FORUM TV-SATВівторок
23.04.2024, 20:04

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 14
  • 15
  • »
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » Новини мобільного Зв'язку та Інтернету
Новини мобільного Зв'язку та Інтернету
RATVODДата: Понеділок, 06.07.2009, 15:39 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Новини мобільного

Зв'язку та Інтернету


RATVODДата: Понеділок, 06.07.2009, 15:41 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Кабмін дозволив користуватися мобільним зв'язком в літаках

2009/07/06

Кабінет міністрів України дозволив користуватися мобільним зв'язком стандарту GSM-1800 в літаках на висоті більше 3 тис. м. Про це сказано в постанові Кабміну 633 від 24 червня 2009 р. «Про внесення змін до Плану використання радіочастотного ресурсу України», передає кореспондент «proIT». «Радіочастоти 1710МГц-1785 Мгц і 1805 Мгц-1880МГц є парними і можуть використовуватися на борту літаків більше 3 тис. м. відповідно до технічних і эксплутаційних вимог за умови узгодження сертифікату літака з Державною авіаційною адміністрацією», - говориться в постанові.

http://proit.com.ua


RatvodTechДата: Середа, 15.07.2009, 19:15 | Повідомлення # 3
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
« Київстар » спрацював в нуль

Вчора НКРС прийняла рішення заборонити операторам мобільного зв'язку використовувати нульові тарифи і зобов'язала їх давати повну інформацію споживачеві про вартість розмови і послуги, які вони надають.
Це може дуже негативно відбитися на операторах, які активніше за всіх «продавали» нулі, - на «Астеліте» life? і «МТС-Україна».

НКРС провела спеціальну перевірку тарифів операторів на предмет демпінгу. Приводом послужило звернення компанії «Київстару». «Багато операторів стали давати інформацію про те, що у них для споживачів вводяться нульові тарифи. При цьому жоден з операторів не говорить про те, що абонентові надається певна кількість таких безкоштовних хвилин і до того ж ще вноситься абонентська плата. Ця інформація не рекламується», - пояснює член НКРС Людмила Артюшенко. «Лише потім абоненти взнають, що за нульовими тарифами коштує немаленькая плата», - відзначає вона, підкреслюючи, що ця сума може складати «десь від 60 до 500 грн. в місяць при певних безкоштовних розмовах».

Контроль за виконанням вирішення комісії здійснюватиме Держінспекція зв'язку. Регулювальник дав термін операторам привести тарифи у відповідність з рішенням до 1 вересня. Що стосується санкцій, то повноважень в комісії не дуже багато. Тому при виявленні порушень НКРС звертатиметься в АМКУ. «За недобросовісну конкуренцію операторів можуть вже залучити до відповідних санкцій. А це до 5% річного звороту», - говорить член НКРС Володимир Зверев. До речі, 5% від доходу «Київстару» за минулий рік складають 800 млн. грн. В МТС цей же показник складає 430 млн. грн., в life ? - приблизно 170 млн. грн., в «Українських Радіосистем» - близько 60 млн. грн.

Відзначимо, що нульовими тарифами зараз користуються всі оператори, в тому або іншому формі і об'ємі. В «Астеліта» і МТС на нульових тарифах грунтувалися базові елементи маркетингу і конкурентної боротьби. Так, life:) удалося багато в чому за рахунок нуля в мережі переманити абонентів в «Київстару» і МТС за відносно короткий час після виходу на ринок в 2005 р. Компанія вже обслуговує, згідно з останніми даними iKS-Consulting, 11,6 млн. абонентів. МТС почала активно застосовувати нульовий тариф усередині мережі після зміни стратегії - її основною спрямованістю стало збільшення вжитку послуг. Нульовий внутрішньомережевий тариф МТС зіграв важливу роль в тому, що за останній рік з невеликим показник середньої кількості хвилин, що вимовляються абонентом, в місяць (MOU) виріс у декілька разів (з 175 мин. в першому кварталі 2008 р. до 427 мин. в першому кварталі цього року). Не секрет, що МТС, так само як і «Астеліт», використовувала нуль і для переманювання абонентів.

