FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 08:20

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Розмови на різні теми » Розмови на різні теми
Розмови на різні теми
marsДата: Неділя, 03.05.2009, 09:17 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Розмови на різні теми

DMishaДата: Субота, 04.02.2012, 10:31 | Повідомлення # 31
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Будь людиною....



Ти живеш у світі, сповненому тисячею посмішок і мільйоном сліз.
Можливо, ти цього не помічаєш, бо дуже заглиблений в себе, у свій внутрішній світ і унікальні проблеми. Біля тебе пройде пригнічена постать з відсутністю віри в очах, а ти будеш перейматися тим, як витратити сьогоднішній аванс. І якщо подзвонить друг і попросить позичити декілька сотень на подарунок сину, оскільки його зарплата ще не скоро, ти розціниш його прохання як недоречне і скажеш: «Вибач, я ще теж не отримав».

Раціональні у своєму егоїзмі, виважені думки пройдуть мозком, та не зачеплять ту частину, яка відповідає за прояви сумління. Ти будеш йти повз книжковий магазин і внутрішнє насміхатися з тієї «милої маячні», написаної сучасними письменниками-мрійниками. І від своєї серйозності/вагомості/самоповаги, ти задоволено посміхнешся сумній бабусі, яка розгублено дивиться на магазин дитячого одягу. Вдома, вдосталь наситивши шлунок, ти згадаєш, що так і не передзвонив мамі, щоб запитати як її здоров’я. Але сьогодні тобі вже не хочеться відволікатися від чудового футбольного матчу, до того ж мама нікуди не дінеться.

Вночі тобі сниться, як високо тебе цінують підлеглі, як пишаються тобою рідні і всміхаються губи коханої. Вранці, прокинувшись, ти будеш від себе в захваті, так і не зрозумівши, як колеги тебе ненавидять, мама тебе соромиться, а кохана більше плаче, ніж сміється. І все це не тому, що ти вимагаєш гроші у людей, яким не вистачає на їжу, не тому, що насправді ти людей обманюєш. Це не тому, що ти вважаєш давніх товаришів не вартими твоєї дружби. І не тому, що забув, коли в мами день народження.

Це тому, що ти не вмієш бути людиною. На престижній посаді, з земними бажаннями і безмежними можливостями, з чудовими зв’язками і поважними знайомими, - супутником твого життя буде самотність. Але ти надто обмежений, щоб її помітити.

Світлана Оксіюк.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Понеділок, 06.02.2012, 12:22 | Повідомлення # 32
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн


Кіт з двома мордами потрапив в Книгу рекордів Гіннесса за те, що став на сьогоднішній день найстаршим з тварин з аналогічною недугою.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Понеділок, 06.02.2012, 16:03 | Повідомлення # 33
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Правила гарного сну...



01. Дотримуйтеся регулярного часу підйому з ліжка навіть у вихідні дні.

02. Намагайтеся лягати в ліжко тільки при появі сонливості.

03. Якщо Ви не можете заснути протягом 20 хвилин, покиньте спальню і займіться якою небудь спокійною справою в іншому місці. Не дозволяйте собі заснути поза спальні. Повертайтеся в ліжко тільки тоді, коли з'явиться сонливість. Повторюйте ці дії стільки разів, скільки буде потрібно протягом ночі.

04. Використовуйте свою спальню тільки для сну, сексу і у випадку хвороби.

05. Уникайте денного сну. Якщо Ви лягайте спати вдень, то намагайтеся це робити в один і той же час і спати не більше однієї години. Для більшості людей найбільш прийнятний час - близько 15:00.

06. Встановіть розслабляючий ритуал, що передує сну, наприклад, тепла ванна, легка закуска чи десять хвилин читання.

07. Підтримуйте регулярну фізичну активність. Виконуйте інтенсивні фізичні навантаження в більш ранні години, по крайній мірі, за 6:00 до сну, а легкі вправи - по крайній мірі, за 4:00 до сну.

08. Зберігайте регулярний режим дня. Регулярний час прийому їжі, лікарських препаратів, виконання повсякденних обов'язків і інших видів активності допомагає внутрішнім годинником організму більш рівно працювати.

