FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 15:06

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Спорт на каналах

на SAT TV та в Інтернеті


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним


Спорт ( FTA / BISS ) на :

RATVODДата: Вівторок, 02.01.2018, 11:46 | Повідомлення # 181
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Євроспортів» буде більше



За інформацією чеського видання rozhlas.cz компанія Discovery Communications,
яка є власником телемережі під брендом Eurosport, повинна розширити лінійку каналів під цією назвою.


Вже в лютому в ефірі повинні розпочати мовлення телеканали Eurosport 3, Eurosport 4 і Eurosport 5. А тепер давайте розберемося що це за канали і глядачі яких цифрових платформ їх можуть побачити.

Логічно припустити, що поява третього, четвертого і п'ятого спортивного каналу Eurosport пов'язано з проведенням з 9 по 25 лютого 2018 року зимових Олімпійських ігор в південнокорейському Пхенчхан. Таким чином Discovery Communications хоче розширити показ спортивних змагань в режимі прямого ефіру, що можна вважати логічним рішенням. Далеко не всі спортивні вболівальники з європейських країн можуть собі дозволити поїздку в Пхенчхан, але з іншого боку вони хотіли б отримати максимальний обсяг трансляцій з спортивних трас та арен. Вже зараз кілька європейських мовників отримали пропозицію від броадкастера включити в свої пакети нові канали від Eurosport, які здійснюватимуть мовлення в період проведення зимових Олімпійських ігор. Зокрема, повідомляється про цифрові платформи з Чехії UPC і 02 (O2TV - не плутати з однойменною російським молодіжним телеканалом).

А тепер головне питання: чи можуть нові телеканали з'явитися в Росії? Скоріш за все ні. Більш того, російські версії цього найбільшого спортивного каналу в світі можуть і зовсім не показати Олімпіаду для своїх передплатників бо Discovery придбала телеправа на показ найближчих Олімпійських Ігор (по 2014 рік включно) у всій Європі, але крім Росії. Тут правами на показ володіє маркетингове агентство «Телеспорт», яке набуло права на показ Олімпіад задовго до гучних допінгових скандалів. Саме у нього придбали субліцензію на показ змагань Олімпіади-2018 федеральні російські телеканали.

Цілком можливо, що нові спортивні канали від Eurosport з'являться в колишніх радянських республіках (Україна, Білорусь і т.д.). Але поки про це говорити рано.

Залишається тільки додати, що свої трансляції Eurosport 3, 4, 5 будуть вестися в дозволі високої чіткості (HD).

31.12.2017

RATVODДата: Середа, 10.01.2018, 16:49 | Повідомлення # 182
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
UA: ПЕРШИЙ уклав угоду з Eurosport

на ретрансляцію Олімпійських ігор




Discovery Communications і НСТУ уклали угоду про трансляцію
зимової Олімпіади-2018 і літньої Олімпіади-2020.


ВАТ «Національна громадська телерадіокомпанія України» уклала субліцензійний договір про покупку прав на трансляцію в Україні Зимових Олімпійських ігор-2018 і Літніх Олімпійських ігор-2020 з ведучою глобальною медіакомпанією Discovery Communications, в портфоліо якої входять телеканали сімейства Eurosport. Це дозволить громадському замовнику показувати трансляції Олімпіади майже на всій території України. Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі Discovery Communications.

Хід змагань транслюватиметься у форматі SD і HD-Сімулкаст на сайті телеканалу UA: ПЕРШИЙ.

«Підписання угоди між Discovery Communications і ПАТ «НСТУ» - це довгоочікувана подія для багатьох жителів України. Eurosport завжди прагне розділити пристрасть своїх глядачів до спорту, і передача прав на трансляцію Олімпіади громадському замовнику дозволить побачити яскраву і захоплюючу спортивну подію світового рівня українським уболівальникам. UA: ПЕРШИЙ покаже важливі зустрічі і фінальні етапи головних змагань, а тим, хто хоче стежити за кожною хвилиною кожного змагання, доступні ефіри Eurosport 1, Eurosport 2, і більше 4000 годин трансляцій в Eurosport Player, - зазначає Анна Пак Бурден, віце-президент , керуючий директор Discovery Networks в Північно-Східній Європі. - Угода з НСТУ - це не просто договір. Це можливість долучитися до свята міжнародного рівня і відчути себе частиною багатотисячної аудиторії Олімпіади, побачити прапор України і збірну в національній формі, повболівати за своїх спортсменів і відчути неймовірні емоції. Розвиток зимових видів спорту і трансляції спортивних заходів дозволяють виховувати покоління нових чемпіонів. Воля до перемоги і спортивний дух Олімпіади надихає молодь на вибір спортивної кар'єри, щоб в майбутньому відстоювати честь країни на міжнародних аренах».

