FORUM TV-SATСереда
24.04.2024, 16:33

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
RATVODДата: Вівторок, 12.05.2009, 20:27 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Конкурси. Фестивалі. Телешоу.



DMishaДата: П`ятниця, 18.05.2018, 22:49 | Повідомлення # 46
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
9-річна україночка встановила рекорд,

завоювавши одразу три титули на конкурсі краси




Причому після нагородження старша учасниця
ледь не вкрала в українки корону Queen of the Universe.


У травні 2018 року 9-річна українка Єлизавета Гребініченко стала призеркою міжнародного конкурсу краси Little Miss Universe, який відбувся у Туреччині. І вперше за більше ніж десятирічну історію конкурсу українська дівчинка взяла одразу три нагороди – Міс Мода (Miss Fashion), Міс Європа (Miss Europe) і гран-прі конкурсу – Королева Всесвіту (Queen of the Universe).

Останній титул, окрім головної нагороди конкурсу, є найбільш бажаним. За нього змагалися учасниці усіх вікових груп, але отримала саме маленька українка Єлизавета. Сайт ТСН поспілкувався з мамою Лізи Діаною Мончаковською.

Жінка привідкрила залаштунки конкурсу краси та розповіла, як її дитина поєднує навчання з участю у конкурсах та роботою моделі.

- Розкажіть про нагороду Королева Всесвіту. Це вперше маленька українка отримує такий гучний титул?

- На цей титул полювали дорослі дівчата. У нас навіть стався такий курйозний випадок, трохи неприємний. Коли Ліза завоювала Queen of the Universe, до неї підійшла одна з учасниць зі старшої категорії, їй трохи більше 20 років, і попросила сфотографуватися у короні і стрічці.

Після цього вона виставила це фото на своєму сайті, нібито це вона виграла цей титул. Тоді розгорівся величезний скандал. Ту дівчину дискваліфікували і навіть забрали титул, який присудили до цього.

- Цей титул був гран-прі конкурсу?

- На конкурсі ще є Золота корона Little Miss Universe, яку взяла дівчина з В'єтнаму. Це вже супер гран-прі. Ця перехідна корона з метеликом є головною нагородою конкурсу. У період між конкурсами вона зберігається у сейфі, її дістають тільки для церемонії нагородження.

- Окрім титулу Королеви Всесвіту, Ліза отримала ще дві корони.

- Так. Ще Miss Fashion і Miss Europe. І за всі 13 років історії конкурсу наша Єлизавета – єдина учасниця, яка взяла одразу три титули. Більше двох титулів ніхто ніколи не брав.

- Розкажіть, як відбувався конкурс? Де проходив?

- Конкурс проходив у 5-зірковому готелі в Анталії у місті Кемер. Все було організовано на високому рівні, дуже шикарно. Робота команди була дуже чіткою. Протягом тижня відбулося багато заходів - це і маскарад, і фотосесія у національних костюмах. Була етно-паті, на якій учасниці від кожної країни накривали столи з національними блюдами й обмінювалися подарунками.

- Скидається на дуже напружений графік. Чи був у вас час на відпочинок?

- Ми були постійно чимось зайняті. Деякі зйомки були і на сьому ранку. А найголовніший захід, гала-шоу, тривало до другої години ночі. Звичайно, що для дітей це було важко, але вони впоралися.

- А який захід на конкурсі вразив найбільше?

- Все було таким яскравим і різним, що складно обрати щось одне. Весело було під час маскараду. Коли всі учасники заходу вийшли в сукнях і масках, ми просто перестали один одного пізнавати, плутали учасниць конкурсу з національними директорами і мамами. Всі були дуже ошатні, була фотосесія, пустили дим. Такий собі бал-маскарад.

- У Лізи були такі шикарні сукні. Ви купували готові чи шили за своїми ескізами?

- Частину суконь ми шили, якісь у нас уже були, а деякі нам робили дизайнери.

- Як довго готувалися?

- Знаєте, люди готуються роками, а ми зібралися за два тижні. У нас не було часу, ми в останній момент ухвалили рішення, що ми їдемо.

- Що було найбільш складним під час підготовки?

- Дуже складно було просто встигнути у терміни – зі всіма костюмами, репетиціями... Але ми впоралися.

- Скільки коштів витратили на підготовку і поїздку? Ви ж самі оплачували дорогу?

- Так, ми сплачували за білети й участь, але зараз складно назвати якусь загальну суму.

- Це вже не перший конкурс для Лізи. Як давно вона бере участь у таких заходах?

- Наша кар'єра, якщо так можна сказати, почалася кілька років тому. А взагалі Ліза з трьох років займається моделінгом. Вона модель, фотомодель. Брала участь в Ukrainian Fashion Week, знімалася для міжнародних та українських журналів.

- Це була ваша ідея привести дитину у модельний бізнес?

- Я помітила, що їй дуже подобається бути в кадрі і позувати. Ми вирішили спробувати. У неї це почало виходити, її почали запрошувати.

- А з чого ви почали?

