FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 20:37

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 15 з 15
  • «
  • 1
  • 2
  • 13
  • 14
  • 15
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Спорт на каналах

на SAT TV та в Інтернеті


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним


Спорт ( FTA / BISS ) на :

RATVODДата: Субота, 24.10.2020, 07:30 | Повідомлення # 211
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Гречанінов: МГУ скоротить поширення

каналів
«Футбол» в аналоговому кабелі



Фото: Mediasat

«Медіа Група Україна» скоротить присутність каналів «Футбол» в аналоговому кабелі.


Група зосередиться на більшому обсязі фінансування Української прем'єр-ліги, повідомив Детектор Медіа директор зі стратегії та розвитку бізнесу МГУ Федір Гречанінов.

За словами Гречанінова, основний дохід «Футболам» приносять партнери, які працюють за моделлю a la carte. Це провайдери, які розповсюджують канали «Футбол» в межах окремої підписки або частини більшого бандла. МГУ планує розвивати цей напрямок, скорочуючи присутність футбольних телеканалів в аналоговому кабелі.

Однією з причин такого рішення стало бажання МГУ дати більше фінансування Українській прем'єр-лізі. За словами Гречанінова, значна частина коштів, виручених від глядачів, перераховується лігам і чемпіонатам.

«Комусь із уболівальників подобається український чемпіонат і гра нашої збірної, комусь ні, але в будь-якому випадку кожен легальний глядач каналів «Футбол» може сказати собі, що футбол як явище в Україні існує, в тому числі, і завдяки йому. Ми з гордістю усвідомлюємо наш внесок в український футбол, і вдячні всім уболівальникам, які вибирають платити за канали «Футбол», і таким чином підтримують розвиток всього українського футболу як явища. Таким чином кожен з глядачів, який платить за канали «Футбол», зробив свій внесок в кожну перемогу улюбленого клубу і в кожну перемогу української збірної», - зазначив він.

Нагадаємо, у вересні стало відомо, що українські футбольні телеканали за рік зазнають збитків у мільйони доларів. Витрати каналів перевищили доходи на $ 5 млн.

Лада Васюкова

22 жовтня, 2020.



slavasamДата: Четвер, 05.11.2020, 21:48 | Повідомлення # 212
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Xsport закодував супутниковий сигнал


Телеканал Xsport змінює параметри супутникового мовлення і кодує супутниковий сигнал. Зміни були схвалені рішенням Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

У документі йдеться про те, що Xsport з супутника Amos переходить на Astra 4A. Тепер параметри каналу наступні: супутник - Astra-4A, орбітальна позиція - 4,8 гр.в.д., частота - 12 245 МГц, символьна швидкість - 30 Мсимв. / Сек.,
Поляризація - вертикальна, FEC - 2/3.

Також канал прийняв рішення кодувати сигнал за допомогою системи умовного доступу Verimatrix.Трансліровать свої програми, відповідно до умов ліцензії, Xsport буде на території України та інших країн в межах зони прийому супутникового сигналу.

Нагадаємо, про свої плани кодувати супутниковий сигнал Xsport повідомив ще у вересні. Причин кодування канал не назвав, але передбачалося, що це могло бути вимогою 1 + 1 media.
джерело
RATVODДата: Середа, 10.02.2021, 14:40 | Повідомлення # 213
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Adjarasport купує Setanta Sports Eurasia.



Сума угоди - не розголошується


В результаті угоди компанія Adjarasport, розташована в Грузії, отримала контроль над ірландської Setanta Sports Eurasia, що зробило її одним з найбільших гравців на ринку спортивних медіа Євразії. Mediasat розповідає подробиці угоди.

Що сталося?


Setanta Sports погодилася продати свої спортивні канали Setanta Sports 1 і Setanta Sports 2, що віщають на країни Східної Європи, Середньої Азії і Кавказького регіону, компанії Adjara Group. Як наслідок, холдинг, розташований в Грузії, отримав контроль над 100% акцій Setanta Sports Eurasia. Це зробило Adjarasport (спортивний підрозділ Adjara Group, - прим.ред.) Одним з найбільших гравців на ринку спортивних медіа Євразії.

