FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 07:16

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Друзі наші меньші
Друзі наші меньші
RATVODДата: Четвер, 09.10.2014, 08:41 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Онлайн
Друзі наші меньші

DMishaДата: Неділя, 31.03.2019, 04:13 | Повідомлення # 436
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Чудесно, когда мама рядом.



Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: П`ятниця, 19.04.2019, 00:31 | Повідомлення # 437
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
У столичній багатоповерхівці оселилася 80-кілограмова свиня



Жінку з чималим поросям на повідку помітили в одному з районів Києва біля багатоповерхівок.

Кадри, на яких господарка вигулює свиню, набрали вже тисячі переглядів. Журналісти відшукали власницю тварини і її хатню улюбленицю "Марго".


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: П`ятниця, 19.04.2019, 21:17 | Повідомлення # 438
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Назвали Фіфі:

У Дніпрі волонтери врятувати одномісячне лисеня




Через зовсім юний вік після реабілітації відпускати тварину у дику природу не будуть.
.

Працівники водоканалу з Дніпра витягли одномісячне лисеня, яке застрягло у рівчаку та просиділо там невідомо скільки. Знесилене лисеня передали волонтерам.

Назвали дівчинку Фіфі, зараз вона живе вдома в однієї з рятівниць. Фіфі вже потоваришувала з котами – з ними їсть, спить та обіймається. Через зовсім юний вік після реабілітації відпускати тварину у дику природу не будуть. Фіфі занадто звикне до людей і на волі просто не виживе. Твариною надалі опікуватимуться зоозахисники.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 19.04.2019, 21:17
DMishaДата: Субота, 11.05.2019, 14:36 | Повідомлення # 439
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Японію сколихнула історія з порятунком замурованого у стіні кошеняти



Хлопець вирішив залишити кошеня у себе, «якщо за ним не прийде мама».

Користувач соцмережі Twitter з Японії під ніком Д.Є. Хеффун повідомив, що його увагу привернули дивні звуки - якесь дряпання за стіною в вітальні

Він неабияк злякався, але спочатку вирішив їх ігнорувати. Але звуки тривали. Чоловік вирішив, що за стінкою оселилася якась велика комаха і намірився її позбутися. Він проломив гипсокартонову стінку, розраховуючи прибити настирливого «музиканта», але з діри несподівано визирнуло абсолютно чарівне пухнасте кошеня. Як воно туди потрапило, японець не знає: ймовірно, забрався на горище і провалився в зазор між зовнішньою і внутрішньою стінами. Звірятко було цілком здорове і не отримало ніяких травм. Судячи з усього, це дитинча якоїсь бродячої кішки.

Хлопець вирішив залишити кошеня у себе, «якщо за ним не прийде мама». . Судячи з усього, мама кошеняти так і не поставила вимогу про його повернення назад. Через два дні після порятунку японець розмістив відео зі своїм вихованцем і написав: «Напевно, наша зустріч була зумовлена долею».


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 11.05.2019, 14:37
DMishaДата: Четвер, 30.05.2019, 21:43 | Повідомлення # 440
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Чемніші за людей:

Мережу вразила поведінка песиків на дорозі у Рівному




Кадри, на яких двоє песиків перебігають дорогу пішохідним переходом, набувають популярності в мережі, йдеться в сюжеті ТСН.

Так, все зафіксував автореєстратор у Рівному. Собаки сиділи на узбіччі, поглядали в різні боки й терпляче чекали, поки водії їх пропустять. Коли ж автомобілісти зупинилися - хвостаті одразу ж рушили "зеброю" на інший бік. За півдоби відео вподобали сотні користувачів. Деякі дописувачі дивувалися, що собаки на дорозі поводилися чемніше за деяких людей.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 16.06.2019, 11:45 | Повідомлення # 441
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Плакали вдвох - він і вона:

Викрадений пес через два роки повернувся до рідної домівки

- дуже худий та хворий, але живий і щасливий




Його хазяйка півроку клеїла по вулицям об'яви , давала оголошення в Інтернеті.
Потім лише молилася, щоб її Лорд потрапив у хороші руки. Однак цього не сталося... хороших рук...

