FORUM TV-SATСереда
24.04.2024, 18:20

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
RATVODДата: Вівторок, 12.05.2009, 20:27 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Конкурси. Фестивалі. Телешоу.



RATVODДата: Вівторок, 12.05.2009, 20:30 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Список учасників

пісенного конкурсу Євробачення 2009

До першої півфінальної групи увійшли:

1. Чорногорія
2. Чеська Республіка
3. Бельгія
4. Білорусь
5. Швеція
6. Вірменія
7. Андорра
8. Швейцарія
9. Туреччина
10. Ізраїль
11. Болгарія
12. Ісландія
13. Македонія
14. Румунія
15. Фінляндія
16. Португалія
17. Мальта
18. Боснія і Герцеговина

До другої півфінальної групи увійшли:

1. Хорватія
2. Ірландія
3. Латвія
4. Сербія
5. Польща
6. Норвегія
7. Кіпр
8. Словаччина
9. Данія
10. Словенія
11. Угорщина
12. Азербайджан
13. Греція
14. Литва
15. Молдова
16. Албанія
17. Україна
18. Естонія
19. Нідерланди

У фіналі виступлять представники 25 країн. Причому, Великобританія, Іспанія, Німеччина, Франція (на правах засновників конкурсу) і Росія (переможець Євробачення-2008) вже забезпечили собі участь у фіналі.

Крім того, відомо, що у фіналі Францію (Патрісия Каас) виступить під номером 3, в Росії (Анастасія Пріходько) - номер 10, Німеччина - 17, Великобританія - 23, Іспанія - 25.

Сьогодні ж в продаж поступили квитки на Євробачення-2009. Вони мають декілька мір захисту, включаючи голограму і штрих-код з інформацією про час концерту і місце в залі.

На кожному концерті організатори чекають близько 20 тисяч глядачів.

Перший півфінал - 12 травня,другий - 14 травня, фінал конкурсу відбудеться 16 травня.

Джерело - Главноє™

Автор: Олександр Глущенко
www.tv.net.ua


RATVODДата: Вівторок, 19.05.2009, 10:52 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн

У « Євробаченні - 2009 » перемогла Норвегія.

Лобода і Приходько пролетіли

17-05-2009

Переможцем міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2009» став учасник від Норвегії Олександр Рибак. Друге місце посіла ісландська співачка Йоганна, третє - дует Айсел і Араш із Азербайджану. Фінал конкурсу відбувся 16 травня у Москві. Повну таблицю результатів дивіться тут.

Переможець за підсумками голосування одержав 387 балів, у Йоганни - 218, у азербайджанців - 207 балів.

Українська учасниця Світлана Лобода посіла 12-те місце. Її пісня «Be My Valentine! (Anti-crisis Girl)» зібрала 76 балів (12-е місце).

Українська співачка Анастасія Приходько, що представляла у конкурсі Росію, посіла 11-те місце (91 бал).

Україні віддали друге місце (по 10 балів) Польща і Азербайджан, третє (8) - Угорщина. По 6 балів дали Світлані Лободі Іспанія, Білорусія та Португалія, по 5 - Чехія, Данія, по 4 - Литва, Молдова, 3 - Вірменія, по два бали прийшли від Мальти, Ізраїлю, Росії, Великої Британії та один із Словаччини, повідомляє УНІАН. Голосування від України ставило на перше місце Олександра Рибака, на друге - дует від Азербайджану, на третє - Анастасію Приходько.

Джерело : www.telekritika.ua/news/


RATVODДата: Середа, 20.05.2009, 09:58 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Підсумки " Євробачення-2009 "

Конкурс поп

"Євробачення" за підсумками московського фіналу ризикувало перетворитися на змагання масштабів і суперзірок. Але воно залишилося перш за все конкурсом пісень. Їх рівень цього року був високий як ніколи, і перемога норвежця білоруського походження Олександра Рибака з композицією "Fairytale" - тому підтвердження, вважає БОРИС '-БАРАБАНОВ.

Не виправдалися прогнози відносно Патрісиі Каас. Її виступ виглядав вставним номером, що демонструє широту і потужність таланту останньої європейської естрадної дивы, але пісня була вибрана що абсолютно не запам'ятовується. Результат - восьме місце. Ендрю ллойд Уеббер написав для Джейд Іуен мелодію, яку легко уявити собі в будь-якому з його мюзиклів, але архетипу, що історично склався, "пісня "Евровіденія"" вона відповідала не цілком. П'яте місце навряд чи назвеш втіхою для Великобританії, що приклала надто багато сил для того, щоб повернути собі лідируючі позиції в конкурсі. А ось участь улюбленця курортних дискотек Араша лише укріпила типово евровидийную конструкцію азербайджанського номера (3-е місце). Запальний орієнтальний ритм глядачам виявився милішим. Краса Діти фон Тіз не врятувала Германію (20-е місце). Біографія моделі з окремим рядком "брак з Меріліном Менсоном" дуже далека від голосуючого народу, а, наприклад, танець живота у виконанні туркені Хадісе (4-е місце) все ж рідніше, ніж естетика садо-мазо. Олександр Рибак виявився ідеальним персонажем для "Євробачення". Широка слов'янська посмішка і вільне володіння російською мовою зробили свою справу, але головною все ж виявилася пісня. Душевність в традиціях Едуарда Хиля виявилася універсальним ключем до сердець не лише жителів пострадянських країн, але укупі з кельтським скрипковим риффом і чарівливістю співця - до континенту в цілому. Номери Ісландії (2-і), Естонії (6-і) і Росії (11-і) виявилися в лізі нетипових, але, за спостереженнями кореспондента "'", заразили конкурсною лихоманкою публіку, яка до цих пір рахувала "Євробачення" заняттям для малоінтелігентної і невимогливої аудиторії. Що добре орієнтуються в музиці господа і пані азартно відправляли эсэмэски.

