FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 12:42

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » Огляд мобільних телефонів та смартфонів
Огляд мобільних телефонів та смартфонів
viskomДата: Субота, 20.06.2009, 10:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Огляд мобільних телефонів та смартфонів



viskomДата: Субота, 20.06.2009, 10:25 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Nokia N82 визнана кращим мобільним фото- відеопристроєм в Європі

Мобільний телефон Nokia N82

2 479,00 ... 3 714,06 грн.

Тех.параметры...

------------------------------------------------------------------------------------------

Багатофункціональний мультимедійний пристрій нового покоління лінійки Nseries. Апарат виконаний в класичному моноблоковому форм-факторі, працює під управлінням Symbian OS 9.2. Головною особливістю цього смартфона є вбудовані 5.0Megapixels камер з оптикою Carl Zeiss, також варто відзначити підтримку великої кількості комунікаційних стандартів. Інші специфікації: WCDMA 2100, HSDPA 3.6 Mbps, GSM 850/900/1800/1900, EDGE/GPRS class 32, 2.4" TFT дисплей (QVGA, 16777216 відтінків), A-GPS, Bluetooth, WLAN, micro USB, TV вихід, 3.5 мм аудіо вихід, CIF Video-Сall камера, RealOne Player MP3/AAC/eAAC+/WMA/M4A/ MPEG4/H.264/AVC/H.263/3GPP/RealVideo 8/9/10, 100 Mb динамічної пам'яті + слот розширення microSD (карта пам'яті об'ємом 2 Gb входить в комплект поставки).

Nokia заявила, що одна з її ключових моделей, Nokia N82, заслужила звання "Кращого Мобільного Фото- і Відеопристрої в Європі 2008" за версією TIPA (Technical Image Press Association) - найбільшою в Європі пресс- фотоасоціацією.«Nokia N82 є компактним мультимедійним комп'ютером, в якому є GPS, можливість доступу до Інтернету, музичні і відеофункції, і камера близько 5 Мп з високошвидкісною f/2.8 лінзою з автофокусом», - прокоментували свій вибір члени жюрі TIPA.
«Ця (лінза) Carl Zeiss Tessar фокусується з 10 см і до безкінечності. Також вона робить чіткі знімки, які залишаються якісними і при розпечатуванні у форматі A4 і менше. Крім цього, для оптимізації Nokia N82 для відмінних знімків, доступні декілька режимів зйомки, при використовуванні яких знімки залишаються якісними як при зйомці портретів, так і нічної зйомки», - додали представники TIPA.
Також члени жюрі відзначили присутність в Nokia N82 спалаху Ксенону і 20-кратний цифровий зум. Крім всього іншого Nokia N82 дозволяє додавати до фотографій т.з. "геотеги", завдяки чому можна взнати не тільки дату, коли фото було зроблене, але і взнати місце, де фотографія була зроблена. Також Nokia N82 підтримує карти пам'яті microSD до 8 Гб, що дозволяє зберігати в пристрої до 3600 фотографій високого дозволу, 5 годин високоякісного відео, або 6000 пісень. TIPA була заснована в 1991 р. як незалежна, некомерційна асоціація європейських друкарських видань, що спеціалізуються на фотографії. В даний час до складу TIPA входить 31 журнал з дванадцяти країн світу.

джерело...

RATVODДата: Неділя, 17.01.2010, 14:03 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Мобільні підсумки 2009 року.

Закінчився 2009 рік, який, як і всі інші роки, був наповнений різними подіями, веселими і сумними, приємними і не дуже. Світ мобільних телефонів, за життям якого ми пильно стежили протягом усього року, не є винятком.

Наш сьогоднішній огляд - це своєрідні підсумки року, в яких ми згадаємо найцікавіші апарати, представлені в році, що минає, і спробуємо проаналізувати тенденції, вплив яких буде відчутний в наступному, 2010 році.

Nokia

Стосовно до продукції компанії Nokia одним з найяскравіших подій року, що минає можна вважати випуск перших «мобільного комп'ютера», у звичному розумінні цих слів. Як ви вже здогадалися, мова йде про перший нетбуці від фінського виробника, Booklet 3G. Серцем цього пристрою став процесор Intel Atom, при цьому від однієї зарядки акумуляторів даний нетбук здатний пропрацювати до 12 годин. Booklet 3G вийшов компактним і легким - його вага складає всього 1,25 кг. Комунікаційні можливості пристрою заслуговують на повагу - він підтримує не тільки звичний для нетбуків Wi-Fi, але і оснащений вбудованим модемом із підтримкою мереж 3G. Також в активі цього пристрою порт HDMI, слот для карт пам'яті, web-камера і підтримка A-GPS. Операційної системою Booklet 3G є Windows 7. У США вартість цього пристрою без укладення контракту складе $ 600.

