FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 09:32

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 6 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • »
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » "Київстар" - Мобільний оператор
"Київстар" - Мобільний оператор
RATVODДата: Вівторок, 23.03.2010, 13:39 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Мобільний оператор

"К и ї в с т а р"


RATVODДата: Неділя, 04.04.2021, 15:30 | Повідомлення # 76
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Удвічі більше: Як вплинуло розширення покриття

на споживання трафіку в мережі
Київстар




Все більше українських сіл отримують доступ до мережі LTE 900 МГц від Київстар
.

Завдяки впровадженню 4G жителі невеликих населених пунктів почали використовувати вдвічі більше мобільного інтернету, повідомляє прес-служба оператора.

Наскільки зріс трафік


Київстар провів дослідження використання мобільного трафіку своїми абонентами з маленьких сіл, в яких в минулому році був запущений 4G на частотах 900 МГц. Оператор з'ясував, що за лютий 2021 року жителі невеликих населених пунктів використовували майже в 2 рази більше дата-трафіку, ніж роком раніше.

Так, у другому місяці поточного року абоненти використовували більш 6400 Мб трафіку - це на 95% більше, в порівнянні з лютим 2020 року. За цим показником вони наблизилися до жителів міст, які використовують в середньому більш 6900 Мб, що свідчить про поступове подолання цифрового розриву між містами і селами.

Як вдалося цього досягти


Таке зростання споживання трафіку стало можливим завдяки тому, що оператор протягом минулого року встановив найбільшу кількість базових станцій з 4G - майже 15 000. Також Київстар з усіх українських телеком-операторів зробив найбільші інвестиції в модернізацію своєї мережі.

Зараз Київстар розвиває цілу екосистему онлайн-сервісів, щоб доступ до важливих послуг можна було отримати незалежно від місця проживання. Це, наприклад, консультації з лікарями онлайн або отримання професійної правової допомоги без фізичного відвідування фахівців, тільки з використанням смартфона і мобільного інтернету.

Де доступний 4G від Київстар


Днями Київстар повідомив про збільшення покриття 4G мережі в 19 областях України - доступ до можливостей зв'язку четвертого покоління отримали жителі тисяча сто дев'яносто п'ять населених пунктів. Для цього оператор встановив більш 23,6 тисяч базових станцій. З них на 14,7 тисячах активував технологію LTE (4G).

На сьогодні вже понад 87% населення України живе і працює в зоні дії 4G Київстар. У планах телеком оператора до 2022 року забезпечити можливість доступу до 4G для 90% населення України.

Лада Васюкова

02 квітня, 2021.



RATVODДата: Середа, 28.04.2021, 20:45 | Повідомлення # 77
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Персональний інтернет: Київстар запускає

нову акцію для корпоративних клієнтів



Фото: Shutterstock

Київстар Бізнес запускає нову акційну пропозицію.


Корпоративні абоненти оператора зможуть без додаткових оплат підключити інтернет для гнучкої роботи поза офісом, повідомляє прес-служба.

Умови акції


За умовами акції, абоненти корпоративних тарифних планів лінійки Smart можуть підключити провідний інтернет до 100 Мбіт/с на свою домашню адресу без додаткової плати за користування сервісом. Оплата нараховується тільки за послуги мобільного зв'язку за обраним тарифним планом.

«Мати можливість ефективно працювати навіть поза офісом - це нагальна потреба компаній в новій бізнес-реальності. Тому Київстар пропонує своїм клієнтам скористатися вигідною пропозицією - підключити співробітникам якісний інтернет вдома для продуктивної роботи команд у віддаленому режимі», - говорить директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар Костянтин Вечір.

Як підключити


Скористатися акційною пропозицією можуть нові та існуючі корпоративні клієнти Київстар (тарифні плани лінійки Smart). Акція доступна у всіх містах, де є покриття послуги Персональний інтернет / Домашній інтернет.

Щоб підключити Персональний інтернет, необхідно перевірити наявність покриття послуги за певною адресою і залишити заявку в найближчому магазині Київстар, підписавши договір. Можна також подати попередню заявку на сайті і завершити підключення в магазині.

