FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 17:28

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 6 з 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
RATVODДата: Вівторок, 12.05.2009, 20:27 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Конкурси. Фестивалі. Телешоу.



RATVODДата: Неділя, 23.05.2021, 10:43 | Повідомлення # 76
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Євробачення-2021» виграла Італія:

гурт Måneskin з піснею «Zitti E Buoni»



ANDRES PUTTING, EBU

Україна посіла п'яте місце.


22 травня у Роттердамі відбувся фінал 65-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2021», на якому переміг італійський гурт Måneskin з піснею «Zitti E Buoni».

Гурт Måneskin набрав найбільше балів серед 26 конкурсантів із різних країн – 524 бали (національні журі дали 206 балів, глядачі дали 318 балів) і вперше з 1990 року приніс Італії перемогу на «Євробаченні».


Фото: фейсбук-сторінка Євробачення


В Україні «Євробачення» транслювали - Суспільний мовник (на «UA: Першому», радіо «Промінь» і цифрові платформи - коментував Тімур Мірошниченко) та комерційний канал СТБ (коментував Сергій Притула).

У результаті голосування підсумовувалися оцінки національних журі 39 країн, які голосували на генеральній репетиції, та глядачів, які надсилали SMS-повідомлення. Україна не могла голосувати за гурт Go_A. Наприкінці шоу кожна з країн у прямому включенні оголошувала бали нацжурі.

Ведучими були Шанталь Янзен, Едсилія Ромблі та Ян Сміт, Ніккі де Ягер.

Фаворитами журі стали Швейцарія – Gjon's Tears з піснею «Tout l’Univers» (267 балів), Франція – Барбара Праві з піснею «Voilà» (248 балів) і Мальта – Дестіні з піснею «Je Me Casse» (208 балів).

Україна отримала від національного журі Ізраїлю 4 бали, від Мальти – 5 балів, від Естонії – 4 бали, від Азербайджану – 6 балів, від Норвегії – 3 бали, від Італії – 1 бал, від Греції – 1 бал, від Латвії – 7 балів, від Ірландії – 6 балів, від Бельгії – 10 балів, від Німеччини – 5 балів, від Австралії – 5 балів, від Португалії – 2 бали, від Ісландії – 3 бали, від Румунії – 5 балів, від Грузії – 7 балів, від Литви – 12 балів, від Швеції – 8 балів і від Нідерландів – 3 бали.

У результаті гурт Go_A отримав від національних журі 97 балів і посів 9-те місце. Національне журі України дало 12 балів Італії.

Глядачі найбільше балів дали Італії – гурт Måneskin з піснею «Zitti E Buoni» (318 балів).

Україна отримала від глядачів 267 балів, загалом 364 бали і посіла п'яте місце.



Учасники гурту Måneskin вокаліст Даміано, басистка Вікторія, гітарист Томас і ударник Ітан знайомі з середньої школи, але створили Måneskin у 2015 році. Брали участь в шоу X-Factor.



Загальні бали журі і глядачів



Бали національних журі 39-ти країн



Бали національного журі України, оголошувала співачка Tayanna



Бали глядачів України




Через карантинні обмеження у концертний зал Ahoy Arena допуслити 3 500 тисячі глядачів, продали 20% квитків тільки тим, хто купував на шоу у 2020 році. У залі фани перебували без масок і не всі дотримувалися дистанції у 1,5 метра. Згідно з умовами, всі відвідувачі повинні мати негативний тест на коронавірус, зроблений не раніше ніж за добу до події; глядачів просили пройти ще один (безкоштовний) тест через п'ять днів після заходу; перед відвідуванням конкурсу глядачі мали відповісти на питання через спеціальний додаток. Ті, у кого є симптоми коронавірусу, мали залишатися вдома; у залі мали були лише сидячі місця, розташовані з дотриманням соціальної дистанції; глядачів просили приходити на конкурс і йти з нього згідно зі спеціально встановленими часовими інтервалами; відвідувачі мали носити маски, коли залишали свої місця в залі (наприклад, якщо йшли до вбиральні).



Всі конкурсанти натомість мусили бути у масках до виходу на сцену. Закордонним учасникам «Євробачення-2021» рекомендували дотримуватися карантину протягом 5 днів перед вильотом до Нідерландів, і вони повинні були надати негативний тест на COVID-19 щонайбільше за 72 години до польоту.



