FORUM TV-SATВівторок
19.03.2024, 14:18

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » "Київстар" - Мобільний оператор
"Київстар" - Мобільний оператор
RATVODДата: Вівторок, 23.03.2010, 13:39 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Мобільний оператор

"К и ї в с т а р"


RATVODДата: Вівторок, 05.02.2019, 21:21 | Повідомлення # 46
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар: Роумінг стає популярнішим



Кількість абонентів Київстар, що користуються послугою міжнародного роумінгу,
за рік збільшилася на 30 відсотків.


Про це повідомляє прес-служба мобільного оператора.

Згідно з даними, представленим в прес-релізі, приблизно такі ж показники мають дзвінки в Україну.

Також зросла кількість користувачів мобільного інтернету в роумінгу. За рік таких абонентів стало більше на 114%, що в два з гаком рази перевищує показники 2017 року.

Київстар підрахував, що за минулий рік зменшив вартість роумінгу в 25 країнах. Всього оператор надає свої послуги на території 195 держав.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київстар запустить тарифний план для гравців World of Tanks.

Лада Васюкова

05 лютого, 2019.



RATVODДата: Вівторок, 12.02.2019, 22:40 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар запустив перші мережі NB-IoT



Найбільший оператор мобільного зв'язку повідомив про успішне підключення
власної мережі інтернету речей на підприємствах Київської та Одеської областей.


Інформацію надала прес-служба Київстар.

Згідно з даними, всі необхідні перевірки NB-IoT від Київстар були проведені в грудні минулого року, що на даний момент дозволило масштабувати проект і запустити його для бізнес-клієнтів на підприємствах Одеської та Київської областей.

Як заявив директор з розвитку бізнесу Київстар Євген Кражан, мережею NB-IoT сьогодні зацікавлені підприємства різних галузей, зокрема постачальники води, газу, електрики, а також муніципальні та промислові структури. У зв'язку з цим, оператор зв'язку планує розширити покриття свого інтернету речей по всій території України.

Нагадаємо, раніше Vodafone Україна повідомив про завершення тестування власної NB-IoT.

Лада Васюкова

12 лютого, 2019.



RATVODДата: Вівторок, 19.02.2019, 15:27 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар звинувачує АМКУ

в неправомірному зборі персональних даних




Київстар протестує проти збору особистих даних абонентів
Антимонопольним комітетом (АМКУ)
.


Компанія вирішила повторно оскаржити вимоги АМКУ на надання статистичних даних через суд. Про це пише Delo.ua.

Повідомляється, що двома роками раніше оператор зв'язку вже звертався з подібною заявою до суду, проте програв справу. Компанія розглядає збір інформації Антимонопольним комітетом як замах на особисте життя абонентів, оскільки запитувані документи і статистика містять персональні дані і записи мобільних розмов.

Причиною звернення до суду в 2017 році став штраф, який АМКУ виписала Київстару за недотримання вимог. У відповідь на це компанія поставила під сумнів право Комітету на запит такого роду інформації.

Відзначається, що прохання оператора про повторний перегляд справи з'явилося в списку скарг, що надійшли до Конституційного суду, 15 лютого.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, ледь не позбавила Київстар радіочастотної ліцензії. Оператору було пред'явлено звинувачення у використанні не всіх доступних йому частотних ресурсів.

Лада Васюкова

19 лютого, 2019.



RATVODДата: Середа, 27.02.2019, 22:42 | Повідомлення # 49
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар надав 4G ще 85-ти населеним пунктам



Оператор зв'язку розширив 4G-покриття в населених пунктах шести областей.


Тепер ще 85 міст і селищ Волині, Закарпаття, а також Київського, Одеського, Рівненського та Хмельницького регіонів мають доступ до мережі четвертого покоління, повідомляє прес-служба Київстар.

Таким чином, кількість LTE-абонентів в Україні зросло ще на 450 тисяч. Тепер доступ до 4G від Київстар мають більше 22 мільйонів жителів.

