FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 08:14

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Розмови на різні теми » Розмови на різні теми
Розмови на різні теми
marsДата: Неділя, 03.05.2009, 09:17 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Розмови на різні теми

DMishaДата: Понеділок, 18.06.2018, 11:23 | Повідомлення # 151
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Війна неминуча? - З'явилися тривожні дані про ситуацію з ядерним озброєнням у світі

Загальна кількість одиниць ядерної зброї у світі скорочується, проте всі без винятку ядерні держави займаються його модернізацією.



Вони не готові в найближчому майбутньому відмовитися від нього, йдеться у доповіді про становище з ядерними озброєннями, опублікованому Стокгольмським міжнародним інститутом дослідження проблем миру (СІПРІ)

За його даними, на початок 2018 року дев'ять ядерних держав - США, Росія, Великобританія, Франція, Китай, Індія, Пакистан, Ізраїль і КНДР - володіли 14 тис. 465 одиницями атомної зброї, що на 470 одиниць менше за відповідний показник на початок 2017 року (14 тис. 935).

Хоча ядерні арсенали інших країн значно менші, всі вони також займаються їх вдосконаленням і розміщенням або заявляють про подібні наміри. Індія і Пакистан розширюють свій потенціал на складах і працюють над новими системами доставки наземного, морського і повітряного базування.

Китай також продовжує модернізацію наявних систем доставки і поступово нарощує свій ядерний арсенал.

Опублікував: Олег Устименко


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 20.06.2018, 17:35
DMishaДата: Середа, 20.06.2018, 17:13 | Повідомлення # 152
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
КСУ принял окончательное решение по отмене депутатской неприкосновенности


Конституционный Суд Украины признал законным решение о снятии депутатской неприкосновенности, мало того, коллегия судей утверждает, что это не привилегия народного депутата, а просто предостережение о вмешательстве в его работу



Конституционный Суд Украины признал законным решение о снятии депутатской неприкосновенности, мало того, коллегия судей утверждает, что это не привилегия народного депутата, а просто предостережение о вмешательстве в его работу. По решению КСУ от 19 июня депутатская неприкосновенность может быть ликвидирована до 2020 года. Дело в том, что судьи признали полностью законным такое нововведение.

Они сообщили, что неприкосновенность народного депутата не должна быть его личным превосходством перед другими людьми. Это понятие гарантирует полную защиту от вмешательства посторонних в работу политиков.
На официальном портале КСУ опубликовано документ с заключительным вердиктом относительно неприкосновенности.

Петр Порошенко ранее сообщил, что с народного депутата нужно снять как неприкосновенность, так и то, чтобы политики могли предстать перед судом.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 20.06.2018, 17:34
vasjabrДата: П`ятниця, 22.06.2018, 14:45 | Повідомлення # 153
знаток

Країна:
повідомлень: 48
Статус: Оффлайн
Google не хоче прокладати маршрут Ростов-на-Дону - Севастополь через новий Кримський міст... Воно й не дивно!



https://routes.votpusk.ru/route.asp?i=10897


ORTON 7010CX, LEMBERG 2000,S8180 Vu Solo 4,8*E, 13*E, 4*W
---------------------------------------
"Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!"
DMishaДата: Неділя, 15.07.2018, 14:13 | Повідомлення # 154
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
У прагненні великого дива для маленької країни: Президент Хорватії стала секс-символом ЧС-2018

Вихід Хорватії в фінал чемпіонату світу 2018 викликав справжній фурор - історичне досягнення для країни, від якої майже не очікували виходу в фінал.



Однак є в цьому святі своя незвичайна родзинка - "Картатих" постійно підтримує їх президент! Лідер Хорватії Колінда Грабар-Кітарович й раніше дивувала багатьох, але зараз їй підкоряється весь футбольний світ.

Якщо коротко для знайомства - 50-річна Грабар-Кітарович більшу частину життя займалася політикою і домоглася висот не тільки в Хорватії, а й на міжнародній арені (наприклад, входить до керівного складу НАТО). З лютого 2015 го - президент Хорватії, раніше будучи її міністром закордонних справ і європейської інтеграції.

