FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 09:49

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Інтернет від Укртелекому
Інтернет від Укртелекому
viskomДата: Вівторок, 02.03.2010, 20:51 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Інтернет від Укртелекому



Нові тарифи на послугу «ОГО!» для абонентів Києва


01.03.2010

З 1 березня 2010 року введені привабливі тарифи на послугу «ОГО!» для нових та існуючих абонентів м. Київ. Відтепер більшість користувачів послуги «ОГО!» може вдвічі збільшити швидкість роботи в Інтернет, не підвищуючи витрат.
Перевірити наявність технічної можливості підключення послуги «ОГО!» та подати заявку можливо:



Існуючим абонентам «ОГО!» потрібно лише зайти на Домашню сторінку сайту my.ukrtelecom.ua і замовити відповідний тарифний план.
Для того щоб змінити тарифний план:


  • зайдіть на сайт my.ukrtelecom.ua, користуючись послугою «ОГО!», по Вашій телефонній лінії;
  • в полі «Авторизація», в лівій частині екрану, введіть логін і пароль, які Ви обрали при реєстрації на сайті my.ukrtelecom.ua та натисніть кнопку «Вхід»;
  • перейдіть до розділу DSL і натисніть на кнопку «Управління»;
  • оберіть один з тарифних планів, можливих для надання послуги «ОГО!» на Вашій телефонній лінії. Перелік тарифних планів, доступних для вибору, залежить від технічних параметрів абонентської лінії.


Тарифні плани «ОГО!» з 1 березня 2010 року для абонентів м. Київ
Назва тарифного плану Швидкість передавання інформації Додаткові послуги в рахунок абонентної плати Абонентна плата за 30 календарних днів, гривні з ПДВ «ОГО!» Антивірус поштові скриньки розміром 1 Гбайт до споживача від споживача

«ОГО! 512 -2010»до 512 кбіт/с до 256 кбіт/с 60 грн
«ОГО! 2 -2010» до 2 Мбіт/с до 512 кбіт/с 100 грн
«ОГО! 8 -2010» до 8 Мбіт/с до 2 Мбіт/с 150грн

Зміна тарифного плану на тарифний план з меншою абонентною платою Одноразово, за кожну зміну грн. з ПДВ 20

Київська міська філія ВАТ Укртелеком Нові тарифи на послугу «ОГО!» для абонентів Києва
RATVODДата: Понеділок, 04.01.2021, 19:05 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«Укртелеком»підключив ще один

термінал
«Нової пошти» до гігабітного каналу



Фото: Grapevine

За повідомленням прес-служби «Укртелекому», компанія завершила всі необхідні роботи
для забезпечення терміналу «Нової пошти» в Харкові телекомунікаційними послугами,
що забезпечить безперебійну роботу сервісів оператора поштового зв'язку.


Це вже четвертий об'єкт в логістичній інфраструктурі «Нової пошти», який підключає оператор за останні роки. Раніше це були Київський, Хмельницький і Львівський інноваційні термінали. Всі вони оснащені сучасним автоматичним обладнанням, що дозволяє сортувати 8000 відправлень в годину. Для обладнання такого профілю необхідні якісні сервіси телекомуслуг, які будуть гарантувати безперебійний робочий процес.

Відзначається, що «Укртелеком» надає сучасні рішення для ведення бізнесу різного масштабу, і за індивідуальним замовленням клієнта побудував єдину мережу передачі даних L2 VPN швидкістю 1 Гбіт/с для підключення терміналів. Оператор також організував використання якісної сучасної послуги інтернет-телефонії Sip-Trunk.

В цілому ж «Укртелеком» забезпечує відділення «Нової пошти» якісним доступом до мережі інтернет за допомогою волоконно-оптичних ліній зв'язку, а також рядом інших послуг: традиційною телефонією, інтернет-телефонією, лінією 0-800, віртуальними приватними мережами (VPN) і ін.

Зараз до послуг «Укртелекому» підключено більше 200 відділень в різних областях країни, а в 100 з них використовується оптичний інтернет оператора.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що «Укртелеком» відкриває мережу зарядних станцій UTrecharge для електромобілів.

30 грудня, 2020.

