FORUM TV-SATСубота
16.12.2017, 00:43

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Сторінка 1 з 212»
Форум TV-SAT » « Ресівери HD » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD ) » AlphaBox X4 / 50X-55X / Q-SAT HD » Обговорення ПЗ AlphaBox X4 , 50X/55X HD, Q-SAT HD (Всі запитання по даних моделях ресиверів)
Обговорення ПЗ AlphaBox X4 , 50X/55X HD, Q-SAT HD
viskomДата: Четвер, 15.12.2016, 16:02 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1845
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, налаштувань, файлів ключів,

проблем при встановленні ПЗ

AlphaBox X4, 50X/55X HD,

Q-SAT HD - 02 Mini, 03 Mini, 04, Q-44.

Всі запитання по даних моделях ресиверів


X4, Q-SAT HD, Q-44,


Sat-Integral S-1237 HD Able
sergey197008Дата: Четвер, 15.12.2016, 16:02 | Повідомлення # 2
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 26
Статус: Оффлайн
Добрий вечір. Хто стикався з ресивером Q-SAT Q-44 HD, підкажіть будь ласка,
Код
як в ньому налаштувати шару?
sergey197008Дата: Четвер, 15.12.2016, 16:02 | Повідомлення # 3
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 26
Статус: Оффлайн
Вибачаюсь розібрався.
Може комусь згодиться.

serwanДата: Четвер, 15.12.2016, 16:02 | Повідомлення # 4
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Цитатаviskom ()
Для відновлення тюнера Q-44 збережіть файл rom.bin в кореневому каталозі на флешці.

Де можна знайти цей файл відновлення?
RATVODДата: Четвер, 15.12.2016, 16:03 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 21297
Статус: Оффлайн
Берете завідомо робочий чамп з даної моделі, перейменовуєте в rom.bin і переміщаєте в кореневий каталог флешки.

ЛюбкоДата: Четвер, 29.12.2016, 21:38 | Повідомлення # 6
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Добрий вечір шановні форумчани, прийміть у свій колектив. Багато років користуюсь різними тюнерами (в основному "Глобо") я не фанат теперішнього телебачення, я рахую що українське телебачення має бути на державній мові (україномовні хіба реклами), лежу хворий, в інеті не можу сидіти, сьогодні купив чудо техніки для мене, Q-03 MINI HD, до роутеру підключив, з інетом гн з'єднався, на двох супутниках (Астра і Амос) знайшов не кодованих каналів з 30-ть, моїх любимих "мега" 2+2: немає, допоможіть з прошивкою і як це робиться? Заздалегіть дякую.
RATVODДата: П`ятниця, 30.12.2016, 00:14 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 21297
Статус: Оффлайн
Дані ресивери прошиваються з флешки. Але є одне - але. При не правильному завантаженні ПЗ або при короткочасному пропаданні напруги в процессі перепрошивки є велика вірогідність отримати з ресивера "декоративну підставку ".
Перед тим як перепрошивати, необхідно ознайомитися з самим процесом заміни ПЗ в ресиверах і врахувати всі ризики від даної дії.

Ресивери не обов"язково прошивати, щоб дивитися необхідні Вам канали. Зміни можна зробити і за допомогою пульта, почитавши Новини по супутниках: 61.0°W - 28.2°E.


ЛюбкоДата: П`ятниця, 30.12.2016, 00:43 | Повідомлення # 8
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Цитата RATVOD ()
Дані ресивери прошиваються з флешки. Але є одне - але.
Я ризикнув, результатом задоволений, канали які є на інших ресиверах працюють і на цьому, ну якість зображення суттєво відрізняється, я купив його для батька, у магазині коробки не відкривав, приніс до батька, а там ресивер інтиресний, я бігом до дому і віддав йому свій, а з цим вирішив побавитися, поки "грипую". Ще питання, підключив адаптер Wi-Fi, знайшов роутер, підключився, зайшов в додатки (Ютюб) і на тому все, ще щось я маю зробити?
RATVODДата: П`ятниця, 30.12.2016, 19:03 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 21297
Статус: Оффлайн
Хто не ризикує, той не п"є шампанського! good3

В ресивері необхідно прописати пароль роутера Вашої Wi-Fi-мережі, який ,зазвичай, вказано на нижній кришці роутера.


Staras17Дата: Вівторок, 07.02.2017, 15:18 | Повідомлення # 10
новачок

Країна:
повідомлень: 14
Статус: Оффлайн
Скиньте,будь ласка,дамп на q-02 на три супутники Ам-Ас-Нот.

Скажіть,а від ST-03 дамп до 02 підходить?

І як можна скинути тільки список каналів на флешку?

Дякую.


Повідомлення відредагував Staras17 - Вівторок, 07.02.2017, 15:19
w124Дата: Середа, 08.03.2017, 09:48 | Повідомлення # 11
житель форуму

Країна:
повідомлень: 256
Статус: Оффлайн
добрий день. підкажіть ч ому коли прошиваю тюнер 55x hd прошивкою від 50x hd не показують платні канали?
RATVODДата: Середа, 08.03.2017, 13:08 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 21297
Статус: Оффлайн
Видно софт від 50Х НD не підтримує того типу кодування, в якому закодовані платні канали, які Ви бажаєте дивитися.

w124Дата: Середа, 08.03.2017, 14:51 | Повідомлення # 13
житель форуму

Країна:
повідомлень: 256
Статус: Оффлайн
Я маю на увазі не показуе интер, украина, перший нац
RATVODДата: Середа, 08.03.2017, 20:58 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 21297
Статус: Оффлайн
Додайте ключі BISS і все повинно працювати. Якщо Ви завантажуєте софт (ПЗ)- то це лише управляюча програма, без списку каналів і файлу ключів (інколи їх додають в "тіло" софта). А можливо, просто необхідно активувати ЕМУ-лятор

dyrubaДата: П`ятниця, 24.03.2017, 09:10 | Повідомлення # 15
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
Цитата RATVOD ()
Перед тим як перепрошивати, необхідно ознайомитися з самим процесом заміни ПЗ в ресиверах і врахувати всі ризики від даної дії.

Добрий день.А де можна прочитати як прошивати і про усі нюанси прошивки ,щоб небуло в подальшому підставок для вазонів
Форум TV-SAT » « Ресівери HD » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD ) » AlphaBox X4 / 50X-55X / Q-SAT HD » Обговорення ПЗ AlphaBox X4 , 50X/55X HD, Q-SAT HD (Всі запитання по даних моделях ресиверів)
Сторінка 1 з 212»
Пошук:

      
Copyright TV-SAT © 2009-2017 * Відповідальність за форму та зміст рекламних оголошень, за якість та гарантію рекламних продуктів та послуг несе рекламодавець! *