Деталі угоди


Телеканали Setanta Sports 1 і Setanta Sports 2 продовжать свою роботу на вище зазначених ринках під єдиним брендом Setanta Sports Eurasia, а також збережуть весь належний їм портфель прав на спортивні трансляції. Це: іспанська Ла Ліга, італійська Серія А, німецька Бундесліга,
французька Ліга 1, Чемпіоншип Англії, чемпіонати Шотландії та Бельгії, НХЛ, НБА, Формула-1, Формула Е, Топ-14 з регбі,
тенісні турніри ATP 250 і серії Мастерс
.

Телекомпанія Setanta Sports Eurasia має угоди про дистрибуцію, підписані з більш ніж 150 операторами різних платформ і доступна в 10 мільйонах домівок на ринку.

Сума угоди не розголошується.

Що відомо про Setanta Sports Eurasia


Телекомпанія Setanta Sports Eurasia працює на ринках 13 країн (Азербайджан, Вірменія, Білорусь, Грузія, Казахстан, Киргизстан, Латвія, Литва, Молдова, Таджикистан, Туркменістан, Узбекистан, Естонія).

Вона була створена в 2011 році першим засновником ірландської компанії Setanta - Майклом О'Рурк, а також Дуайера МакКоулі, який протягом тривалого часу займав посаду директора компанії Setanta. Обидва вони залишаться в раді директорів телекомпанії і продовжать надавати консультації керівництву компанії Adjarasport.

Важливим є той факт, що угода не стосується телекомпанії Setanta Sports Ukraine, яка як і раніше буде залишатися у власності своїх нинішніх акціонерів і керуватися ними.

Інформація про Adjarasport


Adjarasport - грузинська спортивна платформа, заснована adjara.com в 2013 році. Вона входить до складу групи компаній Adjara Group, яка активно працює в сферах готельного бізнесу, розвитку стилю життя, спортивних ставок, ігор та розваг на існуючих ринках.

Adjarasport представлена ​​двома телеканалами - adjarasport1 і adjarasport2, а також інформаційним агентством, яке висвітлює важливі події в грузинському і світовому спорті.

Телевізійна платформа Adjarasport створена в 2019 році в ході ребрендингу. Сьогодні Adjarasport належать ексклюзивні права на показ футбольних матчів англійської Прем'єр-ліги, австрійської Бундесліги, футбольних кубків Іспанії, Італії, Німеччини, Португалії та Англії. Компанія також транслює бійцівські турніри MMA, UFC і турніри з тенісу серед чоловіків і жінок.

Що кажуть в компаніях


Коментуючи укладену угоду, виконавчий директор Setanta Sports Eurasia Дуайєр МакКоулі, зазначив: «За останні 10 років Setanta Sports Eurasia стала постачальником номер один у сфері спортивного телебачення на євразійському ринку. Придбання компанії групою Adjara Group допоможе вивести бренд Setanta Sports на новий рівень, оскільки йому необхідно розширювати свої пропозиції в сфері OTT і розвивати подальшу локалізацію на територіях».

Генеральний директор компанії Adjarasport Георгій Пруїдзе додав: «Ми надзвичайно щасливі і пишаємося фактом укладення даної угоди, тому що тепер у нас є можливість встановити наші стандарти і бачення не тільки на місцевому, але й на міжнародному ринку».

Борис Скуратівський

10 лютого, 2021.



RATVODДата: Субота, 27.03.2021, 14:14 | Повідомлення # 214
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Відеосервіс PREMIER і «Матч ТВ»

займуться виробництвом спортивного контенту




PREMIER і федеральний телеканал «Матч ТВ», що входять до холдингу «Газпром-медіа»,
домовилися про спільне виробництво розважальних спортивних проектів,
які найближчим часом з'являться на відеосервісі, а деякі - і в телеефірі.


Продюсуванням займеться Тіна Канделакі.

У проектах візьмуть участь зірки і експерти російського спорту. На даний момент заплановано чотири оригінальних шоу. В їх число увійде перше футбольне реаліті - «Ростов-на-кону» про клуб «Ростов». Автор проекту - відомий футбольний журналіст і коментатор Нобель Арустамян.

Глядач потрапить в раніше недоступні залаштунки клубу, гравці і тренерський штаб розкажуть, що стоїть за кожним футбольним матчем, з якими труднощами вони стикаються і як їх долають, а також розкажуть про справжню ціну футбольної кар'єри. Зйомки стартують вже в кінці березня.