В інших сегментах 2009 ознаменувався поступальним розвитком, як якісними, так і кількісних, але не без ложки дьогтю. Мобільних пристроїв з логотипом Nokia стало більше, вони обзавелися новими можливостями і при цьому стали доступнішими. У першу чергу це торкнулося лінійки сенсорних смартфонів від Nokia - у 2009 році була випущена ціла розсип варіантів і спадкоємців представленого в минулому році Nokia 5800. Причому, створюючи нові моделі, дизайнери Nokia з вражаючою точністю копіювали дизайн оригіналу.

З «спеціальних» варіантів Nokia 5800 може бути цікавий Nokia 5800 Navigation Edition, орієнтований на GPS-навігацію. У комплекті з пристроєм покупець отримує 2-річну ліцензію на навігацію з голосовими підказками в режимах автомобільної та пішохідної навігації, а також швидкий доступ до останньої версії Мап Ovi.

Також продовжувачами справи Nokia 5800, що вийшов в 2009 році, стали Nokia 5530 XPressMusic і Nokia 5230 XPressMusic. В порівнянні з оригінальною моделлю з Nokia 5530 XPressMusic були видалені підтримка мереж 3G і GPS. Також зменшилися габаритні розміри і діагональ дисплея, зате збереглися камера 3,2 Мп з автофокусом та підтримка Wi-Fi.

Спрощення, внесені до Nokia 5230, торкнулися камери - в даному телефоні встановлена 2-мегапіксельна камера з фіксованим фокусом і без спалаху. По частині комунікаційних можливостей була збережена підтримка мереж 3G і GPS, однак цей апарат позбувся підтримки Wi-Fi. Очікувалося, що ціна цього апарату в російському роздробі складе близько 6-7 тисяч рублів, могло зробити Nokia 5230 вигідним придбанням. Однак, з незрозумілих мотивів, маркетологи Nokia внесли Росію в список цих країн, де цей телефон повинен був продаватися тільки в комплекті з річною підпискою на сервіс Comes With Music, що підняло ціну цього апарата до ціни Nokia 5530 і для багатьох зробило покупку цієї «трубки »абсолютно безглуздою.

На щастя, в Nokia змогли схаменутися і випустили апарат Nokia 5235 Comes With Music, ціна якого повинна скласти 145 євро (близько 7000 рублів). У якості «бонусу» покупець пристрою отримує доступ до сервісу Comes With Music строком на 12 або 18 місяців. Технічні характеристики Nokia 5235 майже збігаються з технічними характеристиками Nokia 5230.

Говорячи про молодіжно-музичних пристроях від Nokia не можна не згадати і про появу XSeries, перші два телефони якої - Nokia X6 і Nokia X3 - були представлені в рамках Nokia World 2009. Перший з цих апаратів - смартфон, виконаний у форматі безклавіатурного моноблока. Функціонал Nokia X6 вийшов вельми «дорослим» - 3,2 дюймовий сенсорний TFT екран з роздільною здатністю 360х640 пікселів, підтримка мереж 3G, 5 МП камера з автофокусом і спалахом, 3.5 мм роз'єм для підключення гарнітури, підтримка карт пам'яті microSD, FM-радіо, Bluetooth , Wi-Fi і GPS модулі. Щоправда, ціна теж не маленька - її середнє значення перевищує 25 тисяч рублів.

У продовження розмови про смартфони плавно переходимо в суміжний сегмент, де знаходяться поточний флагман NSeries і його зменшена версія - Nokia N97 mini, 8 Мп камерофон Nokia N86 і Nokia N900, перший пристрій, що працює на базі платформи Maemo. Природно, «первістки» мобільних платформ - це не пристрої, які підходять на роль «робочих конячок», але для техногіков - це найкращий подарунок. До речі, функціонал Nokia N900 дуже навіть непоганий, у тому числі цей апарат володіє сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю 800х480 пікселів, 5 Мп камерою з автофокусом, GPS і повним набором затребуваних бездротових інтерфейсів. Правда ціна апарата кусається, а також присутні недоліки по зручності роботи з пристроєм і дефіцит сторонніх програм.

Не забуто і традиційна для Nokia ESeries. У 2009 році з'явився спадкоємець E71 - Nokia E72, що поєднує QWERTY-клавіатуру, високу продуктивність, непогані мультимедійні можливості і ... мазкий корпус. Також не слід скидати з рахунків бічний слайдер Nokia E75, що володіє більш компактними розмірами і порівняно гуманної ціною.

У сегменті класичних телефонів, побудованих на Nokia S40, також відбулася цілком очікувана еволюція модельного ряду. Оновилися як порівняно бюджетні трубки, такі як Nokia 2700 classic, так і масові апарати середнього класу, що дають своїм власникам всю необхідну функціональність - Nokia 6303 classic і Nokia 6700 classic. Для абонентів бажаючих обзавестися майже ексклюзивної «люлькою» була випущена навіть спеціальна версія Nokia 6700 Classic Gold Edition, з корпусом, покритим шаром 18-каратного золота.