А зараз ця "хорватська Меркель" не просто приїхала на один-два матчі ЧС подивитися футбол через товсте скло ВІП-ложі - вона танцями святкує перемогу в чвертьфіналі прямо в роздягальні з командою, фотографується з уболівальниками (навіть з казахськими) і сидить на секторі з фанатами!

Власне, до матчу 1/4-й про футбольні пристрасті Грабар-Кітарович мало хто знав, поки вона не з'явилася на самому ЧС. Її тріумф - матч Хорватії та Росії, де балканці обіграли росіян в серії пенальті. Традиційно вона дивилася матч у ВІП-секторі, в компанії російського прем'єра Дмитра Медведєва. Але якщо той виглядав традиційно і понуро в повсякденному строгому костюмі, то Колінда ледь не виблискувала в футболці збірної.

Але емоції від успіху Хорватії таки добили і до ВІП-ложі, тому Кітарович не втрималася і тріумфально схопилася над Медведєвим (який, схоже, здорово здивувався такому).

Однак піком популярності Грабар-Кітарович стало відео, де хорватський президент завітала прямо в роздягальню і привітала команду - обняла кожного футболіста і працівника збірної, а також здорово пострибала в тріумфальному танці.

Звичайно, все може виглядати як звичайна PR-акція - політики іноді йдуть на такі вчинки заради позитивного іміджу. Але це не той випадок. По-перше, зустріч Кітарович зі збірною сталася лише в чвертьфіналі (а не після фіналу або півфіналу), де градус перемоги не настільки великий, щоб витрачати на це час. А по-друге, Грабар-Кітарович не прилетіла саме на цей поєдинок в розрахунку на перемогу над Росією - президент прибула на ЧС як приватна особа літаком економ-класу і дивилася матч Данія - Хорватія просто з трибун з іншими вболівальниками (ну хіба таке можливо взагалі?).

Після одного з матчів сфотографуватися з Коліндою змогли навіть казахські (!) вболівальники, які приїхали на ЧС. "Вона сама до нас спустилася. Йшла до хорватських уболівальників, ми опинилися між ними і нею. Охорона спробувала нас зупинити, але вона поглядом "відвела" їх", - розповіли казахи.

Взагалі ж Коліндою Грабар-Кітарович захоплюються в Хорватії вже не один рік. Мало того, що вона перша жінка-президент в історії країни, так ще і "спортсмен-комсомолець" в найкращому сенсі цього виразу. Скромна і без понтів, елегантна, не з багатої-мажорній сім'ї, своя людина в НАТО і в народі.

Коли Грабар-Кітарович стала президентом, місцеві ЗМІ тут же прославили нового лідера справжньою красою в її виконанні. Благо, Колінді є чим пишатися не тільки в плані внутрішніх якостей.

Але взагалі не варто вважати, що Грабар-Кітарович - публічна секс-бомба або любить показуватися на камеру в такому образі. У Колінди вже майже 20 років є сім'я і двоє дітей, а сама вона досить рідко потрапляє не в політичні видання.

Взагалі ж поява Грабар-Кітарович на чемпіонаті світу і такий жвавий інтерес до футболу - НЕ новизна. Президент Хорватії раніше відвідувала матчі клубного футболу, "підтоплюючи" за Динамо Загреб, а також волейбольні та баскетбольні зустрічі хорватських збірних....

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 15.07.2018, 14:46
DMishaДата: Понеділок, 16.07.2018, 15:22 | Повідомлення # 155
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
"Чемпіонат ганьби завершено. Ганьба триває", - Портников



"Президент Росії, над яким старанна охорона відкрила парасольку, і президенти Франції і Хорватії, що намокли під проливним дощем - це, мабуть, найяскравіша картинка Чемпіонату світу з футболу в Росії", - пише у своєму блозі політолог Віталій Портников і продовжує:

"Голи, пенальті, радість переможців - все це забудеться вже за кілька днів, як забуваються будь-які футбольні події. У свідомості фанатів їх витіснять нові матчі, нові голи, нові герої. Для того і вигадано футбол, цю бездоганну машину генерації видовищ і заробляння великих грошей на маленькому м'ячі і первісних інстинктах людства.

