FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 02:47

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 14
  • 15
  • »
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Спорт на каналах

на SAT TV та в Інтернеті


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним


Спорт ( FTA / BISS ) на :

marsДата: Понеділок, 04.05.2009, 11:52 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 98
Статус: Оффлайн
Спорт на SAT.TV

Доступно тільки для користувачів

kozakuaДата: Четвер, 07.05.2009, 22:45 | Повідомлення # 3
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
На телеканалі « Спорт » збільшилася кількість субтитрів

На телеканалі «Спорт» збільшилася кількість субтитрів. Тепер глухі телеглядачі можуть включити будь-який інформаційний випуск «Вести – спорт» і насолодитися переглядом спортивних подій.

Як стало відомо «Глухих.нет», недавно російський телеканал «СПОРТ» відновив формат мовлення інформаційних випусків. У новинах з'явилися рядок, що біжить, і інформаційна плашка. Рядок біжить незалежно від сюжету: новини дня, події в світі спорту, анонси; а ось інформаційна плашка відображується відповідно до сюжету – титри з'являються так, як ми звиклися спостерігати на каналі «Вести-24».
Причому, рядок на «Спорті», що біжить, існує спеціально для людей, що не чують, як і раніше виходить на каналі 2 рази в день: приблизно у 12 і 00 годин щоденно. Таким чином, в цей час титрів для глухих стало ще більше. Очі розбігаються від декількох субтитрів. Але це, швидше, хороший почин – хай телеглядачі, що чують, поступово звикають до різних титрів, і є вірогідність, що решта каналів послідує прикладу, і не стануть «соромитися» користуватися титрами в своїх випусках новин.
Звертаємо увагу, що інформаційна плашка з'являється у всіх випусках новин. Правда, це не поширюється на регіональні випуски новин «звістці-спорт», у тому числі «звістці-спорт. Москва».
До речі, найближчим часом відновить свій формат і російський інформаційний канал «ВЕСТИ-24», і глухі телеглядачі зможуть знов насолодитися переглядом інформаційних сюжетів з субтитрами в цілодобовому режимі.


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: П`ятниця, 08.05.2009, 22:49 | Повідомлення # 4
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Viasat Хокей з осені в пакеті Viasat

Скандінавська супутниковоя платформа Viasat запускає з нового сезону, новий тематичний спортивний канал, - Viasat хокей. Канал одстартует восени цього року. Viasat Хокей транслюватиме шведську хокейну лігу HockeyAllsvenskan, яка володіє ексклюзивними правами мовлення і IIHF Чемпіонату Світу.Viasat продовжений на три роки з правом передачі KHL.
KHL Хокейна ліга де грають 21 команда з Росії і одна з Латвії, Білорусії і Казахстану.Viasat Хокей покаже не менше 64 ігор кожен сезон в KHL, у тому числі плей-офф і на All-Star.

Viasat платформи поширюється через супутник Sirius 4 ( 4.8 ° E )
в системі умовного доступу, NDS Videoguard.


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Понеділок, 18.05.2009, 23:40 | Повідомлення # 5
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Олімпіада в Сочі стане проривом в HD-телемовленні

Оргкомітет "Сочі-2014" провів робочу зустріч із делегацією Олімпійської віщальної служби (OBS) на чолі з Янисом Эксаркосом для обговорення питань організації телемовлення на Олімпійські й Паралімпійских іграх 2014 року в Сочі.
Сторони обговорили питання взаємодії по досягненню головної мети Олімпійської віщальної служби - виробництву й поширенню міжнародного сигналу у форматі телебачення високої чіткості (HDTV) c місця проведення Олімпіади 2014 року, говориться в офіційному прес-релізі оргкомітету.
Мовлення з Ігор у Сочі буде вестися в цифровому форматі HDTV, звуком Dolby 5.1, з комплексним застосуванням IT-рішень, використанням технологій "відео по запиті" і т.д. Результатом спільної роботи оргкомітету "Сочі-2014" і Олімпійської віщальної служби може стати формування технологічної бази, що дасть значний імпульс розвитку технологій телевізійного виробництва програм і телемовлення в Росії.
У зустрічі взяли участь представники провідних російських телеканалів.
"У ході підготовки Ігор оргкомітет "Сочі-2014" поєднує кращий міжнародний досвід з тими можливостями й знаннями, які є в Росії. Завдяки співробітництву оргкомітету й OBS Росія одержить висококласних фахівців в області телемовлення», - заявив президент оргкомітету "Сочі-2014" Дмитро Чернышенко.
«Кожні Ігри залишають колосальну спадщину. У свій час Олімпіада в Москві дозволила зробити прорив у телемовленні. На території колишнього Радянського Союзу й донині використається "олімпійське" устаткування. Я впевнений, що інноваційні Ігри в Сочі дозволять нам зробити гігантський крок убік телебачення високої чіткості по всій Росії", - упевнений Чернышенко.


