FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 11:40

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » МУЗИЧНІ канали на SAT TV
МУЗИЧНІ канали на SAT TV
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:14 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Музичні канали

на SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
лідаДата: Понеділок, 18.10.2010, 09:19 | Повідомлення # 61
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Балтійське відділення телеканалуMTVзбанкрутувало

Телеканал MTV Baltics, що представляв продукт відомого музичного телеканалу MTV в Литві, Латвії та Естонії, збанкрутував.

Борги телекомпанії, за попередніми підрахунками опиняться не менше одного мільйона литовських літів - $ 290 тисяч. Сплатити їх ні телеканал, ні керуюча ним ізраїльська компанія Ananey Communications, не в змозі.

Ще в листопаді минулого року з-за фінансових проблем з ефіру MTV Baltics зникли програми місцевого виробництва - телеканал став просто ретранслювати сигнал MTV Europe.

Балтійська версія MTV була запущена в 2006 році.

Нагадаємо, нещодавно телеканал, який свого часу відкрив сегмент музичного телебачення, оголосив про зміну формату і логотипу - він вже не позиціонується як music television, віддавши перевагу більш широкому сегменту розважального ТБ.

Телеканал MTV Україна розпочав мовлення в серпні 2007 року, а наприкінці минулого року він увійшов до телевізійний холдинг UA Inter Media Group.

mustaffДата: Понеділок, 18.10.2010, 09:19 | Повідомлення # 62
V.I.P

Країна:
повідомлень: 273
Статус: Оффлайн
Болгарський музичний телеканал Fan TV змінює параметри супутникового мовлення

Болгарський музичний телеканал Fan TV змінює параметри мовлення. У даний час телеканал веде мовлення на супутнику Еutelsat Sesat 1 (16° E).
З 2 грудня 2010 рокупланується перехід на грецький супутник Hellas Sat 2 (39° E)

RATVODДата: Середа, 22.12.2010, 12:21 | Повідомлення # 63
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
"Європа Плюс" запускає

новий музичний телеканал

Європейська медіа група і «Творче виробниче об'єднання РЕД МЕДІА»
представляють спільний глобальний проект - Europa Plus TV!

Europa Plus TV почне мовлення 13 січня 2011 року.

Для створення нового музичного телеканалу об'єднали свої зусилля два потужних гравця медіаринку - найбільший у Росії радіомовний холдинг Європейська медіа група і «ТВОРЧЕ ВИРОБНИЧЕ ОБ'ЄДНАННЯ РЕД МЕДІА», провідний виробник і дистриб'ютор тематичних телеканалів для супутникового та кабельного мовлення. Технічне охоплення каналу вже на старті перевищує 42 мільйони людей, завдяки супутнику Eutelsat W7 і співпраці з провідними кабельними операторами на території Росії, країн СНД і Балтії.

Europa Plus TV створений за участю Європи Плюс, одного з найпотужніших музичних брендів у Росії, і може по праву претендувати на нішу головного музичного каналу країни. Формат Europa Plus TV - це спільна робота фахівців «РЕД МЕДІА» та Європейської медіа групи, він орієнтований на кращі зразки актуальною популярної музики і ТВ-програми власного виробництва. Музична політика телеканалу Europa Plus TV передбачає віщання хітів, які займають високі місця в світових чартах і хіт-парадах європейських країн, а також найпопулярніших російських хітів, що відповідають формату Європи Плюс.

У структурі холдингу «ТВО РЕД МЕДІА» створена нова компанія ТОВ «Європейське музичне мовлення»,
яка є юридичною особою нового телеканалу Europa Plus TV.

Олександр Полесицький, генеральний директор Європейської медіа групи:

«Запуск телеканалу Europa Plus TV - необхідний крок у реалізації стратегії brand extension, особливо в сьогоднішніх умовах, коли музичний контент завдяки всесвітній мережі стає загальнодоступною, а конкуренція програм багато в чому перетворюється на змагання брендів. Насправді, перші досліди з телебаченням у Європи Плюс датуються початком 90-х, коли в нашому розпорядженні виявилася велика бібліотека зарубіжних кліпів, яку ми використовували для виробництва музичних телепрограм. Зараз же настав час для створення повноцінного телевізійного каналу. Europa Plus TV - саме музичне телебачення, краща актуальна музика нон-стоп, а не набір розважальних програм, або механічно перенесені в телеефір радійних шоу. Вибір партнера - «ТПО РЕД МЕДІА» - крім взаємовигідних комерційних умов, продиктований і нашим поданням про професіоналізм команди, її інвестиційні можливості, готовність розвивати проект саме як франшизних і можливостями холдингу щодо забезпечення охоплення аудиторії: з моменту запуску канал відразу ж зможуть приймати всі власники супутникових ресіверів з антенами, націленими на 36 градусів східної довготи (найпопулярніша супутникова позиція в Росії, завдяки НТВ-Плюс і Триколор) ».

