FORUM TV-SATЧетвер
18.04.2024, 22:54

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
RATVODДата: Вівторок, 12.05.2009, 20:27 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Конкурси. Фестивалі. Телешоу.



RATVODДата: Четвер, 28.02.2019, 18:36 | Повідомлення # 61
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Україна не братиме участі в Євробаченні-2019



Національна суспільна телерадіокомпанія України відмовляється від участі
в Міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2019.


Переможцем Національного відбору на цьогорічне Євробачення стала співачка MARUV, якій Суспільний мовник, як і робить це щороку, запропонував укласти договір для представлення України на пісенному конкурсі. Однак після проведених перемовин MARUV відмовилася підписувати договір.

Альтернативним способом визначення представника від України на Євробачення-2019 правила визнають його безпосереднє призначення мовником. Тобто Суспільний мовник міг би обрати будь-якого виконавця не з числа учасників Національного відбору.

Проте від такої альтернативи Суспільний мовник відмовляється, адже з повагою ставиться до вибору глядачів у Національному відборі. Тому в ситуації непідписання договору про участь у Євробаченні з переможцем телерадіокомпанія почергово звернулася до фіналістів, що посіли друге та третє місце за результатами Національного відбору.

Гурти Freedom Jazz та Kazka також відмовилися від участі в Євробаченні-2019.

Пісенний конкурс — це можливість для кожної країни заявити про себе на міжнародній арені, а для кожного виконавця — виступити амбасадором своєї країни та здобути прихильників у всьому світі.

Але Національний відбір-2019 виявив та привернув увагу нашого суспільства до системної проблеми музичної індустрії в Україні: зв’язків артистів із шоу-бізнесом на території держави-агресора, які й на 5-му році військового конфлікту все ще залишаються дуже тісними. Для частини суспільства цей факт прийнятний, в іншої частини викликає обурення й несприйняття.

Закони України не пропонують жодних обмежень щодо роботи виконавців та артистів на території Російської Федерації попри великий суспільний запит на врегулювання цієї ситуації.

У ситуації, що склалася, дотримуючись закону про Суспільне мовлення, а також в умовах надмірної політизації перебігу національного відбору Суспільний мовник вирішив відмовитися від участі в Міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2019.

Суспільний мовник вважає за потрібне започаткувати суспільний діалог у форматі ток-шоу, форумів та обговорень за участі провідних експертів сфери для формулювання позиції українського суспільства щодо цієї проблеми, а також напрацювання пропозицій до проекту закону України, що міг би врегулювати ситуацію зі співпрацею українських артистів із державою-агресором на майбутнє.



27 лютого, 2019.

DMishaДата: Субота, 11.05.2019, 22:32 | Повідомлення # 62
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
На IT-конкурсі INFOMATRIX

українські школярі вибороли 14 медалей




Команда українських школярів виборола 14 медалей
на міжнародному конкурсі INFOMATRIX в Бухаресті.


Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

"Українська команда, до складу якої увійшли 15 школярів та учнів закладів профосвіти, виборола 3 золоті, 4 срібні та 7 бронзових медалей на Міжнародному конкурсі комп’ютерних проектів “INFOMATRIX - 2019”", - йдеться у повідомленні.

У межах конкурсу учасники демонстрували результати практичних проектів у галузі інформатики та інформаційних технологій. Змагання проходили у кількох номінаціях. Серед них – програмування, апаратне управління, комп’ютерне мистецтво, короткометражний фільм та робототехніка.

За результатами змагань учасники української команди посіли такі призові місця:

Категорія “Апаратне управління”:

Сергій Лисін, учень 10 класу Політехнічного ліцею НТУУ “Київський політехнічний інститут ім. І. Сікорського” м. Києва, проект “Автономний робот-помічник із голосовим керуванням” (золота медаль);

Олег Бєлоус, учень 10 класу Херсонського фізико-технічного ліцею, проект “SmartPlantGrowing” (срібна медаль);

Матвій Чепур, учень 8 класу Середньої загальноосвітньої школи № 97, проект “Plotter” (бронзова медаль).

Категорія “Короткометражний фільм”:

Олександр Федоров, учень 11 класу Житомирської загальноосвітньої школи № 17, проект “Page of my life” (золота медаль);

Олексій Бобро, курсант Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, слухач Київської Малої академії наук, проект “Розмальований” (бронзова медаль);

Максим Дятлов, учень Маріупольського вищого металургійного професійного училища, проект “Нездійснена мрія” (бронзова медаль).

Категорія “Комп’ютерне мистецтво”:

Світлана Новицька, учениця 9 класу Житомирської загальноосвітньої школи № 17, проект “Визволення Енверії” (золота медаль);

Софія Кириллова, учениця 9 класу Одеської загальноосвітньої школи № 65, проект “Залежність від гаджетів” (срібна медаль);

Марина Золотарьова, учениця 10 класу Одеської загальноосвітньої школи № 65, проект “Анатомія кохання” (бронзова медаль);

Маргарита Кривда, учениця 9 класу Одеської спеціалізованої школи № 40, проект “Зелена легенда кохання” (бронзова медаль).

Категорія “Програмування”:

Леонтій Мойсеєнко, курсант Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, слухач Київської Малої академії наук, проект «Virtual Platform “Renewable Energy Systems”» (срібна медаль);

Артем Пазич, учень 10 класу Житомирського міського ліцею при Житомирському державному технологічному університеті, проект “Дослідження згорткової нейронної мережі для розпізнавання рукописних цифр” (срібна медаль);

Данило Дунаєнко, учень 10 класу Одеської загальноосвітньої школи № 65, проект “Пошук колориметричних барицентрів” (бронзова медаль).

Категорія “Робототехніка – Drone race”:

Павло Грицюк, курсант Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, слухач Київської Малої академії наук, проект “DRONE-1” (бронзова медаль).

