FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 11:02

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:20 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Онлайн
Спорт на каналах

на SAT TV та в Інтернеті


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним


Спорт ( FTA / BISS ) на :

RATVODДата: Понеділок, 28.02.2011, 17:05 | Повідомлення # 106
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Онлайн
Футбол на ТБ - коли розв'яжуть вузол?

За інформацією «Советского спорта», контракт прем'єр-ліги з НТВ-Плюс

буде підписаний протягом найближчого тижня.

Сергій ІВАНОВ

Договір з супутниковим каналом. Термін договору - півтора року, ціна питання - 60 мільйонів доларів. Договір передбачає показ 30 матчів чемпіонату по федеральному каналу - таке, у свою чергу, умова контракту прем'єр-ліги зі спонсорами. За нашими даними, договір набуде чинності після того, як буде схвалений загальними зборами прем'єр-ліги (що відбулося у вівторок, 22 лютого), а також полпісанія його керівником НТВ-Плюс Дмитром Самохіним, який зараз перебуває у відрядженні.

Крім того, договір РФПЛ і НТВ-Плюс припускає, що інтернет-права на матчі будуть реалізовуватися на спільній і взаємовигідній основі.

Договір з федеральним каналом. За інформацією «Советского спорта», прем'єр-ліга направила пропозиції про показ матчів чемпіонату країни в три тв-компанії - Перший канал, ВГТРК і НТВ. Поки певний відповідь отримана від ВГТРК - один з каналів тв-холдингу, «Росія 2» готовий транслювати матчі чемпіонату країни. Перший канал не дав чіткої відповіді, проте, за даними «Советского спорта», мова може йти про показ матчів у форматі «до і після півночі», тобто в запису - що, власне, практично і сталося минулого року.

Однак до варіанту з «Росією 2» не готовий, судячи з досвіду минулих років, канал НТВ-Плюс, заплатив величезні гроші (ті самі 60 мільйонів доларів) за тв-права. Тому мова, мабуть, піде про продаж субліцензії, що знову ж таки з досвіду минулих справ, малоперспективно - продавець і покупець не домовляться.

Насправді, якщо задуматися, то уявімо собі ситуацію - не будь НТВ-Плюс, хто з телевізійників в принципі був би готовий платити за російський футбол? Судячи з тих переговорів, які ведуться зараз - ніхто. І не довелося б у такій ситуації клубам самим платити за показ?!

Але повернімося до справ сьогоднішнім. Очевидно як те, що невизначеність з трансляціями відштовхує від футболу вболівальників, які в ситуації достатку хокею на безкоштовному ТБ можуть віддати перевагу цей вид спорт, так і те, що домовленість про показ на федеральному каналі повинна-таки бути досягнута. Терміну - дві-три тижні. За нашими даними, мова врешті-решт зайде про соціальну відповідальність тв-каналів, про необхідність показати футбол народу. І станеться це, мабуть, на наступному тижні.

Sovsport.ru


RATVODДата: П`ятниця, 04.03.2011, 09:47 | Повідомлення # 107
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Онлайн
Олександр Денисов:

"Пакет спортивних каналів легше поширювати"

Директор спортивних каналів "Україна" - про запуск

"Футболу +"і плани з "Спорту" та "Спорту HD"

1 березня розпочав мовлення "Футбол +", другий за рахунком спортивний канал медіагрупи "України". Напередодні старту ЗАТ "ТРК" Україна "забезпечила йому супутникову ліцензію, замінивши логотип" Новини "на" Футбол + ". Тепер група планує розширити спортивний напрямок запуском ще 2-3 нішевих каналів. Зокрема, на черзі телеканали" Спорт "і" Спорт HD ".

Про те, яким чином буде розподілений продукт між "Футболом" і "Футболом +", скільки потрібно часу, щоб вивести проекти на самоокупність, а також навіщо "Україна" група спортивних каналів, ТК розповів директор "Футболу" і "Футболу +" Олександр Денисов.

- Олександре, розкажіть про концепцію "Футболу +". Чим цей канал буде відрізнятися від "Футболу"?

- "Футбол" - це локомотив спортивних каналів ТОВ "Медіа Група" України ". Його контентне ядро становить і становитиме в подальшому український футбол. Навколо нього можливі різноманітні програмні варіації: закордонні матчі і програми, але це канал, більшою мірою присвячений національної лізі.