09. Хоча легкий прийом їжі перед сном може сприяти міцному сну, уникайте прийомів великої кількості їжі.

10. Уникайте прийому кофеїну за 6:00 до сну.

11. Не приймайте алкоголь при появі сонливості. Навіть невелика доза алкоголю може надати сильну дію в поєднанні з втомою.

12. Уникайте прийому нікотину перед сном або в нічний час.

13. Консервативно ставтеся до прийому снодійних препаратів. Більшість лікарів уникають призначення снодійних на період більше трьох тижнів.

14. Не вживайте алкоголь при прийомі снодійних препаратів або інших ліків.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Вівторок, 07.02.2012, 14:15 | Повідомлення # 34
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Підліток зробив те,
що 150 років не могли зробити вчені.....


Вундеркінди - велика цінність для суспільства. Саме такі люди допомагають суспільству здійснювати прорив у науці та мистецтві. Нестандартно мислячи, вони здатні відчути і сформулювати щось, недоступне звичайному розуму, можливо, тому, що вони вільні від соціального тиску, від загальноприйнятих прописних істин.

Не інакше як вундеркіндом можна назвати десятирічного Андрія Хлопіна з Краснодарського краю, який пояснив походження так званих "сріблястих хмар", які світяться вночі. Цей феномен був загадкою для вчених 150 років, а хлопчик здогадався, що на великій висоті вся волога перетворюється на крижані кристали. Вони-то і відображають світло. За цю наукову гіпотезу школяра занесли в Книгу рекордів Гіннеса.

Шістнадцятирічний тезка Андрія - Андрій Ходурський з Полтави - теж увійшов в історію. Підліток розробив унікальну систему освітлення доріг для автомобілів. Його винаходом зацікавилася Всесвітня організація інтелектуальної власності: хлопчик зробив те, над чим американці билися більше 20 років - його додаткові фари в два з половиною рази збільшують освітлення нічної дороги, не засліплюють водіїв зустрічного транспорту, підходять для будь-якого автомобіля і коштують недорого.

Інтелект, творчі здібності - головне національне багатство. Це давно зрозуміли японці, які дорожать своїми обдарованими дітьми і не шкодують коштів на їхнє навчання і розвиток. В Ізраїлі існує ефективна система навчання обдарованих, і вона є державним секретом. У США створена дієва система заохочення і розвитку обдарованості.



Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Середа, 08.02.2012, 21:01 | Повідомлення # 35
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Україна. Принцип прямої демократії.......



Українці взялися за вила. Поки тільки в інтернеті, але дружньо і масово. І це дуже нехороший сигнал для влади. Мирні і в більшості законослухняні громадяни за день «поклали» сайти головних органів влади та правоохоронних структур.

І справа тут зовсім не в закритті EX.uа. Просто накипіло.

Не дарма Віктор Федорович якось проговорився про громадян, які нібито масово скуповують зброю для нападів на органи державної влади. Можливо, хтось розумний і прозорливий розповів йому про теоретичну можливість того, що сталося в Україні 1 лютого. Але гарант зрозумів, як зміг, і вирішив, що зброї без кульок не буває.

Виявилося, що не в кулькі сила. Вчорашні події в інтернеті - мабуть, друга після Майдану 2004 року проява принципу прямої демократії в Україні. Принципу, при якому основні рішення ініціюються, приймаються і виконуються безпосередньо громадянами. Принципу, якого найбільше бояться диктатори. Принципу, який робить революції і змітає режими.

Насправді все почалося не з EX.uа. Коріння вчорашнього бунту йдуть, може бути, до Податкового майдану, коли влада вирішила раптом знищити середній клас. Можливо, вони ховаються в кабінетах Кабміну, який зрізав пільги афганцям-чорнобильцям, або коридорах Конституційного суду, який сказав, що це правильно. Або вони ховаються в міліцейських автозаках, камерах СІЗО і кабінетах слідчих, фабрикують пачками справи на тих, хто не захотів ділитися бізнесом. А, може, про них більше знає душа Ігоря Індила і душі сотень померлих від «падіння на підлогу» в міськ - і райвідділах міліції. А можливо відростки цих коренів народного гніву проростають десь під загоном для страусів в Межигір'ї і прориваються крізь бетон численних вертолітних майданчиків Януковича ...