Загалом у конкурсі взяли участь 785 учасників з 36 країн світу. Змагання проходили у м. Бухарест (Румунія).


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Середа, 15.05.2019, 19:24 | Повідомлення # 63
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
"Зірка, яка сходить":

Українка з синдромом Дауна перемогла в престижному конкурсі краси



13-річна Марія Гнатик з Вінниці перемогла в міжнародному
дитячому конкурсі краси Interbriliant World Spring 2019 в Чехії.


Днями у Чехії відбувся міжнародний етап конкурсу Interbriliant World Spring 2019. 13-річна вінничанка з синдромом Дауна, яка представляла Україну, змогла вибороти 1 місце і отримати заповітну корону. Про перемогу сонячної дівчинки Марії Гнатик повідомила її мама Тетяна на своїй сторінці у Facebook.

Її донька виграла у міжнародному конкурсі краси Top Model Interbriliant World Spring 2019 у номінації "Зірка, що сходить". Конкурс проходив у Чехії, а 13-річна Марія виявилася першою дитиною, яка представляла Україну на конкурсі такого рівня.

"Марія стала абсолютною переможницею. 1 місце у конкурсі Top Model Interbriliant World Spring 2019 … У категорії 13-15 років для учасників з мінімальним досвідом участі в конкурсах", – написала мама Марії, Тетяна Гнатик.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 15.05.2019, 19:27
DMishaДата: П`ятниця, 17.05.2019, 13:08 | Повідомлення # 64
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
"18-річна американка привела свою маму,

щоб подивилася на мене.




Не вірила, як можна в моєму віці мати таку фігуру",
- 59-річна одеситка, яка перемогла на конкурсі краси


"- В школе я была очень худой. Это был мой единственный комплекс. Надевала колготки, чтоб ноги казались толще, - говорит 59-летняя Светлана Гасс из Одессы. Победила в конкурсе красоты для женщин в возрасте в Болгарии "Миссис бабушка Вселенная" и завоевала титул "Мисс Трансконтиненталь Классик" в США", - йдеться у популярному блозі.
Цитуємо далі:

"- Звонит как-то дочь: "Я подала заявку на конкурс красоты". Сначала подумала, что говорит о себе. Но оказалось, речь шла о конкурсе красоты среди бабушек. Дочь послала заявку вместо меня, - продолжает Светлана. - Я была шокирована. Сказала: "Мне 58 лет, как это я там буду?". Дочь ответила: "Ты будешь счастлива, я тебе гарантирую. Нужна фотосессия в купальнике. Я не видела женщин в возрасте, которые имеют такую фигуру, как у тебя". Уговорила. В Болгарии выиграла конкурс и стала самой красивой бабушкой мира. Там меня увидели американцы и пригласили уже в качестве модели на конкурс красоты в Атланту. У них в мае завоевала титул "Мисс Трансконтиненталь Классик". Получила главный приз - корону и ленту. Самое сложное для меня было - это выйти в купальнике.

В конкурсе принимали участие девушки от 18 до 45 лет. Светлана Гасс была самой старшей участницей. - 18-летняя американка привела свою маму, чтобы посмотрела на меня в купальнике, - рассказывает женщина. - Не верила, как можно в моем возрасте иметь такую фигуру. Презентацию о себе на английском я читала с листа, потому что язык начала изучать только недавно. Рассказала о себе, семье, работе, благотворительности, Украине и Одессе. Жюри были в восторге, поблагодарили. Также было представление национального блюда и костюма. Затем дефилировала в вечернем платье, которое заказывала в одесском свадебном салоне. Сорвала овации. Потратилась только на перелет и платье. 12-летний внук гордится мной. После конкурса встречал меня в аэропорту. Когда вышла, попросил разрешения надеть мою корону и прицепить ленту. Называет меня по имени - Света.

Светлана Гасс по образованию модельер-конструктор и финансист. 19 лет назад открыла салон красоты в Одессе. - У меня вся семья была спортивной и здоровой, - говорит она. - Моей маме 83 года, но она держит себя в форме. Когда приезжала поздравить с Днем матери, бегала с подружкой в парке. Бабушка всю жизнь придерживалась здорового питания и меня к этому приучила. Я не ем чипсов, колбас, кондитерских изделий. С детства занималась плаванием, гимнастикой. Сейчас люблю ходить в походы и купаться в море. Чтобы хорошо выглядеть, надо высыпаться. Рано ложусь спать. Просыпаюсь в шесть. Хожу три раза в неделю в спортзал и ежедневно делаю разминку дома. До 40 лет не пользовалась косметикой вообще. Стараюсь быть позитивным человеком, имею таких же друзей. Когда сам себе нравишься - любишь окружающий мир. Если женщина весит 200 килограммов, то она зла на себя, детей и работу.

Светлана была замужем. Мужа похоронила в 1990-х. - Осталась на руках с 11-летней дочерью. Было нелегко, но ни у кого ничего не просила, - вспоминает. По ночам шила на заказ, днем торговала одеждой на рынке. Когда путешествовала за границей, то попала в салон красоты. Меня поразило, как там заботятся о женщинах. Сама захотела дарить красоту, чтобы каждая могла себе это позволить. Открыла собственный салон "Шантеклер" в Одессе. Иногда провожу для пенсионеров бесплатные дни - покупаю торт и пьем чай. Люди приходят грустные, чувствуют себя старыми и некрасивыми, а уходят счастливыми.

- Я собираюсь прожить еще 30 лет активной жизни, а потом буду думать, что делать дальше, - добавляет Светлана Гасс. - Самое главное – чем-то гореть. Хочу быть примером для детей, а им надо здоровая, красивая мама и бабушка. Мечтаю развиваться, быть моделью. На критику не обращаю внимания. Ее можно услышать только от ленивых неудачников, которые завидуют, потому что сами ничего не смогли добиться в жизни. У меня есть семья, которая поддерживает и вдохновляет. Ради них я готова на все".


