FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 09:38

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів. (Підсумки роботи. Ювілеї.)
Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів.
RATVODДата: Неділя, 24.05.2009, 16:41 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Виставки. Конференції.

Рейтинги телеканалів. Підсумки роботи. Ювілеї.


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------

« 1+1 » став каналом номер 5


Наталія Данькова 22-05-2009

Колишній лідер вітчизняного ефіру за підсумками останнього тижня пропустив вперед «Інтер», СТБ, ICTV і «Україну» за комерційною аудиторією.



RATVODДата: Четвер, 29.10.2009, 11:25 | Повідомлення # 31
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
« Студія 1+1 » показала не кращі результати

"Студія 1+1" продовжує зазнавати збитки. Згідно опублікованої вчора звітності корпорації Central European Media Enterprises, виручка каналів "1+1" і "Кіно" за дев'ять місяців скоротилася на 81%, а операційний збиток склав майже млн. Корпорація пояснює втрати зниженням ринку ТБ-реклами, девальвацією гривни і гострою конкуренцією з "інтер-рекламою". Але збитки компанії також пов'язані із зміною продавця реклами і зниженням долі її аудиторії, говорять експерти.

Власник одного з найбільших телеканалів України - "Студії 1+1" - корпорація Central European Media Enterprises (СМЕ) за дев'ять місяців запрацювала в Україні,37 млн, говориться в опублікованому вчора звіті компанії. При цьому виручка від прямої реклами склала,72 млн (-84,3%), а негативна EBITDA за рік збільшилася з,92 млн до,19 млн. Операційний збиток склав,97 млн.

У корпорації пояснюють падіння финпоказателей декількома чинниками, серед яких загальне падіння рекламного ринку, перехід ринку на продажі в національній валюті і її девальвація, а також сильна конкуренція з основним гравцем - сейлз-хаусом "інтер-реклама". По оцінках СМЕ, рівень падіння ринку ТБ-реклами за дев'ять місяців - 42%, а за підсумками року може скласти 27-32%. "Ми сподіваємося, що в 2010 році на всіх ринках нашої присутності почнеться відновлення, але в різних країнах воно відбуватиметься по-різному", - говориться в звіті СМЕ.

Втім, учасники ринку вважають, що падіння финпоказателей каналів "Студія 1+1" і "Кіно" має і інші причини. На рівень доходів каналів вплинув перехід на власні продажі, відзначає глава правління телеканалу СТБ Володимир Бородянський. З цього року "Студія 1+1" реалізує свої рекламні можливості самостійно, відмовившись від співпраці з сейлз-хаусом "Пріоритет" російської групи "Відео Інтернешнл". Зараз в Лондонському міжнародному арбітражному суді розглядається позов "Відео Інтернешнл" до СМЕ про виплату компенсації на суму близько млн за дострокове припинення співпраці.

Крім того, на думку пана Бородянського, на рекламні доходи "Студії" вплинула зміна долі аудиторії. За даними GFK Ukraine, за останні два роки доля "1+1" знизилася з 12,74% в серпні минулого року до 8,55% в серпні нинішнього (аудиторія - люди старше 18 років в містах з населенням більше 50 тис.).

ІРИНА '-МІРОНОВА
Коммерсант'


RATVODДата: Четвер, 29.10.2009, 11:35 | Повідомлення # 32
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Платформа «Поверхность+» - краща в Україні

22 жовтня у виставковому комплексі КиевЕкспоПлаза в рамках міжнародної виставки ЄЄВС 2009 Telecom & Broadcasting прошла церемонія нагородження переможців Премії Media & Sat Leaders 2009 від всеукраїнського журналу про ТБ, радіомовлення і телекоммникациях Mediasat

Нагадаємо, що з 5 по 17 жовтня на сайті видання за адресою www.mediasat.net.ua проходило голосування серед користувачів за лідерів галузі в 3-х категоріях : контент, провайдери платного ТБ, устаткування для прийому супутникового ТБ. У голосуванні взяли участь близько 5 тис. чоловік

Телеканал «Футбол» і платформа «Поверхность+» - кращі в Україні! Номінация «Кращий провайдер платного ТБ» по праву дісталася супутниковій платформі «Поверхность+», яка по кількості голосів випередила конкурентів «Віасат Україна» і «НТВ-плюс Україна»

Телеканал «Футбол» і платформа «Поверхность+» - кращі в Україні

Звання «Кращий спортивний канал» удостоївся телеканал «Футбол» від ТРК «Україна», випередивши по кількості голосів «Мегаспорт» і групу каналів компанії «Поверхні».