Редакція


RATVODДата: Середа, 06.01.2021, 12:45 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«Укртелеком» запустив в експлуатацію

45 зарядних станцій UTrecharge



Фото: ITC

«Укртелеком» повідомив про просування проекту UTrecharge.


Із запланованих 50 зарядних станцій компанія встановила вже 45, повідомляє прес-служба.

Послуги із зарядки електротранспорту «Укртелеком» почав надавати з 1 січня 2021 року. Оператор встановив станції в Києві і передмісті: Вишгороді (пл. Шевченка, 2), Ірпені (вул. Северинівська, 120а), Борисполі (вул. Київський Шлях, 86а), Ворзелі (вул. Курортна, 25),
Бучі (вул. Островського , 22).


Як вже говорилося раніше, станції UTrecharge оснащені роз'ємами двох типів - TYPE 2 і TYPE F / SCHUKO (євророзетка) - потужністю 22 кВт і 3,5 кВт відповідно. За допомогою такої станції можна буде заряджати не тільки електромобілі, а й велосипеди, самокати, гіроскутери при наявності власного кабелю.

Лада Васюкова

05 січня, 2021.



RATVODДата: Середа, 13.01.2021, 19:31 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Інтернет від «Укртелеком» доступний

більш ніж в 3,3 тис. населених пунктах




«Укртелеком» відзвітував про кількість населених пунктів,
в яких користуються його інтернетом.


Ці дані оператор надав Міністерству цифрової трансформації і Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, повідомляє прес-служба.

Згідно з даними, на сьогодні інтернетом від «Укртелеком» користуються в 3322 населених пунктах України. Раніше оператор надавав інформацію тільки про ті міста і села, в яких встановлено його мережеве обладнання. Тепер ці дані включають також і населені пункти з розподільною мережею.

Нагадаємо, за липень-вересень минулого року «Укртелеком» побудував 7 тис. км «оптики», покриття мережі досягло 2760 населених пунктів.

За підсумками третього кварталу 2020 року користувачів проводового інтернету «Укртелеком» налічувалося майже 1,1 мільйон.

Лада Васюкова

13 січня, 2021.



RATVODДата: Вівторок, 23.02.2021, 09:37 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«Укртелеком» підключив до оптичного інтернету

понад 200 лікарень




«Укртелеком» продовжує розширювати покриття волоконно-оптичного інтернету в Україні.


Оператор повідомив про підключення до мережі ще 200 медичних установ протягом минулого року.

Згідно з даними, в 2020 році «Укртелеком» підключив до оптики 206 медустанов в Чернігівській, Львівській, Кіровоградській та інших областях. На сьогодні оптичний інтернет доступний майже в 700 таких установах по всій країні.

«Зараз оптичний інтернет від «Укртелекому» вже є в майже 700 лікарнях, центрах первинної допомоги, екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, диспансерах, територіальних медичних об'єднаннях та інших медичних установах в різних областях країни», - повідомляє прес-служба.

Відзначається, що швидкісний інтернет від «Укртелекому» в медичних установах необхідний для забезпечення роботи електронної системи охорони здоров'я eHealth. Підключення до волоконно-оптичної лінії гарантує безперебійність і швидкість доступу до мережі.

Нагадаємо, за даними Мінцифри, в Україні кожна третя лікарня не має доступу до інтернету (з 1 756 лікарень до інтернету підключені тільки 1304).

Після того, як Кабмін підтримав пропозицію Міністерства цифрової трансформації виділити 850 мільйонів гривень на підключення інтернету в сільських регіонах України, доступ до мережі вже в цьому році повинні отримати близько 10 000 об'єктів соціальної інфраструктури - школи, лікарні і бібліотеки.

До слова, «Укртелеком» подав свої цінові пропозиції щодо підключення українських сіл до інтернету в рамках субвенції на 2021 рік. Пропозиція оператора охоплює 2,3 тисячі населених пунктів в 19 областях України. У більшості з цих сіл діють об'єкти соціальної інфраструктури.

Лада Васюкова

22 лютого, 2021.




RATVODДата: Четвер, 08.04.2021, 11:04 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«Укртелеком» запропонує

бізнес-клієнтам електроенергію
YASNO




«Укртелеком» буде пропонувати бізнес-клієнтам послуги енергопостачальника YASNO
.

За це абоненти отримають переваги в користуванні оптичним інтернетом оператора, повідомляє прес-служба.