- Ми почали з агентства, з яким підписали контракт і подовжували кожного року. А конкурси краси у нас почалися два роки тому. Нас запросили на "Міні Принцеса Київ", а потім і на "Міні Принцеса Україна".

На Fashion Elle вона взяла гран-прі. На Mini Top Model International Єлизавета взяла одразу дві номінації, після чого її запросили на конкурс до Італії, де вона взяла титул Міс Перлина Адріатики (Miss Perl of Adriatika). Також Єлизавету запрошують до складу журі дитячих конкурсів краси.

- А як Ліза дає цьому раду? По суті, дитина працює вже з трьох років. Це доволі серйозне психологічне навантаження. Як вона все це переживає?

- Нормально. Вона роботяжка, дуже відповідальна. Вона дуже любить працювати і дуже добре дає цьому раду. Їй дуже подобається. Крім того, ми ще займаємося бальними танцями, а там навантаження не менше. Там турніри проходять точно так само, як і конкурси краси. Тому ми вже загартовані.

- А як ви всюди встигаєте? Як поєднуєте з навчанням?

- Як правило, всі конкурси краси проходять у період весна-літо. Турніри з бальних танців – осінь-зима. Якось стараємося поєднувати.

- Діана, ви також дуже гарна жінка. Ви самі ніколи не думали взяти участь у конкурсі краси?

- Знаєте, не думала про це. Мене запрошували, але я поки що не наважилася.

- А чим ви займаєтесь? Як поєднуєте роботу з підготовкою дочки до конкурсів?

- Я наразі працюю імпресаріо своєї дитини.

- Ця робота приносить щось, окрім титулів і корон? Чи є грошові призи або сертифікати? Що дають перемоги у таких конкурсах?

- Після перемоги у Mini Top Model International був сертифікат на участь у конкурсі в Італії. Потім були подарункові фотосесії. Оскільки це діти, то грошових призів немає. Це робиться для того, щоб уникнути випадків експлуатації дитячої праці. Проте іноді дизайнери заохочують грошовими призами діток, які беруть участь в їхніх показах. Поки що ж це, я вважаю, досвід і напрацювання на майбутнє.

- А яке майбутнє ви бачите для Лізи?

- Час покаже, але вона дуже хоче стати відомою моделлю таких будинків моди, як Dior, Chanel тощо. Тому зараз нам потрібно набратися досвіду, щоб потім досягти своїх цілей.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 18.05.2018, 22:53
RATVODДата: Середа, 25.07.2018, 20:34 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Україна вперше не братиме участі

в
Дитячому Євробаченні




Національна суспільна телерадіокомпанія України як член Європейської мовної спілки щороку забезпечує
участь України в Дитячому Євробаченні, проте цьогоріч через критичне недофінансування суспільного мовника
представник від України не зможе взяти участь у міжнародному пісенному конкурсі.


Участь у Дитячому Євробаченні передбачає значні витрати телерадіокомпанії на проведення відбіркового етапу, а також обов’язковий внесок до Європейської мовної спілки – організатора конкурсу – за участь у змаганні. Цьогоріч НСТУ вперше не має фінансової можливості здійснити витрати на виробництво відбіркових турів, сплатити внесок та здійснити всі обов’язкові виплати.

У розподілі видатків державного бюджету України на 2018 рік для НСТУ передбачено лише 776 млн грн, що не покриває поточних операційних витрат компанії до кінця 2018 року, оскільки це фінансування вдвічі менше суми, гарантованої Законом України "Про суспільне телебачення і радіомовлення України", де йдеться, що бюджет НСТУ має становити 0,2% видатків загального фонду Державного бюджету України за попередній рік, тобто 1,54 млрд грн.

НСТУ є наймолодшим європейським суспільним мовником і за дослідженням Європейської мовної спілки – найменш фінансованим.

Критична ситуація незаконного недофінансування не залишає компанії жодних коштів не лише на оплату трансляції самих каналів, виробництво програм, закупівлю прав на спортивні події світового масштабу, але й на сплату обов’язкових внесків та платежів, не кажучи вже про необхідну модернізацію всіх регіональних і всеукраїнських теле- й радіоканалів Суспільного.

Для нормальної роботи телерадіокомпанії й усіх 23 регіональних філій необхідно 330 млн грн на оплату всіх видів трансляції протягом року; близько 139 млн грн на капітальні видатки; 50 млн грн на комунальні платежі, а також 31 млн грн податку на землю. Щорічні членські внески до Європейської мовної спілки становлять близько 19 мільйонів гривень. Ще 744 млн грн на рік необхідно для оплати праці співробітників. Виробництво контенту та забезпечення життєдіяльності компанії потребують видатків у сумі 150 млн грн та 72 млн грн відповідно. Таким чином дефіцит бюджету Суспільного у 2018 році становить 759 млн грн.

Нагадаємо, Дитячий пісенний конкурс Євробачення – щорічний міжнародний конкурс для дітей віком до 15 років, у якому беруть участь по одному представнику від кожної з країн-членів Європейської мовної спілки. У листопаді 2018 року конкурс відбудеться в місті Мінськ, Білорусь. Україна бере участь у змаганні з 2006 року, проте вперше за всю історію конкурсу змушена відмовитися від участі.