У пам'яті залишиться саме цей дощ ганьби. У пам'яті залишиться мерзенна послужливість чиновників з ФІФА, які вже не знали чим догодити збожеволілим господарям чемпіонату. У пам'яті залишиться несподівана російська істерика з приводу невинного хорватського відео зі словами «слава Україні!». Істерика, яка ще раз показала, що російську владу та її прихильників цікавить тільки війна, а не футбол. Що ненависть для неї - це почуття, яке витісняє будь-яку пристойність навіть у дні, коли в Росії було наказано імітувати миролюбність і радість.

Я не стану дорікати світовим лідерам за те, що вони відвідували Росію в дні ігор. Політик просто зобов'язаний бути зі своїм електоратом у хвилини найбільшого торжества обивателів.

Справа не в самих візитерах. Справа в тому, що Путіну взагалі подарували цей чемпіонат. Дозволили Росії продемонструвати, що ніякі війни та вбивства, ніяке порушення міжнародного права не відбивається на репутації. Дозволили корумпованій російській владі заробити на своїх співгромадянах, чергового разу обікрасти їх на будівництві інфраструктури. Чемпіонат тільки закінчений, а спортивні об'єкти в російських містах вже руйнуються, "сповзають", розвалюються на частини. І це лише початок. Велика частина того, що побудовано за часів Путіна, рано чи пізно впаде і відбере життя у багатьох невинних людей. Путінська Росія - молох смерті. І для сусідів Росії, і для самих жителів цієї нещасної агресивної країни.

Чемпіонат ганьби закінчено. Але ганьба триває. Сьогодні непередбачуваний, екстравагантний і некомпетентний Дональд Трамп зустрічається із Володимиром Путіним в Гельсінкі. Сподіваюся, він там не вимокне".

Нагадаємо, сьогодні, 16 липня, відбудуться переговори президентів США Дональда Трампа і РФ Володимира Путіна в Гельсінкі (Фінляндія). Трамп має намір обговорити з Путіним нерозповсюдження ядерної зброї, порушити питання України та Сирії, а також втручання РФ у вибори в США.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Понеділок, 16.07.2018, 15:27
DMishaДата: П`ятниця, 27.07.2018, 14:09 | Повідомлення # 156
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українці зможуть побачити "кривавий" Місяць

У п'ятницю, 27 липня, в Україні можна буде спостерігати унікальне місячне затемнення.



Нинішнє затемнення - найтриваліше за останні сто років.
В Україні космічне видовище почнеться о 22:30 і відбуватиметься ще протягом близько 2 годин - українці
зможуть спостерігати його до 00:14. За всесвітньо координованим часом воно розпочнеться о 19:30.


Крім України, в ніч на 28 липня затемнення можна буде побачити в Східній Африці, на Близькому Сході, в Індії і на заході Китаю. Звідти буде відкриватися кращий вигляд. Однак спостерігати за космічним явищем можна буде також з решти Африки, з Європи, інших частин Азії, з Австралії і східної частини Південної Америки.

Повністю пропустять кривавий Місяць жителі Північної Америки і Гренландії.

На відміну від сонячного, спостерігати за місячним затемненням абсолютно безпечно. Побачити Місяць можна і неозброєним оком, проте варто взяти бінокль для більш яскравих вражень. Крім того, щоб насолодитися затемненням в повній мірі, краще втекти від міського освітлення. У великих містах контраст між небом і Місяцем набагато менший.

Єдине, що може перешкодити українцям, - негода. Так, 27 липня хмари повністю закриють західні області України, а ось в інших - хмарно з проясненнями, тому можна сподіватися на милість природи. Однак, якщо вона все ж підведе, завжди можна включити пряму трансляцію.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 27.07.2018, 14:23
DMishaДата: Неділя, 29.07.2018, 21:01 | Повідомлення # 157
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
DMishaДата: Субота, 18.08.2018, 09:54 | Повідомлення # 158
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Сучасним людям загрожує те саме:

Вчені з'ясували, що стало причиною загибелі цивілізації майя


Засуха стала причиною скорочення населення на 90%.
Ті, що вижили не змогли зберегти розвинену інфраструктуру міст.