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Вівторок, 30.06.2009, 09:18 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн

Eurosport 2 готується запустити чеську версію

Eurosport 2 - виходячи з певного зростання популярності цього каналу готується запустити чеську версію. Точна дата початку мовлення поки що не відома, за неофіційною інформацією імовірно це станеться в липні - серпні цього року.
Канал Eurosport присутній на всіх супутникових платформах тих, що працюють на чеському ринку CS Link, Digi TV, SkyLink і UPC Direct. Eurosport 2, імовірно увійде до складу Digi TV і UPC Direct.

Eurosport 2 в даний час представлений англійською мовою, німецькою, польською, угорською, російською, сербською, турецькою, румунською і грецькою, а Eurosport ще і на португальській, болгарській і чеській мовах.

Eurosport 2 відрізняється від основного каналу Eurosport, перш за все, трансляціями молодіжних видів спорту, таких як сквош, регбі, флорбол, бадмінтон, настільний теніс, екстремальних видів спорту і тому подібне. При цьому залишаються класичні види спорту (європейський футбол, теніс). Віщає 24 години на добу.

RATVODДата: Понеділок, 06.07.2009, 15:00 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
2009/07/06

КХЛ і телебачення: що нас чекає попереду ?

Телевізійні трансляції матчів Континентальної хокейної ліги хвилюють всіх уболівальників. Одних хокейних гурманів цікавлять ігри рідної команди, і, перш за все, виїзні, інших - лише центральні матчі, третіх - хороші огляди. В будь-якому разі, якісний медіапродукт повинен сприяти збільшенню популярності КХЛ. Веб-сервер-портал "Спортивна Планета" проаналізував телепоказ матчів ліги в минулому сезоні...

Напередодні старту дебютного сезону Континентальної хокейної ліги керівники проекту обіцяли нам матчі КХЛ у відкритому доступі на федеральних і місцевих каналах, притому не менше трьох прямих трансляцій в тиждень на всю країну. Освітлювати нову лігу на федеральному рівні був покликаний телеканал "Спорт", який отримав право вибору матчів, на які представники ВГТРК отримали ексклюзивні права.

У результаті, таке рішення зіграло з керівниками КХЛ злий жарт, оскільки лігу не удалося присунути на інші канали. Зокрема, інтерес до трансляцій хокею проявляли "НТВ-плюс", "7 ТБ", але весь сезон жоден федеральний канал, окрім "Спорту", КХЛ так і не показав.

Вибір матчів для показу на користь уболівальників виявився на користь столичного жителя, оскільки матчів за участю московських ЦСЬКА, "Динамо" і "спартака" було показано мало не більше за всіх інших. Уболівальникам в провінції залишалося сподіватися лише на місцеве телебачення. Але і воно не завжди могло задовольнити потреби любителів хокею. Якщо для Ярославля і Казані трансляції матчів рідних команд не уперше, тому на досить якісне освітлення ігор за участю "Локомотиву" і "Ак Барса" ярославцы і казанцы розраховувати могли, то ось в більшості інших міст хокей явно став "заручником" мовної сітки і пріоритетів місцевих телекомпаній.

Особливу проблему викликає і якість картинки хокейних матчів. Якщо з ігор московських і деяких підмосковних команд, а також з Казані питань майже не виникає, то ось трансляції з Ярославля, Уфи, Хабаровська, Новосибірська на федеральному рівні йшли в декілька іншій якості, явно не відповідній континентальному рівню ліги.

