FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 16:04

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
RATVODДата: Вівторок, 12.05.2009, 20:27 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Конкурси. Фестивалі. Телешоу.



DMishaДата: Неділя, 24.05.2015, 15:40 | Повідомлення # 31
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Допис за 15.05.2016р.

Джамала перемогла на «Євробаченні»!



Українська співачка Джамала перемогла у цьогорічному пісенному конкурсі «Євробачення», фінал якого відбувся в столиці Швеції Стокгольмі 14 травня.

З-поміж 26 конкурсантів, які взяли участь у фіналі, представниця України набрала найбільшу кількість голосів – 534. Друге місце на конкурсі зайняла Австралія – 511, третє – Росія з 491 балом.

Українська виконавиця кримськотатарського походження Джамала (Сусанна Джамаладінова) перемогла на конкурсі із піснею «1944», що розповідає про масову депортацію кримськотатарського народу до Середньої Азії 1944 року.

Також Джамала отримала дві нагороди від «Євробачення 2016»: «Eurostory Award 2016» за рядок зі своєї конкурсної пісні та премію Marcel Bezencon, яка вручається в рамках міжнародного пісенного конкурсу.

Україна вперше взяла участь у «Євробаченні» 2003 року. 2004-го представниця України Руслана (Руслана Лижичко) перемогла. Відтоді представники України двічі бували на другому місці, по разу на третьому й четвертому.

Щорічний пісенний конкурс «Євробачення» є для низки країн великою телевізійною подією.

Остаточні результати голосування Євробачення-2016:



Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував RATVOD - Понеділок, 16.05.2016, 07:03
RATVODДата: Субота, 23.07.2016, 12:52 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Українці визначилися із містом для

"Євробачення-2017"




За даними червневого онлайн-дослідження TNS Online Track, 64% опитаних вважають, що "Євробачення 2017" має відбуватися в Україні, при цьому 35% вважають, що захід має відбуваатися в Україні за будь-яких умов.

Серед жителів Західного регіону значуще більше тих, хто вважає, що "Євробачення" потрібно проводити однозначно в Україні (49%), а також тих, хто вважає, що Євробачення повинно відбуватися у звільненому Криму (15%).



Серед міст-претендентів на проведення пісенного конкурсу лідирує Київ - 42% тих, хто вважає, що Євробачення повинне відбуватися в Україні обрали саме це місто.

На другому місці в рейтингу міст - Львів, далі - Одеса, Дніпро і Харків.

За матеріалами: ТСН

Володимир Мула

19 липня 2016 р.

ТЕЛЕПРОСТІР


RATVODДата: Неділя, 11.09.2016, 18:21 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Євробачення-2017» в Києві: свіжі подробиці



Поки ви там вже чи то радієте, то чи сумуєте через те, що «Євробачення-2017» відбудеться таки в Києві, я таки розповім вам деякі подробиці, які повідомили журналістам Євген Нищук і Зураб Аласанія.

Отже, в МВЦ, який обрали майданчиком для проведення ЄвроФест, планують облаштувати приміщення, яке вміщатиме 12-14 тис. чоловік. Причому на підготовку майданчика для «Євробачення-2017» Київ збирається витратити не менше 200 млн грн, а на підготовку ландштафта, всіх інших локацій і іншого - не менше 1 млрд грн. А щоб киянам та гостям столиці було комфортно добиратися з правого берега на лівий, по Дніпру пустять вже спеціально куплені з такої нагоди річкові трамвайчики.

Вирішено питання і з майданчиком для Євроклубу, де будуть проходити неформальні заходи фестивалю: нею стане ... вертолітний майданчик на Парковій алеї, побудований, як сказав Євген Нищук, «злочинною владою». Відкриття ж «Євробачення» відбудеться чи то в Мистецькому Арсеналі, то чи в Софії - з цього приводу ще будуть скликати окрему прес-конференцію. Дата ж відкриття - щось близько 7 травня.

Причиною, через яку вибір поважної комісії впав таки на столицю України стала, за словами Євгена Нищука, «сама підготовлена ​​інфраструктура».

