FORUM TV-SATЧетвер
18.04.2024, 20:48

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 8 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • »
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Цифрове телебачення DVB » Цифрове Кабельне ТБ ( DVB - C )
Цифрове Кабельне ТБ ( DVB - C )
RATVODДата: П`ятниця, 31.07.2009, 11:30 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Цифрове Кабельне ТБ

RATVODДата: Понеділок, 18.03.2019, 17:46 | Повідомлення # 106
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
В Одесі запустять новий

інформаційно-розважальний телеканал




Новий інформаційно-розважальний канал з'явиться в кабельних мережах Одеси.


«УТБ» отримав ліцензію на мовлення від Нацради з питань телебачення і радіомовлення після 8 років роботи в інтернеті. Про це пише МедиаНяня.

Згідно з даними, телеканал «УТБ» належить компанії «Візуальні комунікації України». До отримання ліцензії він протягом 8 років функціонував в інтернеті, поставляючи контент місцевим телемережам.

Як повідомляють представники каналу, отримання дозволу на мовлення посприяє переформатування розважального контенту «УТБ» на користь публіцистичних матеріалів.

«У разі отримання ліцензії ми зробимо такий морський крен в бік збільшення публіцистичних програм, які пов'язані в тому числі і з подіями на фронті, з життям об'єднань добровольців, які є в Україні. Ну і, звичайно, збільшимо інформаційне насичення: якщо раніше, згідно редакційної концепції, у нас було більше розважальних програм, то зараз хочемо збільшити кількість інформаційно-публіцистичного контенту», - поділився журналіст Сергій Братчук.

Таким чином, отримавши ліцензію на 10 років, «УТБ» мовитиме в кабельних мережах на території Одеси 24 години на добу, поставляючи глядачам не менше 83% національного продукту в ефірі.

Нагадаємо, нещодавно Нацрада схвалила видачу ліцензії на супутникове мовлення телеканалу «Зоряний», який позиціонує себе як інформаційно-аналітичний з кінопоказом.

Лада Васюкова

- 18 березня, 2019



RATVODДата: Субота, 23.03.2019, 17:29 | Повідомлення # 107
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
MPAA: Кабельне ТБ програє відеосервісам

за кількістю передплатників




Американська асоціація кінокомпаній (MPAA) встановила, що за минулий рік
стрімінгові сервіси показали високий темп зростання кількості передплатників.


Потокові платформи вперше перевершили за цим критерієм кабельне ТБ, пише ITC.ua.

Згідно з даними, в 2018 році кількість передплатників стріміногових сервісів у всьому світі зросла до 613 мільйонів, у той час як абонентів кабельного телебачення на даний момент налічується 556 мільйонів.

Однак за фінансовими показниками кабельне все одно лідирує, оскільки за минулий рік збільшило свої доходи на 6,2 млрд. дол. до 118 млрд. дол.
Потокові сервіси займають лише третє місце, після супутникового ТБ.

Нагадаємо, в минулому місяці дослідження компанії PwC показали, що відеосервіс Netflix в США зміг обігнати за кількістю передплатників платне ТБ.
За минулий рік платформі вдалося підняти охоплення аудиторії до 76%, в той час як традиційний мовник здав позиції до 67%.

Лада Васюкова

- 22 березня, 2019



RATVODДата: П`ятниця, 05.07.2019, 22:41 | Повідомлення # 108
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Спортивні телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2»

можуть зникнути з кабельних мереж України




Перелік програм, що транслюються в українських мережах платного
кабельного телебачення, може скоротитися на два спортивних канали.


Телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2», що входять до «Медіа Групу Україна», не виключають можливість припинення мовлення в мережах операторів кабельного телебачення. Про це пише видання Tribuna.com.

Причиною цього, за інформацією видання, може стати «відсутність успіху при роботі за змішаною системою показу по кабельному / супутниковому ТБ і по платній моделі».

У керуючому холдингу «Медіа Група Україна» нарікають на те, що доступність каналів в кабельних мережах не дозволяє нарощувати кількість передплатників Oll.tv (власний відеосервіс). Сьогодні на сервіс підписано менше 100 тисяч чоловік, а прогрес до 300 тисячам потрібно буде чекати не один і не два роки, - впевнені в медіагрупі.

Нагадаємо, 1 серпня в Україні почне роботу новий спортивний телеканал Setanta Sport, в ефірі якого будуть транслюватися матчі Англійської Прем'єр-ліги.