Ще однією гострою проблемою стала відсутність єдиної графіки трансляцій. На більшості місцевих телеканалів не було елементарного графічного секундомір, не кажучи про інші елементи ефірної графіки, що стали звичними. Втім, до кінця чемпіонату лігою була розроблена єдина графічна система, люб'язно надана в користування всім телеканалам. Отже в цьому плані більше проблем в місцевих телекомпаній виникати не повинно.

Окремо гострою проблемою є наявність, а точніше відсутність професійних, у всіх сенсах цього слова, коментаторів. Що і говорити, якщо навіть на федеральному телеканалі "Спорт" такі люди є рідкими екземплярами, а на місцевих телеканалах таких, як правило, і зовсім немає. Адже це теж найважливіший елемент просування ліги. Кому захочеться дивитися хокей, який коментує людина, що не знається на елементарних хокейних питаннях:

Ще одна проблема - це телепрограма про Континентальну лігу з оглядами ігор, коментарями фахівців, цікава як справжнім цінителям хокею, так і тим, хто цікавиться лише околохоккейной "кухнею". Втім, до плей-офф таке питання було вирішене самою лігою. Зусиллями КХЛ була створена програма "Льодовий континент", яка тричі в тиждень виходила в ефір на офіційному сайті ліги. Спільно з телеканалом "Зірка" була також створена щотижнева програма "Наша гра", присвячена життю гравців, клубів і всієї ліги.

Ще рік тому йшлося про створення окремого каналу про російський хокей. Спочатку передбачалося створити подібний продукт на базі "НТВ-плюс", але переговори про появу такого телеканалу зайшли в безвихідь. Противники створення каналу "НТВ-плюс Наш хокей" стверджували, що він просто буде невигідний і не буде популярний серед глядачів. Але прошел вже рік, ліга довела свою популярність в кругах уболівальників і число противників даного проекту явно зменшилося.

З іншого боку, перехід Континентальної ліги повністю на платне телебачення сприятиме швидше не популяризації її в нашій країні, а "прихованню" від громадськості. Адже аудиторія "НТВ-плюс" складає лише порядка півтора мільйони чоловік, а хокейних уболівальників в Росії в рази більше і далеко не кожен зможе платити гроші за перегляд КХЛ на своєму телевізорі.

Ще одне важливе питання, яке належить вирішити керівникам ліги, - трансляції матчів з таких міст, як Тольятті, Балашиха, Ніжнекамськ: Наприклад, для телепоказу домашніх ігор ХК МВД потрібно 2500 євро із-за проблем з роз'ємами так званої шафи управління на "Арене-Балашиха". Насилу, і те при втручанні ліги, удалося організувати трансляцію матчу 1/8 фіналу плей-офф з Тольятті. Місцеві телевізійники просто не хотіли зайвий раз "ганьбитися" старенькою тольяттинской ареною і якістю телевізійного освітлення.

Втім, лігою зроблені і ряд заходів на користь поліпшення телевізійного освітлення матчів КХЛ. Зокрема, до початку плей-офф сталі регулярними трансляції ігор ліги на офіційному сайті. Правда, навіть в усесвітню мережу вивести "картинку" зі всіх міст не виходить. Проте Континентальна ліга зуміла провести прямі трансляції ігор, які навіть не показували ні на одному телеканалі. Зокрема, завдяки співпраці із студією "Арени-Митіщи" удалося провести трансляцію зустрічі "атлант" - "Магнітка".

Що ж, вже в середині липня ми взнаємо, яким належить побачити другий сезон КХЛ телеглядачам. Поглянемо, чи буде ліга загальнодоступною або піде на супутникове ТБ.

