FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 07:47

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Спорт на каналах

на SAT TV та в Інтернеті


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним


Спорт ( FTA / BISS ) на :

RATVODДата: Середа, 07.10.2009, 11:20 | Повідомлення # 46
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Мутко заспокоїв глядачів телеканалу "Спорт"

Міністр спорту, туризму і молодіжної політики Росії Віталій Мутко заявив,
що на новому телеканалі
"Росія-2", який буде створений на базі каналу "Спорт",
спортивне мовлення збережеться в колишньому об'ємі.

Про це повідомляє агентство "Весь спорт".
По словах Мутко, при створенні нового каналу інтереси уболівальників не будуть ущемлені.

Мутко розповів, що він вже зустрічався з генеральним директором Всеросійської державної телерадіокомпанії (ВГТРК) Олегом Добродєєвим, а наступного тижня зустрінеться з ним ще раз. По словах Мутко, поки він не знає, яка концепція нового телеканалу, але після другої зустрічі з Добродєєвим "багато що проясниться".

30 вересня 2009 року стало відомо, що з 1 січня 2010 року телеканал "Спорт" припинить мовлення, а його місце займе новий канал, орієнтований, по словах Добродєєва, на молоду і активну аудиторію. Керівником нового каналу стане заступник Добродєєва Володимир Троєпольський, що очолював раніше "П'ятий для Петербургу канал".

Гендиректор ВГТРК пообіцяв, що на новому каналі транслюватимуться змагання по найбільш популярних видах спорту. При цьому Добродєєв відзначив, що новий телеканал піде від "спортивної неважливої теми". Одній з причин закриття телеканалу "Спорт" глава ВГТРК назвав високу вартість прав на телетрансляції спортивних подій.

lenta.ru


RATVODДата: П`ятниця, 09.10.2009, 10:58 | Повідомлення # 47
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Телеканал 7ТВ відмовиться від спортивної тематики

На телеканалі 7ТВ мають намір змінити концепцію і відмовитися від спортивної спрямованості.
Про це, як пише в номері за 6 жовтня видання "Комерсант", розповів гендиректор каналу Костянтин Ліходедов.

За словами керівника 7ТВ, причиною такого рішення стало зниження рейтингу телеканалу і як наслідок падіння його рекламних доходів. Цьому передував його перехід від популярних видів спорту до вузьконаправлених, таким як покер, дартс, більярд, настільний футбол. Не залишилося в програмі і щоденних випусків спортивних новин.

Як розповів Ліходедов, при зміні спрямованості на каналі мають намір зберегти його цільову аудиторію - чоловіків у віці від 18 до 54 років. Як очікується, нова концепція має бути готова до початку 2010 років. Про те, яку саме тематику вибере керівництво телеканалу, Ліходедов не уточнив. Гендиректор "2x2" Роман Саркисов порекомендував 7ТВ зайнятися показом кіно або піти по дорозі Discovery, ставши пізнавальним каналом.

Спортивний телеканал 7ТВ входить до складу спільного підприємства, створеного російськими бізнесменами Алішером Усмановим і Іваном Тавріним. До придбання Усмановим 7ТВ належав структурі Московської області, яка раніше викупила його у приватних власників. У число інших активів, що увійшли до СП, стали куплені Усмановим 75 відсотків музичного телеканалу "МУЗ-ТБ", а також належні Тавріну регіональні телестанції.

Мовлення 7ТВ поширюється більш ніж на 500 російських міст. За оцінкою TNS, яку наводить "Комерсант", по своїй цільовій аудиторії він займає останнє місце серед ефірних каналів: його доля в містах з населенням більше 100 тисяч чоловік складає 0,4 відсотка.

Раніше про скорочення спортивного мовлення оголосила Всеросійська державна телерадіокомпанія (ВГТРК). На базі телеканалу "Спорт", який буде закритий, компанія створить канал "Росія-2". Проте, як пізніше пообіцяв міністр спорту, туризму і молодіжної політики Віталій Мутко, показ спортивних програм на новому ресурсі збережеться в колишньому об'ємі.

lenta.ru


RATVODДата: П`ятниця, 09.10.2009, 12:10 | Повідомлення # 48
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
На створення каналу Trace Sport HD

буде витрачено 15 млн. євро

Французька група компаній Trace, власник міжнародних каналів Trace Тv і Trace Tropical,
має намір інвестувати 15 млн євро на створення нового спортивного каналу Trace Sport HD.