Спорт повинен бути доступний нашій аудиторії у всіх середовищах і у всіх сучасних форматах, потенціал цього сегменту контенту величезний. Новий спільний проект ТБ PREMIER і нашого спортивного флагмана - телеканалу «Матч ТВ» - відкриє нашим глядачам нові грані спорту завдяки інтеграції розважальних форматів, спортивних зірок і глибокої експертизи залучаємих нами авторів. Розраховуємо, що співтворчість креативних команд PREMIER і «Матч ТВ» призведе до появи принципово нових спортивних медіапродуктів, які привернуть в спорт нову аудиторію.

Рубен Оганесов, заступник генерального директора холдингу «Газпром-медіа»: «Екосистема «Матч ТВ» дозволяє нам виробляти найрізноманітніший і високоякісний близькоспортивний контент. Нові проекти нашого субхолдингу, в рамках співпраці з PREMIER, дозволять глядачеві зануритися в світ професійного спорту і дадуть нам можливість збільшити залученість сукупної аудиторії двох платформ.»

Тіна Канделакі, генеральний продюсер субхолдингу «Матч ТВ»: «Не так давно ми запустили спортивні трансляції на PREMIER, і ось наступний великий крок - спільно з командою головного спортивного каналу країни ми починаємо створювати захоплюючий контент для наших глядачів. Ми запускаємо чотири нових спортивних формати, про які незабаром докладно розповімо - це динамічні реаліті-шоу, інтерв'ю, блог-репортажі від першої особи за участю відомих спортсменів та експертів індустрії.»

Іван Гродецкий, генеральний директор PREMIER: «Раніше PREMIER запустив розділ «Спорт» - він доступний користувачам веб-версії і включає в себе популярні спортивні телеканали: «Матч! Прем'єр», «Матч! Футбол 1», «Матч! Футбол 2», «Матч! Футбол 3», «Матч! Боєць» та інші.

Передплатники сервісу можуть дивитися трансляції популярних футбольних матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА, Російської Прем'єр-Ліги, а також інших великих спортивних подій, серед яких баскетбольна Євроліга, чемпіонат з біатлону та багато інших.»


26 березня, 2021.

RATVODДата: Субота, 03.04.2021, 09:14 | Повідомлення # 215
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
AFC підписала угоду про права

на засоби масової інформації з
TV Start у Росії та СНД




Куала-Лумпур: Азіатська футбольна конфедерація (AFC) оголосила TV Start своїм новим інформаційним партнером в Росії і країнах СНД, включаючи Україну, Латвію, Естонію, Литву, Білорусь, Молдову, Вірменію, Азербайджан і Грузію, для трансляції основних змагань AFC. з 2021 по 2024 рр.

Медіа-партнерство включає змагання національної збірної і клубів AFC, включаючи, крім іншого, відбіркові матчі AFC Asian - Road to Qatar Final Round, Кубок Азії AFC в Китаї 2023 року, а також Лігу чемпіонів AFC і Кубок AFC в сезоні 2021 року.

У минулому році TV Start запустив лінійний спортивний канал 24/7 паралельно з існуючим виробничим бізнесом, і тепер додає змагання AFC до свого швидко зростаючого асортименту спортивних об'єктів, включаючи Австрійську федеральну футбольну лігу, Корейську К-лігу, Федеральну федерацію Німеччини Баскетбольна ліга, гандбольна та волейбольна ліги, а також кілька зимових видів спорту. Понад 60% усіх споживачів платного телебачення в Росії мають доступ до TV Start і незабаром насолоджуватимуться кращим футболом AFC, не виходячи з дому.



Дато Віндзор Джон, генеральний секретар AFC, сказав: «Ми раді цьому новому партнерству в Росії і країнах СНД, де футбол продовжує активно розвиватися. Визнання TV Start є прикладом постійно зростаючої привабливості і ціннісного пропозиції змагань AFC, а також підкреслює наші амбіції за допомогою бачення і місії AFC по організації змагань світового рівня для наших команд, гравців і пристрасних фанатів».

Антон Широков, керуючий директор TV Start, сказав: «Ми з гордістю представляємо нашим уболівальникам різні азіатські змагання, включаючи K-League, китайський баскетбол, а тепер і змагання AFC. Ми виявили, що азіатські види спорту добре сприймаються нашою аудиторією в Росії. Ми впевнені в нашому партнерстві з AFC і сподіваємося на зростання популярності змагань AFC в Росії і на території СНД. Ми раді представити нашій публіці змагання кращих національних збірних і клубів Азії».