Кореспондентові "'" довелося брати участь в обговоренні "Євробачення" на "Першому каналі" відразу після закінчення конкурсу, і лейтмотивом його була радість за Росію. Причому, на жаль, не за Росію в особі нашої учасниці Анастасії Пріходько. Схоже, не дивлячись на всі зусилля Костянтина Ернста і його колег, публіка тут так і не визнала киянку своєю, не дивлячись на те що пісню "Мамо" за якістю можна поставити в один ряд з "It`s My Time" Ендрю Ллойда Уеббера. Гордість учасників шоу була пов'язана перш за все з рівнем проведення конкурсу, незрідка звучала думка: "краще не зможе ніхто". Це твердження схоже на тезу "краще за Олімпіаду в Пекіні не проведе ніхто". Коли країна, що жорстко адмініструється, кидає на подію безпрецедентний бюджет, можна, звичайно, і міліцію попросити бути галантною, і екрани спорудити, яких не було, і Cirque du Soleil найняти для заповнення пауз. Не варто довго міркувати про те, як ще можна було б витратити мільярд рублів, виділений урядом на "Євробачення", - зі всіх варіантів у нас завжди вибирають той, який краще всього виглядає по телебаченню. До середини ночі останкинские оратори вже майже добалакалися до того, що російські Лівші зібрали грандіозну сцену "Євробачення" по гвинтику десь в Горішньому Волочке. У тіні залишився той факт, що з кінця березня в Москві постійно жила європейська збірна інженерів і сценографів.

Світлому образу Росії-матінки були присвячені і інтервал-акти - короткі вистави між блоками виступів конкурсантів і оголошенням результатів. Керівники "Першого каналу" на своїй прес-конференції перед початком конкурсу обіцяли спочатку (у півфіналах) обіграти в інтервал-актах стереотипні уявлення про Росію, а потім показати Росію сьогоднішню. У результаті в півфіналах далечіні те, без чого, мабуть, ніяк не обійтися ніколи - ведмедів, матрьошок, ансамбль пісні і танцю ім. А. Ст Александрова, балет Ігоря Моїсєєва і дотепні балалайкові аранжування хітів "Євробачення" різних років. У фіналі очікувалися яскраві фарби сучасності. Відповідальними за картину призначили іноземців, і у результаті глядач отримав ефектні епізоди за участю тих, що не визнають земного тяжіння акробатів Cirque du Soleil, Діму Білана, що пробиває стіни головою, і артистів трупи Fuerza Brutta в підвішених під дахом прозорих басейнах. Де тут був новий образ Росії, так і не було зрозуміле. На рівні іміджу після "Євробачення", за великим рахунком, все залишилося як і раніше. Росія - це щось дуже велике, набите грошима.

Джерело - КОММЕРСАНТ'

Автор: Олександр Глущенко


RATVODДата: Середа, 20.05.2009, 10:21 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
" Євробачення " продовжилося скандалами

2009/05/19

У російських ЗМІ вчора з'явилася заява віце-президента Першого національного каналу України Романа Недзельського про те, що викликають сумніви обнародувані результати підрахунку глядацьких голосів під час голосування на минулому в суботу фіналі конкурсу "Євробачення". Пан Недзельський повідомив "'", що за результатами голосування українського професійного жюрі, яке він очолював, що представляла Росію киянка Анастасія Пріходько не набирала навіть одного балу. Підсумки sms-голосования українських глядачів були передані місцевим провайдером безпосередньо в Європейський мовний союз (EBU), а вже він за дві хвилини до оголошення результатів прислав Україні цифру вісім балів (загальна оцінка складається з комбінації результатів глядацького і професійного голосування). "Ми не робимо жодних виводів ні відносно EBU, ні відносно Росії, ми просто хочемо взнати в EBU, як вони вважали", - сказав пан Недзельський.

У березні в ході висунення учасника "Євробачення-2009" на Україні розгорівся скандал: продюсери Анастасії Пріходько, що брала участь в національному відборі, звинуватили його організаторів в порушеннях і подали на них до суду. У результаті співачка виступила на "Євробаченні" не від України, а від Росії. Роман Недзельський в цій історії займав сторону опонентів пані Пріходько і, у свою чергу, звинуватив її в "тиску на жюрі". За ситуації, коли співачка потрапляє на "Євробачення" всупереч позиції діячів локального шоу-бізнесу, сповна природній виглядає поставлена жюрі, що складається з них, оцінка "нуль". Всі питання відносно глядацького голосування приймаючий конкурс російський "Перший канал" переадресовує EBU, який безпосередньо спілкується з національними провайдерами, що збирають sms-сообщения, за допомогою яких голосують глядачі. EBU вчора ситуацію не коментував.