До старту зимових Олімпійських ігор-2018, які пройдуть з 9 по 25 лютого в південнокорейському Пхенчхані, залишилося менше 50 днів. В ефірі UA: ПЕРШИЙ глядачі зможуть побачити змагання з різних видів спорту, загальна тривалість яких складе не менше 100 годин. Особлива увага буде приділятися найбільш популярним в Україні видам спорту та виступів спортсменів національної олімпійської збірної. Крім того, спостерігати за подіями Олімпіади глядачі зможуть в ефірі спортивних телеканалів Eurosport 1 і Eurosport 2.

Нагадаємо, раніше Ганна Пак Бурден в інтерв'ю заявляла, що Discovery веде переговори з українськими ефірними каналами про ретрансляцію на території України Олімпійських ігор.

03 січня, 2018.

Редакція


RATVODДата: Четвер, 25.01.2018, 00:31 | Повідомлення # 183
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
1 лютого почне роботу телеканал M-1 GLOBAL,

присвячений змішаних видів єдиноборств




З 1 лютого компанія «Ред Медіа» стане ексклюзивним дистрибутором тематичного каналу M-1 GLOBAL,
присвяченого однойменній лізі змішаних бойових єдиноборств.


Основу нового спортивного телеканалу складатимуть прямі ефіри і включення з світових бійцівських турнірів; подієві, інформаційні та аналітичні студійні програми власного виробництва за участю бійців Ліги M-1 GLOBAL, зірок російського та зарубіжного ММА, відомих спортивних діячів в області змішаних єдиноборств.



На глядачів чекають ексклюзивні проекти: інтерв'ю з зірками MMA, діючими чемпіонами, ветеранами боїв і тренерами; самі грандіозні шоу, які проходили під брендом M-1 GLOBAL; документальні фільми, що включають архівні матеріали за 20 років існування Ліги; огляди топових бійцівських подій; анонси майбутніх турнірів і боїв; постзвіти в форматі спеціальних жанрових рубрик та багато іншого.

Основними завданнями телеканалу є: популяризація змішаних єдиноборств, просування найбільш видовищних турнірів та, звичайно, привернення уваги до професійного та аматорського спорту.

Телеканал створений на технологічній і технічній базі «Ред Медіа» і буде поширюватися на території Росії, Європи, Канади, США та Близького Сходу.

«Раді почати 2018 рік з доброї новини - запуску нового телеканалу. Ми продовжуємо поповнювати дистрибуційний пакет «Ред Медіа» затребуваними тематичними каналами, яких чекають від нас глядачі. Інтерес аудиторії до змішаних єдиноборств очевидно високий, тому телеканал М-1 GLOBAL органічно доповнить спортивну лінійку», - говорить Антон Коньшин, директор розвитку і дистрибуції «Ред Медіа».

24 січня, 2018.

Редакція
RATVODДата: Субота, 17.02.2018, 22:02 | Повідомлення # 184
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканал "Інтер" транслюватиме ЧС-2018



Як стало відомо "Динамоманія", телеканал "Інтер" стане транслятором матчів ЧС-2018 в Росії.

Раніше стало відомо, що транслювати мундіаль відмовилася "Медіа Група Україна".

14 лютого 2018

RATVODДата: Субота, 17.03.2018, 00:27 | Повідомлення # 185
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканали «Медіа Групи Україна» транслюватимуть

матчі
Суперкубка України наступні три роки




«Медіа Група Україна» і Українська Прем'єр-ліга уклали нову довгострокову угоду
і наступні три роки головний матч українського сезону знову будуть транслювати
телеканали «Україна» і «Футбол 1» / «Футбол 2».