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: П`ятниця, 31.05.2019, 21:45 | Повідомлення # 65
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українські школярі стали

призерами "конкурсу геніїв" у США




Конкурс ISEF, який називають "конкурсом геніїв", існує від 1950 року.
В ньому беруть участь школярі та студенти 13-18 років з усього світу..


Двоє українських школярів – 11-класник з Києва Назар Поночевний та його однолітка з Маріуполя Ольга Харасахал – посіли призові місця на міжнародному науковому конкурсі International Science Engineer Forum (ISEF), що відбувся у США, передають Патріоти України.

Науковий проект Назара має назву "Програмне забезпечення для гармонійного об'єднання відео і музики". В Україні ця розробка стала призером ІІІ етапу "Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України". Назарові вдалося "навчити" комп'ютер "розуміти прекрасне".

"Працювати з Назаром дуже цікаво. Він дуже працьовитий і цілеспрямований; в роботі над проектом він завжди був головним двигуном, брав на себе головне робоче навантаження - а, мабуть, це і є головною формулою Назарчиного успіху", - каже психолог, методист Національного центру “МАН” Наталія Панасенко.

Маріупольчанка Ольга Харасахал чотири роки працювала в онкодиспансері волонтером і займалася науковою діяльністю. В результаті її досліджень з'явився проект, присвячений новому способу діагностування метастазів меланоми "Вакуумна фільтрація з ДОФА-типуванням як новий метод діагностики циркулюючих пухлинних клітин всіх типів меланоми". Вивченням раку займаються багато вчених, а Ольга розробила метод ранньої діагностики одного з найагресивніших його різновидів (меланобластоми) за аналізом крові.

Загалом Україну представляли вісім молодих науковців. Конкурс ISEF, який називають "конкурсом геніїв", існує від 1950 року. В ньому беруть участь школярі та студенти 13-18 років з усього світу. Конкурсні проекти оцінює компетентне журі. Україна вперше взяла участь у конкурсі у 2004 році. Проекти, які згодом представляються у США, відбирають на національному етапі цього конкурсу – "“Intel Еко-Україна” та “Intel Техно-Україна”. У першому беруть участь проекти з біоінженерії та екології, а у другому – технічні проекти.

Джерело: ТСН.ua


Доброта-вище всіх якостей.
RATVODДата: Вівторок, 02.07.2019, 22:21 | Повідомлення # 66
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Музканал MEGOGO LIVE покаже в прямому ефірі

виступи з
MEGOGO LIVE STAGE




З 9 по 14 липня в Києві на ВДНГ, пройде четвертий музичний фестиваль Atlas Weekend.


А вже 13 липня канал українського молодіжної культури та музики MEGOGO LIVE вперше представить свою власну сцену - MEGOGO LIVE STAGE. Її музикантами стануть кумири нового покоління українців. Вони зіграють свої найкращі хіти і представлять нові треки.

Всі виступи MEGOGO LIVE STAGE будуть показані в прямому ефірі на каналі MEGOGO LIVE.

«Ми перетворимо північну сцену фестивалю Atlas Weekend на острів «невзросленія» і суцільного відриву. Наш лайн-ап - це свіжа кров української музики, представлена ​​різними жанрами: інді-рокери INDT, електронні гуру Wavewalkrs, інді-поп дует «Тонка» і хіп-хоп бітанга Alina Pash. А хедлайнерами вечора стануть поп-панки «Пошлая Моллі» і епатажний естонський репер Tommy Cash», - анонсує музикантів сцени продюсер музичного каналу MEGOGO LIVE Женя Галич.



Музикальний канал від популярного відеосервісу MEGOGO почав мовлення 1 листопада 2018. Його продюсером і натхненником став фронтмен гурту O.Torvald - Женя Галич. На каналі йде нон-стоп (24/7) трансляція унікального відеоматеріалу зі світу української альтернативної музики, мистецтва, вечірок і різноформатних молодіжних розваг, а також - представлені шоу-проекти власного виробництва.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Нижче наводимо подробиці про музикантів MEGOGO LIVE STAGE, розклад і локацію виступів.

INDT - 15:15


Першовідкривачі MEGOGO LIVE STAGE - англомовна група INDT (ex-Indytronics). Постійні експерименти зі звучанням допомогли музикантам перерости класичний інді-рок і органічно поєднати гітарну психоделію з хіп-хопом і соул.



Wavewalkrs - 16:15


Wavewalkrs - мультиінструментальний дует електронників Юрія Водолазького і Микити Реви. Хлопці створюють музику разом з молодою виконавицею Akine і вже встигли відкатати європейський тур з групою Bastille.



«Тонка» - 17:15


«Тонка» - новий самобутній проект учасниці "Голосу Країни» Олени Карась і саунд-продюсера Ярослава Татарченко. Витончене звучання групи на стику поп-музики і електроніки змушує скинути взуття і танцювати босоніж.



Alina Pash - 18:15


«Аліна Паш» - одна з найяскравіших дебютанток минулого року. В її музиці вміло поєднуються електроніка, хіп-хоп і закарпатські мотиви. Нещодавно Аліна випустила довгоочікуваний подвійний альбом, обрані треки з якого вперше представить на MEGOGO LIVE STAGE.



«Пошлая Моллі» - 20:00


Щоб зрозуміти феномен успіху Кирила Блідого, краще один раз побачити його групу наживо. Головні бунтарі сучасної сцени повертаються на Atlas Weekend в ролі хедлайнерів MEGOGO LIVE STAGE.