Лада Васюкова

28 квітня, 2021.




RATVODДата: Понеділок, 03.05.2021, 15:51 | Повідомлення # 78
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Original для Київстар ТБ: FILM.UA Group і 1 + 1 media

працюють над серіалом за мотивами «Скаженого весілля»


Фото: УНІАН

На платформі Київстар ТБ з'явиться перший оригінальний серіал.


Над ним вже працюють FILM.UA Group і 1 + 1 media, повідомляє прес-служба медіагрупи.

Перший оригінальний проект


Так, в рамках стратегічного партнерства FILM.UA Group, 1 + 1 media і Київстар ТБ на платформі з'явиться проект, створений за мотивами однієї з найуспішніших українських кінофраншиз - «Скажене весілля». Для Київстар ТБ це буде перший оригінальний проект.

За словами керівника проекту Київстар ТБ з боку 1 + 1 media Павла Рибака, сьогодні глядачі висловлюють активний інтерес до вітчизняного оріганального контенту. Для платформи власний оріганальний проект є закономірним внеском в розвиток, що спричинить за собою розширення аудиторії.

«Зараз спостерігається висока зацікавленість вітчизняним оригінальним контентом, про що свідчать результати показів «Скажене весілля». Створення першого Original серіалу для Київстар ТБ і в принципі крок назустріч виготовлення власного якісного контенту - це те, про що ми давно мріяли, і про що, без перебільшень, мріють мільйони українців. Вірю в успіх проекту і впевнений, що це нова важлива віха у розвитку Київстар ТБ», - коментує Павло Рибак.

Про проект


Проект створений за мотивами франшизи «Скажене весілля», отримав назву «Скажені сусіди». Серіал складатиметься з 24 епізодів тривалістю в 25 хвилин. У ньому глядачі зустрінуться як з уже знайомими персонажами, так і з новими героями.

«Історія Василя Середюка та його сім'ї буде присвячена «мирному часу»: не в екстремальних умовах нескінченних весіль, а в звичайному повсякденному житті. Однак, навряд чи це життя можна назвати спокійним: «Всіх людей створив Бог, і тільки сусідів - диявол!», - красномовний слоган проекту говорить сам за себе і обіцяє, що буде весело. Можливо, і не самому Середюку і його численним родичам і знайомим, але глядачам - точно», - описують серіал в прес-релізі.

До слова, автори проекту не сумніваються в прийдешньої популярності «Скажених сусідів», оскільки кінотрилогія про весіллях, що лягла в основу нового проекту, стала чи не найуспішнішим українським кінопроектом останніх років.

Так, касові збори трьох частин «Скажене весілля» в цілому склали понад 124 млн грн ($ 4660000) і майже 1400000 проданих квитків. У минулому році «Скажене весілля 2» стало єдиним вітчизняним фільмом, який потрапив в ТОП-5 пошукових запитів українців у Google.

ТБ, кінопрокатні і діджитал-права на показ фільмів франшизи продані в десятки країн світу, включаючи Канаду, США, Польщу, країни Європи та Латинської Америки. А в Україні «Скажене весілля» стало найбільш рейтинговою стрічкою серед усіх фільмів, показаних на ТБ з 2009 року на всіх українських каналах (частка прем'єри на 1 + 1 - 28,4% по аудиторії 18-54, 50 тис. +).

Лада Васюкова

30 квітня, 2021.




RATVODДата: Середа, 19.05.2021, 21:37 | Повідомлення # 79
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Київстар ТБ» став доступний абонентам всіх провайдерів.

Вартість передплати -
від 100 до 200 грн




Підписатися на телевізійні пакети «Київстар ТБ» тепер можуть абоненти всіх
операторів мобільного зв'язку та інтернет-провайдерів на території України.


19 травня телевізійний сервіс «Київстар ТБ» відкрив доступ до підписки на свої послуги всім абонентам стільникових операторів і провайдерів інтернет-послуг. Також оплатити доступ до контенту тепер можна за допомогою банківської карти, а не тільки засобами з мобільного рахунку.