Спочатку канал буде доступний на шести мовах, а мовлення концентруватиметься на розповідях про зірки спорту.

Основною цільовою аудиторією каналу стануть жінки і чоловіки у віці від 15 до 45 років.

Trace Sport HD не віщатиме топовые спортивні події, а замість цього він зближуватиме глядача з його кумиром спорту.

Trace Sport HD буде платним каналом, який увійде до складу декількох супутникових платформ. В даний час ведуться переговори з американською групою Comcast і британською платформою BSkyB.

Trace Sport HD повинен окупиться впродовж двох років з початку запуску. Аби досягти такого результату група компаній Trace планує підвищити свій статутною капітал з 2 до 3 млн євро до кінця 2009 року.

Канали Trace TV і Trace Tropical доступні в 145 країнах в 22 млн домашніх господарств.

www.sat.net.ua по матеріалах satkurier.pl


kozakuaДата: П`ятниця, 09.10.2009, 12:10 | Повідомлення # 49
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Доля "Мегаспорту".

26 жовтня, в понеділок, в 11.30 відбудеться зустріч колективу каналу «Мегаспорт»

з головою правління медіагрупи «Інтер» Сергієм Созановським.

Цю інформацію підтвердив генеральний продюсер «Мегаспорт» Олександр Борісенко.
Темою зустрічі може стати закриття каналу «Мегаспорт». Проте пан Борісенко сказав, що не коментуватиме цю інформацію, і не висловив жодних припущень відносно теми зборів, а директор по розвитку каналу Олександр Кравцов чутки про закриття категорично спростував.
Проте за наявною інформацією, саме Кравцов і повинен очолити новий телеканал, який, за попередніми даними, матиме молодіжно-розважальний формат. 70% колективу «Мегаспорт», нібито, буде скорочено. Інформацію про переформатування і призначення Олександр Кравцов спростовувати не став, проте і не прокоментував її, попросивши діждатися понеділка.
«Телеканал "Мегаспорт" не закривають. Можливі зміни в його продукті, але він залишається спортивним каналом», - відповіли в прес-службі «Інтеру».
Про які саме зміни йде мова, в прес-службі зможуть уточнити 26 жовтня.

Джерело:
Телекритика


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Неділя, 15.11.2009, 19:18 | Повідомлення # 50
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Хто з м'ячем до нас прийде ?

Про те, що послуги платного телебачення і особливо - преміум-пакети спортивних програм продаються не так добре, як хотілося б, оператори кабельного і супутникового ТБ нарікаю вже не перший рік. На їх думку, проблема полягає не лише у високій вартості приймального устаткування і послуг, але і в сильній конкуренції з боку загальнодоступних телеканалів, десятиліттями "забезпечуючих" глядачів безкоштовним хокеєм і футболом. Безкоштовні спортивні видовища росіяни сприймають чи не як своє конституційне право, і держава до останнього часу підтримувала це переконання підданих. Наприклад, в 2007 році, коли телекомпанія "НТВ-плюс" викупила в Російського футбольного союзу ексклюзивні права на показ чемпіонату країни по футболу (вартість операції складала 0 млн), за уболівальників особисто заступився Президент Росії Володимир Путін. Після його критичного випаду на адресу контракту, частина матчів (природно, найцікавіших) все ж попала в прямий ефір.

Але цього року спортивна ідеологія держави різко змінила вектор. На початку жовтня генеральний директор ФГУП "Всеросійська телерадіомовна компанія" (ВГТРК) Олег Добродєєв заявив, що на початку нового, 2010 років головний загальнодоступний спортивний канал Росії - "Спорт" - припинить своє існування. На його місці має бути створений канал з робочою назвою "Росією-2", орієнтований на аудиторію від 25 років. Через декілька днів по Москві поповз слух про те, що спортивне мовлення згортає другий і останній із загальнодоступних спортканалов - 7ТВ, який контролює підприємець Алішер Уманов. Цей слух минулого тижня ComNews підтвердив близький до Усманову джерело, що заявило, що "говорити про 7ТВ як про спортивний канал більше не має сенсу".