"Футбол +" - це канал, цілком і повністю присвячений закордонному футболу. Якщо на тому ж "Футболі" можна побачити у прямій трансляції (коли йде сезон), може, пару матчів англійської Прем'єр-ліги або один матч німецького чемпіонату, то на каналі "Футбол +" у глядачів буде можливість переглядати в рази більше таких матчів. Ми тепер будемо брати з англійської Прем'єр-ліги до шести матчів, так само і з інших чемпіонатів. Це канал преміального типу, який містить кращі зразки європейського футболу. Також у нього буде і частинка латиноамериканського футболу.

- Які трансляції ви вже придбали для цього каналу?

- На "Футболі +" на сьогоднішній день будуть транслюватися чемпіонати Англії, Німеччини, Іспанії, Франції, Бразилії. Тепер ми будемо брати у правовласників 5-6 матчів у кожному турі.

- На якому каналі виходитимуть міжнародні чемпіонати - та ж Ліга Європи?

- Ліга Європи виходить на телеканалі "Футбол", ми взяли її на пробу на один сезон. Надалі ми тільки розглядаємо теоретичну можливість її появи. Але Ліга Європи якщо і з'явиться, то тільки на "Футболі". Це, взагалі-то, досить дорогий продукт для тематичних каналів. А левова частка рейтингів, які дає Ліга - це матчі за участю українських клубів. Трансляція на "Футболі" гри "Металіста" з "Байєром" взяла рекордний, найбільший рейтинг за всю історію існування каналу.

А щодо Ліги чемпіонів, то це продукт найвищої якості і вартості, яку можуть собі дозволити національні канали. Частина таких матчів може бути на "Футболі", але лише як бонус від нашого материнського каналу.

- Чи буде у "Футболу +" власне виробництво?

- На сьогоднішній день власне виробництво зосереджене на каналі "Футбол". "Футбол +" поки представить чемпіонати та міжнародні огляди. А після цього питанням року є запуск спеціалізованих програм, присвячених міжнародному футболу. Ми в січні запустили новий майданчик власного виробництва і починаємо нарощувати його обсяги. У нас з'явилася "жива студія", в якій виходять футбольні новини і "Футбольний вікенд", а зі стартом національного чемпіонату буде працювати і "жива студія" "Футбол live". Також ми запустимо інтерв'ю-шоу і ще один проект, про який поки не хочу детально говорити.

- Ви згадали про вартість прав на футбольні трансляції. Коли каналу вдасться відбити гроші?

- Цифри я назвати не можу. Але у нас є бізнес-план, який формується на найближчі чотири роки. У бізнес-стратегії стоїть завдання вийти на самоокупність через кілька років.

Якщо брати прибуток каналів такого типу, як "Футбол" та "Футбол +", то в першу чергу це доходи від кабельних операторів. Ми отримуємо їх з цього року. Також це доходи від супутникового оператора Viasat, і тільки потім іде реклама і спонсорство.

- Значить, і для "Футболу", і для "Футболу +" ви ставите планку чотири роки?

- Ми говоримо про двох каналах, але в планах нашої групи - розвиток спортивних каналів і збільшення їх кількості до 4-5.

- Які канали з'являться найближчим часом?

- Поки ми тільки розглядаємо можливість появи цих каналів. Це канал "Спорт", який буде присвячений іншим спортивним закордонним і вітчизняним подіям. А також "Спорт HD", який найближчим часом буде затребуваний не тільки споживачем, але і кабельними операторами. Поки це тільки "Воля", але так чи інакше інші оператори також будуть підтягуватися й пропонувати населенню пакети каналів HD. Спорт у такому форматі буде бажаним, оскільки сама картинка досить динамічна і це завжди ефектно виглядає в ефірі.

- Олександре, скажіть, чому в гурту такий інтерес до розвитку спортивних каналів? Адже на українському ринку спостерігається протилежна тенденція. Згадаймо обмін мережами "Мегаспорт" і К1, а потім і переформатування "Мегаспорт" в "Мега". У чому ви бачите потенціал розвитку цієї ніші?