Так само компанії «Поверхня» дісталися 2 статуетки в номінаціях, окремо затверджених редакцією журналу «Mediasat» :
«Оригінальний контент серед DTH операторів» за п'ять спортивних телеканалів власного виробництва ;
«Перший український канал» HD - за створення і запуск першого українського телеканалу у форматі високої чіткості - «Спортhd».

У останніх категоріях серед телеканалів, переможцями сталі :
Кращий канал ділових новин - Перший діловий
2-е місце - канал UBC

Кращий інформаційний канал - канал 24
2-е місце - канал News One

Кращий музичний канал - RU Music
2-е місце - канал М1

Кращий фільмовий канал - Кіно
2-е місце - канал Enter-Music

Кращий пізнавальний канал - Планета
2-е місце - канал People TV

Оригінальний проект - Перший автомобільний
2-е місце - ЧП.Інфо

protv.net.ua


RATVODДата: Четвер, 29.10.2009, 23:25 | Повідомлення # 33
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
CNN виявився найнепопулярнішим

новинним каналом в США

CNN зайняв останнє місце серед американських кабельних новинних каналів за розміром аудиторії в прайм-тайм. Про це повідомляє видання The New York Times.

За даними газети, в жовтні середнє число глядачів 25-54 років, які дивилися передачі каналу з семи до 11 годин вечора, склало 202 тисячі чоловік. Аналогічні показники його конкурентів - Fox News, MSNBC і HLN - склали 689 тисяч, 250 тисяч і 221 тисяча чоловік відповідно.

Зокрема, відзначає видання, найпопулярнішими виявилися три з чотирьох передач каналу, які транслювалися у вечірньому ефірі. Єдиною програмою, яка зайняла не останнє, а передостаннє місце, стало шоу Ларрі Кинга.

На думку The NY Times, низькі результати CNN пояснюються більшою в порівнянні з конкурентами орієнтованістю каналу на виключно новинні передачі. Подібної версії дотримуються і на самому телеканалі, представник якої заявив про сильну залежність CNN від новинної кон'юнктури.

Тим часом, як пише видання New York Post, в рейтингу, який заміряє середньодобову аудиторію не лише в прайм-тайм, а в перебіг всього дня, CNN програє лише Fox News.

Раніше в інтерв'ю Bloomberg TV засновник CNN Тед Тернер виразив незадоволення політикою каналу, відзначивши, що йому слід давати в ефір "менше розмов і більше новин".

Цілодобовий новинний канал CNN був створений в 1980 році, ставши першим подібним проектом в США. У 1996 році він увійшов до складу медіа-корпорації Time Warner, яку в 2001 році придбала America Online. Створеному в результаті операції конгломерату, що зберіг назву Time Warner, також належить канал HLN, раніше відомий як CNN-2.

Власником Fox News є News Corp. Руперта Мердока, MSNBC належить компаніям NBC Universal і Microsoft.

lenta.ru


RATVODДата: П`ятниця, 30.10.2009, 15:34 | Повідомлення # 34
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
ТНТ - як і раніше, лідер в молодіжної аудиторії

Нова сітка ТНТ значно збільшила долю каналу

З 21 жовтня на ТНТ змінилася ефірна сітка: «ТНТ-комедия» перемістилася на 21.00, «Будинок-2» - на 23:00. В результаті нового програмного рішення рейтинги каналу значно виросли. За даними, наданим TNS Росія, доля ТНТ в російської аудиторії у віці від 18 до 30 років на тижні з 19 по 25 жовтня склала 15,9 (слот 06:00-26:00). Це перше місце серед всіх російських каналів. На другій позиції - Перший канал (доля 14,3), на третій - СТС (доля 11,8).

