FORUM TV-SATВівторок
23.04.2024, 13:26

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » Схеми та ремонт мобільних телефонів.
Схеми та ремонт мобільних телефонів.
ZenonДата: Четвер, 07.05.2009, 17:26 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Схеми

мобільних телефонів


Samsung


C300


D600


E760 REV2


X620


X700_Schematics_Rev1.1


Слава Україні! Zenon.
ZenonДата: Четвер, 07.05.2009, 17:31 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Samsung


SGH-C100


SGH-D600


SGH-E600


SGH-X100


SGH-X450


Слава Україні! Zenon.
ZenonДата: Четвер, 07.05.2009, 17:36 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 445
Статус: Оффлайн
Samsung


SGH-X460


SGH-X480


SGH-X600


Слава Україні! Zenon.
RATVODДата: Субота, 03.04.2021, 22:31 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Apple розширила Програму незалежних

сервіс-центрів
в 200 країнах, серед яких і Україна




Зацікавлені фахівці, що надають послуги ремонту в Україні,
можуть подати заявку на отримання статусу Незалежного сервіс-центру.


В рамках даної програми фахівці з ремонту зможуть отримати доступ до оригінальних комплектуючих виробництва компанії Apple, інструментів, довідників і діагностики, щоб потім пропонувати послуги з ремонту продуктів Apple з гарантією якості і надійності.

Ключові моменти


Програма розроблена для компаній, які зацікавлені надавати послуги післягарантійного ремонту власникам пристроїв iPhone і Mac.
У компанії Apple відзначають, що сервісні центри, які отримали відповідний статус, зможуть купувати оригінальні комплектуючі та інструменти Apple за тією ж ціною, за якою їх купують авторизовані сервісні центри.

Компанія Apple ініціювала дану програму в 2019 році, а зараз вона розширена на 200 країн.

Що сталося


Компанія Apple розширила свою програму незалежних сервіс-центрів на весь світ. Програма незалежних сервісних центрів, розпочата в 2019 році, дозволяє будь-якому технічному центру, який отримав сертифікацію Apple, проводити ремонт гаджетів. Програма розроблена для компаній, зацікавлених в наданні послуг післягарантійного ремонту пристроїв iPhone і Mac, - йдеться в розділі поширених запитань на сайті технологічного гіганта.

Компанії, зацікавлені в наданні послуг післягарантійного ремонту iPhone або Mac безпосередньо кінцевим користувачам, можуть подати заявку на участь в програмі. Компанії, які пройшли сертифікацію, зможуть отримувати доступ до оригінальних запчастин Apple і інших ресурсів, необхідних для виконання різних видів післягарантійного ремонту iPhone і Mac, таких як заміна дисплея iPhone і акумулятора, а також заміна материнської плати Mac і відеокарти.



Суть програми


У блозі компанії Apple говориться, що процес сертифікації буде простим і безкоштовним. В рамках програми сервіс-центри, що надають послуги ремонту, отримають доступ до оригінальних запчастин, інструментів, довідників по ремонту та діагностиці Apple, які дадуть їм можливість здійснювати ремонт продуктів Apple з гарантією якості і надійності. Дистриб'ютори та реселлери не мають права на участь в програмі. Участь сервіс-центру в програмі не повинна спричинити для його клієнтів підвищення вартості ремонту гаджетів, в той же час користувачі пристроїв Apple отримають можливість більш широкого вибору компаній, що надають послуги ремонту.

У компанії Apple також відзначили, що сертифіковані сервіс-центри, що пропонують послуги з ремонту гаджетів, зможуть купувати оригінальні комплектуючі Apple за тією ж ціною, за якою їх купують авторизовані сервіс-центри Apple (AASP) і магазини Apple Store. Вони можуть отримувати безкоштовний доступ до тренінгових програм, довідників по ремонту та діагностиці. Клієнти зможуть отримати додаткову інформацію про сервіс-центри на форумах підтримки Apple. Втім, власникам гаджетів, які все ще знаходяться на гарантії, в разі необхідності їх ремонту потрібно звертатися до авторизованих сервіс-центри Apple (AASP).

Програма незалежних сервіс-центрів Apple вперше була запущена в Європі і Канаді, де в даний час сертифіковано понад 1 500 незалежних сервіс-центрів. Зараз програма розширена на 200 країн світу, в яких продаються продукти Apple, включаючи Україну. Зацікавлені сервіс-центри, розташовані в Україні, можуть подати заявку на отримання статусу незалежної сервіс-центру, відвідавши сайт support.apple.com/irp-program.

Борис Скуратівський

02 квітня, 2021.



Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » Схеми та ремонт мобільних телефонів.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024