Вчора ж Суспільне телебачення Вірменії (ОТА) поскаржилося в EBU на своїх азербайджанських колег. ОТА заявило, що під час трансляції "Євробачення" в Азербайджані частина екрану з телефонним номером, по якому телеглядачі могли проголосувати за вірменський дует "Інга і Ануш", була закрита. Азербайджан не віддав Інге і Ануш жодного балу, у результаті вони зайняли десяте місце.

http://kommersant.ru


RatvodTechДата: П`ятниця, 22.05.2009, 13:25 | Повідомлення # 6
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
В Держдумі не можуть змиритися,

що РФ на Євробаченні представляла українка

2009 / 05 / 22

КПРФ, ЛДПР і "Справедлива Росія" виступили в Думі з гучними заявами з приводу поразки країни на конкурсі "Євробачення-2009"."Єдину Росію" ця тема не цікавить, але депутати трьох фракцій мають намір продовжити розслідування причин програшу і добитися покарання винних в цьому. Зокрема їх цікавить, як витрачалися виділені гроші і хто вибрав на відбірковому конкурсі "Українку, яка співає рідною мовою", пише "Незалежна газета".

Мінулого тижня депутат від КПРФ Мікола КОЛОМЕЙЦЕВ заявив, що "в умовах кризи виділення мільярдів рублів заради примхи нащадків вельможних - це взагалі блюзнірство". Він запропонував, щоб думський бюджетний комітет зажадав від Рахункової палати перевірити ефективність, законність і цільове використання ВАТ "Перший канал" виділених на конкурс коштів. Нагадаємо, що, за деякими оцінками, бюджет московського "Євробачення" склав близько 39 млн. євро. Доручення М.КОЛОМЕЙЦЕВА більшістю нижньої палати підтримане не було.

Як пише газета, комуністи вважають, що згадані М.КОЛОМЕЙЦЕВІМ "Вельможні нащадки" мають прямий стосунок до керівництва Першого каналу, тому "Єдина Росія" не дозволити Держдумі ініціювати розслідування. Більше того, на думку М.КОЛОМЕЙЦЕВА, "швидше за все "Євробачення" обійшлося максимум в чотири мільйони євро, а вся решта пішло невідомо куди".

А есерів більше зацікавив факт перемоги української співачки Анастасії ПРІХОДЬКО на внутрішньому російському відборі. На думання депутата Антона БЕЛЯКОВА, який очолює Громадський антикорупційний комітет, це стало наслідком "не чесної конкуренції, а протекціонізму й кумівщини". А.БЕЛЯКОВ заявивши, що веде справжнє розслідування. Направлені запити на Перший канал і у компанію, яка забезпечувала SMS-голосування під година проведення конкурсу.

Ще один есер - депутат Міхайло СТАРШИНОВ - нагадавши, що у відбірковому конкурсі брали участь більш як півтори тисячі осіб, але "хтось вибрав найдостойнішою українку, яка співає рідною мовою". А лідер фракції ЛДПР Ігор ЛЕБЕДЄВ обурився тим, що "громадянці іноземної держави, до того ж із сумнівною політичною репутацією" було довірено право представляти Росію. На його думку, необхідно провести засідання комітету Держдуми з питань культури, на яку треба запросити всіх відповідальних за поразку нашої країни.

Нагадаємо, що на конкурсі "Євробачення-2009" переміг передставник Норвегії Олександр РІБАК, 23-річний співак, який колись проживав в Білорусі.

Джерело:


RATVODДата: Субота, 23.05.2009, 09:24 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
« Євробачення-2009 ». Після Москви

Олександр Зирін , для «Телекритики» 22-05-2009

До уваги конферансьє, директорів співачок, співаків та директорів баз і інших...

Я мзду не беру. Мне за державу обидно

(герой з фільму «Біле сонце пустелі»)

Сучасне телебачення це перш за все гроші. Так, це пригнічує. Так, це примітивно. Так, від цього іноді нудить. Але гроші, а тим більше великі гроші, привчають і до іншого. До дисципліни, перш за все фінансової. А ще до дисципліни взаємин і відносин. Перш за все юридичних. Іноді навіть і дисципліни міжособистнісних стосунків.

Пригадую, при вступі України до Європейської мовної спілки ходила тоді ще не дуже численною телевізійною спільнотою легенда. Теж пов'язана з грошима. Так от: коли Національну телекомпанію, як найпотужнішу телекомпанію нашої держави, було прийнято до ЄМС, європейські телечиновники поглянули один на одного, прикинули телевізійні можливості УТ (98% охоплення тоді ще 50-мільйонної країни, гігантський телецентр, багатюща з 1939 року історія мовлення в ефірі) і запропонували - ставайте в один ряд із телемонстрами - Великою Британією, Іспанією, Німеччиною, Францією. Ставайте і платіть серйозний внесок. Платіть і майте: унікальний всесвітньорейтинговий телепродукт - спортивні трансляції, євроконкурси і т. п. «Ні-ні, - заволали українські телечиновники (досі не можу довідатися прізвища тих героїв), - ми країна бідна, у нас (у них?) стільки грошей не маємо...». І потрапила наша держава на «чільне» місце десь між суперпотужною Мальтою і дебелою Андоррою. Як це відчули на собі українські телеглядачі? А зовсім просто: коли триває показ для них, українців, чемпіонату світу, припустімо, з легкої атлетики, спробу українського атлета видати в ефір «забувають» (або показують потім у повторі), зате на всю Україну демонструють, як знімає штани німецький атлет або п'є водичку англієць - вони мають привілеї при показі!

