FORUM TV-SATСереда
22.11.2017, 12:18

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Сторінка 2 з 2«12
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Розмови на різні теми » Перепрошивка (Скільки коштує перепрошивка тюнера)
Перепрошивка
sfmalДата: Субота, 02.01.2010, 14:14 | Повідомлення # 1
житель форуму

Країна:
повідомлень: 16
Статус: Оффлайн
Скільки коштує перепрошивка тюнера

Цікаво скількі хто бере за перепрошивку тюнерів?

SashaPetrovicHДата: Середа, 18.02.2015, 16:24 | Повідомлення # 16
новачок

Країна:
повідомлень: 4
Статус: Оффлайн
30 грн Globo подібні, з іншими - можуть бути нюанси :-)
tucvovaДата: П`ятниця, 17.04.2015, 12:44 | Повідомлення # 17
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
45
WoltronДата: Субота, 29.08.2015, 11:11 | Повідомлення # 18
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Від 30 до 100
j-koДата: П`ятниця, 13.05.2016, 21:29 | Повідомлення # 19
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
30-50
marsVMIДата: Понеділок, 03.04.2017, 15:38 | Повідомлення # 20
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Підкажіть будь-ласка де знайти ПЗ для перепрошивки STRONG 6205 Не можу налаштувати супутник АМОС-3

STRONG 6205
RATVODДата: Понеділок, 03.04.2017, 18:00 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 21213
Статус: Оффлайн
Дивимося тут: Strong 4ххх, 6хxх ==» Strong 6200, 6202, 6205

Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Розмови на різні теми » Перепрошивка (Скільки коштує перепрошивка тюнера)
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:

      
Copyright TV-SAT © 2009-2017 * Відповідальність за форму та зміст рекламних оголошень, за якість та гарантію рекламних продуктів та послуг несе рекламодавець! *