Не забуті і сегменти розкладних і розсувних телефонів поповнили Nokia 2720 fold, Nokia 7020, Noka 3710 fold, Nokia 6700 Slide і деякими іншими апаратами. Також не залишився без уваги і зовсім сегмент простих телефонів, у якому також вийшло кілька очікуваних новинок, наприклад Nokia 1280, який в 2010 році буде «найпростішою Nokia».

Ще одним цікавим апаратом від Nokia представленим в 2009 році став Nokia 3720 classic, виконаний у форм-факторі класичного моноблока. Функціональність цього телефону цілком звичайна - QVGA-дисплей, 2 Мп камера, підтримка карт пам'яті, Bluetooth і т.д. Однак, функціональність для Nokia 3720 classic - це не головне. Цю «трубку» можна вважати першою ластівкою оновлення сегменту телефонів з захистом від несприятливих умов навколишнього середовища. Звичайно, топити цей телефон у відрі з водою не варто - апарат володіє захистом тільки по класу IP-54, що передбачає захист лише від бризок, але в будь-якому випадку - IP-54 - це краще ніж нічого. Шкода, що протягом року лінійка захищених «нокій» розвитку не так і не отримала.

Основна тенденція продуктів Nokia представлених в 2009 році - це поступальний розвиток існуючих рішень. За минулий рік компанія розширила сімейство сенсорних Symbian-смартфонів і оновила модельний ряд у інших сегментах, причому вартість пристроїв володіють цікавим функціоналом поступово знижується. У той же час відбулося і кілька подій, які можуть зробити сильний вплив на майбутній розвиток всього модельного ряду компанії - було випущено перший нетбук від Nokia, представлена платформа Maemo, на яку планується перевести всі «топові» пристрої компанію, а також, після тривалого затишшя, був представлений телефон з захистом від пилу і вологи.

Однак, говорячи про продукцію Nokia не можна не згадати і про те, що дизайн деяких моделей трохи «застоявся», а також в наявності маркетингові прорахунки, найяскравішим з яких для росіян став обов'язковий додаток на ім'я «Разом з музикою», прикладений до бюджетного смартфону Nokia 5230. Також багато критики з боку користувачів викликає зручність роботи з сенсорним Symbian і «сирість» програмного забезпечення N900.

Ми сподіваємося, що наступного року ці проблеми будуть вирішені, а на прилавках магазинів з'явиться багато нових і цікавих апаратів з логотипом Nokia на лицьовій панелі.


RATVODДата: Неділя, 17.01.2010, 14:32 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Продовження:

Sony Ericsson

Одним з найцікавіших пристроїв представлених шведсько-японським альянсом в 2009 році є Sony Ericsson Satio, що поєднує якісну камеру і відмінну функціональність, що забезпечує сенсорним Symbian. Звичайно, цей апарат дорогий, але його технічне оснащення цілком відповідає ціні - крім 12 Мп камери, у Satio в наявність Wi-Fi, GPS і повний набір інших функцій.

У трохи більш низькому ціновому сегменті розташувався слайдер Sony Ericsson Aino, що поєднує сенсорний дисплей і фізичні кнопки, а також володіє 8 Мп камерою, GPS, Wi-Fi і Bluetooth. Завершує трійку «нових» Sony Ericsson відносно скромний слайдер Sony Ericsson Yari, що стоїть трохи більше 10 тисяч рублів. Його можливості ще більш скромні - присутня «всього» 5 Мп камера, а роздільна здатність дисплея становить 240х320 пікселів. Також слід відзначити підтримку карт формату microSD, а не традиційного, для більш ранніх апаратів Sony Ericsson, M2.

Ще одним цікавим представником сегменту «розумних» пристроїв від Sony Ericsson є Sony Ericsson XPERIA X10 - перший Android-фон компанії. Функціонально апарат непоганий (4-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 854х480 пікселів, 8 Мп камера, Wi-Fi, GPS і т.д.), але основними питаннями до цього апарату будуть час його появи в мобільній роздробі і його роздрібна ціна. До речі, поява XPERIA X10 цілком відповідає загальносвітовому тренду переведення частини «смартфонах» лінійок на ОС Andriod.

Приклад класичного слайдера цього виробника зразка 2009 року - музичний флагман Sony Ericsson W995, оснащений стандартним для свого сегменту набором функцій, в тому числі 8 Мп камерою, Wi-Fi і GPS. Однак в іншому хвалити Sony Ericsson не за що. Цікавих продуктів явно недостатньо, а які присутні на ринку дороги і часто не цікаві звичайному покупцеві. Сімейство телефонів середнього і початкового рівня від SE - взагалі одна суцільна прогалина. Звичайно, є «дизайнерські» моделі, такі як Sony Ericsson XPERIA Pureness або Sony Ericsson Jalou - але це явно апарати на любителя, які за визначенням не можуть бути масовими.