- Ми вивчаємо зарубіжний досвід, і цей досвід досить специфічний. Там успішні приклади - це платні спортивні канали. Але тоді, на початку 90-х років, система DTH (Direct-to-Home) була безальтернативною, і це був єдиний спосіб отримувати з абонентів кошти. Тепер не можна підходити так вузько до питань бізнесу спортивних каналів, тому що є тенденція розвитку альтернативних способів доставки сигналу до абонента: це і IPTV, і широкосмуговий інтернет, і цифрове телебачення, яке так чи інакше прийде в Україні. Ми вивчаємо цей досвід і пристосовуємо його до наших реалій. Але по суті, один канал сам по собі невигідний. Тому ми цю групу будуємо не для того, щоб обійняти неосяжне і бити себе в груди, пишаючись, що ми такі молодці: ще і бокс показуємо. Ми це робимо тому, що пакет каналів легше дістрібютіровать. Це призводить до більш швидкої монетизації і, відповідно, до виходу на самоокупність.

- Скільки каналів можуть бути запущені в цьому році?

- Ми це вирішуємо. Це питання найближчих тижнів. Обговорюємо це з нашим наглядовою радою та Катериною Лапшиною щотижня.

- Чи будуть серед ваших спортивних каналів будь-які спеціалізовані, присвячені окремим видам спорту, як "Футбол"?

- Ні, це будуть більш загальні канали. Бо футбол, незважаючи на те, що це досить вузька ніша, є найпопулярнішим видом спорту, який збирає стадіони і бари. Окремі канали боксу і т.д. робити не варто. А футбол - це те, що дивляться всі, що дивляться разом. Адже на самоті дивитися його - не те. Система вимірювань GfK, на жаль, ніяк цього поки не вимірює. Коли "Футбол" працює в переповненому барі, це ніяк не міряється і, відповідно, не приносить видимих результатів.

- Як ви плануєте продавати "Футбол +"?

- Щодо цього каналу вже укладені контракти з найбільшим кабельним оператором "Воля", з кабельним оператором "Тріолан". Також канали отримає Viasat. І ми вже почали переговори з іншими кабельними операторами. Канал відразу для кабельних операторів буде платним.

- Чи будете входити в панель GfK?

- Нам потрібно подивитися, чи варто це робити. Так чи інакше, ми продаємо рекламу, спонсорство. І потрібен час, щоб зрозуміти, чи потрібна панель "Футболу +". Я знаю, що частина кабельників ставлять цей канал у спеціалізовані пакети. Деякі, може, поставлять в загальні пакети. Але кожен кабельний оператор - це свій феодальний держава, і хто як буде вирішувати, не можу сказати: говорити за них не дуже коректно. Але припускаю, що цим каналом вони будуть форматувати свої спортивні пакети.

Телекритика

Телеканал "Футбол"


RATVODДата: Неділя, 20.03.2011, 22:35 | Повідомлення # 108
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Онлайн
Бій Кличка з Солісом завершився скандалом.

Кубинець звалився в першому ж раунді

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Віталій Кличко захистив свій пояс, перемігши технічним нокаутом у першому ж раунді обов'язкового претендента Одланьера Соліса. Віталій Кличко в шостий раз захистив приналежний йому титул чемпіона світу.

Перший раунд чітко дав зрозуміти, що Віталія чекає важкий поєдинок, а його суперник - один з найкращих за останні кілька років. Соліс був дійсно швидкий, про що говорила перед боєм його команда, і добре маневрував по рингу.

Але коли до гонгу про закінчення стартового раунду залишалося кілька секунд кубинець пропустив удар у скроню, звалився на канвас, тримаючись за праве коліно, і не зміг піднятися. Суддя зупинив поєдинок, а Кличко підійшов до Одланьєр і почав висловлювати того своє невдоволення. Довелося Кличко-молодшому відтягувати брата в його кут, щоб чого не сталося.

Чи був це нокаут від удару, травма чи симуляція з боку кубинця - поки невідомо. Але неприємний осад від цього поєдинку залишився. Репутацію собі Соліс підмочив неабияк.

Після захисту титулу Віталій Кличко прокоментував нокаут суперника в першому ж раунді.

