FORUM TV-SATSaturday
21.05.2022, 20:38

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Інструкції та Програми ARION » Обговорення проблем із завантаженням ПЗ (Всі запитання по Аріоноподібних)
Обговорення проблем із завантаженням ПЗ
viskomДата: Wednesday, 21.10.2009, 21:34 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Обговорення проблем із завантаженням ПЗ.

Всі запитання по Аріоноподібних



Sat-Integral S-1237 HD Able
PushchakДата: Wednesday, 08.03.2017, 10:31 | Повідомлення # 136
новачок

Країна:
повідомлень: 15
Статус: Оффлайн
Скрін моєї прошивки Срочно потрібна прошивка і soft. Дякую.

RATVODДата: Wednesday, 08.03.2017, 11:40 | Повідомлення # 137
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26789
Статус: Онлайн
Для Вашого ресивера підходять: Софти (Software) Openbox X-600, AF-3618, AF-6618 (S 190CN)

Якщо будете використовувати софт SPH ARS1 S190CN_2017-03-01, викладений користувачем kolos1, Вам необхідно в програмі AUC HEdit підправити заголовок софта під свій - з SPH на ТSH.
Якщо цього не зробите - знову отримаєте - 8888.

Удачі.


PushchakДата: Wednesday, 08.03.2017, 12:46 | Повідомлення # 138
новачок

Країна:
повідомлень: 15
Статус: Оффлайн
Прошив як ви казали не настроюється дісек. Не бачить супутників.

Повідомлення відредагував Pushchak - Wednesday, 08.03.2017, 12:50
RATVODДата: Wednesday, 08.03.2017, 13:13 | Повідомлення # 139
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26789
Статус: Онлайн
А заголовок софта під свій Ви підправили? Викладіть скріншот софта, який Ви завантажили.

PushchakДата: Wednesday, 08.03.2017, 13:29 | Повідомлення # 140
новачок

Країна:
повідомлень: 15
Статус: Оффлайн
Скрін
RATVODДата: Wednesday, 08.03.2017, 14:26 | Повідомлення # 141
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26789
Статус: Онлайн
Судячи по скріну, все зроблено вірно.

А Ви завантажували список каналів і файл ключів, які є в архіві kolos1?

І що означає - не бачить супутників ? При правильному налаштуванні DiSEgC - відсутній сигнал ?


PushchakДата: Wednesday, 08.03.2017, 18:23 | Повідомлення # 142
новачок

Країна:
повідомлень: 15
Статус: Оффлайн
Так При правильному налаштуванні DiSEgC - відсутній сигнал
Чим завантажити "2017.03.01.Gasoline.irk"?


Повідомлення відредагував Pushchak - Wednesday, 08.03.2017, 18:26
PushchakДата: Wednesday, 08.03.2017, 18:57 | Повідомлення # 143
новачок

Країна:
повідомлень: 15
Статус: Оффлайн
Список каналів і файл ключів завантажив знайшло супутники але канали не показують.

Повідомлення відредагував Pushchak - Wednesday, 08.03.2017, 19:34
RATVODДата: Wednesday, 08.03.2017, 19:48 | Повідомлення # 144
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26789
Статус: Онлайн
А налаштування DiSEgC в Меню ресивера Ви виставили на свої ?

PushchakДата: Wednesday, 08.03.2017, 20:05 | Повідомлення # 145
новачок

Країна:
повідомлень: 15
Статус: Оффлайн
Так виставив. Але не показує. Це проблема в прошивці чи може механічна поломка в самому ресивері?

Повідомлення відредагував Pushchak - Thursday, 09.03.2017, 09:08
PushchakДата: Thursday, 09.03.2017, 09:31 | Повідомлення # 146
новачок

Країна:
повідомлень: 15
Статус: Оффлайн
Де можна взяти рідну прошивку і завантажити тільки ключі?
RATVODДата: Thursday, 09.03.2017, 09:54 | Повідомлення # 147
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26789
Статус: Онлайн
А Ви що, свій рідний софт, вивантажений AUC HEdit-ом не зберегли ?

Такий випадок, щоб після перепрошивки Аріоно-подібних не було сигналу, я зустрічаю вперше.

Викладаю Вам софт ТSH ARS1 S190CN_2017-03-01-правл., в якомку я підправив заголовок під Ваш .
PushchakДата: Thursday, 09.03.2017, 10:08 | Повідомлення # 148
новачок

Країна:
повідомлень: 15
Статус: Оффлайн
Сигнал супутників є але канали не показують.
RATVODДата: Thursday, 09.03.2017, 11:12 | Повідомлення # 149
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26789
Статус: Онлайн
Що "пише" на екрані телевізора ?

Після завантаження софта, "скиньте на заводські налаштування" , виставте свої параметри налаштувань і проскануйте любий супутник на робочому транспондері.

P.S. Як говорив мій колишній шеф з НДІ ПЗ, куди я був направлений після закінчення технікуму КПТЗ, - "чудес в електроніці не буває ". Шукайте "косяк."


PushchakДата: Thursday, 09.03.2017, 21:28 | Повідомлення # 150
новачок

Країна:
повідомлень: 15
Статус: Оффлайн
Чим краще завантажувати софт?
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Інструкції та Програми ARION » Обговорення проблем із завантаженням ПЗ (Всі запитання по Аріоноподібних)
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022