Але крім привілеїв є ще й атмосфера взаємин, і повага до сильного, й імідж телекомпанії і всєї країни. А за рухами сильного й упевненого в собі суб'єкта будь-якої діяльності або країни уважно спостерігають. З-за кордону (партнери) - менш стримано, а от всередині України (конкуренти) - уважно. І що бачать протягом багатьох років комерційні конкуренти Першого національного? Повну й веселу безконтрольність у найважливішому - у ставленні до супер'якісного телевізійного продукту, на який НТКУ має всі виключні права. Конкуренти бачать і пускають слину й потирають спітнілі руки, а партнери тихесенько роблять висновки про спроможність.

До речі, за той телевізійний продукт держава платить гроші. А він може абсолютно спокійно з'явитися в ефірі комерційних конкурентів. Практично через лічені хвилини після показу на Першому національному. В моєму архіві є купа відеоматеріалів, на яких зафіксовано факти розміщення в «чужому ефірі» екслюзивного відео, власником кожної секунди якого є НТКУ, з різноманітних спортивних чемпіонатів світу та Європи і євроконкурсів. Причому йдеться навіть не про секунди, десятки секунд чи хвилини, а про години! Матеріал старанно записується і «практично безкоштовно» потрапляє в архіви телеконкурентів - прямо з апаратних НТКУ, навіть без емблеми Першого національного!

Далеко ходити не потрібно - конкуренти «жирують» прямо в апаратно-студійному комплексі НТКУ. Ви можете собі уявити, щоб (для прикладу) англійське Бі-бі-сі у власному апаратно-студійному комплексі забезпечувало комерційні забавки й активне накопичення грошенят своїми ж конкуретами? А на шиї НТКУ прямі конкуренти сидять десятиліттями! Чи маємо позитивні зрушення протягом цих десятиліть у відстоюванні законних прав Першого національного? Ніяких. А за десятиліття видовищність, а отже й вартість виробленого відео у світі тільки зростає. І членство України в Європейській мовній спілці набуває ще серйознішої ваги.

Навіть купуючи найдешевше із запропонованого ЄМС, Перший національний гарантовано обходить конкурентів, оскільки йдеться про телебачення насправді ХХІ століття - це складні постановочні телепроекти, вироблені найкращими творчими і технічними світовими телевізійними збірними. Як розпоряджалися тим усім, а головне, заважали розкошувати іншим, колишні редактори районних газет, голови «купецьких партій» і секретарі парткомів, я уже писав. Коротко нагадаю - користі для НТКУ не було ніякої! «Персонажі» почуваються добре, сухо і комфортно. Їхні діти й онуки теж.

Останнім часом «внутрішніх» забавок, до слова, стало значно менше. Великою мірою допомогли й відносно нові комерційні телегравці. От, для прикладу, наочно продемонстрував справжнє обличчя конкурентних переваг канал «Україна». Колеги взяли й ексклюзивно придбали певний футбольний програмний продукт. Раз - і не стало «шарової» футбольної телекартинки на інших каналах. Щось почали було сіпатися, апелювати до «совісті», «громадськості» і ще чогось подібного, але справа марна - платіть гроші і все тут! От і перемикає той, хто не встиг подивитися футбол, на «потрібні» новини. Хто не хоче помилуватися «живою телекартинкою» - споглядає чесно «скачане» з інтернету фото від Рейтерз чи ще когось або електронну графіку з титрами. Не знаю, як із бізнесом у колег з «України», а от із навколотелевізійною атмосферою в державі стало точно краще.

Але то справи, які робляться за чужі гроші! А мене завжди цікавило й цікавитиме, що робиться за мої, ваші, наші гроші - бюджетні. «Завжди» - тому що податки акуратненько так з мене брати не забувають. Перший національний, нагадаю, спіткало чергове «щастя» - незрозуміло звідки в керівних кабінетах з'явилася потужна група «вправних і досвідчених» телевізійних менеджерів: конферансьє, директор співачки, співак і колишній завідувач чи то нафтобазою, чи то складом. Назвав практично всю групу однодумців-президентів із дефісом та без нього. А є ще ціла низка «продюсерів», подейкують навіть «генеральний». Але це окрема розмова. По секрету прошепочу на вушко тим, хто не знає: Україна цього року проводить європейський телевізійний фінал дитячого «Євробачення». Не чули? Тиша означає одне - слини вже повні роти...