09 липня, 2018.

RATVODДата: Четвер, 26.07.2018, 17:09 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
У серпні в Києві пройде

хакатон
«Broadcast Lab»




У столиці України відбудеться IAB Hackaton «Broadcast Lab» Незалежної асоціації телерадіомовників.


4-5 серпня в Unit City (м. Київ, ул. Дорогожицька, 3) пройде хакатон «Broadcast Lab» для програмістів, дизайнерів, веб-розробників, ідеологів, медійників, журналістів. Цього року захід присвячений: «Верифікації даних до виборів Президента України 2019». Організатор заходу - Незалежна асоціація телерадіомовників.

Хакатон «Broadcast Lab» - унікальний майданчик, на якій вже сьогодні створюється майбутнє. В рамках хакатон протягом двох днів команди зможуть створити продукт, яким буде користуватися вся Україна і отримати $ 5000 на реалізацію ідеї.

Завдання полягає в розробці мобільного додатку або сайту. Організатори очікують від команд на рішення, які допоможуть населенню України робити свідомий вибір на виборах Президента України в 2019 році, інформувати виборців про важливої ​​інформації і розвивати критичне мислення.

Участь в Хакатони безкоштовне! Реєстрація - обов'язкова.

Умови реєстрації учасників:

> Склад команди: від 1 до 5 чоловік. Якщо ти без команди - реєструйся і знаходь однодумців серед інших учасників.
> Заповнюй анкету в залежності від формату, в якому ти плануєш працювати на Хакатони:

1. Планую реалізовувати проект самостійно. Реєстрація тут: https://goo.gl/8Ty1k1
2. Хочу приєднатися до проекту/команди. Реєстрація тут: https://goo.gl/U12dl3
3. Буду брати участь з командою. Реєстрація тут: https://goo.gl/uK43ih


Підтвердження реєстрації почнеться 1 серпня. Кількість місць обмежена.

Ця подія стала можливою завдяки фінансовій підтримці Швеції і Агентства США з міжнародного розвитку через «Інтерньюз».

25 липня, 2018.

Редакція


RATVODДата: П`ятниця, 03.08.2018, 08:32 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Україна візьме участь

у
Дитячому Євробаченні-2018




Попри тотальне недофінансування компанії, Національна суспільна телерадіокомпанія України
проведе національний відбір для участі України у Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2018,
щоправда відбірковий етап відбудеться онлайн
.


Український суспільний мовник вважає своїм обов’язком докласти максимум зусиль, аби не позбавляти Україну Дитячого Євробачення. Команда Суспільного переконана, що конкурс є елементом культурної дипломатії та нагодою для України нагадати про себе у світових ЗМІ в позитивному контексті. Крім того, Дитяче Євробачення – важливий шанс для талановитих дітей проявити себе. ДПКЄ – це приклад історій успіху для дітей, історій про те, як наполеглива праця, амбітність, сміливість, творчість дозволяють реалізувати себе.

Участь у міжнародному конкурсі передбачає значні витрати телерадіокомпанії на проведення відбіркового етапу, а також обов’язковий внесок до Європейської мовної спілки – організатора конкурсу – за участь у змаганні. В умовах недофінансування компанії, НСТУ не має фінансової змоги здійснити всі необхідні витрати.

Саме тому Суспільне вперше відмовляється від телевізійної версії національного відбору та проведе відбірковий етап лише онлайн, адже це дозволить мінімізувати витрати на виробництво.

Разом із тим, проблема сплати річних членських внесків до ЄМС та обов’язкового внеску за участь у Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2018 залишається відкритою. Так само поки немає коштів для забезпечення участі української делегації на міжнародному етапі конкурсу.

Національна суспільна телерадіокомпанія України сподівається, що уряд виконає свої зобов’язання та дофінансує НСТУ згідно із законом "Про суспільне телебачення та радіомовлення України".

Наразі у розподілі видатків державного бюджету України на 2018 рік для НСТУ передбачено лише 776 млн грн, що не покриває поточних операційних витрат компанії до кінця 2018 року, оскільки це фінансування вдвічі менше за суму, гарантовану Законом України "Про суспільне телебачення і радіомовлення України", де йдеться, що бюджет НСТУ має становити 0,2% видатків загального фонду Державного бюджету України за попередній рік, тобто 1,54 млрд грн.

Станом на 2 серпня Європейська мовна спілка вже підтвердила участь України в конкурсі на основі зобов’язання НСТУ сплатити необхідні внески восени.

Таким чином Україна стала двадцятою країною, що братиме участь у міжнародному пісенному конкурсі.

Нагадаємо, Дитячий пісенний конкурс Євробачення – щорічний міжнародний конкурс для дітей віком до 15 років, у якому беруть участь по одному представнику від кожної з країн-членів Європейської мовної спілки. НСТУ є наймолодшим європейським Суспільним мовником і за дослідженням Європейської Мовної Спілки – найменш фінансованим. У листопаді 2018 року конкурс відбудеться в місті Мінськ, Білорусь. Раніше НСТУ повідомляла про відсутність коштів для забезпечення участі України в міжнародному пісенному конкурсі через недофінансування компанії.