«Ми неодноразово і відкрито заявляли свою позицію відносно існування нульових тарифів на ринку, як регулювальникові, так і під час прилюдних обговорень актуальних питань галузі. На жаль, така практика фактично стала стандартом для телеком-рынка і основним інструментом конкурентної боротьби. Але це безпосередньо противоречит чинному законодавству», - говорять в «Київстарі». В той же час в тарифних лінійках самого оператора легко можна знайти нулі. У «Київстарі» вважають, проте, що заборона нульових тарифів позитивно вплине на ринок в цілому, сприятиме зменшенню перехресного субсидування одних послуг за рахунок інших, а також приведе до збільшення податкових вступів до держбюджету.

У «Астеліте» вважають, що нульові тарифи - це не демпінг. «На нашу думку, слід оцінювати весь продукт комплексно, а не лише один з його елементів - дзвінки в певному напрямі. Для того, щоб скористатися умовами нульового внутрішньомережевого тарифу, абонентам необхідно виконати ряд фінансових умов, в нашій мережі, наприклад, є умова обов'язкового щомісячного поповнення на 25 грн..»,- підкреслюють в «Астеліте». «Не варто забувати, що норми існуючого законодавства не передбачають яких-небудь повноважень або прав регулювальника забороняти які б то не було тарифи мобільних операторів. Відповідно до закону, регулюватися державою можуть лише тарифи на загальнодоступні послуги, а мобільний зв'язок такий не є», - стверджує директор по маркетингу «Мтс-Україна» Василь Лацаніч.

Поважно підкреслити, що для абонентів, які вже користуються нульовими пропозиціями, нічого не повинно кардинально змінитися на перших порах. Адже кількість що віддаються операторові грошей в рамках певного тарифу залишиться тим самим. Повинні будуть змінитися принципи просування існуючих тарифів.

Автор: Станіслав ЮРАСОВ
10.07.2009 117(1115)

Джерело:

RATVODДата: Четвер, 11.03.2010, 13:21 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
iPhone 3GS задзвонив в Росії


iPhone 3GS. Фото: Григорій Собченко/bfm.ru

5 березня 2010 року російські оператори «великої трійки»
почали продаж смартфону
iPhone 3GS.

У США і Європі ці телефони поступили на ринок ще влітку минулого року. Експерти ринку вважають, що всі російські стільникові оператори запізнилися із стартом і великого попиту на пристрій не буде.

Рекомендована роздрібна ціна за модель iPhone 3GS з об'ємом пам'яті 16 Гб складає 29 990 руб, за модель з об'ємом пам'яті 32 Гб просять вже 34 990 крб. Телефон продаватиметься і у власних салонах стільникових операторів, і в незалежних мережах стільникового роздріба.

Основною відмінністю нової трубки від попередньої моделі iPhone 3G в Apple називають швидкість завантаження додатків і сторінок у вбудованому браузері, яка, як обіцяє компанія, підвищиться удвічі. Об'єм оперативної пам'яті смартфона складає 256 Мб.

iPhone 3G був оснащений процесором 400 Мгц, а його оперативна пам'ять складала лише 128 Мб. Серед інших відмінностей iPhone 3GS - камера з дозволом 3Мпикс і автоматичним фокусуванням, можливість зйомки і редагування відео, голосове управління телефонною книжкою і програвачем аудіофайлів, а також вбудоване застосування «компас». Крім того, в новій моделі буде довгожданий WiFi.

Нагадаємо, що виходу моделі на російський ринок передували складні переговори з вендором. Лише в кінці лютого 2010 року оператори «великої трійки» повідомили, що вони змогли домовитися з компанією Apple про продажі iPhone 3GS в Росії.