Матч за Суперкубок відкриває футбольний сезон в Україні. У цьому поєдинку зустрічаються дві найкращі команди - чемпіон і володар кубка. У цих протистояннях завжди багато боротьби, високого класного футболу і емоцій. Уже три роки поспіль головний матч українського сезону транслюють телеканали «Медіа Групи Україна». Надійність партнерства між каналами Групи і Української Прем'єр-лігою послужила основою для продовження співпраці ще на 3 роки. Таким чином, матчі за Суперкубок України в 2018, 2019 і 2020 роках будуть транслюватися на каналах «Україна», «Футбол 1» / «Футбол 2».

Вікторія Корогод, керівник каналу «Україна»: «Футбольні трансляції на загальнонаціональному каналі «Україна» - це можливість для мільйонів уболівальників по всій країні побачити найяскравіші, принципові і захоплюючі поєдинки світового рівня. Матчі за Суперкубок на нашому каналі традиційно збирають мільйонну аудиторію і продовження контракту з Української Прем'єр-лігою дозволить нам і в майбутньому ефективно відповідати на запити наших глядачів».

Олександр Денисов, директор телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2»: «Згідно з регламентними нормами в матчі за Суперкубок зустрічаються чемпіон і володар кубка, а значить ми, як транслятор, гарантовано набуваємо зустріч двох найкращих команд України на наступні три роки. Це повністю відповідає нашій тематичної філософії - показ топ-матчів на ексклюзивній основі. За останні три роки нашої плідної роботи з УПЛ, Суперкубок України став одним з головних футбольних шоу країни, трансляції якого здійснюються із застосуванням найсучасніших технологій. У минулому році ми першими в Україні застосували VR в трансляції футбольного матчу, який глядачі змогли побачити у форматі 360 градусів. Ми постійно рухаємося вперед і не збираємося зупинятися. А продовження угоди є підтвердженням нашої спільної стратегічної мети - пропонувати нашому телеглядачеві продукт найвищого рівня».

Телеканали «Україна», «Футбол 1» / «Футбол 2» - офіційні транслятори Суперкубка України з футболу.

13 березня, 2018.

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 01.05.2018, 19:16 | Повідомлення # 186
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Motor Trend Italy від Discovery

розпочав мовлення




29 квітня поточного року на місці телекналу Focus з'явився новий автомобільний канал,
що належить Discovery - Motor Trend Italy.


Мовлення каналу поки є тільки в стандартному дозволі SD, але не виключено, що в подальшому буде доступна також версія HD.

Програмна пропозиція каналу буде включати в себе програми вже знайомі з інших каналів Discovery, зокрема, Авто-перезавантаження, Шанувальники чотирьох кілець, Американський чопер, Дизель Brothers і Car Crash TV.



Мовлення Motor Trend Italy ведеться з транспондера № 58 платформи Sky Italia з супутника Eutelsat Hot Bird 13B (13.0°E)
на частоті 11,881 GHz, пол. V, (SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S / QPSK).

Koдування: Nagra MA (N3 - Тivusat), VideoGuard (Sky Italia)


29.04.2018.

RATVODДата: П`ятниця, 04.05.2018, 20:30 | Повідомлення # 187
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Переговори про трансляції ЧС-2018 тривають,

Інтер залишається в справі



Getty Images

Національна громадська телерадіокомпанія України (НГТУ) все ще намагається продати пакет
трансляцій на чемпіонат світу-2018 іншому національному телеканалу, яким може стати Інтер.


За 41 день до старту чемпіонату світу перспективи його трансляції в Україні на загальнодоступному ТБ залишаються туманними. І хоча сама НГТУ відмовилася від показу російського мундіалю, але не припиняє кампанію з продажу трансляцій іншому загальнонаціональному каналу.

Про це в інтерв'ю Sport Arena розповів генеральний директор НГТУ Зураб Аласанія.

«З першого дня мого приходу сюди чотири роки тому (тоді це був ще не суспільний мовник НСТУ, а Перший національний) ці переговори не припинялися. Це стосується показу як найближчого чемпіонату світу в Росії, так і наступного 2022 року. Переговори йшли і зараз йдуть безперервно ».

«Які шанси українських уболівальників побачити ЧС на іншому українському каналі? Я б сказав, десь відсотків 70. Зараз мова йде про перспективи трансляцій на одному з українських національних каналів. Але ясно, що це не буде UA: Перший. Офіційного рішення про нашу відмову транслювати ЧС-2018 поки немає, але вся країна розуміє, що показати цей чемпіонат для громадського ТБ - це смерть».