У Нідерландах делегації повинні були перебувати у своєму готелі і могли відвідувати лише репетиції, живі шоу та інші заходи, пов'язані з програмою, які відбуватимуться в арені Ahoy в Роттердамі. При тому двоє учасників гурту з Ісландії захворіли на коронавірус, через що не виступали наживо, у другому півфіналі та у фіналі транслювали запис репетиції. Також негативний тест отримав переможець «Євробачення-2019» Данкан Лоренс.

Нагадаємо, «Євробачення» відбувалося щорічно з 1956 року, через пандемію коронавірусу конкурс 2020 року скасували. Україну мав представляти гурт Go_A з піснею «Соловей». Більшість із країн-учасниць залишили своїх представників на 2021 рік. Національна суспільна телерадіокомпанія України вирішила, що Go_A залишиться представляти країну у 2021. Гурт написав нову конкурсу пісню «Shum».

У у першому півфіналі «Євробачення-2021» перемогли артисти з Азербайджану, Бельгії, Ізраїлю, Кіпру, Литви, Мальти, Норвегії, Росії, України та Швеції. Завершився конкурс для представників Австралії, Ірландії, Північної Македонії, Румунії, Словенії та Хорватії. У статті «"Євробачення", перший півфінал: оце так рівень» Борис Бахтєєв зробив огляд виступів та занурився в історію конкурсу.

У другому півфіналі фіналістами стали представники з з Албанії, Болгарії, Греції, Ісландії, Молдови, Португалії, Сан-Марино, Сербії, Фінляндії та Швейцарії. За бортом залишилися представники Австрії, Грузії, Данії, Естонії, Латвії, Польщі та Чехії. Борис Бахтєєв вважає, що другий півфінал «Євробачення» спокійніший й ліричніший за перший.

23 травня 2021



RATVODДата: Середа, 26.05.2021, 23:03 | Повідомлення # 77
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Гурт Go_A з піснею Shum

посів перше місце чарту Spotify



Фото: фейсбук Go-A Band

Конкурсна пісня Shum, яку гурт Go_A виконав на «Євробаченні-2021»,

посіла місце у рейтингу світових трендів.


Пісня Shum гурту Go_A, який представляв Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2021», посіла перше місце в чарті стрімінгового сервісу Spotify.

Про це музиканти повідомили на своїй сторінці у Facebook із посиланням на дані чарту Spotify Viral 50.

«Топ 1 у Spotify. Shum вийшов на 1 місце у рейтингу світових трендів! Продовжуємо Шуміти», – прокоментував гурт.

Пісня Shum очолює рейтинг Viral 50. Переможці «Євробачення-2021» гурт Måneskin посіли четверте місце.

Spotify є одним з найпопулярніших інтернет-сервісів потокового аудіо.



Shum – перша україномовна пісня, що потрапила у глобальний чарт Spotify Tор 200.

За результатами фіналу «Євробачення-2021» гурт GO_A посів п'яте місце, згідно з глядацьким голосуванням – друге місце, за оцінками журі – дев’яте місце. Переможцем став італійський гурт Måneskin, який у глядацькому голосуванні посів перше місце, а за оцінками журі – четверте.

26 травня 2021



RATVODДата: Четвер, 27.05.2021, 20:32 | Повідомлення # 78
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Організатори «Євробачення-2021»

покажуть два онлайн-концерти



Фото: сайт EBU / Andres Putting

Онлайн-концерти складатимуться із записів, які робили
учасники на випадок скасування конкурсу офлайн.


28 і 29 травня відбудуться онлайн-концерти, на яких прозвучать виступи учасників «Євробачення-2021», які ті записували на випадок, якщо конкурс не зможе пройти в офлайн-форматі.

Таким чином організатори «Євробачення-2021» вирішили продовжити конкурс, йдеться на сайті «Євробачення».

28 травня покажуть виступи півфіналістів, які не пройшли у фінал. 29 травня відбудеться аналог фіналу з виступів фіналістів.



Нагадаємо, «Євробачення-2021» відбулося в Роттердамі 18 травня (перший півфінал), 20 травня (другий півфінал) і 22 травня (фінал).

За результатами голосування у фіналі «Євробачення-2021» гурт Go_A посів п'яте місце, згідно з глядацьким голосуванням – друге місце, за оцінками журі – дев’яте місце. Переможцем став італійський гурт Måneskin, який у глядацькому голосуванні посів перше місце, а за оцінками журі – четверте.