02 серпня 2018

RATVODДата: П`ятниця, 03.08.2018, 10:30 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
3 серпня розпочнеться відбір

на
Дитяче «Євробачення-2018»




Із 3 по 20 серпня діти віком від 9 по 14 років зможуть подавати онлайн-заявки на участь у національному відборі
на
дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2018», який пройде 25 листопада у Мінську (Білорусь).


Національна суспільна телерадіокомпанія України спеціально для нацвідбору, який цього року пройде онлайн, створила окрему сторінку-сайт і запустить її завтра, 3 серпня.

Про це сайту «Суспільне. Детектор медіа» сказала директорка департаменту зв'язків із громадськістю та ЗМІ Національної суспільної телерадіокомпанії України Вікторія Сидоренко.

«Зареєструватися в онлайн-відборі може будь-який виконавець чи група виконавців віком від 9 до 14 років. Задля цього необхідно заповнити заявку та додати відеозапис, де учасник виконує пісню у супроводі записаної інструментальної фонограми, без бек-вокалу. Тривалість композиції не повинна перевищувати 3 хвилини, і пісня не повинна комерційно видаватися, публікуватися або виконуватися публічно (слова чи музика) до 1 травня 2018 року», – сказала вона.

За представника від Укроаїни будуть голосувати як члени журі, так і глядачі. «Онлайн-голосування глядачів триватиме від 23 серпня до 30 серпня включно», – додала Вікторія Сидоренко.

У положенні про національний відбір на участь у дитячому «Євробаченні-2018» зазначено, що до складу журі відбору входить творча група ПАТ «НСТУ» та залучені авторитетні фахівці у галузях музики, телебачення, сценографії, вокального мистецтва, менеджменту шоу-бізнесу та інших споріднених галузей.

«Визначення пісні-переможниці та учасника від України на участь у ДПКЄ-2018 за результатами оцінювання журі з урахуванням дорадчого голосу глядачів – не пізніше ніж 10 календарних днів після завершення онлайн-голосування глядачів», – йдеться у положенні.

Представник від України виступатиме 25 листопада у Мінську. Україна стала 20-ю країною у списку учасниць дитячого «Євробачення-2018». Загалом у конкурсі візьмуть участь виконавці з наступних країн: Албанія, Вірменія, Австралія, Азербайджан, Білорусь, Франція, Македонія, Грузія, Ірландія, Ізраїль, Італія, Казахстан, Мальта, Польща, Португалія, Росія, Сербія, Нідерланди та Уельс, про це йдеться на сайті junioreurovision.tv.

Нагадаємо, 2 серпня Європейська мовна спілка підтвердила участь України в дитячому пісенному конкурсі «Євробачення-2018». НСТУ мусить восени сплати річні членські внески до ЄМС та обов’язковий внесок за участь у дитячому пісенному конкурсі «Євробачення-2018». Також у компанії немає коштів для забезпечення участі української делегації на міжнародному етапі конкурсу.

9 липня у НСТУ заявили, що вперше з 2006 року Україна не має можливості відправити свого представника на щорічний телевізійний конкурс – дитяче «Євробачення». Причиною відмови від участі у пісенних змаганнях є недофінансування на 50 % Національної суспільної телерадіокомпанії України, яка як член Європейської мовної спілки щороку забезпечує участь України в «Євробаченні».

У розподілі видатків державного бюджету України на 2018 рік для НСТУ передбачено лише 776 млн грн, що не покриває поточних операційних витрат компанії до кінця 2018 року, оскільки це фінансування вдвічі менше суми, гарантованої Законом України «Про суспільне телебачення і радіомовлення України», де йдеться, що бюджет НСТУ має становити 0,2 % видатків загального фонду Державного бюджету України за попередній рік, тобто 1,54 млрд грн.

Членкиня Національної суспільної телерадіокомпанії України Олександра Кольцова, відповідальна за розважальний напрям діяльності Суспільного, назвала п’ять аргументів, чому дитяче «Євробачення» потрібне Україні. Одна з них – «нам, як суспільству, бракує історій успіху і боротьби за результат змалку. Ми маємо демонструвати дітей-рольових моделей – творчих, зосереджених, амбіційних та працьовитих».

02 серпня 2018



RATVODДата: П`ятниця, 03.08.2018, 11:34 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Прийом заявок на участь у нацвідборі

на
Дитяче Євробачення-2018 розпочато




Суспільне розпочинає прийом заявок на участь у національному відборі
на
Дитяче Євробачення-2018, який триватиме з 3 по 20 серпня включно
.

Зареєструватися для участі в онлайн-відборі може будь-який виконавець чи група виконавців віком від 9 до 14 років. Для цього необхідно заповнити заявку на офіційному сайті junior.eurovision.ua та додати відеозапис, де учасник виконує пісню у супроводі записаної інструментальної фонограми без бек-вокалу.

