FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 04:59

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » "Київстар" - Мобільний оператор
"Київстар" - Мобільний оператор
RATVODДата: Вівторок, 23.03.2010, 13:39 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Мобільний оператор

"К и ї в с т а р"


RATVODДата: Вівторок, 13.12.2016, 11:11 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
«Київстар» обладнав обладнанням

для
3G і 4G 7000 базових станцій




Мобільний оператор продовжує підготовку мереж до LTE-підключень, повідомляється в прес-релізі компанії.


Станції готуються за технологією Single RAN для можливості швидкого просування 4G-мереж. Протягом 2017 року «Київстар» збирається наділити обладнанням ще близько 3000 базових станцій.

В цілому, «Київстар» обладнав 3G-зв'язком вже 62% населення України (близько 5000 населених пунктів). Крім того, тривають роботи з розширення мереж в зоні бойових дій на Сході України.

В даний час, середнє щомісячне користування швидкісним Інтернетом від «Київстару» кожним абонентом компанії складає більше ніж один гігабайт на місяць. Це відбувається завдяки оновленій зниженій тарифікації трафіку для користувачів, які дуже люблять дивитися на своїх гаджетах відео, грати в онлайн-ігри і взагалі активно користуватися онлайн-контентом, кількість якого за останні роки зросла в десятки разів.

«Наш досвід з 3G доводить, що українські користувачі мобільного зв'язку - одні з найбільш активних в світі і з легкістю сприймають якісний, доступний і інноваційний продукт. З запуском 3G трафік передачі даних в мережі Київстар виріс за рік на 109% і продовжує збільшуватися. Тому ми активно оновлюємо свою мережу, готуємо її до роботи з ще більш прогресивними стандартами зв'язку », - коментує ситуацію директор з підтримки і розвитку «Київстар» Володимир Кабаненко.

Микита Наумов

09 грудня, 2016.

Mediasat


RATVODДата: Субота, 11.11.2017, 18:10 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Київстар відзвітував за третій квартал: 26,4 млн абонентів,

3G доступний 73% населення і 108% зростання дата-трафіку




Абоненти Київстар стали більше говорити і активніше використовувати мобільний інтернет.


Завдяки цьому компанія продовжує демонструвати відмінні результати. Київстар залишається лідером як за часткою ринку, так і по NPS (індексу лояльності).

26,4 млн абонентів скористалися послугами Київстар в третьому кварталі 2017 року. Це на 0,8% більше, ніж в липні-вересні 2016- го. Також зросло споживання голосових послуг і мобільного інтернету - до 570 хвилин і 835 МБ на абонента в місяць. В результаті збільшився і середній дохід на абонента (ARPU) - до 50 грн (на 8,2% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року).

Загальний дохід компанії збільшився на 10,0%, досягнувши 4,3 млрд грн, а виручка від послуг мобільного зв'язку зросла на 10,2% - до 4,0 млрд грн. Зростання доходів від послуг мобільної передачі даних склав 70,4% в порівнянні з аналогічним кварталом 2016 року. У Київстар стало більше користувачів мобільного інтернету (на 11% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року) - багато в чому завдяки успішній маркетинговій стратегії, орієнтованій на розвиток споживання нових технологій в Україні.

Доходи від послуг фіксованого зв'язку в третьому кварталі 2017 зросли на 5,1% і склали 275 млн грн. При цьому доходи від послуги «Домашній інтернет» збільшилися на 12%, що обумовлено, перш за все, підвищеним попитом на пропозицію «Київстар Всі разом» - абоненти можуть оплачувати мобільний зв'язок, фіксований інтернет і послуги цифрового ТБ одним рахунком і отримувати значні знижки. У той же час середній дохід на абонента збільшився на 11,7% - до 69 грн.

У третьому кварталі 2017 року прибуток Київстар до податків (EBITDA) виріс на 8,2% - до 2,3 млрд гривень.

