FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 02:18

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Корисна інформація (різна) (Яка стане Вам в пригоді)
Корисна інформація (різна)
DMishaДата: Неділя, 23.09.2018, 11:56 | Повідомлення # 31
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Приметы и суеверия: этого лучше не делать перед зеркалом



В магическую силу зеркал верили с давних времен. Именно зеркало используют маги в своих практиках и ритуалах, считается, что оно может показать прошлое и будущее человека, а также влиять на энергетическое поле человека.


Считается, что зеркало - граница двух миров - реального и потустороннего, и, влияя на энергетическое поле человека, зеркало притягивает положительные или отрицательные события в нашу жизнь.


Если не хотите притянуть негатив, запомните, что категорически запрещается делать перед зеркалом.

Не смотритесь в зеркало после наступления темноты!

Считается, что зеркало - это портал в "непроявленый мир" и сущностей, которые способны своей энергией негативно влиять на человека, вытягивая его силы и вызывая необъяснимые страхи и переживания. Так как время силы темных сущностей – ночное. Поэтому и не рекомендуется с наступлением темноты смотреться в зеркало, особенно в период между 12 и 3 часами ночи. По этой же причине категорически запрещается располагать зеркало в спальне так, чтобы в нем отражалась кровать.

Нельзя смотреться в зеркало, если в доме покойник

Наши предки верили, если умер человек, зеркала в доме завешивают. Считается, что душа человека не сразу отходит в иной мир, а какое-то время находится среди живых, родных людей, в дом, где жил человек. Люди верили, что душа, вместо того, чтобы уйти в мир духов, может по ошибке "войти" в зеркало и остаться в нем, а, значит, и в доме. Поэтому зеркала в доме завешивали, по одним приметам – до похорон, по другим - нельзя было снимать завесу 40 дней.
Нельзя чтобы в зеркале отражались какие-либо негативные эмоции человека

Злиться и плакать перед зеркалом нельзя. Зеркало отражает обратно все, что в нем отражается и возвращает тот же отрицательный энергетический заряд с утроенной силой. Не жалуйтесь и не показывайте зеркалу свои слезы, не говорите своему отражению о собственных недостатках, болезнях, тяжелых жизненных ситуациях, нехватке денег, душевной боли, в часы страданий и депрессий. Потоки негативной энергии, поступая и отражаясь от зеркала, принесут еще больше страданий и душевной боли. И, наоборот, чаще улыбайтесь своему отражению в зеркале, хвалите себя, проговаривайте утверждающие положительные аффирмации, свои желания и сильные стороны личности.
Не ешьте перед зеркалом

Наши предки говорили - так можно "заесть" все хорошее - ум, здоровье и красоту.

Не подносите к зеркалу маленьких детей

У всех младенцев очень слабое защитное биополе, поэтому энергетически маленькие детки очень уязвимы и подвержены негативному влиянию потусторонних сил. Издавна у людей существовал обычай прятать зеркала, если в доме появился ребенок. Наши предки знали, что маленькие дети очень уязвимы энергетически, поэтому старались всячески оберегать их от негативного влияния зеркал, особенно во сне. Поэтому детские кроватки не располагали рядом с зеркалами.
Не смотритесь в зеркало одновременно с кем-то другим

Зеркало способно отражать не только явные эмоции, но и потаенные чувства, мысли и желания людей. Если другой человек испытывает негатив по отношению к вам, чувство зависти, злости, зеркало может этот негатив отразить и передать вам.

Нельзя смотреться в разбитое, треснувшее зеркало, а также в доме не должно быть зеркал с несколькими поверхностями - в таких зеркалах отражение человека дробиться на несколько частей, разрушая биополе и нарушая положительную энергетику.. Разбитое зеркало вообще считают плохим знаком, предостережением человеку о грядущих неприятностях, о том, что он что-то делает неправильно в жизни. Для гармонии и положительной энергетики дома должны быть цельные зеркальные поверхности, без узоров, дроблений и прочего декора, который могут разделять отражение.

