FORUM TV-SATСереда
24.04.2024, 11:07

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Цифрове телебачення DVB » Телеіндустрія України і Польщі до ЄВРО’ 2012
Телеіндустрія України і Польщі до ЄВРО’ 2012
RATVODДата: Неділя, 17.05.2009, 17:18 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Телеіндустрія України і Польщі до ЄВРО’ 2012

Україна і Польща обговорять цифрове мовлення

31 березня в Києві відбудеться Міжнародна практична конференція « Цифрові технології трансляції телеконтента на шляху до 2012. Україна і Польща: підсумки, плани, реалії», яка проходить в рамках комплексної програми « Говорить і показує Україн а».

Конференція стане першим заходом комплексної програми 2009 років « Говорить і показує Україна », направленою на розвиток цифрових технологій телерадіомовлення в Україні, у тому числі і на питання підготовки українських телерадіокомпаній до інформаційного освітлення фінальної частини чемпіонату Європи по футболу ЄВРО 2012 ( Україна - Польща ).

Програма ініційована Державним оператором ефірних мереж телерадіомовлення Концерном радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (Концерн РРТ ), МОО « Інтерньюс - Україна » і компанією « ТЕХЕКСПО », організатором ЄЄВС.

На конференції спільно з представниками регуляторних органів України і Польщі планується розглянути ситуацію, що склалася, з впровадженням цифрового мовлення, а також обмінятися інформацією про існуючі проблеми і шляхи їх вирішення. Крім того, учасники конференції обговорять передовий зарубіжний досвід реалізації проектів цифрового телерадіомовлення в ефірній, кабельній, супутниковій і IP середовищу, а також про існуючі технологічні рішення для розвитку цифрового телерадіомовлення.

В ході обговорення учасникам представлять реалізовані проекти цифрового кабельного, супутникового, ефірного і IP телебачення, плани компаній на майбутнє і яким чином українські оператори і провайдери можуть застосовувати передові досягнення для вживання на національному ринку.

Нагадаємо, що програма « Говорить і показує Україна » стартувала в 2008 році. В рамках програми було організовано ряд семінарів з питань технологій відеовиробництва і трансляції спортивного контента у форматі HD, а також серія міжнародних практичних конференцій з питань цифрового наземного, кабельного, супутникового і мобільного мовлення.

Компанія « ТЕХЕКСПО » Організатор заходів, сприяючих впровадженню і розвитку новітніх технологій в області ІКТ на ринках України, СНД і Східної Європи. У завдання діяльності « ТЕХЕКСПО » входить організація і проведення різних виставок, конференцій, семінарів, тренінгів, майстер-класів, бізнес-зустрічей, формальних, неформальних і інших заходів, сприяючих розширенню знань про ринок, налагодженню стосунків, зміцненню важливих і корисних зв'язків між зацікавленими компаніями.

tv - digest. ru


RATVODДата: Неділя, 17.05.2009, 17:19 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Телеіндустрію України і Польщі підготують до ЄВРО’ 2012

Українська Асоціація « ИКТ – маркетинг », Міжнародна громадська організація « Інтерньюс – Україна » і оператор ефірних мереж телерадіомовлення України - Концерн РРТ - ініціювали Комплексну програму підготовки телевізійної індустрії України і Польщі до висвітлення ЄВРО’ 2012.
Програма передбачає проведення серії науково-практичних заходів з метою підготовки інформаційного освітлення фінальної частини чемпіонату Європи по футболу ЄВРО 2012 ( Україна - Польща ).
Головне питання, яким задалися ініціатори програми, - як зробити телевізійний продукт, який дивитиметься багатомільйонна аудиторія, якісним?
Як відомо, однією з умов УЄФА до трансляції футбольних матчів Євро - 2012 буде використання мовцями нового формату - телебачення високої чіткості. Саме тому комплексна Програма науково - практичних заходів поетапно розглядатиме питання HDTV для футбольних уболівальників і не лише.
Мета Комплексної програми - презентація мовцям, продакшн - студіям, провайдерам програмних послуг кращих виробничих і мовних технологій і передового зарубіжного досвіду виробництва і трансляції контента у форматі HDTV, узгодження інтересів всіх сторін і компаній, причетних до вироблення оптимальних стратегій і плану роботи по інформаційному освітленню ЕВРО’2012. До участі в Комплексній програмі запрошуються гравці ринку телерадіомовлення - оператори, мовні компанії, виробники і дистриб'ютори устаткування і програмних продуктів, творці телеконтента і галузеві асоціації.
Згідно розробленій програмі, заходи заплановано проводити циклічно протягом чотирьох підготовчих років - по можливості по черзі в Україні і Польщі. Найбільш вдалими форматами впровадження наміченої програми організатори вважають міжнародні симпозіуми, конференції, семінари, бізнес-форуми і дискусії фахівців національних компаній двох країн з широким залученням міжнародного досвіду.
Серед намічених до обговорення проблематик організатори називають наступні:
- технології відеовиробництва і трансляції спортивного контента у форматі HD;
- національні програми розвитку цифрового наземного мовлення( DVB – T ), цифрового кабельного ТБ ( DVB – C ), цифрового супутникового мовлення ( DVB – S ) в країнах Європи і СНД;
- особливості і практика впровадження стандартів мобільного телебачення ( DVB - H, DMB, MediaFlo );
- реалізація національних програм побудови мереж цифрового мовлення в різних стандартах.


Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Цифрове телебачення DVB » Телеіндустрія України і Польщі до ЄВРО’ 2012
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024