Тривалість композиції не повинна перевищувати 3 хвилини, а пісня не повинна комерційно видаватися, публікуватися або виконуватися публічно (слова чи музика) до 1 травня 2018 року. Окрім цього, учасникам потрібно зняти відеовізитівку в довільній формі, де необхідно відповісти на запитання: "Що для тебе перемога?" і "Що для тебе Україна?", а також за бажанням можна розповісти про себе, свою родину, рідний край та захоплення.

Докладніше ознайомитися з умовами участі у національному відборі на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2018 можна у Положенні про конкурс (завантажити Положення про національний відбір на участь у Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2018).

Серед усіх учасників, що зареєструються для участі в першому відбірковому етапі, кваліфіковане журі обере 10 фіналістів, які будуть змагатися в онлайн-голосуванні за звання переможця та можливість представляти Україну на Дитячому Євробаченні-2018.

Нагадаємо, Дитячий пісенний конкурс Євробачення – щорічний міжнародний конкурс для дітей, у якому беруть участь по одному представнику від кожної з країн-членів Європейської мовної спілки. Фінал цьогорічного Дитячого Євробачення-2018 пройде 25 листопада у Мінську (Білорусь) на "Мінськ-Арені".

Раніше Національна суспільна телерадіокомпанія України повідомляла про відсутність коштів для забезпечення участі України у міжнародному пісенному конкурсі через недофінансування компанії, але попри це в НСТУ було вирішено провести національний відбір для участі України у Дитячому Євробачення-2018, щоправда відбірковий етап відбудеться онлайн.

03 серпня 2018



RATVODДата: П`ятниця, 10.08.2018, 22:30 | Повідомлення # 52
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
IAB Hackaton: знайдені ідеї для верифікації

даних до виборів
Президента України-2019



IAB Hackathon 2018

30 годин поспіль тривав третій Хакатон Незалежної асоціації телерадіомовників
IAB Hackaton Broadcast Lab, який відбувся в Києві.


Його метою було створити ідеї проектів, які перетворяться в продукти, що допомагають населенню України робити свідомий вибір на виборах.

Учасники IAB Hackaton - програмісти, дизайнери, веб-розробники, ідеологи, соціологи, які змогли створити продукт, який інформує виборців про важливу ​​інформацію і розвиває критичне мислення.

Виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ) Катерина М'ясникова переконана, що громадяни перебувають в інформаційному нескінченному шумі - саме тому верифікація інформації дозволить відрізнити правду від брехні, маніпуляції від реальності, адже фальсифікація інформації є, по суті, викликом не тільки для України. Вона зазначила, що верифікація інформації дуже важлива зараз не тільки для медіа, але в цілому для суспільства.

«Якщо за ці два дні виникне проект, який допоможе трошки більше бути поінформованими - це буде неймовірне досягнення, я сподіваюся на ваші інноваційні ідеї та підходи», - додала Катерина.

Результатом двох днів Хакатон стала робота 7 команд. Всі проекти оцінювалися журі за наступними критеріями: користь, адаптивність, реалізація, унікальність, інноваційність.

Перемогу в третьому IAB Hackathon здобула команда «Антикорупціонер» зі стартапом - «Знай свого чиновника», який вирішує проблему верифікації даних електронних декларацій чиновників.

Учасники «Антикорупціонер» побачили прогалини в верифікації даних в державному секторі і створили сервіс, який верифікує дані з електронних декларацій політиків і державних службовців. Користувачі отримують вже проаналізовані і інтерактивні матеріали.

Команда-переможець отримала 5000 доларів на реалізацію свого проекту. Сподіваємося, що саме цей продукт допоможе більшості виборців зробити усвідомлений вибір на виборах Президента України, які очікують нас вже в 2019 році.

Серед інших проектів, які були представлені на Хакатони, цікавими та інноваційними є:

> Команда Well Run створила платформу відеофіксації порушень на виборах. Цей проект дозволить вирішити проблему правопорушень на ділянках і під час голосування на дому. Сервіс буде відкритим для громадян, і співпрацювати з ЦВК.

> VODIENCE для вирішення проблеми верифікація даних до виборів Президента України команда пропонує проект залучення молоді до політичного життя країни. Сам продукт буде представлений у форматі віртуальної ігрової платформи, де користувачі зможуть брати участь у виборчому процесі, взаємодіючи один з одним.

> Учасники DIBRIDGE розробили платформу Ukrainian DNN, яка покликана допомагати українцям виявляти, які новини, статті та матеріали є достовірними і можуть викликати довіру. За допомогою технології blockchain журналісти отримують захищений простір для публікацій, а користувачі перевірену інформацію.

> Учасники наступної команди пропонують проект MiyVybir. Платформа буде інформувати виборців про кандидатів, виборчий процеі, поточну соціальну активність кандидата, аналіз його політичних обіцянок і контакт з ним.

Протягом двох днів з командами Хакатона працювали ментори з досвідом в медіа, digital, виборчих кампаніях, прогресивних мультимедійних проектах, розробки веб-проектів. Учасників чекали чек-поінти, інноваційні ідеї, креативні рішення і багато роботи:

• Катерина М'ясникова, виконавчий директор Незалежної асоціації телерадіомовників.
• Наталія Беднарський, digital директор Незалежна асоціація телерадіомовників;
• Ігор Мельниченко, керівник розробки спецпроектів web studio Vintage;
• Євген Шаравара, HR at web studio Vintage;
• Павло Новіков, журналіст, медіаменеджер, громадський діяч;
• Вероніка Кобзистий, PR-консультант державних проектів і політичних лідерів;
• Дмитро Федоренко, Founder «Наш Київ».


