FORUM TV-SATЧетвер
18.04.2024, 22:02

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Розмови на різні теми » Розмови на різні теми
Розмови на різні теми
marsДата: Неділя, 03.05.2009, 09:17 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Розмови на різні теми

DMishaДата: Неділя, 19.02.2017, 14:38 | Повідомлення # 121
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Нема ресурсів: У РФ назвали кількість військових, які необхідні Путіну для масштабного наступу на Україну

Екс-радник президента РФ Ілларіонов вважає, що Путін з самого початку не планував відкрите військове вторгнення на українську територію.

Для повноцінного військового вторгнення РФ на територію України, необхідно близько мільйона російських військових. Про це повідомив колишній радник Володимира Путіна, російський економіст Андрій Ілларіонов у своїй колонці для Апострофа, передають Патріоти України.

За його словами, Путіним з самого початку не планувалося відкрите військове вторгнення в Україну.

"Від Брянська на півночі до Таганрога на півдні на російській стороні були зосереджені регулярні збройні частини чисельністю не більше 50 000 чоловік. Цих військ було абсолютно недостатньо для того, щоб проводити якусь помітну операцію проти України", - повідомив експерт.

За його словами, для ведення навіть не дуже інтенсивних бойових дій, РФ знадобиться набагато більше військових.

"Для того, щоб вести масштабну операцію по захопленню Південної чи Східної України, тих восьми областей, про які говорив Путін, навіть у тому разі, якщо такого роду воєнні дії будуть носити не занадто жорсткий характер, необхідне угруповання чисельністю близько 1 мільйона осіб", - вважає Ілларіонов.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Понеділок, 20.02.2017, 10:07 | Повідомлення # 122
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
"Пропагандою ситий не будеш". Брат Нємцова пояснив, навіщо Кремль визнав "паспорти" "ЛДНР"

Мешканці Донбасу, які підтримали окупацію регіону РФ, геть розчаровані. Щоб дати їм хоча б ілюзію покращення життя, Москва визнала паспорти "ЛДНР".



Ігор Ейдман.

В окупованому Донецьку місцеві жителі починають розуміти, що залишилися біля розбитого корита. Про це публіцист, соціолог, двоюрідний брат убитого російського опозиціонера Бориса Нємцова Ігор Ейдман написав у себе в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Багато хто сподівався, що "Путін прийде" і зробить Донбас російським регіоном з високим рівнем життя. Але людей, які проковтнули цей гачок, поводили на повідку і кинули в війну і розвал. Вони вкрай розчаровані тим, що відбувається, тим, що замість кращого життя "під Росією" отримали війну, бідність і повний економічний колапс", - пише він.

"У цій ситуації російській владі треба продемонструвати, що вони не відмовилися від "тих, кого приручили". Для цього вони приймають рішення про визнання місцевих "паспортів" і влаштовують шоу з політруком-Прілєпіним", - вважає опозиціонер. "Однією пропагандою ситий не будеш. Рано чи пізно ситуація там повинна вийти з-під контролю путінських маріонеток, нездатних налагодити навіть подобу нормального життя", - додав Ейдман.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Вівторок, 21.02.2017, 14:10 | Повідомлення # 123
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Росія хотіла зробити заяву в Радбезі ООН щодо смерті Чуркіна

Україна заблокувала її бажання



Представники України в Раді безпеки ООН заблокували пропозицію Росії прийняти офіційну заяву голови Радбезу у зв'язку зі смертю постпреда РФ Віталія Чуркіна.

Про це з посиланням на заступника глави російського МЗС Геннадія Гатілова передає Інтерфакс, повідомляють Патріоти України.

"Шкода, звичайно, що деякі наші партнери, насамперед українські колеги, головуючі в цьому місяці в Раді Безпеки, не змогли переступити через свої політичні позиції і не дали згоди на прийняття офіційної заяви голови Ради Безпеки ООН у вигляді відповідного документа", - поскаржився він.

Зазначимо, що Україна зараз головує в Раді безпеки ООН з 1 лютого.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в понеділок, 20 лютого, в Нью-Йорку від серцевої недостатності помер постійний представник Росії в ООН Віталій Чуркін


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Середа, 22.02.2017, 09:26 | Повідомлення # 124
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Павло Розенко розповів про підвищення пенсій у 2017 році

Індексація пенсійних виплат останні три роки в Україні практично не проводилася



Протягом останніх трьох років в Україні практично не проводилася індексація пенсійних виплат.

