FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 13:41

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 13 з 13
  • «
  • 1
  • 2
  • 11
  • 12
  • 13
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Розмови на різні теми » Розмови на різні теми
Розмови на різні теми
marsДата: Неділя, 03.05.2009, 09:17 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Розмови на різні теми

DMishaДата: Вівторок, 16.07.2019, 20:33 | Повідомлення # 181
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Дуже небезпечний період:

Стало відомо, коли українці зможуть спостерігати "судне" місячне затемнення



У ніч з вівторка, 16 липня, на середу, 17 липня, українці зможуть спостерігати "судне" місячне затемнення, вплив якого, за словами астрологів, буде досить сильним.

Так, затемнення відбудеться о 00:31, його пік очікується о 00:40 за київським часом. Його зможуть спостерігати на більшій частині території Європи (включаючи Україну і Росію) і Африки. Найкраще затемнення буде видно в Західному Сибіру і в Середній Азії.

Варто відзначити, що загальна тривалість затемнення над Україною складе 5 годин і 34 хвилини. Астрологи стверджують, що в цей період закладаються основи для доленосних подій у житті людини. Більш того, місячне затемнення 16 липня 2019 року вже охрестили судним. Дехто каже, що це свого роду репетиція кінця світу перед глобальним катаклізмом.

Як заявив "Главреду" астролог Влад Росс, головний ризик від місячного затемнення буде фінансовим. "У ці дні, займаючись своєю основною справою, можна "влетіти" на дуже велику суму грошей у подальшому. Причому ситуація буде оманлива: ніщо не буде пророкувати нічого поганого і складного, але все може обернутися проти вас", - сказав він.

Також місячне затемнення може тягти за собою природні катаклізми, активізацію вуличної злочинності, великі транспортні пригоди, вуличні протести. У свою чергу, астропсихолог Валентина Віттрок попередила, що нинішнє затемнення - не найвдаліший час для керівників, які можуть зіткнутися з відвертим "бунтом на кораблі".


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Вівторок, 02.06.2020, 08:46 | Повідомлення # 182
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Флора і фауна ризикують загинути:

Вчені прогнозують масштабне вимирання на Землі




Відомо, що в результаті глобального потепління
також зруйнується озоновий шар і Землю чекає нове смертельне опромінення.


Вчені з Великобританії з'ясували причину вимирання живих істот в девонський період, який панував на Землі 359 мільйонів років тому.

Про це повідомляє Science Advances, передають Патріоти України.

За інформацією, сильний ультрафіолет "пробив" озоновий шар планети і обпік поверхню радіацією. Відзначається, що високий радіаційний фон став смертельним для флори і фауни. Лише деякі рослини змогли вижити після згубного сету.
Відомо, що в результаті глобального потепління також зруйнується озоновий шар і Землю чекає нове смертельне опромінення.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Вівторок, 02.06.2020, 08:48
DMishaДата: П`ятниця, 26.06.2020, 12:48 | Повідомлення # 183
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
На Закарпатті сталося два землетруси



Епіцентри землетрусів знаходилися на глибині близько 5 кілометрів.

У Закарпатській області за добу сталися два землетруси. Підземні поштовхи були зафіксовані в Тячівському та Іршавському районах. Про це повідомив Головний центр спеціального контролю.

Як повідомляється, перший землетрус було магнітудою 1,1 бала, а другий, магнітудою 2,3 бала. Епіцентри землетрусів знаходилися на глибині близько 5 кілометрів.

Однак, інтенсивність підземних поштовхів була нижче межі чутливості людей, тому вони не несли жодної загрози. Зазначимо, зараз в західних областях утворився сильний паводок. Людям затопило будинки та цілі вулиці. Рівень води в річках піднявся на кілька метрів.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 05.09.2020, 13:33 | Повідомлення # 184
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Насувається серйозна загроза:

Українці можуть залишитися без питної води через 20 років



У нас, українців, серйозний стрес - водний. І він посилюється.


Україна має один з найнижчих в Європі показників забезпеченості водою. За прогнозами фахівців, вже за 20-30 років нам доведеться імпортувати питну воду,......

Водним стресом називають щорічний доступ до водних ресурсів менше за 1,7 тис. куб. м на людину. У нас є лише 1 тис. куб. м внутрішніх вод на 1 жителя. Для порівняння, у Швеції та Німеччині – 2,5 тис., Франції – 3,5 тис., Великобританії – 5 тис. куб. м.

