FORUM TV-SATП`ятниця
25.09.2020, 22:40

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Софти Arion, Ferguson, DSR-5001 » Обговорення (Discussion) софтів ARION, FERGUSON, OPENBOX (Всі запитання по заміні ПЗ)
Обговорення (Discussion) софтів ARION, FERGUSON, OPENBOX
RATVODДата: Субота, 16.10.2010, 19:01 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24602
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів

ARION, FERGUSON, OPENBOX.

Всі запитання по заміні ПЗ.
artist0211Дата: Вівторок, 14.06.2016, 20:38 | Повідомлення # 46
новачок

Країна:
повідомлень: 14
Статус: Оффлайн
Може це клон AF-6686 (OPENBOX X-620)?
viskomДата: Вівторок, 14.06.2016, 20:50 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1935
Статус: Оффлайн
пробуйте ще один ,в архіві
viskomДата: Вівторок, 14.06.2016, 21:13 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1935
Статус: Оффлайн
Цитата artist0211 ()
Може це клон AF-6686 (OPENBOX X-620)?

загрузчик зараз залитий від 6018СR-відповідно до цього софт заливати тільки до цієї моделі тюнера!


Sat-Integral S-1237 HD Able
artist0211Дата: Вівторок, 14.06.2016, 21:19 | Повідомлення # 49
новачок

Країна:
повідомлень: 14
Статус: Оффлайн
По не поставилося! Давав йог майстру перед тим як зробив собі жтаг! Він зашив це по через жтаг! Але навіть при відкритті некодованих каналів вискакувало вікно услуга недоступна!
Може пробувати зашити s230ec?
viskomДата: Вівторок, 14.06.2016, 21:29 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1935
Статус: Оффлайн
ця інформація до вашого втручання, чи після майстра?ви написали що openfox af-6618 з картоприймачем а ПО на картинці є від 3018 .

Sat-Integral S-1237 HD Able
artist0211Дата: Вівторок, 14.06.2016, 21:50 | Повідомлення # 51
новачок

Країна:
повідомлень: 14
Статус: Оффлайн
на корбкці пише openfox af-6618 (з картоприймачем) Після того як злетіла прошивка віддав майстрові! Від майстра приїхав з s230ec! Але він недоробив - сказав не може підібрати ПО(писало услуга недоступна)!Пробував прошити злетіла прошивка з s230e! Зібрав собі жтаг.Пробував прошити від 3018se,6018cr!Більше варіантів під жтаг не найшов!
artist0211Дата: Вівторок, 14.06.2016, 22:04 | Повідомлення # 52
новачок

Країна:
повідомлень: 14
Статус: Оффлайн
Резервна копія по помоєму ця
viskomДата: Вівторок, 14.06.2016, 22:04 | Повідомлення # 53
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1935
Статус: Оффлайн
SOFT_AF-6018CR_DvbXtreme_TSH_ A6686 S190CN pnc повідомлення 1
----------------------------


Sat-Integral S-1237 HD Able
artist0211Дата: Середа, 15.06.2016, 17:12 | Повідомлення # 54
новачок

Країна:
повідомлень: 14
Статус: Оффлайн
Пысля прошики жтаг маю таке по.Спроба прошити по двы крапки
artist0211Дата: Середа, 15.06.2016, 17:15 | Повідомлення # 55
новачок

Країна:
повідомлень: 14
Статус: Оффлайн
Що робити ще незнаю!
viskomДата: Середа, 15.06.2016, 17:28 | Повідомлення # 56
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1935
Статус: Оффлайн
Цитата artist0211 ()
Що робити ще незнаю!

ось який має бути софт SOFT_AF-6018CR_DvbXtreme A6686_TSH_ S190CN pnc
AF-6018CR_модель тюнера
DvbXtreme A6686-версія софта
TSH_ S190CN pnc-версія бут (загрузчик)


Sat-Integral S-1237 HD Able
artist0211Дата: Четвер, 21.07.2016, 13:54 | Повідомлення # 57
новачок

Країна:
повідомлень: 14
Статус: Оффлайн
Найшов донора опенфокс af6618- стягнув дамп через жтаг! Залив жтагом на кірпіч! Працює!
RATVODДата: Четвер, 21.07.2016, 14:33 | Повідомлення # 58
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24602
Статус: Оффлайн
artist0211, якщо є можливість, долучіть файл дампу на форум.

matveuДата: Субота, 30.07.2016, 09:36 | Повідомлення # 59
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
подскажите как прошить и чем тюнер Metronic Ouralis Evolution 3 чтобы в нем был эмулятор.
версия: LOMC4666S150EC
RATVODДата: Субота, 30.07.2016, 13:14 | Повідомлення # 60
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 24602
Статус: Оффлайн
Вам підійдуть Софти Ferguson AF-3018 SE, Lemberg LR 1100 ( S 150EC ) . Тільки необхідно зробити правку заголовка софта ( програмного забезчечення) згідно того софта, який встановлено в Вашому ресівері.

Форум TV-SAT » « Ресівери SD: ARION, Ferguson, Lemberg, DSR » » Софти Arion, Ferguson, DSR-5001 » Обговорення (Discussion) софтів ARION, FERGUSON, OPENBOX (Всі запитання по заміні ПЗ)
  • Сторінка 4 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2020