«Ми продовжуємо інвестувати в розвиток нових технологій в Україні, - каже Петро Чернишов, президент Київстар. - Тільки в третьому кварталі 2017 року компанія вклала 645 млн грн в розвиток мережі і оновлення інфраструктури. Ми готові до запуску 4G на 1800-х частотах і дуже чекаємо технологічну нейтральність».

Відзначимо, що мережа Київстар працює на базі рішення Single RAN (єдиний радіодоступ), що дозволяє підтримувати послуги зв'язку різних стандартів, в тому числі 3G і 4G. У третьому кварталі 2017 року Київстар продовжував збільшувати мережу 3G - тепер мобільний інтернет третього покоління доступний для 73% населення, в третьому кварталі 2016 року цей показник становив 52%.

Київстар - платник податків №1 на ринку телекому. У 3 кварталі 2017 загальна сума податків і відрахувань компанії склала 1,4 млрд грн, а всього за дев'ять місяців 2017 Київстар сплатив до державної скарбниці 3,5 млрд грн.

Нагадаємо, що в 3 кварталі 2017 року в п'яти країнах світу, в тому числі і в Україні, була запущена глобальна персональна інтернет-платформа VEON, доступна для всіх абонентів мобільного зв'язку. Дане рішення дозволяє клієнтам дзвонити, обмінюватися повідомленнями, спілкуватися з друзями, ділитися фото і відео, отримувати ексклюзивний контент і унікальні пропозиції від партнерів. Для абонентів Київстар програма використовувалася безкоштовно - мегабайти і кошти з рахунку не списуються. Також функціонал VEON дозволяє абонентам Київстар перевіряти стан свого рахунку, залишок хвилин і мегабайтів, поповнювати мобільний рахунок без комісії.

«На початку цього року ми анонсували нашу стратегію - стати першим і найкращим у своєму класі провайдером зв'язку на ринках нашої присутності і зробити революцію в персональному досвіді інтернет-користування за допомогою глобальної платформи VEON. Цей продукт розроблений міжнародною командою VEON в Лондоні і Амстердамі і адаптований для локальних ринків. Я радий, що в Україні платформа цікава і користувачам, і бізнесу. Нам вже вдалося укласти більше 20 успішних партнерств, які дають можливість інтегрувати якісно нові сервіси в платформу. І це тільки початок!», - говорить Жан-Ів Шарлье, глава компанії VEON.



- 09 листопада, 2017

Редакція


RATVODДата: Середа, 28.02.2018, 21:28 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Digital Screens створила для абонентів «Київстар»

додаток для перегляду футбольних трансляцій




Лідер телеком-ринку «Київстар» в партнерстві з компанією Digital Screens запускає для своїх абонентів
новий додаток
- «Київстар Футбол» з безлімітним доступом до каналів «Футбол 1» і «Футбол 2».


У новому додатку абоненти Київстар можуть дивитися футбольні матчі в прямому ефірі на каналах «Футбол 1» і «Футбол 2», а також читати новини і цікаву інформацію про футбольні клуби, матчі українського чемпіонату, національних чемпіонатів інших країн і багато іншого.

«З появою в Україні 4G дивитися відео і слухати музику у високій якості і в будь-який час стане дуже просто. І, щоб дати нашим абонентам доступ до якісної ліцензійною контенту та ще й без тарифікації мобільного інтернету - ми створюємо нові сервіси, такі як «Київстар Футбол» - розповів Павло Даніман, директор по маркетингу Київстар.

Споживання стриммингу зростає досить швидко. Якщо в 2016-му році частка стрімінга становила 33% від усього дата-трафіку в мережі Київстар, то в 2017-му - це вже 41%.

«Для нас базовими принципами є якість контенту, який ми пропонуємо нашому телеглядачу та його доступність. Зараз всі футбольні вболівальники з нетерпінням чекають матчі українських клубів в єврокубках, а також вирішальні поєдинки в кращих європейських чемпіонатах. Квінтесенцією всього футбольного сезону стане фінал Ліги чемпіонів в Києві. Весь цей контент буде доступний, в тому числі, і в новому зручному додатку» - прокоментував Олександр Денисов, директор телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2».