Співпраця з YASNO


«Укртелеком» оголосив про співпрацю з постачальником електроенергії YASNO. Тепер бізнес-клієнти оператора з Харківської, Запорізької та Черкаської областей зможуть отримати від менеджерів компанії консультації з придбання електрики у постачальника.

«Укртелеком» і YASNO співпрацюють в рамках партнерської програми енергопостачальника, до якої підприємці можуть приєднатися для розвитку бізнесу і розширення доходу. Як кажуть в «Укртелекомі», від такої співпраці переваги отримують не тільки обидві компанії, але і споживачі.

«Використовуючи нові можливості ринку електроенергії, «Укртелеком» приєднується до європейської практики - пропонувати послуги надійного електропостачальника своїм споживачам телекомунікаційних послуг. Особливість саме цієї ініціативи - робота з сегментом юридичних осіб, у чому ми маємо велику експертизу. Це прозора і вигідна співпраця двох компаній, яка дає споживачам додаткові переваги»
, - повідомив директор «Укртелекому» з розвитку корпоративного сегменту Микола Давиденко.

Умови для споживачів


На сьогодні понад 80 тисяч компаній і підприємців вибрали YASNO в якості постачальника електроенергії. Своїм корпоративним клієнтам компанія обіцяє прозорі ціни, зрозумілі умови і якісне обслуговування.

«Для бізнес-клієнтів ми створили зручні дистанційні сервіси, що включають Особистий кабінет, окрему лінію контакт-центру, електронний документообіг із застосуванням ЕЦП, підтримку персональних менеджерів. Отримати консультацію та укласти договір можна в одному з 67 енергоофісов YASNO, які в тому числі відкриті в Харкові, Черкасах і Запоріжжі. У минулому році постачальні компанії, що надають послуги під брендом YASNO, очолили рейтинг електропостачальників України. Ми не зупиняємося на досягнутому і прагнемо бути ще ближче і доступніше для наших споживачів», - зазначив директор з продажу та обслуговування клієнтів YASNO Євген Бушма.

Бізнес-клієнти «Укртелекому», що перейшли на електроенергію YASNO, отримують спеціальні пропозиції від обох сторін. Зокрема, їм буде запропонована 15-відсоткова знижка на три місяці користування послугою «Оптичний інтернет» від «Укртелеком» і можливість три місяці оплачувати електроенергію без рахунків за послуги постачальника.

Лада Васюкова

07 квітня, 2021.




RATVODДата: Понеділок, 27.09.2021, 21:52 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Укртелеком звернувся до обласних та місцевих державних адміністрацій

щодо закупівлі послуги з обслуговування системи оповіщення у різних організацій




З 2022 року Укртелеком припиняє надання експлуатаційно-технічних послуг з обслуговування
застарілого обладнання територіальних систем централізованого оповіщення.


Це обладнання використовувалось понад півстоліття і у майбутньому в компанії не буде ресурсів для його обслуговування.

Враховуючи технічну зношеність обладнання системи оповіщення, відсутність запчастин і технічної підтримки апаратури з боку виробників обладнання, виробленого ще за часів СРСР, часті випадки відмови в укладенні договорів щодо фінансування робіт та послуг з боку окремих обласних (місцевих) державних адміністрацій чи здійснення фінансування у неповному обсязі, а також нестачі достатньої кількості фахівців, здатних проводити відповідні роботи, АТ «Укртелеком» припиняє з 2022 року надавання послуги експлуатаційно-технічного обслуговування застарілого обладнання територіальних автоматизованих систем оповіщення.

«Існуюча система централізованого оповіщення, розбудована у середині минулого століття і апаратура експлуатується уже понад 50 років. Вона є морально та фізично застарілою, відсутня її технічна підтримка від виробників та ремкомплекти. З огляду на вік апаратури не вистачає також і спеціалістів, бо навчальні заклади вже не готують таких фахівців. – зазначив директор з корпоративних відносин Укртелекому Іван Коломоєць. – Укртелеком зосереджує свої ресурси на розбудові оптичної інфраструктури, зменшенні цифрового розриву та впровадженні нових ІТ- та телекомпослуг. А підтримкою апаратури системи оповіщення мають займатися спеціалізовані компанії чи підприємства.»