Патрік Мерфі, член ради директорів і генеральний директор Football Marketing Asia, сказав: «Ми, безумовно, раді вітати TV Start в якості нашого цінного інформаційного партнера в Росії і країнах СНД. Це перший раз, коли змагання AFC будуть транслюватися в Росії, і ми впевнені, що додаткове широке висвітлення на території СНД допоможе ще більше посилити присутність і пристрасть до вищої національної збірної Азії та провідного клубного футболу за межами континенту".

16 березня, 2021.

RATVODДата: П`ятниця, 21.05.2021, 15:30 | Повідомлення # 216
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
У Туреччині з'явився новий

спортивний державний телеканал




TRT Spor Yıldız, новий спортивний канал в Туреччині,
розпочав мовлення після ребрендингу
TRT Spor 2.


Його можна приймати по всій Європі, в Росії і країнах колишнього СРСР в якості HD відкрито через супутники Eutelsat 7C (7 градусів східної довготи) і Türksat 4A (42 гр.с.д.).

Голова правління і генеральний директор державної телекомпанії TRT Ібрагім Ерен представив перші подробиці нового проекту.

Канал TRT Spor Yıldız був запущений 19 травня цього року в День національної молоді та спорту і День пам'яті Ататюрка. Це особливий день для всього турецького народу. Заснований на події 1919 року, він знаменує початок турецької війни за незалежність, яку очолив Мустафа Кемаль Ататюрк. Цей день, на прохання лідера, також був присвячений молоді та відзначається як свято молоді і спорту. 19 травня в Туреччині вихідний. У цей день по всій країні проходять барвисті паради, концерти, спортивні змагання.

Новий канал, що з'явився в результаті ребрендингу TRT Spor 2, покликаний надати більшу підтримку турецьким спортивним "зіркам" і олімпійським аматорським командам. «Йилдиз» в назві каналу означає «Зірка».

Канал повинен інформувати глядачів, в тому числі, про наступні Олімпійські ігри в Токіо. Крім того, він пропонує до показу різні види спорту - від легкої атлетики до боротьби, від плавання до волейболу, тенісу, велоспорту, баскетболу, важкої атлетики, національні та міжнародні спортивні змагання. TRT Spor Yıldız був створений у співпраці з Генеральним директоратом TRT і Міністерством молоді та спорту. Глядачам він буде пропонуватися безкоштовно. Тим часом, основний канал TRT Spor зробить упор на показ футбольних матчів.

Технічні параметри TRT Spor Yıldız:

Eutelsat 7C (7 гр.с.д.) - 10804 ГГц, пол. вертикальна., SR: 30000, FEC: 5/6; DVB-S2 / QPSK) ID: TRT SPOR2 HD, відкрито

Türksat 4A (42 гр.с.д.) - 11958 ГГц, пол. вертикальна, SR: 27500, FEC: 5/6;DVB-S / QPSK) ID: TRT SPOR2, відкрито


За матеріалами satkurier.pl

19.05.2021.



RATVODДата: Субота, 19.06.2021, 07:21 | Повідомлення # 217
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
УЄФА відмовився проводити в Білорусі

всі заходи під своєю егідою


Логотип UEFA.

Раніше Білорусь позбавили права проводити змагання в інших видах спорту


УЄФА відмовився проводити в Білорусі всі заходи під своєю егідою.

Про це Фонду спортивної солідарності у відповідь на відповідні запити повідомив заступник генерального секретаря УЄФА Кевін Лямур. У зв’язку з цим всі спортивні змагання, заплановані на 2021 рік у Білорусі, не відбудуться.

У травні в Білорусі розгорівся міжнародний скандал. У Мінську вимушено приземлився літак авіакомпанії Ryanair, що прямував з Афін до Вільнюса. На борту літака перебував білоруський журналіст-опозиціонер Роман Протасевич, якого затримали силовики.

Проти Протасевича порушено кілька кримінальних справ, його звинувачують в організації масових заворушень. Журналісту загрожує час у в’язниці.

Після скандального затримання Протасевича Європарламент закликав виключити Білорусь з усіх міжнародних спортивних змагань.

Раніше Білорусь позбавили чемпіонів світу з хокею, п’ятиборства, а також командного чемпіонату Європи з настільного тенісу.

Автор: Vladyslav Ch

18 червня 2021.