Tommy Cash - 22:00


Закриває програму естонський репер Tommy Cash - володар найепатажніших вусиків і провокаційних кліпів, які збирають мільйони переглядів на YouTube.



Локація: ВДНХ (пр-т Академіка Глушкова, 1), Київ, Україна. Північна сцена MEGOGO LIVE STAGE.

Квитки: atlasweekend.com

Івент в фейсбуці: facebook.com


02 липня, 2019.

Редакція


RATVODДата: Понеділок, 22.07.2019, 08:43 | Повідомлення # 67
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
26–28 ЛИПНЯ ВІДБУДЕТЬСЯ XVIІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ

ДИТЯЧИЙ ФЕСТИВАЛЬ «ЧОРНОМОРСЬКІ ІГРИ»




26-28 липня у місті Скадовськ Херсонської області пройде
XVIІ Всеукраїнський Благодійний Дитячий Фестиваль «Чорноморські Ігри»
.

Головна подія фестивалю – вокальний конкурс, на який цього року зареєструвалися понад 600 конкурсантів, і це – рекордна кількість. У конкурсній програмі беруть участь діти віком від 6 до 16 років. У 17-му сезоні «Чорноморських Ігор» за призові місця змагатимуться 46 виконавців та вокальних груп, які пройшли до півфіналу за результатами двох відбіркових турів.

Виступи учасників оцінюватиме журі, до якого входять відомі музичні експерти та представники музичних медіа: Валентин Коваль (член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення), Олександр Пономарьов (Народний артист України, співак та композитор), Альона Савінова (викладач вокалу), Натела Чхартішвілі-Зацаринна (генеральний продюсер каналу М1), Олена Мозгова (продюсер), Віталій Дроздов (генеральний директор Хіт FМ), Роман Муха (продюсер каналу М2), Вадим Лисиця (композитор, музичний продюсер), Сергій Кузін (музикант, ведучий радіо Roks).

В рамках фестивалю працюватиме дискусійний клуб, де авторитетні фахівці шоу-бізнесу дадуть корисні поради конкурсантам, а також їхнім викладачам та батькам.

«Приємно радує кількістьталановитих дітей в Україні і їхня зацікавленість нашим фестивалем. Цього року конкурсанти добре підготовлені. Це пов'язано з тим, що відкривається багато вокальних студій та шкіл, навіть у невеличких містах. Але є і такі юні дарування, які ніколи ніде не вчилися вокальній майстерності, а просто «відчувають» пісню і роблять це досить непогано! У кожного з конкурсантів шанси для успіху абсолютно рівні. Для мене важливо, щоб діти вірили, що це чесний і високопрофесійний конкурс!», – говорить засновник фестивалю Микола Баграєв.

Гостями «Чорноморських Ігор» стануть провідні українські виконавці, серед яких будуть і відомі випускники фестивалю: NK|Настя Каменських (Гран-прі «Чорноморських Ігор – 2004»), «Время и Стекло» (Надя Дорофєєва – 1-а премія «Чорноморських Ігор – 2004»), TheHardkiss (Юлія Саніна – лауреат «Чорноморських Ігор – 1999»), Еліна Іващенко (Гран-прі «Чорноморських Ігор – 2018»), MONATIK, MOZGI, Олександр Пономарьов, ALYOSHA, Антитіла, TARABAROVA, Наталія Гордієнко, David Axelrod, МЯТА, Віталій Козловський, Оля Цибульська, MÉLOVIN, Michelle Andrade, NIKITA LOMAKIN, Злата Огнєвіч.

Серед заходів фестивалю - розважальні програми для дітей, флешмоб, зустрічі з кумирами #SELFIETIMEHITFМ, творчі конкурси. Традиційно у прес-центрі «Чорноморських Ігор» працюватимуть юні кореспонденти, які висвітлюватимуть події фестивалю на сторінці «Чорноморські Ігри» у Facebook.

«Чорноморські Ігри» – це велика можливість для всіх творчих і талановитих дітей втілити свої заповітні мрії! Це величезний внесок в українську музику, адже саме на Чорноморських Іграх запалюються справжні зірки, які прославляютьУкраїну на весь світ. Свого часу саме перемога на цьому масштабному фестивалі відкрила для мене музичний світ і допомогла повірити в те, що всі мрії досяжні. «Чорноморські Ігри» стали першим кроком у моїй музичній кар'єрі, яка досі стрімко розвивається: я продовжую відкривати нові горизонти, підкорювати нові країни і створювати музику, яка не знає кордонів», – каже співачка NK|Настя Каменських.

Онлайн трансляція подій фестивалю здійснюватиметься на офіційному сайті «Таврійські Ігри», YouTube каналі «Таврійські Ігри», сторінці «Таврійські Ігри» у Facebook, інтернет-виданні «OBOZREVATEL» та TV.UAтаблоїді №1 в Україні. Прямі включення та прямий ефір гала-концерту будуть на музично-розважальному каналі М1.

XVIІ Всеукраїнський Благодійний Дитячий Фестиваль «Чорноморські Ігри» проходитиме за підтримки Українського Культурного Фонду, Херсонської обласної державної адміністрації та Херсонської обласної ради. Меценат фестивалю – газовидобувна компанія Burisma Group. Партнер – благодійний фонд Євгена Рищука. Екоенергетика Фестивалю – «Vindkraft Україна».

Усі заходи фестивалю «Чорноморські Ігри» є безкоштовними для глядачів та учасників.

RATVODДата: П`ятниця, 23.08.2019, 08:08 | Повідомлення # 68
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Олег Винник, Злата Огнєвіч і “Беz Обмежень”: 25 серпня о 17:30

на Співочому полі відбудеться фінал конкурсу “Хіт-конвеєр 2019” (ВХІД ВІЛЬНИЙ)




До фіналу потрапили 12 конкурсантів, які продовжать боротьбу за головний приз
— зйомки професійного відеокліпу та його розкрутку на телебаченні.