Алабай , якого викрали два роки тому просто з подвір'я, повернувся до господарів завдяки пильності подруги власниці. Попри те, що подруга мешкає в Австралії, вона уважно читала українські пабліки в соціальних мережах. І от в одному з постів упізнала давно втраченого Лорда.

Пес тривалий час перебував у притулку для тварин у Маріуполі. "Щасливі тварини" намагалися знайти домівку для собаки і регулярно писали про нього у соцмережах. На жаль – хоч, як виявилося згодом, на щастя – з притулку його так ніхто і не забрав.

Один із постів про приблуду побачила австралійка. У її друзів в Україні два роки тому зник такий же пес. Перевірили – і не змогли спершу повірити: це дійсно виявився викрадений невідомими просто з подвір'я алабай Лорд.

Коли господарка, яка всі ці два роки шукала Лорда, приїхала до притулку, пес спершу з недовірою підходив до людей. Та вже за якусь мить – заплакав, разом з господаркою.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Середа, 19.06.2019, 13:27 | Повідомлення # 442
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн




Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 30.06.2019, 22:03 | Повідомлення # 443
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Трьох лелеченят, гніздо яких зруйнувала негода, врятували на Чернігівщині



Птахів прихистили місцеві жителі, лелеченят помістили до спеціального вольєру.

У Борзнянському районі Чернігівської області місцеві жителі врятували трьох лелечат, гніздо яких зруйнувала негода. Про це повідомила у мережі Facebook місцева жителька Любов Кузьмич.
За її інформацією, під час бурі впало дерево з лелечим гніздом, в якому знаходились троє лелеченят. "Завдяки небайдужості перехожих лелеченят відкопали з бруду, і врятували їм життя, але потім постало питання - де їх подіти?", - розповіла жінка.

Вона забрала птахів до себе, однак зізналася, що не має стільки риби, щоб їх прогодувати та іншого корму для лелеченят. За день вони з'їли 1,5 кг риби та ще кілька жаб, спеціально для них спійманих.

Кузьмич у соціальній мережі звернулася за допомогою - "можливо, хтось може забрати їх до себе чи віддати краще пташенят до Менського зоопарку". На її звернення відповіли.

Пізніше жінка повідомила, що лелеченят забрали жителі Борзни. Птахів помістили до спеціального вольєра. "Рада, що вони знайшли свій дім", - написала Кузьмич.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: П`ятниця, 13.09.2019, 13:40 | Повідомлення # 444
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Материнське серце:

Собака змусила волонтерів врятувати її безпорадних цуценят з-під завалу




Вона почала рити землю, щоб дістати дитинчат.


В індійському штаті Раджастхан зняли на відео собаку, яка відчайдушно намагалася врятувати своїх цуценят з-під землі та каміння.

На кадрах видно, як собака відчайдушно риє лапами землю біля будинку. Вона відчула, що там перебувають її цуценята, і намагається їх врятувати. Поруч із нею сидить чоловік, який допомагає їй прибрати каміння. Згодом індієць витягує маленьке цуценя з ями. Та обнюхує його, але далі нервує, адже знає, що під завалами є ще одне цуценя. Тоді чоловік знаходить і другого песика.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 21.09.2019, 11:49 | Повідомлення # 445
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 26.09.2019, 09:56 | Повідомлення # 446
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Жінка взяла літнього собаку, схожого на цуценя її дитинства,

і зрозуміла, що це той же самий собака


Втратити найкращого друга — це дуже сумно. І не має значення,
чи є ваш найкращий друг людиною або чотириногим пухнастиком.


Будь-хто, хто коли-небудь стикався з таким горем, віддав би все, щоб повернути свого приятеля, але не всім щастить у цьому. Ну, крім цієї щасливої жінки на ім'я Ніколь Граймс, яка живе в Пенсильванії. Вона поділилася своєю історією про втрату коханої собаки і кращого друга, якого зрештою повернула. Її душевна історія змусила багатьох повірити, що щасливі кінцівки трапляються не тільки в кіно...

Коли Ніколь була маленькою дівчинкою, їй дуже хотілося цуценя. Нарешті, коли їй виповнилося 10 років, її бабуся здивувала її, подарувавши песика.

