FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 20:07

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Спорт на каналах

на SAT TV та в Інтернеті


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним


Спорт ( FTA / BISS ) на :

RATVODДата: Четвер, 01.11.2018, 22:42 | Повідомлення # 196
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Сезон Кубку світу 2018/19 покаже UA: Перший



Новий біатлонний сезон, який стартує 2 грудня в словенській Поклюці,
як і раніше, буде транслювати телеканал UA: Перший.


Про це на спеціально зібраній передсезонній прес-конференції повідомив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак.

Федерація викупила права на показ Кубку світу на наступний чотирирічний олімпійський цикл і досягла домовленості про продовження співпраці з першим каналом українського телебачення

2018-10-31

RATVODДата: П`ятниця, 14.12.2018, 22:40 | Повідомлення # 197
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Британський спортивний канал FreeSports почав

відкрите мовлення на
Європу




Британський спортивний канал запустив тестову трансляцію на супутнику Astra 2G
.

Програма транслюється з транспондера, який працює в європейському промені. Це означає, що прийом каналу можливий в Європі на невеликі антени
і на частині території країн колишнього СРСР.

FreeSports повернувся до Європи для тестування після деякої перерви. Трансляції FreeSports HD з європейським покриттям вже мали місце, але було припинено через кілька днів після початку мовлення.

FreeSports з'явився в мультиплексі разом з телеканалом British Boxing Network. Даний канал теж працює в тестовому режимі і прописується в меню приймачів як 6703 - повідомляє чеське видання parabola.cz

Поки невідомо, чи залишиться FreeSports на цьому транспондері. Трансляція повинна йти і далі відкритою. Тому канал є частиною пропозиції Freesat UK, однак це не означає, що вона повинна транслювати свою програму в майбутньому в європейському промені.

FreeSports показує в своєму ефірі привабливий спортивний контент - футбол, регбі, теніс, хокей, ММА, баскетбол, крикет, спідвей, Nascar, легка атлетика, боротьба і багато іншого.

Технічні параметри мовлення FreeSports в європейському промені:

Astra 2G (28,5 гр.с.д.),
частота. 11,627 Ггц., Пол. Ver, SR 22000, FEC 5/6,
DVB-S / QPSK,
відкрито

Офіційні технічні параметри мовлення FreeSports:

Astra 2E (28,2 гр.с.д.),
частота. 11,426 ГГц, пол. Ver, SR 27500, FEC 5/6,
DVB-S / QPSK,
відкрито,
британський промінь


12.12.2018

RATVODДата: Четвер, 31.01.2019, 10:34 | Повідомлення # 198
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Кіберспортивний канал GINX Esports TV

мовитиме в Росії




Російська компанія «Медіа Альянс» підписала угоду з телемережею GINX Esports TV
на створення локальної версії каналу, повідомляють Известия.


«GINX Esports TV - провідний світовий кіберспортивний телеканал з охопленням 50 млн домогосподарств, і завдяки співпраці з «Медіа Альянс» ми маємо намір повторити свій міжнародний успіх в Росії», - заявив віце-президент по партнерським продажам GINX Esports TV Сем Батлер.

За прогнозами, поява GINX Esports TV в медіапросторі Росії має посприяти збільшенню числа молодих росіян серед телеглядачів, а також прищепити більш широкій аудиторії інтерес до кіберспорту.

Відзначається, що Росія - одна з країн з найбільшим числом фанатів кіберспорту. Одних тільки геймерів (без урахування «неграючих» глядачів) налічується понад 10 млн. чоловік.

Лада Васюкова

30 січня, 2018.



RATVODДата: Середа, 20.02.2019, 16:14 | Повідомлення # 199
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Права на показ англійської Прем'єр-ліги

в Україні набула Setanta Sports




Транслятором матчів англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) на території України
з сезону 2019/2020 буде компанія Setanta Sports.


До цього, починаючи з 2010 року, права належали телеканалам «Футбол 1» і «Футбол 2», які входять до складу холдингу «Медіа Група Україна». Про це пише видання Sport Arena.

У повідомленні наголошується, що в даний час спортивні телеканали групи Setanta не працюють на українському ринку, але до нового футбольного сезону очікується запуск спеціальної україномовної версії телеканалу.