Про це заявив в програмі "Велике інтерв'ю" на телеканалі NewsOne віце-прем'єр-міністр Павло Розенко

За його словами лише в минулому 2016 році було проведено підвищення пенсій на 16% - з 1 травня і з 1 грудня.

Відносно ж 2017 року, чиновник запевнив, що заплановано підвищення пенсій в середньому на 10%.

"Зафіксовано, що в 2017 році буде підвищення розміру мінімальної пенсії та прожиткового мінімуму з 1 травня і з 1 грудня мінімум на 10%", - підкреслив віце-прем'єр.

Також він зазначив, що як тільки в Пенсійному фонді з'явиться ресурс на додаткове збільшення мінімальної пенсії та прожиткового мінімуму, цей відсоток буде ще підвищений.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Субота, 25.02.2017, 11:13 | Повідомлення # 125
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Ми самі себе вбиваємо, живемо одним днем, радянськими пережитками

Шокуюча сповідь тернополянина в Польщі



Слава про красу українок лунає по всьому світу. Врода наших дівчат і жінок засліплює мільйони чоловіків. На жаль, засліплює і їхня доступність, про що теж усі знають. Патріоти України пропонують вам повчальну розповідь людини, яка поділилася деякими своїми спостереженнями про наших за кордоном.

За роки проживання в Санкт-Петербурзі я зустрічав багатьох українок, котрі всіма силами намагалися залишитись у цьому місті. Шукали вигідні для себе партії серед місцевих чоловіків, щоб отримати прописку. Дуже багато дівчат і жінок стали повіями. Часто знайомі чоловіки розповідали, що користуються послугами українок, бо, мовляв, «они мастерици этого дела и берут дешевле, чем местные».

До сліз боляче було чути таке. Та велике місто, шалений ритм життя в ньому не дозволяли надовго зациклюватися на чомусь. Я старався не думати про неприємне. А ось у Польщі зовсім інша атмосфера.

Ще на під’їзді до кордону водій автобуса сказав: «Український шлюб закінчується на кордоні». Тоді я не надав цій фразі великого значення, та згодом пересвідчився: так воно і є.

Спершу я працював на збиранні полуниць. Ця невдячна робота відбирає в людей здоров’я. Вони тішаться, що за день можуть заробити в середньому 600 гривень, але не рахують, скільки грошей витрачають згодом на лікування.

Протягом мого перебування на полуничних плантаціях, у більшості моїх знайомих були проблеми з високим тиском, боліла спина, шлунок, з’являлися алергія та шкірні захворювання. А коли українці спілкуються між собою, то тільки й чуєш, що десь там «швидка» забрала жінку, котра знепритомніла на полі, там — дівчину з виразкою шлунка.

Та це — один бік медалі. Є й інший. Пані, в котрої я працював, продавала нелегально алкоголь і цигарки, тож до неї приходило багато українців. Те, що я побачив, мене вразило. Тут мушу зазначити, що я не вирізняюся високоморальною поведінкою. Якби за моральні провини судили, то мене можна було б ув’язнити довічно чи розстріляти кілька разів. Але поведінка декотрих представниць нашої прекрасної статі мене просто вбиває!

Часом дівчата ладні на все, лиш би сподобатися полякам і залишитися в їхній країні на правах дружини чи коханки. І все це заради грошей. Одна 27-річна дівчина залишила в Україні сина зі своєю матір’ю, щоб у Польщі порозважатися. «Українця не хочу навіть за сто злотих, — казала, — а з поляком пересплю за десять». А одна жінка, матір двох дітей, під час п’яного застілля випалила: «Знаю, що мій чоловік гуляє. І я буду гуляти. Якщо йому нічого не відвалилося, то мені тим паче не відвалиться».

Спершу я не розумів польської мови, та з часом вивчив, хоча полякам у цьому не зізнавався. Тому вони говорили при мені на різні теми. Від них і почув про «подвиги» українок. Одну вигнали з роботи, бо зваблювала господаря, а дружина його це побачила. Другу вигнали, бо зваблювала молодого сина господарів. Вони чомусь не повірили у великі й чисті почуття жінки до їхнього чада і вказали їй на двері.

Усі ці та схожі діяння унеможливили ставлення до нас поляків, як до рівних собі. Більшість із них вважає нас бидлом. І, знаєте, не помиляється. Тому що тільки українець може вийти, п’яний, із кімнати і справити нужду просто на подвір’ї. Не звертаючи уваги, що поруч, в альтанці, обідають поляки. Тільки п’яна українська парочка може кохатись серед білого дня на подвір’ї, не зважаючи на те, що з вікон за нею спостерігають поляки. Тільки українці, напившись горілки й обкурившись конопель, можуть показувати полякам посеред села голий зад. До речі, ці українці мешкають за п’ять кілометрів від Тернополя і вважають себе високоосвіченими, «просунутими», а інших — «темнотою з периферії».

