 30 періодів!


30 років Незалежності України – 30 періодів користування гігабітом усього за 30 грн! Підключайте надшвидкий Інтернет від Мережі Ланет і незалежно подорожуйте просторами Всесвітньої павутини! Обирайте один з акційних тарифів та користуйтесь гігабітним Інтернетом за вигідними умовами 900 днів!



Тариф «GigaLibre» передбачає доступ до мережі Інтернет на швидкості до 1000 Мбіт/с за 30 грн впродовж 30 періодів.



Гігабітний тариф «GigaLibre+IP» надає можливість користуватись фіксованою зовнішньою статичною IP-адресою впродовж 30 періодів усього за 60 грн/30 дн.



А обравши підключити тариф «GigaLibre+IP» і сплативши одноразово 1500 грн замість 1800 грн, ви отримаєте гігабітний Інтернет і можливість користуватись включеною послугою статична IP-адреса.

Статична IP-адреса передбачає надання зовнішнього фіксованого ідентифікатора мережевого рівня, тобто унікального числового номера, що використовується для ідентифікації комп'ютера/пристрою в мережі Інтернет.

Серед головних переваг статичної IP-адреси:

» безпечність підключення;

» стабільність з'єднання;

» захищеність даних.


Усе це вкрай необхідно для отримання інформації та керування розумними пристроями, такими як смарт-годинники, датчики, вбудована техніка тощо.

Акційні тарифи також передбачають доступ до ТВ-пакету «Promo» з понад 40 аналоговими, 50 цифровими та 120 онлайн-телеканалами.

Підключення акційного тарифу – 30 грн. Обладнання не входить у вартість акційного тарифу.

Акція «Незалежний Гігабіт» діє з 23.08.2021 до 21.09.2021. Тариф доступний для нових абонентів, які у період проведення акції підключилися до нього, а також для дійсних та нових абонентів, які виграли акційний тариф на офіційних сторінках Мережі Ланет у соцмережах. Виграти фізичний приз у конкурсах можуть лише абоненти Мережі Ланет.

Після закінчення дії акційного тарифу, абонент буде переведений на актуальний аналогічний за характеристиками гігабітний тариф.

Офіційні правила акції



Скріншоти: lanet.ua

22.08.2021.

Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Інтернет провайдери України
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024