Як передає Sovsport.ru, зокрема, Кличко зазначив: "Поєдинок не був для мене легким, так як Соліс дуже швидкий. Але у мене вийшов потужний удар. Прошу вибачення у тих, хто хотів побачити тривалий поєдинок. Я досить сильно вдарив Соліса правою , і цього було достатньо, такий бокс. Зараз таке відчуття, що мене ніхто не в силах перемогти ".

Дружина Віталія Кличка Наталія здивована тим, що глядачі на "Lanxess-Arena", незважаючи на дострокову перемогу Віталія над Одланьер Соліс, підняли оглушливий свист після завершення поєдинку.

"Я вважаю, що свист несправедливий. Перемога є перемога. Віталій заощадив свої сили для мене", - зазначила Кличко, яку цитує канал "1 +1".

Джерело:



RATVODДата: Неділя, 20.03.2011, 23:48 | Повідомлення # 109
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Онлайн
Віталій Кличко: Я сподівався,

що бій протриває довше одного раунду

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко після перемоги нокаутом у першому раунді над кубинцем Одланьер Соліс, дав невелике інтерв'ю телеканалу Sky Sport.

Поєдинок закінчився дуже швидко і навіть сам Віталій не очікував такого закінчення. "Я був готовий показати гарний бій, і сподівався, що бій протриває довше одного раунду, щоб всі могли насолодитися боєм. Але це бокс, один удар - гра закінчена".

Через декілька місяців Віталію виповниться 40 років, і на питання про відхід він відповів, що почуває себе чудово і нічого не сказав про звільнення. "Я відчуваю себе відмінно, у мене багато досвіду, моє тіло слухається мене. У мене є відчуття, що ніхто в світі не зможе перемогти мене".

Після того як до Віталія підійшов його брат чемпіон IBF / WBO / IBO / The Ring Володимир Кличко, старший Кличко додав: "Я не хочу битися з ним [Володимиром], тому що він єдиний, хто може мене перемогти".

З приводу іншого чемпіона світу в суперважкій вазі британця Девіда Хея (титул WBA), Віталій висловився наступним чином: "Девіду Хею дуже пощастило, він б'ється з моїм братом, тому що проти мене це було б дуже швидко і боляче. Проти Володимира бій триватиме 12 раундів, в останньому раунді Володимир його і нокаутує ".

Володимир додав: "Девід Хея вибрав бій зі мною, як з більш слабким [з братів], тому що після цього виступу [Віталія] він точно скаже:" Ні, ні, ні. Віталій може бути коли-небудь потім, Володимир наступний, тому що він молодший і слабший ". Так що все ясно - я наступний"

Джерело:


kozakuaДата: Середа, 30.03.2011, 21:25 | Повідомлення # 110
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Eurosport представив нові логотипом для Європи, Близького Сходу, Північної Африки і Азії і Тихого океану.

З моменту свого запуску в 1989 році, Eurosport виріс від єдиного телевізійного каналу до одного з провідних брендів.
""Ми вважаємо, що настав час для модернізації бренду Eurosport, - для того, щоб відбити наші позиції як провідного постачальника спортивних подій в Європі, і в той же час продовжити експансію як міжнародну медіа-групу", сказав Eric Le Lay, керуючий директор Eurosport.
Новий логотип Eurosport використовує традиційну форму бренду, зміна торкається блакитних зірок, які тепер будуть білими.

satBuffonДата: Неділя, 17.04.2011, 12:37 | Повідомлення # 111
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Формула 1. На яких телеканалах дивитися?



У 2011 році жоден з українських телеканалів не купив права на трансляцію Формули 1. Перед телеглядачами постає питання - "як дивитися змагання королівської формули, які є можливості?".


У цьому році вперше Формула-1 буде транслюватися у форматі HD (високої чіткості). Максимальне задоволення від перегляду Формули-1 можна отримати на російському каналі Спорт 1 від ВГТРК у форматі HD (не плутати з українським каналом "Спорт 1" від Поверхні). На ньому Формула-1 буде показана найбільш повноцінно, в найкращій якості з коментарем Олексія Попова. У прямому ефірі транслюватимуться не тільки кваліфікація та гонка, але і всі три тренувальні сесії. Причому абсолютно без реклами! Приймати канал Спорт 1 в HD якості можна в пакеті Платформа HD, що працює на супутнику Eurobird 9A в позиції 9 East у кодуванні DRE Crypt, а також у пакеті Актив ТБ (Рикора ТБ), що працює на супутнику Intelsat 904 у позиції 60 East у системі кодування Conax.