Зокрема, користувачі можуть оформити підписку на 4 пакети, вартість яких коливається від 100 до 200 грн.

Що дивитись


Разом з відкриттям підписки для абонентів всіх провайдерів і операторів, на платформі з'явився контент, який можна придбати без прив'язки до будь-якого з доступних пакетів по моделі EST / TVOD. Першим таким фільмом став український кінохіт «Божевільна весілля - 3». Digital-прем'єра стрічки на платформі є продовженням успішного прокату в кінотеатрах і вже демонструє високі показники ефективності.

EST (Electronic sell-through) - модель дистрибуції контенту, по якій користувач після оплати певної суми отримує доступ до відео без обмежень за часом або кількістю переглядів.

TVOD (Transactional Video on Demand) - модель дистрибуції контенту, по якій користувач після оплати певної суми отримує доступ до відео, обмежений часовим проміжком (наприклад, відео можна подивитися протягом 30 днів з моменту оплати).

Навесні 2021 року на платформі «Київстар ТБ» з'явилося ще кілька новинок, які поширюються по цій же моделі. Зокрема, наймасштабніший українсько-словацький серіал «Слов'яни» - історична драма про життя наших предків у VII ст. н. е., яка стала рекордсменом телеперегляду на словацькому ТБ. До слова, на платформі серіал вийшов за тиждень до його телевізійної прем'єри. «Захар Беркут» - художній фільм 2019 року режисерів Ахтема Сеітаблаєва і Джона Винна про героїчне протистоянні українців монгольській орді, а також стрічка «Ціна правди» - копродукційний фільм польського режисера Агнешки Холланд про голодомор в Україні.

Що кажуть в «Київстар ТВ»


Директор по маркетингу «Київстар» Павло Даніман каже, що «послуга Київстар ТБ - в трійці лідерів інтернет-телебачення України завдяки якісному сервісу і великій кількості контенту. Можливість оплати за послугу з кредитної картки зробить її більш доступною для абонентів не тільки Київстар, але і інших операторів і провайдерів».

Павло Рибак, керівник «Київстар ТБ» з боку 1 + 1 media, додає: «Київстар ТБ продовжує експериментувати, до того ж досить успішно. Нам важливо не тільки зробити сервіс максимально user-friendly, а й надавати передплатникам ексклюзивні новинки, які вони зможуть подивитися тільки на нашій платформі. З кожним місяцем їх кількість буде збільшуватися, тому ми щиро віримо в успіх».

Що відомо про «Київстар ТБ»


«Київстар ТБ» - платформа онлайн-телебачення, яка надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного і зарубіжного контенту, прямоефірних програм, регулярно пропонує ексклюзивні допрем'єрні покази проектів. Її перевагою є можливість перегляду контенту відразу з п'яти різних пристроїв - зі смартфонів, планшетів, ноутбуків, Smart TV або ТВ-тюнерів. Станом на початок квітня 2021 року, платформа налічувала 262 телеканали і VOD-бібліотеку з 10000 фільмів і серіалів тривалістю понад 50 тис. годин.

Редакція Mediasat

19 травня, 2021.




RATVODДата: П`ятниця, 04.06.2021, 18:09 | Повідомлення # 80
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Київстар починає використовувати

застосунок
Дія для ідентифікації контрактних абонентів




З 1 червня 2021 року контрактні абоненти Київстар (фізичні особи)
для проходження ідентифікації у фірмових магазинах оператора зможуть
використовувати електроні версії документів із застосунку Дія для посвідчення особи
.


Київстар спільно з сервісом державних послуг Дія інтегрував процес ідентифікації користувачів застосунку у власні системи обслуговування абонентів. Таким чином вдалося забезпечити більш захищений спосіб перевірки документів.

Тепер контрактним абонентам (фізичним особам) для проведення операцій зі своїм номером або SIM-картою не обов’язково мати паперові версії документів. Достатньо в застосунку відкрити документ, що посвідчує особу, назвати згенерований 13-значний номер або показати працівнику магазину штрих-код. Працівник введе цей код в систему оператора, і абоненту залишається лише підтвердити запит на передачу копії цифрового документа.