Так от ця «артистично-співоча команда» примудрилася програти абсолютно зрозумілі й однозначно виграшні судові справи. Справи з «відстоювання» інтересів найпотужнішого телемовника країни з приводу комерційного показу на територію нашої держави телепродукту, на який Перший національний має виключні права. Нагадаю, в 2008 році пісенний конкурс «Євробачення» паралельно з Першим національним українським телеканалом показував у кабельних вітчизняних мережах телеканал РТР (міжнародна версія). Того року ще «заслужені українські телевізійні менеджери» чомусь накинулися на дрібних кабельних операторів. «Тю», - сказали їм навіть не «просунуті київські судді», а служителі економічної Феміди «на місцях». Цього року ознайомився з інформацією, що об'єктом судового переслідування обрано найпотужніший кабельний оператор столиці. Рішення, вироблене в «мудрих головах уже народних менеджерів», озвучив один із тимчасових віце-президентів НТКУ пан Кобля. Не в моїх правилах читати лекції початківцям безкоштовно, але ситуація з рівнем телевізійного професіоналізму вже набирає трагікомічних рис. І, головне, сміються й мучаться вже не тільки професіонали в стінах на Мельникова, 42, а регочуть уже й за межами «олівця» (читайте вище про споглядання іноземців).

Але до деталей. Будь-кому з професіоналів зрозуміло, що трансляція російськими телеканалами виходить в Україні в середньому з трисекундною затримкою, а це означає, що трансляція вже не може вважатися «прямою». Це для довідки. Змінити програмне насичення супутникових російських телеканалів Україна не має права за ухваленими міжнародними угодами. Але це великого економічного значення в нашій євровізійній справі не має, оскільки НТКУ володіє виключними правами на телепродукт. Володіння правами в такий найвигідніший спосіб дає телевізійній компанії серед багатьох цікавих можливостей ще й чи не основне - можливість заробити гроші на розміщенні телереклами та можливість залучити спонсорів. Спонсорів, що воліють власної промоції поруч із унікальним телепродуктом чи програмою, наприклад, спортивною подією світового значення або телевізійним видовищем суперміжнародної ваги. До таких видовищ однозначно належить цілісний комплекс телевізійних музично-культурологічних проектів під загальною назвою «Євробачення»: пісенний конкурс, конкурс дитячої пісні, танцювальний конкурс та конкурс для виконавців класичної музики. Відчуваєте перевагу членства в ЄМС? НТКУ купує цей телепродукт для подальшого ефективного продажу. Ексклюзивного продажу реклами.

Це, до речі, стосується й українських відбіркових конкурсів. Але я зараз про продаж рекламного часу на пісенному всеєвропейському конкурсі зразка-2009. Це вагомий кавалок рекламного часу протягом трьох конкурсних днів: «до», «посеред» та «після». Саме це найбільше й цікавить мене як платника податків, оскільки телемовник або представник іноземного телемовника в нашій державі, який розмістив у трансляції пісенного конкурсу на територію України на іншому телеканалі (крім Першого національного) рекламу, грубо й цинічно порушив закон! Тобто поцупив у мене, у вас, у нас гроші! Ось що має бути головним для НТКУ - отримання відшкодування за розміщену комерційну рекламу та недоотримання грошей («упущена вигода») від юридичної чи фізичної особи, яка рекламний час посередині «Євробачення» продала!

Логічно припустити: якщо телевізійний канал не може заробити на показі величезних шматків відео (чи не шість годин ефірного часу) без перерви на рекламу, він цього продукту, напевне, показувати не буде - не вигідно! До речі, «правильно виміряний рейтинг» цього року - вагомий доказ у суді саме вигоди безперешкодного комерційного піратства. І кабельні оператори тут ні до чого. Це шланги для перекачування. Бридоту в шланги або сотні тисяч із них викачують інші. Елементарно? Як на мене, так. Але це потрібно знати!

Ще один передсудовий нюанс. Сподіваюся, що передсудовий. Дуже багато наговорили публічно і вилили на сторінки ЗМІ і в ефір до «Євробачення» про НТКУ. Як на мене, керівництво НТКУ зразка-2008-2009 може спрямувати юристів Першого національного на не зовсім коректний шлях. Цей «шлях» знову довірили озвучити панові Коблі. Пафос передам своїми словами: НТКУ позиватиметься до співачки Приходько і рішуче боронитиме честь і гідність. Такий шлях - дорога в нове «піар-бордельєро». За спиною «пригніченої» та «переслідуваної» до того ж громадянки України знову сховаються основні кукловоди і випірнуть до болю знайомі оборонці «землі русской». Виколупувати - і бажано на те місце в суді, яке уже заґратоване, потрібно інших персонажів. І рішуче. Чи знову утвориться «брак коштів»? Раптом. За ситуацією уважненько споглядають тепер уже в Україні. Комерційні конкуренти НТКУ. І провадять роботу з потенційними рекламодавцями. На наступний рік. І рейтинги забезпечують. В році цьому.

На завершення - запитання до керівництва країни. Уже практично наболіле, але поки що не дуже гнійне. Ви кого напопризначали?

Олександр Зирін, незалежний український телевізійний оглядач

P.S. На солоденьке наводжу для роздумів легендарні рейтинги (за інформацією, розміщеною га сторінках спеціалізованого сайту «Телекритика» 18.05.2009 року):

16 травня трансляція фіналу міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2009» у Москві (Росія) на Першому національному каналі мала рейтинг 5,11% і частку 18,67% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine).

У містах із населенням понад 50 тисяч мешканців показники трансляції були вищими - рейтинг 6,69% і частка 21,64%. Показник трансляції більш ніж у 10 разів перевищив середню частку Першого (1,46%). Разом із тим показники «Євробачення-2009» виявилися значно нижчими за цифри минулого року, коли трансляція мала рейтинг 6,56 і частку 26,73% (у містах «50 тис.+» - частка 30,41%).