- У самому МВЦ можна починати працювати в кінці листопада-початку грудня. Хоча я, звичайно, дам розпорядження, щоб починали буквально завтра. У той час як в Дніпрі потрібно реконструювати місцеву Арену, і почати робити це потрібно було ще місяць тому.

Ще, за словами Нищука, комісію збентежили дніпровські готелі - це, мовляв, найслабше місце міста. В Одесі ж таке слабке місце - аеропорт, вірніше, його злітна смуга.

- Роботи по її реконструкції нам обіцяли закінчити тільки до березня, і це нас насторожило, - чесно зізнався міністр.

Та й зі стадіоном, на якому пропонувалося провести фестиваль, не все так однозначно: там ще довелося б вирішувати щось із футбольним покриттям.

У той же час, Євген попросив Одесу і Дніпро не турбуватися і не розчаровуватися:

- Київ витримав дійсно потужну конкуренцію. І адже чому ми так довго тягнули з оголошенням результату? Ви коли-небудь бачили, щоб мер Києва, мер Дніпра і Мер Одеси вели такі гарячі дебати у всіх на очах, відкрито? Так що весь цей час, до останнього моменту, ми дійсно намагалися вирішити, яке місто є більш достойним. Так що ви там не думайте - все насправді було чесно.

До речі, журналісти не стрималися і поцікавилися, чи не збираються російському учаснику «Євробачення-2017» заборонити в'їзд в Україну.

На що Зураб Аласанія сказав, що «Євробачення» - це свято пісні, миру і добра, тому ніхто не зможе нікому нічого заборонити. Євген же Нищук був більш категоричний:

- Заборона певним громадянам на в'їзд в Україну - справа СБУ, а не міністерства культури. І якщо хтось підтримує агресію проти нашої країни, СБУ подбає про те, щоб такі люди на територію Україну не поникли. У той же час, в Росії чудово знають, хто з їхніх громадян не має права перетинати наш кордон. І якщо такі люди будуть брати участь в російському відборі або заявлять про свою участь в «Євробаченні-2017», ми буде розцінювати це як провокацію. У той же час, в Росії досить порядних артистів, які не вважають збройну агресію нормальною. Такі артисти до нас, безумовно, приїхати зможуть. Але Йосипа Кобзона на «Євробаченні» в Києві не буде! Це я вам обіцяю!

Так що можете тепер спати спокійно. Я ось, правда, не знаю, що будуть робити з Філіпом Кіркоровим, для якого життя без «Євробачення» - не життя. Але я, напевно, подумаю про це завтра.

09.09.2016

RATVODДата: Середа, 01.02.2017, 08:43 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
У «Євробачення-2017» з'явилися

офіційні
логотип і слоган




Шановний конкурс без слогану і логотипу - не поважаючий себе конкурс.
Тому організатори «Євробачення-2017» довго тягнути не стали і затвердили необхідні атрибути.


Логотип, як ви зрозуміли, у київського «Євробачення» ось такий: у вигляді великих українських бус. «Неповторності прикрасі додає саме те, що воно складається з великої кількості різноманітних намистин», - йдеться в прес-релізі НТКУ.

Слоганом ж стало Celebrate Diversity - «Святкуємо різноманітно».

«Слоган« Celebrate Diversity »доповнює торішню тему «Come Together», - розповів виконавчий директор «Євробачення» Йон Ола Санд. - У нинішньому гаслі «Євробачення» містяться важливі для пісенного конкурсу цінності. «Celebrate Diversity» говорить про об'єднання Європи та країн за її межами, громадяни яких зберуться разом, щоб вшанувати те, що нас об'єднує і те, що відрізняє один від одного, робить нас унікальними. Також усіх об'єднає хороша музика. Використання цього прекрасного і значимого логотипу, заснованого на традиційному оберезі, створює не тільки відчуття історичності, а й сучасності - в зовнішньому вигляді і подачі».

Переможці відбору креативної концепції «Євробачення-2017» - два українських креативних агентства: Republique і Banda, які об'єдналися спеціально для цього проекту.

«Завданням, яку ми ставили перед собою, працюючи над логотипом, було бажання вивести образ традиційних для української культури бус на інший рівень, зробити його зрозумілим для нової аудиторії», - розповів співзасновник Republique Денис Герасько. «Ми взяли цей традиційний елемент - намисто - і надили йому яскравий сучасний вигляд», - додав креативний директор Banda Agency Павло Вржещ.