Використання Дії для ідентифікації контрактних абонентів – перший крок. У майбутньому ця опція буде діяти для всіх клієнтів компанії. Така можливість буде розширюватися паралельно із забезпеченням надійного процесу ідентифікації клієнтів всіх сегментів, адже захист їх персональних даних є пріоритетом для Київстар.

01.06.2021.

RATVODДата: Вівторок, 08.06.2021, 08:37 | Повідомлення # 81
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Контрактні абоненти Київстар можуть підключити eSIM:

до
5 номерів на один електронний чіп




Контрактні абоненти та бізнес-клієнти Київстар тепер можуть підключити послугу eSIM.


Редакція Mediasat розповідає подробиці.

Телекомунікаційний оператор Київстар запустив послугу eSIM для бізнес-клієнтів та контрактних абонентів. Раніше послуга була доступна тільки абонентам передоплати.

У прес-службі оператора уточнюють, що контрактники можуть підключити на один електронний чіп в середньому до 5 різних номерів і перемикатися між ними.

Що таке eSIM


eSIM - це вбудована в смартфон SIM-карта. Вона має більш високу ступінь захисту: смартфон захищений від пошкодження, оскільки немає необхідності постійно змінювати SIM-карту, досить лише перемикатися між профілями.

Технологія eSIM тільки набирає популярність, і попит на неї зростатиме. Наприклад, за даними Juniper Research в найближчі 5 років кількість активованих eSIM в світі виросте на 180% і досягне позначки 3,4 млрд. до 2025 року.

В мережі Київстар тільки за останній рік кількість смартфонів, які підтримують eSIM, збільшилася на 160%, а за час, коли послуга eSIM стала доступна для абонентів передоплати, її підключили близько 30 тис. вбонентів.

Як перейти на eSIM


Щоб перейти на eSIM контрактним абонентам досить скористатися веб-версією «Мій Київстар», а для нового підключення потрібно звернутися з паспортом в найближчий магазин «Київстар». Також, для контрактних абонентів з'явилася можливість віддалено перевести eSIM на інший пристрій через веб-версію «Мій Київстар».

Бізнес-клієнти можуть підключити eSIM в одному з фірмових магазинів, або звернутися до персонального менеджера. Для переходу на eSIM при собі потрібно мати дійсну SIM-карту.

Послуга надається безкоштовно як для контрактних абонентів, так і b2b-клієнтів. Більш детальна інформація, за послугою знаходиться за посиланням.

Редакція Mediasat

03 червня, 2021.

RATVODДата: П`ятниця, 18.06.2021, 21:45 | Повідомлення # 82
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Про оновлення пакету «Легкий»

у сервісі «Київстар Футбол»




Для абонентів Київстар, які користуються пакетом «Легкий», у сервісі «Київстар Футбол»
з 18 червня 2021 року будуть доступні канали «Футбол 3» та «Шахтар»
.

Користувачі, які оплатили пакет «Premium», також зможуть дивитися «Футбол-1», «Футбол 2» та матчі «Євро-2021». Крім того, власники цього пакету можуть дивитися футбол на 5 пристроях одночасно (смартфон, планшет, ПК або смарт-ТБ від LG або Samsung).

Завантажити додаток та дізнатися більше про сервіс можна за цим посиланням.

11.06.2021.

RATVODДата: Четвер, 09.09.2021, 18:13 | Повідомлення # 83
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
"Київстар" опустив ціну

на популярні тарифи для ряду абонентів




Мобільний оператор «Київстар» порадував цілий ряд своїх абонентів,
продовживши акцію,в рамках якої для багатьох українських користувачів
буде значно знижена вартість ряду популярних тарифних планів.


Про які ж тарифні плани йдеться? Давайте це з'ясуємо разом з GSMinfo.

Знижені тарифи для всіх бажаючих


Акція, яку запустив мобільний оператор, носить назву «Крок вперед». Скористатися нею можуть ті абоненти Київстар, які вперше підключили тарифи з лінійки тарифних планів «Все разом». Протягом перших трьох місяців користування цими послугами у них будуть діяти знижені тарифні плани.