«Мобільний інтернет 4G з'явився в містах Арциз, Березне, Володимир-Волинський, Дунаївці, Камінь-Каширський, Каланчак, Красилів, Мукачево, Нова Каховка, Острог, Сарни, Чаплинка, Яготин і ряді сіл цих районів. Завдяки цьому ще 450 тисяч жителів України в 85 населених пунктах отримали доступ до нових технологій мобільного зв'язку. На сьогодні мережа 4G Київстар охопила 3916 населених пунктів, де проживають 22,2 млн жителів України, а це - 53,4% населення», - сказано в прес-релізі.

Нагадаємо, раніше Київстар повідомляв, що підключив до мережі четвертого покоління 100 населених пунктів на території Вінницької, Івано-Франківської та Тернопільської областей.

Лада Васюкова

27 лютого, 2019.

RATVODДата: Понеділок, 18.03.2019, 17:54 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар виграв тендер на надання послуг

Метінвест Холдингу Ахметова




Метінвест Холдинг, що належить Рінату Ахметову, оголосив про співпрацю
з компанією Київстар для отримання послуг зв'язку оператора.


Про це пише Ліга.Tech.

«В кінці 2018 року завершився тендер, ініційований дирекцією з логістики та закупівель Метінвест Холдинг і Метінвест Діджитал (компанії належать СКМ Ріната Ахметова) з метою пошуку оператора мобільного зв'язку для обслуговування Групи Метінвест. У тендері переміг Київстар», - повідомляє ресурс.

Представники холдингу поділилися, що очікують від співпраці перспектив на створення каналів зв'язку для платформи цифрових рішень бізнесу, а також поліпшення якості сервісу мобільного зв'язку для співробітників групи.

Нагадаємо, нещодавно НКРЗІ вилучила зі списку провайдерів дві телеком-компанії, що належать Рінату Ахметову - «ММДС - Україна» і «ММДС - Чернівці». Таке рішення було прийнято в зв'язку з припиненням їх безпосередньої діяльності.

Лада Васюкова

- 18 березня, 2019

RATVODДата: Середа, 20.03.2019, 09:46 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар підключив до 3G ще 148 населених пунктів



Розширюючи покриття 4G в Україні, Київстар
продовжує підключати регіони і до мережі третього покоління.


Протягом 2018 року оператор зв'язку надав доступ до 3G ще 148 населеним пунктам, побудувавши 634 нові базові станції. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Таким чином, на сьогоднішній день в країні працюють 8400 базових станцій 3G від Київстар, забезпечуючи інтернетом понад 10 тисяч міст і сіл.

Згідно з даними, доступ до 3G-інтернету тепер є у 33,6 млн осіб або 81% населення України.

У свою чергу мережа четвертого покоління від Київстар вже доступна в 4218 населених пунктах, де проживають 22,8 млн осіб, тобто 55% населення України.

Нагадаємо, за минулий рік Київстар також значно розширив і клієнтську базу користувачів фіксованого інтернету. Протягом 2018 року кількість абонентів зросла на 11% до 912 тисяч.

Лада Васюкова

19 березня, 2019.



RATVODДата: Середа, 27.03.2019, 19:39 | Повідомлення # 52
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар розширив 4G-покриття в 11 областях



Київстар підключив до мережі четвертого покоління
ще 259 населених пунктів в 11 областях України.


Послугами LTE в країні тепер можуть користуватися ще 758 тисяч осіб, повідомляє прес-служба оператора зв'язку.

«Так, в Миколаївській і Одеській областях зв'язок 4G з'явився в містах та селищах Вознесенськ, Врадіївка, Кодима, Курортне, Маяки, Новий Буг, Подольск, Сарата, Сергіївка, Теплодар, Троїцьке, Татарбунари, Тузла. У Херсонській - Гола Пристань, Скадовськ, Хорли. У Вінницькій - в містах Крижопіль, Ямпіль, Шаргород. У Дніпропетровській - Апостолове, Верхньодніпровськ, Вільногірськ, П'ятихатки, Синельникове. У Київській області - Баришівка, Березань, Гребінки, Іванків, Переяслав-Хмельницький, Ставище, Тараща, Узин. На Полтавщині - в місті Миргород. У Сумській області - в місті Кролевець, в Харківській - Вовчанськ. У Черкаській - Городище і Корсунь-Шевченківський. У Чернігівській - Бобровиця, Десна, Гончарівське», - сказано в прес-релізі.