Для тих, хто поки не володіє обладнанням для перегляду HD телебачення, існує варіант перегляду Формули-1 без реклами на каналі Спорт 1 в SD якості в пакеті Радуга ТВ, що працює на супутнику ABS 1 (LMI 1) у позиції 75 East в кодуванні Irdeto. Канал транслюється у форматі 16:9.

Уточнимо, що канал Спорт 1 відсутній у пакетах НТВ + і Триколор ТВ.


Ще одним варіантом перегляду Формули-1 з російським коментарем є канал Росія 2. На ньому також показують кваліфікацію, гонку і всі тренувальні сесії в прямому ефірі. Однак трансляція буде перериватися рекламою, хоча після реклами трансляція триває з перерваного місця і глядач нічого не втрачає крім того, що трансляція стає не прямий, а злегка відкладеної. Варто додати, що канал Росія 2 працює у форматі 4:3, тому трансляція Формули виходить з невеликими чорними смужками зверху-знизу і з обрізаними частинами зображення зліва і справа. Канал Росія 2 можна брати до всіх російських пакетах, наприклад Триколор ТВ і НТВ +, що працюють у позиції 36 East або пакеті Телекарта, що працює на супутнику Intelsat 15, 85.2E, 12640V.


Існує варіант перегляду Формули-1 у відкритому доступі, без кодування, на каналі RTL. Канал працює у форматі 16:9. Коментар на німецькій мові. У прямому ефірі показують кваліфікацію і гонку. Перед кваліфікацією показують запис однієї тренувальної сесії. Проте головний мінус цього безкоштовного каналу в тому, що трансляція на ньому переривається рекламою, під час якої гонка триває в маленькому віконці в кутку екрану. Причому сумарний час рекламних блоків досягає 20 хвилин при орієнтовній тривалості гонки в півтори години! Це і є плата за безкоштовний перегляд.

Швейцарська версія RTL працює на супутнику Hot Bird 6 у позиції 13 East з параметрами 11054H, SR 27500, FEC 5 / 6. Для прийому підійде популярний в Україну комплект "на три супутники" з абсолютно будь-яким ресівером.

Німецька версія RTL доступна на супутнику Astra 1L у позиції 19.2 East з параметрами 12188H, SR 27500, FEC 3 / 4 і навіть в аналоговому відкритому мовленні на тій же позиції 19.2 East на частоті 11229V.

Джерело:

satBuffonДата: Четвер, 28.04.2011, 18:16 | Повідомлення # 112
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Ліга Європи: португальський півфінал на каналі "Футбол"

У четвер, 28 квітня, о 22:00 на глядачів каналу "Футбол" чекає пряма трансляція півфінального поєдинку Ліги Європи між "Бенфікою" та "Брагою".

Переможці голландського ПСВ і київського "Динамо" визначать сильнішого у поєдинку за місце в головному європейському матчі сезону для кожної з команд.

Якщо "Бенфіку" можна сміливо назвати досвідченим європейським бійцем, то команда з Браги є справжнім відкриттям нинішнього сезону. Маючи статус одного з головних аутсайдерів турніру, скромний португальський клуб буквально перетворився на грозу авторитетів, перемігши не лише киян, а й грізний "Ліверпуль".

Трансляція матчу, коментувати який буде Сергій Панасюк, відбудеться у розширеному форматі. О 21:00 в ефірі каналу "Футбол" - передматчева студія "Шлях до Дубліна", де гості та експерти каналу разом з ведучим Андрієм Малиновським поділяться своїми прогнозами на гру. Студія продовжить свою роботу у перерві і після завершення матчу в Лісабоні.

Джерело:

satBuffonДата: Четвер, 28.04.2011, 18:32 | Повідомлення # 113
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Офіційно: Перший транслюватиме автоперегони Формула-1

Як уже повідомляв ТелеПростір, на 2011 рік бюджетною програмою Першого національного не передбачена купівля прав на трансляцію Формули-1. Проте, неодноразові масові звернення телеглядачів і шанувальників королівської гонки посприяли пошуку альтернативного рішення з боку керівництва Першого.