Ну, нарешті-то хтось вивів образ наших бус на новий рівень! Тільки для одного цього варто було проводити «Євробачення-2017» в Києві!

30.01.2017



RATVODДата: Середа, 01.02.2017, 08:49 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Євробачення-2017» затвердили

дизайн сцени




Швидко працює креативна команда «Євробачення-2017»!
Не встигли вчора презентувати логотип і слоган конкурсу, як сьогодні вже офіційно затвердили дизайн сцени.


Якщо вірити офіційній сторінці «Євробачення-2017» в Фейсбуці, в цьому році сцена конкурсу буде виглядати так:



Розробив дизайн Флоріан Вейдер - творець, між іншим, «сцени-очі» на «Євробаченні--2015».

Загалом, сподіваюся, вам подобається. А навіть якщо не подобається, це вже не має ніякого значення.

Чекайте травня!

31.01.2017



RATVODДата: Середа, 01.02.2017, 09:01 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
У Києві оголосили результати жеребкування

«Євробачення-2017»




Чим ближче травень, тим більше подробиць ми з вами дізнаємося про майбутнє «Євробачення».
Втім, урочистий старт підготовки Києва до конкурсу було дано тільки сьогодні,
під час церемонії передачі українській столиці символічного ключа.


Після того, як Віталій Кличко забрав ошатну зв'язку, організатори приступили до одного з найбільш хвилюючих підготовчих етапів - жеребкуванні країн-учасниць. Нам, звичайно, переживати не було про що - Україна, як і країни «Великої п'ятірки» (Франція, Німеччина, Італія, Іспанія і Великобританія), проходить у фінал без конкурсу. Долю ж інших 37 країн визначив жереб: 18 з них виступлять в першому півфіналі (9 травня), а 19 - у другому (11 травня).

Євробачення-2017



У перший блок потрапили: Чорногорія, Фінляндія, Грузія, Кіпр, Португалія, Бельгія, Словенія, Швеція, Вірменія, Молдова, Чехія, Латвія, Албанія, Ісландія, Азербайджан, Греція, Австралія, Польща.

У другий - Швейцарія, Македонія, Естонія, Ізраїль, Болгарія, Мальта, Нідерланди, Сербія, Данія, Росія, Румунія, Сан-Марино, Литва, Хорватія, Норвегія, Білорусь, Угорщина, Австрія, Ірландія.


У фінал конкурсу, який відбудеться 13 травня, потраплять по 10 країн з кожного півфіналу. Всього ж, враховуючи Україну і «Велику п'ятірку», змагатися за звання кращої будуть 26 країн-учасниць.

Не буду підказувати вам, за кого потрібно вболівати.

31.01.2017



RATVODДата: П`ятниця, 03.02.2017, 17:32 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Організатор «Євробачення» Денис Блощинський про підготовку конкурсу,

відносинах з владою та особливості
українського івент-ринку




Сьогодні в культурному просторі України немає теми більш актуальної, ніж майбутнє «Євробачення». Одні обговорюють прийдешній Нацвідбір, над яким в поті чола трудиться команда каналу СТБ, інших більше хвилює організація самого конкурсу, постановочної частини. якою займається Олег Боднарчук. Крім того, час від часу в порядку денному спливають питання фінансування, благоустрою столиці і локацій, логотипів і ще бог знає чого.

У цьому потоці інформації неважко забути, що у настільки масштабного заходу є ще і нетелевізійні сторона. Люди, які займаються виключно нею, як правило, залишаються в тіні, проте працювати їм доводиться не менше (а то і більше), ніж іншим. Не дивно, що коли я, вирішивши відновити виробничу справедливість, попросила про інтерв'ю з Денисом Блощинським, часу у нього виявилося зовсім небагато і зустріч була призначена рано вранці. Втім, це не завадило йому поділитися зі мною всіма тонкощами івент-менеджменту в підготовці «Євробачення» за чашкою кави.

Денис, який колись був російськомовним, говорив зі мною по-українськи і попросив залишити інтерв'ю мовою оригіналу.
Що ж, виконую.