Довго там не витримавши, я переїхав до містечка Груєць. Спершу працював сам. Думав, хоч там не дістане мене слава про земляків, але помилився. Приїхавши з панею в супермаркет, побачив неподалік, на автобусній зупинці, близьку знайому в компанії п’яних поляка й українця. Вона сиділи з ними напівгола, а вдома в неї — діти, чоловік. Побачивши мене, намагалася втекти, але була настільки п’яною, що не змогла. Попросила нічого не розказувати нашим спільним знайомим, друзям. Я мовчатиму, хоча вона колись ганила мене і обмовляла перед друзями.

Через тиждень до мене привезли ще одного українця. Ввечері ми з ним пішли в магазин за продуктами. А там — п’яна компанія: четверо дівчат і двоє хлопців. Одна з них справила нужду просто біля зупинки на очах в ошелешених поляків.

Потім моя пані розповіла мені ще одну історію. Пояснила, так би мовити, чому їхня родина не бере на роботу дівчат, а тільки хлопців. З’ясувалося, колись у них працювало п’ятеро чоловіків з України. До одного з них приїхала в гості дружина. Три дні все було добре. Та одного вечора її чоловік поїхав до брата в сусідній район і залишився там ночувати. Десь близько десятої вечора з помешкання українців до господарів долинули гучна музика і крики. Дочка пані була ще маленькою, не могла заснути, тож свекор пішов утихомирювати компанію. Те, що побачив, шокувало його: жінка злягалася з чоловіковим колегою, а всі інші при тому спокійно пили горілку. Присоромивши їх, свекор вийшов. На певний час товариство затихло, але незадовго знову почало галасувати. Свекор удруге пішов сваритися і побачив ту ж жінку уже з іншим чоловіком. Решту товаришів пиячили. Ніхто, мабуть, не задумувався, що за 15 кілометрів перебуває їхній товариш, а жінчин чоловік, батько її дітей.

Уранці свекор пішов будити працівників до роботи, а жінка спить у ліжку з третім. Після цього та ще кількох схожих випадків ні жінок, ні дівчат господарі на роботу не беруть.

Якщо чесно, то пані, котра розповіла мені це, любила українців, допомагала ліками, грішми, порадою. Але жінок наших, м’яко кажучи, не розуміла.

Звісно, не всі люди однакові. Є багато справедливих, порядних. Я знаю таких. Але в Польщі обговорюють не їх. Розповідають про українців, котрі б’ються просто серед поля, кидають одне в одного кошики з полуницями, отруюють їжу проносними засобами, крадуть цю їжу. Знаєте, деякі поляки краще ставляться до українців, ніж вони самі до своїх. А скільки таких випадків, коли водії, привізши людей на роботу, кидають їх, щойно заберуть гроші.

Шановні співвітчизники, милі співвітчизниці. Може, час замислитися над своєю поведінкою, адже через нашу дикість нас ніхто в Європі бачити не хоче. Ми самі себе вбиваємо, живемо одним днем, радянськими пережитками. Хочемо в Європу, хоча вбили її в собі, не давши навіть зародитись.

Уже повертаючись в Україну, я дізнався приголомшливу новину. Моя близька знайома тоді, в Польщі, також “згрішила” з іншим. Була п’яною. Дістало, мовляв, її все. Я довго не міг прийти до тями, адже нас багато чого поєднувало. Невже правда, що український шлюб закінчується на кордоні?

Опублікував: Світлана Іваненко

Джерело:


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Понеділок, 13.03.2017, 12:49 | Повідомлення # 126
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Русские - это вирусы

Они паразитируют на тех, кто не следит за гигиеной, чей национальный организм слаб.

Живя на своей московской помойке, они расползлись оттуда и превратили в трупы в очаге своего распространения когда-то живые народы. Многие больны. Некоторые уже – неизлечимо. Кто-то еще выберется. Просто они встраиваются в код нации, отжимая национальную память, национальное достоинство, национальные политические режимы, национальные бюджеты…

Русская пандемия шагает по планете. Все общества, имеющие недостаточный гражданский иммунитет и коррупционные грязные руки, заражены. В 2013 мы так вообще стояли одной ногой в могиле. Или даже двумя.