Між Федерацією Автоспорту України (ФАУ) на чолі з її президентом Євгеном Червоненком, і генеральним директором НТКУ Єгором Бенкендорфом були досягнуті домовленості про довгострокову співпрацю у сфері розвитку автоспорту в Україні, в тому числі про можливість трансляції гонок Формули-1.

"Сьогоднішня подія - це для мене символ, символ боротьби з байдужістю. Адже автоспорт - це не тільки Формула. Це можливість "гонщикам" проявити себе в змаганнях, а не на міських дорогах і на пішохідних переходах. Це полігон для розробки нових технологій в автомобілізму, це нові стандарти безпеки на дорогах, це стимул для розвитку нової дорожньої інфраструктури. Це світове визнання наших спортсменів і нашої країни. Не можна чекати коли добрий дядько прийде і подарує нам Формулу, прийде і забезпечить нам щасливе життя - це пахне совком. Тому давайте працювати над нашим майбутнім разом. Ми з командою Першого Національного вже зробили перший крок", - сказав Почесний президент компанії "Сhervonenko Racing" Євген Червоненко.

На даний момент компанія "Сhervonenko Racing" провела успішні переговори з керівництвом Формули-1 і з 2011 отримує права на трансляцію Формули-1 в Україні. 27 квітня 2011 відбулося підписання Меморандуму про співпрацю, згідно з яким на Першому національному будуть проводиться трансляції Formula One World Chаmpionship. Меморандум укладається на строк до кінця 2013 року.

"187 країн світу дивляться вінець автоспорту - "Формулу-1" і відтепер українці теж отримають таку можливість. Аудиторія змагань - 500 мільйонів. І українські глядачі повинні бути серед них", - заявив Почесний президент компанії "Сhervonenko Racing" Євген Червоненко.

Зусилля Євгена Червоненка з розвитку автоспорту в Україні вже призвели до гідних результатів. Цього літа в Україні відбудеться етап найпопулярнішого на сьогодні у світі ралійного змагання - Міжконтинентального кубка з ралі IRC Prime Yalta Rally. Трансляції IRC Prime Yalta Rally також будуть показані на Першому національному.

Як зазначив генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф, ентузіазм і енергія Євгена Червоненка посприяли тому, що українські любителі автоспорту, уболівальники і глядачі отримають можливість спостерігати за одним з найбільш видовищних видів спорту. Зі свого боку він відзначив готовність телеканалу почати трансляції Формули-1 вже найближчим часом.

"На даний момент керівництво Першого національного готове до трансляції змагань Формули-1 вже 8-го травня 2011 року, коли будуть проводиться заїзди на Гран-прі Туреччини. Сьогодні, разом з "Chervonenko Racing" ми зробили ще один крок вперед. У перспективі - повне технічне переоснащення, щоб ефір Першого став ще якіснішим. Отже, вмикайте Перший національний, дивіться Перший національний - він дійсно змінюється. І змінюється на краще", - сказав генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

Джерело:

kozakuaДата: Вівторок, 10.05.2011, 22:21 | Повідомлення # 114
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Уряд виділяє 14 млрд рублів на телеканал для Олімпіади в Сочі

Уряд Росії виділяє 14 млрд рублів на телеканал для трансляції Олимпиады- 2014 в Сочі, повідомляє 10 травня "Коммерсантъ". Створенням каналу займатиметься автономна некомерційна організація "Спортивне мовлення", створена в 2009 році.

У 2010 році "Спортивне мовлення" отримало з бюджету близько 4,8 млрд рублів, в 2011-м - близько 2,8 млрд. За словами директора організації Василя Кикнадзе, "Спортивне мовлення" уклало контракт з Sony на виробництво 12 суперсучасних пересувних телевізійних станцій. Навчати фахівців працювати на них організація почне вже 16 травня в Москві і ще декількох містах Росії - Хабаровську, Єкатеринбурзі, Новосибірську, Ростове-на-Доні, Сочі, Калінінграді, Санкт-Петербурзі і Казані.