Ніколь відразу закохалася у свою нову приятельку і назвала її Хлоєю. Маленькій дівчині, певно, здавалося, що жодна життєва сила не зможе розлучити її з пухнастою подружкою.

Однак сталося те, чого вона не очікувала. «Мій тато отримав нову роботу, і нам не можна було більше мати собаку, тому я мала кинути її. Це було так складно», — написала вона у своєму пості. Провівши всього 4 роки разом, щеня бувло віддане Вашингтонському гуманітарному суспільству і більше вони не бачилися.

Коли Ніколь подорослішала і створила власну сім'ю, вона випадково помітила пост про літню собаку на ім'я Хлоя, яка потребує нової домівки. Щось у її серці сказало їй, здавалося б, неможливу річ — це могла бути її Хлоя.

Хоча Ніколь спочатку не вірила, вона все ж вирішила усиновити собаку, не замислюючись.

Тільки провівши деякий час з собакою, вона почала вірити своєму первісному почуттю, а після того, як поєднала кілька точок, виявилося, що Хлоя — та ж сама собака її дитинства, і друзі, нарешті, з'єдналися через 7 довгих років!


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 26.09.2019, 09:58
DMishaДата: Неділя, 06.10.2019, 22:12 | Повідомлення # 447
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Ще той Казанова:

Кіт провів ніч з п'ятьма кішками і потрапив під крапельницю


Тварин на ніч випустили з кліток і залишили без нагляду.

У китайській провінції Гуандун коту на прізвисько Ксяопі знадобилася крапельниця з глюкозою після того, як він провів ніч у готелі для домашніх тварин і спарувався з п'ятьма кішками.
Зазначається, що господар кота залишив його в готелі та попередив персонал, що тварина не кастрована. Проте вночі співробітник готелю випустив всіх кішок з кліток гуляти та пішов додому.

Судячи з камер спостереження, приблизно між 22:40 ночі та 5:00 ранку Ксяопі встиг злучитися з п'ятьма кішками.

За словами господаря тварини, співробітники готелю звинуватили його в інциденті, поскаржилися, що не всі власники кішок планували заводити потомство, і попросили порозумітися з іншими клієнтами. «У них вистачило нахабства образитися на мене. Мій довбаний кіт виснажений і сидить на крапельниці з глюкозою, і це моя вина?» – обурився він.