Нагадаємо, IAB Hackathon відбувся 4-5 серпня в Києві. Ця подія стала можливою завдяки фінансовій підтримці Швеції і Агентства США з міжнародного розвитку через Інтерньюз. Інформаційні партнери - «Детектор медіа», Mediasat, Reklamaster.

10 серпня, 2018.

Редакція


DMishaДата: Середа, 15.08.2018, 14:01 | Повідомлення # 53
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Молода дівчина з Прикарпаття стала

королевою краси у Лондоні




Уродженка села Мишин, що на Коломийщині, Ганна Томащук перемогла
у конкурсі краси Miss Continental 2018, який відбувся у столиці Великої Британії Лондоні.

Дівчина здобула перемогу у віковій категорії віком від 11 до 16 років, передає НТК.


Ганна із родиною уже п’ять років живе у Великій Британії. Запропонувала взяти учать у конкурсі їй мама – вона погодилась і не шкодує.

"Мені все подобається – коли тобі підбирають образ, а ти повинен вжитися у роль і себе представити", – розповіла Ганна.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 15.08.2018, 14:03
DMishaДата: П`ятниця, 21.09.2018, 11:26 | Повідомлення # 54
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
"МІС УКРАЇНА-2018" СТАЛА 23-РІЧНА КИЯНКА



Заповітну корону отримала Вероніка Дідусенко.
Напередодні пізно ввечері в столиці обрали "Міс Україна-2018".


Національний відбір проводять вже 28 років. За свою історію  "Міс Україна" став трампліном для багатьох українських дівчат, які досягли успіху - Влада Литовченко, Олександра Ніколаєнко, Ксенія Кузьменко.

Стати учасницею конкурсу нелегко.


До фінального дня треба пройти серйозну підготовку.  На кастинг "Міс Україна" прийшли 15 тисяч дівчат. З них обрали 24 найкрасивіших. І лише одна переможниця.  Саме вона отримає головну нагороду - корону.

Важить прикраса кілограм 600 грамів. Цей витвір краси – 706 грамів білого золота та 30 великих і блискучих перлів. А коштує  250 тисяч євро.

Вже у грудні Вікторія Дідусенко представить Україну на найпрестижнішому конкурсі краси - "Міс Світу". Цьогоріч він відбудеться в Китаї на острові Хайнань.

У конкурсі візьмуть участь понад 120 країн. Кому ж дістанеться почесний титул, стане відомо 6 грудня.ВІДЕОУчасниць конкурсу краси "Міс Україна" готують до фіналу виснажливими тренуваннями 24 красуні - під одним дахом. Прокидання о шостій, руханка, репетиції, майстер-класи й обмежене меню.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 04.11.2018, 21:41 | Повідомлення # 55
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Київська школярка підкорила Китай,

обійшовши 110 конкурентів з 99 країн світу




Євгенія з Васильківщини перемогла у міжнародному конкурсі "Китайський міст".


10-класниця Київської гімназії східних мов 15-річна Євгенія Халабаджах перемогла у міжнародному конкурсі "Китайський міст".

Змагалися 110 учасників з 99 країн світу, інформують Патріоти України. Дівчина отримала грант на рік безкоштовного навчання в одному із китайських вузів.

"У конкурсі бере участь молодь від 15 до 21 роки. Я була наймолодшою учасницею. Змагання проходило у три етапи. Перевіряли знання китайської мови, культури та історії. Найбільше сподобався конкурс талантів. Показала на ньому китайський танець. Не тямила себе від щастя, коли дізналася, що стала переможницею", - розповіла Євгенія Халабаджах.



"У Китаї була втретє. Коли раніше спілкувалася з місцевими, вони завжди питали: "Україна? А де це? Поряд з Росією?". Тепер знають набагато більше про нашу країну. Цього разу підкорила Китайську стіну і розгорнула там український прапор. Сподобалося у пекінському Музеї їжі. Спробувала там страви, які готували тисячу років тому", - додала вона.

У Києві однокласники привітали Євгенію з перемогою.



"До Києва повернулася вночі, тому однокласники не зустрічали. Наступного дня у школі скасували уроки через проблеми з опаленням. Та однокласники прийшли до школи, щоб мене привітати. Про поїздку розповідала їм кілька годин", - розповіла школярка.



Конкурс "Китайський міст" – це змагання для учнів і студентів з усіх країн світу, метою якого є популяризація китайської мови і культури. Він дає можливість учасникам показати свій рівень володіння китайською мовою, знання в галузі історії, мистецтва, географії, музики, літератури Китаю.

Джерело: Газета.ua


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 04.11.2018, 21:43
DMishaДата: Середа, 14.11.2018, 18:25 | Повідомлення # 56
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Украинка на международном конкурсе красоты

для моделей размера ХL получила два титула




По специальности Инна Сухомлинова– энергетик и экономист,
однако больше всего она увлекается автогонками.