Акція була запущена вже досить давно. Вона продовжена аж до кінця осені для абонентів, які підключаться до таких тарифних планів, як «Все разом Базовий», «Все разом Базовий + ТВ», «Все разом Вигідний» і «Все разом Вигідний + ТВ». Ще більш цікава пропозиція діє для абонентів таких тарифних планів, як «Все разом Ігровий» і «Все разом Щедрий». Діяти у них акція буде аж до 31 серпня 2022 року!

В рамках акції «Крок вперед» вартість, наприклад, тарифного плану «Все разом Базовий» складе сто п'ятдесят гривень на місяць замість двохсот, а тарифного плану «Все разом Вигідний + ТВ» - триста гривень замість трьохсот п'ятдесяти. Ці тарифні плани і так досить вигідні, а завдяки цій акції стануть ще більш привабливими для рядових абонентів.



Як ми писали раніше, вже починаючи з чотирнадцятого вересня поточного року зміняться умови надання послуги «Екстра Гроші». Мінімальна сума для поповнення вашого бонусного рахунку з її допомогою буде складати всього лише п'ятнадцять гривень. Цю суму можна буде отримати без будь-яких додаткових умов, наприклад, обліку витрат на зв'язок за останні три місяці або кількості днів, які пройшли з тих пір, як ви активували свою сім-карту.

09.09.2021.

RATVODДата: П`ятниця, 10.09.2021, 17:50 | Повідомлення # 84
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканал про подорожі UTRAVEL

від FILM.UA Group і Star Mediaексклюзивно на Київстар ТБ




10 вересня, у п’ятницю, на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ, спільному проєкті
1+1 media та Київстар, ексклюзивно стане доступним UTRAVEL — перший український
телеканал від Star Media та FILM.UA Group про туризм, подорожі та пригоди.


Тревел-канал у розважально-пізнавальному форматі популяризуватиме мандрівки Україною як для співвітчизників, так і для іноземців.

UTRAVEL буде ексклюзивно доступний користувачам Київстар ТБ. На глядачів чекають нові тревел-шоу, які раніше не транслювалися на телебаченні і, окрім цього, UTRAVEL залучив тревел-експертів, популярних ведучих та відомих блогерів («Однією Правою з Владом Хільченко», «Visit Ukraine Антона Тараненка», проєкт «Ніна-Україна», «Подорожі Ореста Зуба», «Пригоди Євгена Панюти» та інші) до створення контенту. З ними глядач зможе більше дізнатися про різні куточки України та по-новому розкрити для себе пляжні та гірські курорти, фортеці, замки та храми, історичні музеї та природні заповідники, озера й річки, а також міста і містечка.

Павло Рибак, керівник проєкту Київстар ТБ, коментує: «Тревел — це контент, який завжди захоплює та мотивує на нові подорожі, тому ми пишаємося мати в арсеналі Київстар ТБ такий крутий канал! Впевнений, що користувачі платформи це оцінять. Наша спільна задача як соціально орієнтованого бізнесу — популяризувати Україну, її унікальні місця та красу, тож UTRAVEL дуже резонує нам у цьому напрямку».

Директор з мовлення, дистрибуції та розвитку телеканалів FILM.UA Group Наріман Гусейнов розповів: «Це не перша співпраця між компаніями FILM.UA Group і Star Media і, окрім інших напрямів, маємо успішну колаборацію у сфері ТБ — телеканал BOLT. Тепер разом запускаємо новий для нас і перший для України телеканал про подорожі — UTRAVEL, який має великий потенціал власного виробництва, а також посприяє розвитку туризму в Україні. Символічно, що стартує наш телеканал на Київстар ТБ — також спільному сервісі двох компаній Київстар та 1+1 media і, здається, це перший випадок, коли ексклюзивно телеканал з українською ліцензією спочатку з’являється на OTT-сервісі».

