FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 12:18

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Відеосервіс GopAk
Відеосервіс GopAk
RATVODДата: П`ятниця, 02.04.2021, 21:12 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Відеосервіс GopAk

RATVODДата: П`ятниця, 02.04.2021, 21:31 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Стережись, TikTok: Україназапускає

власний сервіс коротких відео




TikTok - один з найпопулярніших відеосервісів
з більш ніж мільярдом користувачів у всьому світі.


Однак незабаром ця цифра може значно зменшиться за рахунок українців, яких влітку чекає свій, вітчизняний аналог популярної китайської платформи.

Український GopAk


Український холдинг SlavaZvuk PLUS запускає власний сервіс коротких відео. Платформа, що отримала назву GopAk, повністю адаптована під українського користувача.

Як заявили в компанії, GopAk створений для українців як альтернатива закордонним сервісам на зразок TikTok. Основна його місія - прищепити молодому поколінню любов до української культури.

«Кожна поважаюча себе компанія повинна йти в ногу з часом. Потрібно вивчати тренди, адаптувати їх і використовувати на благо людей. Наша мета - не тільки розважити глядача, а й показати, що Україна може мати свій якісний продукт, який, до всього, ще й прищеплює любов до вітчизнянї творчості», - розповів директор SlavaZvuk PLUS Андрій Безкорисливий.

Особливості


Інтерфейс відеосервісу в цілому нагадує TikTok, тільки українською мовою. Користувачі прокручують стрічку вниз, зупиняючись на вподобаному відео. Замість лайків роликам можна ставити «Файно». На основі цих виборів алгоритми формують рекомендації.

Як і в китайському додатку, в GopAk можна додавати відео, монтувати і знімати ролики під музику з бібліотеки сервісу. Платформа співпрацює з українським музичним лейблом Pisen'ka Production.

Особливість сервісу полягає якраз в музиці - в бібліотеці присутні треки виключно українською мовою. Користувачі зможуть додавати і знімати відео, в якому використовуються тільки україномовні пісні. Контролювати це буде штучний інтелект.

Де і коли дивитися


SlavaZvuk PLUS планує запустити свій сервіс коротких відео вже цього літа, у другій половині червня. Спочатку GopAk буде доступний тільки для користувачів Android, а згодом з'явиться на iOS.

Доступ до платформи буде безкоштовний, але за бажанням користувачі зможуть оформити платну підписку за 80 грн/міс. З преміумом доступні нові можливості: більше ефектів для відео, більше доступної музики з бібліотеки і можливість міняти оформлення свого каналу.

Лада Васюкова

01 квітня, 2021.




Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Відеосервіс GopAk
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024