Пізніше у чоловіка попросили вибачення і запропонували оплатити крапельницю коту.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 13.09.2020, 00:17 | Повідомлення # 448
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 19.09.2020, 11:37 | Повідомлення # 449
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Седой старик у станции метро
принёс еду для брошенной собаки.
«Ешь. Что поделать, времечко не то.
И с каждым годом всё короче браки.
Жестокость, зависть, злоба — вороньём
над нашим миром стаями кружат.
Вокруг уже не люди, а зверьё.
Я так боюсь за всех своих внучат.»
Собаку гладил, а она скулила.
Не понимала: в чём её вина?
Она свою хозяйку так любила!
И вот уже три месяца одна.
Остались дома коврик и игрушки.
А в кухне её миска у стены.
Вдвоём жили с хозяйкой в тесной двушке.
Три года… что любви были полны.
Пока мужчина там не появился.
Сказал хозяйке: «С псиной жить — не то!»
В конце концов он своего добился.
Собаку вывез к станции метро…
Старик сидел, пока собака ела.
Он с ней, как с лучшим другом говорил.
«Меня вчера дочь выгнать захотела.
А внук ей не позволил… запретил.
Куда мне ехать? Дом они продали,
чтоб внукам оплатить образование.
И комнатушку мне в квартире дали.
Мне душно в ней… Не жизнь, а наказание.
Не кашлянуть… И храп мешает мой.
А я больной уже… и очень старый.
Я там никто, чтоб взять тебя с собой.
Семь лет, как нет в живых жены Тамары.
Две внучки мимо комнаты моей
проходят… будто там меня и нет.
И только внук… — утеха моих дней.
Заходит… и с порога: «Как ты, дед?»
Собака съела всё, что он принёс,
и благодарно рядом прилегла.
А дед достал платочек, вытер нос.
Раздался голос: «Дина, как дела?»
Молодожёны что ли подошли…
Глаза обоих излучали свет.
«Ну, наконец-то, мы тебя нашли!»
«А вы ей кто?» — спросил тихонько дед.
«В одном подъезде жили. Дину знали.
И часто во дворе мы с ней играли.
Мы на медовый месяц уезжали.
Надеялись её друзьям отдали.
Или на крайний родственникам что ли.
Когда узнали правду, больно стало.
Скоро зима. Мы с Мишей не позволим,
чтоб Дина в подворотнях замерзала.
Искали очень долго. Мы не знали:
куда отвёз собаку? где искать?
Мы дали объявление… нам сказали,
что здесь такую можно повстречать.»
Старик на них смотрел… и чуть не плакал:
«Спасибо вам! Я за неё так рад!»
С берёзы лист осенний тихо падал.
«Всё у тебя теперь пойдёт на лад.»
Он гладил её, приобнял за шею:
«Прощай моя хорошая, прощай!
Всем сердцем за судьбу твою болею!
В руках хороших ты…"Дедуль, давай!»
— жал благодарно парень деду руку.
Собаку прихватили и ушли.
Звонила дочка… (он узнал по звуку)
«Пап, где ты снова ходишь… не найти!»
Он дверь открыл… и не поверил просто.
Все внуки его в щёки целовали.
«Дедуль, тебе сегодня девяносто!
Готовились три дня! Переживали!
Подарок наш прими от всей семьи:
Ту комнату, где есть большой балкон.
Твоё кресло-качалку привезли.»
Остолбенел в недоумении он.
Он так мечтал… И часто вспоминал
кресло-качалку на его крыльце.
Где он курил и просто отдыхал.
Переменился весь сейчас в лице.
Его кресло-качалка — на балконе?!
«А можно? Сесть в неё и закурить?»
Он был так счастлив… как король на троне.
«Когда успели всё здесь изменить?»
А дочь его за плечи обняла:
«Родной мой, я же вовсе не слепая.
Могла бы, я бы больше отдала!
Пап, ты прости, что я частенько злая.
Ты и не представляешь, как я рада,
Что ты сегодня рядом, здесь… со мной!
Такой отец в судьбе моей — награда!
И внук твой весь в тебя, сыночек мой.»
Они сидели за большим столом.
Всё было по-домашнему… и просто.
Внук стих читал про деда… в горле ком:
«Сегодня деду ровно девяносто!»
_______________________________
Не предавайте тех, кто любит нас!
Прошу вас, никогда не предавайте!
Вы предадите… — предадут и вас!
А это слишком больно… просто знайте.

Наталья Задорожная



Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 10.10.2020, 13:23 | Повідомлення # 450
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Повстала з могили:

В Росії собака вижила після усипляння і поховання




Волонтери розповіли, що пес дуже добрий, не гавкає на перехожих, привчений до повідка, абсолютно неагресивний.

У республіці Комі (РФ) вівчарка, яку приспали і поховали господарі, зуміла вибратися з могили й намагалася повернутися додому. Інцидент стався в Княжпогостському районі. Тварину, яка йшла вздовж траси, помітила водійка авто, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Жінка повернулася, щоб підібрати пса. Той спочатку йшов узбіччям, а потім ліг, вибившись із сил. Після того, як вівчарку нагодували, її вдалося посадити в машину.

Водійка привезла собаку в Ухту і зв'язалася з фондом допомоги бездомним тваринам, які оплатили лікування вівчарки.

Через деякий час господарі собаки знайшлися. Вони розповіли, що вівчарка на прізвисько Кірюша довго хворіла, після чого її приспали і поховали в лісі. Однак, доза препарату, очевидно, виявилася несмертельною.

Через деякий час господарі стали заперечувати, що це їхня тварина, хоча в неї була така ж мітка від ін'єкції на лапі. Господарі заявили, що їхній пес перебуває в могилі, після чого видалили листування в мережі.

Зазначається, що для Кірюші підшукують нових господарів. Волонтери розповіли, що пес дуже добрий, не гавкає на перехожих, привчений до повідка, абсолютно неагресивний. Із хвороб – тільки хронічний артрит.


Доброта-вище всіх якостей.
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Друзі наші меньші
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024