Що буде транслюватися в ефірі новоствореного телеканалу крім АПЛ не повідомляється.

«На телеканалі «Футбол» залишаться матчі Ліги чемпіонів, Ліги Європи і Серії А. Також, майже напевно, канали продовжать показувати українську Прем'єр-лігу, яка з нового сезону повинна буде продаватися єдиним пулом», - пише Sport Arena.

Setanta Sports є найбільшим міжнародним спортивним телеканалом і базується в Дубліні. З 2012 року була запущена спеціальна версія «Сетанта Спорт Євразія», що веде мовлення на російській мові на території 13 країн пострадянського простору.

Нагадаємо, права на показ іспанської Ла Ліги (LaLiga), німецької Бундесліги (Bundesliga) і французької Ліги-1 (Liga 1) належать компанії MEGOGO. На початку цього року відеосервіс запустив спеціалізований канал «MEGOGO Футбол» в ефірі якого транслюються матчі вище перерахованих футбольних ліг.

Віталій Мосейчук

20 лютого, 2019.



slavasamДата: П`ятниця, 01.03.2019, 22:49 | Повідомлення # 200
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
У Росії запустять новий спортивний телеканал


Федеральний телеканал «Матч! Країна »з'явиться в ефірних, супутникових і кабельних мережах вже з другого березня, передає Телеспутнік.

Крім того, подивитися канал можна буде на інтернет-сайтах matchtv.ru і sportbox.ru, а також в мобільному додатку «Матч! Клуб ».

Відзначається, що «Матч! Країна »планує охопити широку аудиторію глядачів від 6 до 70 років, висвітлюючи події російського спорту, зокрема спортивні змагання і великі чемпіонати, а також знайомлячи росіян з історією вітчизняного спорту. Окремий сегмент буде відведено дитячому спорту.

Нагадаємо, нещодавно в Росії за участю Федерації баскетболу був запущений новий спортивний телеканал - «Світ баскетболу».
джерело
RATVODДата: Вівторок, 12.03.2019, 15:46 | Повідомлення # 201
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Disney розпродає свої спортивні канали



Disney продає мережу спортивних каналів.


За операцію з The Yankees, Amazon і Sinclair Broadcast Group компанія виручить 3,47 мільярда доларів, передає Телекритика.

Згідно з даними, Disney «позбудеться» від 21 регіонального каналу, включаючи кабельний спортивний канал Нью-Йорка Yes. Продаж став необхідною умовою, заданим регуляторами США, для отримання можливості придбати 21st Century Fox.

Таким чином, у Disney залишиться всього один спортивний мовник - ESPN.

Amazon після придбання частки сподівається збільшити область стрімінгу спортивних заходів, зокрема охопивши баскетбольні гри Yankees і Brooklyn Nets.

У свою чергу Sinclair Broadcast Group за рахунок угоди планує підвищити продажі власних телеканалів кабельним провайдерам.

Нагадаємо, нещодавно Disney заявила про намір викупити у AT&T частку володіння сервісом Hulu. Компанія розглядає ТБ як ключову частину своєї лінійки SVOD.

Лада Васюкова

11 березня, 2019.



RATVODДата: Четвер, 04.04.2019, 08:07 | Повідомлення # 202
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканал Інтер може втратити

трансляції боїв
Усика



Олександр Усик / K2 Promotions Ukraine

Наступний поєдинок Олександра Усика пройде в травні.


Телеканал Інтер, який транслює всі бої Олександра Усика з моменту початку його професійної кар'єри, може залишитися без трансляції поєдинків українського чемпіона.

Справа в тому, що Олександр Усик вже підписав контракт з каналом DAZN, оскільки сопромоутер Усика Едді Хирн є партнером DAZN.

У той же час, як стало відомо iSport.ua, з DAZN переговори про покупку прав на трансляцію боксерських поєдинків на Україну веде телекомпанія Setanta Sports. Транслювати поєдинки компанія планує на своєму ефірному каналі, який запускає. У планах запустити спортивний канал з липня.

Також компанія DAZN подала заявку на покупку прав на трансляцію матчів футбольної української Прем'єр-ліги.