Офіційними трансляторами єврокубків на території України до 2021 року є телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2».

- 05 липня, 2019

Редакція


RATVODДата: П`ятниця, 09.08.2019, 22:58 | Повідомлення # 109
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телеканал MEGOGO LIVE адаптувався в Україні

через латвійську реєстрацію




Завдяки реєстрації в Латвії, MEGOGO LIVE включений до переліку адаптованих каналів.


Національна рада України з питань телерадіомовлення внесла телеканал MEGOGO LIVE, зареєстрований в Латвійській Республіці, до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавству України. Відповідне рішення регулятор прийняв на засіданні 8 серпня.

Щодо включення телеканалу до списку адаптованих до Національної ради звернулася компанія «Мегого» (SIA «MEGOGO», країна реєстрації - Латвійська Республіка).

Національна рада проаналізувала документи і програмне наповнення і з'ясувала, що MEGOGO LIVE транслюється 24 години на добу, мови передач - англійська, російська, українська. Реклами та іншої комерційної інформації в ході моніторингу не зафіксовано. Також немає порнографічних передач і фільмів, демонстрація яких заборонена на території України.

Телеканал транслює програми розважального напрямку - культурологічні, розважальні, музичні передачі, реаліті-шоу, спортивні події, музичні новини, телевізійні шоу та фільми.

ТОВ «Мегого» має дозвіл на транскордонне комерційне телемовлення каналу MEGOGO LIVE, видане Національною радою електронних засобів масової інформації Латвійської Республіки, терміном до 15 травня 2029 року.

«Коли ми створювали MEGOGO LIVE, то побачили, що за останні кілька років українці самоідентифікувався. Ми усвідомлюємо, що у нас величезна культура, яка не обмежується тим, що вже присутня в існуючих мейнстрімових радіостанціях і телеканалах. Українська творчість - сучасна, молодіжна та трохи бунтарська, яка гідна бути в кожному домі. Адже нова українська музика і культура - це дійсно круто», - розповідає Женя Галич, продюсер MEGOGO LIVE і фронтмен гурту O.Torvald.

«Вихід одного з наших телеканалів за межі інтернет-платформи означає для нас нову еру в розвитку медіа-ландшафту України. Рівно рік тому виникла ідея створити молодіжний телеканал і сьогодні ми вже готові представити його кожному українцю. На MEGOGO щомісячна аудиторія телеканалу вже становить понад 200 тисяч глядачів. Ми сподіваємося, що, випустивши телеканал в кабельні мережі, ми зберемо набагато ширшу аудиторію, а талановитих артистів побачить вся країна. Такі проекти вкрай необхідні сучасному телебаченню, адже більшість телеканалів втрачають глядачів, які шукають цікавий для себе контент в інтернеті. Ми ж спробували зробити навпаки - запакувати найсвіжіші інтернет-тренди в телеканал і реанімувати зручне телевізійне споживання саме для такої прогресивної бунтарський молоді», - коментує Іван Шестаков, директор зі стратегії та маркетингу MEGOGO.

Нагадаємо, MEGOGO LIVE розпочав мовлення восени минулого року. Це канал власного виробництва відеосервісу MEGOGO. Його продюсером і натхненником є ​​фронтмен гурту O.Torvald Женя Галич. На каналі транслюються унікальні відеоматеріали зі світу української альтернативної музики, мистецтва, вечірок і різноформатних молодіжних розваг і власних шоу проекту.

08 серпня, 2019.

Редакція


RATVODДата: Понеділок, 01.02.2021, 13:46 | Повідомлення # 110
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Латвійський оператор Tet відмовився

від ретрансляці
ї п'яти російських телеканалів



Фото: Axios

Найбільший латвійський оператор Tet припинив
ретрансляцію п'яти російських телеканалів.


Телекомунікаційна компанія прийняла таке рішення через ризик недотримання режиму санкцій, передає UNN.

Йдеться про телеканали ПБК, «НТВ Мир», «Рен ТВ Балтія», «Кінокомедія» і «Кіномікс». Оператор Tet повідомив, що так і не зміг отримати доступ до юридично обґрунтованої інформації про умови ретрансляції даних каналів, в зв'язку з чим не може бути впевнений в дотриманні режиму санкцій.

«Через невпевненість в праві на поширення телеканалів і побоювань з приводу недотримання режиму санкцій Tet припиняє ретрансляцію каналів ПБК, «НТВ Мир», «Рен ТВ Балтія», «Кінокомедія» і «Кіномікс», замінюючи їх іншими еквівалентними телеканалами», - повідомили в компанії.