В цілому тенденції, що відображаються продукцією Sony Ericsson, збігаються із загальносвітовими. У той же час в наявності проблеми з наповненням модельного ряду, посилене штучним поділом телефонів по серіях і завищеною вартістю. Все це відштовхує від SE тих, хто ще недавно як черговий трубки доглядав виключно продукцію шведсько-японського альянсу. Сподіваємося в 2010 році ця ситуація зміниться і компанія буде частіше радувати нас новими телефонами різних цінових сегментів.


RATVODДата: Неділя, 17.01.2010, 14:35 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Продовження:

HTC

Тайванська компанія HTC, виробник смартфонів і комунікаторів, в 2009 році залишилася вірна собі і продовжила випуск «розумних» пристроїв. Як завжди пристрою від HTC красиві і функціональні, а модельний ряд своєчасно оновлюється. Зокрема, в 2009 році з'явилися оновлені версії класичних HTC-смартфонів, до індексів моделей якої додалася цифра «2» - HTC HD2, HTC Touch Diamond 2 і HTC Touch Pro 2. Особливого успіху досяг HD2, що з'явився у продажу в кінці року. Він вражає своїм величезним 4,3-дюймовим ємнісним екраном 480х800, гігагерцовий процесором, 5 Мп камерою і оболонкою Sense, за якою "винду" майже повністю вдалося сховати.

Однак і в HTC теж намітилися радикальні зміни - частина її продукції була переведена зі звичною Windows Mobile на Android. У тому числі, на російський ринок вийшов HTC Hero, що поєднує непоганий функціонал (5 Мп камера, Wi-Fi, GPS і т.д.) з цікавим дизайном. Також інтерес представляє порівняно недорогий HTC Tattoo, також працює під управлінням операційної системи від Google. Причому, незважаючи на порівняно невисоку ціну, функціонал цього смартфона не так вже й поганий - в наявності 3,2 Мп камера з автофокусом, підтримка карт пам'яті microSD, FM-радіо, Bluetooth, Wi-Fi і GPS модулі.

У цілому тенденція переходу до Android в продукції HTC носить системний характер - з 8 смартфонів, запланованих на першу половину 2010, року половина буде працювати під керуванням операційної системи від Google, що однозначно показує - Android в HTC смартфони прийшов серйозно і надовго.

Apple

Думаю, говорячи про телефони від Apple можна обійтися без зайвих слів. У 2009 році компанія випустила Apple iPhone 3G S, найшвидший iPhone. Максимально докладно про цей пристрій можна прочитати тут. Також вийшла версія iPhone OS 3.0 в якій додалися багато необхідні речі, що робить телефони Apple більш цікавими. Цікаво, а в 2010 ми побачимо черговий iPhone?



RATVODДата: Неділя, 17.01.2010, 14:44 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Продовження:

LG

Асортимент продукції LG представленої в 2009 році не вражає різноманітністю. Звичайно, в модельному ряду 2009 року, присутні непогані рішення типу LG KM900 Arena або LG KC910i Renoir, функціональність яких цілком відповідає своєму цінового сегменту. Однак у порівнянні з аналогами від Samsung ці апарати виглядають дещо блідо, причому у прямому розумінні цього слова - в продукції конкурента вже широко застосовуються AMOLED-дисплеї, причому не тільки в самих дорогих телефонах.

У верхньому, і далеко не самому затребуваному ціновому сегменті, компанія LG представила римейк «шоколадки» - LG BL40 Chocolate, що володіє непоганим функціоналом, але явно завищеною ціною, що робить цей апарат іграшкою для тих, кому заплатити більше 20000 рублів за телефон з не найвидатнішими можливостями - не проблема.

В середньому ціновому сегменті, де знаходяться настільки улюблені масовим покупцем недорогі Тачфон, справи йдуть не краще. Самою продається моделлю від LG залишається представлений ще в 2008 році LG KP500, функціонально близький до Samsung S5230 і Corby. Проте вік бере своє. Більш ніж за рік присутності на ринку дизайн цього апарат розгубив колишню оригінальність, а випуск Samsung Тачфон із сенсорним дисплеєм ємнісного типу за порівнянної ціною може стати цвяхом у кришку труни вдалих продаж довгожителя LG KP500. На жаль, оновлена версія цього апарату - LG GD510 продається за завищеною ціною, зовсім не відповідає його можливостям.

У цілому компанія LG залишається вірна собі, в більшості сегментів випускаючи непоганих серднячков, аж ніяк не нафаршированих інноваціями. Але основною проблемою сучасних телефонів від LG є завищення роздрібної ціни, яскраво проявляється на прикладі LG GD510. Адже цей телефон можна було легко зробити хітом, для чого треба було або знизити ціну до рівня конкурентів, або зробити цей апарат більш привабливим, додавши в нього, наприклад, дисплей ємнісного типу, або встановивши камеру з автофокусом.

