FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 13:00

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Відеосервіс TikTok
Відеосервіс TikTok
RATVODДата: П`ятниця, 05.02.2021, 22:24 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Відеосервіс TikTok



TikTok (відомий у Китаї як Douyin, кит. 抖音短视频, пін. Dǒuyīn duǎn shìpín, «коротке відео Доуїнь») ー соцмедійний застосунок для створення та поширення відеофайлів та онлайн-трансляцій. Сервіс запущено у вересні 2016 китайською компанією ByteDance. Це найпопулярніша платформа для коротких відео в Азії, яка поширилася на інші частини світу і швидко набирає популярність.

Застосунок дозволяє користувачам створювати музичні, танцювальні, комедійні та інші відео тривалістю до 15 секунд.[8][9] Кількість користувачів програми сягнула 1 млрд млн з 170 країн[10].
RATVODДата: Понеділок, 30.08.2021, 12:47 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
TikTok заборонив Milk Crate Challenge


Фото: In Times

Учасники Milk Crate Challenge мали пройтися «сходами» з ящиків від молока,
однак зазвичай падали та отримували травми
.


Китайська соцмережа TikTok видалила результати пошуку за хештегом Milk Crate Challenge через поширення небезпечної діяльності. Про це повідомляє CNN.

«TikTok забороняє контент, який рекламує та пропагує небезпечні дії. Ми видаляємо відео та перенаправляємо пошукові запити до наших Правил спільноти, — сказав речник соцмережі. — Ми закликаємо всіх бути обережними у своїй поведінці, як в режимі онлайн, так і поза мережею».

The Washington Postдодає, що деякі американські лікарі попереджають: травмовані від Milk Crate Challenge — це великий стрес для лікарень, які перевантажені через спалах коронавірусної інфекції.

Натомість у Twitter є сторінка цього челенджу — Official Milk Crate Challenge News Source, на якій публікують відео учасників.

Нагадаємо, у 2020 році китайська соціальна мережа TikTok стала найбільш завантажуваним додатком.

Автори: MediaSapiens

30 серпня 2021.



RATVODДата: Четвер, 16.09.2021, 18:01 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
TikTok запустить службу психологічної допомоги


Фото: TikTok

Нові функції запустять у «найближчі місяці».


Китайська соціальна мережа TikTok 14 вересня анонсувала низку функцій для допомоги користувачам, які боряться з проблемами з психічним здоров'ям.

«TikTok не допускає контент, який зображує або пропагує самогубства, самоушкодження або розлади харчової поведінки, при цьому платформа підтримує користувачів, які готові ділитися власним досвідом, щоб привернути увагу до певних проблем і допомогти тим, хто опинився в складній життєвій ситуації», – повідомили в соцмережі.

Серед нових функцій – керівництво з підтримки людей, які боряться з розладами харчової поведінки. Воно з’явиться в російськомовному Центрі безпеки в жовтні. Функція пошуку буде направляти користувачів на ресурси підтримки, коли вони шукають фрази, що містять слова про допомогу.

Також буде функція втручання при пошуку, вона скеровуватиме користувачів до спеціальних ресурсів підтримки та телефонів довіри, якщо вони шукають терміни, пов’язані із «самогубством».



Окрім цього, TikTok попереджатиме про неприємний та конфіденційний контент. Сторінку результатів з контентом, який може викликати тривогу, закриватиме етикетка з написом «Показати результати».



Нагадаємо, у 2020 році китайська соціальна мережа TikTok стала найбільш завантажуваним додатком. 12 серпня соцмережа TikTok посилила політику контролю приватності для підлітків.

Автори: MediaSapiens

15 вересня 2021



Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Відеосервіс TikTok
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024