Відзначається, що розповсюджувачем цих телеканалів в Латвії є компанія TEM LV, що входить в «Балтійський медіа альянс». У зв'язку з тим, що «Балтійський медіа альянс» потрапив під міжнародні санкції, Tet планує отримати від державних і правоохоронних органів пояснення щодо доречності ретрансляції вищезазначених каналів латвійськими операторами.

Нагадаємо, в липні латвійська Національна рада з електронних ЗМІ заборонила показ семи програм російського телеканалів RT (Russia Today) в Латвії. Під санкції підпали RT, RT HD, RT Arabic, RT Spanish, RT Documentary HD, RT Documentary і RT TV, оскільки вони знаходяться під фактичним впливом Дмитра Кисельова. Відносно даної особи Рада ЄС раніше ухвалила санкції.

Автор: Лада Васюкова

01 лютого, 2020.




RATVODДата: Середа, 03.02.2021, 18:24 | Повідомлення # 111
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Виконуємо рішення РНБО від 2 лютого 2021 року



Мережа Ланет припинила ретрансляцію санкційних каналів.

Шановні абоненти !


У зв'язку з указом Президента України №43/2021 про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», ретрансляцію телеканалів, пов'язаних з юридичними особами з Додатку 2, зупинено у пакетах кабельного телебачення Мережі Ланет, а також у IPTV та ОТТ-пакетах онлайн-сервісу Ланет.TV.

03 лютого, 2020.

RATVODДата: Вівторок, 16.03.2021, 22:10 | Повідомлення # 112
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Назад в майбутнє: в США проникнення послуг

платного телебачення знизилося до рівень
1994 року




Кабельна відмова - це далеко не нова проблема для кабельних операторів США,
проте пандемія коронавірусу, схоже, сильно її посилила.


Що сталося


Аналітична компанія MoffettNathanson підготувала звіт, згідно з яким в минулому році в США кабельна відмова розвивалася настільки швидкими темпами, що за підсумками року проникнення послуг традиційного платного телебачення в американські домогосподарства знизилося до відміток, характерних для середини 90-х років минулого століття.

Цифри зі звіту


За оцінками аналітиків, протягом 2020 року американська компанії, що надають послуги кабельного і супутникового телебачення, втратили 6 мільйонів абонентів, або ж 7.3% від усієї своєї абонентської бази.

При цьому зростання в секторі потокових відеосервісів, які копіюють служби кабельного телебачення - Sling, YouTube TV і служби прямого мовлення від Hulu - не був у цей період настільки стрімким, щоб компенсувати різницю. Лише близько третини кабельних відмовників оформили підписку на схожі ОТТ-служби.

За оцінками компанії MoffettNathanson, відтік абонентів через кабельну відмова склав 4.4% навіть з урахуванням приросту потокових платформ, подібних кабельним мережам.

«Медіа-індустрія тільки що пережила найгірший рік з-за кабельної відмови - вона вплинула як на традиційних дистриб'юторів, так і vMVPD», - відзначають аналітики.

Проникнення послуг платного телебачення в житлових будинках США знизилося приблизно до 60% - в порівнянні з 90%, яке було відмічено всього лише десять років тому. Загальна проникнення платного телебачення, включаючи сектор комерційних клієнтів, знизилося до 61%.

«Примітно, що ми не бачили таких показників з 1994 року, коли була запущена перша служба супутникового телебачення DirecTV», - пишуть аналітики.

Причини відмови від Pay TV


Кабельна відмова - далеко не нова проблема для операторів кабельного телебачення, але пандемія коронавірусу, схоже, посилила її. Однією з причин цього стало скасування в минулому році безлічі спортивних заходів, що транслюються в прямому ефірі, в результаті чого у багатьох споживачів залишилося на одну причину менше платити за кабельне телебачення. І, незважаючи на те, що в звіті MoffettNathanson відзначається невелике зростання числа передплатників в третьому і четвертому кварталах, ширші зміни в звичках перегляду телепрограм розглядаються як постійні.

Борис Скуратівський

16 березня, 2021.



RATVODДата: Субота, 20.03.2021, 10:28 | Повідомлення # 113
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Більше спорту: Телеканал XSPORT

з'явився в мережі провайдера Triolan



Фото: XSPORT

Triolan включив в пакет аналогових телеканалів канал XSPORT.