Великий фінал конкурсу “Хіт-конвеєр 2019” та гала-концерт відбудеться 25 серпня на Співочому полі в Києві. Сцену “Хіт-конвеєра”, як і минулого року, разом із конкурсантами розділять зірки українського шоубізу. У великому гала-концерті візьмуть участь спеціально запрошені гості, серед яких — Олег Винник, Злата Огнєвіч, Артем Пивоваров, Kishe та “Беz Обмежень”. До слова, саме цього вечора гурт презентуватиме новий альбом “Мільярди”.

Цього року в конкурсі “Хіт-конвеєр” взяло участь близько 300 учасників, 34 — пройшли до півфіналу, а 12 найкращих — потрапили до фіналу конкурсу.

Фіналісти конкурсу “Хіт-конвеєр”:

1. ОЛЕКСІЙ ДІБРОВА — Пекучі

2. ILCHY — Тисяча Небесних Причин

3. Юра Самовілов — Кратери

4. LIA — Я Твоя

5. Shayri — Вільні

6. Артем Банар — Куди

7. Остап Панчишин — АО

8. VIDVERTO — Зіграй Зі Мною В Любов

9. Lvivdanceclub — Качелі

10. Іванка Червінська — Яка Я Си Красна

11. YULIYA ROZNEN — Два Полюси

12. PERNATIZ — Ти і Є


У четвертому сезоні до складу журі увійшли: Роман Муха (продюсер телеканалу М2), Віталій Дроздов (генеральний продюсер “ТАВР Медіа”, генеральний директор “Хіт FM”), Олена Мозгова (музичний продюсер), Сергій Танчинець (лідер гурту “Беz Обмежень”) та Злата Огнєвіч (співачка року за версією премії “Золота Жар-птиця”).

Прес-служба М2: 044 205 44 80

За матеріалами: Прес-служба М2


RATVODДата: Четвер, 16.01.2020, 18:47 | Повідомлення # 69
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Канал «Україна» всьоме

ексклюзивно покаже
«Оскар»




Телеканал «Україна» сьомий рік поспіль отримує ексклюзивні права на пряму
трансляцію
92-ї церемонії нагородження премією «Оскар», яка відбудеться
в ніч
із 10 на 11 лютого 2020 року в театрі Dolby в Лос-Анджелесі
.


Про це повідомляє прес-служба каналу.

Кожну церемонію вручення призів Американської кіноакадемії транслюють наживо в більш ніж 225 країнах світу.

Канал «Україна» зазвичай організовує марафон на честь премії, який триває з 1:30 до 7:00. Раніше ведучими марафону виступали Світлана Катренко та Олександр Скічко (нині народний депутат України). Коментував церемонію чотири роки поспіль радіоведучий, режисер, нині член правління НСТУ Ярослав Лодигін, разом із перекладачем-синхроністом Юрієм Фізером. Хто стане ведучими трансляції цього року, наразі невідомо.

Нагадаємо, 13 січня Американська академія кінематографічних мистецтв і наук назвала номінантів на цьогорічну премію «Оскар». Оголошення претендентів відбувалося в прямому ефірі на офіційному сайті кіноакадемії.

Цього року фаворитами оскарівської гонитви стали стрічки «Джокер» Тодда Філліпса, яка претендує на 12 нагород, а також «Одного разу в Голлівуді» Квентіна Тарантіно, «1917» Сема Мендеса та «Ірландець» Мартіна Скорсезе, які змагатимуться в десяти категоріях кожна.

15 січня 2020



RATVODДата: Середа, 22.01.2020, 17:59 | Повідомлення # 70
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Став відомий порядок виступів

півфіналістів нацвідбору на «Євробачення-2020»




22 січня Національна суспільна телерадіокомпанія України та телеканал СТБ провели жеребкування
півфіналістів національного відбору на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2020»
.


Про це повідомила пресслужба Суспільного.

У першому півфіналі (8 лютого) виступлять:

Гурт [О]

Jerry Heil

Katya Chilly

Krutь

Go-A

Cloudless

Gio

Assol

У другому півфіналі (15 лютого) виступлять:

Moonzoo feat. F.M.F. Sure

Fo Sho

Еліна Іващенко

Олександр Порядинський

Garna

Khayat

David Axelrod

Tvorchi

Нагадаємо, 20 січня Національна суспільна телерадіокомпанія України та СТБ оголосили імена півфіналістів.

Прямі ефіри національного відбору-2020 відбудуться 8, 15 (півфінали) та 22 лютого (фінал) одночасно на телеканалах «UA: Перший» та СТБ. Як писав «Детектор медіа»,«UA: Перший» та СТБ проводитимуть разом нацвідбір на «Євробачення» до 2021 року.

У журі конкурсу цього року — Андрій Данилко, Тіна Кароль та Віталій Дроздов. Музичний продюсер національного відбору — Руслан Квінта. Ведучий прямих ефірів — Сергій Притула. Креативна продюсерка — Наталя Франчук.

«Євробачення-2020» відбудеться 12, 14 та 16 травня 2020 року в Роттердамі, Нідерланди. У 2020 році фінансову підтримку переможцю національного відбору під час підготовки, поїздки й перебування на конкурсі надає Суспільне мовлення. Витрати, пов'язані з кастингом і телевізійною частиною Національного відбору, бере на себе телеканал СТБ.

22 січня 2020



RATVODДата: Середа, 19.05.2021, 12:23 | Повідомлення # 71
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Оголосили 10 переможців першого півфіналу

«Євробачення-2021». Україна ввійшла у фінал




За вихід у фінал змагалися 16 конкурсантів.