Но так бывает, безнадежно больной пациент выходит из кризиса, где он видел тот свет, и организм начинает бороться за жизнь. Мы помним, как это было.

Этот штамм вируса родился на московских болотах, объединив гены московитов, Орды и Византии. Это гены лживости, подлости, садизма, черной зависти, морального и физического разврата. Патологически живучий штамм, который не видит границ между странами.

Коррумпирует, вербует, подкупает, покупает, завлекает, проникает, обманывает, шантажирует, угрожает, убивает, убивает, убивает…

Созидает, строит, пашет, сеет, любит и дарит добро – это не про них.

Главное для русских вирусов – влезть в чужой общественный организм, подчинить его себе и получить доступ к чужим ресурсам, экономике и бюджету, во все времена. Для этого они могут лгать все, что угодно, извращаться, придумывать разные идеологические надстройки, но материальное – главное. Потому что это – их база кормления. За их спиной остается пустыня, поэтому расширение базы кормления русского вируса – это требование выживания. Так устроены эти примитивные организмы, у которых программа – питаться и размножаться – должна происходить в комфортной для них среде. То есть на достаточно живом организме, чтобы их носить в себе, но сильно ослабленном, чтобы они могли проникнуть внутрь в достаточном для поражения организма количестве.

Понимая эти процессы, мы можем сделать первый вывод: снижение иммунитета общества и восприимчивость к потенциально смертельному заражению – недопустимы. Нужны защитные барьеры во всех процессах общества. Лечение зараженных органов. Сейчас так вообще – реанимация. После – ежедневная профилактика. Закаливание. Регулярная сдача анализов. Чтение литературы о причинах и пагубных последствиях. Детей научить, внукам передать.

Выгравировать на лбу нации:
КОГДА МЫ
ЗАРАЗИМСЯ РУССКИМИ –
МЫ УМРЕМ.


Второй вывод – надо сузить их базу кормления во всем мире до их границ на карте. Тех, которые пока еще признаны. Оставить паразитов без экономических ресурсов выживания. Заставить мутировать в поедание самих себя. Купировать очаг и выставить санитарный контроль по периметру. Не реагировать на звуки визга, чавканья, хруста костей, “тамжелюди”. Желающие бороться с болезнью сами покинут зону или наденут противочумные комбинезоны.

Выползающим оттуда можно помогать лечиться и приходить в себя.

А другого пути нет.

Законы природы)

И третий вывод – в этом разгуле сил природы никто не виноват. Просто так есть. Есть живые организмы и есть паразиты. Определенное число патогенов может спокойно жить в здоровом обществе, с ними исправный иммунитет справится. Иногда даже прививки нужны по графику) А если мы позволили иммунитету критично снизиться – то пенять нужно только на себя.

Здоровья всем, чистой окружающей среды!

Чаще мойте руки, чтобы ничего не крали, и рот, чтобы ничего не врал.

Иначе русские придут снова.


Олена Войцицька

http://veklenkomixail.patrioty.org.ua/blogs....83.html


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Середа, 12.04.2017, 22:02 | Повідомлення # 127
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Водій маршрутки: Вияв людської доброти

Здавалося, маршрутка аж ніяк не те місце, де можна виявити любов до ближнього, надто водіям. Тим не менш, і серед них знаходяться ті, хто знаходить можливість - ну, хоча би потішити дітвору.



"Патріоти України" наводять приклад водія луцької маршрутки №9 Василя Гордійчука, про якого писали "Волинські новини". Третій рік поспіль він пригощає своїх малих пасажирів цукерками. Три роки тому в нього народилась онучка. ВасильЛеонтійович кинув палити, і замінив тютюн цукерами

"Одного разу в салоні розплакалася маленька дитинка. Аби її втішити, дав малечі смаколик. Дитина була задоволена, заспокоїлася. Від цього було приємно і мені, бо дитяча радість не зрівняється ні з чим. Звідтоді так і повелося...", - розповідає добрий водій. Цукерки у нього лише для дошкільнят та першачків. Старшим дітям, вважає батьки і так дають гроші в школу, тому ті самі можуть придбати солодке. Щодня на цукерки витрачає 30-40 гривень, але каже, що це того варте, навіть більше - дитячі усмішки безцінні.

"Люди часто цьому дивуються, особливо коли я кажу, щоб взяли "здачу" для дітей, - розповідає водій. - Дехто вже звик. Кажуть, тільки моїми цукерками малечу в школу можна заманити.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 13.04.2017, 18:57 | Повідомлення # 128
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Українці стали другими в світовому рейтингу котолюбів

Майже кожен другий українець (49%) тримає вдома кота.