Раніше повідомлялося, що Setanta Sports купила права на показ UFC в Україні

Усик наступний бій проведе проти Карлоса Такама в Чикаго в травні. Організатори розглядають для організації поєдинку три дати.

Для фанатів Усика, Ломаченка та інших боксерів ми створили окрему сторінку присвячену боксу в Telegram!

02 квітня, 2019.

RATVODДата: П`ятниця, 21.06.2019, 08:31 | Повідомлення # 203
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Європейські ігри-2019:

головна спортивна подія року – на «Інтері»




Цього літа на «Інтері» знову – великий спорт!


Inter Media Group отримала права на трансляцію Європейських ігор-2019 – міжнародних комплексних спортивних змагань серед спортсменів Європейського континенту. Мільйони українських уболівальників зможуть бути причетними до головної спортивної події року і підтримати нашу збірну в боротьбі за медалі.

«Нова історія світового спорту пишеться в нас на очах, – каже Ганна Безлюдна, керівник Inter Media Group. – Європейські ігри цього року пройдуть всього лише вдруге – ми стаємо свідками народження нової унікальної світової спортивної події. У нас на очах у прямому ефірі будуть встановлюватися нові рекорди. По духу, за форматом Європейські ігри будуть відповідати рівню Олімпіади. Мільйони спортивних уболівальників отримають ще одне справжнє спортивне свято. Трансляції таких змагань дають мільйонам глядачів відчуття причетності, спільної перемоги. Цього року в Європейських іграх беруть участь 50 країн, зокрема і збірна України».

II Європейські ігри пройдуть із 21 по 30 червня в Мінську. Столиця Білорусі прийме понад 4 тисячі спортсменів із 50 країн Європи. Всього буде розіграно 199 комплектів нагород у 15 видах спорту і 23 дисциплінах. А у 8 видах спорту будуть розіграні ліцензії на Олімпійські ігри-2020 у Токіо.

Представляти Україну на Європейських іграх-2019 буде близько 200 спортсменів. Вони змагатимуться за медалі у 21 дисципліні: бадмінтон, баскетбол 3х3, бокс, вільна та греко-римська боротьба, веслування на байдарках і каное, велоспорт (шосе, трек), спортивна та художня гімнастика, легка атлетика, дзюдо, карате, пляжний футбол, самбо, стрільба (з лука, кульова, стендова), стрибки на батуті, спортивна акробатика, настільний теніс. У перших Європейських іграх, що пройшли 2015-го року в Баку, збірна України завоювала 46 нагород. Спортивні експерти прогнозують, що й цього разу шанси на перемогу в української збірної великі: щодня очікується по 2-3 медалі.

Змагання II Європейських ігор будуть ексклюзивно показані на телеканалах «Інтер» та НТН. На період проведення мультиспортивного форуму на каналах буде запроваджене спецпрограммування.

«Оскільки подій багато, ми будемо їх висвітлювати одразу на двох телеканалах групи – «Інтері» та НТН, – говорить керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадємін. – Основний акцент буде зроблений на трансляціях фіналів. Тобто 99% мовлення Європейських ігор у нашому ефірі – це реальна боротьба за медалі. Всього у нас заплановано на даний момент 52 трансляції: 19 – на «Інтері» і 33 – на НТН. Щодня на каналі НТН виходитимуть огляди попереднього дня. Крім цього, безумовно, серйозна увага Іграм буде приділена в ефірі «Ранку з Інтером». До Мінська поїде знімальна група програми. Ексклюзивні репортажі та інтерв'ю з українськими та світовими зірками спорту глядачеві гарантовані!»

Не пропустіть головну спортивну подію року! Дивіться змагання Європейських ігор-2019 з 21 червня на телеканалах «Інтер» та НТН.



3 червня 2019

RATVODДата: Четвер, 04.07.2019, 19:41 | Повідомлення # 204
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Ірландський спортивний канал Setanta Sport

з'явиться в Україні в кінці літа




В Україні стане доступний ірландський спортивний канал Setanta Sport.


У співпраці з дистрибутором StarLightMedia мовник почне роботу вже з 1 серпня, пише Телекритика.