27 травня 2021



RATVODДата: Понеділок, 30.08.2021, 14:36 | Повідомлення # 79
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Суспільне і СТБ завершують співпрацю у проведенні

нацвідбору на
«Євробачення». НСТУ шукає нових партнерів



Фото: Олени Зашко

Суспільний мовник відкритий до переговорів з іншими медіа групами.


Телеканал СТБ і Суспільний мовник завершують співпрацю у проведенні національного відбору представника України на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення».

Про це повідомила пресслужба СТБ на сайті телеканалу.

За іноформацією СТБ, Суспільний мовник ухвалив рішення надалі проводити національний відбір на «Євробачення» самостійно. У Національній суспільній телерадіокомпанії України цей факт спростували. Член правління НСТУ, відповідальний за телебачення, Ярослав Лодигін сказав, що Суспільний мовник у ході перегорів із СТБ не дійшов згоди щодо взаємодії.

«Ми відкриті до пропозицій щодо співпраці з іншими медіагрупами, розпочинаємо переговори. Про самостійне проведення нацвідбору наразі не йде мова, але ми цього не виключаємо, якщо не знайдемо нових партнерів», – зазначив Ярослав Лодигін.

Керівниця нацвідбору Наталя Франчук розповіла, що за шість років команда СТБ відкрила багато нової української музики, запалила нові імена, показала нові музичні стилі. « Ми віддаємо нацвідбір на високій ноті і бажаємо йому зберегти цю планку. Спасибі команді, Сергію Притулі, Руслану Квінті, Кості Меладзе і всім членам журі за те, що жили цим проєктом разом з СТБ», ― зазначила вона.

Як писав сайт «Детектор медіа», телеканали «UА:Перший» та СТБ у 2015 році досягли домовленості про партнерство на три роки у проведенні національного відбору учасника від України на «Євробачення». Перший спільний нацвідбір канали провели у 2016 році. СТБ взяв на себе проведення всеукраїнських кастингів, організацію півфіналів, постановки номерів всім учасникам фіналу відбору, проведення прямих ефірів. За умовами співпраці «UА:Перший» платив Європейській спілці мовників за ліцензію та СТБ за організацію та проведення відборів. СТБ за власною ініціативою вирішив надавати переможцю нацвідбору допомогу в підготовці до великого «Євробачення» і створення конкурсного номера «під ключ».

Читайте також: Суспільне оголошує нацвідбір на Дитяче Євробачення-2021

» У 2018 році телеканал СТБ разом із «UA:Першим» вперше транслювали міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2018» у Лісабоні (Португалія). Це тривало до 2021 року включно.

» У жовтні 2018 року «UA: Перший» і СТБ продовжили договір про співпрацю з проведення нацвідбору на «Євробачення» та уклали трирічний меморандум (до 2021 року включно).

» У березні 2020 року через пандемію коронавірусу березня «Євробачення-2020» скасували. Гурт Go-A залишився представляти Україну на «Євробаченні-2021», нацвідбору не було.

» На початку 2021 року між НСТУ і СТБ тривали переговори щодо продовження співпраці. Суспільна компанія хотіла повернутися до умов першого договору, згідно з якими СТБ проводить нацвідбір і обидва телеканали його транслюють, право ж показувати великий конкурс залишалося тільки за Суспільним. СТБ наполягало на тому, щоб продовжити транслювати велике «Євробачення».

30 серпня 2021

RATVODДата: П`ятниця, 08.10.2021, 14:51 | Повідомлення # 80
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Євробачення-2022» відбудеться в Турині


Фото: Fabio Fistarol

Проводити «Євробачення-2022» претендувало 17 італійських міст.


66 -й Міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2022» відбудеться в італійському місті Турин, яке перемогло на конкурсі 16 інших міст-претендентів.

Про це повідомив сайт «Євробачення».

Місто-господаря обирали організатори конкурсу – Європейська спілка мовників та суспільний мовник Італії Rai.

За словами виконавчого керівника конкурсу «Євробачення» Мартіна Естердала, Турин перевищує всі вимоги, необхідні для проведення глобальної події такого масштабу як «Євробачення». Цьому є свідчення проведення зимових Паралімпійських ігор 2006 відбулись у Турині.

Перший півфінал «Євробачення-2022» пройде в спортивно-концертній арені «Паласпорт-Олімпіко»10 травня, другий півфінал – 12 травня, фінал – 14 травня.