В зеркале не должны отражаться фотографии вас, детей, семейные фото.Считается, что таким образом отражение человека на фото и в зеркале одновременно создает коридор, по которому к человеку легко могут проникнуть сущности из зазеркалья и негативно повлиять на энергетику, вызывая ночные кошмары и страхи.
Не приобретайте и не смотритесь в старинные зеркала

Известно, зеркало накапливает информацию, которая в нем отражается. Не известно, каковы были предыдущие хозяева, в доме которых находилось зеркало: их образ жизни, отношения в семье, не известно, какие настроения и события отражались в зеркальной поверхности. Вся эта накопленная энергетика перенесется в ваш дом. Если вы не хотите принести в дом сгусток негативной энергии, чужих страданий и бед - избегайте старинных зеркал.

Зеркало - очень необычный предмет, со своей внутренней энергетической жизнью и загадками. Если вы будете правильно общаться с зазеркальем - хотя бы просто почаще улыбаться собственному отражению в зеркале, оно будет отражать только позитив и наполнять ваш дом положительной энергией.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 23.09.2018, 12:06
DMishaДата: П`ятниця, 12.10.2018, 17:00 | Повідомлення # 32
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Як позбавитися неприємного запаху у домі і очистити кухню:

Чи знаєте ви, гарячою чи холодною водою краще мити скляний посуд? Які речі потрібно прати дуже обережно? Для чого призначений делікатний режим?

Позбутися від сигаретного запаху в кімнаті можна таким чином: розкласти в різних місцях кімнати мокрі махрові рушники і відкрити вікна. Коли рушники вберуть запах тютюну, їх досить просто випрати звичайним способом.

Запах фарби добре і швидко нейтралізує сіль, розставлена в тарілках у різних місцях кімнати.

Будь-який скляний посуд можна вимити, не використовуючи побутову хімію. Спеціальні засоби легко замінить тепла вода з додаванням невеликої кількості крупної солі або оцту.

На кухні з'явився неприємний запах? Покладіть на гарячу конфорку апельсинову кірку або прокип'ятіть у відкритій каструлі воду з оцтом. А ще можна на гарячу плиту насипати трохи солі. Через деякий час кухню треба провітрити.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 13.10.2018, 11:58 | Повідомлення # 33
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Німецькі вчені виявили чудодійну силу

популярної в Україні рослини




Вживання насіння льону зменшує ризик смерті від раку грудей.


Так, німецькі вчені виявили, що сполуки — лігнани, присутні у складі цих зерен, можуть знищувати ракові клітини, "заморожувати" ріст нових клітин і запобігати появі вторинних пухлин.

Саме тому медики рекомендують дотримуватися раціону, багатого продукцією із борошна грубого помелу, насіння льону та овочів — комплекс цих продуктів допомагає організму отримати лігнани в достатній кількості.

"У нас є перші явні докази того, що лігнани не тільки знижують ризик розвитку раку молочної залози після менопаузи, але також і ризик смертності", —зазначила науковий фахівець німецького Центру дослідження раку в Гейдельберзі Дженні Чанг-Клод.

Крім лігнанів, насіння льону містять багато інших корисних мікроелементів: вітаміни A, В1, В2, В3, В6, В9, C, клітковина, жирні кислоти омега-3, омега-6, омега-9, амінокислоти.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Вівторок, 16.10.2018, 11:23 | Повідомлення # 34
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Продовжує життя і не тільки!

Вчені заявили про унікальні властивості чорного перцю




Чорний перець сміливо називають одною з найпопулярніших спецій у кулінарному світі,
адже його додають майже до усіх страв.
Проте, він не лише покращує смак їжі, а й може сприяти продовженню життя
.


Про це розповіли експерти в галузі охорони здоров'я, дієтологи Сара Брюер і Джульєтта Келлоу, повідомляють Патріоти України.