«Телеканал планує вести мовлення українською мовою, одним з коментаторів мовника стане відомий спортивний коментатор Денис Босянок. Setanta Sport буде транслювати англійський чемпіонат по футболу (АПЛ), а також баскетбол (НБА), хокей (НХЛ), силові бої (UFC) і тенісні турніри», - повідомляє ресурс.

Згідно з даними, з самого початку канал буде доступний тільки в OTT-сервісах. Однак з часом, коли Setanta Sport адаптується в ролі іноземного мовника в українському медіа-просторі, можна буде очікувати його запуск в кабельних і IPTV-мережах.

Що стосується мовлення на відеоплатформах, канал має намір використовувати платну модель. Тобто передплатників Setanta Sport реклама в ефірі турбувати не буде.

Відзначається, що інформація щодо майбутнього запуску ірландського телеканалу в Україні з'явилася ще в лютому. Відповідні документи були подані до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення близько місяця тому. Однак через постійне скасування засідань регулятора дистрибуція Setanta Sport була відкладена.

Лада Васюкова

03 липня, 2019.



RATVODДата: Понеділок, 22.07.2019, 18:08 | Повідомлення # 205
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
В Україні футбольні клуби

не підтримали єдиний телевізійний пул




Динамо, Зоря, Десна і Дніпро-1 - проти.


В Україні трансляція футбольних матчів Прем'єр-ліги буде здійснюватися двома мовниками. Таке рішення було прийнято на з'їзді представників клубів вищого дивізіону.

Створення єдиного телевізійного пулу підтримали сім клубів, проте чотири клуби були проти такої ініціативи. В силу того, що на зборах не була присутня ФК «Олександрія», її голос не був внесений до протоколу.

Таким чином, матчі за участю Динамо, Зорі, Десни і Дніпра-1 будуть транслюватися в ефірі телеканалів медіахолдингу «1 + 1» ( «2 + 2»), а інші поєдинки покажуть спортивні телеканали «Медіа Групи Україна» (Футбол 1 і Футбол 2).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що телеканал «Україна» покаже в прямому ефірі футбольний матч «Шахтар» - «Динамо», який відбудеться 28 липня. Команди змагатимуться за Суперкубок України.

18 липня, 2019.

Редакція


RATVODДата: Четвер, 25.07.2019, 19:20 | Повідомлення # 206
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Нацрада перенесла питання «адаптації»

телеканалу
Setanta Sports на 1 серпня




25 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення перенесла на наступне засідання,
яке має відбутися 1 серпня, розгляд питання про включення ірландського спортивного телеканалу
Setanta Sports до переліку іноземних каналів, які дозволяються для ретрансляції на території України.


Регулятор порадив правовласнику і дистриб’ютору каналу доопрацювати заявні документи. Нацрада перенесла питання «адаптації» телеканалу Setanta Sports на 1 серпня

До Нацради звернулася ірландська компанія Setanta Ukraine Limited з проханням визнати спортивний телеканал Setanta Sports таким, що відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення та законодавства України. У заявних документах правовласник вказав, що мовить цілодобово англійською та російською мовами, не містить реклами, еротики або порнографії, заборонених для показу в Україні фільмів.

Однак під час моніторингу ефіру спортивного каналу контрольно-аналітичне управління Нацради виявило розбіжності із заявними документами, повідомив начальник управління Роман Кіфлюк. Зокрема, співробітники Нацради зафіксували трансляцію за участі російського борця Олексія Олійника, внесеного до Переліку осіб, які створюють загрозу нацбезпеці. Також зафіксували «ознаки реклами» та наявність в ефірі вікових позначок контенту, схожих на ті, що використовуються в Росії, хоча з відкритих джерел Нацрада з’ясувала, що в Setanta Sports є тільки ірландська та грузинська ліцензії.

Заступниця голови Нацради Уляна Фещук також висловила здивування, що канал Setanta Sports, іще не отримавши дозволу Нацради, вже анонсував свій запуск в Україні 1 серпня.

