FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 16:06

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Друзі наші меньші
Друзі наші меньші
RATVODДата: Четвер, 09.10.2014, 08:41 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Друзі наші меньші

DMishaДата: Четвер, 09.10.2014, 08:44 | Повідомлення # 16
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Яка жорстокість!



Quote
Родители! Прививайте любовь к животным своим детям с самого раннего детства! Безобидные существа страдают!!!

Рассказывайте своим детям - что такое хорошо и что такое плохо с самого детства. Не растите моральных уродов! Их итак слишком много!

В Черногорске подростки, решили поразвлечься, раздобыли несколько петард. Большинство они взорвали на улице, однако самую мощную "приберегли" для жестокой "шалости". Малолетние живодеры нашли добродушную собаку, засунули ей в пасть петарду, а морду перевязали веревкой и подожгли фитиль.

Несчастной дворняге разорвало морду, она умирала в невероятных муках!!! Увидевшие искалеченное животное люди вызвали ветеринаров, которые ее усыпили.

Если вы против жестокого обращения с животными, поделитесь этим, чтобы больше людей увидело то, что мы способны делать и как бесчеловечны люди могут быть. Может после увиденного кто-то задумается, а правильно ли он воспитывает своих детей.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 09.10.2014, 08:44 | Повідомлення # 17
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
6 листопада - День пам"яті тварин, які загинули від рук людини.



Тварини постійно гинуть від рук людини. Статистику останніх років знайти важко, але ось деякі красномовні дані про загибель диких тварин і рослин від руки людини в різних країнах, зібрані раніше...
У 1970-х роках в країнах Африки і Азії заради здобичі слонової кістки гинуло близько 60 тис. слонів. У Перу в 1964-1974 рр. було убито 7,5 млн. мавп для використання в їжу і 1,5 млн. для експорту. У Італії на прильоті в 1970-1980-х роках мисливцями добувалося 180 млн. птахів. У Франції в ці ж роки мережами щорічно відловлювалося 500 тис. жайворонків і 250 тис. інших дрібних птахів. У 1975 р. у світі було продано 7 млн. птахів(з яких 80-98% гинуло при перевезенні на далекі відстані). Бразилія в 1960-х роках експортувала в рік до 50 млн. метеликів. У 1977 р. з пустелі Арізони(США) було вивезено нелегально близько 200 тис. кактусів.
Нелегальний ринок торгівлі екзотичними тваринами вийшов на 2 місце за об'ємом після наркотиків, залишивши позаду нелегальну торгівлю зброєю(дані Інтерполу). Його об'єми складають від 6 до 20 млрд. доларів в рік. Щорічно у світі незаконно продають від 25 до 30 тис. приматів, 2-3 млн. живих птахів, 500 тисяч папуг. За іншими даними щорічно у світі ловиться для продажу близько 5 млн. птахів, з яких 1 млн. - рідкісних видів. Більше 6о виловлених для продажу диких птахів гине при транспортуванні. У рік сільське господарство у всьому світі забирає життя 53 мільярдів тварин, ще 100 мільйонів гинуть заради хутра, в ході дослідів і експериментів убивається ще близько 100 млн.
В ході промислу тунців в Центральній Пацифике в 1970-і роки гинуло до 400 тис. дельфінів в рік. У кінці 1970-х років військові дії в Уганді привели до загибелі від 14 до 46,5 млн. великих ссавців. В середині 1960-х років на дорогах США від зіткнення з машинами гинуло близько 70 тис. оленів в рік, на початку 1960-х в Англії - близько 2,5 млн. птахів в рік, в Данію - близько 10 млн. різних хребетних(6,3 млн. жаб, 100 тис. їжаків, 120 тис. зайців). У ФРН в цей же період на дорогах в рік гинуло 40 тис. косуль і 120 тис. зайців. На дорогах СРСР в 1970-х роках гинуло близько 9 млн. птахів в рік. У Німеччині щорічно за зиму на залізницях від потягів гине в середньому 5 птахів на 1 км дороги. У Австрії щорічно на дорогах гине 34 тис. косуль, 36 тис. зайців і 11% борсуків. З 1980 по 2000 рр. в канадському національному парку Джаспер на дорогах загинуло 3073 копитних, 142 ведмеді і 51 вовк. У Чехії 350 тис. їжаків чорічно гине під колесами.
У газових факелах нафтовидобувної платформи "Фортис Фиилд" в Північному морі за одну ніч 25 жовтня 1980 р. загинуло близько 3000 птахів. У червні 1969 р. в Рейн потрапила одна бочка з хімікаліями, внаслідок чого через декілька днів в річці загинуло до 20 млн. особин риб. З 2000 по 2005 рр. для виробництва модних виробів з шкіри для країн Євросоюзу було знищено 3,4 млн. ящірок, 2,9 млн. крокодилів і 3,4 млн змій. З 1986 по 2006 рік у світі було убито китобоями близько 30 тис. китів. З 1984 по 1994 р. у світі для шоу-бизнеса відловило 2700 дельфінів.
За даними американської Служба риби і дичини, в США від отруєння свинцевим дробом і грузилами щорічно гине 2-3 млн. птахів. За французькими даними, більше 50% шилохвостої, 10% крякв і 10-20% інших качок хворі із-за отруєння на свинцевий дріб. По суті, це справжній фауноцид.
Людина - єдина на Землі істота, що має перед іншими видами моральні обов'язки. Останнє витікає з того, що дикі тварини і рослини як самоцінність є моральними партнерами людини, і людина полягає тому з ними в моральних стосунках. Іншим мотивом може вважатися обов'язок захистити слабкого(рідкісні види, що потрапили у біду тварини і рослини, дерева-довгожителі і так далі) з причини, що вони слабкі і захистити себе не можуть, а не тому, що це економічно вигідно. Третім мотивом(для віруючих людей) може вважатися обов'язок захистити все, створене Богом. Четвертим аргументом є те, що усі тварини, а також рослини, як вважав Святий Франциск Ассизский і поет Сергій Єсенін, є нашою ріднею і "братами нашими".