Абоненти з тарифами «Максимальний Безлім», «Безлім Extra», «Безлім Silver», «Безлім Gold», «Безлім Platinum» і «Київстар все разом. Екстра» - можуть користуватися перевагами програми безкоштовно в пакеті «Легкий». Абоненти з іншими тарифними планами можуть підключити пакет «Преміум» і дивитися футбол без тарифікації мобільного інтернету відразу на 5 пристроях. Вартість пакету для абонентів передплаченого зв'язку - 15 гривень за 7 днів; для абонентів контрактної форми обслуговування - 49 гривень на місяць.

Завантажити додаток на смартфон можна в Play Market і App Store.

Віталій Мосейчук

- 28 лютого, 2018



RATVODДата: П`ятниця, 16.03.2018, 09:57 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
«Київстар» у партнерстві з MEGOGO запустив

для абонентів відеосервіс
Kyivstar Go TV




Телеком-оператор «Київстар» запускає для своїх абонентів
новий відеострімінговий сервіс Kyivstar Go TV.


У додатку є більше 170 телеканалів, 8500 фільмів, серіалів і ТБ-шоу у високій якості. Трафік на Kyivstar Go TV не тарифікується, - йдеться в прес-релізі оператора.

У Kyivstar Go TV є три пакети підключення «Light», «Premium» і «Ultra». У всіх пакетах абоненти отримують необмежений доступ до відеотеки з популярними фільмами, серіалами і ТБ-шоу.

Пакет «Light» з 58 розважальними телеканалами доступний безкоштовно і без тарифікації мобільного інтернету для абонентів з такими тарифними планами:

» передплаченого зв'язку «Безлім Соцмережі», «Безлім Відео» і «Максимальний Безлім»;
» контрактного зв'язку «Безлім», «Безлім Extra», «Безлім Ultra», «Безлім Silver», «Безлім Gold» і «Безлім Platinum»;
» «Київстар» Всі разом. Плюс », «Смарт» і «Екстра».


У пакеті «Premium» за 2 грн/день абоненти отримають доступ до 108 телеканалам.

В максимальний пакет «Ultra» за 6 грн/день входить 176 каналів, в тому числі і популярні іноземні: «MTV», «BBC», «Discovery», «Animal Planet», «National Geographic», «Eurosport 1» i «Eurosport 2» , «Sony »и« Fox».

«Споживання дата-трафіку нашими абонентами за рік зросло майже в 2,5 рази і 41% приходиться саме на стрімінговi сервіси. З запуском 4G українці будуть ще активніше дивитися відео або слухати музику через додатки. І ми, випереджаючи їх очікування, вже зараз створюємо якісні сервіси з ліцензійним медіа-контентом: Kyivstar Go TV, «Київстар» Футбол, Радіо «Київстар»», - коментує запуск нової програми Павло Даніман, директор з маркетингу «Київстар».

Kyivstar Go TV створений спільно з відеосервісом MEGOGO. Завантажити додаток можна в Play Market і App Store. Також, для перегляду на ПК або ноутбуці за посиланням доступна веб-версія сервісу.

Нагадаємо, в листопаді минулого року компанія «Київстар» запустила три інтернет-радіостанції.

- 12 березня, 2018.

Редакція


RATVODДата: Субота, 07.04.2018, 14:05 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Київстар запустив 4G-зв'язок в двадцяти

населених пунктах
України




Тепер послуга мобільного інтернету четвертого покоління доступна абонентам в 20 населених пунктах.


6 квітня високошвидкісний мобільний інтернет 4G від Київстар з'явився в Києві, а також в таких містах як: Дніпро, Одеса, Львів, Харків, Тернопіль, Вінниця, Ужгород, Хмельницький, на курортах і в пунктах перетину кордонів: Затока, Кароліно-Бугаз, Кирилівка , Ясіня, Поляниця, Чоп, Рава-Руська, Старовойтове, Краковець, Устилуг, Шегині.