18 травня у нідерландському місті Роттердам в Ahoy Arena відбувся перший півфінал 65-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2021». У ньому взяли участь представники 16 країн, 10 із них пройшли у фінал.

Перший півфінал Євробачення-2021 в Україні транслювали Суспільне мовлення та комерційний телеканал СТБ.

Журі країн-учасниць конкурсу голосує за день до півфіналу на головній репетиції. Глядачі могли голосувати двома способами: надсилаючи SMS-повідомлення на номер 7576 вартістю 5,31 грн (максимальна кількість SMS з одного номера – 20) або за допомогою застосунку Євробачення.

Ведучими були Шанталь Янцен, Едсилія Ромблі та Ян Сміт, Ніккі де Ягер.



Шанталь Янцен та Ян Сміт оголосили 10 фіналістів у добровільному порядку, підсумувавши бали журі та глядачів.

У фіналі за перемогу на «Євробаченні-2021» поборються:


Норвегія / TixFallen Angel



Ізраїль / Еден АленеSet Me Free



Росія / МаніжаRussian Woman



Азербайджан / ЕфендіMata Hari



Мальта /ДестініJe Me Casse



Литва / The RoopDiscoteque



Кіпр / Елена ЦагрінуEl Diablo



Швеція / ТуссеVoices



Бельгія / HooverphonicThe Wrong Place



Україна / Go_AShum




Шість країн не пройшли у фінал: Словенія /Ана СокличAmen, Австралія / МонтеньTechnicolour , Північна Македонія / ВасилHere I Stand, Ірландія / Леслі РойMaps, Хорватія / АлбінаTick-Tock і Румунія / RoxenAmnesia.



Другий півфінал відбудеться у четвер, 20 травня. У ньому за вихід у фінал змагатимуться 17 країн. У суботу, 22 травня, відбудеться фінал «Євробачення-2021», до якого автоматично проходять представники країн «великої п’ятірки» (Франція, Німеччина, Італія, Іспанія і Великобританія) та країна-організаторка — Нідерланди. Від України речницею у фіналі «Євробачення-2021» стане співачка Tayanna.

Нагадаємо, через карантинні обмеження зал у Роттердамі був заповнений на 20%, всього 3,5 тис. глядачів. Подію змогли відвідати лише 500 журналістів. Ще 1000 журналістів працюють в інтернет-прес-центрі.

У конкурсі мала взяти участь 41 країна, без Вірменії і Білорусі залишилося 39 учасників.

Гасло 65-го пісенного конкурсу «Євробачення» залишилося без змін із 2020 року — Open Up («Відкривайся»). Минулого року конкурс скасували через пандемію, замість нього провели онлайн-концерт.

19 травня 2021

RATVODДата: П`ятниця, 21.05.2021, 09:59 | Повідомлення # 72
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Міс Всесвіт 2021. Переможниця з Мексики

і найяскравіші моменти шоу



Андреа Меса - майбутня розробниця програмного забезпечення
ФОТО: GETTY IMAGES

У 69-му конкурсі Міс Всесвіт перемогла 26-річна представниця Мексики Андреа Меса.


До п'ятірки найкращих увійшли дівчата з Бразилії, Індії, Домініканської Республіки та Перу.


Корону переможниці передала Міс Всесвіт 2019 року, модель з ПАР Зозібіні Тунці.
ФОТО: GETTY IMAGES


Меса стала третьою представницею Мексики, якій вдалося завоювати цей титул.

Раніше мексиканки отримували нагороду в 1991 і 2010 роках.

> Неймовірні сукні українки та інших конкурсанток "Міс Всесвіт-2021"

> Конкурс краси закінчився бійкою. З переможниці на сцені зірвали корону


Дівчина вивчала розробку програмного забезпечення та пишається бути "жінкою, яка отримала фах у сфері, де домінують чоловіки", йдеться в її профайлі на сайті конкурсу.

Меса також є активісткою та зараз працює з Муніципальним інститутом жінок, що борються за припинення ґендерного насильства.


Міс Філіппіни Рабія Матео під час конкурсу купальників
ФОТО: GETTY IMAGES



Міс Бразилія Жулія Гама.
ФОТО: GETTY IMAGES


У своїй фінальній промові, коментуючи те, як змінилися стандарти краси в світі, дівчина заявила, що людство розвинулося як суспільство, але також розвинулися і стереотипи, повідомляє Insider.

"Краса - це не просто те, як ми виглядаємо. Для мене краса - це те, що випромінює наш дух і наші серця. Ніколи не дозволяйте комусь говорити вам, що ви не цінні", - сказала вона.

Ще одну перемогу здобула представниця М'янми Тузар Вінт Лвін - її визнали найкращою у конкурсі національних костюмів.


Тузар Вінт Лвін з М'янми нагадала світу про кризу на батьківщині
ФОТО: GETTY IMAGES


Дівчина використала конкурс також, щоб заявити про ситуацію в своїй країні. Вона виступила проти військового перевороту у М'янмі на початку року, внаслідок якого змістили лідерку країни Аун Сан Су Чжі.

Тузар Вінт Лвін продефілювала сценою конкурсу у вбранні регіону Чін, де в останні дні тривали криваві бої між армією та противниками хунти.

У руках вона несла плакат з написом: "Моліться за М'янму".

Єлизавета Ястремська, яка представляє Україну, до топ-21 конкурсанток не пройшла.


Єлизавета Ястремська представляла на конкурсі Україну
ФОТО: GETTY IMAGES


Її участь запам'яталася скандалом з конкурсом костюмів. Художниця з Білорусі Єлизавета Червонцева заявила, що використана ідея її роботи. Вона вважає, що її авторські права порушили.