За їхніми словами, чорний перець дуже корисний для зміцнення здоров'я серця, адже він зменшує потребу організму в солі. Ця спеція діє як антиоксидант, а лабораторні досліди показують, що вона здатна знімати запалення. Тому, за словами фахівців, за її допомогою можна збільшити тривалість життя.Дієтологи пояснили, що завдяки своєму протизапальній ефекту чорний перець виявляється ефективним засобом проти старіння. Саме тривале запалення сприяє розвитку "вікових" проблем зі здоров'ям, зокрема, захворювання кишечника, деякі види раку, деменція та артрит.

"На даний час наукові дослідження дають докази потенційних переваг чорного перцю для здоров'я, включаючи захист від раку і покращення пам'яті", – заявили Брюер і Келлоу.

Загалом, для того, щоб жити довше, дієтологи рекомендують додавати прянощі до страв, які містять сіль. Окрім чорного перцю, фахівці радять їсти страви з імбирем і куркумою, адже вони володіють властивостями, що захищають від раку.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 18.10.2018, 09:45 | Повідомлення # 35
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Лише півгодини на день:

Вчені назвали метод продовження життя, доступний кожному




Читання книг завдяки своєму антистресовому ефекту захищає від ряду захворювань,
які зачіпають центральну нервову систему.


Дослідники зі США стверджують, що відстрочити наближення смерті допомагає читання книг, передають Патріоти України.
«Люди, які читають книги, живуть довше за тих, хто читанням не захоплюється», - заявили, зокрема, американські фахівці, що представляють Єльський університет.

Даний висновок зроблений вченим на підставі відомостей, отриманих в ході 12-річного експерименту. Він показав, що читання книг є одним з найефективніших способів протистояти стресу, підвищеній тривожності і неспокою. Згідно з новими даними, книги здатні знизити тривожність на 68%, і в якості заспокійливого засобу діють на нервову систему навіть краще, ніж прогулянки на свіжому повітрі. За словами вчених, читання книг завдяки своєму антистресовому ефекту захищає від ряду захворювань, які зачіпають центральну нервову систему.

Експерти підкреслили, що саме стрес лежить в основі 40% випадків інсульту і інфаркту. При цьому читання не тільки знижує ймовірність постраждати від загрожуючих життю судинних порушень, а й підтримують головний мозок в «робочому тонусі». Зокрема, підтвердилося, що у читаючих літніх людей набагато повільніше погіршуються когнітивні здібності в порівнянні з однолітками, які нехтують читанням.

Врахувавши той комплекс переваг для здоров'я, який забезпечує читання книг, фахівці в результаті резюмували: дане заняття дійсно може продовжувати людям життя. «Люди, які читають більше півгодини (210 хвилин) на день, на 23% менше ризикують піти з життя передчасно», - такий вердикт авторів роботи.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 21.10.2018, 23:48 | Повідомлення # 36
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Дієтологи розкрили найкорисніший рецепт

приготування картоплі




"Всем давно известно, как дважды два, что картофель - далеко не самый полезный овощ. Но диетологи доказали, что более вредным этот продукт становится из-за того, что мы его неправильно готовим", - йдеться у популярному кулінарному блозі, повідомляють Патріоти України.

Цитуємо далі:


"Также специалисты рассказали, каким способом лучше всего готовить картофель, чтобы сохранить в нем полезные вещества и свести до минимума вред.

Практически, ежедневно каждая среднестатистическая семья употребляет блюда из картошки. И это просто объяснить, картофель — очень питательный овощ, из него можно приготовить много разных блюд, от закусок до горячих.

Но беда в том, что картошка провоцирует набор лишнего веса, поэтому надо правильно совмещать ее с остальной едой. Глава исследовательского центра "Здоровое питание" Олег Медведев рассказал, что самые опасные способы приготовления этого продукта — это жарка на сковородке и приготовление у фритюре. При таких обработках крахмал, содержащийся в этом овоще, превращается во вредные углеводы.