Вчені з Великобританії і США дали відповідь на питання, що погубило цивілізацію майя.


Відомо, що цивілізації майя була знайома писемність, математика, астрономія та архітектура, майя мали свій календар. Починаючи з 900 року н.е., якась катастрофа викликала стрімке скорочення населення на американському континенті.

Висувалися версії про епідемію, війни, виснаженні земель і джерел прісної води. Останню версію підтвердили вчені. Були досліджені відкладення гіпсу і вміст ізотопів кисню в осадових породах на дні озера Чічанчанаб, що на півострові Юкатан: важчі ізотопи випаровуються повільніше і зростання їх кількості говорить про посуху.

Були встановлені два періоди аномальної посухи: 750-850 р.р. і 950-1050 р.р.

"Ми знаємо, що крах цивілізації Майя настав приблизно в дев'ятому столітті нашої ери - після того, як найбільші міста Майя були покинуті жителями.
Головна причина колапсу - посуха, викликана як природними кліматичними змінами, так і перенаселенням міст", - розповів керівник наукової групи Ніколас Еванс.

Засуха стала причиною скорочення населення на 90%. Ті, що вижили не змогли зберегти розвинену інфраструктуру міст і поступово на їх місці виросли джунглі.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 19.08.2018, 10:56 | Повідомлення # 159
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
"Одной ракеты достаточно, чтобы взять под контроль Крым и Азовское море"

Заявлена дальність польоту нової української ракети до цілі становить 300 км. Але це - конвенційна дальність, а ходять чутки про те, що невеликі маніпуляції можуть розширити бойовий радіус до 500 км.



"Давно это было, уже лет 10-15 назад. В одном чисто академическом споре возник вопрос о том, зачем вообще нужны атомные подводные ракетоносцы. Простой ответ можно найти на просторах Сети, но суть спора была чисто дилетантской и потому – предполагающей задавать странные вопросы. Это как раз был тот вариант, когда лучше с умным потерять, чем с дураком – найти. Все началось с того, что человечество истратило на ядерное оружие гигантские суммы и в результате получило инструмент, с помощью которого невозможно получить победу в том классическом варианте"

"В самом деле, эпоха быстрого наращивания ядерных вооружений пришлась на противостояние совка и США. По сути – это была гонка, в которой то одна, то другая сторона вырывалась вперед и отстающая сторона всячески старалась добиться паритета. Сначала гандикап оказался у США, а потом совок опередил Штаты по мощности термоядерных устройств, которые были испытаны в натуре.

Только много позже стало понятно, что Штаты просто остановились в наращивании мощности ядерных устройств, поскольку это утратило смысл, а до совка это дошло позже и он успел бахнуть свою "Царь-бомбу", прежде чем и там поняли, что оружие поучилось ущербным.

Цитата
В самом деле победа, как ее понимали военные от Сунь Цзы до фон Клаузевица, состоит в преодолении военного сопротивления противника при овладении его ресурсами, коими является территория, коммуникации, материальные ресурсы, производственные мощности, плодородные земли, умелое население, наконец. То есть, победа является окончанием военной фазы стремления овладеть ресурсами.


Противостояние же совка и Штатов не предполагало джентльменского обмена ядерными ударами в формате, например: не более трех боеголовок по 100 килотонн каждая, и не больше, чем по трем военным объектам. Изначально обе стороны планировали массированное применение ЯО, практически всем уцелевшим арсеналом. Вернее, каждая из сторон полагала, что противник нанесет удар первым, или запустит ракеты для нанесения удара, или начнет действия, которые ведут к применению ЯО и тогда запускается собственная процедура применения ядерного оружия.

Понятно, что основными целями обоих противников как раз и были места базирования или хранения ЯО, а потом – остальная инфраструктура. При этом допускалось, что часть боеголовок противника поразит собственные объекты и потому ответ должен был гарантировать уничтожение противника только частью собственного потенциала, который уцелел от удара противника. В конце концов, мощности ядерного оружия каждой из сторон стало хватать на многократное уничтожение противника или гарантированное уничтожение только частью своего ядерного потенциала.