Директорка з дистрибуції Setanta Sports у 14 країнах Марія Лисенко відповіла Уляні Фещук, що анонсування запуску каналу пов’язане зі специфікою спортивного мовлення та прив’язкою до спортивних подій: «Ми купили права на Англійську прем’єр-лігу, 4 серпня вже відбудеться перший матч. Тому ми оголосили про запуск 1 серпня. 2 серпня в нас уже відбудеться перша трансляція. 3 серпня починається “Формула 1”, яку ми теж будемо транслювати, у нас ексклюзивні права».

Також пані Лисенко прокоментувала зауваження контрольно-аналітичного управління Нацради: «Ми вказали в документах, що реклами на каналі немає. Могли бути зафіксовані комерційні прояви міжнародних спонсорів, у яких підписані контракти з клубами і турнірами, які їх проводять. Ми отримуємо сигнал з певними спонсорськими проявами і не маємо права його змінювати. Є офіційні спонсори, яких ми зобов’язані показувати, іншої реклами немає».

Про вікові позначки контенту вона пояснила, що це казахські позначки, а не російські. Ліцензії чи реєстрації в Роскомнагляді Setanta Sports не має і в Росії не поширюється, запевнила пані Лисенко.

Про трансляцію за участі особи з «чорного списку» Мінкульту пані Лисенко повідомила: «Це був один боєць – і за 12 секунд він уже був у нокдауні».

На запитання членів Нацради Марія Лисенко повідомила, що в Україні Setanta Sports запускає поки що тільки один канал – він же запускається і в Молдові. Але на молдовський ринок компанія виводить одразу три канали. Можливо, через деякий час Setanta Sports запустить в Україні ще один канал тенісної тематики. За її словами, програмне наповнення каналу формується в Дубліні.

На запитання Сергія Костинського про мову каналу пані Лисенко сказала: «Ми уважно ставимося до мов і територій. У Грузії, коли отримали від ринку потребу та інтерес у мовній доріжці, ми зробили локалізацію. У Казахстані теж поступово локалізували. В Україні буде часткова локалізація. Українською мовою будуть коментуватися матчі Англійської прем’єр ліги, а також трансляції за участі українських спортсменів».

На зауваження пана Костинського, що для маленької Грузії запустили грузинську версію, а для 40-мільйонної України не поспішають, вона додала: «У Грузії ми локалізували через чотири роки роботи. Але в Грузії шикарний ринок платного ТБ: там немає піратства, і провайдери готові платити за контент».

Уляна Фещук порекомендувала Марії Лисенко внести зміни до заявних документів: «Оскільки у вас походження каналу не з Росії, ви можете розміщувати рекламу, але вона має бути оплачена на території України. Вносьте зміни в заяву, ми ще додатково промоніторимо ваш канал. Зверніть увагу на заборонених осіб».

Олександр Ільяшенко повідомив, що наступне засідання Нацради відбудеться 1 серпня. «Думаю, ми встигнемо розглянути ваше питання, у вас перша трансляція 2 серпня», – зауважив він.

Нагадаємо, міжнародний спортивний канал Setanta Sports виходить на український ринок і планує розпочати мовлення 1 серпня. Канал отримав ексклюзивні права на показ Англійської прем'єр-ліги в Україні протягом трьох сезонів. Також він транслюватиме Кубок Англії, Шотландську прем'єр-лігу, Чемпіонат Англійської футбольної ліги, Кубок Англійської футбольної ліги, UFC, НХЛ, «Формулу-1» та НБА. Детально про плани Setanta Sports на українському ринку читайте в інтерв’ю Марії Лисенко «Детектору медіа».

25 липня, 2019.

Редакція
RATVODДата: Субота, 14.09.2019, 20:39 | Повідомлення # 207
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканали Футбол 1/2 представляють

новий проект - шоу
Yellow



Фото:: Footballua.tv

Новинка!
З радістю повідомляємо вам, що телеканали Футбол 1/2 запускають новий проект - шоу Yellow.


У цій програмі глядачі телеканалів Футбол 1/2 дізнаються найгарячіші і жовті новини з околофутбольного світу. Автомобілі, дівчата, гонорари - жодна головна футбольна світська новини не пройде повз наших журналістів.

Ведучий шоу - Олександр Федоришин.

Прем'єра шоу Yellow - в суботу, 14 вересня, о 10:20 на телеканалі Футбол 1.