Motorola

Для американської компанії Motorola минулий рік можна охарактеризувати одним коротким словом - «криза». Але, все ж для цього виробника намітився світло в кінці тунелю, а локомотивом, який повинен витягнути мобільний підрозділ компанії зі збитків, повинна стати операційна система Android. Радує те, що менеджмент компанії зберігає віру в майбутнє, Motorola періодично анонсує нові та цікаві пристрої, проводить вдалі рекламні компанії, а також те, що на прилавках, нехай і далекої від нас Америки, з'явився новий хіт від Motorola - апарат на ім'я Droid .

У Європі цей пристрій має надійти у продаж під ім'ям MILESTONE. В активі цієї трубки, виконана у форм-факторі бічного слайдера, 3.7 дюймовий дисплей TFT з роздільною здатністю 480x854 пікселів, 5 МП камера з автофокусом і подвійним спалахом, 3.5 мм роз'єм для підключення гарнітури, підтримка карт пам'яті MicroSD, Bluetooth, Wi-Fi і GPS модулі.

Як згадувалося вище, основною тенденцією і порятунком для Motorola може стати випуск смартфонів на базі операційної системи Android, як функціональних штучок для техногіков, так і апаратів середнього класу, орієнтованих на широке коло споживачів. Нам же залишається побажати компанії успіху і сподіватися, що апарати з буковою «М» над дисплеєм знову масово повернуться на прилавки салонів стільникового зв'язку.


RATVODДата: Неділя, 17.01.2010, 14:49 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Продовження:

Philips

Компанія Philips залишається вірна собі - продовжує випускати недорогі і неоригінальні телефони, що виділяються тривалим часом автономної роботи. Апарати з логотипом Philips представлені в різних сегментах ринку - від скромних сверхбюджетніков, до модних нині Тачфон, до яких і належить одна з найпопулярніших телефонів від Philips що вийшли в 2009 році - Philips Xenium X830. В активі цього симпатичного апарату 3 дюймовий сенсорний дисплей з роздільною здатністю 240x400 пікселів, 5 МП камера з автофокусом і спалахом, підтримка карт пам'яті miniSD, FM-радіо, Bluetooth. В цілому апарат непоганий, але як завжди не без недоліків - є деякі проблеми з програмного забезпечення, також залишає бажати кращого якість вбудованої камери.

Як згадувалося вище, протягом усього 2009 року під маркою Philips вийшло досить багато телефонів, але будь-яких запам'ятовуються новинок серед них практично не було, в основному нудні моноблоки зі стандартним набором функцій, наприклад X620 або X630. Трохи із загальної маси виділяється Philips Xenium X520, який цікавий наявністю батарейки, що дозволяє зарядити акумулятор телефону. У іншому ця трубка - типовий бюджетник оснащений набором базових функцій, в тому числі, підтримкою карт пам'яті microSD і Bluetooth.

Основна тенденція продуктів від Philips - давати своєму споживачеві набір основних функцій і при цьому забезпечувати тривалий час автономної роботи. Які-небудь особливі «оригінальності» у телефонах від Philips практично не зустрічаються. У 2010 році побажаємо Philips побільше свіжих ідей і оригінальних «фішок», причому не тільки в дизайні.

Alcatel

Для компанії TCT Mobile Limited, що володіє торговою маркою Alcatel, 2009 рік видався вдалим - компанія нарешті змогла представити новинку, про яку досить багато писали й говорили. Як ви, напевно, вже здогадалися, це Alcatel OT-708 One Touch MINI, найдоступніший Тачфон на російському ринку. Функціонал апарату скромний - 2,4-дюймовий сенсорний TFT-дисплей з роздільною здатністю 240х320 пікселів, 1.3 МП камера, підтримка карт пам'яті microSD і Bluetooth модуль. Однак у поєднанні з приємним дизайном і ціною в 3500 рублів подібний набір характеристик виявляється "дуже навіть".