Що ж, власне, сталося? Правоохоронні органи, як вони самі рапортують, припинили діяльність веб-ресурсу EX.uа. Не виключаю, що маючи для цього певні підстави. Офіційно - за порушення прав інтелектуальної власності

В ході традиційного маски-шоу із загальним шмоном в офісі і дата-центрах ресурсу правоохоронці вилучили 200 серверів із загальним обсягом інформації понад 6000 терабайт.

Не виключено, що файлообмінник - ще той пірат, а з піратами державні органи повинні боротися. Але в нашому випадку біда цих структур у тому, що ліміт довіри до них з боку громадян вичерпаний давно і безнадійно. У те, що міліція - це правоохоронний орган, вірять тільки на Банковій і частково на Грушевського. Ні чиї інші права сили МВС зараз вже не охороняють.

Нинішнє українське суспільство дійшло до абсурдного для цивілізованого світу сприйняття силовиків: якщо вони когось оголосили злочинцем, значить він насправді герой.

Закриття EX.uа підірвала інтернет-спільнота. Соціальні мережі облетіли заклики «ложить» сайти Президента, МВС та інших держструктур, народна творчість видала на-гора «фотожаби» та інші шедеври типу самовдоволеного зображення гаранта з підписом «Я закрив Юлю, закрив EX.uа, і тебе закрию!»



На даний момент повністю або частково «лежать» сайти Президента України, Кабінету міністрів, Верховної ради, МВС, Державної податкової служби, Партії регіонів та деяких інших органів.

Партія регіонів обізвала народний протест інформаційним тероризмом і перейнялася «правом кожного користувача на оперативне отримання достовірної та компетентної інформації від державних органів і політичних партій». Це йде мова про інформацію вищезгаданих структур, якщо ви не зрозуміли відразу.

«А це ніщо інше, як пряме порушення конституційних прав і свобод людини» - підсумовує прес-служба Партії регіонів.

Образилась і прес-секретар Януковича Дарка Чепак. Але, на відміну від партфункціонеров ПР, вона правильно ідентифікувала атаки на сайти не з тероризмом, а з народним протестом. «Я підтримую право будь-якого громадянина на протести. Але, якщо ми будуємо цивілізоване суспільство, то свобода кулака одного громадянина обмежується носом іншого. Тому я звертаюся до вас, шановні панове, які атакують сайти: не могли б ви для свого протесту знайти якусь іншу площадку, не обмежуючи право громадянина на доступ до інформації? »- Написала Дарка в своєму блозі на Українській правді.

Нарешті, до українців звернулися і керівники EХ.ua «Друзі, нам дуже приємно, що цей важкий час ви переживаєте разом з нами, - сказано в повідомленні. - Прохання не здійснювати жодних протизаконних дій стосовно держструктур, все потрібно вирішувати з розумом. Якщо ви дійсно підтримуєте нас і ставитеся з повагою до ресурсу, будь ласка, поводьтеся адекватно і не піддавайтеся на різного роду агітації та провокації. Залишайтеся з нами ».
Звичайно, хлопцям з EХ.ua приємно, що піднялася така буря протесту. Але ж справа-то не в них. Як не в Ющенко була справа взимку 2004-го ...

Микита Скуратов.....


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Середа, 08.02.2012, 21:53
DMishaДата: Четвер, 09.02.2012, 16:35 | Повідомлення # 36
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
14-річній підліток сконструював підводний човен.......



Але Аарон Крейери може похвалитися тим, що у нього є власнодіючий підводний човен.

14-річній підліток зі швейцарського містечка Ешлікон дав своєму дітищу горду назву ENDO ("Екстремальний глибоководний офіс"). На цьому блискучому міддю судні, яке зазнало чарівне перетворення з простого корита для свиней в справжню субмарину, юному конструктору вдалося перебути під водою 15-хвилинну подорож.



Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: П`ятниця, 10.02.2012, 02:04 | Повідомлення # 37
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
У Туреччині на світ з'явився ягня з людським обличчям ...