- Денисе, розкажіть, як ви стали менеджером «Євробачення»? Вам запропонували в НТКУ чи ви висунули свою кандидатуру?



RATVODДата: П`ятниця, 03.02.2017, 17:37 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ПРОДОВЖЕННЯ:



- Як ви координуєте роботу з іншими департаментами, чи є серед них такі, що намагаються диктувати свої умови?

- У нас в команді є ключові позиції, є безпека, шоу-продюсер та комунікації. Так, наші команди часто перетинаються і ми досить тісно взаємодіємо. Мова йде не про диктовки чи вказівки, а про сприйняття інформації, серед якої багато дуже важливої. Всередині команди робота побудована так, що ми повинні обов’язково прислуховуватись до всього, просто не можемо робити інакше. Таким же чином ми комунікуємо з іншими департаментами: якщо є щось важливе від нас, то ми намагаємось не просто сказати, що потрібно робити саме так, а ще й донести, чому це важливо.

- Ви якось зазначили, що ваша робота полягає в створенні максимально чітких правил гри в межах українського законодавства. Чи виходить це на тому рівні, якого ви прагнули з самого початку?

- Скажу так, якщо б не було напрацювань з Кабміном і якщо б не було додаткових постанов і законодавчих актів, провести «Євробачення» було б фізично неможливо. Іншими словами, працюється в цьому плані важко, але ж працюється, люди нагорі нас чують і розуміють, навіщо ми це робимо, і те, що голова оргкомітету конкурсу – прем’єр-міністр України, дуже допомагає (смеется). Існують проблемні місця, наприклад, система Prozorro, яка не надає можливості працювати в площині якості, а лише фінансів, і в таких випадках ми завжди застосовуємо механізми прозорості і публічності. Керуватися в такому питанні, як, наприклад, відкриття «Євробачення», лише питанням вартості не можна, інакше нам би довелося віддати його компанії, яка, скажімо, за час свого існування зробила п’ять весіль і день міста десь в Тернопільскій області. Ми не можемо собі дозволити такий ризик, тут ключовим моментом є досвід.

- Чи багато в Україні компаній, у яких його вистачає?

- Небагато, але кілька десятків знайдеться.

- Скільки підрядників ви плануєте підключити?



Фото Кирилла Авраменко


02.02.2017



RATVODДата: Неділя, 05.02.2017, 15:44 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Стало відомо, скільки буде коштувати

квиток на
"Євробачення-2017"




Мінімальна ціна відвідування конкурсу становить 40 євро.


З другого тижня лютого стартує продаж квитків на "Євробачення-2017", яке пройде в травні в столиці України.

Про це розповів заступник керівника НГТУ з питань проведення "Євробачення-2017" Павло Грицак, передає Хроніка.інфо з посиланням на Обозреватель.

"В середньому ціна буде від 40 євро до 200 з хвостиком євро (це VIP-квитки)", - сказав він.

Грицак також розповів, що в результаті відкритого тендеру вже обрані оператора продажу квитків.

"Мінімальний дохід, який планували - 44 мільйони. Але після тендера ми ведемо активні переговори з переможцем - і зараз ми очікуємо, що доходи від продажу квитків будуть більше 60 млн гривень", - сказав він.

За його словами, всього буде 9 подій, на які будуть продаватися квитки. Грицак також додав, що квитки на "Євробачення" не можуть коштувати стільки ж, скільки в Європі, оскільки купівельна спроможність українців відрізняється від західноєвропейської.

RATVODДата: Понеділок, 06.02.2017, 09:58 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Євробачення-2017: хто збирається

представляти
Україну на конкурсі (пісні учасників)




Євробачення 2016 стало для України справжнім проривом, адже в конкурсі перемогла Джамала.
У цьому році конкурс пройде в Києві, а національний відбір вже почався
.


Перший півфінал українського відбору на Євробачення пройшов минулої суботи 4 лютого. Його ведучим став Сергій Притула.

Загалом заплановано три півфінали. З кожного проміжного етапу в фінал виходить два кращих артиста, яких оцінює професійне журі та глядачі. За право представляти Україну на Євробаченні поборються 24 виконавця, тобто вісім конкурсантів у кожному півфіналі. Журі складається з трьох осіб - Костянтина Меладзе, Андрія Данилка та Джамали.