Українці люблять кішок.

Україна посіла друге місце в світі за кількістю людей, які тримають вдома котів. Про це свідчать результати опитування німецьких соціологів з компанії Dalia Research.....

В ході дослідження було опитано 43 тисячі жителів з 52 країн світу. Майже кожен другий українець (49%) відповів, що тримає вдома кота.


Доброта-вище всіх якостей.
bilichДата: Неділя, 14.05.2017, 15:09 | Повідомлення # 129
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Добрий форумчанам дня доброго.
DMishaДата: Четвер, 01.06.2017, 11:52 | Повідомлення # 130
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Люди призводять до шостого масового вимирання життя на Землі, вважають вчені, які пишуть про це у

спецвипуску провідного журналу Nature.




Ссавці, птахи та земноводні у даний час вимирають так само, як і при попередніх п’яти масових

вимираннях, коли «катастрофічні сили» такі, як масові удари метеоритів і вибухи супервулканів знищили

більшу частину життя, у тому числі динозаврів, – інформує видання The Independent.

Зростання населення, яке збільшилося на 130% протягом останніх 50 років і має зрости до більш ніж 10

млрд до 2060 року, а ще зростаючий попит на ресурси чинять тиск на навколишній світ.

Десятки тисяч видів, у тому числі 25% усіх ссавців і 13% птахів, зараз перебувають під загрозою

зникнення через надмірне полювання, браконьєрство, забруднення довкілля, втрату природних місць

існування, появу інвазивних видів, а також інші проблеми, створені людиною.

Але дослідники сказали, що цей процес не є «неминучим». Ще існує час для людей, щоб змінити ситуацію.

В одній із серії статей у Nature, група міжнародних вчених написала: «Зростаючий і безпрецедентний вплив

людської діяльності на суші і в океані протягом останніх декількох століть різко знижується глобального

біорізноманіття».

«Існує безліч доказів того, що втрата середовища проживання і фрагментація, надмірна експлуатація

біологічних ресурсів, забруднення довкілля, інвазійні види та зміни клімату призвели до збільшення

кількості глобальних вимирань видів до рівнів, які значно вищі, ніж ті, що зафіксовані у

палеонтологічному літописі».

Ця втрата біорізноманіття може «істотно зменшити вигоди, які люди отримують від природи», -попереджають

вчені.

Інший документ змальовує похмуру картину довгої історії знищення людиною тварин.

«Вплив людини на вимирання почалося, коли сучасні люди вийшли з Африки», – йдеться у ньому.

«Послідовні хвилі вимирань в Австралії (50000 років тому), Північній і Південній Америці (10,000-11,000

років назад) і у Європі (3,000-12,000 років тому) були спричинені в основному поєднанням полювання й

природною зміною клімату.

«До 3000 років тому Земля втратила половину всіх наземних видів ссавців (з масою більше 44 кг) і 15%

всіх видів птахів».

Дослідники відзначають, що людське знищення дикої природи почало прискорюватися у 1500 н.е.

«Темпи вимирання птахів, ссавців і земноводних зараз подібне до тих п’яти глобальних масових вимирань,

що сталися за останні 500 млн років», – написали дослідники.

У статті йдеться про те, що слід «терміново» вжити заходів, щоб забезпечити «достатню кількість місць

проживання для збереження життєздатності видів у довгостроковій перспективі».

«Всі види отримали б вигоду від активізації поточної політики збереження, а також від політики,

спрямованої на зменшення основної антропогенної загрози», – пише стаття.

«Розробка і прийняття такої політики, проте, зажадає безпрецедентного ступеня взаємодії між

зацікавленими сторонами, політиками, натуралістів і суспільствознавців».

