FORUM TV-SATЧетвер
18.04.2024, 11:21

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Цифрове телебачення DVB » Антени для цифрового ефірного телебачення DVB - Т / Т2
Антени для цифрового ефірного телебачення DVB - Т / Т2
viskomДата: П`ятниця, 27.11.2009, 23:38 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Антени для

цифрового ефірного телебачення DVB - Т / Т2




Активна DVB-T2 антена STRONG SRT ANT 15 призначена для прийому цифрового ефірного телебачення всередині або зовні приміщення. Сумісна зі всіма видами DVB-T2 ресіверів.
Подача живлення здійснюється по коаксіальному кабелю: від ресівера - 5В (40mA), або від додаткового блоку живлення - 9В (100mA).
Комплектність:
Антена
Кронштейн з шарніром
Елементи кріплення до стіни або на трубу діаметром 30мм-50мм.
Коаксіальний кабель (2м.)
Блок живлення ~220В

Робочий діапазон частот:
VHF-47-230 MHz;
2
UHF-470-870 MHz.
viskomДата: П`ятниця, 27.11.2009, 23:44 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
UHF TV antenna: DIPOL 19/21-69 DIGITAL

Dipol 19 / 21-69 - телевізійна пасивна антена 19-ти елементна, призначена для прийому телевізійних аналогових і цифрових каналів трансльованих в дециметровому діапазоні. Передбачене кріплення на трубу.
Технічні характеристики:
Діапазон каналів 21-69, що приймаються
Діапазон частот 470-862 Мгц, що приймаються
Вихідний імпеданс: 75 Ом
Упаковка: поліетилен
Довжина 1,2м.
Матеріал - алюміній
Маса: 0,83 кг

ціна 195грн.

viskomДата: П`ятниця, 27.11.2009, 23:52 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Інструкція по настройці антени для цифрового телебачення


Чому важливо правильно налаштувати антену?


Якість прийому цифрового телебачення багато в чому залежить від того, наскільки якісно встановлена приймальна антена. Якщо після настройки цифрової приставки Ви спостерігаєте "розсип" зображення на "квадратики", чуєте клацаючі звуки замість звукового супроводу, то можливо Ваша антена потребує настройки.

Як зрозуміти, чи добре налаштована антена?


У тюнері є покажчики рівня сигналу і якості сигналу. Якщо антена набудована правильно, то свідчення рівня сигналу повинні бути 60% і вище, а показники якості сигналу 70% і вище. Якщо свідчення такі і є, але якість все одно погане, подзвоніть в технічну підтримку за місцем проживання.

Яка антена потрібна?


Це залежить від того, як далеко Ви живете від ретранслятора цифрового телебачення, на якому поверсі, куди дивляться Ваші вікна, а також від рівня промислових і побутових перешкод. Чим далі Ви живете, тим більше могутня антена потрібна. На відстані від ретранслятора близько 15 км сигнал стає настільки слабким, що прийом буде неможливий навіть на хорошу антену. Якщо між Вашим будинком і ретранслятором знаходиться піднесеність, високий будинок, ліс або якщо поряд є станція стільникового зв'язку, то прийом може бути утруднений або неможливий.
Якщо Ви живете зовсім поряд з ретранслятором, то Вам не потрібна антена з підсилювачем. Більш того, використовування такої антени зробить прийом неможливим. Використовуйте малогабаритну антену з коефіцієнтом посилення антени 4-8 дБ. Спробуйте використовувати кімнатні антени на підставці.
Якщо ви живете на відстані 1-3 км. від ретранслятора. Все залежатиме від того, куди виходять вікна і від поверху. Якщо вікна виходять у бік ретранслятора і ви живете на верхніх поверхах, то спробуйте недорогу малогабаритну антену на підставці. Коефіцієнт посилення цієї антени 2-8 дБ. Якщо Ви живете на нижніх поверхах, може потрібно антена з коефіцієнтом посилення 6-8 дБ і підсилювачем. Спробуйте використовувати кімнатні антени на підставці.
Якщо Ви живете на відстані 3-7 км. від ретранслятора. Все залежатиме від того, куди виходять вікна і від поверху. Якщо вікна виходять у бік ретранслятора і ви живете на верхніх поверхах, то спробуйте антену з коефіцієнтом посилення 6-12 дБ і підсилювачем. Спочатку включите антену без підсилювача. Якщо не вдасться добитися хорошої якості – включите підсилювач. Бажана установка антени поза приміщенням – із зовнішньої сторони вікна, на балконі, щоглі і т.п.
Якщо Ви живете на відстані більше 7 км. від ретранслятора. Ви живете в так званій "зоні невпевненого прийому", тобто якісний прийом не гарантується. Проте це зовсім не значить що прийом неможливий зовсім, просто доведеться трохи більше поекспериментувати. Використовуйте антену з коефіцієнтом посилення не менше 8 дБ і підсилювачем. Бажана установка антени поза приміщенням – із зовнішньої сторони вікна, на балконі, щоглі і т.п.