RATVODДата: Субота, 19.06.2021, 16:54 | Повідомлення # 218
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
УЄФА заперечує, що скасував

всі матчі в
Білорусі до кінця 2021 року



Getty Images

До кінця року білоруси проведуть три матчі відбору на чемпіонат світу


Вчора з’явилася інформація, що всі матчі, заплановані в нинішньому році в Білорусі під егідою УЄФА, будуть скасовані після інциденту з посадкою борту компанії Ryanair.

При цьому в УЄФА відзначили, що в Білорусі дійсно не відбудуться футзальна Ліга чемпіонів, фінал чемпіонату Європи серед жіночих команд і конгрес організації.

До кінця року збірна Білорусі повинна провести вдома три матчі кваліфікації на чемпіонат світу проти Уельсу, Бельгії та Чехії.

У червні Європарламент виступив з резолюцією, в якій закликає виключити Білорусь з усіх міжнародних змагань.

Автор: Сергей Олексюк

19 червня 2021.




RATVODДата: П`ятниця, 02.07.2021, 09:57 | Повідомлення # 219
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Суспільний мовник транслюватиме

Паралімпійські ігри-2020 у Токіо




25 червня відбулася перша зустріч голови правління Суспільного мовника Миколи Чернотицького з президентом Національного комітету спорту інвалідів України (Національного паралімпійського комітету України) Валерієм Сушкевичем для обговорення інформаційної кампанії Паралімпійських ігор, які відбудуться з 24 серпня по 5 вересня 2021 року в Токіо.

Читайте також: Медалі, талісман та логотип Олімпійських ігор у Токіо–2020

Під час візиту Валерій Сушкевич розповів про успіхи українських спортсменів з інвалідністю, які щороку посідають високі місця у змаганнях та поповнюють скарбницю національних перемог. Зокрема він підкреслив важливість підтримки людей з інвалідністю не тільки у сфері спорту, а й у повсякденному житті.

«Головна проблема людини з інвалідністю — це соціальна ізоляція, яку створила радянська влада. Тому й маємо сьогодні бар’єри, пов’язані з освітою, вихованням, працевлаштуванням та професійною реалізацією, — підкреслив Валерій Сушкевич. — Проте саме завдяки паралімпійцям свідомість суспільства щодо людей з інвалідністю трансформувалася. Бо коли людина без рук, без ніг чи незряча вперше підняла прапор України у світовому спорті — це було фантастично. До речі, одними з перших, хто почав транслювати Паралімпійські ігри, була саме велика мережа Суспільного».


ФотоАнастасія Мантач


Про інформаційну підтримку Паралімпійських ігор Суспільним мовником розповіли голова правління Суспільного Микола Чернотицький та голова Наглядової ради Світлана Остапа.

«Команда Суспільного мовника щороку долучається до спортивних подій та в хорошому сенсі є їх пропагандистами. Попереду нас чекають Олімпійські ігри, Паралімпійські ігри. Тому вже скоро наші журналісти вирушать до Токіо, щоб у прямому ефірі ділитися з глядачами максимально повною та об’єктивною інформацією про перебіг змагань. Паралельно сьогодні триває масштабна робота в Україні. Для висвітлення цих подій буде залучена вся мережа Суспільного — це два загальнонаціональні та 24 регіональні телеканали, радіостанції та діджитал-платформи», — повідомив голова правління Суспільного мовника.

Микола Чернотицький додав, що мовник сьогодні працює також над створенням спецпроєкту студійного формату, куди запрошуватимуть українських спортсменів та їхніх тренерів, які розповідатимуть про підготовку й очікування перед масштабною спортивною подією.

Водночас Світлана Остапа підкреслила важливість постійної комунікації з Національним комітетом спорту інвалідів України у межах формування та реалізації державної політики щодо забезпечення прав людей з інвалідністю.

Своєрідним підсумком цієї зустрічі стало обговорення можливості підписання Меморандуму про співпрацю та консолідацію зусиль з метою висвітлення літніх Паралімпійських ігор у Токіо, а також розширення інформаційного контенту, спрямованого на захист прав людей з інвалідністю.

Дивіться Паралімпійські ігри-2020 у Токіо на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ з 24 серпня по 5 вересня 2021 року.

29 червня 2021.