Раніше передбачалося, що смартфон з'явиться в Росії ще восени (світова прем'єра відбулася влітку минулого року) 2009 років, але каменем спотикання стала висока закупівельна ціна, певна Apple для російського ринку: за модель з об'ємом пам'яті 8 Гб - 400 євро, за 16 Гб - 460 євро, 32 Гб - 530 євро. Представники операторів намагалися відстояти зниження цін.

Переговори були осложены також тією обставиною, що в Росії досить погано продавалася модель iPhone 3G. Її продажі почалися в жовтні 2008 року, але старт продажів був фактично провальним і оператори були вимушені різко скоротити об'єм закупівель. З осені 2008 років по грудень 2009 було продано не більше 300 тис. апаратів Apple, притому що «велика трійка» зобов'язалася купити в цілому 3,5 млн трубок протягом двох років.

Як би там не було, згода була досягнута. Офіційний представник компанії «Вимпелком» Ксенія Корнєєва розповіла BUSINESSFM, що контракт з Apple поміщений на 2 роки, але кількість куплених смартфонов компанія не розкриває.

Експерти вважають, що масового попиту на ці моделі в Росії не буде. Любителі нових гаджетів придбали цю модель ще в минулому році і набагато дешевше.

«Попит буде абсолютний рівний; такого пострілу, який був спочатку, коли оператори привезли першу модель і деякий час готували до її запуску, а потім вкладалися в рекламну кампанію, вже не буде», - прогнозує незалежний аналітик ринку коммуникаторов, смартфонов і супутниковій навігації Михайло Фадєєв.

Президент компанії Just5 Михайло Миколаїв передбачає, що продажі спочатку складуть близько 100-150 штук в день. «Оскільки у вендора і «великої трійки» тяжкі умови договору, то дисконту жодного не буде, а тому потім попит почне знижуватися до 50-30 телефонів в день», - вважає він.

Провідний аналітик Mobile Research Group Ельдар Муртазін також вважає, що продажі нового гаджета із затримкою в один рік і за цінами вище за сірий ринок - це «нонсенс», і телефон навряд чи добре продаватиметься. «Якщо говорити про продажі за кордоном, то рік тому вони були непоганими, але вже сьогодні йдуть на спад, тому що багато хто чекає наступної версії. Ну а Росія плентається в кінці серед пріоритетів Apple. Те, що продукт вийшов так пізно, говорить лише про одне, ми не в пріоритеті в компанії. Купувати за такі гроші апарат будуть одиниці».

Продажі iPhone 3GS в США почалися в червні 2009 року за ціною 199 доларів за модель з пам'яттю 16 ГБ і 299 доларів за модель з пам'яттю в 32 ГБ. Така вартість входить в пропозицію з дворічним контрактом місцевого оператора. У Росії до сьогоднішнього дня смартфоны продавалися виключно на сірому ринку, ціна доходила до 42 тисяч рублів.

Джерело: BFM.ru.

viskomДата: Четвер, 11.03.2010, 22:22 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
life:) активував технологію DTM ще в дев'яти областях України

Оператор мобільного зв'язку life:) активував технологію одночасної передачі даних і голосу (Dual Transfer Mode) ще в дев'яти областях України: у Чернівецькій, івано-франківській, Херсонській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Волинській і Закарпатській області, а також в Автономній Республіці Крим.

Завдяки компанії Ericsson, обслуговуючій мережу life:), з листопаду 2009 року технологія подвійного режиму передачі DTM стала доступною на всіх базових станціях в Черкаській, Чернігівській, Хмельницькій, Київській, Миколаївській, Одеській, Вінницькій і Житомирській областях. Ще один партнер оператора – компанія Huawei зробила дану технологію доступної на всіх базових станціях ще дев'яти областей України: у Чернівецькій, івано-франківській, Херсонській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Волинській і Закарпатській області, а також в Автономній Республіці Крим.

Технологія DTM дозволяє абонентам, чиї телефони підтримують відповідну функцію, скоювати і приймати дзвінки, не перериваючи сесії мобільного інтернету. Так, наприклад, під час розмови по телефону можна пересилати зображення або користуватися програмою миттєвих повідомлень ICQ.