Серед учасників першого півфіналу було не так багато загальновідомих артистів. Участь взяли, наприклад, Арсен Мірзоян та «СКАЙ». Ведучий відбору Сергій Притула відзначав в суботу: «З цієї вісімки є багато виконавців, яких особисто мені довелося загугли».

«Для нас дуже важливо, крім основної місії відбору на Євробачення, відшукати, знайти, допомогти новим іменам з'явиться на нашій естраді, - парирував продюсер національного відбору на Євробачення-2017 Костянтин Меладзе. - Ми постаралися, щоб цей відбір відобразив всю палітру нашої сучасної музики. Тому учасників ми вибирали не по зірковості, а за якістю музики, перспективі».

У підсумку після підсумовування балів журі і голосів глядачів першими фіналістами національного відбору стали два виконавця - співачка TAYANNA і група «Сальто назад».

Співачка TAYANNA з піснею «I Love You» отримала сім голосів від журі і вісім - від глядачів.



Група «Сальто назад», які виконали пісню «О МАМО», отримали вісім голосів від журі і шість їм віддали глядачі.




Підсумовуючи, варто зазначити, що другий півфінал пройде 11 лютого, а третій - 18 числа.

Фінал конкурсу призначений на 25 лютого.

Софіко Векуа,

06.02.2017

RATVODДата: Понеділок, 13.02.2017, 22:06 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Другий полуфінал нацвідбору на Євробачення:

як це було




Відгримів другий півфінал Національного відбору на Євробачення-2017 і ми ділимося
з вами добіркою живих і яскравих фотографій прямо із залу ДК КПІ, де все відбувалося.


Спочатку, як і годиться, на сцену вийшли судді та ведучий Сергій Притула, який на нацвідборі в цій ролі, погодьтеся, дуже до речі. І де тільки він раніше? Я, наприклад, ніяк не можу пригадати, хто вів Національний відбір Євробачення в минулому році. А ось Притулу з його безпосереднім гумором запам'ятаю надовго. Як напевно і багато хто з вас.

Сергій Притула любить тролити суддів і задавати учасникам шоу каверзні питання

Перший учасник Letay отримав найнижчий бал і у глядачів, і у журі

Мілу Нітіч судді теж розкритикували

Після виступу Міли почався справжній скандал. Її похвалив тільки Костянтин Меладзе

Джамалі довелося заспокоювати Данилко: «Це 2004 рік. Це так банально! - Кричав він. - Ви вважаєте, що це оригінально? Ну яка мета виступу?». Андрій Данилко розбив виступ Міли Нітіч в пух і прах, як в минулому році зробив з конкурсанткою нацвідбору на Євробачення Вікторією Петрик

Наступний учасник - переможець он-лайн голосування на сайті каналу СТБ Руслан Кузнєцов. Професійний блогер у вільний час займається музикою, він вийшов на сцену зі своєю авторською піснею

Найепатажніші і неформатні учасники Національного відбору - готична група Aghiazma вийшли з піснею Synthetic Sun - про комерційний підхід до мистецтва і боротьбі за місце під сонцем

Aghiazma сподобалися всім суддям і ведучому. А ось глядачі їх виступ не дуже оцінили

Рок-групи Detach багато хто пророкував вихід у фінал, але в підсумку хлопці пішли зі сцени розчарованими: судді поставили їм всього 4 бали

27-річний одесит Роджен Анусі (Rozhden) вийшов у фінал з танцювальною композицією Saturn,
отримавши 8 балів від суддів і 5 - від глядачів




Illaria в образі Мавки всіх заворожила. Співачка працює в жанрі фолк-рок.
На сцені вона виконала пісню з елементами фолку Thank You For My Way, за що члени журі дали їй 7 балів, а глядачі - 8.




Красиво і стильно, нічого не скажеш! Скоро ми з Illaria зустрінемося з фіналі


Ось таким суперечливим виявився другий півфінал Національного відбору на Євробачення-2017. Вже в цю суботу ви зможете побачити прямий ефір третього півфіналу - паралельно на СТБ і Першому, о 19.00.
Ну а хто хоче живих емоцій - вперед до каси за квитками, вони в продажу!