«Процес переговорів дуже комерційний. Телеканал, з яким йдуть переговори, є комерсантом і розуміє, що час грає на його користь. Разом з іншими факторами це впливає і на ціноутворення. Звичайно, ми не намагаємося заробити на цьому. Але дуже хочемо «вийти в нуль», адже держава витратила на це чималі гроші. При цьому ми ще самі залишаємося винні ЕВU (Європейський мовний союз), а він - ФІФА, і це все - дуже складна історія».

У лютому Sport Arena повідомляла, що право транслювати ЧС-2018 у НСТУ набуде телеканал Інтер і запросить російський коментаторів. Але після цього не було відомо про будь-які зрушення в цій справі.

«Варіант з Інтером живий. Але тут я не маю права без них вдаватися в подробиці, адже Інтер є безпосереднім учасником переговорів. Можу сказати лише, що ми зустрічалися кілька разів, коли процес вийшов уже на топ-рівень. Адже те, що під час переговорів узгодили юристи, постійно заходило в своєрідні тупики. Але часу все менше, і я вже не раз зустрічався з ген. продюсером каналу, головним редактором і головним юристом. І саме на нашому рівні - рівні керівництва - зараз тривають переговори, які повинні продовжитися найближчим часом».

Максим Сухенко

04 травня, 2018.




RATVODДата: Середа, 23.05.2018, 20:17 | Повідомлення # 188
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Eurosport покаже «Ролан Гаррос» в



Eurosport покаже в форматі 4К / UHD Відкритий чемпіонат Франції з тенісу,
також відомий як «Ролан Гаррос».


Канал під брендом Eurosport 4К буде доступний в дні проведення чемпіонату з 27 травня по 10 червня передплатником сервісів Sky Q і Virgin TV в Великобританії та абонентам мереж Canal (Франції), HD + (Німеччина) і Orange (Іспанії).

При цьому в Німеччині власники супутникових антен зможуть подивитися трансляцію «Ролан Гарроса» в UHD безкоштовно на DTH-платформі HD + з 8 до 20 години з понеділка по суботу і з 8 до 14 в неділю - в цей час канал передає незашифрований контент.

Показ чемпіонату з тенісу стане першою для Eurosport трансляцією в 4К, що проводиться в декількох країнах одночасно. До цього компанія транслювала в надвисокому дозволі футбольний матч між ФК «Кельн» і дортмундською «Боруссією» в Німеччині, пише Broadband TV News.

23.05.2018.

RATVODДата: Середа, 30.05.2018, 18:47 | Повідомлення # 189
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Головна спортивна подія світу - на «Інтері»



Inter Media Group отримала права на трансляцію матчів чемпіонату світу з футболу-2018.
Всі матчі найпрестижнішого футбольного турніру будуть ексклюзивно показані на телеканалах «Інтер» та НТН.


21-й турнір під егідою міжнародної федерації футболу FIFA відбудеться з 14 червня по 15 липня 2018 року. Цього разу чемпіонат світу пройде в Росії, вперше мундіаль відбудеться на території двох частин світу - Європи і Азії.

Весь світ буде пильно стежити за тим, як 32 національні збірні будуть боротися за Кубок світу FIFA. Близько мільйона фанатів підуть за улюбленими командами на стадіони. Телевізійна аудиторія чемпіонату світу з футболу - це мільярди глядачів. Минулий чемпіонат (2014 року в Бразилії) дивилися 3,2 мільярда чоловік, це приблизно половина жителів планети старше 10 років.

Мільйони українських уболівальників дивитимуться матчі в прямому ефірі телеканалів «Інтер» та НТН.

«Інтер» для українського глядача - телеканал головних подій. Всі важливі події України та світу знаходять своє максимально повне відображення в ефірі «Інтера». Завдяки Inter Media Group мільйони українських уболівальників будуть причетні головної спортивної події року.

Дивіться матчі чемпіонату світу-2018 вже з 14 червня на телеканалах «Інтер» та НТН.

Inter Media Group отримала від ПАТ «Національна громадська телерадіокомпанія України» права на трансляцію матчів чемпіонату світу з футболу-2018. Відповідні договірні відносини затверджені Європейською мовною спілкою.

30 травня 2018.

RATVODДата: Понеділок, 23.07.2018, 22:36 | Повідомлення # 190
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новий телеканал «Сила ТВ»почне

тестове мовлення в
серпні




Агентство «Телеспорт» планує запустити телеканал «Сила ТВ»,
тестове мовлення якого в кабелі і супутнику почнеться 16 серпня.