Можливості, доступні завдяки технології DTM, залежатимуть від класу телефону абонента. Володар телефону класу А зможе одночасно користуватися послугами голосового зв'язку і мобільним інтернетом. Абонент з телефоном класу В може, користуючись інтернетом, приймати і здійснювати дзвінки, проте під час розмови сесія передачі даних буде переведена в режим очікування і поновиться автоматично після закінчення розмови. Абоненти з пристроями класу Із зможуть безперешкодно приймати дзвінки під час пакетної передачі даних, але при цьому сесія буде перервана.

Джерело - IT News

viskomДата: Вівторок, 18.05.2010, 22:49 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
МТС Україна знижує ціни на мобільний інтернет

Оператор мобільного зв'язку компанія «УМС» (ТМ «МТС-Україна») ввела тариф «Супер МТС Вільний» для абонентів передоплати. Про це «proIT» повідомила прес-служба компанію.

Згідно умовам тарифу, абонентам при поповненні рахунку на суму від 30 грн. одноразовим платежем і у разі витрачання вказаної суми протягом місяця, 1-го числа наступного місяця нараховуватиметься 60 бонусних гривень.

Крім того, при поповненні рахунку на суму від 30 грн. одним платежем, абонентам надається 1000 безкоштовних хвилин в місяць для дзвінків усередині мережі. Зокрема, абоненту нараховуватиметься 33 хвилини в день. Після вичерпання або закінчення терміну дії безкоштовних хвилин дзвінки всередині мережі тарифікуються по 0,35 грн./хв.

Вартість дзвінків на номери абонентів інших українських операторів складає 1 грн./хв.

Відзначимо, що платня за з'єднання в даному тарифному плані відсутня.

Перехід на тарифний пакет «Супер МТС Вільний» доступний всім абонентам «МТС Передоплата» і JEANS.
Вартість зміни тарифу на «Супер МТС Вільний» – 9 грн.

Джерело - IT pro UA


Sat-Integral S-1237 HD Able
viskomДата: Субота, 17.07.2010, 20:39 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
У УДЦР заявили, що оператори зв'язку

не обслуговуватимуть куплений в Україні iPhone

Телефони марки iPhone в Україні не сертифіковані тому, згідно законодавству, вони не можуть реалізовуватися в українській торговій мережі. Про це «proIT» повідомила прес-служба Українського державного центру радіочастот (УДЦР).

Як сказано в повідомленні УДЦР, в українських інтернет-магазинах з'явилося багато пропозицій про продаж сучасної марки мобільних телефонів iPhone за вигідними цінами.

Проте, за інформацією Центру, придбаваючи такий телефон, українці можуть ним покористуватися декілька місяців, оскільки оператори зв'язку внесуть такий термінал в так званий «сірий» список, і надалі назавжди припинять його обслуговування.

«Продавці тіньового ринку у котрий раз намагаються підсунути українцям нелегальний товар, який через декілька місяців може стати непотрібним вам і перетворитися на дорогу іграшку», - повідомили в УГЦР.

В той же час в УГЦР відзначили, що в Україні працюватимуть тільки ті iPhone, які ввезені громадянами з-за кордону або одержані ними в міжнародних поштових відправленнях для власних потреб (нагадаємо, що можна ввезти два телефони).

Ці телефони повинні бути зареєстровані в узагальненій базі даних кодів IMEI мобільних терміналів, які веде Український державний центр радіочастот.

Джерело - IT pro UA


Sat-Integral S-1237 HD Able
mykolakДата: Понеділок, 25.10.2010, 10:56 | Повідомлення # 8
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
В Україні більше не буде "Білайн"

Компанія VimpelCom Ltd відмовилася від розвитку свого флагманського бренду Beeline в Україні на користь більш популярного серед абонентів «Київстару». Використовувати сильні сторони Beeline новий «Київстар» буде в першу чергу для посилення своїх позицій на ринку фіксованого доступу в інтернет. Компанія також планує зберегти лідерство на ринку мобільного зв'язку і добитися першості серед операторів мобільного інтернету. Досягнення цих цілей вимагатиме масових звільнень співробітників, відзначають в компанії.