4G надається всім абонентам Київстар без додаткової плати згідно з діючими тарифними планами. Скористатися послугами в 4G-мережі можуть всі абоненти оператора, чия SIM-карта і смартфон підтримують цю технологію. Це можна перевірити за допомогою USSD-кодів: * 245 * 5 # виклик - для перевірки смартфона; * 245 * 4 # виклик - для перевірки SIM-карти. Замінити SIM-карту на USIM з підтримкою 4G можна безкоштовно у всіх фірмових магазинах Київстар або самостійно.

У 20 населених пунктах було встановлено понад 500 додаткових базових станцій для роботи в діапазоні 2600 МГц. Місця для їх установки були обрані, виходячи зі ступеня завантаженості 3G мережі. Оскільки частоти діапазону 2600 МГц мають невеликий радіус дії, покриття буде не суцільним.

«Запуск 4G - важлива подія для України. Ми нарешті можемо дати нашим абонентам доступ до високошвидкісного інтернету четвертого покоління для спілкування, роботи, освіти і розваг. Запуск в діапазоні 2600 МГц - це тільки початок, справжній досвід використання 4G абоненти зможуть отримати влітку, коли ми запустимося в діапазоні 1800 МГц», - зазначив Петро Чернишов, президент Київстар, СЕО Бізнес Одиниці Євразія VEON.

Київстар надає швидкісний мобільний інтернет з максимальною теоретичною швидкістю передачі даних в діапазоні 2600 МГц до 300 Мбіт/с, а після запуску 4G в діапазонах 2600 + 1800 МГц - до 700 Мбіт/с.

Відзначимо, Київстар придбав на аукціонах найбільшу кількість частотного спектру для розвитку 4G зв'язку: в 2600-му діапазоні - 30 МГц, в 1800 діапазоні - 70 МГц. Використання обох діапазонів - дозволить почати усувати в Україні цифровий розрив з Європою і забезпечити високу швидкість передачі мобільних даних для клієнтів оператора. З 2015 року компанія інвестувала в розвиток зв'язку 3G і 4G близько 14 млрд грн.

Нагадаємо, раніше про запуск 4G-інтернету також заявили lifecell і Vodafone Україна.

06 квітня, 2018.

Редакція


RATVODДата: Четвер, 12.04.2018, 09:15 | Повідомлення # 36
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
«Домашнє ТБ» від Київстар поповнилося

новими пакетами телеканалів




З 11 квітня клієнтам Київстар доступні для підключення чотири нових пакети телеканалів
в послузі «Домашнє ТБ»: «Мінімальний», «Базовий», «Комфортний» і «Максимальний HD»
.


Про це Mediasat повідомили в прес-службі оператора.

Вартість пакету телеканалів в нових тарифах варіюється від 40 грн до 220 грн. Клієнти отримають, відповідно, від 68 до 120 популярних українських і міжнародних телеканалів, в тому числі, і в HD-якості. Щоб користувачі могли ознайомитися з усіма перевагами оновленого сервісу, Київстар пропонує підключення на тариф «Базовий» з тестовим періодом: перші 2-а місяці без абонентської плати.

Тепер, оплачуючи одну абонентську плату, телеканали і відео можна дивитися одночасно на 2-х телевізорах, а в пакеті «Максимальний HD» - відразу на 4-х. Як і раніше, переглядати ТВ і відео паралельно з телевізором можна ще і на 3-х інших девайсах: з комп'ютера (через сайт tv.kyivstar.ua), планшета або смартфона (встановивши додаток з AppStore або Play Market). Для клієнтів, які підключать один з нових тарифів, в 2 рази зменшена вартість оренди ТВ-тюнера і тепер вона становить всього 20 грн./міс.