Можливою причиною нижчих, ніж торік, показників «Євробачення» на Першому національному стало підвищення уваги до трансляції конкурсу на російському каналі «Первый канал. Всемирная сеть». Рейтинг конкурсу на цьому каналі, що транслюється в Україні у кабельних мережах та через супутник, становив 3,89%, частка - 14,39% (18+, загальнонаціональна панель). У містах із населенням понад 50 тисяч трансляція на «Первом канале» майже дорівнялася за показниками результату Першому національному - рейтинг 6,62%, частка 21,59%.

Джерело:


RATVODДата: П`ятниця, 07.05.2010, 12:09 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Євробачення 2010:

NRK і EBU транслюватимуть в 3D

Вперше за весь час проведення, Євробачення 2010 транслюватиметься у форматі 3D.
Норвезька телекомпанія NRK транслюватиме півфінал і фінал в 3D на своєму телеканалі,
а
Європейський мовний союз (EBU) здійснюватиме трансляцію 3D-сигналу з конкурсу в мережі Інтернет.
Для перегляду 3D-версії конкурсу, необхідно буде обов'язково використовувати червоно-зелені окуляри.
Про це було повідомлено мовцем NRK в своїй новинній програмі, що щодня виходить в 19:00, - Dagsrevyen.

"Хоча технологія для передачі сигналу в 3D вже використовується досить давно, також, як і перші 3D телевізори, поширювані на ринку, "Євробачення" ніколи раніше не транслювалося в ефірі за допомогою цієї технології. Ми хотіли б поділитися цими чудовими моментами зі всіма глядачами, але трансляція пройдет тільки для тих небагато, які вже володіють 3D-телевизорами", - сказав Hasse Lindmo, шоу-продюсер конкурсу Євробачення цього року. "Оскільки деякі фільми вже спочатку були випущені в 3D, то компанія NRK, а також EBU вважають, що дана трансляція - наступний логічний крок в розвитку і популяризації технології".

Референс-группа Європейського мовного союзу схвалила цю пропозицію NRK на своєму останньому засіданні, що відбулося 21 березня. Проте було висловлено побоювання - чи буде випущено до старту конкурсу достатня кількість 3D-очков, які матимуть великий попит. Глядачі з Норвегії можуть купити окуляри для перегляду трансляції 3D на каналі NRK в торгівельному центрі Marienlyst в Осло, а глядачі з-за кордону можуть замовити 3D-очки для перегляду програми офіційного конкурсу пісні Євробачення 2010 в інтернет-магазині.

Переклад - yorick
Джерело: eurovision.tv
mediasat-forum


RATVODДата: П`ятниця, 28.05.2010, 11:23 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Визначилися фіналісти "Євробачення"

У Норвегії сьогодні остаточно визначився список з 25 фіналістів конкурсу "Євробачення-2010".

У десятку кращих за підсумками другого півфіналу, що завершився сьогодні, увійшли
Грузія, Україна, Туреччина, Ізраїль, Ірландія, Кіпр, Азербайджан, Румунія, Вірменія і Данія.

"Музичний колектив Петра Наліча", що представляє цього року Росію, також отримав місце у фіналі в своїй підгрупі, що змагалася у вівторок.

Разом з Росією в десятку кращих першого півфіналу увійшли Боснія і Герцеговина, Молдавія, Греція, Португалія, Білорусія, Сербія, Бельгія, Албанія і Ісландія.

Крім того, автоматично у фінал виходять засновники конкурсу - Великобританія, Німеччина, Іспанія і Франція, а також країна - хазяйка ювілейного, 55-го "Євробачення" Норвегія.

Фінал європейського конкурсу пісні пройдет в ніч на неділлю, також на сцені "Теленір арени", розташованої в передмісті норвезької столиці. Російські учасники виступлять під 20-м номером.

28 травня 2010г.


RATVODДата: Неділя, 30.05.2010, 09:29 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
"Євробачення-2010" виграла Німеччина

Музичний конкурс "Євробачення-2010" виграла Німеччина.
Перемогу цій країні принесла співачка Олена Майер-Ландрут, що виконала пісню Satellite.
О.Майер-Ландрут набрала рекордну кількість балів - 246.

Друге місце на музичному конкурсі "Євробачення-2010" зайняла турецька група maNga,
з піснею We Could Ве The Same, що набрала 170 балів.

Третім став, виконавши пісню Playing With Fire, румунський дует Поли Селінг і Ові з 162 балами.

"Музичний колектив Петра Наліча", що представляв Росію, з піснею Lost and Forgotten зайняв 11 місце,
набравши 90 балів.

Музичний конкурс "Євробачення-2010" не обійшовся без курйозів. Артистові з Іспанії довелося співати двічі із-за витівки фаната. Шанувальник співця вибіг на сцену і зірвав виступ іспанського конкурсанта.

Всього в фіналі конкурсу взяли участь виконавці з 25 країн - Азербайджану, Іспанії, Норвегії, Молдавії, Кіпру, Боснії і Герцеговини, Бельгії, Сербії, Білорусії, Ірландії, Греції, Великобританії, Німеччини, Грузії, Туреччини, Албанії, Ісландії, України, Франції, Румунії, Росії, Вірменії, Португалії, Ізраїлю і Данії.