Олексій Шульдешов, генеральний продюсер телеканалів Star Media, коментує: «UTRAVEL — це більше ніж просто канал. UTRAVEL — це концентрація всіх знань про подорожі Україною та за її межами. Ми також бачимо розвиток каналу поза ефіром. А те, що ми з’явилися в ексклюзиві на вітчизняній ОТТ-платформі — це велика відповідальність та висока довіра, яку ми обов’язково виправдаємо».

10.09.2021.

RATVODДата: Субота, 18.09.2021, 11:45 | Повідомлення # 85
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
На платформі Київстар ТБ з’явилася

функція голосування за пару шоу
«Танці з зірками»




Віддати суперголос за пару-фаворита можна на сайті, у мобільному і ТВ-додатках Київстар ТБ


На платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ, що є спільним проєктом Київстар та групи 1+1 media, вперше в Україні з’явилася функція суперголосу* в найрейтинговішому шоу телеканалу 1+1 «Танці з зірками». Зокрема, користувачі можуть підтримати улюблену пару шоу, відправивши спеціальний суперголос, що дорівнює семи звичайним СМС-повідомленням. Тепер у два кліки під час перегляду шоу можна віддати свій суперголос одразу у додатку.

Зробити це можна на будь-якому пристрої додатку Київстар ТБ, а також на сайті платформи після відкриття ліній для голосування у прямому ефірі. Максимальна кількість суперголосів, яку глядач може відправити за одну пару — 7, а у чвертьфіналі та фіналі — 1. У компанії переконані, що такий інтерактив з глядачами — чудова колаборація одного з кращих вітчизняних телевізійних шоу та Київстар ТБ, яка однозначно сподобається користувачам. Така функція буде також у нових сезонах й інших шоу телеканалу 1+1 цього року.

«Танці з зірками» — бестселлер українського телебачення і ми щиро радіємо, що маємо в арсеналі це шоу і ще більше, що вигадуємо цікаві форми взаємодії з глядачами. У таких проєктах завжди важливий моментальний фідбек, тож суперголос — один з кращих інструментів, який дозволяє користувачам не лише бути залученими в продукт, а й впливати на результати шоу», — прокоментував Павло Рибак, керівник Київстар ТБ.

Як завантажити мобільний додаток Київстар ТБ?


Заходьте у PlayMarket, якщо ви є користувачем Android, або у AppStore, якщо у вас Apple. Вводьте у пошук Kyivstar TV та завантажуйте додаток абсолютно безкоштовно.

*Вартість одного суперголосу – 28 гривень.

17.09.2021.

RATVODДата: П`ятниця, 15.10.2021, 21:15 | Повідомлення # 86
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Київстар презентував нові передплачені тарифи мобільного зв’язку

«ТВІЙ»: ТВІЙ Старт (135 грн), ТВІЙ Вибір (175 грн) та ТВІЙ Оптимум (250 грн)




Оператор мобільного зв’язку «Київстар» запустив нові тарифні плани передплати «ТВІЙ»,
лінійку тарифів «Все разом» та пакет Домашнього інтернету.


Для абонентів передплати оператор пропонує три нові тарифи: ТВІЙ Старт, ТВІЙ Вибір та ТВІЙ Оптимум.



Наприклад, в основний пакет послуг «ТВІЙ Старт» (135 грн / 4 тижні) входить 5 ГБ мобільного інтернету, 100 хвилин на інші мобільні по Україні та на номери за кордон. Тариф ТВІЙ Вибір (175 грн / 4 тижні) пропонує вже 15 ГБ інтернету та тіж 100 хвилин на інші мобільні по Україні та на номери за кордон. В найбільш дорогий пакет «ТВІЙ Оптимум» (250 грн / 4 тижні) входить вже 25 ГБ мобільного інтернету та 200 хвилин на інші мобільні по Україні та на номери за кордон.

Також Київстар запустив нові тарифи лінійки Все разом, які об’єднують в одному пакеті до трьох послуг: мобільний зв’язок, домашній інтернет та телебачення. На вибір у клієнтів є тарифи «ВСЕ РАЗОМ Оптимум» та «ВСЕ РАЗОМ Максимум», а також їх варіанти із включеним Київстар ТБ.