Ще одним телефоном від Alcatel зразка 2009 року з вдалим поєднанням ціни і можливостей, є бюджетна розкладачка Alcatel OT-660 володіє 1,8-дюймовим TFT-дисплеєм з роздільною здатністю 128х160 пікселів, 1.3 МП камерою, підтримкою карт пам'яті microSD, FM-радіо і Bluetooth модулем. У цілому важливість минулого року для Alcatel важко переоцінити. Завдяки випуску зовні цікавих і технічно збалансованих телефонів їм вдалося повернути інтерес до своєї продукції з боку потенційних покупців, а це ключ до майбутніх успіхів. Тепер головне, зуміти цей інтерес утримати


RATVODДата: Неділя, 17.01.2010, 15:01 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Закінчення:

Acer

Вийти на ринок мобільних телефонів компанія Acer намагалася і раніше, проте особливого успіху не досягла. Ситуація змінилася в 2008 році, коли Acer придбала компанію E-Ten Information Systems відому на ринку комунікаторів торговою маркою Glofish. Перші пристрої від Acer представляли собою перелицьовані продукти E-Ten, наприклад друга назвою Acer DX960 Tempo є Glofish DX960. Усього за 2009 рік під брендом Acer вийшло близько 10 моделей, серед яких можна відзначити також недорогий Windows Mobile смартфон з GPS-приймачем - Acer beTouch E101 і «гуглофон» Acer Liquid, володіє непоганою функціональністю. В цілому старт нового «смартфонів» проекту Acer можна вважати вдалим, а ми сподіваємося, що нові та цікаві комунікатори від Acer буде нас радувати і в новому, 2010 році.

Інші

Серед пристроїв від інших виробників не можна не відзначити екзотичний для російського ринку Palm Pre, оснащений 3,1-дюймовим TFT-дисплеєм роздільною здатністю 320х480 пікселів, 3,2 МП камерою, Bluetooth, Wi-Fi і GPS модулями. Форм-фактор Palm Pre - класичний слайдер, при цьому він оснащений QWERTY-клавіатурою. Однак основна родзинка Palm Pre - це операційна система WebOS, що володіє безліччю приємних можливостей.

Також не можна не згадати про Toshiba TG01, апаратна платформа якого побудована на процесорі Qualcomm Snapdragon QSD2850 частотою 1 ГГц. Також в активі пристрої 4,1 дюймовий дисплей з роздільною здатністю 480х800 пікселів, 3,2 МП камера, підтримка карт пам'яті microSD, Bluetooth, Wi-Fi і GPS модулі.

Ще одним цікавим подією року стала поява нового гравця на російському ринку Andoroid смартфонів - компанії «Вобіс Комп'ютер», який вибрав для створення «своїх» смартфонів шлях ODM-співпраці. Перший з виведених ними комунікаторів - HIGHSCREEN PP5420, являє собою не що інше, як перелицьованої версію комунікатора Mobinnova Ice від тайванської компанії Mobinnova. Технічно даний пристрій на середньому рівні - його платформа побудована на базі процесора Qualcomm MSM7201А з тактовою частотою 528 МГц, а об'єм оперативної пам'яті становить 128 Мб. Однак, найбільш неоднозначним рішенням цього пристрою є заміна апаратного джойстика додатковим сенсорним дисплеєм.

Другий Android-фон даного виробника - Highscreen Zeus виконаний у форм-факторі бічного слайдера, його основою є процесор Qualcomm MSM 7225, а об'єм вбудованої пам'яті становить 256 Мб. Решта функціонал цього пристрою стандартний - присутні модулі Wi-Fi, GPS, підтримка мереж 3G і 3 Мп камера з автофокусом.

Інший бренд, практикуючий ODM-розробку, - Fly. У минулому році вони як завжди випустили багато несхожих моделей, особливої популярності удостоїлися два - бюджетний телефон Fly DS100 і бюджетний Тачфон Fly E145. Обидва пристрої даних орієнтовані на використання двох активних SIM-карт, що в поєднанні з помірною ціною робить їх привабливими для потенційних покупців.

До речі, якщо говорити про доступні телефонах, не можна не згадати і про лінійку телефонів від МТС, що включає в тому числі «просту дзвонилку» MTC 236 і один з найдоступніших 3G-телефонів - МТС 733.

Однак закінчити наш сьогоднішній огляд хочеться чимось ексклюзивним, таким як Vertu Constellation Ayxta, яка стала першою розкладним телефоном від Vertu, при цьому зберігши всі «фамільні» риси.

Висновок

Підводячи загальні підсумки можна виділити 3 основні тенденції року. Це випуск смартфонів що працюють під управлінням операційної системи Android, випуск різноманітних Тачфон і серйозну увагу до сегменту недорогих пристроїв. Також не можна не помітити прорахунків окремих компаній. Наприклад, Nokia "профукала" ринок доступних Тачфон, на якому міцно влаштувався Samsung, а Sony Ericsson повністю втратила сегмент телефонів початкового та середнього класів, де розгортається все більш і більш жорстка боротьба між всюдисущими Nokia і Samsung. Масла у вогонь підливають і інші виробники, періодично випускають дуже «апетитні» новинки. У будь-якому випадку від конкуренції завжди виграє споживач, який спостерігає цю сутичку з боку.

Думаю, в наступному 2010 року ми побачимо дуже багато цікавих новинок, а значить такі «підсумки року» будуть не менш насиченими та цікавими.