Євген Жарков, головний редактор Europa Plus TV:

«У Росії не існує іншого такого ж сильного і чесного музичного бренду, як Європа Плюс. Рейтингові показники, музичний смак і лояльність аудиторії Європи Плюс тому підтвердження. Проект Europa Plus TV для нас - це здорові амбіції заслужити повагу у цінителів хорошої музики, професійна команда і завдання зробити ідеальний музичний канал ».

Європейська медіа група (ЄМГ) - найбільший недержавний російський радіомовний холдинг. Включає в себе чотири національні радіомовні мережі Європа Плюс (радіо N1 у Росії *), Ретро FM, Радіо 7, Кекс FM і радіостанцію «Свіже радіо» (Москва), а також сейлз-хаус Медіа Плюс. Станції форматів ЄМГ віщають більш ніж в 2000 міст Росії, Казахстану, Білорусії, Киргизії, Латвії, Молдавії і Україні. Щотижнева аудиторія станцій холдингу в Росії становить 34,5 мільйонів слухачів *. ЄМГ є дочірньою компанією міжнародного багатопрофільного холдингу Lagardère (високі технології, електронні та друковані ЗМІ, книговидання).

«РЕД МЕДІА» - один з найбільших російських холдингів з виробництва та дистрибуції тематичних телеканалів для кабельного та супутникового мовлення. Заснований в 2005 році. 13 каналів власного виробництва: «365 днів», HD life, «Авто Плюс», «Боєць», «Індія ТБ», «Цікаве ТБ», «Комедія», «Кухня ТБ», «Ля-Мінор", "Багато ТБ »,« ТБ Бульвар »,« Російська ніч », Europa Plus TV. Телеканали холдингу «РЕД МЕДІА» транслюються на території Росії, країн СНД, Балтії і Північної Америки в мережах операторів супутникового і кабельного телемовлення. Технічне охоплення аудиторії телеканалів холдингу в 2010 році перевищив 42 млн. глядачів **.

* За даними TNS Media Research, Radio Index Росія за Липень-Вересень 2010; населення старше 12 років, проживає в містах з чисельністю 100 000 чоловік і більше. Щотижнева аудиторія, Пн-нд, 06ч-24г)

** Статистичні дані «РЕД МЕДІА»; технічне проникнення, яка розраховується компанією на підставі діючих договорів з операторами супутникового і кабельного мовлення за серпень-жовтень 2010 року.

FM ефір Москви


RATVODДата: Неділя, 07.08.2011, 11:13 | Повідомлення # 64
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
4W: MTV Adria на новій частоті



Популярний музичний канал для молоді MTV Adria для країн колишньої Югославії - змінив параметри свого мовлення (дистрибуція). Раніше канал віщав на частоті 11352 ГГц, V, швидкість потоку 3350, FEC 3 / 4 в DVB-S/Mpeg2, Viaccess PC 3.0. MTV Adria це музичний канал MTV бренду, - для Боснії та Герцеговини, Чорногорії, Хорватії, Македонії, Сербії та Словенії.

Нові технічні параметри:

Amos 3 (4W)
Транспондер: 7
ID: MTV Adria
Частота: 11153
Поляризація: H
SR: 2222
FEC: 3 / 4
V PID: 1031
PID: 1032
Стандарт: DVB-S/MPEG-2
Провайдер: OIV Загребі
Кодування: Viaccess3.0

Джерело:
RATVODДата: Четвер, 15.09.2011, 11:22 | Повідомлення # 65
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Музичний телеканал RU MUSIC змінює

оформлення ефіру і оновлює програмну сітку




Вперше в історії вітчизняного музичного телебачення в програмних заставках каналу знялися зірки не лише українського, а й російського шоу-бізнесу. Вже 13 вересня глядачі зможуть оцінити перші заставки, де можна побачити таких виконавців як Тіматі і Сергія Звєрєва, Світлану Лободу і Тіну Кароль, Віру Брежнєву і групу Nikita, Гайтану, Потапа і Настю Каменських.

До кінця року в ефір вийдуть заставки з зірками російського Comedy Club, Дімою Біланом, Ані Лорак та іншими.