Завдяки цьому, український спорт стає доступним для більш широкої аудиторії, повідомляється на сайті телеканалу.

XSPORT в мережі Triolan


Телеканал XSPORT тепер доступний в пакеті каналів провайдера Triolan. Тепер спортивні програми телеканалу доступні більшості глядачів з Києва, Полтави та Рівного.

«Тепер наш канал став доступнішим для широкої аудиторії мережі Triolan. Упевнений, абоненти цієї мережі будуть раді можливості дивитися нас в найбільш доступних пакетах. Нам, в свою чергу, є чим їх порадувати! Це - черговий крок вперед не тільки для нас, але і для наших партнерів і в першу чергу - для глядачів!», повідомив генеральний директор XSPORT.

Що покажуть глядачам


Телеканал XSPORT націлений на популяризацію і розвиток спорту в Україні. Включення в пакет Triolan дозволить ще більшій кількості українців побачити різні спортивні програми в ефірі каналу.

У поточному місяці у XSPORT заплановано більше десятка ексклюзивних трансляцій спортивних подій на будь-який смак: від хокею, до вільної і греко-римської боротьби. Крім того, на глядачів чекає безліч програм на близько спортивну тематику, регулярні випуски новин і багато іншого.

Про телеканалі XSPORT


Телеканал XSPORT є частиною мультимедійного холдингу XSPORT, в який входять також інтернет-портал і паблік в соціальних мережах. Основна мета холдингу - популяризація спорту і здорового способу життя в Україні.

Щорічно в прямому ефірі телеканалу XSPORT транслюються сотні подій за участю українських та світових спортивних зірок. У програмну лінійку XSPORT входять: титульні боксерські поєдинки, єврокубкові матчі за участю українських команд, фінальні етапи світових і європейських першостей і т.д.

Лада Васюкова

19 березня, 2021.



RATVODДата: Понеділок, 26.04.2021, 21:03 | Повідомлення # 114
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новий локдаун - нові канали: В Україні

почнуть роботу «Масон ТБ» і «Закон ТБ»



Фото: Інтерфакс-Україна

В Україні з'являться відразу два нових телеканали.


Запустить обидва мовники блогер, політтехнолог і кандидат на пост Президента України 2019 Володимир Петров.

Про це повідомляє телеграм-канал TV post.

Нові телеканали Петрова


Як відомо, в березні минулого року Володимир Петров запустив інформаційно-пізнавальний канал «Ісландія». Уже під час локдауну поточного року Петров готує до запуску відразу два телеканали - «Масон ТБ» і «Закон ТБ».

Телеканал «Ісландія» має супутникову ліцензію, однак два нових канали Петрова здійснюватимуть кабельне мовлення за технологією OTT. Ймовірно, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення проліцензує «Масон ТБ» і «Закон ТБ» вже в цю середу, 28 квітня.

Про канали


Обидва телеканалу оформлені на ТОВ «Масон ТБ», що має одну структуру власності з каналом «Ісландія». Мажоритарним власником виступає Володимир Петров, міноритарними - блогери Олександр Барабошко і Василь Крутчак. Співзасновником і директором обох компаній є медіаменеджер Павло Немерюк.

Телеканал «Масон ТБ» запропонує глядачам передачі, пов'язані з містичною тематикою - все, що стосується пояснити з наукової точки зору науки подій і речей. У свою чергу «Закон ТБ» транслюватиме «суднові шоу» і старі детективні серіали.

Відзначається, що до ще безробітних каналів вже проявляють інтерес. Є інформація про те, що відразу дві медіагрупи хочуть взяти «Масон ТБ» і «Закон ТБ» на дистрибуцію. Крім того, дистрибутор «Континент ТБ» має намір поширювати вищезгадані канали в кабельних мережах.

Лада Васюкова

26 квітня, 2021.



RATVODДата: Понеділок, 10.05.2021, 22:26 | Повідомлення # 115
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«Еспресо» хоче запустити

окремий
кабельний канал у Кременчуці




Юридична особа телеканалу «Еспресо» подає заявку до регулятора вже вдруге.


ТОВ «Голдберрі» подало заявку у Національну раду з питань телебачення та радіомовлення щодо запуску нового кабельного каналу «Е Кременчук».
Це питання регулятор має намір розглянути 13 травня на своєму засіданні.

ТОВ «Голдберрі» має ліцензії на мовлення каналів «Еспресо» та «Е Біла Церква». Останній компанія запустила у липні 2020 року.
Цей мовник розповсюджується через кабельні мережі. Під час запуску штат нараховував шестеро працівників.