"Жовтневу медіареволюцію" телевізійники толком пояснити не можуть до цих пір. Якщо не сприймати серйозно версію про зміну державної ідеології (одним з її наріжних каменів до цих пір була пропаганда спорту і здорового способу життя), то на перший план виходять припущення, так або інакше пов'язані з фінансовою складовою спортивних проектів. Не секрет, що спортивні канали - найдорожчі у виробництві (див. вищий, скільки коштують права на один лише ЧР по футболу). Мабуть, і "усмановские" медийщики, і державні зрозуміли, що в умовах кризи вміст спортивних каналів їм просто не потягнути. Згідно другому припущенню, висловленому відомим російським теледіячем, "Спорт" взагалі нікуди не подінеться - керівництво ВГТРК, нібито, хоче трохи пошантажувати як громадськість, так і кремлівських ідеологів, аби вибити додаткове фінансування для не найбільш рейтингового каналу.

Нарешті, ще одна версія пов'язана з формуванням так званого першого мультиплексу, що включає вісім каналів, які як державні, так і приватні мовці повинні транслювати безкоштовно. Не виключено, що місце "Спорту" в цьому мультиплексі могло комусь дуже знадобитися - так, як свого часу знадобилося місця телеканалу ТВ6 на "шостій кнопці" "Спорті". Сповна вірогідний претендент на місце "Спорту" в ефірі - "НТВ-плюс". У телекомпанії, до речі, не зривають, що готові заповнити його сітку мовлення спортивними програмами власного виробництва, у тому числі - і узятими з платних супутникових преміум-пакетів. Справа тут, природно, не лише в соціальній відповідальності "НТВ-плюс", але і в рекламі, яку можна крутити на оновленому (і, природно, що став цікавішим і рейтинговим) каналі, а також в просуванні продуктів "НТВ-плюс" в маси. Механізм цього просування нескладний: поглянув глядач на безкоштовному каналі декілька цікавих баскетбольних матчів, його "зачепило" - і в результаті ще одним (платним) глядачем спортивного преміум-пакету "НТВ-плюс" стало більше.

Насправді, плани "НТВ-плюс" у мене не викликають роздратування - кричати в такій ситуації, що "газпромовская" телекомпанія прагнути відібрати у народу його кохану спортивну "кнопку", просто безглуздо. Навпаки, ідея створити дійсно цікавий загальнодоступний спортивний канал, не вклавши в нього ні копійки бюджетних грошей, заслуговує, принаймні, на розгляд. Це все ж краще, ніж "клон" телеканалу "Росія", орієнтований незрозуміло на кого. Не секрет, що аудиторія від 25 до 55 років, хоча і вважається преміальною аудиторією телерекламщиков, але, все ж, таїть в собі ризики. Активні, молоді і через вік амбітні люди все менше дивляться ТБ і все більше інформації черпають в Інтернеті. До того ж ті, хто все-таки дивляться телевізор, на думку експертів, найчастіше перемикаються на ТНТ і НТВ. Що зможе протиставити цим агресивним, рейтинговим, а головне - дійсно цікавим телепроектам ВГТРК, я, чесно кажучи, погано собі уявляю.

Cпециальный оглядач ComNews ВАЛЕРІЙ КОДАЧИГОВ
© ComNews


RATVODДата: Середа, 25.11.2009, 21:47 | Повідомлення # 51
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
У Білорусії буде створений хокейний телеканал

Федерація хокею Білорусії і клуб "Динамо" (Мінськ) планують створити спеціалізований кабельний телеканал "Арена-медіа", повідомив в середу на засіданні Виконкому Федерації хокею Білорусії її голова Володимир Наумов.

"Національну хокейну федерацію не владнує кількість трансляцій матчів білоруської екстраліги, а також час показу, коли більшість поєдинків виходять в ефір в пізній час", - сказав Наумов.

Він пояснив, що представники Белтелерадіокомпанії у відповідь на ці претензії посилаються на те, що сітка телепередач планується на довгий час вперед, і для хокею в слушний для уболівальників час "вікна" знаходяться далеко не завжди.