«Домашнє ТБ» від Київстар - це можливість за допомогою проводового FTTB-інтернету дивитися ефірні телеканали, а також фільми, серіали й інший контент з відеобібліотеці. Сервіс доступний в більш ніж 110 містах України, де присутня FTTB-мережа Київстар, і надається спільно з партнером - компанією Viasat.

11 квітня, 2018.

Редакція


RATVODДата: Четвер, 12.04.2018, 18:36 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Київстар отримав 4G-ліцензії

в діапазоні
1800 МГц.



Ілюстрація: TechRasa

Це дозволить абонентам користуватися інтернетом зі швидкістю до 700 Мбіт/с


12 квітня Київстар отримав всі ліцензії на право запуску мобільного 4G-інтернету в Україні. Телеком-оператор з базою в 26,5 млн абонентів, придбав на аукціонах найбільше частотного спектру для розвитку 4G-зв'язку: в 2600-му діапазоні - 30 МГц, в 1800 діапазоні - 70 МГц. Київстар оплатив за весь спектр і конверсію суму, рівну майже 4 млрд грн, без урахування витрат на обладнання.

Інвестиції в спектр вкрай важливі - від кількості частот залежить пропускна здатність мережі і, відповідно, якість зв'язку. Для ефективного використання спектру і забезпечення найбільшої кількості абонентів доступом до сучасних технологій, Київстар встановив максимальну кількість базових станцій в діапазоні 2600 МГц (більш детальну інформацію про кількість дозволів для базових станцій можна подивитися на сайті Українського Державного Центру радіочастот або в додатку Base Stations). 512 базових станцій, розташовані в місцях максимального навантаження на мережу в Києві, Дніпрі, Одесі, Львові, Харкові, Тернополі, Вінниці, Ужгороді, Хмельницькому, на курортах і в пунктах перетину кордонів: Затока, Кароліно-Бугаз, Кирилівка, Ясіня, Поляниця, Чоп, Рава-Руська, Старовойтове, Краковець, Устилуг, Шегині.

«Ми інвестували майже 4 млрд грн в запуск 4G, без урахування витрат на розвиток мережі - більше конкурентів - розуміючи, що доступ до нових технологій повинен бути у кожного абонента Київстар. Ми чекаємо можливості запустити мобільний інтернет четвертого покоління в діапазоні 1800 МГц, щоб забезпечити суцільне покриття 4G», - каже Петро Чернишов, президент Київстар, СЕО Бізнес Одиниці Євразія VEON.

Запуск 4G на частотах 1800 МГц відбудеться не раніше липня. По-перше, це умова видачі ліцензій, по-друге, всіе три оператори повинні провести рефармінг - обмін частотами. Технічні роботи проводяться синхронно трьома гравцями в нічний час, щоб абоненти не відчули навіть незначного погіршення зв'язку. Завдяки рефармінгу всі три оператори мобільного зв'язку України отримають безперервні смуги радіочастот, що дасть їм можливість надавати абонентам більш якісний та швидкісний мобільний інтернет 4G.

4G надається без додаткової плати згідно з діючими тарифними планами всім абонентам Київстар, чия USIM-картка і смартфон підтримують цю технологію. Київстар надає швидкісний мобільний інтернет з максимальною теоретичною швидкістю передачі даних в діапазоні 2600 МГц до 300 Мбіт/с, а після запуску 4G в діапазонах 2600 + 1800МГц - до 700 Мбіт/с.

12 квітня, 2018.

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 08.05.2018, 11:21 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Увага шахрайство!



Київстар попереджає абонентів про шахраїв, які від імені операторів мобільного зв'язку
проводять в інтернеті псевдо-опитування
.

У кінці опитування пропонують отримати смартфон, який треба оплатити.

Київстар не проводить таких акцій.

Просимо абонентів бути уважними, не брати участь у цих опитуваннях i не повідомляти шахраям свої персональні дані.

07.05.2018.