"Євробачення" - одне з найбільш популярних телевізійних шоу в світі. Вперше конкурс був проведений в 1956р., у нім взяли участь представники семи держав. РФ вперше виступила на конкурсі в 1994р., вперше перемогла на "Євробаченні" - в 2008р. у Бєлграді. Тоді перемогу Росії приніс Діма Білан, що виконав пісню Believe. У 2009р. перемогу Норвегії приніс Олександр Рибак, що виконав на сцені спорткомплексу "Олімпійський" в Москві пісню Fairytale.

30 травня 2010р.


RATVODДата: Неділя, 30.05.2010, 09:33 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
"Євробачення-2010" виграла Німеччина

Музичний конкурс "Євробачення-2010" виграла Німеччина.
Перемогу цій країні принесла співачка Олена Майер-Ландрут, що виконала пісню Satellite.
О.Майер-Ландрут набрала рекордну кількість балів - 246.

Друге місце на музичному конкурсі "Євробачення-2010" зайняла турецька група maNga,
з піснею We Could Ве The Same, що набрала 170 балів.

Третім став, виконавши пісню Playing With Fire, румунський дует Поли Селінг і Ові з 162 балами.

ПредставницяУкраїни Alyosha (справжнє ім`я - Олена Кучер) увійшла до десятки фіналістів, набравши 108 балів.

"Музичний колектив Петра Наліча", що представляв Росію, з піснею Lost and Forgotten зайняв 11 місце,
набравши 90 балів.

Музичний конкурс "Євробачення-2010" не обійшовся без курйозів. Артистові з Іспанії довелося співати двічі із-за витівки фаната. Шанувальник співця вибіг на сцену і зірвав виступ іспанського конкурсанта.

Всього в фіналі конкурсу взяли участь виконавці з 25 країн - Азербайджану, Іспанії, Норвегії, Молдавії, Кіпру, Боснії і Герцеговини, Бельгії, Сербії, Білорусії, Ірландії, Греції, Великобританії, Німеччини, Грузії, Туреччини, Албанії, Ісландії, України, Франції, Румунії, Росії, Вірменії, Португалії, Ізраїлю і Данії.

"Євробачення" - одне з найбільш популярних телевізійних шоу в світі. Вперше конкурс був проведений в 1956р., у нім взяли участь представники семи держав. РФ вперше виступила на конкурсі в 1994р., вперше перемогла на "Євробаченні" - в 2008р. у Бєлграді. Тоді перемогу Росії приніс Діма Білан, що виконав пісню Believe. У 2009р. перемогу Норвегії приніс Олександр Рибак, що виконав на сцені спорткомплексу "Олімпійський" в Москві пісню Fairytale.

30 травня 2010р.


RATVODДата: Неділя, 09.01.2011, 11:24 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Переможець «Х-Фактор» - Олексій Кузнєцов



Переможцем шоу Х-фактор на телеканалі СТБ став 19-річний Олексій Кузнєцов.

Він отримав приз у два мільйони гривень - рекордну винагороду серед українських телепроектів.

Ім'я переможця стало відомо під час гала-концерту шоу X-Factor 8 січня.

За підсумками глядацького голосування, яке тривало тиждень, Олексій Кузнєцов набрав більше голосів, ніж його конкурентка по проекту - суперфіналістка Марія Рак.

«Спасибі вам за все. Дай вам Бог і низький вам уклін », - сказав переможець шоу Х-фактор Олексій Кузнєцов, наставником якого була суддя Ялинка.

Усі фіналісти проекту Ікс-фактор під час виступу підняли Олексія Кузнєцова на руки.

«Я пишаюся, я щаслива, я вдячна країні за те, що вона в найпотрібніший момент зробила правильний вибір», - додала Ялинка.

«Якщо я виграю 2 мільйони, я витрачу їх ... Гроші втратив - нічого не втратив, здоров'я втратив - половину втратив, а віру втратив - усе втратив», - говорив раніше Олексій Кузнєцов.

Олексій Кузнєцов народився 28 травня 1991 року в Макіївці Донецької області. Студент Донецького музичного училища, факультет академічного співу, спеціальність - вокал.

Олексій Кузнєцов співає вже 10 років, з дитинства - лауреат конкурсів. Він також професійно займався боксом.

Його мрія - поставити батька на ноги і побудувати храм.

Олексій Кузнєцов зі своєю мамою і ведучою Оксаною Марченко

Наймасштабніше вокальне талант-шоу в світі Х-фактор на телеканалі СТБ стартував 4 вересня 2010 року.
Незабаром буде запущений другий сезон шоу.

Шоу Х-фактор стало популярним вже в 26 країнах світу. Його автором є всесвітньо знаменитий британський продюсер Саймон Коуел (Simon Cowell).

За кордоном Х-фактор відкрив багатьох зірок. Після перемоги в шоу альбоми їхніх пісень отримували статус золотих і платинових, а самі виконавці потрапляли в число кращих співаків своїх країн.

П'ятий сезон шоу The X Factor став найуспішнішим телепроектом 21-го століття у Великобританії після британської версії «Талантів» і пройшов із середньою часткою шоу 42%, а фінальний випуск досяг частки 52% (аудиторія 4 +).