У максимальному тарифі абоненти отримають Домашній інтернет на швидкості до 100 Мбіт/с та безлімітний мобільний інтернет, безлім для дзвінків у мережі та 300 хвилин на інші мережі й за кордон.

Окрім більшого обсягу послуг у тарифах, абоненти Київстар тепер можуть обрати власну Суперсилу – одну додаткову послугу, якою можна доповнити основний пакет послуг, в залежності від індивідуальних потреб. Серед Суперсил: Домашній Інтернет, підписка для Київстар ТБ, додаткові 100 хвилин для дзвінків на інші мережі та за кордон, 5 ГБ мобільного інтернету та інше.



Абоненти, які оберуть новий пакет Домашнього Інтернету у якості додаткових послуг можуть потім підключити також Київстар ТБ, Гігабітний Інтернет або Статичну IP-адресу.

Окрім більшого пакета послуг та Суперсил у нових тарифах Київстар збільшує кількість країн, дзвінки на номери яких вже включені в пакетні хвилини. Якщо раніше таких країн було лише 5, то зараз їх вже 11, серед нових напрямків: США та Канада, Ізраїль, Китай та Індія, Узбекистан.

Джерело: Київстар

Автор: Сергій Кулеш

14.10.2021




RATVODДата: Вівторок, 01.02.2022, 13:04 | Повідомлення # 87
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Київстар: до кінця року доступ до 4G буде забезпечено

на 29 автошляхах міжнародного значення




Під час робочої поїздки керівників Мінцифри, НКРЗІ та УДЦР, присвяченої тестуванню 4G на автошляхах,
президент Київстар Олександр Комаров повідомив про плани компанії щодо покриття
швидкісним мобільним інтернетом автошляхів міжнародного значення.


Київстар розпочав амбітний проект з будівництва мереж 4G на автошляхах міжнародного значення у 2021 році. Зокрема, компанія достроково виконала плани з покриття зв'язком 4G автошляхів Київ – Львів, Київ – Одеса, Київ – Харків, Решетилівка – Дніпро.

«До кінця 2022 року зв'язок 4G буде на всіх 29 автошляхах міжнародного значення, а це понад 8,5 тисячі кілометрів колій. Щоб здійснити цей проект, нам знадобиться встановити або модернізувати 450 базових станцій, що вимагає близько 700 млн грн інвестицій», — повідомив президент компанії “Київстар” Олександр Комаров.

Щоб збудувати “безшовне” радіопокриття на 156-кілометровій ділянці дороги між містами Київ та Пирятин, де проводилося тестування якості 4G-зв'язку, компанія обладнала 55 базових станцій. При цьому можливість доступу до нових мобільних технологій отримали не лише автомобілісти, а й мешканці 26 населених пунктів поблизу автодороги.

Ще у 2021 році абоненти, які їздили дорогою Київ-Пирятин, використали в дорозі 540 терабайтів мобільних даних.

Київстар також працює над будівництвом радіопокриття 4G мережі на 23 дорогах національного значення. Цей проект має бути завершено у липні 2024 року.

З 2018 року і по сьогодні Київстар інвестував у телеком ринок України понад 20 мільярдів гривень - у будівництво мереж LTE, придбання ліцензій, покращення якості зв'язку. Завдяки цьому кількість абонентів компанії, які користуються високошвидкісним мобільним інтернетом, збільшилося у 2021 році на 32% – до 12 мільйонів. Сьогодні послуги 4G-зв'язку Київстар доступні на території, де проживає понад 90% населення.

Редакція Mediasat

31 січня, 2022.



RATVODДата: Середа, 02.02.2022, 22:26 | Повідомлення # 88
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Нові можливості для абонентів Київстар ТБ



Тепер для абонентів мобільного зв'язку, які користуються Київстар ТВ, доступні
довгострокові пакети
Сімейний та Преміум HD: на три, шість та дванадцять місяців.


Ця пропозиція дозволяє абонентам суттєво заощадити, адже при сплаті довгострокового пакета вартість місячної плати є нижчою.