RATVODДата: Субота, 24.07.2021, 09:00 | Повідомлення # 220
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
На Hot Bird абоненти супутникового телебачення побачать Олімпіаду

в стандартах HD і 4K за допомогою спеціальних телеканалів Eurosport




У неділю, 18 липня 2021 року, було активовано новий транспондер
на супутнику Eutelsat Hot Bird 13C (13.0° с. д.), на якому з'явилися тести спеціальних
олімпійських телеканалів від Eurosport в стандарті HD, а також телеканал Eurosport 4K.


Провайдером пакету є компанія TVN Grupa Discovery, яка оголосила раніше про запуск додаткових телеканалів в прямому ефірі і каналу UHD для трансляцій з літніх Олімпійських ігор в Токіо.

Нагадаємо, що Літні Олімпійські ігри 2020 року розпочнуться 23 липня 2021 року і триватимуть до 8 серпня 2021 року.

Всі програмні сервіси на частоті 11,258 ГГц, де з'явився пакет кодуються виключно в системі [b]Conax (CAID 0B02)
[/b] для потреб кабельних операторів, але, швидше за все, пакет буде доступний для перегляду і абонентам польського супутникового платного телебачення.

Телеканали Eurosport 3-9 HD транслюються в MPEG-4 (H.264) зі швидкістю передачі відео 5,15 Мбіт/с, а Eurosport 4K в HEVC (H.265) і зі швидкістю передачі відео 20 Мбіт/с. У всіх каналів є дві звукові доріжки (польська та англійська) і кожна в якості 192 кбіт/с.

Раніше частота 11258 ГГц супутника Eutelsat Hot Bird 13C (13 гр.в.д.) використовувалася польською платформою nc + (раніше - CANAL +), а пізніше - службою Telearabia Pro.

Параметри мовлення "олімпійського" пакету:

супутник Eutelsat Hot Bird 13C (13 гр.с.д.), частота 11,258 ГГц, поляризація горизонтальна, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK.


Після закінчення Олімпіади спеціальні телеканали від Eurosport будуть відключені. Про це повідомляє сайт satkurier.pl.

18.07.2021.



RATVODДата: Четвер, 02.09.2021, 09:24 | Повідомлення # 221
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Зустрічайте оновлені версії

телеканалів
Ліги: KHL і KHL Prime




1 вересня 2021 року в день старту 14-го сезону КХЛ глядачів телеканалів Ліги
чекають зміни, тепер замість звичних КХЛ ТБ і КХЛ HD ви побачите KHL і KHL Prime.


Починаючи з сезону 2021/2022 обидва телеканали транслюватимуться в HD-форматі. Всі трансляції матчів ваших улюблених клубів ви зможете подивитися в режимі високої чіткості. Так як не всі оператори технічно можуть віщати в HD-якості, Ліга продовжить виробляти канал KHL (КХЛ ТБ) в форматі SD.

Також Ліга оновила графічне оформлення телеканалів: воно стало більш яскравим і динамічним.

До того ж глядачів KHL Prime чекає більше преміального контенту: топ-матчі між кращими клубами Ліги, передматчеві та післяматчеві студії, думки експертів, нарізки кращих голів, сейвів, силових прийомів і багато іншого.

На честь запуску оновлених телеканалів Континентальна хокейна ліга підготувала невеличкий подарунок 1 вересня програма Студія.Live вийде не тільки в ефірі KHL Prime, але і порадує телеглядачів телеканалу KHL. Студія.Live це прямі включення зі студії КХЛ з аналізами ігрових моментів поточних матчів, думки експертів, хайлайти і прогнози.

01 вересня 2021.

RATVODДата: Вівторок, 28.09.2021, 12:11 | Повідомлення # 222
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
«UA: Перший» покаже півфінали

Чемпіонату світу з футзалу-2021




У півфіналах зіграють збірні команди Бразилії та Аргентини,
Іран — Казахстан та Іспанія — Португалія.


29 й 30 вересня, суспільний телеканал «UA: Перший» та диджитал-платформа «Суспільне Спорт» покажуть півфінальні матчі Чемпіонату світу з футзалу-2021, який відбувається у Литві. Початок матчів о 19:55.

Про це повідомив корпоративний сайт Суспільногою

29 вересня, у першому півфіналі, зіграють збірні команди Бразилії та Аргентини.

30 вересня, у другому півфіналі, зійдуться переможці пар Іран — Казахстан та Іспанія — Португалія.