Таким чином, на сьогодні в Україні доступ до 4G від Київстар мають уже 4587 населених пунктів, в яких проживає 24,1 млн. Осіб. Це більше половини населення країни.

Нагадаємо, тиждень тому оператор зв'язку підключив до мережі четвертого покоління 110 населених пунктів в семи областях країни.

Лада Васюкова

27 березня, 2019.



RATVODДата: Субота, 06.04.2019, 20:33 | Повідомлення # 53
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар готовий

впроваджувати
5G-зв'язок в Україні




Гендиректор компанії Київстар Олександр Комаров вважає, що впровадження 5G в Україні
носитиме вузькоспеціалізований характер і представляти інтереси, перш за все бізнес-клієнтів.


На його думку, платоспроможність в країні не досягла необхідного рівня для користування послугами мережі п'ятого покоління, передають Українські новини.

Спираючись на слова Комарова, 5G буде дуже затребуваним на ринку IoT, хмарної інфраструктури і віртуальної реальності. При цьому операторам зв'язку надасться можливість розширити використання частотних ресурсів і підключити більше абонентів.

Однак Україна поки не має в своєму розпорядженні достатнього платоспроможного попиту для використання технологій мережі п'ятого покоління. На сьогодні мобільний зв'язок в країні - один з найдешевших у світі, в середньому 58 грн/міс.

Крім того, як зазначив гендиректор Київстару, багато з послуг 5G можуть бути вже зараз доступні в мережі четвертого покоління. Так, наприклад, багатьох абонентів, цілком влаштовує швидкість передачі даних в стандарті LTE.

Нагадаємо, дослідження компанії PwC показали, що велика частина українців незадоволена якістю 4G. Населення готове платити за послуги мережі п'ятого покоління на 16% більше, якщо швидкість передачі нової технології зможе задовольнити його запити.

Лада Васюкова

04 квітня, 2019

RATVODДата: П`ятниця, 19.04.2019, 11:26 | Повідомлення # 54
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар надав абонентам

безлімітний доступ до
YouTube Music




Київстар робить прослуховування музики і перегляд музичних кліпів
в додатку YouTube Music безлімітним.


Користуватися популярним музичним додатком без списання мегабайт мобільного інтернету можуть абоненти Київстар з тарифним планом «Безлім Відео». Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі оператора.

Крім цього в тарифі «Безлім Відео» без тарифікації абоненти можуть дивитися відео в YouTube, Twitch, Kyivstar GO TV, Megogo і інших додатках, слухати музику, користуватися Instagram та іншими популярними соціальними мережами і мессенджерами. Також в тарифі 9000 Мб, безлім для дзвінків в мережі Київстар та 150 хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів та за кордон.

Музичний додаток YouTube Music було запущено в Україні 13 листопада 2018 року. Воно створено спеціально для прослуховування музики і має всі переваги YouTube:

> Все в одному місці: не тільки музичні відео, але і офіційні альбоми, сингли, ремікси,
живі виступи, кавери, а також рідкісні композиції, які можна знайти тільки на YouTube;
> Персоніфіковані рекомендації;
> Тисячі плейлистів будь-якого жанру;
> Розумний пошук допоможе знайти пісню, навіть якщо ви не можете згадати, як вона називається;
> Найпопулярніші відео доступні на окремому екрані «Хотліст».


«Включити кліп в YouTube і слухати музику - звичайна практика для багатьох людей у ​​всьому світі. Відповіддю на це і став запуск окремого музичного додатку. А ми, в свою чергу, робимо YouTube Music безлімітним для наших абонентів, щоб вони без обмежень слухали музику, дивилися кліпи і отримували приємні враження. А не рахували мегабайти в тарифі», - коментує Павло Даніман, директор по маркетингу Київстар.

Завдяки швидкісному 4G абоненти Київстар можуть слухати музику і дивитися кліпи під час руху в високій якості. Зараз 4G мережу Київстар доступна в 4587 населених пунктах, де проживає 58% населення України.

18 квітня, 2019

Редакція


RATVODДата: Середа, 24.04.2019, 22:12 | Повідомлення # 55
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар представив базову 5G-станцію



Київстар показав базову станцію для 5G, оснащену технологією Massive MIMO.


Устаткування дозволяє збільшити ємність одного LTE-стільника до 6,5 раз, пише УНІАН.