Однако сами создатели ядерного оружия указали на сопутствующий ущерб, связанный с таким массовым применением ядерного оружия. В случае, если отстреляется только одна сторона и даже не всеми своими ядерными носителями, то как минимум – территория противника станет непригодной для жизни. Ее экономический потенциал будет безвозвратно утерян, а материальные ценности придут в негодность. Территория окажется непригодной для жизни, а население либо погибнет, либо будет поражено как поражающими факторами ЯО, так и вторичными последствиями ядерной бомбардировки. Плюс к этому, такое применение ЯО приведет к глобальным изменениям климата, что станет губительным даже для населения тех частей Земли, куда удары не наносились, в том числе, речь идет и о территории того, кто смог первым отстреляться и не получить удара в ответ.

Цитата
В общем, речь пошла о том, что был утрачен сам смысл ведения ядерной войны, поскольку победителя в ней не будет. То есть, сама идея массированного применения ЯО ушла за грань абсурда и остановилась на какой-то условной точке.


Элемент абсурда содержался и в тех самых ядерных ракетоносцах, с которых и началось описание всей ситуации. Дело в том, что ракеты, стоящие на их борту, прошли свой полный цикл развития и уперлись в грань абсурда. Действительно, когда ракеты морского базирования могли пролететь тысячу-полторы тысячи километров, то имело смысл незаметно подогнать стартовую платформу вплотную к берегам противника и в случае чего – отстреляться по его территории.

Но время шло и ракеты стали летать все дальше и дальше. В один прекрасный момент их возможности по дальности полета стали такими, что они могли отстреляться прямо от своего причала, на собственной базе, и ракетам хватило бы возможностей забросить боеголовку в любую точку земного шара и не важно, с какой стороны ракета прилетит. Так, совковые подводники имели боевые задания отстреляться по Штатам ракетами, которые могли долететь до них через Южный полюс.

Еще раз, подлодке не надо с риском пробираться к берегам противника, она может отстреляться прямо из своей базы и разница в результатах будет минимальной, разве что ракетам понадобится лететь на 15-20 минут дольше, и все.

По большому счету, исчезла даже необходимость прятаться глубоко на дне, в неизвестном месте, чтобы в случае войны, применить ЯО из неожиданного места, все можно сделать без этих "казаков-разбойников". Вот именно это соображение и заставило поставить вопрос о необходимости строительства именно атомных подводных ракетоносцев. Какой смысл тратит 3-5 миллиардов долларов на огромную машину, эффективность стрельбы которой примерно одинакова, как из открытого моря, так и из собственной базы. Если на проблему посмотреть под таким углом зрения, то ответ оказывается не таким очевидным, как это кажется на первый взгляд. Очень похоже на то, что смысл в этой системе вооружений уже постепенно исчезает, поскольку изменились условия применения оружия.

Между прочим, эти мысли приходили в голову многим наблюдателям и в какой-то момент возникло понимание возникшего паритета и необходимости снижения порога убойности арсеналов ЯО. То есть, сегодня мощности арсеналов достаточно для стократного уничтожения всего живого на земле. Но если его (живое) уничтожить всего один раз, то следующие 99 просто никому не нужны и не имеют вообще никакого смысла. Поэтому возникла идея сокращения арсеналов ЯО до каких-то вменяемых величин. Собственно говоря, само ЯО, средства его доставки и масса сопутствующих систем, на которые затрачены триллионы долларов, стали таким себе чемоданом без ручки или инструментом, которым невозможно достичь конкретных результатов, которыми можно было бы воспользоваться.

То есть, речь идет о том, что в какой-то момент может возникнуть ситуация, при которой горы оружия уже не дают какого-то преимущества и не могут являться полноценным инструментом достижения целей.

В Украине формализовалась ситуация, которая обещает стать неким подобием того, что описано выше. Успешно завершился очередной этап испытаний крылатой ракеты "Нептун", которая способна поражать как стационарные, так и мобильные, морские цели. Заявленная дальность полета до цели составляет 300 км. Но это – конвенционная дальность, а ходят слухи о том, что небольшие манипуляции могут расширить боевой радиус до 500 км. Но даже заявленной дальности уже достаточно для того, чтобы взять под полный контроль весь Крым и его побережье и все Азовское море.