У Туреччині сталося незвичайне явище. На світ з'явилося ягня з людським обличчям. Як повідомляє агентство "Ihlas", в районі Тире Ізміра з'явилося на світ шляхом кесарева розтину ягня яке вразило всіх. Ветеринар сказав, що вперше бачить тварину з людським обличчям. Однокопитне ягня, за словами ветеринарів, отримувало недостатньо вітамінів в утробі вівці.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Неділя, 12.02.2012, 01:24 | Повідомлення # 38
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
"Великий бокс" на "Інтері" 18.02.2012 о 22.30......
Віталій Кличко проти Дерека Чісори......




В австрійському Гоїнгу тривають активні тренування. Уже 18 лютого в Мюнхені відбудеться поєдинок чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC Віталія Кличка проти Дерека Чісори.

"На даний момент, все йде за планом. Я з нетерпінням чекаю поєдинку в Мюнхені. Чісора - це непростий і небезпечний опонент, тому я тренуюся дуже старанно кожен день", - зауважив чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко.

Суперник Кличка-старшого випромінює впевненість напередодні бою і, як уже увійшло в традицію, наголошує на тому, що саме йому вдасться посунути Кличка з боксерського Олімпу:

"Багато хто намагався його зупинити, але у них не було такої пристрасті й харизми, яка є у мене, щоб вийти туди і виграти поєдинок".

"Я не боюся Кличка. Ось чому я стану успішним. Можливо, цей бій стане найбільшим випробуванням у його спортивній кар'єрі", - резюмував британець.


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 12.02.2012, 01:29
DMishaДата: Вівторок, 14.02.2012, 11:14 | Повідомлення # 39
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
У День святого Валентина в КНР одружать барана і олениху, яких застали за заняттям сексом......



У День святого Валентина в Китаї поєднають шлюбом барана і олениху. Нетрадиційні відносини барана Чанмао ("довге волосся") і оленихи Чуньцзи ("чиста") зробили їх зірками зоопарку в провінції Юньнань після того, як місцевий телеканал показав про них відеосюжет.

Союз двох тварин буде укладено прямо у зоопарку. В день весілля в продаж надійдуть 500 квитків по 66 юанів (10 доларів). На церемонії тварини постануть перед "гостями" у весільних шатах, передає Бі-Бі-Сі.

Чанмао і Чуньцзи живуть пліч-о-пліч на території зоопарку з дитинства та сильно один до одного прив'язані. "Вони разом виросли в групі травоїдних тварин", - цитує співробітника парку Лю Геньчена агентство Xinhua.

Чуньцзі часто вилизує Чанмао шерсть, а він не підпускає до неї оленів-самців, нападаючи на тих, хто насмілюється наблизитися. У грудні 2010 року працівники зоопарку помітили, що Чанмао і Чуньцзе займаються сексом.

В минулому році Чанмао і Чуньцзі були насильно розлучені, але, врешті-решт, вони знову возз'єдналися. Справа в тому, що баран був не до кінця вірний оленисі - він став батьком ягняти, народженого від єдиної вівці в зоопарку. З цієї причини адміністрація зоопарку вирішила відселити барана від оленихи в листопаді минулого року.

Тим не менш, коли Чанмао почав нове життя в одному вольєрі зі своїм сином і його матір'ю, він став поводитися агресивно. Чуньцзі, в свою чергу, протиснулася крізь щілину в огорожі, щоб бути ближче до свого серцевого друга.

Науковці радять співчуваючим не вкладати занадто багато "людського" у відносини двох тварин. Найкраще, залишити їх у спокої, рекомендують фахівці.

Зазначимо, що майже рік тому в одному з нью-йоркських притулків для тварин відбулося весілля двох котів, Бруно і Соломона. Незвичайне дійство стало першим у своєму роді, оскільки раніше шлюби тварин однієї статі ніде не реєструвалися. Церемонія була покликана закріпити стосунки Бруно і Соломона, які піклуються одне про одного вже протягом декількох років.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 18.02.2012, 13:30 | Повідомлення # 40
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
17 лютого в Україні та світі відзначали 120-річницю від дня народження патріарха Української греко-католицької церкви Йосифа Сліпого. Це унікальна постать в історії церкви. Особиста доля однієї людини, його переживання всіх періодів історії, наукові праці – це історія цілої церкви та держави.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Йосип Сліпий був і є символом незламності духу, боротьби за права Церкви і людей.....
Йосип Сліпий був ключовою фігурою у розвитку богословської освіти у міжвоєнній Галичині.....