Так получается, что наш организм реагирует на картофель, как на сладкое и мучное. Поэтому в крови сразу же поднимается уровень глюкозы, и поджелудочная железа выделяет сразу много инсулина, чтобы расщепить ее. Вскоре может развиться инсулиновая резистентность, ведущая к появлению диабета. Врач рассказал о том, о чем многие из нас никогда бы не подумали:

Многие не догадываются о том, что большинство кондитерских изделий изготовлены на основе картофеля – из него получают крахмальную патоку.

Таким образом, специалист посоветовал запекать картофель или отваривать "в мундире", тогда овощ сохраняет полезные свойства. Также специалист посоветовал отказаться от употребления картошки с мясом, если вы не хотите поправляться.



Самое полезное сочетание — это картофель с квашенной капустой или другими овощами.
Худейте на здоровье!"


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 21.10.2018, 23:49
DMishaДата: Вівторок, 06.11.2018, 18:17 | Повідомлення # 37
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Як пити каву, щоб отримати від неї користь



Каву рекомендується пити заварену гарячою водою або зварену в турці. За таких умов у ній буде більший вміст антиоксидантів. Холодним кавовим напоям перевагу надавати не варто: за кількістю корисних речовин вони гарячим значно поступаються.


У процесі швидкого нагрівання в каві утворюється набагато більша концентрація важливих кислот. Вони допомагають організму протистояти агресивним формам кисню, здатним пошкодити клітини організму й тим самим призвести до розвитку раку чи інших патологій. Холодні кавові напої зазвичай готуються на воді кімнатної температури. Тому вміст антиоксидантів у них утворюється мінімальний.

Холодні кавові напої не мають жодних переваг над гарячими. Загальний рівень кислотності в обох практично однаковий. Коливається він у межах 4.85 й 5.13. Обмежень щодо кількості випитої кави немає. Американська асоціація серця стверджує, що орієнтуватися в цьому питанні треба виключно на власні відчуття. Міру кожен повинен визначити сам для себе.


Доброта-вище всіх якостей.
RATVODДата: Середа, 22.09.2021, 08:49 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Сьогодні настав день

осіннього рівнодення



Фото: kp.ua

У 2021 року осіннє рівнодення відбулося поблизу повного місяця,
який настав 21 вересня в 2:56 за київським часом.


22 вересня 2021 року о 22:21 за Києвом денне світило, рухаючись по екліптиці, перетне небесний екватор і перейде з Північної небесної півкулі в Південну.

Після осіннього рівнодення Сонце буде сходити на південь від сходу, а заходити на південь від заходу. Тривалість світлового дня на широті Києва почне стрімко зменшуватися і за три місяці втратить 5 годин: 22 вересня тривалість дня дорівнює 12 годинам, а 21 грудня складе всього 7 годин.

Читайте також: Сьогодні настає осіннє рівнодення: як його святкували народи Європи та Азії

У день рівнодення Сонце однаково висвітлює як Північну, так і Південну півкулю, тобто лінія термінатора (поділу на день і ніч) проходить через полюси Землі, точно по меридіанах.



Зміна пір року пов'язана з нахилом земної осі по відношенню до площини екліптики. Астрономічні пори року розділені весняним і осіннім рівноденням, а також літнім і зимовим сонцестоянням

У Південній півкулі Землі в цей день настає весняне рівнодення і дні починають збільшуватися.

Читайте також: Сьогодні жителі Землі зустріли схід червоного Місяця (ВІДЕО)

Період між 23 вересня і 22 грудня називається астрономічною осінню.

Раніше Lenta.UA писала, як святкували осіннє рівнодення давні слов'яни, кельти і японці.

Ірина Костюченко

22 вересня 2021.




Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Корисна інформація (різна) (Яка стане Вам в пригоді)
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024