Как только ракета пойдет в серию, а это случится очень быстро, то ситуация с оккупированными территориями кардинально изменится. Именно в зоне оккупированных территорий ВСУ будут доступны любые цели. Это значит, что весь российский флот, стоящий в Крыму, и все, что Москва притащила в Азовское море, будет обеспечено средствами поражения с перекрытием. В этом случае, дефилирование серых посудин под андреевским флагом станет рискованной затеей и любимые российскими военными моряками пиратские действия станут сурово наказуемыми. То есть, бряцание оружием уже утратит смысл.

Что особенно важно в этой ситуации, крылатая ракета выйдет сразу в нескольких вариантах базирования: наземном, воздушном и морском, а потому – сюрпризов может принести немало. Это тем более очевидно, что Укроборонпром не раз подчеркивал, что в создании новых систем вооружений наши производители все успешнее используют технологии наших партнеров. То есть, производственники используют материалы, узлы и агрегаты, которые делают оружие куда более эффективным, чем российские разработки, поскольку Залесье никогда не получит возможности использовать этот потенциал. Западные передовые технологии они могут получить исключительно в составе боеприпаса, который прилетит к их военным. Бойцы ЧВК "Вагнер" и группы спецназа ГРУ – близко познакомились с этими технологии в Сирии, под Хишамом и многие остались настолько поражены как технологиями, так и конкретными изделиями, что им пришлось возвращаться домой по частям в коробках, которые доставил почтальон Печкин.

Цитата
Недавно Курт Волкер, в одном из своих интервью, сказал о том, что он очень впечатлен уровнем подготовки ВСУ и их мотивацией. Он заметил, что украинская армия, на сегодняшний день, является одной из самых боеспособных в мире. И еще он сказал, что украинские военные имеют некоторые проблемы с техническим оснащением, но с его слов, с этим Штаты помогали, помогают и будут помогать впредь. И еще он заметил, что Украина имеет внушительный военно-технический потенциал, который с помощью Западных партнеров становится еще более серьезным и что Украина имеет возможности производить почти все необходимое для оснащения собственной армии.

Посему, сейчас уже можно говорить о том, что партнеры дали и дают нам не так рыбу, как удочку, которой мы все лучше владеем и чем дальше, тем больше рыбы сможем наловить. Или применительно к нашему случаю – тем больше сможем накормить черноморской рыбы не успевшими убраться в свою выгребную яму оккупантами".


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 19.08.2018, 11:47
DMishaДата: Середа, 22.08.2018, 09:38 | Повідомлення # 160
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Між піщаними дюнами поселилась риба: Єдина українська пустеля зазнала небаченого сюрпризу

Після рясних дощів тут знову позеленіло вигоріле було різнотрав'я, а пересохлі в цей час озерця між барханами знову наповнилися водою.



Прямо-таки чарівні метаморфози відбуваються в Олешківської пустелі на Херсонщині.


"Після рясних дощів тут знову позеленіло вигоріле було різнотрав'я, а пересохлі в цей час озерця між барханами знову наповнилися водою. У деяких з них глибина досягає метра, і там навіть завелися карасики", - розповідає директор Національного природного парку «Олешківські піски» Андрій Непрокін.

Це, звичайно, сталося не саме по собі - ікру принесли на своїх лапках водоплавні птахи, що зупиняються в таких озерах відпочити і підгодуватися. Але факт залишається фактом - Олешківські піски наповнюються життям.

«Скоро в пустелю можна буде і на риболовлю їздити», - жартують співробітники нацпарку.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: П`ятниця, 24.08.2018, 04:52 | Повідомлення # 161
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
9 самих приємних звуків для людини

A чи знаєте Ви, що секундний звук здатний змінити ваш настрій на цілий день? Щоб скористатися цим чудовим властивістю звуків, потрібно знати самі чарівні з них.

Спеціально для Вас ми зібрали список з 9-ти найбільш приємних звуків для людського вуха...

