FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 04:21

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Друзі наші меньші
Друзі наші меньші
RATVODДата: Четвер, 09.10.2014, 08:41 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Друзі наші меньші

DMishaДата: Четвер, 02.02.2017, 10:43 | Повідомлення # 361
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 11.02.2017, 19:04 | Повідомлення # 362
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Жорстокі серця, бездушні люди: Столичні заводчики викидають "бракованих" тварин на мороз

Через людську жорстокість бездомних собак у столиці стає все більше.



Цитата
В Киеве заводчики породистых собак выбрасывают на улицу щенков, которые не отвечают нормам. Таким образом, становится все больше бездомных животных, которые страдают из-за людей. Об этом сообщают зоозащитники.

"Сейчас в Киеве разводят животных безбожно. Это люди, которые занимаются бизнесом, которые их продают, не платят налоги, которые выбрасывают "бракованных" животных.

Если, например, у собаки не шесть зубов в ряду, или прикус неправильный, или размер - ее просто утилизируют или выбрасывают на улицу", - рассказала волонтер Юлия Петренко.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Вівторок, 14.02.2017, 18:32 | Повідомлення # 363
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Удивительной доброты этот пост. Как обезьянка спасла щенка и усыновила его!

Вот такая история произошла в Индии обезьяна спасла щенка от бродячих собак, усыновив его. Эта история трогает до глубины души, ибо в наше время далеко не каждый способен на настоящие геройства! Обезьяна защищает своего новоиспеченного малыша и заботится о нем как о родном.









Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Понеділок, 27.02.2017, 16:37 | Повідомлення # 364
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Вівторок, 07.03.2017, 19:34 | Повідомлення # 365
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Настоящий друг: В Британии собака спасла жизнь хозяину, открыв дверь медикам

Собака прыгнула на ручку и впустила врачей в дом.



В британском городе Феликстоу ротвейлер по кличке Меган спасла жизнь своему хозяину Гэри Грегори. Ему внезапно стало плохо, но он смог вызвать врачей, после чего потерял сознание..

Когда скорая медицинская помощь подоспела к 32-летнему больному, входная дверь оказалась закрытой. На звонок никто не отвечал, и медики решили, что опоздали. Но внезапно дверь открылась: собака прыгнула на ручку и впустила врачей в дом.

Гэри Грегори уверен, что Меган прекрасно поняла, что делать, и спасла ему жизнь. Как оказалось, у британца открылась внутреннее кровотечение. Он провел в больнице двое суток, а теперь восстанавливается дома.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Вівторок, 07.03.2017, 19:38 | Повідомлення # 366
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Середа, 12.04.2017, 21:37 | Повідомлення # 367
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Снежный Барсик.



Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 13.04.2017, 19:06 | Повідомлення # 368
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Найщасливіший їжак у світі живе в Англії

По п'ятницях він ходить до пабу

Найбільш дружелюбного та усміхненого їжака у світі звуть Вальдо. Йому три роки, він живе в Англії.

Близько року тому Нікі Браун взяла Вальдо з притулку

– Він такий щасливий і такий доброзичливий. Він починає посміхатися, коли його годуєш. Я ніколи не бачила, щоб хтось так радів їжі, – говорить вона.

За словами Нікі, коли їжачка забрали з притулку, він був дуже сором’язливим. Але завдяки любові та турботі Вальдо ожив: він дуже любить спілкуватися, тому Нікі часто бере його з собою у паб по п’ятницях.



Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 13.04.2017, 19:08
DMishaДата: Середа, 31.05.2017, 03:54 | Повідомлення # 369
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 03.06.2017, 22:24 | Повідомлення # 370
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 27.07.2017, 13:49 | Повідомлення # 371
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Війна живодерам: Ветерани «Азова» створили батальйон по захисту бездомних тварин

Черкаський «Азов» вирішив зайнятися вбивцями собак міста і викрив організовані групи таких злочинців.



Громадянський корпус «Азов» у Черкасах взявся за «догхантерів»

За тиждень на гарячу лінію Цивільного корпусу «Азов» у Черкасах надійшло більше десяти повідомлень про злочини проти бездомних тварин. Про це повідомляє начальник штабу Громадянського корпусу «Азов» Черкаської області В'ячеслав Левченко

«Зараз ми відпрацьовуємо цю інформацію. На даний момент вже вийшли на кілька організованих груп. Наше головне завдання - зупинити насильство в рідному місті. І для цього, ми будемо працювати самі і будемо залучати поліцію. У нас ніхто не відміняв статтю за жорстоке поводження з тваринами», - говорить пан В'ячеслав.

Нагадаємо, 13 січня Громадянський корпус «Азов» у Черкасах відкрив гарячу телефонну лінію з питань жорстокого поводження з тваринами і почав збір інформації про діяльність так званих «догхантерів».


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: П`ятниця, 04.08.2017, 09:58 | Повідомлення # 372
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
В Україні набув чинності закон про посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами



В Україні набув чинності закон №2120-VIII про посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами.