"Тому ми вирішили спробувати запустити спеціалізований кабельний телеканал. Його головна мета - популяризація хокею", - сказав Наумов.

За його словами, на новому каналі планується транслювати не лише матчі білоруської екстраліги, але і поєдинки інших ліг світу. Крім того, на телеканалі будуть присутні різні розважальні програми.

Новий телеканал буде комерційною структурою: 51% акцій належатиме Федерації хокею Білорусії, 29% - клубу "Динамо" (Мінськ), остання доля - фізичним особам. Статутний фонд підприємства планується у розмірі 10 мільйонів білоруських рублів (близько 3,6 тисяч доларів) По словах Наумова, в створення телеканалу знадобиться вкласти близько 5 мільярдів білоруських рублів (мало чим менше 2 мільйонів доларів), а в ході його функціонування буде потрібно також витрати на придбання прав трансляцій в інших ліг.

"За задумом засновників, перші два-три роки гроша в проект в основному доведеться вкладати", - відзначив Наумов. Але очікується, що через три-чотири роки телеканал стане приносити доходи, у тому числі за рахунок реклами. Для цього під час матчів білоруської екстраліги передбачається робити дві-три рекламні паузи, як це практикується в КХЛ, НХЛ і інших турнірах.

Наумов повідомив, що засоби на цей проект передбачається отримати від зовнішніх інвесторів.

Якщо проект знайде підтримку у всіх зацікавлених сторін, то телеканал "Арена-медіа" запрацює з 1 вересня 2010 року.

www.sat24.ru

Повідомляє:www.rian.ru


RATVODДата: Субота, 28.11.2009, 21:57 | Повідомлення # 52
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Sport TV покаже португальцям ЄВРО-2012™

УЄФА уклав ексклюзивний договір на освітлення ЄВРО-2012™ на території Португалії з телекомпанією Sport TV, яка отримала права на трансляцію 31 зустрічі турніру на платних каналах. Дванадцять матчів групового етапу Sport TV покаже в ексклюзивному режимі.

Широке освітлення
Sport TV забезпечить широке освітлення турніру на своїх дочірніх каналах Sport TV 1, Sport TV 2 і Sport TV HD. Окрім прямих трансляцій в медіа-пакет входять показ матчів в записі і тематичних тележурналів. Також будуть доступні трансляції в інтернеті і на мобільних платформах.

Давні партнери
"УЄФА радий вітати Sport TV серед членів ексклюзивної групи офіційних мовних компаній ЄВРО-2012 - говориться в заяві європейського футбольного союзу. - Sport TV є давнім партнером УЄФА і одним з лідерів телеринку Португалії. Це відмінна новина для любителів футболу в Португалії, які дістануть доступ до унікального освітлення чемпіонату".

Загальнодоступне телебачення
Права на висвітлення чемпіонату на загальнодоступному телебаченні будуть надані Португалії пізніше.


RATVODДата: Понеділок, 07.12.2009, 12:18 | Повідомлення # 53
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
"Інтер" покаже бій Віталій Кличко - Кевін Джонсон

12 грудня в 23:50 на телеканалі "Інтер" відбудеться пряма трансляція титульного
боксерського поєдинку між
Віталієм Кличком і Кевіном Джонсоном.

Як повідомляє прес-служба телеканалу, український боксер проведе третій цього року захист свого титулу.

А в неділю 13 грудня в 22.50 "Інтер" покаже фінал п'ятого, ювілейного конкурсу
"Міс Україна Всесвіт-2010".
Подія відбулася 5 грудня в столичному готелі "InterContinental".

"Інтер" - загальнонаціональний канал. Комерційна аудиторія - "18+". Входить в медіа-групу "Інтер" ("Інтер", НТН, К1, К2, "Ентер", "Энтер-фильм", "Мегаспорт", "MTV Україна"). Голова правління - Сергій Созановський.