Зростання долі каналу багато в чому обумовлене зростанням долі реалити-шоу «Будинок-2». На тижні з 21 по 25 жовтня доля проекту в аудиторії у віці від 18 до 30 років в слоті 23:00-0:00 склала 19,8 (дані по Росії). Це принесло ТНТ перше місце в слоті і дозволило каналу випередити Перший канал (доля 14,6) і канал Росія (доля 12,3). Дані - TNS Росія.

«ТНТ-комедия» в 21:00 також показала відмінні результати. В аудиторії у віці від 18 до 30 років середня доля фільмів, показаних 21 і 22 жовтня, склала рекордні 20,2 пункту (дані по Росії). Це дало можливість ТНТ відірватися більш ніж на 5 пунктів від Першого каналу - він другий в рейтингу з долею 14,7. На третій строчці - НТВ (доля 14,5).

© Media Guide


RATVODДата: Вівторок, 03.11.2009, 01:02 | Повідомлення # 35
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Компанії " SAT SYSTEMS " присуджена

почесна премія

"Кращий дистриб'ютор супутникового устаткування"

Компанії "SAT SYSTEMS" присуджена почесна премія "Кращий дистриб'ютор супутникового устаткування" в рамках проекту "Media & Sat Leaders", що проводиться журналом MEDIASAT під час міжнародної виставки EEBC2009.

Компанія "SAT SYSTEMS" спеціалізується на устаткуванні для супутникового прийому. Основний напрям діяльності: постачання устаткування для систем супутникового і кабельного ТБ, а також супутникового інтернету.

Серед власників і продавців ресіверів для прийому цифрового супутникового ТБ бренд "OPENBOX®" більш ніж відомий, але за цим стоїть важка праця колективу компанії "SAT SYSTEMS", яка прагне співробітничати з лідируючими розробниками устаткування в світі. Ми не просто продаємо устаткування, що трохи відрізняється від конкурентів, ми пропонуємо нові оригінальні вироби відмінної якості і адаптовані для нашого ринку, які дозволять відчути максимум комфорту і зручності своїм власникам.

Ми також пропонуємо устаткування провідних світових виробників, що гарантує високий рівень якості. За час роботи на ринку України, фірма сформувала широку мережу ділерів і клієнтів по всій території країни.


kozakuaДата: Вівторок, 03.11.2009, 01:02 | Повідомлення # 36
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
За підсумками жовтняперше місце у ТОП-десятці

каналів поділили «Інтер» та «Новий».

«Інтер» став лідером по аудиторії 18+ у містах з населенням 50 тис+ зібравши долю 18,4% і рейтинг 2,8%,
а також по всеукраїнській панелі. Тут його доля була 20,5% і рейтинг 3,1%.

Натомість по аудиторії 14-49 безперечне лідерство здобув «Новий канал». По аудиторії 14-49 у містах з населенням 50 тис+ його доля була 14% та по аудиторії 13,6%.

Канал СТБ вийшов на другу позицію по обом аудиторіям. По аудиторії 18+ його доля - 9,3%, рейтинг - 1,4%, а по комерційній аудиторії 14-49 - доля - 10,3%, рейтинг -1,3%.

Як зауважує прес-служба СТБ, в жовтні канал продемонстрував найбільший ріст серед усіх крупних українських каналів. «Доля каналу порівняно з вереснем по аудиторії 18+ виросла на 10%, а по аудиторії 14-49 – на 12%, рейтинг на 21% и 22% відповідно», – йдеться в релізі каналу.
Третє місце по аудиторії 18+ посів телеканал «Україна», а по аудиторії 14-19 в містах з населенням 50 тис+ – «Інтер».

Показники інших каналів – у таблиці.

Источник - Медиа Бизнес

RATVODДата: Субота, 28.11.2009, 22:10 | Повідомлення # 37
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Канал ТНТ став соціально-відповідальним ЗМІ 1

ТНТ став володарем премії

« За внесок у розвиток соціальних проектів »

Канал зайняв 1 місце в номінації «соціально-відповідальне ЗМІ: за активне розміщення соціальної реклами в ефірі».