Як заявив вчора глава української бізнес-одиниці VimpelCom Ltd Ігор Литовченко, компанія, створена після злиття «Київстару» і «Українських радіосистем», буде працювати під трьома брендами: «Київстар», Djuice та «Київстар Бізнес».

Оператор приєднає до своєї абонентської базі майже 2,5 млн абонентів Beeline, довівши її до 24,5 млн осіб. Це дозволить відірватися від «МТС-Україна», останнім часом скорочується відставання від «Київстару». За даними iKS Consulting, на вересень 2010 року абонентська база МТС в Україні становила близько 18 млн чоловік.

До кінця року компанія буде також використовувати бренд Beeline, але з початку 2011 року почнеться процес його демаркетинга. Проте поточні пропозиції для абонентів Beeline будуть діяти мінімум до кінця наступного року. Надалі бренд Beeline збережеться лише в рамках туристичної пропозиції для туристів з Росії.

Відмова від бренду Beeline не означає, що тарифні пропозиції цього оператора перестануть діяти і абонентів переведуть на тарифи «Київстару». За словами Ігоря Литовченка, абоненти Beeline зможуть користуватися своїми поточними пропозиціями мінімум до кінця 2011 року. У той же час нові тарифні пропозиції для об'єднаної бази абонентів з'являться вже в листопаді, заявив вчора Тарас Пархоменко. Крім того, до кінця поточного року оператор запустить роумінг для абонентів Beeline в мережі «Київстар» за тарифами Beeline, що дозволить їм використовувати більш якісну мережу за колишніми тарифами. Технічне об'єднання мереж і введення єдиного білінгу також повинно відбутися до кінця 2011 року.

Практично всі керівні пости в об'єднаній компанії зайняли представники «Київстару». Маркетингову дирекцію об'єднаної компанії очолив Тарас Пархоменко. Під його керівництвом будуть працювати Віталій Ворожбит, відповідальний за масовий ринок, і Андрій Міліневський (екс-гендиректор «Українських радіосистем», єдиний вихідець з Beeline у топ-менеджменті української бізнес-одиниці VimpelCom Ltd), відповідальний за розвиток корпоративного бізнесу.

Об'єднання операторів не обійдеться без масових звільнень. Ігор Литовченко каже, що з 6,5 тис. співробітників двох компаній до 2013 року збережуть своє місце 5,3 тис. осіб. 40% скорочень припаде на технічну дирекцію, 40% - на маркетингову, 20% - на інші підрозділи. Буде зменшено кількість центрів обслуговування абонентів і точок продажів. Їх чисельність буде визначена в 2011 році. У підсумку новий «Київстар» до 2013 року розраховує стати провідним мультисервісним оператором. За словами Ігоря Литовченка, мета компанії - зберегти перше місце на ринку мобільного зв'язку, стати лідером серед операторів мобільного інтернету і найбільшим провайдером послуг фіксованого широкосмугового доступу в інтернет серед приватних операторів.

Компанія також готова розглянути можливість продажу частини належать VimpelCom Ltd українських радіочастот. Концентрація великої кількості частот у руках об'єднаної компанії була головним предметом побоювань з боку учасників ринку. Пан Литовченко каже, що компанія зараз не зможе ефективно використовувати всі частоти, особливо після того, як плата за них виросла в п'ять разів. Компанія може запропонувати їх іншим операторам. Втім, розлучитися з частотами VimpelCom Ltd готовий лише за умови проведення рефармінга (упорядкування розрізнених смуг частот) і введення принципу технологічної нейтральності (дозволяє оператору використовувати одні й ті ж радіочастоти для різних технологій).