Яка антена краща – кімнатна або зовнішня?


Це залежить від того, як далеко Ви живете від ретранслятора цифрового телебачення, на якому поверсі, куди дивляться Ваші вікна, а також від рівня промислових і побутових перешкод.
Якщо у Вас встановлені пластикові віконні коробки, то прийом на кімнатну антену може бути утруднений або взагалі неможливий навіть поблизу ретранслятора.
Якщо Ви живете не далі 3 км. від ретранслятора – спробуйте спочатку приймати на кімнатну антену з дотриманням всіх рекомендацій цієї інструкції. Якщо на кімнатну антену не вдається приймати – використовуйте зовнішню.

Куди направити антену?


Приймаючи аналогове телебачення, ми звикли направляти антену у бік ретранслятора. У цифровому телебаченні це абсолютно не обов'язково. "Цифра" добре працює і за наявності відображених сигналів. Якщо Вам не вдалося одержати хорошої якості, направивши антену у бік ретранслятора, спробуйте будь-які інші напрями. В першу чергу спробуйте направляти антену на високі будови, труби, високі дерева, ліс або гори, які знаходяться в полі видимості.

Я вже приймаю аналогове телебачення на антену. Мені потрібна нова антена для "цифри" ?


Спробуйте підключити наявну антену до антенного входу цифрової приставки, налаштувати приставку і подивитися рівень і якість цифрового сигналу, що приймається. Якщо рівень і якість хороші, то інша антена не потрібна.

Я перепробував всі способи і не можу прийняти цифрове телебачення! Що робити?


Спробуйте набудувати Вашу приставку в ручному режимі. Як використовувати цей режим, написано в інструкції з експлуатацій до приставки. Для того, щоб виробити таку настройку, потрібно знати номери телевізійних каналів, на яких працює цифрове телебачення у Вашому місті. Ці номери відрізняються в різних містах, тому ми не можемо вказати їх в цій інструкції.
Перевірте якість роз'ємів і сполучного кабелю. Якщо є які-небудь пошкодження, їх потрібно усунути. Для ремонту звертайтеся до ділера, у якого антена була куплена, або в ремонтну майстерню.
Якщо настройка в ручному режимі не допомогла, і Ви вичерпали всі способи настройки антени, які приведені в даній інструкції, значить, прийом неможливий. Причин цьому може бути декілька: від несправності ретранслятора або профілактичних робіт, до наявності перешкоди в ефірі. Спробуйте налаштувати Вашу приставку наступного дня.


Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: Неділя, 18.03.2012, 15:03 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Калькулятор розрахунку

елементів
логоперіодичних діпольних антен


LPDA : Logarithmic Periodic Dipole Antenna Calculator


RATVODДата: Понеділок, 19.03.2012, 21:07 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Ефірні антени DAT HD Televes 1495



Опис


Високоякісні антени Televes, спеціально розроблені для прийому цифрових ефірних сигналів TDT COFDM (HDTV), забезпечують відмінні характеристики для прийому також і аналогових ефірних сигналів.
Повністю екранований знімний погоджувальний пристрій може бути пасивним або активним. Активний з вбудованим дуже малошумним передпідсилювачем (модуль MRD c F-конектором) поставляється окремо для тих випадків, коли передавальний центр віддалений на кілька десятків кілометрів або прийомний сигнал дуже слабкий.





Ціна: 558.90 грн (69 $)
vasmanДата: П`ятниця, 07.12.2012, 23:43 | Повідомлення # 6
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Конечно антенна Волновый канал- это уже вещь.- Вот попробуйте примените ее с польским усилком - скажем 99999 или ДВТ-2. Это будет очень круто-сами увидите.
RATVODДата: Субота, 21.06.2014, 13:19 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Антена Openbox AT-01



Наземне ефірне телебачення займає і буде займати більшу частину ринку. Додатковим поштовхом у розвитку цього виду мовлення є перехід на цифрове мовлення.
Від приймальні антени і вбудованого в неї підсилювача залежить впевненість і стабільність прийому. Якщо при слабкому аналоговому сигналі можлива поява перешкод на екрані, то у випадку з цифрою, можна не побачити зображення взагалі.