Дана премія була створена Коаліцією некомерційних організацій, її мета - по сприяння розвитку соціальної реклами в Росії. У Коаліцію входять «Агентство соціальної інформації», «Лабораторія соціальної реклами», WWF Russia і ще 12 некомерційних організацій.

Гюзелла Николайшвілі, директор «Лабораторії Соціальної Реклами»: «Останніми роками ми особливо активно займаємося створенням і розміщенням соціальної реклами. І найпродуктивніше і приємніше партнерство у нас складається саме з ТНТ. Російські телеканали останнім часом більш охоче розміщують соціальну рекламу, і для того, щоб з'ясувати, який канал був найбільш активним, ми прибегли до допомоги наших партнерів, компанії TNS Росія»

Компанією TNS Росія був проведений аналіз сіток російських телеканалів на предмет наявності і об'єму розміщення соціальної реклами. За підсумками дослідження на першому місці виявилися відразу три телеканали. Проте в ході подальшого опиту 40 експертів коаліції найбільшу кількість згадок зібрав ТНТ, при цьому було відмічено не лише кількість розміщень, але і якість соціальної реклами. У результаті, ТНТ був визнаний кращим в номінації «соціально-відповідальне ЗМІ: за активне розміщення соціальної реклами в ефірі».

Роман Петренко, генеральний директор ТНТ: «У Росії багато проблем, ми знаємо, що їх можна вирішувати методами комунікації, і розуміємо, що повинні це робити. Саме тому ми самі знімаємо і розміщуємо соціальні ролики. ТНТ шукає нестандартні креативні ходи і прагне до того, аби соціальна реклама викликала відгук в нашої аудиторії».

© Media Guide


RATVODДата: Субота, 28.11.2009, 22:13 | Повідомлення # 38
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
« Клуб 100 » в « Великій цифрі »

Національна Премія в області багатоканального

цифрового телебачення «Велика цифра»

Професійне співтовариство тріумфує. Нарешті і у нас з'явилася професійна премія! Вперше в історії платного телебачення асоціація кабельного телебачення Росії і виставкова компанія «Мідекспо» організовують Національну Премію в області багатоканального цифрового телебачення «Велика цифра».

Не прийняти участь в такій події - злочин. «Клуб 100» виставляє відразу два своїх телеканалу: «Дитячий» і «Zоопарк» на суд високого жюрі. І нам є, що показати! Програми власного виробництва, складна архітектура міжпрограмного простору, популярний і ексклюзивний контент!

Що ж, тепер залишається з нетерпінням чекати результатів, які будуть оголошені на виставці CSTB 2-4 лютого 2010. Панове, стискуйте за нас кулачки!

І до швидкої зустрічі на CSTB!

© Media Guide


RATVODДата: Субота, 28.11.2009, 22:17 | Повідомлення # 39
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
« ЗАКОН-ТБ » став переможцем

щорічної премії HOT BIRD TV Awards

20 листопада 2009 року у Венеції відбулася церемонія вручення щорічній премії в області супутникового телебачення HOT BIRD TV Awards. У номінації «Освіта і культура» переміг перший в східній Європі правовий канал «ЗАКОН-ТБ» - спільний проект Холдингу Газпром-медіа, Асоціації юристів Росії і Видавничої групи «ЗАКОН». Конкурентами переможця у відповідній номінації виступили канали «Ностальгія» (Росія) і «RED» (Італія).

Hot Bird TV Awards проводиться з 1998 року. У 2009 році на премію претендували 150 каналів з 20 країн світу. Відбір проходил в 11 номінаціях. До жюрі HOT BIRD TV AWARDS увійшли авторитетні представники європейського медіа-співтовариства.