Роман Судольський, «Комерсант Україна»

satBuffonДата: Четвер, 28.04.2011, 19:19 | Повідомлення # 9
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Fly випустила на українському ринку музичний телефон E176 з двома SIM-слотами

Компанія Fly поповнила доступний на українському ринку асортимент новим універсальним телефоном. У пристрої немає QWERTY-клавіатури або ТБ-тюнера як у Q110TV, але зате є підтримка роботи з двома SIM-картами і музичний плеєр з гарною функціональністю. Все це пропонується за досить привабливою ціною в 880 грн.

Апарат виконаний у форм-факторі традиційного моноблоку з цифробуквененною клавіатурою і володіє компактним і тонким корпусом. Варто відзначити наявність підтримки технології SRS WOW HD, що дозволяє поліпшити якість звучання музики в навушниках, що підключаються до телефону через стандартний 3,5-міліметровий роз'єм. Fly E176 здатний відтворювати найбільш популярні аудіоформати, а весь контент може зберігатися на картах пам'яті microSD ємністю до 16 ГБ.

Новинка підтримує можливостей для передачі даних через Bluetooth, WAP, GPRS та MMS. Крім того, телефон можна використовувати як flash-накопичувача за допомогою комплектного USB-кабелю. Батарея пристрою ємністю 950 мАг, за заявою виробника, забезпечить 8 годин безперервної роботи в режимі розмови або 250 годин - в режимі очікування. Для підзарядки і обміну даними з ПК використовується порт micro-USB. Fly E176 вже надійшов у продаж.

Джерело:

satBuffonДата: Четвер, 28.04.2011, 19:21 | Повідомлення # 10
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
iPhone наступного покоління надійде в продаж у вересні

Традиційно Apple протягом трьох років оновлювала лінійку смартфонів влітку, але в поточному році цей цикл може змінитися. Згідно з даними Reuters, отриманим від трьох надійних анонімних джерел, які мають відношення до постачальників комплектуючих для Apple, нова модель iPhone надійде в продаж не раніше вересня цього року. Відомо, що серед партнерів американської компанії, що мають відношення до виробництва нового телефону, присутні виробник фотомодулем Largan Precision, що спеціалізується на випуску сенсорних панелей компанія Wintek Corp і займається складанням готової продукції, а також випуском корпусів для iPhone - Foxconn. Офіційні представники цих компаній поки ніяк не коментують чутки про вересневий релізі iPhone нового покоління.

Очікується, що зовні новинка буде схожа на iPhone 4, але одержить потужніші процесор і графічну підсистему. iPhone є одним з найбільш успішних продуктів Apple, що приносять компанії левову частку доходу. Більш того, величезні закупівлі компанії забезпечують її партнерам стабільний грошовий потік. «Для деяких постачальників, Apple є головним джерелом доходу, фактично їх" хлібом з маслом "», - відзначив аналітик з Yuanta Securities Вінсент Чен (Vincent Chen) під час спілкування з представниками преси.

Судячи за даними джерел, масове виробництво нового телефону почнеться в липні-серпні, а складання iPhone 5 буде здійснюватися на виробничих потужностях Foxconn.

Джерело:

satBuffonДата: Четвер, 28.04.2011, 19:28 | Повідомлення # 11
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Qualcomm готує 2,5 ГГц процесор для мобільних пристроїв

З'явився в мережі Інтернет роадмап компанії Qualcomm пролив світло на її плани відносного подальшого розвитку своїх систем-на-чіпі.

Так, в кінці цього року очікується поява процесорів MSM8930, MSM8960, APQ8064 і MSM8270, заснованих на мікроархітектурі Krait. Дані чіпи будуть доступні у версіях з 1, 2 або 4 обчислювальними ядрами, а їх робоча частота буде досягати значення 2,5 ГГц. Як запевняють розробники, такі пристрої зможуть забезпечити суттєвий приріст продуктивності як обчислювальної підсистеми, так і графічної підсистеми. Графічне ядро ​​отримає підтримку OpenGL ES API. При цьому рівень енергоспоживання буде знижено на 75%. Дані системи на чіпі будуть мати підтримкою запису і відтворення 3D, багатоканального 7.1 звуку, 20-мегапіксельних камер, бездротових стандартів зв'язку LTE і 3G, а також стандартів WLAN, GPS, Bluetooth і FM.