З посиленням глобального потепління проблема значно загостриться. Зими малосніжні, а дощі – здебільшого сильні, але короткі, тому підземні води погано поповнюються. Гідрогеологічна посуха – ситуація, коли вода не потрапляє в глибокі шари ґрунту і не наповнює підземні джерела.

І при цьому всьому використання води в Україні є неефективним та нераціональним. За останні 30 років у нас щезло 10 тис. річок! Так, сусідня Польща, де ситуація значно краща – 1,6 тис. куб. м – б'є на сполох і вживає термінових заходів. Польська гідрологічна служба зчинила тривогу в липні, попереджаючи, що рівень підземних вод у 12 з 16 польських провінцій може бути занадто низьким, щоб заповнити мілкі колодязі.

Понад 320 муніципалітетів відразу наклали обмеження на воду: заборонили наповнювати басейни, поливати сади, мити машини, а за порушення – великі штрафи. Мешканці таких малозабезпечених регіонів повстають проти промислових виробників, які використовують багато води; і навіть конфліктують один з одним – якщо сусіди поливають сади із спільного джерела.

Поляки намагаються затримати на своїй території якомога більше води. Уряд планує витратити 3,6 мільярда доларів на будівництво близько 30 водосховищ. Фермери зможуть будувати невеликі резервуари до 1000 кубометрів без спеціальних дозволів.

ООН визнає дефіцит води проблемою №1 у світі. Сьогодні 2,6 мільярда людей на землі взагалі не мають доступу до чистої природної питної води. 39 країн світу отримують більшу частину необхідної їм води з транскордонних джерел. За останні 50 років через воду було 37 серйозних міжнародних конфліктів із застосуванням сили. До 2025 року 3,2 мільярда жителів планети будуть страждати від нестачі прісної води.


Доброта-вище всіх якостей.
RATVODДата: Понеділок, 10.05.2021, 21:50 | Повідомлення # 185
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Ілон Маск в ефірі гумористичного шоу розповів

про свій діагноз та обвалив вартість криптовалюти
Dogecoin



Фото: скріншот з відео NBC

До цього він своїм твітом підвищив вартість Dogecoin на 44%.


Засновник SpaceX і глава Tesla Ілон Маск виступив в якості запрошеного ведучого та учасника скетчів у гумористичному шоу Saturday Night Live (SNL) на телеканалі NBC. У вступному слові він повідомив, що має синдром Аспергера.

Синдром Аспергера відноситься до розладів аутичного спектру. Для нього характерні труднощі у взаємодії із соціумом, низький рівень емпатії, іноді – розлади мови та міміки, порушення моторики.

«Мій виступ сьогодні – історичний, адже я стану першим ведучим SNL з Аспергером. Принаймні першим, хто в цьому зізнався», – сказав Ілон Маск під час шоу.

Він також звернувся до тих, кого могли зачепити його висловлювання в соцмережах.

«Всім, кого я образив, я хочу сказати: "Я перевинайшов електромобілі, і я відправляю людей на Марс на космічному кораблі, – ви що й правда думали, що я буду стриманим нормальним хлопцем?"» – запитав Маск.



Серед іншого він згадав епізод, коли курив марихуану під час запису підкасту коміка Джо Рогана. За словами Ілона Маска, таке сталося лише одного разу, але йому тепер це постійно пригадують: «Як ніби я тільки те й роблю, що ходжу з підкасту в підкаст і там курю».

Також засновник SpaceX зіграв ролі у кількох скетчах. Зокрема, Маріо, ковбоя та фінансового експерта. У ролі останнього він розповідав іншому актору, ведучому, що таке криптовалюта Dogecoin. Але начебто тому нічого не було зрозуміло. Врешті ведучий питає: «А, так це "лохотрон"?», на що Маск відповідає: «Так, це "лохотрон"».



Після трансляції шоу вартість криптовалюти почала стрімко падати та, за даними CoinGecko, обвалилася щонайменше на 36%.

У лютому Маск опублікував фотографію з ракетою-носієм Falcon 9, а потім додав слово Doge. Після твіта криптовалюта Dogecoin зросла на 44%.

Автори: MediaSapiens

09 травня 2021.



bilichДата: П`ятниця, 21.05.2021, 03:51 | Повідомлення # 186
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Ночі доброї, добрим форумчанам.
DMishaДата: Субота, 07.08.2021, 10:04 | Повідомлення # 187
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Доброї днини!!!

Доброта-вище всіх якостей.
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Розмови на різні теми » Розмови на різні теми
  • Сторінка 13 з 13
  • «
  • 1
  • 2
  • 11
  • 12
  • 13
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024