RATVODДата: Субота, 11.08.2018, 10:49 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Київстар запустив 4G-зв'язок

на курортах
Запорізької області




10 серпня 2018 року Київстар підключив до високошвидкісного мобільного інтернету
за технологією 4G/LTE курорти Запорізької області: Бердянськ, Кирилівку і ще 31 населений пункт.


Крім Бердянська і Кирилівки, високошвидкісний мобільний інтернет четвертого покоління тепер доступний для 155 000 жителів, а також для відпочиваючих в Приморську, Набережному, Новопетрівцях, Миронівці та інших курортних містах, повний перелік яких вже є на сайті компанії.

Таким чином, доступ до мобільного інтернету за технологією 4G/LTE вже отримали абоненти Київстар в 2251 населених пунктах. А кількість абонентів по всій Україні, які скористалися послугою 4G, вже перевищила 1,6 млн осіб. Вони використовували більше 7500 терабайт мобільного інтернету, яких вистачить, наприклад, на 593 рік перегляду відео у високій якості або на прослуховуванні протягом 7716 років.

Доступ до послуг з технології 4G/LTE надається всім абонентам Київстар без додаткової плати, згідно їх чинним тарифних планів. Нагадаємо, що для використання 4G потрібно підготувати свій гаджет і SIM-карту.

10 серпня, 2018.

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 21.08.2018, 21:43 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
«Київстар» запустив 4G-зв'язок

на
Харківщині




Сьогодні, 21 серпня, телекомунікаційний оператор «Київстар» забезпечив покриття зв'язком
четвертого покоління (4G/LTE) абонентів в місті Харків і ще 145 населених пунктах області
.


Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі компанії.

Згідно з наданою інформацією, 4G-мережа, крім Харкова, також почала функціонувати в Дергачах, Люботині і Мерефі, а також у багатьох інших населених пункти Харківської області. Мережа запущена на частотах 1800 МГц.

В цілому, на сьогоднішній день скористатися послугами зв'язку четвертого покоління від компанії «Київстар» можна в 2394 населених пунктах по всій території України.

Нагадаємо, 10 серпня «Київстар» запустив 4G-зв'язок на курортах Запорізької області: у Бердянську, Кирилівці та ще 31 населеному пункті.

Процес по запуску в Україні 4G-зв'язку в діапазоні 1800 МГц стартував 1 липня, коли оператори великої трійки ввели в дію перші мережі.

21 серпня, 2018.

Редакція
RATVODДата: П`ятниця, 24.08.2018, 15:32 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
«Київстар» слідом за Харковом запустив

4G на частотах 1800 МГц в Дніпрі




23 серпня телеком-оператор «Київстар» підключив
до високошвидкісного інтернету 4G/LTE Дніпро і 36 населених пунктів області.


Тепер ще 1,1 млн жителів України отримали доступ до нових мобільних технологій, - йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Зв'язок 4G в діапазоні 1800 МГц з'явився в місті Дніпро, а також десятках селищ області, на території з населенням 1,1 млн жителів. На сьогодні мережа 4G «Київстар» охоплює 2430 населених пунктів України, де проживає 15 млн чоловік.

Тепер жителі м Дніпро і області можуть отримувати нові переваги мобільного інтернету, адже середня швидкість в мережі 4G вище в 16 разів, а затримка в передачі інформації (ping) менше в 2,5 рази в порівнянні з найсучаснішими мережами 3G. Для абонентів це можливість швидко обмінюватися «важким» контентом, дивитися онлайн ТБ високої роздільної здатності, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки всюди, де є покриття мережі. Крім того, 4G мережа відкриває нові можливості для малого та середнього бізнесу і безлічі сучасних галузевих рішень, таких як M2M / IoT, Smart Home, Smart City, e-Government, онлайн навчання і т.д.

Нагадаємо, 21 серпня «Київстар» ввів в дію мережу 4G/LTE в діапазоні 1800 МГц в Харкові і 145 населених пунктах області.

23 серпня, 2018.