Коментуватиме півфінали та фінал спортивний коментатор Суспільного мовника Олексій Мандзій.

«UA: Перший» також транслюватиме фінал турніру 3 жовтня.

Нагадаємо, на початку вересня 2021 року філії Суспільного показали змагання з тенісу Kyiv Open ATP Challenger.

28 вересня 2021.



RATVODДата: Субота, 15.01.2022, 17:21 | Повідомлення # 223
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
XSPORT+ тепер доступний в MEGOGO



Відмінна новина для любителів спорту


Український спортивний телеканал XSPORT+ став доступним на одному з найпопулярніших медіасервісів – MEGOGO. Тепер уболівальники зможуть насолодитися ще більшою кількістю якісних трансляцій національних та міжнародних спортивних подій.

Програмна лінійка XSPORT+ складається з ексклюзивних спортивних трансляцій та аналітичних програм власного виробництва. Канал транслює найпопулярніші види спорту та турніри, які вже багато років поєднують уболівальників з усіх куточків України. Серед них:

Хокейна Суперліга України;
Баскетбольна Суперліга України;
Екстра-ліга з футзалу;
Волейбольна Суперліга України;
Хокейна Ліга чемпіонів;
Баскетбольна Ліга чемпіонів;
чемпіонат Європи з гандболу 2022;
Кубок виклику ЕКВ з волейболу;
вечори боксу від українських промоутерських компаній (USYK-17 Promotions, Top Boxing Generation, Champion Boxing Promotion);
чемпіонат України з CS:GO;
всеукраїнські та міжнародні змагання з легкої атлетики, стрибків у воду та багато іншого.


Також на MEGOGO доступний телеканал XSPORT. Дивитися трансляції XSPORT+ та XSPORT можна за підписками «Максимальна», ‎«Оптимальна» та «‎Спорт».

Завдяки співпраці XSPORT+ та MEGOGO більше українських уболівальників мають можливість насолоджуватися захоплюючими спортивними подіями. Це спільний крок на шляху розвитку та популяризації національного спорту, а також культури його споживання!

12 січня 2022.

RATVODДата: П`ятниця, 21.01.2022, 13:32 | Повідомлення # 224
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Setanta Sports Ukraine змінює власника

та запускає
OTT-платформу




Спортивний телеканал Setanta Sports Ukraine змінив власника.


Mediasat розповідає подробиці.

Компанія Setanta Sports, що належить Adjara Group, розширила свої права на телетрансляції та стрімінгове мовлення на європейському континенті, викупивши в Україні телеканал Setanta Sports. Про це йдеться в офіційному прес-релізі, копію якого має редакція Mediasat.

«Після кількох місяців переговорів угода між сторонами була успішно укладена, що для Setanta Sports означає більшу аудиторію та більше ліцензійного спортивного контенту для користувачів Європи та Азії», – йдеться у повідомленні.

Запуск OTT-сервісу


Setanta Sports має права на спортивний контент та ліцензії, доступні для OTT-мовлення та з весни 2022 разом з телеканалами Setanta Sports та Setanta Sports+ в Україна розпочне роботу нова ОТТ-платформа.

Як коментують угоду


«З огляду на те, що в Україні Setanta Sports працює з 2019 року та охоплює понад 2 млн користувачів, ми сприймаємо існуючі телеканали як вдалу можливість для досягнення своїх амбітних цілей, які на даному етапі включають як ребрендинг компанії, так і нові пропозиції для користувачів. Ми працюємо над створенням оновленої структури, а також систематизуємо плани на майбутнє, одне ясно беззастережно: інвестиції будуть збільшені, ми розширюватимемо наш ліцензійний портфель і запропонуємо більше унікальних послуг українським клієнтам. Ми також пропонуватимемо більше контенту українською мовою, включаючи понад 3000 спортивних подій – цим рішенням ми пропонуємо нашим клієнтам широкий вибір послуг, що є основним завданням для досягнення наших цілей», – зазначив виконавчий директор Adjara Group/Setanta Sports Гіоргі Пруїдзе.

Що відомо про Setanta Sports


Телеканал Setanta Sports веде мовлення у 13 країнах з лютого 2021 року та пропонує клієнтам унікальну ОТТ-платформу з абсолютно новим досвідом перегляду спортивних змагань – з будь-якого пристрою та в будь-якому місці.