Щодо ефіру, то він також пережив процес зовнішньої та тематичної реорганізації. В ефірі з'являться відразу два нових, дуже смішних мультсеріалу - "Ден проти ..." і "Бургери Боба", продовжиться ефір нового сезону неймовірно популярного "Американського Папи".

У рамках програми "Музичний транслятор" з'являться кліпи артистів світового масштабу - глядачі RU MUSIC зможуть побачити ці відеоновінкі першими в Україну. Вийде в ефір нова програма щовечірня Show Business News, яка тепер буде зніматися в новій студії телеканалу з новими ведучими.

В ефір також повернеться оновлений хіт-парад ТОП-11 з однією з найчарівніших вітчизняних телеведучих Іреною, дизайн програми також повністю змінено. І головне - глядачі RU MUSIC отримають ексклюзивну можливість побачити найбільш рейтингове американське шоу "Танці з зірками", ефір якого стартує на американському телеканалі ABC 19 вересня.

«МедіаБізнес»
RATVODДата: Середа, 21.09.2011, 00:32 | Повідомлення # 66
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новий телеканал "JuCeTV"


З початку наступного місяця музичний телеканал JCTV буде перетворений в новий молодіжний розважальний канал JuCeTV.

Це буде музичний телеканал - яскравіший, більш енергійний, з багатим наповненням. Вже ведеться робота над програмами, новими для російського глядача.

«JuCeTV - це музичний альтернативний канал, - коментує Дмитро Міцкіс, керівник Інтернет-проектів міжнародного медіа-холдингу« Russian Broadcasting Network ». - Ми розробляємо, не побоюся цього слова, конкурента MTV. Такого проекту в Росії ще не було ».

Джерело:


RATVODДата: Середа, 21.09.2011, 00:39 | Повідомлення # 67
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телеканал "Seven Music"

Hа супутнику HotBird 9. 13E з'явився телеканал

"Seven Music" 11317 V, 27500 3 / 4. Промінь "HB-9" Відкрито


RATVODДата: Понеділок, 10.10.2011, 13:06 | Повідомлення # 68
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Важливі новини від телеканалу A-ONE



Друзі та колеги! Телеканал A-ONE підготував ВАЖЛИВІ новини:

З 1 листопада * 2011 мовлення телеканалу A-ONE буде здійснюватися з супутника Eutelsat W7, 36 град. с.д., відкрите кодування.


Це означає, що телеглядачі, що приймають сигнал з супутника Eutelsat W7, у тому числі - на ресивери «НТВ-ПЛЮС» і «Триколор», зможуть дивитися A-ONE в ВІДКРИТОМУ і безкоштовного доступі.

Параметри мовлення телеканалу змінюються (необхідно переналаштувати ресивер):

Параметри:
З 00:00 МСК 20.10.2011

Частота - 12015 MГц
Поляризація - Кругова права (горизонтальна)
Швидкість потоку - 27500 Мсімв. / cек
Формат мовлення - DVB-S
FEC - 3 / 4
Кодування - відкрито

Крім того, прийом і трансляція телеканалу A-ONE як і здійснюються з супутника ABS-1 (LMI-1), 75 град. с.д. з параметрами:

Частота - 12579 МГц
Поляризація - Вертикальна
Швидкість потоку - 22000 Мсімв. / сек
FEC - 7 / 8
Кодування - відкрито

З 1 листопада 2011 телеканал A-ONE припиняє мовлення в закритому кодуванні в пакетах «Базовий» і «Базовий Плюс» на платформі НТВ-ПЛЮС.

Будьте з нами! Дивіться A-ONE!

* Тестове мовлення телеканалу A-ONE з супутника Eutelsat W7 розпочнеться 20 жовтня 2011

AONE


slavasamДата: Середа, 19.10.2011, 15:56 | Повідомлення # 69
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Kino Polska Muzyka тільки один канал на 13 ° E



18 жовтня 2011 з 11 транспондера супутника Hot Bird 9 (13 ° E) з частоти 11,411 ГГц, пол. H, SR 27500, FEC 8 / 9 (DVB-S2/8PSK) була знята копія каналу Kino Polska Muzyka.З цього часу канал доступний тільки з транспондера № 114 супутника Hot Bird 9 (13 ° E) з частоти 10,796 ГГц, пол. V, SR 27500, FEC 5 / 6 (DVB-S/QPSK). Паралельно трансляція зі старого та нового транспондерів вже була проведена протягом двох тижнів.