Про це «Коммерсанту» розповів генпродюсер TeleSport Media Ілля Рустамов. Він зазначив, що TeleSport Media вже більше року показує спорт в Інтернеті і тематичний канал стане додатковою можливістю для монетизації контенту.

Очікувалося, що «Телеспорт» запустить два спортивних телеканали в минулому році. Зараз планується тільки один - «Сила ТВ». Він буде спеціалізуватися на бойових мистецтвах.

«Телеспорт» ексклюзивно займається в Росії трансляціями турнірів Ultimate Fighting Championship (UFC) - виробляє прямі ефіри, показує їх на сайті Silatv.ru і в соціальних мережах, а також продає покази каналу «Матч ТВ». Агентство також володіє правами на трансляцію ігор іспанського футбольного чемпіонату (La Liga) - рік тому повідомлялося, що компанія має намір використовувати Інтернет як ключовий канал дистрибуції цього контенту.

«Комерсант» пише, що недавно TeleSport придбав права на показ ще двох великих турнірів: серії А (вищої ліги чемпіонату з футболу Італії) і Ліги націй (нового футбольного турніру для збірних, що стартує восени). Все це, а також локальні спортивні події, бокс і боротьбу, планується показувати на «Силі ТВ». Права на трансляції по кабелю компанія хоче зберігати за собою або продавати без ексклюзиву.

Компанія TeleSport займається купівлею і реалізацією телеправ на трансляції спортивних турнірів, продажем реклами в них, залученням спонсорів і так далі. У агентства великий обсяг медіаправ та своє виробництво трансляцій.

23.07.2018.



RATVODДата: Вівторок, 24.07.2018, 23:11 | Повідомлення # 191
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Газпром-медіа» запускає «Матч Прем'єр»

замість телеканалу «Наш футбол»




Медіахолдинг «Газпром-медіа» запускає неефірний телеканал «Матч Прем'єр»
замість телеканалу «Наш футбол», передає кореспондент RNS з презентації медіахолдингу.


«28 липня в 6 ранку на всіх частотах телеканалу" Наш футбол "буде запущений канал" Матч Прем'єр "», - сказав призначений керівником телеканалу екс-учасник Comedy Club і директор телеканалу ТНТ4 Гавриїл Гордєєв.

За його словами, на телеканалі буде вестися пряма трансляція всіх 240 матчів сезону РФПЛ. На ефірному каналі «Матч ТВ» буде показано 60 матчів - по 2 в турі.

«Матч Прем'єр» показуватиме матчі Кубка Росії, а також огляди європейських футбольних чемпіонатів.

Вартість передплати на «Матч Прем'єр» складе 219 руб. в місяць, реклами на телеканалі не буде, підкреслив Гордєєв.

Як підкреслив глава «Газпром-медіа» Дмитро Чернишенко, «Матч Прем'єр» не є ребрендингом телеканалу «Наш футбол».

«Там будуть огляди Прем'єр-ліги, Ла ліги. Це топовий футбольний канал, де буде йти прем'єри програм, повтори яких будуть йти по "Матч ТВ". Це канал повний ексклюзиву для вболівальника, інакше соромно було б брати гроші », - сказав він.

Чернишенко зазначив, що абонентська плата збережена на рівні телеканалу «Наш футбол».

«Для споживача ціни не змінюються, а ми інвестиції на порядок вище в цей контент вкладаємо», - сказав глава «Газпром-медіа», не відповівши на питання про розмір інвестицій.

Неефірний телеканал «Наш футбол» розпочав мовлення в 2006 році. Спочатку входив в пул неефірних телеканалів «НТВ Плюс», а згодом увійшов до складу субхолдингу «Газпром-медіа» «Матч ТВ».

24.07.2018.

RATVODДата: Четвер, 09.08.2018, 11:55 | Повідомлення # 192
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«UA: Перший» транслюватиме наживо

Чемпіонат Європи з легкої атлетики




Із 6 по 12 серпня телеканал «UA: Перший» щодня транслюватиме
Чемпіонат Європи з легкої атлетики, який проходитиме у Берліні (Німеччина)
.


