FORUM TV-SATЧетверг
11.08.2022, 10:42

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Не знаєте де запитати ? ? ? » " Не знаєте де запитати ? - пишемо тут " (Якщо на форумі відсутня тема для Вашого запитання)
" Не знаєте де запитати ? - пишемо тут "
marsДата: Воскресенье, 03.05.2009, 08:13 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
" Не знаєте де запитати ? - пишемо тут"



Перед тим, як задавати питання в даному розділі, щоб не виникало непорозумінь,

уважно читаємо
ПРАВИЛА ФОРУМУ:

Пункт 2. Повідомлення ( писати кирилецею ).

2.1. Перед тим, як відправляти свої перші повідомлення на форум, ви зобов'язані уважно ознайомитися із загальними правилами конференції,
а також правилами того форуму, в який збираєтеся писати.

2.5. Перед створенням нового повідомлення переконаєтеся, що подібна тема ще не обговорювалася.
Для цього використовуйте фільтр по назві і опису теми, а також пошук.
viskomДата: Суббота, 02.01.2010, 14:38 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (Buroman)
Всім доброго дня! Хочу придбати тюнер, не дорогий(десь до 1000грн) скоріше всього OPENBOX...але яку модель не знаю....порадьте щось...

моя порада купити GLOBO (ORTON,OPTICUM) 4100c ціна приблизно 320-400 грн відкриває всі доступні на даний час канали, має хороше зображення і софтову підтримку.


Sat-Integral S-1237 HD Able
satevoДата: Суббота, 02.01.2010, 18:02 | Повідомлення # 17
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
nternet adapter KA-18 ... как с ним работать???
WASJATKAДата: Суббота, 16.01.2010, 21:24 | Повідомлення # 18
новачок

Країна:
повідомлень: 8
Статус: Оффлайн
Форум TV-SAT-нормальний сайт є багато цікавого ,корисного неможу зрозуміти щоб подякувати за ту чи іншу інформацію то треба вводити якісь коди,шмоди так як і процитувати те чи інше повідомлення. Введіть текст
для повідомлення-куди його ввести? На аркуш паперу і вислати поштою?


Ще не вмерла України ні Слава ні Воля!
viskomДата: Суббота, 16.01.2010, 21:34 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (WASJATKA)
Форум TV-SAT-нормальний сайт є багато цікавого ,корисного неможу зрозуміти щоб подякувати за ту чи іншу інформацію то треба вводити якісь коди,шмоди так як і процитувати те чи інше повідомлення. Введіть текст для повідомлення-куди його ввести? На аркуш паперу і вислати поштою?

нічого вводити не треба тільки натисніть кнопку дякую і рівень репутації автоматично буде змінено.(ця кнопка є на панелі кожного допису).


Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: Суббота, 16.01.2010, 21:47 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 27439
Статус: Оффлайн
Під кожним дописом є кнопка . Нажимаєте її , в випавшому вікні знову натискуєте "Застосувати".
Нічого вводити не потрібно, та як і писати. Зміна репутації ( під ніком і аватаром користувача проходить автоматично) і в Особистих повідомленнях користувач автоматично отримує повідомлення - Репутацію було змінено (Нік, того, хто подякував) з наступним текстом :

Репутацію було змінено (Нік, того, хто подякував) 13.12.2009

Вітаємо, ( Нік того, хто отримав подяку).

Рівень репутації було підвищено [+4]. Репутація складає: 280

Додав: (Нік, того, хто подякував)
Дата: Неділя, 13.12.2009, 16:21

Коментар: Дякую за допис

Всього найкращого.

А щоб процитувати допис - лівою кнопкою "мишки" виділяєте текст для цитування і нажимаєте на панелі кнопку -
і цитований текст автоматично появиться в вікні для допису.


sergeugushinДата: Понедельник, 25.01.2010, 16:46 | Повідомлення # 21
користувач

Країна:
повідомлень: 41
Статус: Оффлайн
привет всем подскажите program-edit редактор настроек эту прогу можно использовать для залива настроек в тюнер ортон 4000 я её использовал для работы с глобо 7010 если нельзя то какой лучше заливать настройки и каналы в ортон 4000 и что там выставить в настройке?
RATVODДата: Понедельник, 25.01.2010, 18:00 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 27439
Статус: Оффлайн
Quote (sergeugushin)
прогу можно использовать для залива настроек в тюнер ортон 4000