Докладніше ознайомитись з усіма тарифними пропозиціями на онлайн-телебаченні Київстар ТБ можна за посиланням.

01.02.2022

RATVODДата: Четвер, 03.02.2022, 12:38 | Повідомлення # 89
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Збій у мережі Київстар: абонентам

обіцяють компенсацію за незручності




Сьогодні з ранку, 3 лютого, у мережі
мобільного оператора "Київстар" в Україні стався великий збій.


Частина абонентів не могли дзвонити та користуватися інтернетом. Деякі також повідомили, що при спробі зателефонувати звучить повідомлення про нестачу коштів, навіть якщо напередодні було знято абонплату. При цьому послуги для перевірки балансу теж не працюють.

На сторінці «Київстару» у соцмережах працівники зазначали, що про проблеми у компанії знають, ситуація вирішується. До 11 години дня у «Фейсбукці» оператора було опубліковано офіційний коментар.

"Шановні абоненти, сьогодні у частини клієнтів передплати могли спостерігатися тимчасові складнощі при дзвінках на інші номери в мережі Київстар та 466.

Ми приносимо вибачення за виникнення тимчасових складнощів. Ми доклали всіх зусиль, щоб якомога швидше відновити сервіс.
Приблизно з 10.30 години ранку сервіс дзвінків на інші номери мережі Київстар знову працює."
, — зазначили представники компанії в коментарі.

Також у заяві йдеться про надання компенсацій для абонентів, які зіштовхнулися із такими складнощами. Вони будуть нараховані автоматично.

Редакція Mediasat

03.02.2022.

RATVODДата: Четвер, 31.03.2022, 20:56 | Повідомлення # 90
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Для абонентів «Київстар» у 9 європейських країнах

збережуть домашні тарифи




Внутрішні тарифи «Київстар» збережуться для українців
під час переїзду до Польщі, Словаччини, Румунії, Угорщини,
Молдови, Німеччини, Італії, Литви
та Чехії.


З 29 березня для абонентів передоплати та з 30 березня для контрактних та бізнес-клієнтів, які вимушено виїхали через війну в одну з 9 країн Європи, у роумінгу почнуть діяти внутрішні тарифи оператора. Тобто, оплачуючи свій тарифний план, як звичайно, абоненти зможуть користуватися пакетом послуг за кордоном без доплат.

Нова ініціатива «Київстар» стосується абонентів передоплати з актуальними тарифними планами лінійки «ТВІЙ» та останніми тарифами «ВСЕ РАЗОМ». У бізнес-клієнтів та контрактних абонентів нові вигідні умови діятимуть для більшості тарифних планів.

Якщо ви абонент передоплати, який користується одним із старих тарифів, то можете перейти на нові пропозиції у додатку для самообслуговування «Мій Київстар» або подати заявку на зміну тарифу через короткий номер 466 та на сайті оператора.

Рекомендуємо прочитати: У Мелітополі окупанти відключили український зв'язок

Для абонентів передоплати та з тарифами «ВСЕ РАЗОМ», якщо вони оплатили пакет послуг, діятимуть стандартні умови їхнього тарифу.

Бізнес-клієнти та контрактні абоненти «Київстар» у більшості тарифів отримають розширений обсяг послуг для роумінгу на додаток до основного тарифу: 15 Гб мобільного інтернету, всі дзвінки, що входять, — безлімітні, 500 хвилин для вихідних дзвінків на українські номери та номери в країні перебування. Для них також не списуватимуться мегабайти при використанні безлімітних додатків: месенджерів, онлайн-карт та інших сервісів.

Навіть бізнес-клієнти з тарифами для IoT (для датчиків, GPS-навігаторів тощо) зможуть користуватися ними в роумінгу. Для цього їм нараховуватимуться пакети мегабайтів на місяць.

Серед країн, де тимчасово діятимуть спеціальні умови – Польща, Словаччина, Румунія, Угорщина, Молдова, Німеччина, Італія, Литва та Чехія.

Редакція Mediasat

31 березня, 2022.



Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Мобільний Інтернет та Зв'язок » "Київстар" - Мобільний оператор
  • Сторінка 6 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024