«Земля здатна забезпечити здоровий раціон харчування для 10 млрд осіб у 2060 року і зберегти міс


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Четвер, 01.06.2017, 17:06 | Повідомлення # 131
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Потужна японська компанія хоче відкрити в Україні ще два заводи

Виробник електрообладнання для автомобілів Fujikura Automotive Ukraine Lviv відкриє два нові заводи у Вінниці та Черкасах. Про це у своїй сторінці в Facebook повідомив перший віце-прем’єр-міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів. “Завершили засідання Кейданрен, де працювали над інвестпроектами Україна-Японія. Fujikura Automotive Ukraine Lviv планує розширити роботу підприємства і збільшити штат зайнятих працівників з 2 до 3 тис. осіб, а також відкрити два додаткові заводи площею 10 тис. кв. м у Вінниці та Черкасах на 1,5 тис. нових робочих місць”, — написав Кубів. Раніше, в квітні 2016 року, перший завод електрообладнання та автозапчастин японської компанії Fujikura був відкритий у Львові, а у вересні 2016 року — у м. Рава-Руська Львівської обл.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: П`ятниця, 02.06.2017, 21:54 | Повідомлення # 132
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Війна вже в Києві: Українці мають бути готові до порятунку власного життя, - Мирослав Гай

Через останні резонансні події в Києві українці мають розуміти всю серйозність терористичної загорози і підготуватися до непередбачуваної надзвичайної події.

Напад кілера на командира батальйону ім. Джохара Дудаєва Адама Осмаєва і його дружину Аміну Окуєву говорить про те, що війна добралася до Києва. Тому українцям варто вжити низку заходів для порятунку життя. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив офіцер запасу 95 омбр ВСУ, керівник благодійного фонду "Mir & Co" Мирослав Гай, передають Патріоти України.

"Ситуации со взрывами, расстрелами в столице и регионах участились. Если раньше такое происходило месяц через месяц, то сейчас чаще. Только за два дня - три заказных покушения, из них два в Киеве. До этого взорвали контразведчика в Мариуполе, взрывы в Балаклее только отгремели, вспомним Шеремета, Вороненкова и целый ряд несчастных случаев и скоропостижных смертей. Все это говорит лишь об одном. Война уже в Киеве", - вважає Гай.

Він попередив, що населенню потрібно готуватися до того, що воно може в будь-яку секунду опинитися в ситуації загрози теракту, перестрілки, вибухи, диверсії на техногенно-небезпечному підприємстві або військовій частині.
"Что делать? Введите в свой смартфон номера телефонов служб спасения, полиции, СБУ, МЧС. Возьмите в привычку носить с собой средства для остановки кровотечения: жгут или турникет. Научитесь ими пользоваться. Пройдите курсы оказания доврачебной помощи. Узнайте "ногами" где, в вашем районе, есть больницы, отделения полиции, пожарные части, убежища. Запишитесь в секции единоборств или курсы выживания. Научитесь пользоваться оружием и купите его. Помпа или карабин дешевле последнего смартфона. Всегда носите все документы с собой: паспорт, права, копию идентификационного кода", - пише Гай.

Він також додав, що українцям треба зібрати "тривожний рюкзак" з найнеобхіднішими речами.

"Поговорите с соседями, сотрудниками, родными и сослуживцами - что будете делать в случае такой опасной ситуации и что можно было бы сделать? Поговорите с детьми и расскажите как им поступать в случаях непредвиденных ситуациях. Не пугая, а просто давая конкретные инструкции. Выучите на память 2 номера телефона Ваших близких, и скажите им, что Вы доверяете им распространение информации о Вас в случаи ЧП. И будьте внимательны к окружающему миру. Не бойтесь личной подозрительности или паранойи. Просто и спокойно скажите себе - я поступаю так потому, что в стране война", - підсумував Гай.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: П`ятниця, 02.06.2017, 22:22 | Повідомлення # 133
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Обережно, загроза! У кіберполіції попередили про небезпеку браузерів "FreeU" та "Яндекс" для українських користувачів

Під легендою надання можливості подолати обмеження доступу до заблокованих ресурсів зловмисники за допомогою цих браузерів отримують повний доступ до операційної системи і персональних даних користувачів.

Українські провайдери все ширше приєднуються до блокування доступу до сайтів, які потрапили під санкції. Незважаючи на те, що обійти цю заборону протягом хвилини може будь-який користувач інтернету, який уміє читати і користуватися клавіатурою, власники заборонених ресурсів розробляють свої способи обходу. Які, найчастіше, можуть завдати непоправної шкоди тим, хто їх використовує.

У даний час в мережі йде масова реклама спеціалізованих браузерів, за допомогою яких обходяться заборони. Але під легендою надання можливості подолати обмеження доступу до заблокованих ресурсів зловмисники за допомогою цих браузерів отримують повний доступ до операційної системи і персональних даних користувачів. І таким чином можуть використовувати комп'ютери користувачів у протиправних діях.

Особливо агресивно рекламується "FreeU", який з'явився практично відразу після оголошення про майбутнє блокування, щодо якого у просунутих користувачів виникли серйозні підозри. Тому фахівці Департаменту кіберполіції Нацполіції України провели свої дослідження.