Кикнадзе відмітив, що країни-хазяйки Олімпіади традиційно виробляють національну телевізійну картинку, відмінну від загальною Олімпійською мовною службою (Olympic Broadcasting Services), що надається. "Необхідно мати можливість в будь-яку секунду показати те, що більшою мірою цікаво російським глядачам, а не обурюватися тим, що показує нам фінська, американська, японська або яка б то не було телевізійна бригада", - вважає Кикнадзе. Як приклад він привів Олімпіаду у Ванкувері, коли "вісім канадських телеканалів утворили пул (незважаючи на жорстоку конкуренцію в звичайному житті) і у результаті виробили 2400 годин контенту", тобто третину річного ефірного часу.

Права на показ Ігор продає міжнародний олімпійський комітет або уповноважене ним агентство (зараз в Європі це Sportfive). "Ми, "Спортивне мовлення", тепер придбаваємо права на показ Олімпіади, і теж у Sportfive, на користь наших засновників - найбільших російських телеканалів", - розповідає Кикнадзе. Засновниками організації стали "Перший канал", ВГТРК, "НТВ-плюс" і РІА "Новини". По словах Кикнадзе, усі вони внесли "символічний" фінансовий внесок, оскільки "жоден канал не зміг би інвестувати такі суми в технічний і технологічний розвиток".

Як вважає директор організації, ні у одного каналу немає достатньої кількості фахівців, щоб забезпечити трансляцію на тому ж рівні, як у Ванкувері. "Тому єдине рішення - створення пулу каналів, до роботи в якому потрібно притягнути усе краще в країні, що є в галузі, - і техніку, і фахівців", - підкреслив Кикнадзе. За його словами, у організації "три основні завдання - купити пристойне сучасне устаткування, обкатати його по всій країні в регіонах, знайти фахівців, які змогли б працювати на нім". Вимагаються 1500 чоловік, що працюють по 27 спеціальностях, яких треба навчити. З них у результаті буде відібрано 1200-1300 фахівців. Деяких професій в Росії просто немає - наприклад, логеров (той, хто ставить відмітки по ходу трансляції, щоб потім можна було швидко знайти потрібні фрагменти).

Після 2014 року організація, можливо, припинить існування.

Джерело


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
RATVODДата: Четвер, 02.06.2011, 10:00 | Повідомлення # 115
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Онлайн
Колесніков запускає телеканал « Хокей »


Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 1 червня прийняла рішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення ТОВ «Тотвельд». Компанія має намір вести мовлення під логотипом «Хокей».
Про це повідомляє «Телекритика».

Юридична адреса компанії - вулиця Дмитрівська, 44-А в Києві. Засновником і власником каналу є хокейний клуб «Донбас» з Донецька. Як відомо, влітку 2010 року, стовідсотковим власником цього спортивного клубу став віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков, про що він розповів в інтерв'ю УП.

Оператором телекомунікацій нового супутникового каналу буде ДП «Укркосмос», а сигнал «Хокей» планує поширювати із супутника Astra 1G (31,5 гр.с.д.).

Телеканал в Нацраді представляв журналіст Орест Сохар. За його словами, найближчим часом в Україні буде розвиватися хокей як вид спорту, заплановані великі інвестиції в клуби. Тому телеканал «Хокей» буде спрямований на популяризацію відповідного виду спорту. «За нашими дослідженнями, ми можемо розраховувати на 10-15% чоловічого населення. А створюючи якісні загальні спортивні новини про інші види спорту, розширимо аудиторію », - сказав він. За його словами, телеканал планується до запуску в січні-лютому 2012 року.

Як відомо, в України є два спеціалізованих супутникових футбольних телеканалу - «Футбол» і «Футбол +», що належать групі СКМ Ріната Ахметова.

Джерело:


kozakuaДата: Вівторок, 21.06.2011, 08:20 | Повідомлення # 116
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Уимблдон на платформе Sky Italia спутника Hotbird 8 (13°E)


С 20.06. по 03.07.2011 года в составе итальянской спутниковой платформы транслируются шесть SD каналов и каналы в HD разрешении с теннисного турнира Уимблдон.
Технические параметры:
Wimbledon 1
Спутник Hotbird 8 (13°E), 12,054 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, VideoGuard
Wimbledon 2
Спутник Hotbird 8 (13°E), 11,900 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, VideoGuard
Wimbledon 3, Wimbledon 4, Wimbledon 5, Wimbledon 6
Спутник Hotbird 8 (13°E), 12,073 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, VideoGuard

Wimbledon HD
Спутник Hotbird 8 (13°E), 12,360 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/QPSK, VideoGuard
Wimbledon HD
Спутник Hotbird 8 (13°E), 11,843 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/QPSK, VideoGuard


Джерело

Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
satBuffonДата: П`ятниця, 29.07.2011, 10:28 | Повідомлення # 117
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Цього уїк-енду Перший покаже Гран-прі Угорщини



Цього уїк-енду Перший вирушає в Угорщину, де пройде новий етап автоперегонів Формула-1.