Редакція
RATVODДата: Вівторок, 20.11.2018, 11:05 | Повідомлення # 42
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
«Київстар»: половину трафіку в мережі 4G

генерують послуги аудіо та відео




Нові технології впливають не тільки на ріст споживання інтернету, але і на поведінку
абонентів в мережі: вони стали більше дивитися відео і слухати музику через інтернет.


Завдяки розвитку технології LTE обсяг споживання дата трафіку на абонента виріс в три рази в порівнянні з 2017, і в шість разів за два роки. Такі дані отримані за результатами III кварталу цього року, коли «Київстар» запустив послуги за технологією LTE (1800). Про це йдеться в офіційному прес-релізі оператора, копію якого має в своєму розпорядженні редакція Mediasat.

Абоненти 4G активно використовують можливості нового стандарту зв'язку. Так, 52% трафіку в мережі 4G генерують послуги аудіо і відео стрімінга. Доступ до соціальних мереж також користується попитом - це 15% трафіку. А ось пошук в інтернеті в загальній структурі трафіку в мережі 4G займає 12%, тоді як в 2G він становить більше 23%. Інтернет месенджери генерують 3% трафіку, як в 2G, так і в мережах 4G.

Що цікаво, в телеком мережах інших країн світу трафік відео та аудіо досягає 70%. Отже, телеком ринок України розвивається відповідно до світових трендів.

Швидкість передачі даних в мережах 4G дозволяє використовувати цей стандарт в якості альтернативи фіксованого інтернету, особливо в селах. Так, в жовтні 2018 у сільській місцевості середнє споживання дата трафіку на абонента 4G було 4,2 Гб, а в мегаполісах - 6,12 Гб. Нагадаємо, що «Київстар» запропонував клієнтам для організації домашньої Wi-Fi-мережі тарифний план «« Київстар »Домашній 4G» в комплекті з 4G роутером. Що цікаво, абоненти, які підключили це рішення, в середньому використовують близько 70 Гб мобільного інтернету в місяць.

Мережа 4G «Київстар» працює в 3410 населених пунктах - найбільший показник географічного охоплення серед українських мобільних операторів. Також в мережі «Київстар» найбільшу кількість базових станцій. За даними Українського державного центру радіочастот, на листопад 2018 у «Київстар» 24322 базових станцій, з них 4250 - в мережі 4G.

19 листопада, 2018.

Редакція
RATVODДата: Субота, 29.12.2018, 23:01 | Повідомлення # 43
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
«Київстар» запустив 4G в Чугуєві

та прилеглих населених пунктах




Зв'язок 4G доступний в 3619 населених пунктах, де проживає понад 21 млн осіб.
До 14 січня 2019 року мобільний інтернет в мережі 4G «Київстар» - необмежено.


Мобільний інтернет нового покоління з'явився в місті Чугуїв, Харківської області, а також 12 довколишніх селах. З липня 2018 року, коли «Київстар» розпочав надання послуг 4G-зв'язку на частотах 1800 МГц, високошвидкісний інтернет став доступний на території, де проживає понад 52% населення, - відзначають в прес-службі оператора.

Мережа 4G «Київстар» має ряд технічних переваг, що дозволяє оператору надавати якісну послугу мобільного інтернету на високій швидкості. Так, у «Київстар» найбільша кількість базових станцій, в тому числі 4G обладнання, в порівнянні з іншими мобільними операторами. За даними УДЦР це 24,4 тис базових станцій, з яких 4,380 тис - в мережі 4G. Крім того, на аукціонах з продажу радіочастот для нової мобільної технології, «Київстар» придбав найбільшу кількість радіо смуг. В результаті - середня швидкість мобільного інтернету в мережі «Київстар» найвища серед операторів мобільного зв'язку України, що підтверджується дослідженнями міжнародної компанії Ookla.