Як повідомили в прес-службі Департаменту кіберполіції, щоб ніхто не засумнівався в незаангажованості досліджень, для аналізу нового браузера використовувався авторитетний люксембурзький ресурс "Circl DMA". З його допомогою було встановлено: рівень небезпеки "FreeU" максимальний (10 балів за 10-бальною шкалою оцінки). Цей браузер інтегрується для автозапуску, створює приховані системні файли, самостійно змінює інтернет-настройки, вносить зміни в антивірусний захист і навіть відключає його. А для маскування своєї діяльності застосовує багаторазові виклики API (запити на виконання різних функцій).

Тому кіберполіція рекомендує керівникам підприємств і організацій, а також простим громадянам відмовитися від використання подібного програмного забезпечення, оскільки воно несе загрозу як даним підприємств, так і персональній інформації співробітників. Поряд з "FreeU" подібні загрози несе також Яндекс-браузер з технологією Protect для смартфонів на OS Android. Фахівці рекомендують у разі виявлення подібного програмного забезпечення відновити операційну систему до стану на момент його установки. Якщо ж це неможливо - взагалі перевстановити операційну систему.

"FreeU", що дозволяє хоч і повільно, але заходити на заборонені сайти, створений на базі "Аміго" і технології "Tor", яка використовується для перенаправлення трафіку по вузлах мережі, які не підлягають блокуванню. Він сумісний з Windows 7 і більш пізніми версіями, але не працює з macOS і мобільними платформами. І його поява вже через кілька днів після введення санкцій дійсно пов'язана з підозрілими обставинами.

Браузер виконаний в синьо-жовтих кольорах і цілеспрямовано рекламується для жителів України. Якщо використовувати його з території України - браузер вітає користувача цитатою 15 статті Конституції України: "Цензура Заборонена". Однак сервер "FreeU" знаходиться в Москві і належить кіпрському офшору, причетному до власника "Однокласників".

Його домен, а також домен, де розміщений дистрибутив браузера, 16 і 18 травня куплені анонімом у російської компанії. Контактна інформація про розробників браузера відсутня, але Mail.ru Group вже зізналися, що були причетні до розробки. Слід зазначити, що принцип "Цензура заборонена" у "FreeU" діє тільки на території України. Якщо використовувати браузер в Росії, то доступу до ресурсів з "чорного списку" Роскомнадзора домогтися не вдасться.

Також кіберполіція надала рекомендації інтернет-провайдерам по блокуванню заборонених веб-ресурсів, щоб без закупівлі спеціального технічного обладнання та додаткових фінансових витрат забезпечити виконання указу президента України: методи блокування за IP-адресами (який вважають найефективнішим), за допомогою DNS і по URL. Детальніше про рекомендації можна дізнатися на сайті Департаменту кіберполіції.

Як відомо, 16 травня президент України Петро Порошенко підписав указ про нові санкції щодо російських компаній. Санкції торкнулися російських соціальних мереж "ВКонтакте" і "Однокласники", холдингу Mail.Ru Group і "Яндекса".


Доброта-вище всіх якостей.

Повідомлення відредагував DMisha - Неділя, 04.06.2017, 05:55
DMishaДата: Неділя, 04.06.2017, 21:33 | Повідомлення # 134
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Хіти тижня. Зробимо падлюку відомою. "Забирай своего героя и идите домой": На Харківщині воєнком виставив за двері героя АТО

Інцидент стався у місті Краснограді.



У Краснограді на Харківщині воєнком виставив за двері Героя АТО. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив український боєць, важко поранений під Дебальцевим, Народний Герой України Вадим Довгорук...

"Знайомтесь це військовий комісар м. Краснограда, Харьковської обл. п/п-к Кужель!!!! В тому ж військоматі працює і мій бойовий побратим з 3ОПСпП (заступник комісара)!!! Вчора їдучи до Харкова вирішив заїхати до побратима обговорити питання Патріотичного виховання молоді та проект Сила Нації (фізична реабілітація тяжко поранених бійців)!!! Мене побратим запросив до себе в кабінет.... Але при вході черговим сидів сам комісар!!!! Він не захотів нас пропускати до кабінету товариша на прохання свого заступника (мого побратима) вийти познайомитися зі мною він відповів:

цитую: (развелось героев!!! Забирай своего героя и идите домой, покиньте помещения!!!)