Украинка Инна Сухомлинова на международном конкурсе красоты для моделей размера ХL в Филиппинах получила сразу два престижных титула.

Среди участников было еще две украинки. Однако Инна – единственная за всю историю конкурса завоевала сразу два титула. По специальности Инна – энергетик и экономист. Однако самое большое ее увлечение – автогонки.

Говорит, раньше из-за формы комплексовала. Все изменил конкурс красавиц Plus Size в родном Мариуполе. Это была первая большая победа над собой.

Инна признается, моделинг – скорее хобби, чем планы на будущее. Она не профессиональная модель: не хватает роста. Однако хочет принять участие еще в нескольких конкурсах. Поездка на Филиппины обошлась девушке в три тысячи долларов.

Как и для стандартных моделей, идеальной фигурой для Plus Size остается форма песочных часов. А вот обязательные параметры другие: 120-100-120 см. Рост – не менее 170.

Такие модели в Украине менее популярны, чем в Европе или Америке, говорит Екатерина Фугалевич в новостях «Сегодня» на телеканале «Украина», дизайнер одежды для женщин с пышными формами.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 14.11.2018, 18:28
RATVODДата: Субота, 01.12.2018, 10:56 | Повідомлення # 57
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
СТБ і UA: ПЕРШИЙ продовжили співпрацю з проведення

Національного відбору на Євробачення ще на три роки




Телеканали СТБ і UA: ПЕРШИЙ ухвалили рішення про продовження співпраці з проведення
Національного відбору на Євробачення та вдруге уклали трирічний меморандум (до 2021 року включно)
.


Робота над Національним відбором-2019 вже розпочалася. Музичним продюсером Національного відбору залишається Руслан Квінта.
Ведучим прямих ефірів – Сергій Притула. Суддівський склад буде оголошено найближчим часом.

– Три роки тому, починаючи нашу співпрацю з UA: ПЕРШИЙ, канал СТБ поставив перед собою за мету створити мегаплощадку, на якій кожний професійний виконавець зможе заявити про себе Європі. І нам це вдалося, адже за три роки сцена Національного відбору відкрила широкому загалу чимало нових імен, дала успішний старт багатьом молодим артистам, а сам відбір став головною музичною подією року і привернув увагу успішних продюсерів і меценатів. Це дуже гідний результат, яким ми по праву пишаємося. Тому ми хочемо продовжити нашу співпрацю з UA: ПЕРШИЙ, сконцентрувавшись на виробництві та створюючи те, що СТБ вміє найкраще – подієві масштабні телевізійні проекти, яким є тепер Національний відбір на Євробачення, – коментує керівник телеканалу СТБ Володимир Бородянський.

Нагадаємо, перший трирічний меморандум на спільне проведення Національного відбору на Євробачення СТБ і UA: ПЕРШИЙ підписали у 2015 році.

– Зважаючи на досвід попередніх років, ми раді продовжити нашу співпрацю з СТБ, оскільки впевнені в тому, що Україна буде репрезентована найкращим чином: молоді артисти отримають рейтинговий майданчик, глядачі будуть задоволені якісним шоу, а голосування за представника України відбудеться чесно та відкрито. Як наймолодший європейський Суспільний мовник, що перебуває в стані трансформації та в умовах 50% недофінансування, ми вважаємо, що наша співпраця з комерційним каналом по проекту Євробачення є економічно доцільною: самостійно ми зараз не можемо забезпечити таку високу якість Нацвідбору, як комерційний канал, – коментує голова правління НСТУ Зураб Аласанія.

Згідно з попереднім меморандумом телеканал СТБ брав на себе всі витрати на організацію, проведення і трансляцію прямих ефірів Нацвідбору. Також, з власної ініціативи, СТБ запропонував переможцю Національного відбору ряд додаткових бонусів у вигляді фінансової підтримки під час підготовки і поїздки на конкурс. У 2018-му, вперше за всю історію участі України на Євробаченні, трансляцію основного конкурсу здійснили одразу два телеканали – СТБ і канал Суспільного UA: ПЕРШИЙ.

У новому меморандумі СТБ взяв на себе всі витрати по проведенню телевізійної частини Національного відбору. Телеканал отримує право на трансляцію основного Євробачення шляхом отримання сигналу від UA: ПЕРШИЙ. Сцена Національного відбору, як і раніше, залишається наймасштабнішим музичним майданчиком для українських виконавців.

Виробництвом Національного відбору займається Творче об’єднання Наталії Франчук (телеканал СТБ).

Прямі ефіри Національного відбору-2019 пройдуть 9, 16 і 23 лютого одночасно на телеканалах СТБ і UA: ПЕРШИЙ. В період проведення Нацвідбору в ефірі СТБ традиційно виходитиме спецпроект «Небачене Євробачення» про закулісся наймасштабнішого конкурсу країни.

64-й конкурс «Євробачення» відбудеться 14, 16 і 18 травня в Тель-Авів (Ізраїль).