Напишіть системну інфрормацію із меню тюнера Ортон 4000. Для кожної лінійки ресиверів GLOBO (ORTON - це їхні клони) використовується окрема програма.


bizonДата: Вторник, 02.02.2010, 21:28 | Повідомлення # 23
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
Тюнер asr 3530 plus версія переходніка 2,0 призаливці софта пз Н20061204 277 eEUV api. Компютер видає (Flash update fail).Подібне видає і при вигрузці каналів .Всі файли брані на форумі .Зараннє дякую.
tmusДата: Понедельник, 08.02.2010, 13:22 | Повідомлення # 24
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Ресивер Lemberg-LR1100 (арионоподобный), пробую залить софт с компа. подключаю ком порт, прога арионоер 24 , выбираю файл .auc ( пробовал даже файл с названием lemberg.. .auc) нажимаю "отправить", включаю тюнер (в режим "stand by") и прога выдает "download fail"! пробовал разные файлы, которые рекомендуют для этого ресивера, ничего. может ли быть какая-то блокировка заливки тюнера от фирмы-продавца? p.s. раньше были проблемы с тюнером из-за перепада напруг в сети, отдавали на ремонт,может проблема харде тюнера? софт dvb-xtreme. заранее благодарю
viskomДата: Понедельник, 08.02.2010, 13:58 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (tmus)
Ресивер Lemberg-LR1100 (арионоподобный), пробую залить софт с компа. подключаю ком порт, прога арионоер 24 , выбираю файл .auc ( пробовал даже файл с названием lemberg.. .auc) нажимаю "отправить", включаю тюнер (в режим "stand by") и прога выдает "download fail"! пробовал разные файлы, которые рекомендуют для этого ресивера, ничего. может ли быть какая-то блокировка заливки тюнера от фирмы-продавца? p.s. раньше были проблемы с тюнером из-за перепада напруг в сети, отдавали на ремонт,может проблема харде тюнера? софт dvb-xtreme. заранее благодарю

зробіть як описано тут


Sat-Integral S-1237 HD Able
sergeugushinДата: Пятница, 12.02.2010, 10:51 | Повідомлення # 26
користувач

Країна:
повідомлень: 41
Статус: Оффлайн
подскажите какие надо делать настройки чтобы тюнер хумакс vi-ace работал с дисеком с 8 выходами протокола 1.1 в нём нет залил список настроек под моторчик тюнер не включается со старым списком работает с 8 портовым дисеком только нтв + на порту а?
sergeugushinДата: Пятница, 12.02.2010, 11:49 | Повідомлення # 27
користувач

Країна:
повідомлень: 41
Статус: Оффлайн
отдельно с одной головки без дисека 8 порт подключаю к тюнеру сигнал идёт получается что этот тюнер не возможно запустить с 8 портовым дисеком вы меня извините может глупые вопросы но я только учусь?
RATVODДата: Пятница, 12.02.2010, 12:35 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 27439
Статус: Оффлайн
Сам не пробував підключати 8- портовий перемикач. Але наскільки мені відомо, тюнери Humax VIA-ACE, VIA-FOX не працюють з перемикачами по протоколу 1.1. А за запитання не вибачайтеся. Хто питає - ніколи не блудить.

dzhon-simpsonДата: Воскресенье, 14.02.2010, 04:09 | Повідомлення # 29
користувач

Країна:
повідомлень: 25
Статус: Оффлайн
У вас на форумі є перелік провайдерів інтернет. Який із них є безлімітними. і яка ціна. як платити за послуги і чи реально встановити самому. що для цього потрібно
viskomДата: Воскресенье, 14.02.2010, 10:32 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (dzhon-simpson)
У вас на форумі є перелік провайдерів інтернет. Який із них є безлімітними. і яка ціна. як платити за послуги і чи реально встановити самому. що для цього потрібно

уточніть питання,Вас як я зрозумів цікавлять провайдери супутникового інтернету?
*якщо наземний тоді найкраще від ОГО


Sat-Integral S-1237 HD Able
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Не знаєте де запитати ? ? ? » " Не знаєте де запитати ? - пишемо тут " (Якщо на форумі відсутня тема для Вашого запитання)
Поиск:

Copyright TV-SAT © 2009-2022