Згідно з даними, Massive MIMO передбачає установку великої кількості антен, які посприяють більш швидкій передачі даних і більш надійному з'єднанню.

«Так, базова станція використовує вбудовану антену з 32 прийомопередавачами, які працюють одночасно, що дозволяє сформувати безліч цифрових потоків і багаторазово збільшити ємність базової станції», передає ресурс.

Відзначається, що базова станція встановлена ​​для тестування в Києві, в районі національного технічного університету.

Нагадаємо, на початку місяця гендиректор Київстар Олександр Комаров розповів про перспективи впровадження 5G в Україні. За його словами, освоєння технології носитиме вузькоспеціалізований характер, оскільки в країні тільки бізнес-клієнти можуть забезпечити стабільну платоспроможність.

24 квітня, 2019

Редакція
RATVODДата: П`ятниця, 26.04.2019, 20:35 | Повідомлення # 56
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар знизив

вартість послуг в
роумінгу




Київстар зменшив плату за інтернет і інші послуги в роумінгу.
Про це повідомляє прес-служба оператора.


Згідно з даними, в рамках нового тарифу «Ідеальний роумінг» вартість мобільного інтернету була зменшена в три рази (від 0,10 грн за 1 мегабайт), а плата за інші послуги - в два рази (дзвінки від 1 грн за хвилину розмови та SMS- повідомлення від 1 грн).

«Наприклад, 1000 Мб мобільного інтернету коштуватимуть всього від 100 грн, тоді як за звичайними тарифами вони б коштували від 350 грн. А 30 хвилин розмов будуть коштувати всього 30 грн, замість 60 грн за звичайними тарифами. Ще одна перевага «Ідеального роумінгу» в тому, що абоненти оплачують кожен мегабайт і хвилину розмови, якими вони скористалися, а не пакет з 100 мегабайт або 15 хвилин», - сказано в прес-релізі.

Нагадаємо, в лютому стільниковий оператор підрахував, що кількість абонентів Київстар, що користуються послугою міжнародного роумінгу, за рік збільшилася на 30 відсотків. Приблизно такі ж показники мають дзвінки в Україну.

Лада Васюкова

26 квітня, 2019



RATVODДата: Субота, 04.05.2019, 10:19 | Повідомлення # 57
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар збільшив інвестиції

в нові технології




Київстар відзвітував про досягнення за перший квартал поточного року.


Зокрема, оператору вдалося збільшити інвестиції в розвиток нових технологій на 40% і споживання мобільних послуг абонентами - в два рази, повідомляє прес-служба компанії.

Як повідомив президент Київстар Олександр Комаров, інвестиції компанії в апгрейд власних послуг за три місяці 2019 року досягли близько 1 мільярда гривень. У зв'язку з цим, доступ до 4G-технологій мають 65% населення України.

«Середнє споживання дата-трафіку збільшилося на 98% в порівнянні з 1 кв 2018, до 3 Гб на абонента. Споживання послуг мобільної телефонії також залишається на високому рівні - в середньому, абонент Київстар використовує 585 хвилин на місяць. В результаті збільшення споживання мобільного інтернету середній дохід від абонента (ARPU) виріс до 60 грн, або на 22,8% в порівнянні з 1 кв 2018», - сказано в прес-релізі.

Крім того, повідомляється, що загальний дохід оператора зв'язку за звітний період виріс більш ніж на 20%, в порівнянні з аналогічним періодом роком раніше - до 4,772 млрд. грн.

Зокрема, доходи від мобільних послуг склали 4,763 мільярда, що на 20,6% більше, ніж було зафіксовано в першому кварталі 2018 року. Що стосується фіксованого зв'язку, то він приніс дохід в 329 мільйонів, у той час як роком раніше цей показник був менше на 11.9%.


Info_Kyivstar


Нагадаємо, минулого місяця Київстар відзвітував про свої успіхи в сфері телеком-послуг за 2018 рік. У минулому році компанія інвестувала 22,5 мільярда гривень в розвиток мереж, в результаті чого абоненти отримали доступ до 4G, а інтернет-трафік зріс на 300%.