№9. Хрускіт снігу

Знайти не потоптанный і свіжий, хрусткий сніг в місті досить непросто, але коли це вдається — настає час розслаблення, особливо хороше для романтичних побачень. Звичайно, краще прогулюватися по снігу вночі, так можна буде почути хрускіт набагато краще. Зима всього лише раз в році, але ж і влітку є, що послухати.

№8. Прибій

Пощастило тим, хто живе в місті біля моря. Жителі таких міст проводять на морі дуже багато часу, і влітку і взимку. Шум прибою триває вічно...

№7. Потріскування полін

А адже можна поєднати. Провести вечір біля моря, розпалити багаття — і тоді можна насолоджуватися і прибоєм, і звуком потріскування полін. Правда, це тільки літня розвага, але воно залишає настільки сильні враження, що їх вистачає на весь наступний рік.

№6. Дзюрчання струмка

У місті зловити задоволення від звуків дзюрчання струмка важко. Можливо, багато міські жителі не чули цей звук ніколи, значить для них є ще один привід поїхати на відпочинок куди-небудь на природу.

№5. Сміх

Сміх продовжує життя, а разом з цим створює радісний, гарний настрій і не тільки тому, хто сміється, а і всім іншим, хто так само насолоджується цим настроєм.

№4. Дощ наповнює корито

І знову звук падаючого дощу, але на цей раз в іншому контексті. В інтернеті можна зустріти багато творчих робіт, пов'язаних саме з такою ситуацією — дощ сприяє романтичному настрою.

№3. Котяче муркотання

Кішки — милі й непередбачувані, що майже будь-яка дівчина хоч би раз, так назве себе кішкою. Хоча я знаю і чоловіків, яких порадує прізвисько 'Кіт'. За результатами опитувань, муркотіння кішок посіло третє місце.

№2. Спів пташок вранці

Один з найприємніших будильників. А якщо вранці, коли ти прокидаєшся, поруч з тобою ще й муркоче киця — це просто райська насолода.

№1. Стукіт дощу по даху будинку.

Добре, що дощ не закінчується миттєво і ми можемо вдосталь насолодитися його постукуванням. Десяте місце заслужено зайняв лісовий відпочинок на природі.



Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 24.08.2018, 04:57
DMishaДата: Четвер, 30.08.2018, 20:21 | Повідомлення # 162
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Недовго залишилося чекати?:

В пророцтвах Ванги знайшли дату падіння Путіна




Відома болгарська ясновидиця Ванга, коли ще була жива, передбачила,
що правління Володимира Путіна закінчиться до кінця 2018 року.


Кожен вирішує сам, вірити у ворожіння і пророкування провісників чи ні. Але факти залишаються фактами і вже помічено, що точність пророцтв Ванги вище, ніж у всіляких прогнозів аналітиків.

Ніхто і не сперечається, що у віщунки були надздібності, через що до неї приїжджали російські та іноземні політики, бізнесмени та відомі особистості. Її пророцтва не обійшли стороною нинішнього главу Росії: цілителька запевнила всіх, що російський президент буде керувати країною зовсім не довго.

Так відома болгарська ясновидиця Ванга, коли ще була жива, передбачила, що правління Володимира Путіна закінчиться до кінця 2018 року.
Збудуться передбачення всесвітньо відомої ясновидиці чи ні, ми дізнаємося зовсім скоро.

Ще понад 30 років тому віщунка розповіла письменнику Валентину Сидорову про Путіна, про якого на той момент знали ще не всі. У той час нинішній президент РФ тільки почав говорити про те, чого хоче досягти в політичній сфері.

Ванга зазначила, що буде час, коли нічого не залишиться, крім відомості про Путіна і Федерації. Після того як болгарка сказала такі слова, керувати країною став інший політик. Раніше її слова ніхто не сприйняв буквально, але зараз про їх правдивість ніхто не сперечається. Саме тому багатьох цікавить питання: "Коли підійде до кінця правління російського диктатора?".