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Молитва за УкраЇну. Патріарх УГКЦ Йосип Сліпий.



Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 01.03.2012, 13:25 | Повідомлення # 41
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Століття самотності.....
Ольга Мончук.



Жителька села Хотимира Тлумацького району Катерина Козак не з розповідей знає, як це дожити до ста років, адже 14 лютого цього року відсвяткувала своє 115-річчя, потрапила до Книги рекордів України як найстаріша українка і стала топ-темою фактично всіх українських ЗМІ. Більш детально дізнатися таємницю довголіття Катерини Козак, коли вона вже відпочила від численних візитерів, спробувала «Галичина».

Сонячний Хотимир...

Скажете збіг чи ні, але бабу Катерину за добру вдачу і щиру усмішку називають у селі «Сонечком». Того дня, коли завітала в гості до довгожительки, справді світило сонце. У маленькій старенькій хатині побачила ще одне «сонечко», адже у свої 115 Катерина Козак має добре почуття гумору, чарівну усмішку і веселий сміх, який супроводжував всю нашу розмову. У селі кажуть, що замолоду була дуже вродливою, тепер її обличчя прикрашає благословенна старість. Що, в принципі, не кожному дано.

У Хотимирі проживає 765 людей, село потроху старіє. «У нас переважно все населення старше: люди під 50 років — його цвіт, — розповідає секретар сільської ради Хотимира Надія Гаврецька. — Молодих мало. Роботи нема, сполучення з обласним центром теж нормального немає. У дев’ятирічній школі маємо 40 учнів». В селі констатують, що хто пережив 80, ті й живуть. Сільській раді Хотимира підпорядковане ще одне село — Жабокруки. 3 грудня цього року його житель Дмитро Насадик має зустріти своє 100-річчя.

Покоління сили....

«Така собі проста сільська жінка, до школи не ходила, не вчилася. Дуже гарно сміється, ні з ким ніколи не сварилася. Бідувала так, як усі люди бідують, всі війни перебула», — так про довгожительку говорять у її рідному селі. А народилася Катерина Козак 14 лютого 1887 року, тобто у досить популярний нині день святого Валентина. Надія Гаврецька сміється з того й каже: «Хто тоді знав, що то день всіх закоханих?!».

Парадоксально і те, що бабуся-рекордсменка ніколи не була одруженою. В селі жартують, що це і є головним секретом її довголіття. «Ніхто їй печінки не їв, не об’їдав, дітей не було, чоловіка не було та й збереглася бабка, — жартома каже Н. Гаврецька. — Ми так довго не потягнемо. Жартуємо, але це правда. Бо то покоління ще їло натуральну їжу і вбиралося в натуральний одяг, а ми дихаємо чим?! Старші люди сильніші, не можуть без роботи, бо звикли робити. Так, як ця баба, яка каже, що вона ходила служити по панах, геть усюди, бо вона мусила заробити. А звідки вона мала годувати тих дітей та й сама щось їсти?! А ми звикли, що нас усе болить і ми нічого не годні».

«Як муха у воді»

Своїх дітей Катерина Козак не має, проте виховала доньок своєї сестри — племінниць Катерину й Олену. Тепер за бабусею доглядає одна з них — Олена, якій теж чимало років — 83! Друга племінниця, Катерина, померла. «Отак уже баба коло нас 62 роки», — каже племінниця Олена Буряк і додає, що і їй самій уже догляд потрібен. «Мені треба на день п’ять, шість, навіть десять разів до баби подивитися. і вночі ще треба прийти, бо баба може впасти».

Заходжу до хати Катерини Козак, вітаюся і питаю по-простому: «Як ся маєте?» — «Як муха у воді», — відповідає мені бабуся, чим демонструє своє добре почуття гумору, хороший настрій і здоровий глузд. і продовжує не без гумору: «Проживаю так, якби’м Бога прогнівила. Бо якби Бог сі на мене не гнівав, то я вже давно була би’м на своєму місці». Таке довге життя, видно, трохи втомило довгожительку, бо сили вже її покидають, а сидіти і нічого не робити не звикла. «Ой житє! Трудно сі з тим житьом розв’єзати. Нажиласі рівно з головою», — підсумувала Катерина Козак.