Згідно із законом, жорстоке поводження – це знущання над тваринами, побої або інші насильницькі дії, які завдали тварині фізичний біль, страждання і не спричинили тілесних ушкоджень, каліцтва чи загибелі, залишення тварин напризволяще, у тому числі порушення правил утримання тварин.

Всі ці дії тягнуть за собою штраф від 3400 до 5100 грн з конфіскацією вихованця, якщо перебування тварини у власника становить загрозу для його життя чи здоров’я.

Якщо жорстоко поводилися з двома і більше тваринами або групою осіб, або повторно, покарання буде жорсткіше – штраф від 5100 грн до 8500 грн або адмінарешт до 15 діб з конфіскацією тварини в разі необхідності.

При цьому “насильницькі дії щодо тварин, спрямовані на задоволення статевої пристрасті”, передбачають штраф від 3400 до 8500 грн з конфіскацією тварини в разі необхідності.

Кримінальний кодекс доповнено статтею “жорстоке поводження з тваринами”.

Згідно із законом, “жорстоке поводження з тваринами, що відносяться до хребетних, у тому числі бездомними тваринами, вчинене умисно і що спричинило каліцтво чи загибель тварин, а також нацькування тварин одна на одну або інших тварин, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів, публічні заклики до вчинення діянь, які мають ознаки жорстокого поводження з тваринами, а також розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій караються арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років”.

Якщо те ж саме зробили у присутності неповнолітнього – обмеження або позбавлення волі на 3-5 років.

Позбавлення волі на 5-8 років загрожує тим, хто особливо жорстоко поводився з тваринами, робив це в присутності неповнолітніх, або щодо двох і більше тварин, або повторно, або групою осіб.

Нагадаємо, раніше народний депутат від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий підтримав закон про посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 05.08.2017, 17:11 | Повідомлення # 373
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Американці вміють бути вдячними: Сотні людей проводжали в останній путь собаку-героя

Сотні жителів міста Маскегон в Мічигані зібралися, щоб попрощатися з псом Сіною, який вірою і правдою служив у морській піхоті США.



Лабрадор Сіна до свого виходу на пенсію в 2014 р три рази брав участь в якості собаки-сапера в тривалих відрядженнях його підрозділи в Афганістані, в тому числі разом зі своїм бойовим другом, молодшим капралом морської піхоти США Джеффом Де Янгом.

Після Афганістану Де Янг взяв Сину до себе додому. Нещодавно у собаки був діагностований рак кісток в термінальній стадії й лікарі порадили приспати 10-річного пса, щоб позбавити його від страшного болю. Далі публікуємо матеріал мовою оригіналу.

Джефф решил своими силами торжественно проводить в последний путь собаку, которая спасла на войне сотни жизней морпехов и мирных афганцев. Когда в городе узнали об этом, на порыв морского пехотинца откликнулись все — и простые горожане, и местное отделение Лиги морской пехоты, и полиция, и пожарные, и офис шерифа. Печальное семейное событие превратилось в публичную акцию, полную человеческой скорби и уважения к заслугам младшего собрата.

Сину одели в парадный китель морского пехотинца, посадили в автомобиль и с почетным эскортом полиции и байкеров повезли в последний путь к месту эвтаназии, которое организовали на борту музейного корабля USS LST-393, стоящего у причала в Маскегоне.

Де Янг сказал, что Сина был с ним всю его взрослую жизнь: «Я переносил его на руках через горные реки, укрывал от смертельного огня талибов, а Сина согревал меня холодными ночами в афганской пустыне и утешал, когда я за три недели потерял семерых боевых товарищей».

Попрощаться с Синой пришли родные и близкие Джефа, его сослуживцы, друзья и совсем незнакомые люди. Они подходили к Сине, обнимали и целовали его, говоря ласковые слова.

Морской пехотинец Джефф Де Янг на руках отнёс собаку-ветерана на борт корабля-ветерана, который принимал участие в боевых действиях во время Второй мировой войны. В честь Сины трубач сыграл печальную мелодию и почетный караул дал три залпа.

После того, как Сина ушел из жизни, отправившись на свои собачьи небеса, его тело положили в гроб, укрытый по традиции американским флагом. Джефф, едва сдерживая слёзы, вынес его сам.

«Господи, с тяжелым сердцем мы отправляем Тебе еще одного морского пехотинца», — сказал капеллан Уэсли Спике, обращаясь к собравшимся с молитвой.

На сайте GoFundMe за неделю собрали почти 50 000 долларов на надгробный памятник собаке. Американцы умеют быть благодарными.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 28.09.2017, 10:02 | Повідомлення # 374
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Собака не друг: У Кривому Розі господарі прив'язали тварину до дерева і кинули в надії, що хтось підбере

Завдяки перехожим, які її помітили, собака з кличкою Герда була врятована.



Про це повідомила користувач Яна Фіненко на сторінці "Промінь життя - допомога бездомним тваринам

Кривого Рогу" в соцмережі Facebook, повідомляють Патріоти України.
Благодаря прохожим, которые заметили сидевшую на привязи собаку, животное по кличке Герда была спасена.