Заявку щодо запуску окремого каналу у Кременчуці «Голдберрі» подавало ще минулого року.

Нагадаємо, 4 червня 2020 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розглядала заяву ТОВ «Голдберрі», юридичної особи телеканалу «Еспресо», про видачу ліцензії на кабельне мовлення в Кременчуці та Горішніх Плавнях Полтавської області для телеканалу з назвою «Е Кременчук». Однак тоді члени Нацради одноголосно вирішили відкласти питання.

10 травня 2021.



RATVODДата: Субота, 03.07.2021, 19:12 | Повідомлення # 116
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
1 липня 2021 року запустив своє мовлення

новий спортивний телеканал
XSPORT +




Канал присвячений переважно українському спорту.


На XSPORT + глядачі побачать самі видовищні і популярні національні змагання з різних видів спорту, серед яких:

> Українська хокейна ліга, Ліга чемпіонів, Молодіжний чемпіонат світу;

> вечора боксу від USYK 17 Promotions, Top Boxing Generation, Champion Boxing Promotions;

> чемпіонати світу з карате і боротьбі;

> Ліга чемпіонів Strongman;

> дзюдо Grand Slam;

> баскетбольна Суперліга України;

> турніри з ММА: ZARUBA Fight Night;

> мотогонки Rookies Cup;

> чемпіонат України по CS: GO і багато іншого.


Також на телеканалі ви побачите найкращі авторські програми - Льодовиковий період, XSPORT Review, Бійцівський клуб, XSPORT MOTO та інші.

Спосіб поширення - IPTV, OTT.

XSPORT + створений для справжніх цінителів спорту і залучених фанатів. Тепер кожен може своїми очима побачити турніри улюбленого виду спорту. Канал не обмежується лише футболом або боксом - він транслює всі види спорту: від хокею до армрестлінгу.

Запитуйте про XSPORT + у свого кабельного оператора!

01 липня 2021.

RATVODДата: П`ятниця, 16.07.2021, 09:08 | Повідомлення # 117
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Популяризувати український туризм

має намір новий телеканал
«U TRAVEL»




Маловідомі куточки України для розвитку туризму всередині країни і міжнародний
туризм очима українців – таку мету ставить перед собою ТОВ «Ютревел ТБ»,
яке звернулося до Національної ради за отриманням ліцензії.


15 липня регулятор задовольнив клопотання компанії і видав їй ліцензію на кабельне мовлення за технологією OTT у багатоканальних телекомунікаційних мережах.

За словами виконавчого директора компанії Нарімана Гусейнова і генерального директора Олексія Шульдешова, канал «U TRAVEL» було створено для того, щоб розвивати український туризм і популяризувати Україну у світі як серед українців, так і серед іноземців. 75% усього продукту становитимуть передачі власного виробництва. А іноземних, на думку представників каналу, може не бути взагалі.

Телеканал робитиме акцент на тих місцях країни, які нині не популяризовані. А інші країни показуватиме очима українців. Для цього планується залучити блогерів і представників української діаспори. Вони розповідатимуть, як працюють і живуть люди в інших країнах, з чим стикаються, і що можна подивитися українцю за кордоном.

Мовник також планує співпрацювати з регіональними каналами, адже у них чимало цікавого і якісного продукту туристичного спрямування про свій край. Також залучатиметься контент, зроблений за фінансової підтримки Українського культурного фонду і Держкіно.

За форматом «U TRAVEL» буде розважально-просвітницьким телеканалом. Його ліцензією передбачені науково-просвітницькі, розважальні передачі, а також передачі про туризм, у тому числі гастрономічний.

Канал має намір запуститися до дня Незалежності, а в його планах за 2 – 3 роки вийти на міжнародну дистрибуцію.

Передачі телеканалу розповсюджуватимуться на території України.

Власниками ТОВ «Ютревел ТБ» є ТОВ «Стар медіа ТБ» і Сергій Созановський.

Ліцензію компанія отримала терміном на 10 років.

ОПУБЛІКОВАНО, 15.07.2021

RATVODДата: Четвер, 20.01.2022, 18:49 | Повідомлення # 118
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новий музичний канал «MTV 00s» з’явиться

в
кабельних мережах України




Національна рада 20 січня внесла зміни до Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає
вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України.


Було дозволено ретранслювати музичний телеканал «MTV 00s», який має дозвільні документи Чеської Республіки.