Текст: КАТЕРИНА СКРИПНIКОВА
Фото: Максим Лісовий


- 13.02.2017.

RATVODДата: Вівторок, 14.02.2017, 13:16 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Команда організаторів Євробачення-2017

звільняється з проекту




Скандали, інтриги і навіть розчарування не залишають тему Євробачення-2017 в Україні.


Цього разу змушена повідомити вам сумну новину: ціла команда організаторів і продюсерів йде з проекту, серед яких виконавчі продюсери Вікторія Романова і Олександр Харебін.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив організатор конкурсу Денис Блощинський.

До побачення, Євробачення!
Друзі, ви всі прекрасно знаєте, чим я був зайнятий з серпня 2016. Я вам неоднаразово казав про свою позицію, про те, що я вірю, що в цій країні можна зробити прозоро великий крутий проект. Я вірю, що можна підібрати неймовірну команду. Я вірю, що ми гідні показати всій Європі нашу креативну міць і нашу організаційну спроможність.
Нам вдалося зібрати неймовірну команду. Ми прописали сотні документів, відібрали локації, пропрацювали на славу. З грудня місяця були готові запускати тендери по всіх ключових напрямках...
Я неодноразово говорив про те, що я піду з проекту, як тільки мої принципи та цінності будуть порушені.
Настав той час, на жаль, коли я не можу йти поперек своїх принципів і цінностей.
Я по справжньому бажаю успіху Євробаченню в Україні, але не бачу можливості більше бути в проекті.
Додаю скан листа нашої команди, який підписали виконавчі продюсери та представники моїх 9 департаментів.
В ньому ви знайдете більше про нашу спільну позицію.
Вірю, що це нас всіх навчить багатьом важливим речам.
Вірю в наших людей.
Вірю в Україну.
Дякую всім-всім за підтримку




- 13.02.2017.

RATVODДата: Середа, 22.03.2017, 22:14 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Європейський мовний союз офіційно прокоментував

заборону
Юлії Самойлової на в'їзд в Україну




У відповідь на рішення Служби безпеки України заборонити в'їзд в країну російській учасниці «Євробачення-2017» Юлії Самойлової свою офіційну позицію озвучив Європейський мовний союз (EBU).

«Ми повинні поважати закони країни, що приймає конкурс, - повідомили в прес-службі Союзу. - Але ми розчаровані таким рішенням, оскільки вважаємо, що воно йде врозріз з духом Конкурсу та концепцією інклюзивності, яка лежить в самому серці цінностей «Євробачення». Ми продовжимо діалог з українською владою з метою забезпечити можливість виступу всіх виконавців на 62 пісенному конкурсі «Євробачення» в Києві».

Мені складно собі уявити, про який діалог може йти мова, крім як про тиск на органи влади суверенної держави з метою змінити або порушити власні закони. Тим цікавіше наступні кроки тих, хто зрежисирував цю ситуацію - не думаю, що це завіса.

За матеріалами прес-служби EBU

22.03.2017



RATVODДата: П`ятниця, 03.11.2017, 20:39 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Стала відома причина розпаду

дуету
"Потап і Настя"




У четвер, 2 листопада, Настя Каменських представить перший сингл і кліп "# етомояночь"
в рамках власного сольного проекту NK, повідомляє
УНІАН.


За словами самої співачки, сценічне ім'я - NK - обрано невипадково і є ключовим елементом її філософії, синонімом успіху, таланту, натхнення і мотивації.

Варто зазначити, що в новому кліпі, який зняв відомий кліпмейкер Алан Бадоєв, NK постане перед шанувальниками в образі кубинської красуні, норовливий характер якої не дозволяє їй приховувати свої емоції.

"Мені завжди приписували якісь закордонні коріння, з огляду на мою зовнішність. Я і сама відчуваю себе дівчиною-космополітом. Адже я народилася в Україні, росла в Італії, тривалий час жила і виступала в Штатах, відвідала практично весь світ з гастролями. І в кожній країні, в кожному менталітеті я знаходила щось цікаве і вбирала це в себе. Тепер, маючи такий колосальний творчий і життєвий досвід, я запускаю NK - музику, яка не має кордонів", - додала співачка.