Без медичної картки....

Скільки їй років, старенька не пам’ятає. «То вже й пора забувати», — каже мені бабуся. Її рік народження, який припадає ще на ХIХ сторіччя, підтверджує хіба що паспорт. Каже, що не знає секрету свого довголіття: «Бог свідок, нікому зла не зробила, хіба добре. Та най сі Бог мною опікує».

«Як була молода, була робітна, на постелі не сиділа. А нині не годна, нема сили. Я так любила на дворі бути, шукати собі якоїсь роботи. Тепер уже ні. Перелізу, як годна, на поріг, подивлюсі на світ та й іду до хати. Боже, а як приходить ніч, то пекло моє! У день ще хтось прийде, у вікно подивлюсі. А прийде ніч, вікно заслонюють та й живу, як пекельник», — сумно ділиться своїми бідами баба Катерина.

За свій вік бабуся жодного разу не була в лікарні, ніколи не пила таблетки, не брала уколів й навіть медичної картки не має. Олена Буряк сміється, що, може, і від того баба так довго живе, що до лікарів ніколи не ходила. Питаю довгожительку про її здоров’я. У відповідь чую таке: «Такий час прийде, що в грудях болить, але то, я думаю, вже й пора, аби боліло». Племінниця додає: «То так не може бути, щоби нічого не боліло».

Олена Буряк каже, що баба має добрий апетит, їсть усе, а найбільше любить молоко. «З’їсть стільки, що нас двоє не годні то з’їсти. Та й добре, що їсть, бо має здоров’я і тримається, ходить по хаті собі сюди-туди. Вчора ходила цілий день, а нині вже сидить».

У свої 115 бабця лише трохи недочуває, але має добрий зір і добру пам’ять, особливо про події минулого, розказує, як ще в «австрійську» — Першу світову війну ховалися від військових «попід землю». «Ой була біда, проминула, настало добро, а воно тепер кожний день», — підсумовує бабуся.

Бабуся жаліє хіба про те, що немає своїх дітей, «зате набавилася чужих». Спочатку виховала своїх племінниць, а потім доглядала і їхніх дітей, внуків і навіть правнуків. В Олени Буряк є двоє синів, восьмеро внуків і восьмеро правнуків.

Століття самотності — це ніби сказано про неї, найстарішу жінку України, яка під кінець нашої розмови щиро побажала всім: «Дай Боже вам здоров’я»! Й усміхнулася з висоти свого 115-річчя й справді, як сонечко...


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 01.03.2012, 15:50
DMishaДата: Четвер, 24.05.2012, 21:53 | Повідомлення # 42
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
"Спасибо жителям Донбасса" лунатиме все Євро" - під Радою мітингують проти російської мови....


Російська мова де-факто може стати другою державною....

Нині триває мітинг біля стін Верховної Ради проти прийняття законопроекту народних депутатів від Партії регіонів Вадима Колесніченка і Сергія Ківалова "Про засади державної мовної політики".

Документ винесли сьогодні увечері на розгляд парламенту. Згідно з ним, російська мова де-факто стає другою державною.

Близько 100 людей під парламентом скандують "Ганьба!", гудять у дудки та вувузели, стукають у барабани та відра. Грає українська музика, публіка співає пісень.

Громадянські активісти, які перебувають біля комітетів Ради, не пускають до себе людей із прапорами опозиційних сил - "Фронту змін", "Батьківщини" та "Свободи". Просять скласти прапори та мітингувати без них.

Серед громадянських активістів присутні письменники брати Капранови, які скандують "Хай здохнуть автори законопроекту", письменниця та музикант Ірена Карпа, нардеп Олесь Доній, акторка Ірма Вітовська, казкар Сашко Лірник, лідер групи ТНМК Фагот, Фома з "Мандрів". По черзі вони виступають біля мікрофона.

"Якщо законопроект буде прийнятий, "Спасибо жителям Донбасса" лунатиме все Євро", - заявили Капранови.