"Безответственность людей. Уже столько всего повидала и слышала разные истории, но каждый раз удивляюсь.

В этот раз это хотя бы не отдаленное место и у собаки были все шансы не умереть от голода. Порыкивала,

когда к ней проявляют интерес от непонимания того, что происходит, и от страха", - рассказала Яна

Финенко. По словам зоозащитника, рядом с собакой нашли записку, где была указана ее кличка и возраст.

Герду забрали волонтеры и теперь ищут животному нового хозяина.

"И тут возникает самый главный вопрос: что делать и к кому обращаться? Ведь в городе нет ни службы

спасения животных, ни службы отлова, ни приюта, где бы временно приютили... Есть полиция, которая

среагировала - спасибо ребятам! Есть частные клиники, которые не обязаны оказывать такого рода услуги,

да и не всегда могут (и услуги всех клиник платные и ложатся эти долги на плечи волонтера), и есть

кинологи, которым тоже огромное спасибо, что отзываются! И я знаю этих людей только потому, что уже не

первый год посвящаю свободное время спасению животных в нашем городе! А как быть обычному человеку,

который столкнулся с этим впервые?" – добавила зоозащитник.


Доброта-вище всіх якостей.
RATVODДата: Вівторок, 06.03.2018, 09:34 | Повідомлення # 375
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Повір'я про кішку



- Якщо кішка сама приходить в будинок, це означає, що вона приносить щастя і відводить біду;
- Чоловік, який любить кішок, буде завжди любити свою дружину;
- Кішка миється - гостей намиває (зазиває);
- Якщо кішка до людини тягнеться - обнову або вигоду обіцяє;
- Кішка вважається берегинею достатку;
-Коли кіт чхає, йому треба говорити: «Будь здоровий!», Тоді зуби боліти не будуть;
- Якщо кіт чхне вранці поруч з нареченою напередодні весілля, заміжжя її буде вдалим;
- Новонароджених кошенят не можна називати і порівнювати з мишами - інакше кіт або кішка їх передушать;
- Якщо кішка починає нюхати повітря, що видихається людиною повітря біля самого носа - це означає початок хвороби;
- Коли кішка лежить біля хворого, вона забирає з нього хвороби.
- Кішка має цілющу силу. Вона відчуває, коли у людини щось болить, і тягнеться до цього місця, намагаючись зігріти. І в більшості випадків сприяє лікуванню !;
- Коли кішка в гніві - готуйтеся до сімейної сварки;
- Хто кішок мучить, того на тому світі вони мучити будуть;
- Хто б'є кота - потрапить за грати;
- Кішку не можна вбивати, так як вона перша на тому світі зустріне господаря;
- Ображати кішок не можна, так як вони допомагають колишньому господареві видертися по крутій горі в царство небесне;
- Не можна брати за хвіст кішку, інакше вона буде в будинку гадити де попало;
- Зустріти худу, жалюгідну і брудну кішку - до дурних звісток: хтось із друзів або близьких захворіє. Але якщо прихистити кішку, то товариш або близький одужає;
- Чути вереск і нявкання кішок - помилковий друг прагне заподіяти вам зло;
- Поява уві сні красивої білої кішки обіцяє багатство;
- Наснилася кішка (не біла) - до зради друзів або близьких;
- Кішка з рубаним або коротким хвостом від народження приносить благополуччя в будинок;
- Котів не беруть «за так», чи не дарують. Треба обов'язково дати викуп, щоб тварина прижилася і не загинула;
- Хто кішок береже, того вона від нещасть охороняє;
- Якщо кішка муркоче, коли її гладить гість, значить, ця людина щира з вами;
- До гордої, егоїстичної людині кішка ніколи не підійде;
- Під час новосілля першою в новий будинок впускають кішку. А там, де вона засне, слід ставити диван або ліжко для людей, так як в цьому місці розташована сприятлива біоенергетична зона;
- Прихистити бездомну кішку або кошеня- притягнути удачу і щастя на довгі роки;
- Якщо удача і гроші покинули ваш будинок, підберіть з чистим серцем на вулиці бездомну кішку або кошеня - в будинку все налагодиться;
- Годувати безпритульних котів і кішок - до полегшення страждань покійних родичів;
- До ваших вхідних дверей прибився безпритульне кошеня - обов'язково його треба взяти, викинути такого кошеня - 7 років невдач для мешканців будинку;
- Хочете видати заміж стару діву - її мати повинна прилаштувати по хорошим домівках 7 нікому не потрібних кішок (кошенят), хочете одружити старого холостяка - його мати повинна роздати в хороші руки 7 бездомних котів (кошенят);
- Кішка лягає на вас або "місить" лапами - в тому місці можлива хвороба і вона її лікує як може;
- Хочете жити довго, мати здорові серце і нерви - нехай з вами завжди живе кішка.

Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Друзі наші меньші
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024