В цей же час віщунка повідомила, що Радянський Союз розпадеться, а РФ стане самостійною країною. Згідно прогнозам болгарки, до 2040 року люди будуть спостерігати возз'єднання 3 держав: РФ, КНР та Індії. Також вона зазначила, що невеликі поселення постраждають від повеней і землетрусів. Цілителька підкреслила, що в багатьох країнах настане період крадіжок, махінацій і розрухи. Ванга говорила, що в 2018 році переможе на виборах Володимир Путін, але відхід його буде несподіваним для всіх.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 06.09.2018, 13:12
DMishaДата: Четвер, 06.09.2018, 13:14 | Повідомлення # 163
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Первые группы хасидов уже прибыли в Украину

и едут в Умань




Первые группы хасидов пересекли границу Украины и направляются в Умань,
именно в сентябре иудеи отпразднуют важнейшее торжество в своей жизни – Рош-Га-Ша-На


По официальным данным представителей ГМС первые группы паломников-израильтян уже в Украине с 3 сентября. Они готовятся к празднованию иудейского Нового года, который торжественно принято отмечать в Умани, посетив могилу священного Нахмана.

Ежегодно в черкасской области на период осени собирается многочисленное количество хасидов. Обычно это первая декада сентября, но каждый год даты не совпадают. В этом году Рош-Га-Ша-На состоится с 9 по 12 сентября.

Правительство Умани и местное население ожидают с нетерпением приезда хасидов

К приезду многотысячного количества хасидов в Умани тщательно готовятся. Власти со своей стороны, а местные жители также не отстают. Ведь паломники каждый год дают людям заработать приличные деньги, расплачиваясь за арендованное жилье, имущество в иностранной валюте. Как рассказали аналитики, в 2018 году цена на жилье для хасидов будет не менее 200 долларов за сутки, а то и больше.

В Умань съедутся около 600 полицейских и 108 спасателей ГУ ДСЧС со всех районов Черкащины. Их миссия ясна – обеспечивать правопорядок для местных граждан и оберегать от ЧП.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 06.09.2018, 13:23
DMishaДата: Субота, 22.09.2018, 22:26 | Повідомлення # 164
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Моліться за нього: Відомий український співак

потрапив у жахливу ДТП під Полтавою




Народний артист України Іван Попович перебуває у важкому стані в лікарні міста Хорол.


Співак Іван Попович потрапив в серйозну аварію в Полтавській області. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Віталіна Остапчук, яка працює разом з артистом, передають Патріоти України.

За її даними, команда Івана Поповича їхала на концерт в Полтавській області. Народний артист перебуває у важкому стані в лікарні міста Хорол.

Іван Попович народився 22 квітня 1949 року в с. Осій Закарпатської області. Попович - український естрадний співак і композитор. У 1990 році отримав почесне звання "Народний артист України". У 1999 році "за особистий внесок в розвиток української культури та вагомі творчі здобутки" нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня. З 2005 року - художній керівник Державної театрально-видовищної агенції. Гастролював у Канаді, Індії, Бразилії, Італії, Греції, США.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 22.09.2018, 22:29
DMishaДата: П`ятниця, 12.10.2018, 16:17 | Повідомлення # 165
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
На Донбассе погибла 19-летняя военная



Вблизи Шахты Бутовка в Донецкой области погибла 19-летняя военная,
солдат 92 бригады Олеся Бакланова
.


Трагедия случилась 10 октября в 300 метрах от позиций противника. Бакланова получила смертельное ранение, когда была на боевом посту.

"Была тишина, ничего не предвещало беды. Мы раз в несколько минут просматриваем позиции с бойницы, было уже почти восемь часов, и она вылезла в бойничку, посмотрела в прибор ночного видения.

По словам моего зама, который был ее напарником, когда он зашел посмотреть, где она, то увидел, что Леся лежит - сначала подумал, что, может, сознание потеряла, но потом оказалось, что нет.

Я не думаю, что это был снайпер. Я видел фото…Снайпер вряд ли стреляет очередью", - рассказал боевой побратим погибшей.

По его словам, контракт с 92 бригадой Бакланова подписала в 18 лет. Воевала в Марьинке. Родом она из Луганской области. В день трагедии военная подписала рапорт о том, чтобы поехать в ВУЗ сдать сессию.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 12.10.2018, 16:18
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Розмови на різні теми » Розмови на різні теми
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024