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 09.10.2014, 08:44 | Повідомлення # 18
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Волиняни тепер мають свого пса Хатіко, але з українською кличкою - "Бобко"...



Три тижні тому ТСН розповідала про волинського Хатіко – собаку, що майже рік виглядав свого господаря на узбіччі траси біля селища Маяки біля Луцька.

Їжу від чужих людей пес брав, але у двір ні до кого йти не хотів. І от тепер його господар знайшовся. Він упізнав пса, переглядаючи новини аж у Греції.

"Батько побачив по телевізору в новинах. Каже, поїдь подивися – копія нашого Боби", -- розповідає хазяїн собаки Степан Голембйовський.

Наступного дня Степан був уже в Маяках. Але на зупинці собаку не застав і пішов питати по людях.

Бобка шукали півночі, але марно. Хлопець поїхав ні з чим, та обіцяв повернутися. І за тиждень таки повернувся.

Через 5 років і тисячі кілометрів вони нарешті зустрілися і впізнали один одного. Степан розповідає, що Бобко зі щеняти ріс в обійсті дідуся на Івано-Франківщині. Коли ж старенький помер, пес був невтішний, а невдовзі по тому зник.

"Він цілий місяць ходив одною стежкою туди, до дідуся на цвинтар", - каже Степан.

Іншого собаку Голембйовські не брали. Берегли і пам'ять про Боба, і його буду. На Івано-Франківщину Бобка-Хатіко проводжали усім селом. З Греції додому невдовзі приїдуть і батьки Степана.

"Бобі повертається до своїх справжніх хазяїв. Не тих, що його викинули, а тих, що його дуже люблять і чекають", - радіє жителька села Маяки Алла Гузь.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 09.10.2014, 08:44 | Повідомлення # 19
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
.... Послання..до вас Усіх....

