FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 07:31

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Новини Соціальних мереж Facebook, Google, Instagram, Twitter (WhatsApp, Однокласники, ВКонтакте, LinkedIn, Gettr ...)
Новини Соціальних мереж Facebook, Google, Instagram, Twitter
RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 23:18 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новини Соціальних мереж

RATVODДата: Четвер, 07.10.2021, 20:26 | Повідомлення # 46
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Facebook назвав причину збою в роботі

Messenger, Instagram та WhatsApp




На тлі збою Марк Цукерберг, за даними Forbes,
опустився на шосте місце в рейтингу мільярдерів.


Компанія Facebook повідомила, що причиною шестигодинного збою Facebook, Instagram та Whatsapp стали зміни конфігурації маршрутизаторів.

«Наші інженерні групи дізналися, що зміни конфігурації магістральних маршрутизаторів, які координують мережевий трафік між нашими центрами обробки даних, викликали проблеми, які перервали цей зв'язок. Це порушення мережевого трафіку зумовило каскадний вплив на способи зв'язку наших центрів обробки даних, в результаті чого наші послуги були зупинені», — розповіли в Facebook Engineering та додали, що основна причина збою також вплинула на багато внутрішніх інструментів та систем, що ускладнювали спроби швидко діагностувати та вирішити проблему.

Компанія та її засновник Марк Цукерберг вибачилися перед користувачами за збій у роботі соцмереж. «Facebook, Instagram, WhatsApp і Messenger тепер повертаються в мережу. Вибачте за сьогоднішній збій — я знаю, як сильно ви покладаєтеся на наші послуги, щоб залишатися на зв’язку з близькими вам людьми», — написав Цукерберг.

Forbes повідомив, що на тлі збою Марк Цукерберг опустився на шосте місце в рейтингу мільярдерів — його статки складають 116,8 мільярдів доларів.

Нагадаємо, перші повідомлення про проблеми у роботі Facebook почали з’являтися 4 жовтня близько 18:25 за київським часом.

Станом на 18:55 у користувачів не відкривається жодна з вебсторінок соцмережі. Не працюють також мобільний додаток та месенджер Facebook – у додатку не відображається стрічка новин, а у месенджері неможливо відправити чи отримати повідомлення. Facebook заявив, що працює над виправленням масштабного збою.

Пізніше по всьому світу зафіксували проблеми з роботою сервісів Netflix, Steam і PlayStation.

Автори: MediaSapiens:

05 жовтня 2021.




RATVODДата: Четвер, 07.10.2021, 21:10 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
WSJ: Facebook призупиняє

випуск нових продуктів



Фото: ІТС

Компанія вирішила перевірити, якої критики може зазнати Facebook
та гарантувати, що їхні продукти не впливатимуть негативно на дітей.


Компанія Facebook вирішила призупинити випуск нових продуктів та функцій після критики в ЗМІ, слухань у Конгресі США та звинувачень у негативному впливі на психічне здоров’я дітей. Про це повідомило Wall Street Journal з посиланням на джерела.

Facebook також призупинив розробку існуючих продуктів. За даними видання, компанія залучила більше людей для проведення «репутаційних оглядів», щоб перевірити, якої критики може зазнати Facebook та гарантувати, що їхні продукти не впливатимуть негативно на дітей.

Нагадаємо, у вересні 2021 року Wall Street Journal, посилаючись на документи Facebook, опублікувало розслідування про приховані правила користування платформою та її негативний вплив на підлітків, з чим IT-гігант нічого не робив. За даними видання, Facebook знає, як негативно Instagram впливає на підлітків, але продовжує розробляти додаток у цьому напрямку. Також виявилось, всередині Facebook є програма, яка мала б модерувати заборонений контент, але по факту вийшло так, що з’явився білий список для привілейованих осіб, яким нічого не буде за публікацію шкідливого контенту. Після критики з боку суспільства, законодавців США та розслідування WSJ, Facebook тимчасово зупинив розробку додатку для дітей віком до 13 років«Instagram Kids».

Пізніше інформаторка, яка стояла за витоком документів Facebook в Wall Street Journal, колишня менеджерка з продуктів Facebook Френсіс Хоген звинуватила компанію Facebook у використанні алгоритмів для розпалювання ненависті заради прибутку. За її словами, компанія виявила, що найкраще залучення – те, яке викликає страх і ненависть у користувачів. Генеральний директор Facebook Марк Цукерберг відкинув ці звинувачення та відреагував на дослідження Wall Street Journal про те, що компанія ігнорує власні дослідження негативного впливу Instagram на підлітків.

Автори: MediaSapiens:

07 жовтня 2021.




RATVODДата: Вівторок, 05.04.2022, 21:56 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Ілон Маск купив акції Twitter

— після цього їхня ціна піднялася на 25%



Фото: Infobae

Власник SpaceX Ілон Маск придбав 9,2% акцій Twitter.


За інформацією Комісії з цінних паперів та бірж, станом на 14 березня Ілон Маск володіє 73,48 млн акцій Twitter. Вартість пакету — понад $2,8 млрд, виходячи із вартості акцій на біржі 1 квітня.

Після цього акції Twitter зросли більш як на 25% на премаркеті. Вони коштують $49,40 за одиницю.

Сам Ілон Маск інформацію про купівлю наразі не прокоментував. Проте 25 березня на своїй сторінці у Twitter, де його читають близько 80 мільйонів передплатників, він запустив опитування: «Чи дотримується Twitter принципів свободи слова?».



Маск також зазначив, що результати опитування для нього є дуже важливими. Серед 2 млн тих, хто проголосував більше 70%, проголосували за негативний варіант.

Редакція Mediasat

04 квітня, 2022.

RATVODДата: Четвер, 14.04.2022, 16:28 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Ілон Маск запропонував викупити Twitter


Фото: Infobae

Ілон Маск запропонував купити Twitter по $54,2 за акцію, пише Bloomberg
з посиланням на документи, подані підприємцем до Комісії з цінних паперів та бірж США.


Ілон Маск запропонував 54,20 долара за кожну акцію готівкою, що на 54% вище за ціну 28 січня і складе в цілому близько 43 мільярдів доларів. Бізнесмен назвав таку пропозицію «найкращою та остаточною».

Нагадаємо, що 5 квітня Ілон Маск купив 9,2% акцій Twitter, чим викликав їхнє різке зростання. А через тиждень Маска запідозрили у шахрайстві: за словами одного з акціонерів, Ілон розкрив свою частку Комісії з цінних паперів лише 1 квітня, хоча мав 24 березня. Таким чином, він нібито закупив акції за нижчою ціною, ошукавши інших продавців акцій.

Редакція Mediasat

14 квітня, 2022.


Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Новини Соціальних мереж Facebook, Google, Instagram, Twitter (WhatsApp, Однокласники, ВКонтакте, LinkedIn, Gettr ...)
  • Сторінка 4 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024