OTT-платформа Setanta Sports була розроблена міжнародною компанією Endeavor Streaming, а користувачі setantasports.com за допомогою функції Multiview можуть переглядати трансляції кількох спортивних подій одночасно.

В Україні передплатникам setantasports.com будуть доступні Англійська Прем'єр-ліга (АПЛ), Німецька Бундесліга, Шотландська Прем'єр-ліга, Бельгійська Суперліга, Чемпіонат Англії, а також матчі Кубка Англії та Кубка Ліги, НБА та Євроліги.

В ефірі Setanta Sports також трансляції Формули-1, жіночі та чоловічі тенісні турніри, Nascar, UFC, спортивні змагання з гольфу та хокею.

Нагадаємо, у лютому 2021 року 100% акцій Setanta Sports було придбано грузинською компанією Adjara Group.

Дистриб'ютором Setanta Sports є StarLightMedia.

Редакція Mediasat

21 січня, 2022.



RATVODДата: Четвер, 27.01.2022, 15:10 | Повідомлення # 225
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Спортивний телеканал XSPORT+

тепер доступний на Volia TV




Компанія Volia в рамках стратегії розширення спортивного контенту, включила
у свою мережу мовлення (кабельне ТБ і Volia TV) спортивний канал XSport+.


Який контент транслюють


Своє мовлення новий спортивний канал розпочав у липні 2021 року. На сьогоднішній день для глядачів доступний наступний контент:

• трансляції українських чемпіонатів – зокрема, хокейної, волейбольної та баскетбольної Суперліг;

• футбольні матчі Першої ліги та Кубка України;

• боксерські матчі – як міжнародного рівня, так і від найкращих промоутерських компаній України;

• найпрестижніші світові змагання, серед яких хокейна та баскетбольна Ліга чемпіонів, міжнародні першості з легкої атлетики, бігу, чемпіонат Європи з боротьби, гандболу, стрибків у воду та навіть кіберспорту;

• турніри з більярду;

• власний контент про футбол, бокс, хокей, єдиноборство, рибалку, екстремальні види спорту тощо («Льодовиковий період», XSPORT Review, «Бійцівський клуб», «XSPORT MOTO» тощо);

• художні фільми про спорт.


У компанії Воля відзначають, що завжди прислухаються до думки своєї аудиторії та розширюють свій контент з урахуванням інтересу абонентів:

«Розуміючи, що футбол – одне з найулюбленіших змагань українців, за домовленістю з Megogo ми стали однією з двох платформ, що транслюють ексклюзивний контент УЄФА та найкращі чемпіонати Європи – Лігу чемпіонів, Лігу Європи, Лігу конференцій, Суперкубок УЄФА тощо. часом дослідження показало, що абоненти мають чималий інтерес до інших видів спорту. Тому ми вирішили розширювати свій контент, і співпраця з каналом XSPORT+ є важливим кроком у цьому напрямку. Тепер абоненти Volia TV зможуть насолоджуватися великою кількістю національних та міжнародних матчів, турнірів та змагань з гандболу, хокею, баскетболу тощо. Це абсолютно новий теледосвід для українських глядачів, і ми сподіваємось, що він принесе не лише радість від перегляду, а й загалом допоможе популяризувати спорт та культуру по всій країні».

Генеральний директор XSPORT та XSPORT+ Олег Шадрунов зазначив, що запуск XSPORT+ у провайдера Volia є важливим кроком для розвитку спорту в Україні:

«Volia – найбільший кабельний оператор України, а VoliaTV – одна з перспективних ОТТ-платформ, тому присутність на них каналу XSPORT+, який транслює велику кількість національних змагань, позитивно вплине як на вболівальників, так і на український спорт. Головна перспектива полягає в тому, що українські змагання стануть ще доступнішими для глядача. Це крок шляхом розвитку спорту України та культури його споживання».

Інші спортивні канали


Крім XSPORT і XSPORT+, шанувальникам спорту, які користуються Volia TV, доступні такі телеканали, як Extreme Sports, Fastandfunbox HD, FightboxHD, Setanta Sports, "Перший автомобільний", Viasat Sport, "Рибалка ТВ", "Трофей", Shakhtar TV HD та "MEGOGO Футбол", які доступні як онлайн, так і в кабельній мережі.

Редакція Mediasat

27 січня, 2022.

Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
  • Сторінка 15 з 15
  • «
  • 1
  • 2
  • 13
  • 14
  • 15
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024