Із проханням про внесення цього телеканалу до Переліку до Національної ради звернулося ТОВ «Дентонс ЮРОП», яке є представником «ViacomCBS Networks International Czech s.r.o.» – правовласника цього каналу, повідомив член Національної ради Максим Онопрієнко.

«MTV 00s» отримало ліцензію Ради з питань телебачення і радіомовлення Чеської Республіки (RRTV). Усі дозвільні документи є у відкритому доступі на сайті чеського регулятора. Національній раді було надано відповідне рішення про надання ліцензії RRTV, а також САМ-модуль для проведення моніторингу іноземної програми.

«MTV 00s» є музичним телеканалом, який орієнтується на світову й американську музичну продукцію. Основна мова програми – англійська, а мовлення ведеться цілодобово.

Моніторингом Національної ради порушень законодавства в ефірі цієї іноземної програми не зафіксовано, реклама не транслюється.

Отже, Національна рада погодилася внести телеканал «MTV 00s» до Переліку. Водночас було зауважено, що в разі зміни відомостей про назву програми, логотип, країну-правовласника (виробника), мову, жанр тощо заявник має повідомити про них Національну раду письмово упродовж тридцяти днів з дня настання таких змін.

ОПУБЛІКОВАНО, 20.01.2022

RATVODДата: Вівторок, 29.03.2022, 09:04 | Повідомлення # 119
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Українські телеканали «Рада» та «Еспресо»

тепер доступні у Румунії




Згідно з рішенням Національної аудіовізуальної ради (CNA), румунські
кабельні компанії можуть ретранслювати два українські телевізійні канали без погодження.


За інформацією Нацради, на засіданні CNA 24 березня аудіовізуальний форум поінформував усі кабельні компанії Румунії, що «вони можуть ретранслювати два українські телеканали, не вимагаючи угоди про ретрансляцію від компаній «Рада» та «Еспресо».

Це цікаво: Хакери Anonymous атакували російське державне телебачення

Телеканал "Рада" - офіційний телеканал Верховної Ради України, який фінансується з держбюджету. Раніше канал транслював засідання парламенту, 2021 року — «Рада» стала цілодобовою загальнонаціональною телевізійною компанією новин.

Також ми повідомляли, що телеканал "Еспресо" почав транслюватися на супутнику Hot Bird 13° і тепер доступний європейській аудиторії.

Редакція Mediasat

28 березня, 2022.



RATVODДата: П`ятниця, 01.04.2022, 18:12 | Повідомлення # 120
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Сайт «Кабельник»

припиняє свою роботу




Головний редактор сайту «Кабельник» Яна Бєльська
повідомила про закриття проекту.


Проект «Кабельник» розпочав своє існування як галузевий щомісячний журнал. Трохи пізніше редакція створила портал cableman.ru, який регулярно інформував читачів про головні новини у сфері технологій, телебачення та телекому.

1 квітня 2022 року керівник проекту Яна Бєльська написала на своїй сторінці у Facebook про закриття сайту. Як зазначено у зверненні, ресурс відчував фінансові проблеми, проте головною причиною припинення проекту стали цензура та нові закони російської влади.

«Уже місяць моніторинг світових стрічок новин можливий тільки через VPN. Сервіс «Яндекс-Новини» показує щось кастроване, Google-Новини заблоковані зовсім. Саме ця війна, а точніше, та трансформація медійного простору, що йде повним ходом і вже закотила в асфальт купу пристойних медіапроектів – саме це і стало справжньою та головною причиною рішення закрити «Кабельник». Розумієте, я просто не бачу можливості робити наш маленький журналістський проект із тією «половиною алфавіту», яку нам залишили», — написала Яна.

Також редактор зазначила, що на сайті буде збережено весь архів інформації, а новини по можливості публікуватимуться у телеграм-каналі «Кабельника».

Від редакції Mediasat:

Ми багато років знайомі та успішно співпрацюємо з редакцією сайту «Кабельник» та безпосередньо з її керівником Яною Бєльською.

Всі ці роки наші редакції висвітлювали життя телекомунікаційної галузі, конкурували, підстьобували одне одного та рухалися вперед. Тому закриття проекту «Кабельник» — безумовно, велика втрата для телеком-сім'ї.

Це справді професіонали своєї справи, які вже давно стали нашими друзями.


Редакція Mediasat

01 квітня, 2022.



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Цифрове телебачення DVB » Цифрове Кабельне ТБ ( DVB - C )
  • Сторінка 8 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024