«ЗАКОН-ТБ» - перший в Східній Європі юридичний цілодобовий телеканал, мовлення якого здійснюється на платформі супутникової телекомпанії НТВ-ПЛЮС, в найдоступнішому пакеті «Базовий». У програмній сітці «ЗАКОН-ТБ» - інформаційні, аналітичні і розважальні програми, присвячені актуальним юридичним питанням. Телеканал пропонує увазі глядачів регулярні випуски новин, огляд свіжої преси і книжкових новинок, художні фільми і серіали з юридичної тематики. Канал знайомить своїх глядачів з відомими представниками юридичної громадськості (суддями, адвокатами, юристами провідних консалтингових компаній, видатними ученими в області права), розповідає про їх роботу. Спілкування відбувається на службі, в студії і в неформальній обстановці.


RATVODДата: Четвер, 10.12.2009, 20:04 | Повідомлення # 40
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Канал MTV-Україна відзначив своє дворіччя

Ці вихідні пройшли під знаком святкування MTV Birthday Emotions Party - музично-розважальний
молодіжний канал
MTV відзначив своє дворіччя запальною вечіркою в клубі «ПаТіПа»
.

Святкування почалося суботнім вечором 5-го грудня, а завершилося, як і слідує, під ранок неділлі 6-го.

Залицяльники «MTV Україна» відривалися під виступ зірки світового трансу - Roger Shah - з годині ночі. До цього встигнувши потанцювати під музичні вітання українських зірок, що прийшли привітати улюблений телеканал. І, зокрема, з Lisa Wassabi разом заспівати Happy Birthday для «MTV Україна». У програмі святкування провідні вечірки - відомі ди-джеи Куц і Цикановський - для напівофіційної мови надали слово лише Костянтину Стрюкову, генеральному директорові «MTV Україна». І потім йому ж - генеральному - довірили головну урочисту процедуру будь-якого Дня народження: Костянтин розрізав величезне солодке серце - святковий торт з двома свічками.


Генеральний директор MTV Ukraine Костянтин Стрюков


Програмний директор MTV Андрій Уренев і VJ Авдей


Промо директор U.A.Inter Media Group Limited Ганна Елісєєва і VJ Авдей


Ганна Елісєєва, PR-директор U.A.Inter Media Group Limited Ганна Павлик

mediabusiness.com.ua


RATVODДата: Понеділок, 21.12.2009, 17:32 | Повідомлення # 41
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
ТНТ: самий молодіжний, найактивніший

Міністр спорту, туризму і молодіжної політики Російської Федерації Віталій Мутко
вручив генеральному директорові каналу ТНТ Роману Петренко диплом
за активну підтримку заходів
Року молоді.

Цього року канал ТНТ став Генеральним інформаційним партнером Року молоді. Канал розробив, зняв і розмістив яскраві ролики, що запам'ятовуються, за участю зірок ТНТ. Резидент Comedy Club Гарік Харламов і ведуча реаліті-шоу «Будинок-2» Ольга Бузова нагадали про очевидний факт: будь-яка мрія може виконатися, якщо діяти, а не сидіти на місці.

Ведуча «Будинку-2» Ольга Бузова і учасник проекту Євгеній Кузін взяли участь у волонтерській акції Міністерства «Поїзд молоді», про яку взнали 15 000 000 глядачів ТНТ по всій Росії. За 12 днів вони відвідали 8 міст. Спілкувалися з молоддю. Переконували відмовитися від сигарет, танцюючи твіст на недопалках. Здавали кров, демонструючи на власному прикладі, що це один з найпростіших способів допомогти ближньому. Грали з дітьми з дитячих будинків, разом з ними садили дерева і дарили дарунків. Прибирали набережні від сміття і поводили вечірки для волонтерів. Тобто тепер уже на ділі показали, що якщо діяти, а не сидіти на місці, життя може змінитися до кращого.

Віталій Мутко оцінив роботу ТНТ і подякував Роману Петренко за підтримку.