Як повідомляв MIGnews.com.ua, члени українського колективу "Потап і Настя" Олексій Потапенко та Анастасія Каменських зробили офіційну заяву щодо майбутнього своєї творчості.



30.10.2017

RATVODДата: Понеділок, 14.05.2018, 21:34 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Результати Євробачення-2018:

кращі виступи фіналу



Нетта Барзілай (фото - eurovision.tv)

Переможцем конкурсу стала співачка з Ізраїлю Netta з піснею "Toy"


Переможницею міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2018 стала представниця Ізраїлю Нетта Барзілай, яка виступає під псевдонімом Netta. Двадцятип'ятилітня співачка в своїй пісні "Toy" піднімає тему боротьби проти насильства і домагання, повідмляє liga.net.

Барзілай вчилася в престижному музичному училищі "Рімон", а після закінчення навчання служила в армії Ізраїлю. Але і там не припиняла співати, була солісткою ансамблю військово-морського флоту ЦАХАЛ.

Восени 2017 го Барзілай перемогла на конкурсі "Наступна зірка Євробачення", що дозволило їй представляти свою країну на Євробаченні-2018 в Лісабоні, Португалія.

Букмекери виділяли двох лідерів конкурсу 2018 року: Нетто Барзілай і співачку Елені Фурейра, яка представляла Кіпр.

Журі віддало Ізраїлю 212 балів (третє місце), а Кіпру - 183 бали (п'яте місце). Фурейра отримала другий найвищий бал за версією глядачів - 253 балів (по 12 найвищих бали отримавши від Греції, Болгарії, Вірменії), а Netta перший - 317 балів. Найвищі 12 балів Ізраїль отримав від восьми країн: України, Азербайджану, Франції, Іспанії, Молдови, Грузії, Сан-Марино, Австралії.

Сумарні 529 балів і зробили учасницю з Ізраїлю переможницею.





Другою стала конкурсантка з Кіпру Елені Фурейра, яка виконала пісню "Fuego" (в перекладі з іспанської - "Полум'я"). Її виступ журі та глядачі оцінили в 436 балів. Фурейра вже є відомою співачкою в Греції.



Австрійський співак Сезар Семпсон з піснею "Nobody But You" став третім, отримавши в загальній сумі 342 бали.



Міхаель Шульте з Німеччини став четвертим. За його пісню "You Let Me Walk Alone" віддали 340 балів.



Замикає п'ятірку лідерів Євробачення-2018 дует з Італії Ерман Мета і Фабріціо Моро з піснею "Non mi avete fatto niente". У десятку кращих також увійшли представники Чехії, Швеції, Естонії, Данії та Молдови.



Учасник від України на Євробаченні-2018 Melovin зайняв 17 місце зі 130 балами. Журі віддало йому найменшу кількість голосів - 11 (6 балів - від Азербайджану і 5 - від Молдови), але глядачі оцінили виступ артиста значно вище - на 109 балів. По 12 найвищих балів Україна отримала від Польщі, Білорусі та Чехії. Українські ж глядачі віддали 12 балів - Ізраїлю, 10 - Чехії, 8 - Данії, 7 - Франції, 6 - Молдові, 5 - Італії, 4 - Кіпру, 3 - Естонії, 2 - Литві, 1 - Угорщина.

Журі від України 12 балів віддало Франції, 10 - Ізраїлю, 8 - Нідерландам, 7 - Австрії, 6 - Швеції, 5 - Словенії, 4 - Чехії, 3 - Данії, 2 - Австралії, 1 - Естонії.



Український музикант і фронтмен групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук написав у Twitter, що найкращим в рамках Євробачення-2018 став виступ переможця торішнього конкурсу Сальвадора Зібрала, який в Києві представляв Португалію.

"Кращий виступ Євробачення ... - це переможець минулорічного Євробачення Сальвадор Зібрав. Без всяких балетів, танців і феєрверків, та ще й з Каєтану Велозу. Дух захоплює ... Дай Бог їм здоров'я!" - завив музикант.



12 травня 2018 року прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив, що Євробачення-2019 пройде в Єрусалимі.

13.05.2018



Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024