FORUM TV-SATВівторок
23.04.2024, 13:08

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення HD TV » Медіаплеєри Digital TV HD, HD Radio на iPhone (перегляд мультимедійних файлів на телевізорі)
Медіаплеєри Digital TV HD, HD Radio на iPhone
RATVODДата: Понеділок, 29.06.2009, 15:55 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Медіаплеєри Digital TV HD.

( перегляд мультимедійних файлів на телевізорі ).

HD Radio на iPhone



RATVODДата: Понеділок, 29.06.2009, 16:10 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Медіаплеєр Western Digital TV HD

Введення

Ймовірно, найлегше вивести медіа-дані на телевізор за допомогою такого пристрою, як WD TV HD. Подібні пристрої можна назвати "медіа-адаптерами", оскільки вони не такі складні, як экстендеры. Вони всього лише забезпечують зручне виведення фотографій, відео і музики з USB-накопителей (флэшек і жорстких дисків) через USB-порт на телевізор. За умови, що ці медіа-адаптери оснащені елементарним призначеним для користувача інтерфейсом, таким як в моделі WD, вони є ідеальним варіантом навіть для не самих дослідних користувачів.

WD TV HD має розміри 12,7 (Ш) x 12,7 (Д) x 4 (Г) см, тому його легко можна поставити на книжкову полицю або вставити між компонентами домашнього кінотеатру. На задній панелі пристрою знаходяться порти HDMI, оптичний SPDIF, композитний відео і звуковий порт RCA, так що можна підключити WD TV HD до будь-якого телевізора, незалежно від його віку. Не дивлячись на простоту пристрою, його підтримка форматів файлів вражає: від основних медіа-форматів до таких типів, як OGG і MKA для аудіо, TIFF (single-layer) для фото, а також AVI і H.264 для відео. Максимальний дозвіл складає 1080i (30 FPS) і 1080p (24 FPS).

Підключення

WD TV HD оснащений двома USB-портами для підключення зовнішніх накопичувачів. Сам по собі WD TV HD не має ні вбудованого накопичувача, ні можливості підключення до мережі. Ідея полягає в тому, що ви копіюєте медіа-файли з комп'ютера на USB-накопитель, а потім підключаєте цей USB-накопитель до WD TV HD і виводите їх на телевізор.

Якщо у вас є накопичувач Western Digital MyBook, і ви підключите його до одного з двох USB-портов WD TV HD, то вам сподобається, як вони виглядають разом, хоча WD TV HD добре працює з будь-яким USB-накопителем. Ми протестували WD TV HD з 2-Гбайт флэш-накопителем SanDisk Cruzer і 320-Гбайт портативним накопичувачем WD My Passport.

Пристрою WD TV HD практично не вимагається жодного налаштування, тому його дуже зручно брати з собою до друзів. Потрібно просто увіткнути кабель живлення, під'єднати аудио-/видеокабели до домашнього кінотеатру, підключити один або два USB-накопителя і натискувати кнопку включення живлення на пульті дистанційного керування. Нам сподобався пульт WD інтуїтивним розташуванням кнопок і тим, що його зручно тримати в руці, не дивлячись на його компактні розміри.

Навігація

Після включення ви попадете на іконку "All Photos" в меню "Photos". Western Digital організувала інтерфейс так, щоб меню "Photos", "Music", "Video" і "Settings" розташовувалися вертикально, а усередині них горизонтально розташувала відповідні ікони. Наприклад, усередині меню "Photos" горизонтально відображуються ікони для "All Photos", "Date", "Folders" і "Recent". У меню "Music" містяться ікони "All Music", "Artist", "Genre", "Album", "Date", "Folders", "Recent" і "Playlist". Зрозуміло, що якщо при створенні файлів ви не призначаєте ним теги метаданих (або не використовуєте, скажімо, редактор міток ID3), то ці фільтри будуть неефективні. Метадані містять таку інформацію, як назва композиції, час і дата знімка, бітрейт і інше. Метадані можуть дуже допомогти, якщо ви хочете навести лад в своїй мультимедійній колекції. Ми рекомендуємо при створенні файлу вказувати якомога більше метаданих.

Колекціонери із стажем організовують медіа-дані в безконечні структури тек і підкаталогів, розподіляючи фотографії по датах, фільми по жанрах і так далі Для маленьких мультимедійних колекцій сортування по тегам метаданих спрацьовує, а ось для сотень і тисяч файлів часто необхідна додаткова організація. Можливо, за звичкою ми постійно користувалися опцією "Folders" у всіх трьох мультимедійних меню WD. Нам так простіше було знаходити конкретні файли. Насправді, це стосується більшості медіа-пристроїв. Альтернативою є прокрутка всіх миниатюр/иконок, але, знову ж таки, у великих неорганізованих колекціях це дуже трудомісткий процес.

WD показує спочатку підкаталоги, а потім зображення (у вигляді мініатюр) з поточної теки. Хотілося б, аби WD надала додаткові опції для зміни розміру мініатюр і кількості мініатюр, що відображуються на екрані. Це дозволило б прискорити процес пошуку, хоча, з іншого боку, ускладнило б інтерфейс.

