FORUM TV-SATВівторок
26.10.2021, 16:25

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Інструкції та Програми ARION » Обговорення проблем із завантаженням ПЗ (Всі запитання по Аріоноподібних)
Обговорення проблем із завантаженням ПЗ
viskomДата: Середа, 21.10.2009, 21:34 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Обговорення проблем із завантаженням ПЗ.

Всі запитання по Аріоноподібних



Sat-Integral S-1237 HD Able
ZenonДата: Середа, 21.10.2009, 21:37 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Quote (geitota)
а можна якусь інструкцію

Зайди почитай ці Інструкції ( F A Q )


Слава Україні! Zenon.
geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 21:37 | Повідомлення # 17
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
в редактор ключів я заходжу. а залити бут не можу пише стан процесу: Waiting connect request ack

Повідомлення відредагував geitota - П`ятниця, 29.05.2009, 21:40
westsatДата: Середа, 21.10.2009, 21:37 | Повідомлення # 18
V.I.P

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
Опишіть весь ваш процесс заливки буту.
geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 21:37 | Повідомлення # 19
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
включаю тюнер на ньому ---- і вводжу 14802 відкриваю прогу Arioner 0.27 Ukr by VETER вибираю ком порт COM1 натискаю кнопку вибір зявляється табличка в ній вибираю скачаний бут ТЕЛЕ і натискаю "открить" дальше натискаю кнопку "завантажити в тюнер"
westsatДата: Середа, 21.10.2009, 21:38 | Повідомлення # 20
V.I.P

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
Ні ви робите неправельно-відкрийте бут в Аріонері-виставте свій компорт і натисніть "завантажити в тюнер"-ПІСЛЯ ЦЬОГО ВКЛЮЧІТЬ ТЮНЕР В РОЗЕТКУ і дочекайтеся поки ненапишев прозі Аріонер -ОК.

Повідомлення відредагував westsat - П`ятниця, 29.05.2009, 22:20
geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 21:38 | Повідомлення # 21
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
пише Download fail
westsatДата: Середа, 21.10.2009, 21:38 | Повідомлення # 22
V.I.P

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
Сьогодні я вже немаю часу-завтра зможу вам зробити для тесту пару бутів.
westsatДата: Середа, 21.10.2009, 21:38 | Повідомлення # 23
V.I.P

Країна:
повідомлень: 7
Статус: Оффлайн
Так який у вас ресівер? 3018 чи 2818 ?Пробуйте ще цей бут.
RATVODДата: Середа, 21.10.2009, 21:38 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
Quote (geitota)
FERGUSON-AF3318SE. Hardware Version:AF-2818SE Software Version:TSRA6686S220ECnc Boot Version:0020.1

То в вас FERGUSON - AF2818SE


geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 21:39 | Повідомлення # 25
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
На тюнері пише фергісон AF-3318SE. А меню, інформація Hardware Version AF2818SE , Software Version TSRA6686S220ECnc . Boot Version 0020.1 (SPR S821 CISKV) - вчора вечером скачав з цього сайту і воно поміняло з 0020.1 (TELE 116)
geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 21:39 | Повідомлення # 26
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
Ваш 2818.BUS.rar не підходить в аріонері пише (стан просесу пише Download Fail)
geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 21:39 | Повідомлення # 27
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
підкажіть де знайти дамп щоб перешити. бут 0020.1 SPR S821CISKV

Повідомлення відредагував geitota - Субота, 30.05.2009, 11:44
ZenonДата: Середа, 21.10.2009, 21:39 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Quote (geitota)
підкажіть де знайти дамп щоб перешити. бут 0020.1 SPR S821CISKV

Дамп пошукаємо, передивись може не так робиш, я перевірив в мене відкриває.

ZenonДата: Середа, 21.10.2009, 21:39 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Для загального розвитку, така проблема з таким тюнером.
Почитай 36


Слава Україні! Zenon.
geitotaДата: Середа, 21.10.2009, 21:39 | Повідомлення # 30
знаток

Країна:
повідомлень: 193
Статус: Оффлайн
я все роблю як ви описали ні "Бут для 2818.BUC.auc" ні бут теле не проходять. на аріонері пише: (стан просесу пише: Download Fail). а вчора вечером я скачав на цьому ж форумі бут 0020.1 (SPR S821CISKV) і помінявся бут ( меню інформація) з телем 116 на бут 0020.1 (SPR S821CISKV) і зараз цей бут і стоїть { бут 0020.1 (SPR S821CISKV) }
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Інструкції та Програми ARION » Обговорення проблем із завантаженням ПЗ (Всі запитання по Аріоноподібних)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021