RATVODДата: Вівторок, 13.09.2011, 12:34 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Українка стала другою

на конкурсі краси «Міс Всесвіт - 2011»




"Міс Всесвіт - 2011" обирали в бразильському Сан-Паулу в ніч на 13 вересня за київським часом.
Переможницею стала Лейла Лопес з Анголи. Олеся Стефанко зайняла друге місце


Між тим, у Олесі Стефанко, яка представляє Україну на конкурсі "Міс Всесвіт" в Бразилії, був нервовий зрив.
Зараз Олеся в прекрасній формі і в неї гарний настрій.

"Леся біса покращала за ці два тижні. Правда, у неї був кризовий момент, у неї опустилися руки і здавалося, що всі. Накопичилася втома, надлишок спілкування, постійний режим. Вони прокидаються близько шести, приводять себе в порядок і в 9 виїжджають на якісь тусовки. І почали ходити розмови, хто переможе типу: "Я вже знаю, що це точно не ти". Леся цього всього наслухалася і був зрив. Таке проходить кожна дівчина, бо щоденну конкуренцію психологічно витримати важко ", - розповіла перед фіналом конкурсу директор конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова.



13/09/2011 10:32

Джерело: «Сегодня»

Джерело фото: NEWSru.com
RATVODДата: Вівторок, 13.09.2011, 12:48 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Титул "Міс Всесвіт - 2011" отримала

красуня з
Анголи, обійшовши українку




Темношкіра красуня з Анголи Лейла Лопес перемогла в конкурсі "Міс Всесвіт - 2011", що проходив у бразильському місті Сан-Паулу.
Друге місце дісталося 23-річній українці Олесі Стефанко.

Усього в конкурсі взяли участь дівчата з 89 країн світу. Росію на ньому представляла "Міс Росія - 2011" москвичка Наталія Гантімурова. У число 16 фіналісток вона не потрапила.

Перед фіналом організатори також оголосили переможниць у номінаціях "Міс Фотогенічність" і "Міс Симпатія". Ними стали відповідно "Міс Швеція" Роннія Форнстедт і представниця Чорногорії Ніколіна Лонкар.

На початку фінального виступу всі конкурсантки вийшли на сцену, де дізналися імена 15 фіналісток, яких судді вибрали за підсумками попередніх змагань 8 березня. Ще одну учасницю вирішального етапу конкурсу було обрано за результатами глядацького голосування в інтернеті.

Боротьбу за титул вели представниці Франції, Косово, Колумбії, Китаю, Анголи, Австралії, Пуерто-Ріко, Бразилії, Нідерландів, США, Україна, Панами, Коста-Ріки, Португалії, Філіппін і Венесуели.

Потім 16 фіналісток взяли участь у дефіле в купальниках. З їхнього числа судді відібрали десять дівчат, які вийшли перед суддями у вечірніх сукнях. У третій частині конкурсу змагалися лише п'ять красунь - вони відповідали на питання суддів. За перше місце боролися представниці України, Філіппін, Китаю, Бразилії та Анголи.

"Міс Всесвіт" (Miss Universe) - один з найпрестижніших міжнародних конкурсів краси. Власниками конкурсу є американський підприємець Дональд Трамп і телекомпанія NBC. Шоу в Сан-Паулу транслювалося в прямому ефірі на аудиторію більше 1 мільярда людей у 189 країнах світу.

Володарка титулу "Міс Всесвіт" отримує у тимчасове користування діадему, а також квартиру в Нью-Йорку. Корона "Міс Всесвіту" - витвір ювелірного мистецтва вартістю понад 120 тисяч доларів. Вінець, виконаний з білого і жовтого золота, інкрустований більш ніж 1000 дорогоцінних каменів. Крім діадеми переможниці вручають численні подарунки і грошові призи на загальну суму у чверть мільйона доларів.

Джерело: Gazeta.ua

Джерело фото: NEWSru.com
RATVODДата: Вівторок, 13.09.2011, 13:01 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
У Києві відбувся фінал XXI національного

конкурсу
"Міс України-2011".




Переможницею стала Ярослава Куряча з Вінниці


Ярослава представлятиме Україну в Лондоні на конкурсі "Міс Світу-2011", відзначає http://libymax.ru



Ярослава Куряча 19 дет, вона навчається в Національній академії культури і мистецтв.

Своє майбутнє "Міс Україна 2011" пов'язує з танцями.



Про особисте життя "Міс України-2011" в бесіді з журналістами віддала перевагу промовчати.



Корону найкрасивішої дівчини Україні вручили світська левиця Періс Хілтон і "Міс Світу-2003" Розана Девідсон,
донька відомого ірландського музиканта Кріса де Бурга.



Церемонія нагородження пройшла в Національному Палаці "Україна".

Ведучою фіналу конкурсу "Міс-Україна 2011" була Ксенія Собчак.



Глядачів розважали конкурсу зірки шоу-бізнесу: співак Крейг Девід, німецький музикант Інус Давуд, Тіматі (на фото) та інші.

Член журі конкурсу "Міс України-2011" Періс Хілтон на прес-конференції перед фіналом змагань:



Джерело: «РІА Новини»

Джерело фото: PHL,: ria.ru


Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
  • Сторінка 1 з 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024