Це вже друге офіційне визнання соціальної активності ТНТ. У листопаді цього року канал став володарем премії «За внесок у розвиток соціальних проектів», зайнявши 1 місце в номінації «соціально-відповідальне ЗМІ: за активне розміщення соціальної реклами в ефірі».

mediaguide.ru


RatvodTechДата: Вівторок, 05.01.2010, 12:11 | Повідомлення # 42
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Найрейтинговіше привітання президента

вийшло на « Інтері »




Найкраще телеглядачі дивилися новорічне привітання президента України Віктора Ющенка на телеканалі «Інтер». За загальнонаціональною панеллю GFK, аудиторія 18+, трансляція мала рейтинг 15,21%, частку 31,18% (у містах «50 тис.+» частка 32,1%). На другому місці за аудиторією 18+ розташувався «1+1» (частка 14,1%), на третьому - ТРК «Україна» (частка 10,59%).

За аудиторією 14-49 загальнонаціональної панелі GFK найвищими також були показники привітання президента на «Інтері»: рейтинг 13,25%, частка 29,43% (у великих містах частка 31,65%).

На другому місці за аудиторією 14-49 іде «1+1» (частка 16,84%), на третьому - Новий канал (частка 14,79%).

Привітання президента транслювалося 31 грудня з 23:54 до 00:00 годин.

Джерело - МедиаБизнес


RatvodTechДата: Вівторок, 05.01.2010, 12:15 | Повідомлення # 43
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
«Інтер» «виграв» новорічну ніч,

а «Червона шапочка» на «1+1» мала частку 8,58%



Найкращою новорічною трансляцією 31 грудня стало привітання Президента Віктора Ющенка на телеканалі «Інтер», яке мало рейтинг 20,26%, частку 39,12% за аудиторією 18+ та рейтинг 17,69%, частку 36,22% за 14-49, загальнонаціональна панель GFK Ukraine.

Загалом новорічне програмування цього дня на телеканалі «Інтер» виявилось найвдалішим, оскільки каналу вдалося посісти першість за двома основними аудиторіями та розпочати 2009 рік із доволі високими показниками: середній рейтинг 7,11%, частка 28,12% за 18+ та рейтинг 5,92%, частка 24,87% за 14-49. При цьому у містах із населенням понад 50 тисяч показники ще вищі: частка 29,56% за 18+ та 25,4% за 14-49. Відповідно, і топ-десятку склали переважно трансляції «Інтера»: після привітання Президента розмістився «Вечірній квартал» (рейтинг 18,64%, частка 38,02%), «Однокласники. Новорічна зустріч» (рейтинг 16,96%, частка 34,13%), «Подробиці» (рейтинг 13,21%, частка 27,57%) та творчий вечір Костянтина Меладзе «Останній романтик» (рейтинг 9,52%, частка 21,46%), «Поза очі. Валерій Меладзе» ( рейтинг 7,46%, частка 19,26%).

Найкращою трансляцією новорічного ефіру «1+1» став випуск «ТСН» – рейтинг 8,26%, частка 18,04%. Також у топ потрапили і привітання прем’єр-міністра Юлії Тимошенко (рейтинг 7,55%, частка 16,14%) та «Смішніші за кроликів» (рейтинг 6,13%, частка 12,72%). Знятий на замовлення каналу новорічний мюзикл «Червона шапочка та всі, всі, всі», який вийшов о 22:18, мав нижчі показники за середні по каналу – рейтинг 4,23%, частку 8,58% (за «50 тис.+» – 7,72%).

Однак попри це каналу вдалося втримати друге місце в топі за загальнонаціональною панеллю як за аудиторією 18+ (рейтинг 3%, частка 11,87%), так і за 14-49, до того ж за молодіжною аудиторією показники каналу були навіть трохи вищі (рейтинг 3,07%, частка 12,88%). Але при цьому показник «1+1» у містах «50 тис.+» знизився до 8,98%, тож канал знову поступився ТРК «Україна» з часткою 10,7%.

Першість серед каналів другого ешелону за 18+, як і минулого року, посів телеканал «Україна» – рейтинг 2,82%, частка 11,15% (за 14-49 показники каналу нижчі – рейтинг 2,05%, частка 8,59%). Таким чином прогнози каналу виявилися правильними і цього року так само спрацювало асорті з музичних російських програм, а в десятку найкращих трансляцій потрапив «Блакитний вогник на Шаболівці» – рейтинг 6,3%, частка 12,79%.