Системи-на-чіпі Qualcomm нового покоління зможуть забезпечити приріст продуктивності не тільки в порівнянні з пристроями на базі ядра Cortex-A9, але також і в порівнянні з чіпами на базі Cortex-A15. При цьому, в рамках 28-нанометрового технологічного процесу рівень їх енергоспоживання буде нижче на 47% в порівнянні з чіпами Cortex-A15. Очікується, що готові пристрої (смартфони і планшети) на базі процесорів MSM8930, MSM8960, APQ8064 і MSM8270 з'являться на ринку на початку 2012 року.

Існуючий 1-ядерний процесор MSM8X55 піддасться деякій доробці, в результаті чого його робоча частота збільшиться з 1 ГГц до 1,4 ГГц. Крім того, він отримає підтримку відтворення і запису 3D відео. Відзначається, що даний чіп забезпечить приріст продуктивності на рівні 30% при виконанні однопоточних завдань у порівнянні з існуючими конкуруючими 2-ядерними рішеннями на базі ядра Cortex-A9, що працюють на частоті 1 ГГц. При виконанні багатопоточних завдань оп програє конкуруючому 2-ядерного рішенням лише 10%.

У той же час 2-ядерний процесор MSM8660, що працює на частоті 1,5 Ггц, забезпечує приріст продуктивності в багатопотокових обчисленнях на рівні 60% в порівнянні конкуруючим 2-ядерним процесором на базі ядра Cortex-A9 з частотою 1 ГГц. Крім того, графічне ядро ​​Adreno 220, використовуване у чіпах MSM8x60, забезпечує більш ніж 2-кратний приріст продуктивності в порівнянні з існуючими рішеннями, проте використовувані для порівняння графічні ядра не називаються.

Джерело:

satBuffonДата: Четвер, 28.04.2011, 19:30 | Повідомлення # 12
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
«Донька» Deutsche Telekom хоче зробити бізнес-план для Каськіва

Розробляти техніко-економічне обгрунтування для національного проекту «Відкритий світ» зголосилося п'ять компаній і організацій. Про це «proIT» розповів керівник проекту Ігор Курус.

Зокрема, заявки на участь у тендері подало ТОВ «Міжнародна юридична компанія« Соломон груп », німецька компанія« Detecon international Gmbh, НТТУ «КПІ» та Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН Україні.

Ще одна, спільна, заявка надійшла від ТОВ «Спільне українсько-російське підприємство« Технології та інвестиційний консалтинг », Одеської національної академії зв'язку ім. Попова, Київського педагогічного Університет ім. Б. Грінченка, Київського регіонального центру правових наук та Інституту телекомунікацій і глобального інформаційного простору НАН України.

Розкриття тендерних пропозицій відбулося 19 квітня в Державному агентстві з інвестицій та управління Національними проектами.

Нагадаємо, що спочатку розкриття тендерних пропозицій мало відбутися 11 квітня. Але одна з компаній, що подали заявку на участь у тендері, попросила роз'яснення тендерних умов. А згідно із законодавством, у таких випадках тендер можна продовжити ще на тиждень.

«Відкритий світ» - один із національних проектів, затверджених президентом Віктором Януковичем для першочергової реалізації. Куратором національних проектів є Владислав Каськів. «Відкритий світ» передбачає комп'ютеризацію шкіл і підключення до бездротового Інтернету 1,5 млн. школярів за допомогою нетбуків через мережу 4G. Перший бізнес-план проекту, розрахований на 3,5 року, передбачає інвестиції в розмірі 675 млн. дол, з яких під держгарантію передбачається залучити 175 млн. дол

Джерело:

satBuffonДата: Четвер, 28.04.2011, 19:35 | Повідомлення # 13
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
«Інтертелеком» став всеукраїнським

З виходом до Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Запоріжжя, Харкова і Львова телекомунікаційна компанія «Інтертелеком» стала всеукраїнським оператором. Про це «proIT»повідомила прес-служба компанії.