© Антон Печеровий, MForum.ru

Джерело - Мобільний форум


RATVODДата: Четвер, 27.05.2010, 14:03 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Anycool T828

Опис Anycool T828

Anycool T828 - новітній двохкартковий телефон з TV приймачем! У цій моделі прекрасно виконаний інтерфейс, має сенсорний дисплей 3 дюйми, камера з високим дозволом, яка може працювати як вебкамера. Подвійний Bluetooth, FM, MP3/MP4, GPRS, WAP. Також в телефоні Anycool T828 встановлена голосова пошта, органайзер, будильник, нагадування, список справ, календар, калькулятор, секундомір, світовий час, можливість читання електронних книг (E-book). Anycool T828 - один з найнадійніших телефонів Anycool. Максимум функціональності і строгий стиль. Відмінний вибір для ділових людей.

Основні характеристики Anycool T828

Стандарт, частотний діапазон: GSM 900/1800/1900 MHz

Дисплей Anycool T828 Дисплей: 3.0" 240*320 260K, QVGA, сенсорний, стилус

Пам'ять Anycool T828 Пам'ять: 197 Кб + 256 Кб, розширення MICROSD card до 2 ГБ

Фізичні характеристики Anycool T828

Корпус: моноблок

Розміри: 105.5*50.5*16 мм

Вага: 140 г

Повідомлення: SMS, EMS, MMS

Мультимедіа, розваги Anycool T828

Камера: 1.3 Mpx, запис відео із звуком (час залежить від об'єму пам'яті) + 2-я на передній панелі

Мультимедіа: MP3, MP4, 3GP

Інтерфейси: Bluetooth 2.0 (DUAL)

Ігри: є

Мобільний інтернет: GPRS, WAP

Акумулятор Anycool T828 Акумулятор: 1800 мАч

Додаткові характеристики Anycool T828:


Чорний список вхідних викликів і повідомлень, диктофон - запис розмови з будь-якою сім карти гри, голосова пошта, органайзер, будильник, нагадування, список справ, календар, калькулятор, секундомір, світовий час, вільні руки / гучний зв'язок, кнопкова і віртуальна клавіатура, вібрація, MP3 / MP4 player, РС Web камера, DV функція, E-mail, E-book.

Комплектація: 2 акумулятори, карта пам'яті на 2 гб., зарядний пристрій, навушники, кабель.,стилус.

Гарантія Anycool T828 - 12 місяців.


RATVODДата: Четвер, 27.05.2010, 14:21 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
Nokia A700

Опис

Nokia A700 - мобільний телефон з іміджевим дизайном і прекрасним набором функцій.

Серед апаратів з схожим набором функцій, дана модель вигідно виділяється своєю ціною і якістю.

Основними достоїнствами телефонами є дві активні SIM-карти, телевізор,
а також високошвидкісний доступ в Інтернет з допомогою Wi-Fi

Характеристики

Виробник Nokia A700: Китай

Категорія Nokia A700: Сенсорний

Форм-фактор Nokia A700: Моноблок

Стандарт Nokia A700: GSM 850/900/1800/1900Мгц

Вага Nokia A700: 120 г

Розміри Nokia A700: 110х55х10 мм

Живлення Nokia A700: 2800 mAh
Час чекання до 300 годин
Час розмови до 4 годин

Дисплей Nokia A700: 320х480 пікселів
Сенсорний 3,2" QVGA
260000 кольорів

Звук Nokia A700:
Вібродзвінок
Гучний зв'язок
Безшумний виклик
Mp3, MIDI, WAV

Управління викликами Nokia A700:
Набір останнього номера
Швидкий набір
Автодозвон
Чекання виклику
Утримання виклику
Переадресація виклику
Конференц-связь

Камера Nokia A700: 2.0 Mpix
Спалах
Запис відео

Передача даних Nokia A700:
SMS
GPRS
WAP
Bluetooth 2.0
Wi-Fi (802.11b/g)
Синхронізація з ПК

Пам'ять телефону Nokia A700: 500 записів
Пам'ять SIM-карты
87,7 MB
MICROSD до 8 GB

Органайзер Nokia A700:
Годинник
Календар
Будильник
Таймер
Записник
Калькулятор
Диктофон

Розваги Nokia A700:
Ігри
JAVA (MIDP 2.0)
Mp3/Mp4-плеер
TV-тюнер
FM-радио

Додатково Nokia A700:
Підтримка 2-х SIM-карт
Функція "Алібі"
Функція "Слайдінг"
Функція "Жестикуляції"
Читання електронних книг
Opera Mini


viskomДата: Неділя, 03.06.2018, 12:09 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн


Lenovo K6 (K33a48) Silver + скло в подарунок!
Докладніше



Переходник на 2 SIM + MicroSD в комбинированный лоток, адаптер miniSIM
viskomДата: Четвер, 28.06.2018, 09:27 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
5 порад, щоб продовжити роботу смартфону

Усім хочеться ходити з тонким і красивим смартфоном, користуватися швидким зв'язком і яскравим екраном, але є один нюанс — із собою доведеться постійно брати зовнішній акумулятор, оскільки вбудований не витримає такого знущання. А чим тонший корпус — тим менша ємність батареї. Чим можна пожертвувати, щоб продовжити час автономної роботи смартфону? Що вимкнути, який софт поставити? Від чого відмовитися у роботі?
Основні споживачі енергії у смартфоні: екран, процесор, модулі зв’язку. Звідси і можливі способи економії, що допоможуть довше залишатися на зв’язку.