Щодня на телеканалі буде йти пряма трансляція змагань, а найбільш цікаві моменти також можна буде побачити у записі, йдеться на сайті «UA: Суспільне мовлення».

«Право транслювати спортивні події такого масштабу отримують лише найбільші телекомпанії Європи. Українські ж глядачі зможуть побачити все на власні очі на телеканалі національного суспільного мовника "UA: Перший"», – повідомили у компанії.

Трансляція Чемпіонату Європи з легкої атлетики на «UA: Першому» стартує о 17:05.

На Суспільному зазначили, що у рамках технічної співпраці між Cosmonova.net та НСТУ глядачі зможуть дивитись спортивне свято у FULL HD: таку можливість матимуть абоненти більш ніж 80 кабельних операторів, котрі отримують сигнал від Cosmonova.net.

Чемпіонат Європи з легкої атлетики проводиться що два роки під егідою Європейської легкоатлетичної асоціації, і цього року пройде у Берліні на стадіоні «Олімпіаштадіон». Спортсмени змагатимуться у 47-ми дисциплінах (24 дисципліни чоловічі, 23 – жіночі). Україна відправить на чемпіонат Європи 88 спортсменів.

Перші медалі будуть розіграні 7 серпня, йдеться на сайті «24 каналу».

Повний розклад чемпіонату Європи-2018 з легкої атлетики.

7 серпня
Чоловіки. Ходьба. 50 км
Жінки. Ходьба. 50 км
Чоловіки. Метання молота
Чоловіки. 10 000 м
Чоловіки. Штовхання ядра
Жінки. 100 м
Чоловіки. 100 м

8 серпня
Чоловіки. Стрибки в довжину
Жінки. Штовхання ядра
Чоловіки. Кидання диску
Жінки. 10 000 м
Чоловіки. Десятиборство

9 серпня
Жінки. Стрибки з жердиною
Чоловіки. 400 м з бар'єрами
Чоловіки. Метання списа
Чоловіки. 200 м
Чоловіки. 3000 м стипль-чез
Жінки. 100 м з бар'єрами

10 серпня
Жінки. Стрибки у висоту
Жінки. Потрійний стрибок
Жінки. Метання списа
Жінки. 400 м з бар'єрами
Чоловіки. 400 м
Жінки. 800 м
Чоловіки. 110 м з бар'єрами
Чоловіки. 1500 м

11 серпня
Чоловіки. Стрибки у висоту
Жінки. Стрибки в довжину
Жінки. 400 м
Жінки. Кидання диску
Чоловіки. 800 м
Жінки. 200 м
Чоловіки. 5000 м
Чоловіки. Естафета 4х400 м
Жінки. Естафета 4х400 м

12 серпня
Чоловіки. Стрибки з жердиною
Жінки. Метання молота
Чоловіки. Потрійний стрибок
Жінки. 3000 м стипль-чез
Жінки. 1500 м
Жінки. 5000 м
Жінки. Естафета 4х100 м
Чоловіки. Естафета 4х100 м

Нагадаємо, жоден канал Суспільного не висвітлював Чемпіонат світу з футболу в Росії в жодному форматі.

06 серпня 2018



RATVODДата: Середа, 15.08.2018, 10:01 | Повідомлення # 193
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканал Viasat Sport Baltic

перейменований в TVPlay Sports




Компанія All Media Baltics, яка належить Providence Equity Partners і з минулого року
контролює активи Modern Times Group в країнах Балтії, провела ребрендинг
спортивного каналу преміум-класу Viasat Sport Baltic - відтепер він носить назву TVPlay Sports.


У компанії заявили, що планують продовжити розвивати стратегію Viasat Sport Baltic, метою якої є вивід каналу на позиції лідера ринку преміального спортивного контенту в країнах Балтії. У найближчий сезон в ефірі каналу, який провів ребрендинг, заплановано 3 200 годин живих трансляцій, зокрема, матч за Суперкубок Європи UEFA, який проведуть 15-го серпня в Таллінні Real Madrid і Atlético Madrid, матчі Кубка світу FIBA ​​і змагання в рамках Чемпіонату світу по ралі.

Програмний директор TVPlay Sports Томс Цірценіс каже, що паралельно з ребрендингом відбудеться зміна оформлення каналу, також буде запущена його російськомовна версія з коментарями для російськомовних.