13 вересня 2019

RATVODДата: Субота, 05.10.2019, 22:46 | Повідомлення # 208
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ВГТРК покаже матчі

Чемпіонату світу з футболу 2022 року




Міжнародна федерація футболу уклала угоду на показ ігор
світової першості з футболу 2022 року з компанією "Телеспорт".


Згідно з угодою, матчі чемпіонату світу транслюватимуть ВГТРК, Перший канал і "Матч ТВ".

"Російське спортивне маркетингове агентство "Телеспорт Груп" від імені "2 Спорт 2" уклало з Міжнародною федерацією футболу угоду щодо придбання медіа прав на території Росії на події під егідою ФІФА, що проводяться в період з 2019-го по 2022 рік", - повідомляє прес-служба ФІФА.

RATVODДата: Четвер, 09.01.2020, 12:31 | Повідомлення # 209
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканали «Футбол 1/2» змінюють

параметри
супутникового мовлення




9 січня 2020 року завершиться паралельне мовлення телеканалів з двох транспондерів.


Супутникове мовлення каналів «Футбол 1/2», що входять в «Медіа Групу Україна», буде переведено з транспондера 12130 МГц
на 12245 МГц супутника Astra 4A (4,8 гр.с.д.)
. Про це йдеться в інформаційному повідомленні супутникового оператора Xtra TV.

Разом з тим повідомляється, що для підвищення рівня і стабільності прийому сигналу з зазначеного транспондера сьогодні, 8 січня, було проведено зміну значення коефіцієнта корекції помилок (FEC) з 3/4 на 2/3. Інші технічні параметри транспондера змінюватися не будуть.

Також наголошується, що для абонентів супутникової платформи, які користуються провайдерской приставкою Xtra TV BOX, настройка нових параметрів прийому каналів «Футбол 1/2» відбудеться автоматично.

Додамо, на транспондер 12245 МГц переноситься мовлення телеканалу як в форматі стандартної чіткості (SD), так і в форматі високої чіткості (HD).

Нагадаємо, в лютому поточного року буде запущений третій футбольний телеканал - Футбол 3. Компанія вже отримала ліцензію на супутникове мовлення.

Технічні параметри супутникового мовлення «Футбол 1/2»:

Супутник - Astra-4A (4,8 гр.с.д.)
Частота - 12245 МГц
Символьна швидкість - 30,0 Мсимв/с (MSymb/s)
Поляризація - вертикальна (V)
FEC - 2/3
Модуляція - DVB-S2/8PSK/MPEG-4/HD
Кодування (СУД) - Verimatrix


Віталій Мосейчук

08 січня, 2020



RATVODДата: Вівторок, 15.09.2020, 20:56 | Повідомлення # 210
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
За рік українські футбольні канали

пішли в мінус на мільйони доларів



Фото: SYE News Service

Витрати каналів перевищили доходи на $ 5 млн, передає UA-Футбол.


Згідно з даними, телеканалам «Футболу» за рік вдалося заробити близько 5 млн доларів, в основному, завдяки кабельним операторам і статті «спонсорство». У той же час витрати на покупку УПЛ, Ліги чемпіонів, Ліги Європи, європейських чемпіонатів, зарплати співробітникам і витрати на організацію трансляцій склали близько $ 10 млн. Це означає, що щорічно канали можуть йти в мінус на $ 5 млн.

За даними ресурсу, таку ситуацію раніше змалював директор зі стратегії та розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Федір Гречанінов. Ще взимку він говорив, що щорічно збитки спортивної групи каналів складають мільйони доларів.

Ще гірше справи йдуть у каналу 2 + 2, доход якого в 2019 році склав не більше $ 1 млн. При цьому 1 + 1 Media витратила на права на показ матчів «Динамо», «Зорі», «Карпат», «Дніпра-1» і «Десни» в сезоні 2019/20 близько 100 млн гривень.

Примітно, що за даними Big Data UA в другому півріччі 2020 року групі українських спортивних каналів вдалося значно збільшити частку телеперегляду - відновлення трансляцій футбольних баталій позитивно відбилося на показниках каналів цієї тематики.

Лада Васюкова

15 вересня, 2020



Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024