Антена кімнатна всеволновая телевізійна Openbox ® AT-01 призначена для прийому передач ефірного аналогового і цифрового (DVB-T / T2) мовлення. Openbox ® AT-01 - це результат довгої та кропіткої роботи команди досвідчених інженерів, яким вдалося створити якісний і чудовий за параметрами продукт.

Особливості телевізійної антени Openbox ® AT-01:
Прийом аналогового або цифрового сигналів в стандартах DVB-T і DVB-T2
Вертикальна і горизонтальна поляризація
Смуга частот 110-250МГц (канали МВ) і 450-860 Мгц (канали ДМВ)
Коефіцієнт підсилення не менше 21 дБ
Коефіцієнт шуму не більше 1,5 дБ
Хвильовий опір 75 Ом
Антена активна з харчуванням 5В (40мА) від цифрового ефірного приймача по сигнальному кабелю
Передбачено живлення від зовнішнього адаптера 5В (купується додатково в дилерській мережі)
Використання всередині приміщення при температурі від 0 до +40 ° С


Залежно від цільового регіону продажів, антена поставляється з різним дизайном картонної коробки. У будь-якому випадку ви отримуєте оригінальний і якісний продукт марки Openbox ®.



Гофрований картон, а також наявність вільного місця всередині з запасом - гарантія цілісності продукту на етапі транспортування.
У комплект поставки входить сама антена, кронштейн складається з двох частин, коаксіальний кабель, а також інструкція.
Крім цього, в наявності є чотири шматочки двостороннього скотчу фірми 3М для швидкого кріплення кронштейна, а разом з ним і антени на плоскі поверхні.



Варто відзначити наявність якісної та докладної інструкції користувача, яка дасть відповіді майже на всі запитання. Для ринку України передбачена версія російською та українською мовами з інформацією про розташування всіх передавачів DVB-T2, а також переліком номерів використовуваних ТБ каналів.

Якісний коаксіальний кабель йде в комплекті має довжину 3м. З одного боку встановлений коннектор з різьбленням для підключення до антени, а з іншого - разьем швидкого підключення до телевізора або ефірної приставці.

Сама антена представляє з себе плоску пластикову конструкцію з елементами мінімалістського дизайну.



На початку продажів на ринок буде запропоновано два кольори: чорний і білий. Надалі планується розширення колірної гами антени Openbox ® AT-01.
Зі зворотного боку антена має місця кріплення кронштейна і наклейку з заводським серійним номером.

Антена Openbox ® AT-01 є активною, тобто має вбудований підсилювач сигналу, якому для нормальної роботи необхідно живить напруга 5В. У більшості сучасних цифрових приставок і телевізорів передбачена подача напруги живлення на антену по сигнальному кабелю.
Якщо ваше обладнання не підтримує харчування активної антени по сигнальному кабелю, то у дилера додатково можна придбати адаптер 220В на 5В.



Кронштейн збирається з двох пластикових частин без особливих зусиль, які фіксуються засувками.
Завдяки особливій конструкції кронштейна передбачено кілька варіантів кріплення самої антени. Найпростіший варіант - горизонтально, використовуючи кронштейн як підставку.
Кронштейн так само може бути закріплений на вертикальну поверхню (стіна або елемент меблів).

І останній варіант - установка антени вертикально, з використанням кронштейна в якості підставки.



Необхідно врахувати, що вертикальне чи горизонтальне розташування антени в просторі змінює тип поляризації прийнятого сигналу. Таким чином, перед прийняттям рішення про кріплення антени, необхідно знайти позицію з максимальним рівнем сигналу.

Підключення кабелю до антени і приставці (телевізору) дозволено виконувати тільки при відключенні мережі.
Інноваційні продукти Openbox ® дозволять насолоджуватися переглядом улюблених передач з чудовою якістю і стабільністю прийнятого сигналу.
RATVODДата: Субота, 21.06.2014, 14:38 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Ефірна антена Funke Margon City + 5.5



Стильна зовнішня антена DVB-T/DVB-T2 з вбудованим підсилювачем. Дозволяє приймати сигнал на відстані до 50 км. від передавача. Антена проста в установці і експлуатації.
Margon City + 5.5 можна встановити як в горизонтальному, так і у вертикальному положенні; вона легко кріпиться до трубостойки або стіні. Кут повороту антени складає 180 градусів.



Відмінні особливості:
- Віддалене живлення 5 В по коаксіальному кабелю від DVB-T2-приймача або зовнішнього блоку живлення;
- Робота з горизонтальною і вертикальною поляризациями;
- Вбудований підсилювач;
- Привабливий дизайн і компактне виконання;
- Низький рівень шуму.




Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Цифрове телебачення DVB » Антени для цифрового ефірного телебачення DVB - Т / Т2
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024