Лада Васюкова

02 травня, 2019

RATVODДата: Четвер, 06.06.2019, 21:17 | Повідомлення # 58
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар подарує абонентам

два місяці безлімітного 4G




Київстар надав своїм користувачам безлімітний 4G-інтернет.


Оператор не буде списувати мегабайти з рахунків абонентів аж до 31 липня, повідомляє прес-служба компанії.

Оператор уточнює, що послуга буде доступна всім користувачам Київстар, її не потрібно налаштовувати або замовляти додатково.

«Абонентам Київстар потрібно всього лише: користуватися 4G-смартфоном і мати USIM-карту з підтримкою 4G; бути в зоні покриття 4G-мережі оператора; мати оплачений пакет послуг відповідно до умов їх тарифного плану», - сказано в прес-релізі.

Відзначається, що на сьогодні можливість користуватися безлімітним 4G від мобільного оператора мають 27,7 млн. жителів 6109 населених пунктів. Це близько 67% всього населення України.

Нагадаємо, в квітні Київстар знизив вартість послуг у роумінгу. Так, плата за мобільний інтернет була зменшена в три рази (від 0,10 грн за 1 мегабайт), а за інші послуги - в два рази (дзвінки від 1 грн за хвилину розмови та SMS-повідомлення від 1 грн).

Лада Васюкова

- 06 червня, 2019



RATVODДата: Середа, 26.06.2019, 20:36 | Повідомлення # 59
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Більше, ніж будь-коли: Абоненти Київстар

споживають 1 Петабайт трафіку в день




Кількість трафіку, що використовується абонентами Київстар в день,
досягло рекордного показника в 1 Петабайт.


Таке високе споживання мобільного інтернету пов'язане з новою літньою акцією оператора зв'язку, повідомляє прес-служба компанії.

Нещодавно Київстар надав своїм користувачам безлімітний 4G-інтернет на два місяці. Оператор не буде списувати мегабайти з рахунків абонентів аж до 31 липня.

Зрозуміло, клієнти позитивно сприйняли акцію від Київстар, і вже на сьогоднішній день демонструють активне її використання. До слова, 1 петабайт трафіку досить, щоб протягом 135 років безперервно дивитися фільми онлайн у високій якості.

Як зазначає сам оператор, останній раз такі показники споживання мобільного інтернету було зафіксовано в 2015 році. Тоді таку кількість трафіку генерували всі абоненти 3G в місяць.

Нагадаємо, в середині поточного місяця Київстар запропонував абонентам додаток для контролю роботи мережі. Користувачі можуть повідомляти про неполадки безпосередньо технічним експертам, без потреби дзвонити на гарячу лінію.

Лада Васюкова

- 26 червня, 2019



RATVODДата: Четвер, 04.07.2019, 23:42 | Повідомлення # 60
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28336
Статус: Оффлайн
Київстар погодився поділитися частотами для 4G



Київстар готовий посприяти Національній комісії, що здійснює держрегулювання
в сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) в розширенні доступного частотного спектру.


Оператор планує повернути регулятору «залишки» незадіяних частот в діапазоні 900 МГц за компенсацію, пише Ліга.Бізнес.

Днями НКРЗІ звернулася до Київстару і Інтертелекому з пропозицією провести обмін частотами з іншими операторами, щоб поширити зв'язок 4G на всій території України. Простіше кажучи, перші два повинні віддати частину ресурсу, а решта - встигнути відхопити собі шматочок.

Київстар відповів на цю заяву позитивно - компанія зацікавлена ​​в якнайшвидшому розгортанні 4G у всій країні. Однак в обмін на це мобільний оператор має намір отримати якусь компенсацію.

«Київстар розуміє важливість скорочення цифрового розриву в Україні. Ми не раз пропонували варіанти обміну частотами діапазону 900 МГц, адже такий обмін призведе до збільшення доступного обсягу спектру. Ми готові розглядати можливість часткового повернення частот державі на певних умовах ... Нам важливо розуміти бачення регулятора щодо компенсації для Київстар, а також покрокового алгоритму реорганізації 900-х частот і їх рефармінг», - відзначають в компанії.

Нагадаємо, в травні Кабмін заявив про підняття рентної плати за користування радіочастотним ресурсом.

Лада Васюкова

- 03 липня, 2019



Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » "Київстар" - Мобільний оператор
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024