Йдеться про сукню з білого та чорного атласу під назвою "Душа-Витинанка". Задум полягав у тому, щоб втілити в сукні традиційний український паперовий орнамент.


Єлизавета Ястремська у національному вбранні
ФОТО: RODRIGO VARELA, GETTY IMAGES


Директор конкурсу "Міс Україна Всесвіт" в інтерв'ю виданню "КП" сказала про ці закиди таке: "Ми замовили костюм у дизайнера, заплатили гроші й не несемо відповідальності за кожну вишивку, візерунок".



17 травня 2021

RATVODДата: П`ятниця, 21.05.2021, 11:22 | Повідомлення # 73
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Другий півфінал Євробачення 2021:

хто переміг




У фінал пройшли 10 конкурсантів.


20 травня у Роттердамі (Нідерланди) в Ahoy Arena відбувся другий півфінал 65-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2021».

У ньому взяли участь представники 17 країн, із яких 10 пройшли у фінал.

Другий півфінал Євробачення 2021 в Україні транслювали Суспільне мовлення та комерційний телеканал СТБ.

Національні журі країн-учасниць конкурсу віддали свої голоси за день до півфіналу на головній репетиції. Глядачі могли голосувати двома способами: надсилаючи SMS-повідомлення або за допомогою застосунку Євробачення. Україна у другому півфіналі не голосувала.

Ведучі оголосили 10 фіналістів у добровільному порядку, підсумувавши бали журі та глядачів.

До фіналу пройшли:

Албанія/ Анджела Перістері«Karma»;



Сербія/Hurricane«Loco Loco»;



Болгарія/ Вікторія«Growing Up Is Getting Old»;



Молдова/ Наталія Гордієнко«Sugar»;



Португалія/ The Black Mamba«Love Is On My Side»;



Ісландія/ Daði og Gagnamagnið«10 Years»;



Сан-Марино/ Сеніт«Adrenalina»;



Швейцарія/ Gjon's Tears«Tout l’Univers»;



Греція/ Стефанія«Last Dance»;



Фінляндія/ гурт Blind Channel«Dark Side»;




Сім країн не пройшли: Естонія/ Уку Сувісте«The Lucky One»; Чеська Республіка/ Бенні Крісто«Omaga»; Австрія/ співак Вінсент Буено«Amen»; Польща/ Рафал«The Ride»; Грузія/ Торніке Кіпіані«You»; Латвія/ Саманта Тіна«The Moon is Rising» і Данія/ Fyr & Flamme«Øve Os På Hinanden».

Гурт з Ісландії Daði og Gagnamagnið не зміг наживо виступити у другому півфіналі, оскільки один із учасників захворів на коронавірус, а без нього артисти вирішили не виходити на сцену. Під час шоу показали запис їхнього виступу з репетиції.

Також 20 травня переможець «Євробачення-2019» Дункан Лоренс отримав позитивний тест на коронавірус і не зможе виступити у фіналі та передати переможцю «Євробачення-2021» кришталевий мікрофон – символ конкурсу.

Нагадаємо, у суботу, 22 травня, відбудеться фінал «Євробачення-2021», до якого автоматично проходять представники країн «великої п’ятірки» (Франція, Німеччина, Італія, Іспанія і Великобританія) та країна-організаторка — Нідерланди, а також по 10 фіналістів із кожного півфіналу.

У першому півфіналі «Євробачення-2021» перемогли артисти з Азербайджану, Бельгії, Ізраїлю, Кіпру, Литви, Мальти, Норвегії, Росії, України та Швеції. Завершився конкурс для представників Австралії, Ірландії, Північної Македонії, Румунії, Словенії та Хорватії.

Від України речницею у фіналі «Євробачення-2021» стане співачка Tayanna. За результатами жеребкування гурт Go_A із піснею Shum виступить у другій частині фіналу.

21 травня 2021



RATVODДата: Субота, 22.05.2021, 09:04 | Повідомлення # 74
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Фінал «Євробачення-2021»:

порядок виступів, як голосувати, де дивитися і слухати



Фото: сайт eurovision.tv, Stijn Smulders

Представник України гурт Go_A виступить під номером 19.


У суботу, 22 травня,о 22:00 за київським часом у Роттердамі в Нідерландах відбудеться фінал65-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2021». Український гурт Go_A виступить під номером 19. Загалом буде 26 номерів.

Фінал транслюватимуть наживо платформи Суспільного мовлення та комерційний канал СТБ.

Порядок виступів фіналістів:

1. Кіпр: Елена Цагріну«El Diablo»;
2. Албанія: Анджела Перістері«Karma»;
3. Ізраїль: Еден Алене«Set Me Free»;
4. Бельгія: Hooverphonic«The Wrong Place»;
5. Росія: Маніжа«Russian Woman»;
6. Мальта: Дестіні«Je Me Casse»;
7. Португалія: гурт The Black Mamba«Love Is On My Side»;
8. Сербія: Hurricane«Loco Loco»;
9. Велика Британія: Джеймс Ньюман«Embers»;
10. Греція: Стефанія«Last Dance»;
11. Швейцарія: Gjon's Tears«Tout l’Univers»;
12. Ісландія: Daði og Gagnamagnið«10 Years»;
13. Іспанія: Блас Канто«Voy A Quedarme»;
14. Молдова: Наталія Гордієнко«Sugar»;
15. Німеччина: Єндрік«I Don't Feel Hate»;
16. Фінляндія: Blind Channel«Dark Side»;
17. Болгарія: Вікторія«Growing Up Is Getting Old»;
18. Литва: гурт The Roop«Discoteque»;
19. Україна: Go_A«Shum»;
20. Франція: Барбара Праві«Voilà».
21. Азербайджан: Ефенді«Mata Hari»;
22. Норвегія: Tix«Fallen Angel»;
23. Нідерланди: Жангю Макроой«Birth Of A New Age»;
24. Італія: гурт Måneskin«Zitti E Buoni»;
25. Швеція: Tusse«Voices»;
26. Сан-Марино: Сеніт«Adrenalina»;


Під час фіналу глядачі також побачать виступ одного з найпопулярніших діджеїв у світі Afrojack разом зі співачкою Ґленніс Ґрейс, яка представляла Нідерланди на Євробаченні 2005 року в Києві, співаком Wulf та оркестром класичної музики, що складається з молодих талантів. Усі вони виконають перфоманс «Музика єднає нас» («Music Binds Us»).