Турин стане третім італійським містом, де відбудеться «Євробачення» після Неаполя (1965) та Риму (1991). Це буде перший конкурс «Євробачення», який відбудеться в Італії за останні 30 років.

Нагадаємо, на «Євробаченні-2021» у Роттердамі переміг італійський гурт Måneskin з піснею «Zitti E Buoni». Представник України гурт Go_A посів п'яте місце.

08 жовтня 2021



RATVODДата: Середа, 11.05.2022, 11:21 | Повідомлення # 81
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Україна пройшла до фіналу Євробачення-2022



Європа почує трек Stefania від Kalush Orchestra ще раз!




Kalush Orchestra обіцяють розіграти нагороду за перемогу на Євробаченні
на благодійному аукціоні, якщо переможуть
RATVODДата: Неділя, 15.05.2022, 09:29 | Повідомлення # 82
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Україна перемогла на Євробаченні-2022

Kalush Orchestra зайняли перше місце




Переможцем Євробачення-2022 стали Kalush Orchestra з піснею Stefania.
Вони отримали 192 балів від журі та 439 балів від глядачів.


У Турині завершився пісенний конкурс Євробачення 2022. До фіналу потрапили 25 країн, Росія цьогоріч участі в конкурсі не приймала через війну, розв'язану в Україні.

Kalush Orchestra після виступу на Євробаченні закликав врятувати Маріуполь і "Азовсталь" — ідеться про українських військових, які попри блокування армією РФ, відсутність провізії, медикаментів, достатньої зброї, тримають оборону на підприємстві "Азовсталь". Там є сотні поранених, Росія наразі відмовляється від евакуації, або екстракції військовослужбовців.

"Я прошу кожного з вас, будь ласка, допоможіть українському Маріуполю, допоможіть Азовсталі прямо зараз!" — закликав Олег Псюк зі сцени Євробачення в Італії.

Політичні висловлювання на "Євробаченні" заборонені. Але організатор конкурсу — Європейський мовний союз — повідомив: "Ми розуміємо глибокі почуття навколо України в цей момент і вважаємо, що заяви Kalush Orchestra та інших виконавців, які висловлюють підтримку українському народу, мають гуманітарний, а не політичний характер", передає DW з посиланням на dpa.

Виступ переможців Євробачення-2022:



Під час оголошення перемоги України коментатор українського стріму Тімур Мірошниченко не міг стримати емоцій. За його словами, ця перемога присвячена пам’яті усіх, хто загинув у війні за Україну.



Як проголосували національні журі


Традиційно результати голосування оголошують в два етапи. Спочатку свої оцінки виставляють національні журі країн-учасників, а потім до них додаються голоси глядачів.

Максимальну кількість балів — 12 — Україні подарували Польща, Молдова, Литва, Румунія, Латвія.



Лідером за результатами голосування національних журі стала Велика Британія. Музикант Сем Райдер з піснею SPACE MAN набрав 283 балів. Україна зайняла четверту сходинку.


Результати голосування журі


Наші музичні експерти віддали найбільшу оцінку в 12 балів Великій Британії. Від України найкращого виконавця Євробачення у 2022 році обирали:

Вадим Лисиця — український продюсер, саунд-продюсер, аранжувальник, звукорежисер, музичний продюсер телевізійного шоу Х-Фактор (9 та 10 сезон);
Андрій Капраль — співак, соліст вокальної формації "Піккардійська терція", аранжувальник, автор пісень, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка в галузі музичного мистецтва, заслужений артист України;
Ірина Федишин — українська попвиконавиця, популярна співачка, учасниця та переможниця багатьох вокальних шоу;
Андрій Яцків — мультиінструменталіст, диригент, художній керівник Академічного інструментального ансамблю "Високий Замок" Львівської національної філармонії, отримав відзнаку Gremmy як продюсер за найкращий саундтрек 2019 року до серіалу "Чорнобиль".
Лук’ян Галкін — український кінознавець та кінокритик, викладач Національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, виконавчий продюсер телеканалу UA: КУЛЬТУРА, головний редактор та співзасновник інтернет-медіа Moviegram, лектор освітніх заходів з питань кіно.

Як голосували глядачі


Остаточного переможця конкурсу визначило голосування глядачів. Україна отримала від глядачів 439 балів, які стали вирішальними для перемоги Kalush Orchestra.