Як вважають у компанії, багато в чому це сталося завдяки тому, що за останні 5 років компанія побудувала власну магістрально-цифрову мережу зв'язку, що дозволило охопити всі обласні центри України, а також більшість великих населених пунктів.

Центри обслуговування абонентів «Інтертелеком»працюють в обласних центрах, проте компанія розвиває зв'язок і в невеликих містах і селах. За попередніми оцінками, 60% усієї абонентської бази складають саме користувачі з таких населених пунктів.


Керівник «Інтертелекому» Борис Акулов

Довідка: Стартувавши в 2001 році як регіональний одеський оператор, у 2007 році «Інтертелеком» вже надавав послуги голосового зв'язку та Інтернету в 21 регіоні України.

Коли в 2009 році НКРЗ видала «Інтертелекому» ліцензії на радіочастоти для CDMA, скептики пророкували, що в умовах кризи охоплення шести останніх непокритих регіонів може затягнутися.

З 2001 року компанія покрила CDMA-зв'язком близько 80% всієї території України, встановивши 911 базових станцій і оцифровано понад 13 тис. км оптоволоконної мережі.

При цьому, як уже писало «proIT», до кінця року «Інтертелеком» планує встановити ще близько 300 станцій, довівши, таким чином, їх загальну кількість до 1200. Усі без винятку базові станції будуть працювати з технологією EVDO Rev. B - зв'язком третього покоління, що забезпечує швидкість передачі даних до 14,7 Мбіт / с в піке.

Джерело:

satBuffonДата: Четвер, 28.04.2011, 19:38 | Повідомлення # 14
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
«Київстар» запропонував приїжджим відпочити з його новим тарифом

Телекомунікаційна компанія «Київстар» пропонує гостям з Росії, Білорусі та Молдови скористатися спеціальним тарифом «Отдохни».

Про це «proIT» повідомила прес-служба компанії

Як повідомили в «Київстар», гості з Росії, Білорусі та Молдови, які відвідують Україну в святкові дні і період літнього відпочинку, зможуть вигідно дзвонити на номери абонентів СНД з новим тарифним планом «Отдохни». Стартові пакети з встановленим тарифом «Отдохни» можна придбати в курортних зонах, в аеропортах і вокзалах Україні за ціною 30,00 грн. Термін дії номера - 90 календарних днів з моменту активації або останнього платного дії.

Абоненти тарифного плану «Отдохни» будуть обслуговуватися на наступних умовах:

Тарифікація кожної окремої хвилини вихідних та переадресованих дзвінків здійснюється в першу секунду кожної хвилини розмови, секунди з другої по шестидесяті не тарифікуються. Плата за з'єднання відсутня.

Термін дії номера можна продовжити на 15 місяців, відправивши запит * 477 * 301 # або за допомогою короткого номера 222. Вартість цієї послуги становить 15,00 грн.

Джерело:

satBuffonДата: Четвер, 28.04.2011, 19:40 | Повідомлення # 15
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
НКРЗ влітку проведе тендер на CDMA-450

Національна комісія з питань регулювання зв'язку на сьогоднішньому засіданні прийняла рішення про те, що на додаткові смуги під стандарт CDMA-450 буде проведено тендер у зв'язку з тим, що попит на даний ресурс перевищив пропозицію, передає кореспондент "proIT".

Мова йде про діапазони 450,6 - 453,35 МГц, 460,6 - 463,35 МГц.
З 1 лютого до 31 березня в НКРЗ брала повідомлення від телеком-операторів, які планують розвивати стандарт CDMA-450. На сьогоднішньому засіданні було прийнято рішення розробити пропозиції щодо термінів і умов проведення конкурсу на ліцензії для користування радіочастотами у зазначених смугах. Конкурс буде оголошено орієнтовно в липні

Джерело:

Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » Новини мобільного Зв'язку та Інтернету
  • Сторінка 1 з 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 14
  • 15
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024