P.S. Коли стаття готувалася до публікації, стало відомо, що місцевим телеканалам запропоновано викупити в КХЛ права на телетрансляції матчів з розрахунку 9 хвилин реклами в кожному матчі за розцінками місцевих рекламних агентств. Це означає зразкову суму в 100-150 тисяч доларів за сезон при показі всіх домашніх матчів. Раніше КХЛ брала в місцевих компаній телесигнал для інтернет-трансляцій, забираючи половину рекламного часу в ході ігор. Крім того, велика частина рекламного бюджету каналу "Спорт" в майбутньому зимовому сезоні піде на трансляцію Олімпіади у Ванкувері і заплатити КХЛ канал буде не в змозі. Залишаються Віасат і НТВ+, який є далеко не у всіх. Чи побачать російські уболівальники другий сезон Континентальної хокейної ліги? Сподіватимемося, що керівництво КХЛ внесе необхідні корективи.

http://www.sports-planet.ru


SerjogaДата: Понеділок, 06.07.2009, 15:00 | Повідомлення # 8
користувач

Країна:
повідомлень: 89
Статус: Оффлайн
Цифровий Польсат: TVP Sport не для всіх

З 6 липня цього року kaнал TVP Sport тепер не доступний без додаткових оплат для всіх абонентів Цифрового Польсата.
Умовою прийому цієї станції є володіння Сімейного та спортивного пакету Sport або Сімейного та пакету Relax Mix, Relax Mix + HBO або Super Film.
TVP Sport став доступним в послузі платформи з 20 березня цього року.

Згідно з первинними передумовами канал повинен був бути доступний без додаткових оплат для всіх абонентів Цифрового Польсата протягом одного місяця. Однак платформа зважилася на продовження акції до початку липня.

Пакет Sport власники Семейного пакета можуть купувати у вибраних для себе зручних місцях (без будь-яких підписок, достатньо заплатити 13,80 злотих за місяць). Зате на пакети Relax Mix, Relax Mix + HBO і Super Film повинен бути підписаний договір.

RATVODДата: Четвер, 09.07.2009, 13:35 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн

18 липня о 00.30 на телеканалі « Інтер »

розпочнеться пряма трансляція

з боксерського турніру Champions' summer,

що відбудеться в Одесі.

Головними подіями турніру стануть поєдинки інтерконтинентального чемпіона за версією WBA у середній вазі Автанділа Хурцидзе (Грузія) з бельгійцем Джмелем Бакхії та власника аналогічного титулу в напівтяжкій вазі В'ячеслава Узєлкова (Україна) - з бельгійцем Джмелем Селіні.

RATVODДата: Вівторок, 14.07.2009, 20:45 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Kabelkiosk додає

канал Auto Motor Sport

Німецький Kabelkiosk з Eutelsat додав канал Auto Motor Sport.
Канал спеціалізується на автомобільному і моторних видах спорту.
Kabelkiosk додав канал в пакет Family XL bouquet XL, який пропонує в цілому 27 каналів.
Зовсім недавно, він також додав, VH1 Classic, Travel Channel, Nick Jr і Animax.

Джерело: по матеріалах:

RATVODДата: Вівторок, 14.07.2009, 22:37 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
« Спорт » покаже

« Кубок трьох націй » по регбі

«Спорт» покаже традиційний щорічний регбийный турнір «Кубок трьох націй», в якому беруть участь збірні Австралії, Нової Зеландії і ЮАР. Формат турніру має на увазі по три очні матчі між суперниками. У період з 18 липня по 19 вересня буде зіграно 9 матчів. Володарем трофея, що діє, є збірна Нової Зеландії.

Календар турніру:

18 липня

Окленд
Нова Зеландія - Австралія

25 липня

Блумфонтейн
ЮАР - Нова Зеландія

1 серпня

Дурбан
ЮАР - Австралія

8 серпня

Кейптаун
ЮАР - Австралія

22 серпня

Сідней
Австралія - Нова Зеландія

29 серпня

Перт
Австралія - ЮАР

5 вересня

Брісбен
Австралія - ЮАР

12 вересня

Гамільтон
Нова Зеландія - ЮАР

19 вересня

Велінгтон
Нова Зеландія - Австралія

Телеканал « Спорт », по можливості, покаже всі дев'ять матчів турніру в прямому ефірі.

Джерело:

RATVODДата: Четвер, 16.07.2009, 10:25 | Повідомлення # 12
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Eurosport 2 - тестування у форматі 16:9

Eurosport 2,почав тестове мовлення у форматі 16:9 на супутнику HotBird.