Моніторинг ЗМІ


RATVODДата: Понеділок, 07.12.2009, 12:31 | Повідомлення # 54
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
На екрані - спорт

У спортивних змаганнях, як правило, події відбуваються дуже швидко, і телеглядачі, що спостерігають ТБ-трансляцію з гри або матчу, незрідка упускають найважливіші деталі розвитку подій безпосередньо у момент випадку. У зв'язку з цим вже давно у всій світовій телеіндустрії активно застосовуються системи сповільненого повтору (Slow Motion Replays), що дозволяють істотно підвищити емоційну дію на глядача і що надає аудиторії масу додаткової інформації, прихованої при відтворенні з нормальною швидкістю. Те, що раніше було недоступне людському оку, стало доступне за допомогою сповільненого відтворення.

Раніше як записуючий пристрій використовувалися відеомагнітофони в кількості, рівній кількості телекамер, що працюють на стадіоні. Але ця методика була надзвичайно неефективна з точки зору витрати людських ресурсів, а також обмежена у виборі лише одного об'єкту зйомки. Сьогодні ця проблема вирішується принципово іншим шляхом - за допомогою сервера сповільненого відтворення, матчу, що дозволяє записати всі цікаві моменти, одночасно достатньою кількістю камер, з різних позицій, і показати їх відразу після цього або в перерві між таймами. Дана технологія на порядок підвищує якісний рівень трансляції, приковує увагу телеглядачів і тим самим значно покращує рейтинг каналу, ведучого трансляцію.

Піонером і абсолютним лідером в області виробництва серверів для спортивних трансляцій вважається бельгійська компанія EVS. Не дивлячись на те, що фірма виробляє серверне устаткування для різних областей, творці компанії спочатку зробили ставку на розробку і виробництво саме серверів сповільненого повтору для спортивних телетрансляцій. Свою першість вони не упускають і сьогодні - вирішення EVS використовуються на всіх Олімпіадах, Чемпіонатах і інших спортивних змаганнях.

Так, в 1995 році компанією була випущена перша багатоканальна система сповільненого повтору, яку відразу встановили дві провідні телекомпанії: Лондонська ВПС і французька Canal+, вже в 1996 році 45 LSM-серверов EVS формували відеоряд сповільнених повторів на Олімпійських Іграх а Атланті, в 1998 році EVS поставила 20 Super Slow motion систем для зимових Олімпійських ігор в Нагано, а на знаменитому Чемпіонаті Світу у Франції працювало вже 100 систем EVS LSM. У 2000 році в ході трансляцій Олімпіади з Сіднея почав роботу перший в світі HD-сервер для сповільнених повторів High Definition LSM, в 2002-ом EVS забезпечила системами сповільнених повторів Зимові Олімпійські ігри в Солтлейк Ситі і Чемпіонаті світу по футболу в Японії і Кореї, в 2004-ом - 75 систем сповільненого повтору EVS-LSM використовувалися на трансляціях футбольних матчів з Чемпіонату Європи по футболу і 200 LSM-XT серверів працювало на Олімпійських Іграх в Афінах, а в 2008 році на Олімпійських Іграх в Пекіні використовувалося вже 700 відеосерверів LSM-XT2 стандартного і високого дозволу.

[img]http://broadcast.machouse.ua/img/users/724/EVS_XT2+LSM_HR.jpg[/img]

LSM-XT[2] Live Slow Motion Server - це сервер багатоканального запису і сповільненого відтворення повторів. Сервер сповільнених повторів з миттєвим доступом до матеріалів дозволяє записувати одночасно від 2-х до 6-ти відеосигналів з телекамер і відтворювати сюжет або послідовність сюжетів по плей-листу. Всі зображення, записані на будь-який з серверів сповільненого відтворення, миттєво розподіляються в режимі реального часу між операторами. Швидкість передачі інформації по мережі достатня для того, щоб копіювати матеріал на центральний медіа-сервер і пристрій архівації. Таким чином, відтворення кліпів, нелінійний монтаж, програвання яскравих моментів спортивного заходу - все це може відбуватися одночасно.

На базі серверів серії XT, що працюють у форматах SD або HD, може бути створена мережа з інтерфейсом SDTI. Різні сервери в межах цієї мережі можуть миттєво розподіляти між собою медіафайли. Це дозволяє зв'язати до 30-ти серверів і таким чином отримати 180-канальну систему записи/воспроизведения, що значно збільшує потужність системи в цілому.