Варто також відзначити, що копія каналу Kino Polska Muzyka була видалена на короткий час з мультиплексу DVB-S2, але пізніше повернулася. Зміна параметрів відноситься тільки до абонентів платформи Cyfra +.

Характеристики Kino Polska Muzyka:
Hot Bird 9 (13 ° E)

тп.114 (10,796 ГГц, стать V, SR 27500, FEC: 5 / 6; DVB-S/QPSK.)
ID: КП МУЗИКА тест
PID V: 168
PID: 112 (ENG)
PID PCR: 168
SID: 15709
PID PMT: 1009
Провайдер: CYFRA +
джерело
RATVODДата: Понеділок, 17.09.2012, 19:36 | Повідомлення # 70
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Муз-ТВ» перетворився

на розважальний телеканал
«Ю»




За словами генерального директора телеканалу «Ю» Андрія Димитрова, ребрендинг «Муз-ТВ» був масштабним. Він додав, що перезавантаження телеканалу була необхідна, оскільки «Муз-ТВ» вже давно перестав асоціюватися у аудиторії з музикою. «На каналі присутня все що завгодно, окрім музики», - говорить Дімітров, відзначивши, що на «Ю» глядач зможе побачити «несценарние шоу» і серіали, які буде знімати сам телеканал.

Як повідомляє радіостанція, холдинг «Ю-ТВ» не збирається відмовлятися від бренду «Муз-ТВ». Очікується, що восени під назвою «Муз-ТВ» буде запущено телеканал з кліпами і музичними передачами в кабельних мережах. За неофіційними даними, власник телеканалу заплатить по 15-18 доларів за кожного нового абонента.

В даний час музичні телеканали не приносять рейтингів. Це, зокрема, стосується «MTV Росія», який входить в холдинг «Профмедіа». Як заявив Business FM музичний критик В'ячеслав Гусєв, якщо MTV будуть спонсорувати головний офіс з Америки чи Європи, то він буде жити. «А якщо рекламодавці зникнуть, спонсори теж - то MTV, напевно, помре», - вважає він.



slavasamДата: Середа, 23.04.2014, 15:58 | Повідомлення # 71
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Музичний VOX Music ТV перевіряє на 13E




Оголошеної новий музичний канал Vox Music ТV від компанії Lemon Records (оператор Поло ТV) з групи ZPR почав вільної повітря тестової трансляції на супутник Eutelsat Hot Bird 13C (13 ° E).

Мовлення з'явилися на колишній програмування позиції test1, який вже кілька місяців містив фрагменти графіки польської станції TVN.

Станція Vox Music TV отримала нещодавно передачі ліцензії від місцевого регулятора KRRiT (Krajowa Рада Radiofonii і Telewizji) і неофіційно говорили про можливості почала ще в квітні 2014 року.

Канал буде заснований на тезі форматі", - Vox FM і транслюватиметься танцювальну музику від 70., 80-х і 90-х років минулого століття і євро диско, диско та італо диско-поло.

Тестова трансляція Vox Music ТV був поміщений в DVB-S2 мультиплекс, що означає, що для перегляду цієї SD станції потрібно HD приймач.

технічні параметри:

* Eutelsat Hot Bird 13C (13 ° E),
частота. 11,508 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, ССТ

Нагадаємо, що вже 28 квітня 2014 року стартує наступної станції Grupy ZPR і це документальний канал Фокус ТV
ДЖЕРЕЛО
slavasamДата: Середа, 03.12.2014, 18:00 | Повідомлення # 72
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Кузьма «Скрябін» став членом журі «Співай як зірка»




Український співак Кузьма «Скрябін» став членом журі нового вокального шоу «Співай як зірка», який знімає телеканал «Україна». Про це повідомляє прес-служба каналу.

Разом з Надією Мейхер він буде оцінювати вокальні дані звичайних людей, для яких спів стало справжнім хобі.
Кузьма зізнався, що легкий і невимушений настрій, з яким він прийшов на проект, докорінно змінився вже після першого знімального дня. «Я навіть уявити собі не міг, що учасники прийдуть на проект такими підготовленими. Вони можуть дати фору будь-якій зірці», - прокоментував Кузьма «Скрябін».

Як повідомлялося раніше, телеканал «Україна» розпочав зйомки нового шоу «Співай як зірка» .