Sat-Integral S-1237 HD Able
RATVODДата: Вівторок, 22.01.2019, 21:49 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
5G-смартфони будуть дорожче

своїх «попередників» мінімум на
20%




Вартість моделі з підтримкою 5G перевищить вартість гаджета без такої мінімум на 20%.


В середньому, 5G-смартфон середнього класу обійдеться покупцеві в суму близько 400 доларів. Про це повідомляє Digital World.

Згідно з даними, китайські виробники вже назвали попередні ціни на гаджети з 5G. За їх підрахунками, якщо вартість нинішніх 4G-моделей варіюється близько 300 доларів, то апарати з підтримкою стандарту п'ятого покоління будуть дорожче відсотків на 20, що складе приблизно 375-380 доларів.

Розробники пояснили систему розрахунку цін наступним чином. Формула визначення ціни - «4G + 500». Це означає, що до ціни смартфона з 4G додають 500 юанів (75 дол), які включають в себе витрати на технічне удосконалення та адаптацію гаджета до 5G.

Однак, зазначається в повідомленні, не варто розглядати дані ціни як остаточні. Не можна виключати можливості, що ті чи інші виробники встановлять власні націнки.

Лада Васюкова

22 січня, 2019.



viskomДата: П`ятниця, 03.07.2020, 22:01 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
XIAOMI Redmi 7A 2/32GB Black Matte (Міжнародна версія)



Экран (5.45'', IPS, 1440x720)/ Qualcomm Snapdragon 439 (4 x 1.95 ГГц + 4 х 1.45 ГГц)/ основна камера: 13 Мп, фронтальна камера: 5 Мп/ RAM 2 ГБ/ 32 ГБ встроїної памяті + microSD (до 256 ГБ)/ 3G/ LTE/ GPS/ ГЛОНАСС/ підтримка 2х SIM-карт (Nano-SIM)/ Android 9.0 (Pie)/ 4000 мА*г

ціна 2499 грн. детальніше...
-------------------------------------------
Захисне скло для смартфону MakeFuture Full Cover Full Glue Xiaomi Redmi 7A (MGF-XR7A) -199 грн.
--------------------------------------------------------------------------
Чохол для смартфону MakeFuture Air Case Xiaomi Redmi 7A (MCA-XR7A)-199 грн.
-----------------------------------------------------
XIAOMI Redmi 7A 2/32GB Black Matte

-------------------------------------------------------------------
захисне скло та чохол XIAOMI Redmi 7A 2/32GB Black Matte
RATVODДата: П`ятниця, 22.01.2021, 11:47 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Онлайн
LG може припинити виробництво смартфонів



LG може покинути ринок смартфонів.


Ймовірно, незабаром компанія закриє або продасть свій підрозділ по виробництву мобільних пристроїв, передає iXBT.com.

Генеральний директор LG Electronics Квон БонгСок фактично підтвердив чутки про майбутнє звільнення з ринку смартфонів, заявивши, що в роботі мобільного підрозділу відбудуться серйозні зміни. При цьому, запевнив він, співробітники не позбудуться робочих місць.

«Незалежно від будь-яких змін, які відбудуться в підрозділі смартфонів, всі співробітники збережуть робочі місця, тому немає причин для занепокоєння. Оскільки конкуренція на світовому ринку мобільних пристроїв стає все більш жорсткою, LG пора прийняти холодне рішення і зробити кращий вибір. Компанія розглядає всі можливі заходи, включаючи продаж, закриття і скорочення бізнесу смартфонів», - сказав Квон БонгСок.

Відзначається, що піти на такий крок компанія може в зв'язку зі збитковістю підрозділу смартфонів. За останні п'ять років цей підрозділ пішов в збиток на 4,5 мільярда доларів, в той час як інші підрозділи демонстрували рекорди і солідні фінансові результати.

Нагадаємо, нещодавно LG придбала контрольний пакет акцій компанії Alphonso, що спеціалізується на аналітиці телевізійних даних. Отримані від Alphonso дані південнокорейський виробник техніки направить на вивчення потреб клієнтів для поліпшення якості послуг в сфері домашніх розваг.

Лада Васюкова

21 січня, 2021.




Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » Огляд мобільних телефонів та смартфонів
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024