Управління системою сповільненого повтору виробляється із зручного пульта управління з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, тому навчання прийомам роботи на LSM-системе займає всього декілька днів. Проте само навчання при цьому виробляється лише дослідними авторизованими операторами EVS. Всі сервери і інші вирішення компанії EVS доступні у версії HD. Завдяки цьому їх вживання можливе при прямих трансляціях спортивних подій у форматі HDTV.

[size=13]

Ключові особливості, властиві вирішенням EVS:[/розмір]

• Старт відтворення фрагмента у будь-який момент після початку запису - демонстрацію події в сповільненому режимі можна починати, не чекаючи закінчення запису.
• Вивід на екран відразу двох синхронних подій - наприклад, одночасний стрибок різних спортсменів, або плани одного і того ж стрибка з різних камер.
• Можливість малювати схеми прямо на видаваному зображенні без попередньої підготовки.
• Можливість автоматичного відстежування важливої деталі події (наприклад, переміщення м'яча по полю), для чого оператор системи повинен лише вказати на м'яч.
За останні декілька років EVS інсталювала свої рішення в сотнях ТБ-і кінокомпаній, продакшен-студиях, а також на стадіонах. Серед її клієнтів такі компанії як За останніх 2 роки ЕВС проинсталлировала свої системи на таких найбільших каналах по всьому світу як:
• суспільний канал TSR (Швейцарія), що віщає новини, спорт і розважальні програми;
• спортивний канал Fuji TV (Японія);
• спортивно-розважальний канал Southern Cross (Австралія);
• спортивний телеканал NBC Sports (США);
• найбільший спортивний продакшен PLAZAMEDIA (Німеччина);
• розважальний канал Hunan TV (Китай);
• музичний канал Live Earth (США);
• телеканал France2 (Франція);
• музичний канал MTV (Шри Олениця);
• центральний канал Китаю CCTV, який транслював Олімпіаду-2008 в Пекіні;
• мовний центр Олімпіади-2008 для групи каналів ВПС (Англія);
• футбольний телеканал GOLTV (Іспанія);
• спортивний телеканал TVN (Австралія).

Крім того, практично жодна пересувна телевізійна телестанція (ПТС) сьогодні не обходиться без сервера сповільненого повтору EVS, необхідного для організації спортивних трансляцій.

machouse.ua


kozakuaДата: Середа, 09.12.2009, 21:21 | Повідомлення # 55
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
К Зимней Олимпиаде в России появится новый спортивный канал

К открытию Олимпийских игр в Ванкувере ВГТРК и Первый канал предлагают телезрителям новый совместный проект — специализированный спортивный телеканал в формате HD.
Появление нового спортивного канала в преддверии Зимней Олимпиады в Ванкувере станет хорошей новостью для любителей спорта. Опыт совместной работы двух крупнейших российских телекомпаний позволит отработать современные телевизионные технологии и в дальнейшем будет использован при освещении XXII Зимних Олимпийских игр 2014 в Сочи. Отработанные технические и технологические решения пригодятся и для реализации программы цифровизации телевизионного вещания в России.
Уникальность проекта в том, что при производстве и распространении сигнала будут использованы самые современные HD-технологии (High Definition — телевидение высокой четкости). Канал будет распространяться в платных сетях российских спутниковых и кабельных операторов.
При этом запланированный объем показа Олимпийских игр в Ванкувере на открытых бесплатных каналах останется неизменным.
Учитывая интерес рынка к вещанию в формате HD, участвующие в проекте стороны подтверждают свою открытость для рыночных предложений в части распространения канала. В числе потенциальных партнеров как спутниковые, так и кабельные операторы, работа с которыми может строиться как на основе равного доступа к сигналу, так и на эксклюзивной основе.

Источник:
Вести


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Четвер, 31.12.2009, 22:22 | Повідомлення # 56
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
ВГТРК створить спортивні канали

під умовною назвою «Спорт-1» і «Спорт-2»

Всеросійська державна телевізійна і радіомовна компанія

створить в 2010 році декілька спортивних каналів.

Спільними зусиллями ВГТРК і «Першого каналу» наступного року почне мовлення спортивний канал у форматі HD, який поширюватиметься в кабельних і супутникових мережах. Програмне наповнення каналу складуть спортивні трансляції російських і світових подій.