Угорщина - перша східноєвропейська країна, що почала проводити Формулу-1. Перший заїзд Гран-прі Угорщини відбувся у 1986 році. З цього року і по 2011 рік в Угорщині було проведено 26 Гран-прі.

Траса Формули-1 Гран-прі Угорщини - Хунгарорінг (Hungaroring) - завдовжки 306,663 кілометри (70 кіл).

У суботу, 30 липня о 14:55, перший покаже кваліфікаційні заїзди Гран-прі Угорщини, а в неділю, 31 липня о 14:55, саму гонку.

Джерело
RATVODДата: П`ятниця, 12.08.2011, 14:18 | Повідомлення # 118
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Онлайн
«СПОРТ 1» переходить

на
цілодобове мовлення HDTV




З 14 серпня 2011 телеканал «Спорт 1» переходить на цілодобове мовлення!


Перехід на 24-годинний формат мовлення збігся з днем народження каналу. Тому цілодобовий канал можна вважати своєрідним подарунком для телеглядачів.

За рік існування канал став доступний більш ніж 4 млн. глядачам по всій країні від Калінінграда доВладівостока. Сьогодні телеканал «Спорт 1» дивляться в 50 містах Росії. Більше 100 тисяч абонентів мають можливість дивитися канал у форматі високої чіткості - HD.

Телеканал «СПОРТ 1» пропонує своїй аудиторії можливість стежити за всіма матчами Прем'єр-ліги і Кубка Футбольної асоціації Англії, спостерігати за відкритим чемпіонатом Франції з тенісу «Ролан Гарос», дивитися повні телевізіонниетрансляціі всіх етапів чемпіонату світу Формули-1 і рейтингові бої, а також бої за звання чемпіонів світу з боксу. Крім того, «СПОРТ 1» транслює матчі і чемпіонати по волейболу, хокею, баскетболу та біатлону.

«Коли ми тільки запускали« СПОРТ 1 », було зрозуміло, що преміальний спорт - дуже затребуваний продукт, який обов'язково знайде свого глядача» - Розповідає директор з дистрибуції Тетяна Ковальчук. - «А перехід на 24-годинне мовлення додає йому статусу. Адже спорт «круглий добу»-відмінний і зрозумілий слоган для нашої активної аудиторії ». За словами Тетяни Ковальчук, «Спорт 1» у найближчому майбутньому повинен стати ще доступнішим для широкої аудиторії: «разом з відділом маркетингу ми розробляємо програму для спортивних барів по всій країні. Ми впевнені, що трансляції Спорту в HD якості будуть цікаві і для власників ресторанних мереж і звичайно ж, для глядачів ».

«Tv-digest»


RATVODДата: Неділя, 11.09.2011, 14:33 | Повідомлення # 119
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Онлайн
Впевнено і потужно.

Відео перемоги Віталія Кличка в поєдинку з Адамеком


У ніч на 11 вересня український супертяж Віталій Кличко

в бою з поляком Томашем Адамеком

захистив титул чемпіона світу за версією WBC.


kozakuaДата: Вівторок, 13.09.2011, 23:49 | Повідомлення # 120
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Канали які транслюють футбольний матч Порту - Шахтар 13.09.2011 року


1+1
A La Carte 5
Al Jazeera Sport +1
Dolce Sport
NTV+ Nash Football
RTP 1
RTP Madeira
Sky Calcio 6
Sky Sport 1 (germany)
Sky Sport Info *Portal
Sky Sports *RED button
Sport TV1
SuperSport Maximo
TV2 Sport 2 (norway)
Viasat Xtra 1
~ Sky Calcio HD6


Всі канали кодовані !
BISS кодування відсутнє!


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
Форум TV-SAT » « Куточок для спілкування і відпочинку » » Все про спорт » СПОРТ на каналах SAT TV та в Інтернеті
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024