FORUM TV-SATПятница
09.12.2022, 00:00

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Не знаєте де запитати ? ? ? » " Не знаєте де запитати ? - пишемо тут " (Якщо на форумі відсутня тема для Вашого запитання)
" Не знаєте де запитати ? - пишемо тут "
marsДата: Воскресенье, 03.05.2009, 08:13 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
" Не знаєте де запитати ? - пишемо тут"



Перед тим, як задавати питання в даному розділі, щоб не виникало непорозумінь,

уважно читаємо
ПРАВИЛА ФОРУМУ:

Пункт 2. Повідомлення ( писати кирилецею ).

2.1. Перед тим, як відправляти свої перші повідомлення на форум, ви зобов'язані уважно ознайомитися із загальними правилами конференції,
а також правилами того форуму, в який збираєтеся писати.

2.5. Перед створенням нового повідомлення переконаєтеся, що подібна тема ще не обговорювалася.
Для цього використовуйте фільтр по назві і опису теми, а також пошук.
korpahecДата: Понедельник, 06.08.2018, 19:31 | Повідомлення # 661
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Доброго вечора! прошив прошивкою сат інтеграл 1227 версією 2.53 висне шара можливо висока прошивка якою верісією прошити що невисла шара сервер хороший. Дякую наразі!!! ca ca ca
korpahecДата: Четверг, 24.01.2019, 22:05 | Повідомлення # 662
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Доброго вечора! Є просьба попав на тюнер на якого немаю прошивку цеє для TIGER E400+MINI де взяти можна дамп як там ключі прописати на перший національни україна хокей енело дача епоха інтер+ прошу вашої допомоги завал щей клієнт такий надоїдливий. Якщо хтось знає проте залізо буду вдячний!!! ca
korpahecДата: Воскресенье, 27.01.2019, 13:55 | Повідомлення # 663
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Вже зробив!!! 91
RATVODДата: Воскресенье, 27.01.2019, 23:12 | Повідомлення # 664
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 27934
Статус: Оффлайн
korpahec, а поділитись інформацією ПЗ для ресівера TIGER E400+MINI з форумчанами ?

korpahecДата: Воскресенье, 06.10.2019, 20:38 | Повідомлення # 665
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Доброго дня! Хочу порадитсь звами якщо я куплю смарт тв приставку модель Mecool KM9 Pro Classic. Я можу грати ігри наприклад джітта ссіті5, вона потягне цю ігру, аще люблю ютуб, мегого, фйсбук, скайп, іпітіві, OLL TV,ігри, що порадите що краще взяти на пару років.Ато ходять слухи що канали закодують хочу притдбати щоб невисло щоб праювало. Дякую!!! ca
korpahecДата: Вторник, 08.10.2019, 20:21 | Повідомлення # 666
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Всім доброго вечора! хівби запитатись на яких супутниках можна дивитись словацькі чеські канали.
Іи є на драконі мадярські канали угорщини!
Дякую!!!
korpahecДата: Четверг, 12.03.2020, 23:01 | Повідомлення # 667
житель форуму

Країна:
повідомлень: 125
Статус: Оффлайн
Доброго вечора!
Маю смарт тв приставку Х-96, купив підписку іпітіві, поставив додаток IPTV pro, канали тормозять, які лишень сервера неперепробував, толку, робив на приставці заводські настройки, недопомогло, чи можливо таке, що приставка бракована, їй лише пішов 2 місяць.
Дякую!!! ca ca ca
viskomДата: Воскресенье, 15.03.2020, 21:39 | Повідомлення # 668
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1939
Статус: Оффлайн
Цитата korpahec ()
Доброго вечора!
Маю смарт тв приставку Х-96, купив підписку іпітіві, поставив додаток IPTV pro, канали тормозять, які лишень сервера неперепробував, толку, робив на приставці заводські настройки, недопомогло, чи можливо таке, що приставка бракована, їй лише пішов 2 місяць.
Дякую!!!

доброго вечора! попробуйте інший плейлист і ще почитайте тут
Anton1975Дата: Вторник, 17.03.2020, 13:22 | Повідомлення # 669
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Шановні адміністратори!

Прошу вашої допомоги у (публікації оголошення чи теми для) пошуку оновлення прошивки для ресівера Skygate Cable .

Пропали деякі канали на цифровому телебаченні від телекомпанії ("через зміну їх кодування від постачальника").

Майстер від продавця (того ж львівського ) сказав, що оновити прошивку на цьому ресівері він не зможе.

Поточна прошивка: QNGY 129.64 07/10/10

========================================
Посилання на сайти ВИДАЛЕНО!



Посилання на сайти КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО!

На перший раз отримуєте попередження.


Повідомлення відредагував RATVOD - Вторник, 17.03.2020, 14:58
Andrey108Дата: Среда, 14.10.2020, 20:15 | Повідомлення # 670
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
Доброго вечора. Вже мабуть десяток років періодично брав у вас на сайті дампи для Глобо і Оптіком. Але зараз вони не актуальні стали - треба обирати сучасний з HDMI - можете порадити які бренди купити, ще й щоб у вас і прошивки під них були)). Наприклад на Агсат великий вибір або порадите якийсь інший магазин? Бо із тих, що на агсат не можу у вас знайти прошивки...
viskomДата: Четверг, 15.10.2020, 17:50 | Повідомлення # 671
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1939
Статус: Оффлайн
Цитата Andrey108 ()
Доброго вечора. Вже мабуть десяток років періодично брав у вас на сайті дампи для Глобо і Оптіком. Але зараз вони не актуальні стали - треба обирати сучасний з HDMI - можете порадити які бренди купити, ще й щоб у вас і прошивки під них були)). Наприклад на Агсат великий вибір або порадите якийсь інший магазин? Бо із тих, що на агсат не можу у вас знайти прошивки...

доброго вечора подивіться тут і тут


Sat-Integral S-1237 HD Able
viskomДата: Четверг, 15.10.2020, 17:52 | Повідомлення # 672
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1939
Статус: Оффлайн


Sat-Integral S-1237 HD Able
w124Дата: Воскресенье, 20.12.2020, 14:04 | Повідомлення # 673
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
Добрий день! Підкажіть чий клон цей Т2, хочу підібрати пульт.



RATVODДата: Понедельник, 21.12.2020, 09:16 | Повідомлення # 674
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 27934
Статус: Оффлайн
w124, подивіться тут: Пульти для ефірних DVB-T2 тюнерів

TIIДата: Суббота, 25.06.2022, 12:48 | Повідомлення # 675
знаток

Країна:
повідомлень: 45
Статус: Оффлайн
Всім доброго дня!
Маю питання що до схеми радіо-телевізійної інсталяції.
Планую на одноповерховому будинку встановити антени, мінімум на п'ять супутників плюс радіо антену і наземного телебачення і все розвести на чотири кімнати в незалежні одні від одної радіо-телевізійні розетки. Мене більше цікавить чи для антени наземного телебачення потрібно буде застосовувати підсилювач чи ні. Відстань від телевежі 13км. Довжина кабелів від антен до розеток максимум 15м.
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Не знаєте де запитати ? ? ? » " Не знаєте де запитати ? - пишемо тут " (Якщо на форумі відсутня тема для Вашого запитання)
Поиск:

Copyright TV-SAT © 2009-2022