Завдяки зв'язку 4G абоненти можуть отримувати нові переваги мобільного інтернету. І, перш за все, високу швидкість передачі даних. Для абонентів це можливість швидко обмінюватися «важким» контентом, дивитися онлайн ТБ у високій якості зображення, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки, миттєво завантажувати улюблені аудіо альбоми та телесеріали. Крім того, 4G мережу відкриває нові можливості для малого та середнього бізнесу і безлічі сучасних галузевих рішень, як-то M2M / IoT, Smart Home, Smart City, e-Government, онлайн навчання та ін.

Для всіх абонентів «Київстар» до 14 січня 2019 року діє акційна пропозиція, за якою в мережі 4G мобільний інтернет надається необмежено - без списання мегабайтів, і без додаткових витрат.

28 грудня, 2018.

Редакція


RATVODДата: Субота, 26.01.2019, 13:35 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
«Білайн» припиняє роботу в Грузії



Російський оператор прийняв рішення покинути грузинський ринок.


Про це пише Sputnik Грузія.

Як зазначив глава Нацкомісії з комунікацій Каха Бекаурі, спочатку «Білайн» не мав частот для запуску 4G, проте пізніше Грузія надала компанії частотний ресурс для розвитку LTE-зв'язку. Незважаючи на це, оператор все ж вирішив припинити свою діяльність на території країни. Як вважає сам Бекаурі, для «Білайн» впровадження на грузинський ринок спочатку було всього лише експериментом.

Компанія «ВІОНІ Грузія», яка представляла оператора в країні, ситуацію поки не коментує. Однак, згідно з обіцянкам представників «Білайн», незабаром варто очікувати офіційної заяви з їхнього боку.

Нагадаємо, «Білайн» - торгова марка компанії Вимпелком, під якою її дочірні компанії надають телекомунікаційні послуги в Росії і країнах СНД. У Грузії він з'явився в 2007 році і на сьогоднішній день займає третє місце серед операторів стільникового зв'язку за кількістю абонентів.

Лада Васюкова

25 січня, 2018.



RATVODДата: Четвер, 31.01.2019, 11:41 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28335
Статус: Оффлайн
Дзвінки із танка: Київстар запускає

тариф для фанатів
WOT




Київстар за підтримки найбільшого розробника комп'ютерних ігор Wargaming
запустить тарифний план
«Київстар Всі разом Ігровий»
.


Крім послуг мобільного зв'язку, тариф пропонує «плюшки» для шанувальників гри World of Tanks (WOT), повідомляє прес-служба оператора.

Згідно з даними, подібна колаборація покликана привернути як інтерес абонентів до світу World of Tanks, так і посприяти переходу гравців на користування мережею Київстар.

«Ми плануємо масштабну рекламну кампанію на його підтримку з залученням великих танкових блогерів, а також проведення внутрішньоігрових івентів зі створенням офлайн-заходів для залучення нової аудиторії. Це дозволить нашим компаніям вийти на новий рівень співпраці і зробити наш продукт популярним серед абонентів-гравців», - поділився глава напрямку телеком-проектів видавничого підрозділу Wargaming Олексій Олехнович.

Таким чином, користувачі нового тарифного плану отримають безлім в мережі, необмежені дзвінки в межах «Київстар», 300 хвилин на «чужі» оператори, а також переваги, що стосуються домашнього інтернету і ТБ. Крім того, в грі World of Tanks їм буде доступний преміум-аккаунт і ексклюзивний ігровий танк 8 рівня з навченим на 100% екіпажем.

Вартість тарифного плану - 300 гривень на місяць.

Відзначається, що Україна стала третьою країною, в якій компанія Wargaming об'єдналася з оператором зв'язку для створення ігрового тарифного плану.

World of Tanks - популярна онлайн-гра, аркадний танковий симулятор в історичному сеттінгу Другої світової війни. У світі налічується 160 млн. зареєстрованих гравців, з яких понад 11 мільйонів - українці.

Лада Васюкова

30 січня, 2018.



Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » "Київстар" - Мобільний оператор
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024