Ефірний телеканал, що діє, «Спорт» до осені 2010 років буде повністю перепрофільований в канал «Росія-2», аудиторію якого складуть глядачі у віці 25-55 років. Даний процес здійснюватиметься в три етапи протягом року. На першому етапі, з 1 січня, заплановано впровадження в ефір каналу новин «Вести.ru» і пізнавальних програм каналу «Моя планета». У дальйнешем в ефірі «Росії-2» з'являться популярні зарубіжні серіали і фільми, розважальні передачі і ток-шоу, документальні і пізнавальні програми.

До кінця 2010 року ВГТРК створить цифрові спортивні канали під умовною назвою «Спортом-1» і «Спорт-2», орієнтовані для поширення в мережах кабельного, супутникового і IP телебачення. Розробляти концепцію нових спортивних каналів буде Василь Олександрович Кикнадзе, колишній генеральний директор Загальноросійського телеканалу «Спорт».

© Sporttvnews


RATVODДата: Вівторок, 05.01.2010, 00:51 | Повідомлення # 57
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
TVP Sport вже в 16/9

Хороша новина для володарів панорамних телевізорів .
Спортивний канал суспільного телемовця TVP Sport почав емісію у форматі 16/9.

Уважні глядачі спортивного каналу TVP Sport відмітили зміни мовця станції . Без всяких об"яв, з 1 січня 2010 року станція TVP Sport почала трянсляцію програм в панорамному форматі 16/9. Це черговий польський телевізійний канал, який зважився на емісію в цьому форматі .

Послуга TVP Sport це трянсляції важливих світових і домашніх спортивних подій, які займають аж 65 відсотків ефірного часу . Ключовими дисциплінами в TVP Sport стали: футбол, баскетбол, волейбол, гандбол, плавання, і повний спектр зимових видів спорту біатлон, хокей, катання на ковзанах і лижах класичним стилем. Присутні також автогонки, теніс і гольф.

джерело: TVP SPort
www.satkurier.pl


RATVODДата: Понеділок, 11.01.2010, 01:31 | Повідомлення # 58
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Показ XXI зимових Олімпійських ігор

XXI зимові Олімпійські ігри відбудуться з 12 по 28 лютого 2010 року в канадському Ванкувері.
У Росії за змаганнями можна буде спостерігати на
«Першому каналі», «Росія-1», «Росія-2», «Eurosport» і «Eurosport HD».

«Перший канал», «Росія-1», «Росія-2»

«Ми, безумовно, організовуватимемо мовлення з Олімпіади - із студії «Першого каналу», яка буде у Ванкувері. Ми проводимо наших олімпійців. «Перший канал», як і в минулі роки, ділить всі спортивні трансляції навпіл з колегами з ВГТРК. Ми покажемо масу цікавих змагань, зокрема нам належить цього року церемонія відкриття, хокейний фінал і показові виступи кращих фігуристів, а біатлон ми розділимо - якісь гонки у колег, якісь - у нас», - розповів в ході онлайн-спілкування з глядачами генеральний продюсер «Першого каналу», заступник генерального директора Олександр Файфман.

«Росія-1»преимущественно зосередиться на трансляціях біатлонних гонок, хокейних матчів за участю збірної Росії, а також покаже в прямому ефірі закриття Олімпійських ігор.

«Росія-2» транслюватиме XXI зимові Олімпійські ігри близько 20 годин на добу. У прямому ефірі глядачі каналу зможуть побачити ті змагання, які не показуватиме «Перший канал» і «Росія-1». Першочергова увага каналу буде приділена тим видам спорту, в яких беруть участь російські олімпійці, зокрема: лижні гонки, фігурне катання, стрибки з трампліну, бобслей, санний спорт, скелетон і ковзанярський спорт. «Росія-2» продемонструє в записі ті змагання, право першого показу на яких буде в «Першого» і «Росії-1».

«Eurosport» і «Eurosport HD»

«Eurosport» транслюватиме XXI зимові Олімпійські ігри цілодобово і переважно в прямому ефірі. Основна увага каналу буде зосереджена на прямих трансляціях біатлону, стрибків з трампліну, двоєборства, лижних гонок, гірських лиж і фігурного катання. «Eurosport» не обійде увагою такі види спорту як бобслей, скелетон, сани, керлинг, ковзанярський спорт, шорт-трек, фристайл і сноуборд. Хокейний турнір Олімпійських ігор буде представлений центральними матчами на груповій стадії і вирішальними в серії плей-офф.