Джерело:


RATVODДата: Понеділок, 29.06.2009, 16:30 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Медіаплеєр Western Digital TV HD

Додаткові опції

Звичайно, WD надає деяку гнучкість інтерфейсу. Велика частина опцій міститься в меню "Settings". Натискуйте на ікону "Audio/Video" і ви дістанете доступ до опцій для налаштування формату зображення, аудіо виходу (стерео або цифровий) і дозволу дисплея. Звернете увагу, що хоча WD TV HD автоматично розпізнає підключені до нього пристрої, після виключення живлення він не збереже зміни, які ви виробите уручну. Ви можете поміняти розмір шрифту субтитрів через меню "Settings"/"Video", набудувати випадкове і повторне відтворення музики в "Music", а також поміняти налаштування слайд-шоу в "Photos". Якщо замість мініатюр ви хочете бачити текст, то зайдіть в "System" і поміняйте значення опції "Browser display".

Просто натискуйте "Play"

Підтримка сучасних цифрових інтерфейсів і кодеків, таких як H.264, робить пристрій Western Digital доступним і в той же час функціональним медіаплеєром. Хотілося б, аби WD TV HD умів послідовно відтворювати VOB-файлы із скопійованого DVD, аби не доводилося уручну відтворювати їх поодинці. Сподіватимемося, що ця функція буде реалізована в майбутньому.

Все максимально просто

Це простий пристрій призначений для простої роботи з медіа-даними. Обмеження обробки не дозволяють WD TV HD здійснювати плавні переходи в музичних композиціях або фотографіях. При відтворенні музики ви не побачите жодної химерної візуалізації. WD TV HD не можна підключити до Інтернету (у нього навіть немає мережевого порту). Та і плеєр WD досить вибірково відноситься до відображення пиктограмм/иконок музичних альбомів і фільмів, навіть якщо ми викачали до альбому обкладинку.

Не дивлячись на ці недоліки, WD TV HD є відмінним вибором для тих користувачів, хто не проти виводити медіа-дані з комп'ютера на телевізор через посередника - USB-накопитель, замість того, щоб встановити постійне з'єднання між цими двома компонентами. Роздрібна ціна WD TV HD складає $129 (від 5 тис. рублів в Росії). Виходить, що це один з найдорожчих способів виведення медіа-даних на телевізор. Навіть нам для повсякденної роботи з фотографіями і музикою більше сподобалося вирішення WD, ніж багатші функціями экстендеры. Ще легше було б, якщо можна було підключати USB-накопитель прямо до телевізора. (До речі, чому ще ніхто не реалізував це повною мірою?)

З відео можуть виникнути труднощі. Звичайно, з невеликими MPEG-роликами з камери WD TV HD впорається добре. І якщо ви використовуєте програми відеомонтажа (наприклад, безкоштовну програму Windows Movie Maker) або конвертори типа Badaboom або безкоштовної утиліти AMD ATI Video Transcoder для перетворення файлів в зручні формати WMV і MPEG-4, то WD TV HD вам теж підійде. А ось для складніших відео-файлів, у тому числі для відтворення DVD-рипов, даний медіа-адаптер є не кращим рішенням.

Кому ж можна порекомендувати WD TV HD? Всім, хто хоче ділитися своїми медіа-файлами, особливо зовні удома. В порівнянні з такими рішеннями, як Verizon Media Manager, WD TV HD є найлегшим і дружнім продуктом зі всіх, що нам доки зустрічалися, здатним виводити медіа-дані на екран телевізора. Навіть шестирічне дитя змогло освоїти основні функції пульта ДУ. WD TV HD підійде для досвідчених користувачів і стане відмінним рішенням для родинного використання, до того ж, цей пристрій по кишені практично кожному.

Джерело:


RATVODДата: Вівторок, 22.06.2010, 11:24 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
HD Radio на iPhone ?

Свого часу передбачали, що радіо і телебачення не буде настільки популярне, проте, час розпорядився інакше. Тепер обоє ці засоби комунікації з успіхом зомбують людей. Не говоритимемо про користь або шкоду ТБ, оскільки це дуже спірне питання, а краще звернемося до радіо.

Мільйони людей користуються приймачами для розваги під час роботи, поїздки на неї, на дачі або просто в компанії під час відпочинку. Музика не заважає займатися своїми справами, тим паче, що радіо робить кожну подальшу композицію несподіваною.

Існує багато мобільних телефонів, які дозволяють користуватися цією послугою, і iPhone, звичайно, може цим похвалитися, але лише використовуючи мережу і трафік.

Мабуть, Apple вирішила виправити цю проблему. Недавно був заявлений патент під назвою “використання міток цифрового радіо за допомогою RF аксесуарів”, який дозволятиме пристроям на базі iOS сканувати HD радіостанції і визначати не лише якість, але і їх вміст.

Користувач зможе вибрати жанр музики або новин, а також купити контент через iTunes.

Цілком можливо, що Apple співробітничатимуть з компанією iBiquity, яка вже давно випускає аксесуари для прослухування радіо на iPhone, де як антена використовуються навушники.

Сподіваємося, що даний союз відкриє світ якісного радіо всім власникам iPhone, iPod і iPad. [appleinsider.com]

Ігор Курбатов

Iphones.ru


Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення HD TV » Медіаплеєри Digital TV HD, HD Radio на iPhone (перегляд мультимедійних файлів на телевізорі)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024