Іх тисячі на вулицях івано франківська..вони і малі і великі..налякані і життєрадісні ,вони бувають плямисті чорні білі кольорові..вони бувають скалічені...переважно людьми..вони ховаються по підіздах підваліх ..можливо і ваших будинків..стоять під продуктовими магазинами довго заглядаючи у вітрини...вони бувають зневірені..нещасні і покинуті...скривджені зламані людською жорстокістю...а ще гірше байдужістю...Скільки таких ви бачите поспішаючи зранку на пари,чи повертаючись вечором з роботи...знедолені клубочки на каналізаційних люках..Ви думаєте ім там тепло..???? Повз скількох цуциків ви пройшли..а вони пленталися за вашими ногами з надією що ви візьмете іх на руки..і ім стане тепло...Ваша Наша байдужість вбиває іх...і смерть іхня повільна ...повільна і самотня...А насправді іхні життя залежать від нас..залежить від того як ми виховаємо своіх дітей..від того чи ми просто пройдемо мимо,заспокоюючи себе думкою..що хтось інший ім поможе. Знайте інших не буде. Смішно...але собача вірність існує навідміну від людськоі..Ми зрадили іх..зраджуємо кожного дня,годуючи себе ілюзіями..що це зміниться ,що хтось змінить це замість нас. Заюзана всіма фраза яка вже втрачає свій зміст...в людських вустах..ми відповідальні за тих кого приручили. Вам варто знати що 85% собак на ваших вулицях-це тварини покинуті господарями,результати базарних продаж...тимчасові забавки..стали не потрібні...
Схаменіться...


Мар'яна Кушнірик.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 09.10.2014, 08:45 | Повідомлення # 20
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
На одному з дачних ділянок померла мама-їжачиха, і її сліпі дітки залишилися одні ... Але на допомогу прийшла кішка Соня. Чому?



Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 09.10.2014, 08:45 | Повідомлення # 21
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Облик человека, душа волка....

Он убегал… В него стреляли люди…
Проваливаясь лапой в рыхлый снег,
Волк твёрдо знал: спасения не будет
И зверя нет страшней, чем человек.

А в этот миг за сотни километров,
Был в исполнении ужасный приговор:
Девчонка малолетняя там где-то
Уже четвёртый делала аборт.

Малыш кричал, но крик никто не слушал.
Он звал на помощь: «Мамочка, постой!!!
Ты дай мне шанс, чтобы тебе быть нужным!
Дай мне возможность жить! Ведь я живой!!!»

А волк бежал… Собаки глотку рвали…
Кричали люди пьяные в лесу
Его уже почти совсем догнали,
Волк вскинул морду и смахнул слезу…

Малыш кричал, слезами заливаясь,
Как страшно, не родившись, умереть!
И от железки спрятаться пытаясь,
Мечтал в глаза он маме посмотреть.

Вот только «маме» этого не нужно —
Не модно стало, видите ль, рожать!
Она на глупость тратит свою душу,
Своих детей «не в падлу» убивать.

А волк упал без сил… Так было надо —
Он от волчицы варваров увёл —
Одна она с волчатами осталась,
Когда он на себя взял приговор…

Собаки рвали в клочья его тело,
Но только душу волчью не порвать!
Душа его счастливой мчалась в небо —
Ради детей есть смысл умирать!!

И кто, скажите, зверь на самом деле?
И почему противен этот век?
А просто человечнее нас звери,
И зверя нет страшней, чем человек!



Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 09.10.2014, 08:45 | Повідомлення # 22
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Каждую ночь, этот человек несет свою 19-летнюю собаку в теплую воду озера, чтобы заставить ее немного поспать. Собака страдает от артрита, а плавание в воде помогает ей облегчить боль. Этот человек спас собаку, когда она была маленьким щенком, и они теперь неразлучные друзья.



Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 09.10.2014, 08:45 | Повідомлення # 23
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
"Как жаль, что лето заканчивается. Скоро наступят холода. А значит, для кого-то из животных, это лето будет последним... Спасите хоть одну жизнь до прихода морозов. Возьмите несчастного зверька домой. Подарите ему заботу, тепло и любовь.
Это такое счастье, когда рядом с тобой спасенная жизнь!
Бездомные животные чаще умирают не от голода, а от холода!"



Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 09.10.2014, 08:45 | Повідомлення # 24
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Доброта - она выше всяких качеств. Будьте добрее! Особенно к беззащитным!

Сейчас мы живем в очень комфортное время. В прошлом не было у людей возможности иметь такой разнообразный стол, от любого человека не уменьшится его комфорт или сытость, если часть еды или часть своих средств он направит на кормление бездомных животных. Они самые слабые и беззащитные жители городов. Они больше всего нуждаются в нашей помощи. Именно в помощи лично каждого из нас. Это наша личная обязанность! Каждого жителя планеты - быть добрыми к слабым и беззащитным.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 09.10.2014, 08:45 | Повідомлення # 25
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
А це кіт від щастя плакав...

Quote


Он шел по улице и тихо плакал.
Облезлый, одноухий, и с больною лапой.
Повисший хвост, несчастные глаза,
А в них жемчужинкой дрожит слеза.
Его никто вокруг не замечал,
А если и заметил, то ворчал,
А мог еще и палкой замахнуться.
Он убегал, когда мог увернуться.
Он с грустью думал: « Я такой урод.
Ну кто такого жить к себе возьмет».
Так шел он, шел по краешку дороги.
И вдруг перед собой увидел ноги.
Огромные такие две ноги,
Обутые в большие сапоги.
В смертельном страхе он закрыл глаза,
А человек нагнулся и сказал:
«Красавец-то, какой!
А ухо! Взгляд! Пойдешь со мной?
Я буду очень рад.
Принцессу и дворец не обещаю,
А молочком с вкусняшкой угощаю».
Нагнулся, протянул к нему ладошку.
Он первый раз держал в ладошках кошку.
Взглянул на небо, думал, дождь закапал.
А это кот в руках от счастья плакал.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 09.10.2014, 08:46 | Повідомлення # 26
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Щоб допомогти іншим, не обов'язково бути сильним і багатим, - досить бути добрим. © Симеон Афонський.



Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 09.10.2014, 08:46 | Повідомлення # 27
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
А бідного друга ми любим до смерті....

Вы можете спорить ругаться до драки –
Что нужно для полного счастья собаке?
Огромная кость или сыр в шоколаде?
А может быть нужно нас просто погладить?
Конечно, мы тоже вкуснятину любим,
Ну, как не поймёте Вы – Бедные люди,
Что Дарвин не прав – мы создания Божьи,
А значит, мечтаем и любим, как можем!
А деньги ни что в этой жизни поверьте,
И нищего друга мы любим до смерти!


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 09.10.2014, 08:46 | Повідомлення # 28
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Собаки-не люди.
Вони будуть з тобою до останнього, поки не зупиниться серце....




Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 09.10.2014, 08:46 | Повідомлення # 29
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Людяність......

Quote
Однажды ночью английская семья подобрала замерзающего кота, который оказался на их крыльце. Тот восстановил свои силы и остался в доме. Назвали его Слоули Кэт (Неторопливый Кот). Каждый вечер он выходил на улицу, но не злоупотреблял доверием, и возвращался домой через несколько минут. Один раз он не вернулся. Было очень холодно, 12 градусов ниже нуля, и обеспокоенные хозяева пошли его искать. Искали его всю ночь и только утром увидели возле пластиковый мешок. Из него вылез кот, посмотрел на хозяев и нырнул назад. В мешке оказался крошечный мальчик, которого кот грел своим телом всю ночь. В госпитале ребенка спасли



Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 09.10.2014, 08:46 | Повідомлення # 30
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Хто жорстоко ставиться до тварин, той і до людей буде так відноситься.



Доброта-вище всіх якостей.
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Друзі наші меньші
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024