З правилами участі у Національному відборі можна ознайомитися на сайтах СТБ і UA: ПЕРШИЙ.

RATVODДата: П`ятниця, 11.01.2019, 09:23 | Повідомлення # 58
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
TAYANNA, LAUD і KAZKA: хто став учасником

Національного відбору на Євробачення-2019




Сьогодні телеканали UA: ПЕРШИЙ та СТБ оголосили імена півфіналістів
Національного відбору на Євробачення-2019.


З 9 лютого в прямих ефірах за право представити Україну боротимуться 16 виконавців:

Braii
Freedom jazz
KAZKA
YUKO
The Hypnotunez
LAUD
TAYANNA
Brunettes Shoot Blondes
VERA KEKELIA
ЦеШо
Ivan NAVI
ANNA MARIA
BAHROMA
LETAY
КiRA MAZUR
KHAYAT




"Національний відбір знов тішить дуже якісним складом виконавців і абсолютно різними жанрами. Традиційно до нас прийшли нові, молоді й цікаві артисти, зі своїм музичним баченням і вже сформованою популярністю. Є серед учасників і ті, кому минулого року на етапі кастингу удача не посміхнулася. Приємно, що вони не склали руки, а прислухалися до наших порад і використали цей рік, аби підготуватися максимально якісно і професійно. Найцінніше, що знову готові боротися зірки, які вже мають досвід участі в цьому непростому відборі. Адже справжній артист завжди буде йти до кінця. Я бажаю всім півфіналістам удачі в цій непередбачуваній боротьбі за путівку в особливий світ музики – конкурс Євробачення", – зазначає музичний продюсер Національного відбору Руслан Квінта.

22 січня відбудеться традиційне жеребкування, яке визначить порядок виступів конкурсантів у півфіналах.

Нагадаємо, що прямі ефіри Національного відбору-2019 пройдуть 9, 16 (півфінали) та 23 лютого (фінал) одночасно на телеканалах UA: ПЕРШИЙ і СТБ.

Телевізійна зйомка Національного відбору відбуватиметься у столичному Палаці культури КПІ за адресою: пр-т Перемоги, 37. Квитки можна придбати за посиланнями:
karabas.com/tours/eurovision
concert.ua/ua/events/eurovision

10 січня 2018

RATVODДата: Четвер, 07.02.2019, 09:45 | Повідомлення # 59
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Українка стала чемпіоном

у
America’s Got Talent



Фото: Facebook

Переможниця «Україна має талант» вийшла у фінал «America’s Got Talent: The Champions»


Ксенія Сімонова, художниця, яка в 2009 році стала переможцем шоу «Україна має талант», отримала Golden Buzzer («Золота кнопка») в America’s Got Talent. Унікальний талант дівчини полягає в тому, що пісок і її руки – це фарби та пензлі, якими художниця пише неймовірні піщані історії.

Свій виступ 4 лютого Do not Be Late Ксенія коментує так: «Це історія про хлопчика, який виріс, став відомим художником і забув своїх батьків. Я хочу, щоб ніхто не забував своїх батьків». За короткий час на сцені Симонова зуміла створити й анімувати візуальну історію, яка захопила глядачів у подорож від народження хлопчика, його дитинства і слави до смерті батьків. Вистава, яка зачепила аудиторію до сліз, закінчилася тим, що Ксенія написала на піску послання: «Не спізнюйся».



«Я не очікувала такої зустрічі. Коли вийшла на сцену, судді встали! Я дуже спокійна по суті людина, але цього разу я була вражена, і на відео це видно. Ведучий Террі Крюс – чудовий, тонко відчуває мистецтво, оскільки сам малює. Дуже йому вдячна, назавжди запам’ятаю його в червоному костюмі, що біжить до цієї кнопки. Таке відчуття, ніби у мене день народження» – ділиться емоціями Ксенія.

11 лютого відбудеться фінал шоу «America’s Got Talent: Champions», де Ксенія буде боротися за перемогу разом із іншими дев’ятьма учасниками. Результати голосування стануть відомі 18 лютого
.


Від Telekritika

06 лютого, 2019.



DMishaДата: Четвер, 21.02.2019, 10:32 | Повідомлення # 60
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українка стала призером

найпопулярнішого талант-шоу світу




Майстер пісочної анімації Ксенія Симонова посіла третє місце
в найпопулярнішому талант-шоу світу America's Got Talent: Champions.


Про це Ксенія написала під відео свого фінального виходу "Любов завжди перемагає" на YouTube, передають Патріоти України.

"Дорогі! Я зайняла третє місце на America's Got Talent. Але всі ми справжні чемпіони. А зараз ви побачите це!", – написала вона.

Вона намалювала всіх зірок America's Got Talent і суддів Саймона Коуелла, Хоуї Мандель, Мел Бі та Хайді Клум.

Все це вдалося вмістити в трихвилинний анімаційний фільм.



У фінал конкурсу пройшли 12 осіб. Перше і друге місце посіли фокусник Шім Лін і черевомовниця Дарсі Лінн Фармер. Голосування за переможця тривало сім днів.


Доброта-вище всіх якостей.
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024