Програма трансляцій «Eurosport HD» буде аналогічна каналу «Eurosport», але у форматі високої чіткості - high definition.

«НТВ-ПЛЮС»

Вперше з 1998 року супутникова компанія «НТВ-ПЛЮС» не транслюватиме Олімпійські ігри у форматі SD. Залишається невелика надія на те, що компанії удасться отримати субліцензію від правовласників - «Першого каналу» і ВГТРК, і тоді частина топовых змагань будуть показані у форматі high definition на каналі «НТВ-ПЛЮС HD Спорт».

«Наші плани і полягають в тому, аби спробувати Олімпійські Ігри 2010 років освітити в першу чергу в HD. У HD постараємося показати якщо домовимося з правовласниками. Ми до правообладанию відносимося з великою повагою, тому якщо у них буде бажання нам дати права на цю подію, ми показуватимемо, якщо немає, значить, не будемо», - заявив в ефірі генеральний директор телекомпанії «НТВ-ПЛЮС» Дмитро Самохин.

Повідомляє: Sporttvnews.ru


RATVODДата: Понеділок, 11.01.2010, 11:00 | Повідомлення # 59
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Новий спортивний телеканал "2 Спорт 2"

"Перший" і ВГТРК - вперше об'єднують зусилля для

створення нового супутникового спортивного телеканалу.

Подробиць цього проекту доки відомо небагато. У січні сторони приступлять до детального опрацювання нового каналу. Відомо, що і "Перший канал", і ВГТРК створюють спортивний канал для мовлення через кабель і вестимуть переговори для його розміщення на всіх відомих супутникових платформах. Основна частина ефіру складатиметься з крупних спортивних міжнародних трансляцій, права на яких належать як "Першому каналу", так і ВГТРК. Тепер ці можливості будуть об'єднані в рамках одного спортивного каналу. Зокрема, канал покаже повністю чемпіонат світу по футболу, який відбудеться цього року в ЮАР. Джерела "'" стверджують, що новий супутниковий спортивний канал називатиметься "2 Спорт 2".

www.sat24.ru

Повідомляє:www.kommersant.ru


RATVODДата: Вівторок, 12.01.2010, 10:55 | Повідомлення # 60
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
У Росії з'являться

три цифрові телеканали про спорт

У 2010 році в Росії з'являться щонайменше три цифрові телеканали, присвячених спорту. Один з проектів, пише "Комерсант" в понеділок, 11 січня, стане результатом співпраці "Першого каналу" і ВГТРК.

Канал, який, як очікується, отримає назву "2 Спорт 2", отримає права на найбільші міжнародні трансляції, які зараз належать їх засновникам. Зокрема, по ньому буде показаний чемпіонат світу по футболу в ЮАР. Чи вплине це на спортивну складову "Першого" і ВГТРК, не уточнюється. За даними "Комерсанта", обоє каналу будуть поширяться через супутникові і кабельні платформи.
В кінці 2009 року "Перший канал" вже повідомляв про запуск спільного з ВГТРК цифрового проекту, який буде присвячений зимовій Олімпіаді-2010 у Ванкувері. Чи йде мова саме про цей канал, газета не уточнює.

Окрім спільного проекту ВГТРК має намір створити два власні цифрові телеканали, що отримали умовні назви "Спорт 1" і "Спорт 2". Як повідомляє сайт Sporttvnews, обоє повинні почати роботу в кінці року. Розробкою їх концепції, стверджує ресурс, займеться колишній керівник телеканалу "Спорт" Василь Кикнадзе.

Канал "Спорт" припинив своє існування 1 січня 2010 року. Його місце зайняв новий проект ВГТРК "Росія-2". Керівником каналу став глава каналу "Росія 24" (що був "Вести 24"), замглавы гендиректора ВГТРК Дмитро Медников. Спортивну тематику на "Росії 2" поки що обіцяють зберегти.

lenta.ru


Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024