Переможцями Євробачення-2022 стали представники України Kalush Orchestra


Команда Суспільне Культура вітає переможців і дякує за гідне представлення України на Євробаченні-2022!


Україна перемогла на Євробаченні-2022 — Kalush Orchestra зайняли перше місце


Олеся Котубей

15 травня 2021

RATVODДата: Вівторок, 20.12.2022, 00:20 | Повідомлення # 83
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Переможцем нацвідбору на «Євробачення»-2023

став гурт Tvorchi




Через війну росії проти України фінал проходив у приміщенні
на глибині 90 метрів під землею.


Голосування глядачів було тільки у додатку «Дія».

17 грудня, Україна обрала представника у пісенному конкурсі «Євробачення»-2023. Ним став гурт Tvorchi з піснею «Heart of Steel» («Серце зі сталі»).

Їм дали 9 балів члени журі і 10 балів глядачі.

Tvorchi — електронний гурт з Тернополя, його заснували у 2018 році саунд-продюсер Андрій Гуцуляк та [b]вокаліст Джеффрі Кенні[/b]. Хлопці не є професійними музикантами, навчалися на фармацевтів.



Андрій Гуцуляк та Джеффрі Кенні познайомилися випадково, коли Андрій підійшов до Джеффрі на вулиці, щоб перевірити свій рівень англійської мови та поспілкуватись. Знайомство переросло у спіпрацю: українець став музичним продюсером, а нігерієць — автором текстів та вокалістом, пише «Вікіпедія».

Гурт брав участь у національному відборі 2020 року. Тоді це завершилося скандалом і обіцянкою учасників, що більше вони претендувати на участь у «Євробаченні» не будуть.

У цьогорічному фіналі нацвідбору брали участь 10 конкурсантів: Moisei — «I'm Not Alone», OY Sound System — «Ой, тужу», Demchuk — «Alive», Jerry Heil — «When God Shut the Door», Fiinka — «Довбуш», Krutь — «Колискова», Tember Blanche — «Я вдома», Angelina — «Stronger», 2Tone — «Квітка» і Tvorchi — «Heart of Steel».

Суспільне вело пряму трансляцію на різних платформах. Через війну Росії проти України фінал проходив в укритті на глибині 90 метрів під землею.

Ведучими були Тімур Мірошниченко, Катерина Павленко та Злата Оґнєвіч. До складу журі увійшли Тарас Тополя, Джамала та Юлія Саніна.

Переможця фіналу нацвідбору на «Євробачення»-2023 визначали журі (50%) та глядачі (50%). Глядачі могли голосувати тільки у додатку «Дія». Вперше голосування було безкоштовним.

Тарас Тополя оголосив найнижчі бали журі: 1 бал – Moisei, 2 бали – Tember Blanche, 3 бали – Angelina, 4 бали – 2Tone.

Джамала оголосила: 5 балів – OY Sound System, 6 балів – Demchuk, 7 балів – Fiinka.

Юлія Саніна назвала найвищі бали: 8 балів – Jerry Heil, 9 балів – Tvorchi, 10 балів – Krutь.

У «Дії» проголосували 166 762 тисячі користувачів додатку, відповідаючи на запитання «Хто представить Україну на Євробаченні 2023?»

Глядачі дали такі бали: 1 бал – Angelina, 2 бали – OY Sound System, 3 бали – Tember Blanche, 4 бали – Demchuk, 5 балів – 2Tone, 6 балів – Moisei, 7 балів – Fiinka, 8 балів – Krutь, 9 балів – Jerry Heil, 10 балів – Tvorchi.


Фото Світлани Остапи


Музичний продюсер нацвідбору на «Євробачення»-2023 – Дмитро Шуров (Pianoбой).

Над виробництвом телеверсії фіналу нацвідбору працюватиме переможець мистецького конкурсу — ТОВ «Старлайт Продакшн».



67-ий пісенний конкурс «Євробачення» у травні 2023 року прийматиме Ліверпуль (Велика Британія) від імені України. Український гурт «Калуш Оркестра» став переможцем «Євробачення»-2022, але з міркувань безпеки конкурс вирішили провести в країні, представник якої посів друге місце. Суспільне, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника України, а також забезпечує участь представника України у «Євробаченні».

17 грудня 2022

Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Відпочинок. Дозвілля. Цікавинки. » Конкурси. Фестивалі. Телешоу.
  • Сторінка 6 з 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024