Канал знаходиться на супутнику Hot Bird 6, TP. 117 частота 10853. H SR: 27500 FEC: 3 / 4 V: 5110 A: 5220 ID: польська мова ESP2.
Варто відзначити, що 10 червня Eurosport Франція почав мовлення у форматі 16:9.

Джерело:
По матеріалах:

RATVODДата: П`ятниця, 17.07.2009, 10:10 | Повідомлення # 13
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Viasat придбав права

на трансляцію матчів NHL в ESPN

.

MTG (Modern Times група) придбав права в ESPN на трансяцию live матчів НХЛ на Скандинавію: у Швеції, Норвегії, Фінляндії і Данія, яка буде показана по каналу Viasat Hockey, початківцеві своє мовлення у вересні ц.р.
MTG отримав ці права на трансляцію матчів НХЛ, починаючи вже з наступного регулярного сезону НХЛ 2009-2010 г.г., який стартує в жовтні 2009 року.
По каналах Viasat покажуть кожного тижня 5 ексклюзивних ігор в НХЛ сезону в період з жовтня по квітень, а також - новини і огляд кращих моментів всіх матчів НХЛ. Починаючи з серії рlay-off на каналах (так само як і на ESPN Амеrica) будуть показані всі матчі Кубка Стенлі.
Перші трансляції нового сезону 2009-2010 г.г. ігор НХЛ відкриються показом матчів з Європи: 2-го і 3-го жовтня із Стокгольма (Швеція) з Globe Arena і з Хельсінкі (Фінляндія) - Hartwall Arena.

Viasat також володіє широким спектром прав, у тому числі:
на показ Чемпіонату світу по хокею, KHL, шведських (HockeyAllsvenskan) і норвезьких (GET) хокейних ліг.


RATVODДата: Неділя, 19.07.2009, 19:09 | Повідомлення # 14
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Євроспорт Srbija нa 12.5W

Пакет з 5 каналів Eurosport 2.

4 канали - мови сербська, болгарська, польська і чеська.
5 канал - Eurosport Int - мова - англійська

Технічні параметри:

Супутник: 1 Atlantic Bird (12.5W)

Частота: 11355

Поляризація: Н

SR: 11781

FEC: 7/8

Audio: 5120 eng

5220 pol

5520 ser

5620

Кодування - не має

RATVODДата: П`ятниця, 24.07.2009, 00:21 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Суперником Емельяненко буде Вітор Белфорт

Не дивлячись на те, що Джошу Барнетту відмовлено в ліцензії на поєдинок проти Федора Емельяненко, сам бій за титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WAMMA за участю російського бійця відбудеться. Повідомляється, що суперником Федора буде Вітор Белфорт.
M-1 Global і Affliction знайшли нового опонента для Федора Емельяненко. Атлетична Комісія Каліфорнії відмовила в ліцензії Джошу Барнетту після позитивного тесту на стимулюючі препарати, повідомляє ESPN. Замість нього суперником Федора стане Вітор Белфорт.
Організатори вибирали нового суперника між Бобі Лешлі і Вітором Белфортом, проте Лешлі виразив неготовність до такого кроку. «Не знаю, хотів би я, аби цей бій відбувся зараз, - сказав він. - Я не тренувався з останнього бою. Поєдинок наступного тижня, було б необачно погодитися на таке прямо зараз».
Вітор Белфорт же у свою чергу погодився на бій з Федором.
Белфорт народився в Бразилії, в 1977 році, вага 93 кг, зростання 183 див. На рахунку Белфорта, по прізвиську «Феномен» (The Phenom), 18 перемог, 8 поразок і жодного нічийного результату. Більшість своїх боїв він провів під егідою UFC і навіть завоював титул чемпіона світу в напівважкій вазі за цією версією.
На турнірі «Trilogy» 1 серпня Вітор Белфорт повинен був зустрічатися з іншим Бразільським бійцем Хорхе Сантьяго.

Новини НТВ Плюс


Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
  • Сторінка 1 з 15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 14
  • 15
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024