Лідерові другого ешелону за 14-49 – Новому каналу– закомерційною аудиторією не вдалося випередити ані «1+1», ані «Інтер»: рейтинг 2,31%, частка 9,69%, 14-49, загальнонаціональна панель (за «50 тис.+» – частка 9,59%). За 18+ показник ще нижчий – рейтинг 1,7%, частка 6,72%, Новий посідає четверту сходинку. В топі найкращих програм за 14-49 трансляції Нового каналу трохи розбавили інтерівський контент: зокрема, в десятку потрапили «Татусеві дочки» (рейтинг 6,07%, частка 14,87%), «Один удома» (рейтинг 5,86%, частка13,31%) та «Найкращий фільм» (рейтинг 5,77%, частка 12,94%).

Власний проект каналу – новорічний випуск «Зірки караоке» – мав нижчі показники, особливо у містах «50 тис.+», де результати проекту виявилися нижчими за середню частку каналу цього дня – 8,27% («50 тис.+» – 6,53%) за 14-49 та 6,33% («50 тис.+» – 4,58%) за 18+.

Канал СТБ у переддень Нового року мав рейтинг 1,52%, частку 6,01% («50 тис.+» – 6,38%) за 18+ та рейтинг 1,44%, частку 6,04% («50 тис.+» – 6,65%) за 14-49. Новорічний проект каналу власного виробництва «Танцюють усі! Новорічне шоу» мав рейтинг 1,49%, частку3,02% за 18+ та рейтинг 1,49%, частку 3,26% за 14-49. Так само невисокі показники мав інший проект власного виробництва каналу – «Неймовірна правда про зірок», що вийшов годиною раніше – рейтинг 1,65%, частка 3,36% за 18+ та рейтинг 1,45%, частка 3,24% за 14-49. Минулого року значно більшу увагу глядачів мав марафон концертів Михайла Задорнова, який вивів СТБ у лідери дня за рейтинговим показником серед каналів холдингу Віктора Пінчука.

ICTV мав рейтинг 1,5% і частку 5,95% («50 тис.+» – 5,48%) за 18+ та рейтинг 1,78%, частку 7,48% («50 тис.+» – 7,02%) за 14-49. Як і в СТБ, жодна з трансляцій каналу не потрапила ані в топову десятку, ані в двадцятку. Новорічний концерт власного виробництва «Найкращі пісні року» мав рейтинг 1,53%, частку 3,45% за 18+ та рейтинг 1,85%, частку 4,21% за 14-49, а міжнародний фестиваль «Дискотека 80-х», що йому передував, мав рейтинг 2,24%, частку 4,46% за 18+ та рейтинг 2,91%, частку 6,25% за 14-49.

Джерело - Телекритика


RATVODДата: Четвер, 14.01.2010, 00:52 | Повідомлення # 44
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Підсумки платного ТБ в Росії за 2009 рік

За підсумками 2009 року зростання абонентської бази російських операторів
платного телебачення
склало 21%, доступ до послуги мають понад 24,1 млн абонентів.

Найменш активне зростання ринку платного телебачення спостерігалося в сегменті кабельного ТБ - 13% в порівнянні з попереднім роком. Найактивніше зростали сегменти супутникового телебачення (в основному за рахунок оператора «Тріколор ТБ», чия абонентська база за рік виросла з 4,3 млн до 6,2 млн користувачів) і IPTV, де зростання абонентської бази склало 35% і 70% відповідно. У грудні 2009 року на долю супутникового ТБ припало 32% абонентської бази платного телебачення в Росії, тоді як на IPTV - всього 4% ринку платного ТБ.