Про своє рішення АТ «Укртелеком» заздалегідь письмово повідомив департаменти/управління цивільного захисту, оборони та взаємодії з правоохоронними органами обласних державних адміністрації, на балансі яких, як правило, перебуває апаратура і технічні засоби оповіщення.

Завчасне інформування дозволяє провести відповідні закупівлі, щоб забезпечити безперебійність обслуговування. В Україні працюють підприємства, зокрема КП «Укрспецзв’язок», здатні здійснювати експлуатаційно-технічне обслуговування апаратури та технічних засобів оповіщення і ОДА чи місцеві органами виконавчої влади можуть укладати договори з підприємствами, що переможуть у відповідних процедурах закупівель. Укртелеком зі свого боку готовий забезпечувати допуск до обладнання обслуговуючого персоналу сторонніх компаній, за наявності діючих з державними адміністраціями відповідних договорів, або сприяти таким компаніям у переміщенні обладнання на інші майданчики.

24.09.2021

RATVODДата: Четвер, 07.04.2022, 10:39 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Укртелеком відновлює зв'язок у зруйнованих

окупантами населених пунктах
Київської області




Співробітники Укртелекому розпочали відновлювальні роботи
у зруйнованих російською армією населених пунктах Київської області.


Біля смт Макарів уже відновлено пошкоджений магістральний кабель зв'язку, в який потрапив ворожий снаряд — на щастя, він не розірвався. Минулої доби військовим вдалося розмінувати ділянку, після чого фахівці оператора відновили там зв'язок.

Відновлювальні роботи продовжуються — зараз у Київській області працює 93% районних вузлів.

Загалом критична інфраструктура та національна мережа Укртелекому працюють стабільно. Загальний рівень роботи районних вузлів лишається на високому рівні – 89%.

Послуги надаються у всіх галузях, крім Луганської.

Нагадаємо, Українські оператори витратили 600 мільйонів гривень на безкоштовні послуги для абонентів під час війни

Раніше ми повідомляли, що за час війни в Україні було зруйновано понад 20 телевізійних підстанцій КРРТ.

Редакція Mediasat

06 квітня, 2022.




RATVODДата: П`ятниця, 08.04.2022, 20:14 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
У Чернігівській області

відновлюють зв'язок Укртелекому




На Чернігівщині фахівці Укртелекому продовжують
проводити ремонтно-відновлювальні роботи.


Станом на ранок 8 квітня телекомунальні послуги доступні практично по всій території Чернігівської області — рівень роботи районних вузлів становить 84%.

Загальний рівень роботи районних вузлів у країні залишається на стабільно високому рівні — 89%. Послуги надаються у всіх галузях, крім Луганської.

Рекомендуємо прочитати: Vodafone відновив зв'язок у частині населених пунктів Сумської та Київської області



Редакція Mediasat

08 квітня, 2022.




RATVODДата: Четвер, 14.04.2022, 12:58 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Укртелеком відновив надання

інтернет-послуг у містах Донецької області




Укртелеком поновив інтернет-зв'язок для абонентів низки міст Донецької області.


13 квітня на Донеччині було відновлено інтернет-послуги для абонентів низки міст, зокрема Торецька, Костянтинівки та району, інших. Фахівці провели необхідні ремонтні роботи із залучення спецтехніки для роботи в кам'янистому ґрунті.

Загалом критична інфраструктура та національна мережа Укртелекому працюють. Телекомунпослуги надаються у всіх областях, крім Луганської.

Послуги інтернету доступні у 90% населених пунктів України, покритих мережею оператора. Через бойові дії та їхні наслідки, зокрема пошкодження інфраструктури, залишається складною ситуація у Донецькій – 54%, Харківській – 68%, Чернігівській – 78% областях.

У Запорізькій області послуги надаються у містах Запоріжжі, Оріхів, Вільнянськ, смт Новомиколаївка та у відповідних районах. Ремонтні бригади працюють на відновлення пошкоджених ділянок мереж.

Також закінчено роботи з відновлення послуг у деяких населених пунктах Херсонської області. Йде відновлення кабельної інфраструктури у Сумській, Чернігівській та інших областях.

Редакція Mediasat

14 квітня, 2022.


Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Інтернет. Телекомунікації. » Інтернет від Укртелекому
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024