Як голосувати?


В Україні зможуть голосувати за всіх учасників конкурсу, крім гурту Go_A.

У першому півфіналі було два способи голосування: за допомогою SMS-повідомлення на номер 7576 вартістю 5,31 грн (максимальна кількість SMS з одного номера – 20) або за допомогою застосунку Євробачення. Під час прямого ефіру з’явиться більш інформація.

Де дивитися?


Суспільний мовник транслюватиме пісенний конкурс на кількох платформах одночасно.

Телебачення


«UA: Перший» транслюватиме шоу о 22:00. Перед фіналом о 21:20 розпочнеться проєкт «Наші на Євробаченні», в якому телеглядачі побачать ексклюзивні включення з-за лаштунків шоу на арені Ahoy перед самим та дізнаються найсвіжіші подробиці про те, як проходить підготовка до виступу.

Коментуватиме «Євробачення-2021» ведучий Тімур Мірошниченко.

Радіо


Фінал транслюватиме радіо «Промінь» з ведучими Анною Заклецькою і Дмитром Захарченком.

Диджитал-платформи Суспільного


Пісенний конкурс «Євробачення» можна буде подивитися онлайн:

> на сайті конкурсу «Євробачення»;
> на сайті телеканалу «UA: Перший»;
> на фейсбук-сторінці «Євробачення»;
> на фейсбук-сторінці Суспільного мовлення;
> на ютуб-сторінці суспільного телеканалу «UA: Перший» йтиме стрім коментування Тімура Мірошниченка.


Нагадаємо, у першому півфіналі «Євробачення-2021» перемогли артисти з Азербайджану, Бельгії, Ізраїлю, Кіпру, Литви, Мальти, Норвегії, Росії, України та Швеції. Завершився конкурс для представників Австралії, Ірландії, Північної Македонії, Румунії, Словенії та Хорватії. У статті «"Євробачення", перший півфінал: оце так рівень» Борис Бахтєєв зробив огляд виступів та занурився в історію конкурсу.

У другому півфіналі фіналістами стали представники з з Албанії, Болгарії, Греції, Ісландії, Молдови, Португалії, Сан-Марино, Сербії, Фінляндії та Швейцарії. За бортом залишилися представники Австрії, Грузії, Данії, Естонії, Латвії, Польщі та Чехії. Борис Бахтєєв вважає, що другий півфінал «Євробачення» спокійніший й ліричніший за перший.

У фіналі Tayanna оголосить результати голосування національного журі України. Додамо, команда «UA: Першого» зняла документальний проєкт про солістку гурту Go_A Катерину Павленко, де вона розповіла про своє непросте дитинство, стосунки з батьками, хвороби, несумісні з життям, та переїзд у Київ і співпрацю з Go_A.

20 травня переможець «Євробачення-2019» Данкан Лоренс отримав позитивний тест на коронавірус і не зможе виступити у фіналі та передати переможцю «Євробачення-2021» кришталевий мікрофон – символ конкурсу.

21 травня 2021



RATVODДата: Неділя, 23.05.2021, 10:27 | Повідомлення # 75
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Дитяче «Євробачення» відбудеться у Парижі


Фото: сайт ebu.ch

Конкурс із листопада перенесли на грудень.


Європейська спілка мовників (ЄМС, EBU) та її член суспільний мовник Франції France Télévisions повідомили, що Париж стане офіційним містом-господарем цьогорічного дитячого «Євробачення».

Про це йдеться на сайті ЄМС.

Після перемоги співачки Валентини, яка представляла Францію на дитячому «Євробаченні- 2020» у Польщі, France Télévisions організує конкурс на острові Іль Сеген на заході Парижа. Для Франції це була перша перемога на дитячому «Євробаченні».

У дитячому конкурсі немає такого правила, як у дорослому, що та країна, яка перемогла, приймає наступне «Євробачення». Це визначають представники ЄМС спільноь з партнерами. Щороку місто-господаря оголошують у травні під час «Євробачення».

Юніорське «Євробаченні», в якому можуть брати участь діти віком 9-14 років, відбудеться у неділю, 19 грудня. У попередні роки конкурс проходив у другій половині листопада.

У 2020 році дитячий конкурс, який організував польський мовник TVP у Варшаві, подивилися 32 мільйони глядачів.

За словами керівниці відділу естради та розваг у France Télévision, глави французької делегації на дитячому «Євробаченні-2020» Олександри Редде-Аміель, у грудні 2021 року Франція вперше за 43 роки прийме «Євробачення».

Нагадаємо, на дитячому «Євробаченні-2020» представниця Франції Valentina перемогла з піснею J'imagine («Я уявляю»). Вона отримала найбільшу кількість балів — 200. Франція брала участь у пісенному конкурсі четвертий раз. Конкурс відбувся дистанційно за участі 12 країн. Суспільне транслювало дитяче «Євробачення» на кількох платформах одночасно.

У грудні 2020 року стало відомо, що дитяче «Євробачення» у 2021 році відбудеться у Франції. У дитячому конкурсі немає такого правила, як у дорослому, що та країна, яка виграла, стає господарем наступного «Євробачення».

22 травня 2021



Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024