У 2010 році високі темпи зростання ринку IPTV збережуться: згідно «базовим» оцінкам ComNews Research, чисельність абонентів цієї послуги збільшиться на 63%. До кінця 2010 року скористатися послугами IPTV зі всієї Росії зможуть приблизно 1,6 млн домогосподарств. Зростання в сегменті супутникового ТБ в 2010 році також залишиться високим - 30% в порівнянні з 2009 роком. Основними чинниками зростання залишаться низька щільність населення в регіонах і значні проблеми в розвитку наземної інфраструктури в невеликих населених пунктах. Темпи зростання абонентів кабельного ТБ продовжать сповільнюватися (10% в порівнянні з 2009 роком), що обумовлене насиченістю сегменту.

www.sat24.ru за даними аналітичного огляду: www.comnews.ru


RATVODДата: Вівторок, 02.02.2010, 14:44 | Повідомлення # 45
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28360
Статус: Оффлайн
Супутниковому телеканалу

«БЕЛАРУСЬ-ТБ» - 5 років

Перший в Беларусі міжнародний супутниковий телеканал «БЕЛАРУСЬ-ТБ»
почав мовлення на країни ближнього і далекого зарубіжжя 1 лютого 2005 р.

Перед ним були поставлені завдання розширити білоруську інформаційну присутність на пострадянському просторі і в світі, сформувати позитивний імідж і укріпити авторитет Республіки Білорусі на міжнародній арені.

Сьогодні «БІЛОРУСЬ-ТБ» - це державний некомерційний телеканал, що цілодобово віщає за межі своєї країни і забезпечує інформаційний зв'язок етнічних білорусів з історичною батьківщиною. Мовлення ведеться на білоруській і російській мовах.

У його ефірі представлені інформаційні і інформаційно-аналітичні програми, соціально-політичні проекти, документальні фільми, історія і культура білоруського народу, спорт, музично-розважальні і дитячі програми, кінопоказ - краще від найбільших білоруських і російських виробників теле-, кино- і відеопродукції.

Спочатку програми телеканалу «БІЛОРУСЬ-ТБ» поширювалися через супутники Intelsat 904, ABS-1. З 7 травня 2007 року мовлення ведеться за допомогою супутника «Експресс-АМ22», який забезпечує зв'язок на території Росії (від Калінінграда ка Уралу), країн СНД, Європи, Близького Сходу і Північної Африки. З 2008 року «БІЛОРУСЬ-ТБ» транслюється також через супутник Galaxy 19. Власники більше 2 мільйонів антен в США, Канаді, Мексиці, Гватемалі, Домініканській Республіці, Пуерто-Ріко, на Кубі можуть дивитися наші програми. Мовлення «БІЛОРУСЬ-ТБ» здійснюється в рамках сервісу WORLDTV компанії GlobeCast. Окрім білоруського каналу, WORLDTV поширює більше 200 міжнародних і радіоканалів на 35 мовах з 42 країн світу.

У 2009 р. Національна державна телерадіокомпанія Республіки Білорусі підписала договір з Russian Media Group, LLC (Нью-Джерсі) про поширення телеканалу «БІЛОРУСЬ-ТБ» в Сполучених Штатах Америки. З 15 квітня білоруський канал дивляться глядачі пакету RTN Platinum, підписчики якого проживають в 1100 містах 39 штатів.

У році, що пішов, був підписаний договір з ізраїльською компанією I-RED Israel LTD, що дозволило організувати цілодобове мовлення «БІЛОРУСЬ-ТБ» в мережі мобільного телебачення Orange. Жителям Ізраїлю білоруський канал доступний у високій цифровій якості.

Таким чином, на договірній основі «БІЛОРУСЬ-ТБ» ретранслюється в 15 країнах (Росія, Україна, Литва, Латвія, Естонія, Вірменія, Болгарія, Молдова, Казахстан, Польща, Грузія, Узбекистан, Австралія, США, Ізраїль). Завдяки організації прямого ефіру на сайті www.belarus-tv.by білоруський канал можна дивитися в будь-якій точці світу.

З використанням 2 супутників на сьогоднішній день технічний обхват (потенційна аудиторія) телеканалу «БІЛОРУСЬ-ТБ» складає приблизно 220 мільйонів телеглядачів.

Ми продовжуємо роботу по розширенню мовлення в зарубіжних країнах і, відповідно, збільшенню своєї глядацької аудиторії.

Интерфах-запад


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів. (Підсумки роботи. Ювілеї.)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024