Висновок : Ні я ні мій побратим до військомату не потрапили, але була погроза позбавити премії побратима!!!! Як така людина може бути військовим комісаром??????" - написав Вадим.


Доброта-вище всіх якостей.
DMishaДата: Вівторок, 06.06.2017, 00:38 | Повідомлення # 135
V.I.P

Країна:
повідомлень: 2383
Статус: Оффлайн
Не фантастика: Де за літо можна заробити 100 тисяч гривень

Заробити влітку можна в сільському господарстві або в туристичній галузі. У Західній і Північній Європі робота пов'язана зі збором врожаїв, на півдні і в східних країнах шукають офіціантів і працівників в готелі.



Для роботи в країнах ЄС потрібно оформити робочу візу. Наприклад, щоб працювати в Польщі, необхідно отримати національну робочу візу D 05. Її можна зробити в консульстві, подавши запрошення роботодавця.

Заробити в Польщі можна на зборі ягід. Зарплата стартує від 20-23-х до 29-ти тис. гривень, роботодавці надають житло, проте харчування найчастіше за свій рахунок. Крім робочої візи вимог немає, передають Патріоти України з посиланням на vectornews.net.

У Німеччині студенти зі знанням німецької мови на базовому рівні можуть знайти роботу офіціант з зарплатою 35 тис. гривень або 8,5 євро в годину. Також є робота кухаря з зарплатою 1300 євро в місяць з проживанням і харчуванням. Помічників кухаря платять 900 євро.

У Швеції на зборі ягід платять за кількість зібраного врожаю. В місяць зарплата виходить на 60 тис. гривень. Працівнику-фермеру обіцяють платити 63-70 тис. гривень.

На зборі ягід в Європі можна заробити до 70 тис. гривень за місяць.

У Болгарії шукають офіціантів і кухарів на зарплату 12-20 тис. гривень. Роботу пропонують на чорноморських курортах, для роботи офіціантом потрібно знати англійську мову. Роботодавець надає харчування та проживання.

У Греції шукають російськомовних аніматорів на зарплату 500-700 євро, кухарів в готелі – від 1000 євро, офіціантів і покоївок платять 700 євро.

У Фінляндії в основному потрібні різноробочі на збір лісових ягід і грибів. У країні платять від 24 тис. гривень на місяць залежно від вироблення. Проте робочий день може бути ненормованим і потрібно оплачувати житло. На збір полуниці та малини платять два євро за кілограм. Різноробочим на ферму обіцяють зарплату 50 тис. гривень.

В ОАЕ офіціанти заробляють 15-35 тис. гривень, бариста – 22 тис. гривень, адміністратор в фітнес-клубі і рятувальники – 30 тис. гривень. В оголошеннях роботодавець обіцяє оплатити працівникові переліт з України до ОАЕ та надає безкоштовне харчування та житло. Однак робочими можуть бути шість-сім днів на тиждень.

У Туреччині шукають аніматорів на зарплату 14-15 тис. гривень, танцівниць – на 20-30 тис. гривень. Зустрічаються вакансії кухаря на ставку 30 тис. гривень, офіціанта – 14-25 тис. гривень, покоївка в готелі в середньому заробляє 16 тис. гривень.

В Ізраїлі сезонних вакансій менше. В основному потрібні будівельники на зарплату 50-55 тис. гривень, робітники на заводи за 37-40 тис. гривень. Однак є й вакансія кухаря на зарплату 45 тис. гривень на місяць.

В Єгипті шукають аніматорів на зарплату від 8-ми до 20-ти тис. гривень, а в Тунісі – англомовних гідів за 400 доларів.

У США на сезонну роботу шукають офіціантів і покоївок в готелі на зарплату 12 тис. доларів на рік, працівникам на ферму обіцяють 2800 доларів в місяць, рятувальникові на пляж – 3500.

У Канаді робочого на фермі пропонують 2800-2900 доларів в місяць, офіціантам – 1000.

"Сезонна робота в Польщі – це 20 тис. гривень, у Німеччині - 35-50 тис. гривень, в Ізраїлі – 40-60 тис. гривень. У США і Канаді – під 100 тис. гривень. Є робота і на курортах, і на фермах, і по збору ягід, і в рибному промислі. Роботи багато і чим ближче до липня, тим більше буде вакансій, оскільки липень-серпень – розпал сезону", – зазначає HR-експерт сайту з пошуку роботи rabota.ua Тетяна Пашкіна.

Опублікував: Олег Устименко


Доброта-вище всіх якостей.
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Розмови на різні теми » Розмови на різні теми
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024