Вздовж тротуару стоять декілька десятків міліціонерів, які не випускають мітингувальників на проїжджу частину.

Джерело


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Четвер, 24.05.2012, 22:03
DMishaДата: П`ятниця, 25.05.2012, 21:53 | Повідомлення # 43
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Литвин запропонував розпустити Верховну Раду....



Бійка у Верховній Раді при спробі прийняти закон про російську мову остаточно зруйнувала парламентаризм в Україні, у зв’язку з чим розумно розпустити парламент, вважає Литвин.

Спікер парламенту Володимир Литвин запропонував розпустити Верховну Раду і призначити дострокові парламентські вибори.

«Парламентаризм в Україні остаточно зруйнований», — сказав спікер на брифінгу у п'ятницю, 25 травня.

При цьому він зазначив, що продовження роботи у п'ятницю неможливо, оскільки лідери фракцій не досягли згоди, а всі пропозиції щодо порядку денного узгоджені не були.

«Сьогодні нічого не буде відбуватися, тому що заблокована Верховна Рада», — сказав він.

Нагадаємо, що опозиція у п'ятницю заблокувала роботу парламенту після бійки у четвер, коли більшість намагалася прийняти закон про регіональні мови.

Читайте також:

Фракція Литвина відмовилася голосувати за законопроекти щодо мовного питання


Джерело


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - П`ятниця, 25.05.2012, 21:57
DMishaДата: Субота, 26.05.2012, 14:10 | Повідомлення # 44
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Ісус Христос помер 3 квітня 33 року – вчені...



Американські науковці вирахували день смерті біблійного персонажа за допомогою геології.

Вчені вважать днем смерті Христа п'ятницю, 3.04.33
Точну дату смерті Ісуса Христа встановили американські та німецькі геологи. На їхню думку, Христос помер у п'ятницю, 3 квітня 33 року нашої ери.

Такого висновку вчені дійшли на підставі аналізу сейсмічної активності в районі Мертвого моря. Вони зіставили цю інформацію з астрономічними спостереженнями та біблійною оповіддю, в котрій ідеться про землетрус у день розп'яття Месії.

Хронологія землетрусів в районі Мертвого моря показала, що район, розташований приблизно за 20 кілометрів від Єрусалиму, була особливо сейсмічно активний в 31 р. до н.е., а також між 26 і 36 роками нашої ери.

Джефферсон Вільямс з організації Supersonic Geophysical разом з колегами з Німецького центру геологічних досліджень Маркусом Швабом та Ахім Брауером пояснили описану в Новому завіті темряву, яка наступила після смерті Христа, піщаною бурею, які нерідкі в цій місцевості.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 26.05.2012, 14:33
DMishaДата: Субота, 26.05.2012, 22:15 | Повідомлення # 45
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
В Україні заборонили курити майже всюди....



Верховная Рада розширила перелік місць, де заборонено курити, за відповідний закон проголосували 368 депутатів з 422, що зареєструвалися в залі. Закон забороняє куріння тютюнових виробів, електронних сигарет і кальянів в ліфтах і таксофонах, у приміщеннях і на території установ охорони здоров'я, навчальних закладах, на дитячих майданчиках, спортивних та фізкультурно-оздоровчих спорудах, в під'їздах житлових будинків, підземних переходах, громадському транспорті в приміщеннях установ ресторанного господарства, в приміщеннях об'єктів культурного призначення, приміщеннях органів держвлади і місцевого самоврядування, на зупинках громадського транспорту.

Крім того, забороняється куріння тютюнових виробів, крім спеціальних відведених для цього місць в приміщеннях підприємств, установ та організацій всіх форм власності, в приміщеннях готелів та аналогічних місць розміщення громадян, в гуртожитках, в аеропортах і на вокзалах.
Закон встановлює, що спеціальні місця для куріння повинні бути площею не більше 10% від загальної площі приміщення, повинні бути обладнані витяжною вентиляцією або іншими засобами для видалення тютюнового диму. Порушення норм цього закону передбачає стягнення штрафів від 1 до 10 тис грн.

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Субота, 26.05.2012, 22:25
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Розмови на різні теми » Розмови на різні теми
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024