Компанія MTG завершила операцію з продажу свого телевізійного бізнесу в країнах Балтії компанії Providence Equity Partners в жовтні минулого року. Вартість угоди склала 100 мільйонів євро. Крім служби платного ТБ, нова група контролює ряд безкоштовних телеканалів, що віщають в Латвії, Литві та Естонії.

Додамо, в жовтні минулого року ребрендингу піддалися також фільмові телеканали сімейства Viasat Premium, які отримали нову назву - «ViP».

Борис Скуратівський

- 14 серпня, 2018



RATVODДата: П`ятниця, 17.08.2018, 20:26 | Повідомлення # 194
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Ювентус» закриває свій телеканал

і запускає
OTT-платформу




Футбольний клуб «Ювентус», який є одним з титанів італійського футболу, відмовляється
від подальшої підтримки свого лінійного телеканалу і запускає замість цього OTT-платформу - Juventus TV
.


За деякими даними, в клубі серії «А» прийняли таке рішення через невтішні рейтинги і високу вартість ТВ-проекту.

Замість телеканалу, який проіснував 12 років, футбольні фанати зможуть отримувати звичний їм контент на смартфони, планшети та настільні комп'ютери.



Члени клубу для доступу до послуги повинні будуть платити 2.99 євро в місяць або 14,99 євро в рік, а фанатам, які не є членами клубу, доведеться розщедритися на 3.99 євро і 19,99 євро відповідно.

Передплатники послуги зможуть насолодитися переглядом яскравих моментів, а також повторами матчів Ліги чемпіонів UEFA, Серії A і Кубка Італії, а також інтерв'ю з гравцями.

Нагадаємо, раніше стало відомо про перезапуск OTT-платформи німецьким футбольним клубом Боруссія Дортмунд.

Борис Скуратівський

- 17 серпня, 2018



RATVODДата: Понеділок, 27.08.2018, 14:38 | Повідомлення # 195
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Любителям безкоштовного ТБ

додали спорт




На даний момент любителям безкоштовного телебачення із супутника, як кажуть, гріх скаржитися.


Не хочете підключатися до існуючих супутникових операторів і платити абонентську плату - будь ласка, у вас зараз є альтернативні варіанти перегляду російських і російськомовних телеканалів, які у великій кількості віщають абсолютно безкоштовно з різних супутників. Днями любителям безкоштовного ТБ провайдер «ГеоТелеком» зробив ще один цікавий подарунок у вигляді повноцінного спортивного телеканалу. Зрозуміло, безкоштовного.

До речі, даний телеканал чомусь довгий час був недоступний «класичним» абонентам «НТВ-Плюс», які дивляться пакет через супутниковий ресивер, але зате якщо можна було попробувати переглядати пакет даного оператора через інтернет, то доступ до нього був. Зараз він чомусь доступний тільки передплатникам, підключеним до тарифу «Суперспорт». І тепер цей канал, а мова йде про каналі «Матч! Планета », з'явився у відкритому вигляді з супутника ABS-2A.

За своїм задумом «Матч! Планета» є міжнародною версією відомого федерального спортивного телеканалу і по наповненню від нього досить сильно відрізняється. Його програмна сітка багато в чому схожа на канал «Планета Спорт», який з десяток років тому так само безкоштовно поширювався через популярний супутник Hot Bird. Природно, що ніяких топових трансляцій на ньому ви не побачите, якщо вважати за такі показ футбольних матчів російської Прем'єр-Ліги. Не буде тут і показів чемпіонатів світу (умовно) по популярних видах спорту. А ось світову першість з пляжного волейболу, яка проходить в Анапі або Кубок мера з хокею, а також сучасне п'ятиборство, академічне веслування, регбі, спортивні танці - все це можна абсолютно вільно побачити на даному спортивному каналі.

На даний момент для його прийому треба налаштуватися на позицію 75 градусів східної довготи і відсканувати ресивер на наступних параметрах: 11,531 ГГц, поляризація вертикальна, SR: 22000, FEC: 5/6; DVB-S/QPSK/MPEG-4.

Чи буде кодований сигнал? Поки інформації з цього приводу немає. У цьому плані можна звернути увагу, що з близької сусідньої позиції 90 градусів східної довготи, де працює супутник «Ямал-401», основний федеральний спортивний канал «Матч» веде відкрите мовлення вже кілька років і навряд чи буде закритий в якусь СУД в доступному для огляду майбутньому.

25.08.2018



Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024