«Україна» - один з провідних національних телеканалів країни. За підсумками трьох кварталів 2014 р. займає 2 місце в рейтингу загальнонаціональних каналів, з часткою 10,01%, рейтингом 1,87% по аудиторії старше 18 років, вибірка «50 тис+».Дані дослідження телеаудиторії належать Індустріального Телевізійного Комітету (ІТК), надано каналом «Україна» за показниками rat%, shr%. Детальніше - в глосарії ІТК: http://tampanel.com.ua/ru/about/prav...dnennya-danix/

Загальне покриття телеканалу «Україна» за підсумками 2013 року становить 97,2% всіх домогосподарств України. Передача сигналу здійснюється за допомогою аналогової передавальної мережі, кабельних мереж, мережі цифрового мовлення Т2 і через супутник. Кількість потенційних глядачів каналу становить 39 млн. осіб старше 4 років. В ефірі інформаційне, пізнавальне, розважальне, художнє і спортивне мовлення. Активно розвивається виробництво власних телепрограм, фільмів і серіалів.

Канал «Україна» входить до ТОВ «Медіа Група Україна» (об'єднує також телеканал «НЛО TV», тематичні канали «Футбол 1»/«Футбол 2», «Регіональну Медіа Групу», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (oll.tv), продакшн-компанії «Теле Про», Front Cinema і «Допоможемо ТБ», а також холдинг «Сьогодні Мультимедіа»)


[url=http://www.mediabusiness.com.ua/component/option,com_rd_sitemap/Itemid,78/lang,ru/]джерело[/url]
slavasamДата: Понеділок, 22.12.2014, 10:58 | Повідомлення # 73
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
55E: Почав тестове мовлення "Перший музичний" у HD




Білоруський музичний канал "Перший музичний" розпочав супутникове мовлення в HD. Перший музичний канал спочатку замислювався і реалізується як спеціалізований музичний телеканал, покликаний сприяти просуванню сучасної білоруської культури, розвитку вітчизняного музичного ринку.

Основною метою своєї мовної політики "Перший музичний" ставить популяризацію сучасної білоруської музичної культури. У світлі досягнення поставлених цілей, Перший музичний канал приділяє пріоритетну увагу вітчизняним подій в культурному житті республіки, поданням білоруських виконавців популярної музики широкому колу глядачів. Тим самим, ми стимулюємо вітчизняний музичний ринок, і багато хто вже сьогодні зазначають, що білоруська музика стала більш популярна і затребувана. Більше, ніж коли-небудь раніше, знімається кліпів, жодне значуще музична подія в країні не залишається без уваги каналу.

За час своєї роботи Перший музичний канал, без перебільшення, став вагомим гравцем інформаційного ринку Республіки Білорусь і багато в чому виправдав свою назву "Перший".

Технічні параметри мовлення:

Супутник Ямал 402 (55 град. В. Д.)


Поляризація - вертикальна

Частота 11 602 MHz

Sr - 2.8 Ms/s

FEC - 3/4

MOD - DVB-S2.

Компресія MPEG-4

Відкрите мовлення
джерело
RATVODДата: П`ятниця, 09.01.2015, 13:36 | Повідомлення # 74
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Перший Балтійський Музичний йде з супутника ?



Перший Балтійський Музичний був відключений з супутника Astra 4A (4.9°E).


Музичний канал для країн Балтії (Литва, Латвія, Естонія) був поширений в незакодований вигляді протягом багатьох років на частоті 11,843 ГГц, пол. H (SR 27500, FEC: 3/4). Офіційно не відомо, що є причиною закінчення цього мовлення. Безкоштовне онлайн-мовлення в інтернеті телеканал продовжує.

Перший Балтійський Музичний є повністю інтерактивним музичним телеканалом, ефір якого складають самі глядачі !. Канал присутній в мережі 70% кабельних мереж Литви, Латвії та Естонії. Завдяки цьому досягає приблизно 2,5 мільйона глядачів. З супутника передачу приймали тільки 150 тисяч. глядачів. Чи схоже на те, що відправник вирішив відмовитися від дорогої супутникової емісії?

Сайт телеканалу: 1music.tv



slavasamДата: Понеділок, 02.02.2015, 12:37 | Повідомлення # 75
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
У ДТП загинув лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко

02.02.2015 | 09:52


Сьогодні в дорожньо-транспортній пригоді на Дніпропетровщині загинув відомий український співак, лідер групи "Скрябін".

Як повідомили УНІАН у прес-службі Департаменту ДАІ МВС України, за попередніми даними, близько 08.20 у Криворізькому районі, біля села Лозуватка, сталося зіткнення позашляховика, в якому знаходився співак, і вантажівки.

джерело
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » МУЗИЧНІ канали на SAT TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024