FORUM TV-SATFriday
20.05.2022, 02:57

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » @ STAR - 3510, 3530 (MA) » Обговорення ПЗ (Discussion) @ - STAR (Всі запитання і відповіді по даних ресиверах)
Обговорення ПЗ (Discussion) @ - STAR
VictorZДата: Wednesday, 11.11.2009, 08:14 | Повідомлення # 1
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Обговорення проблеми з прошивкою

та всі інші запитання по ресиверах @ - STAR




Тюнер @star ASR 3530MA plus, почав з того, що зашив файлик з ключами. Тепер на табло тюнера тільки біжить курсор і все. Тюнер не працює. Зв"язок з компом є, бо й канали спробував залити після цього - все залилось, а тюнер так і не працює. Підкажіть, хто може - тюнер не мій..... 017
RATVODДата: Wednesday, 11.11.2009, 09:54 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Завантажте софт, тільки зверніть увагу, для 3530 MA і обов"язково дочекайтеся кінця завантаження , доки тюнер не включеться сам і появиться вікно про кінець завантаження!!!
При завантаженні ключів ви цього не зробили, або пропав контакт між компом і тюнером.


VictorZДата: Wednesday, 11.11.2009, 10:52 | Повідомлення # 3
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Завантажте софт, тільки зверніть увагу, для 3530 MA і обов"язково дочекайтеся кінця завантаження , доки тюнер не включеться сам і появиться вікно про кінець завантаження!!!
При завантаженні ключів ви цього не зробили, або пропав контакт між компом і тюнером.

Звичайно ж я дочекався закінчення процесу, і контакт не пропадав. Але завантажив скачаний з цього форуму софт і тюнер задихав! Спробую залити сеттінги і ключі.....

bizonДата: Wednesday, 11.11.2009, 10:52 | Повідомлення # 4
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
Подскажите, как прошить на домашнем компютере тюнер ASR 3530. Компютер не видет тюнера при установленых драйверах на USB переходник.
kasyan1973Дата: Wednesday, 11.11.2009, 10:52 | Повідомлення # 5
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
Підскажіть будь-ласка де знайти опис та схему JTAG для @-Star 3510.
RATVODДата: Wednesday, 11.11.2009, 10:52 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Яка версія перехідника USB - COM - v 1.1 чи 2.0. На версії 1.1 може не працювати.
Що ви мали на увазі -
Quote (bizon)
Компютер не видет тюнера при установленых драйверах на USB переходник.
? Тюнер - не "додаткове обладнання" і комп тюнера так не бачить. , він з ним працює тільки в спеціальних програмах. Притому, що для кожного тюнера, програми свої.

Викачайте з форуму : Інструкції та програми для прошивки ( STI 5518 ). , @ - STAR 3510 , @ - STAR 3530, @ - STAR 3510 МА , @ - STAR 3530 МА. Там все детально описано.
В дану модель тюнера все завантажується окремо : софт + список каналів і налаштувань + файли ключів.


RATVODДата: Wednesday, 11.11.2009, 10:52 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (kasyan1973)
Підскажіть будь-ласка де знайти опис та схему JTAG для @-Star 3510.

А що сталося з Вашим тюнером і при яких обставинах @-Star 3510 втратив працездатність. ?


bizonДата: Wednesday, 11.11.2009, 10:52 | Повідомлення # 8
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
версія переходніка 2,0 при прошивці комппютер видає повтор< flash uplate fail>
kasyan1973Дата: Wednesday, 11.11.2009, 10:52 | Повідомлення # 9
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
А що сталося з Вашим тюнером і при яких обставинах @-Star 3510 втратив працездатність. ?

Прошивав тюнер прошивкою від @-Star 32.. До цього прошивав тільки глобоподобні.Під час зміни програмного забезпечення на табло він відліковував цифри , потім завис.Тепер весь час світиться -ON-. Пізніше вже прочитав що цією прошивкою забороняється шити @Star 3510. Та це ще не все ,на днях принесли Вінквест 7010, який я встановлював людям 1 рік назад.Коли купував на радіоринку продавець сказав що на нього стає прога від глобіка без проблем. При прошивкі він включився, я змінив входи дайсіка і виключив .Включити знову я вже не зміг він теж помер. Ну на глобо JTAG-ів багато, а от на @Star не можу знайти.

Повідомлення відредагував kasyan1973 - Thursday, 11.02.2010, 00:25
RATVODДата: Wednesday, 11.11.2009, 10:52 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (bizon)
версія переходніка 2,0 при прошивці комппютер видає повтор< flash uplate fail>

А ви можете вказувати конкретніше, який тюнер Ви прошиваєте і що саме хочете завантажити ( софт, дамп, налаштування, файли ключів , лого ... ) і якою програмою. Яке розширення завантажуваного файлу ? Звідки у Вас даний файл.
Для перевірки, є звязок між ПК і тюнером, потрібно відповідною програмою вивантажити із свого тюнера список каналів і налаштувань.


RATVODДата: Wednesday, 11.11.2009, 10:52 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (kasyan1973)
Прошивав тюнер прошивкою від @-Star 32..

Попробуйте завантажити рідний софт ASR 3510 _H20061107_api ( інколи допомагає , правда я прошивав після заливки софта від @Star 3530 МА). Якщо тюнер стартане і розпочнеться прошивка, обов"язково дочекайтеся закінчення процесу завантаження, коли з"явиться вікно з написом " Download Complete ".


RATVODДата: Wednesday, 11.11.2009, 10:52 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Quote (bizon)
Компютер видає (Flash update fail)

Всі завантаження ( вивантаження ) ПЗ , списку каналів, файлів ключів проводяться, коли тюнер @ - STAR 3510 Plus - @ - STAR 35 МА знаходиться в робочому режимі ( тюнер включений в електтромережу і йде трансляція каналу ).


kasyan1973Дата: Wednesday, 11.11.2009, 10:52 | Повідомлення # 13
новачок

Країна:
повідомлень: 6
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
Попробуйте завантажити рідний софт ASR 3510 _H20061107_api ( інколи допомагає , правда я прошивав після заливки софта від @Star 3530 МА). Якщо тюнер стартане і розпочнеться прошивка, обов"язково дочекайтеся закінчення процесу завантаження, коли з"явиться вікно з написом " Download Complete ".

Спасибі!!! Сьогодні ж попробую і відпишусь.

bizonДата: Wednesday, 11.11.2009, 10:53 | Повідомлення # 14
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
Я не зрозумів ,потрібно підключити антену до тюнера?
RATVODДата: Wednesday, 11.11.2009, 10:53 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26781
Статус: Оффлайн
Антену підключати до тюнера не обов"язково. В Вас відсутній коннект між тюнером і ПК.
Тюнер - в робочому" режимі. Спочатку вивантажте список каналів а вже потім приступайте до завантаження ПЗ.
Якщо не виходить - перевіряйте:
а) нуль-модемний кабель ( прозвонкою 2-3, 3-2, 5-5 )
б) Правильність виставленого і робочого на ПК - СОМ-порту


Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » @ STAR - 3510, 3530 (MA) » Обговорення ПЗ (Discussion) @ - STAR (Всі запитання і відповіді по даних ресиверах)
Search:

Copyright TV-SAT © 2009-2022