FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 03:31

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів. (Підсумки роботи. Ювілеї.)
Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів.
RATVODДата: Неділя, 24.05.2009, 16:41 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Виставки. Конференції.

Рейтинги телеканалів. Підсумки роботи. Ювілеї.


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------

« 1+1 » став каналом номер 5


Наталія Данькова 22-05-2009

Колишній лідер вітчизняного ефіру за підсумками останнього тижня пропустив вперед «Інтер», СТБ, ICTV і «Україну» за комерційною аудиторією.



RATVODДата: Субота, 12.11.2011, 02:00 | Повідомлення # 76
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Українське телебачення святкує

свій
60-й день народження.




Загалом, перші передачі телевізійного сигналу здійснені в 1925 в Англії та США, пізніше в Німеччині та СРСР (1931).

В Україні перші телевізійні передачі з використанням електронної системи з високим дозволом розпочато 1951 року в Харкові групою радіоаматорів під керівництвом В. Вовчанка. З кінця 1951 почав діяти телецентр у Києві.

З лютого 1960 Початок регулярний обмін телепрограмами між Москвою і Києвом, а з 1961 між Києвом та іншими містами СРСР

З 1967 телецентри УРСР тільки приймали кольорові передачі, а з 1969 Київський, а з 1976 також і Львівський телецентри пересилають кольорові програми. З 1978 всі передачі центральної програми з Москви кольорові.

Нагадаємо, згідно з угодою, підписаною в Женеві 2006, до 2015 року українське телебачення має перейти на виключно цифрове мовлення.

society.
RATVODДата: Неділя, 14.10.2012, 00:33 | Повідомлення # 77
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телерадіокомпанія "Мир":

20 років в медіапросторі СНД




20 років тому на пострадянському просторі з'явився перший інтегрований медіаресурс країн-учасниць Співдружності Незалежних Держав.
Телерадіокомпанія "Мир" стала майданчиком для висвітлення політичних, економічних і гуманітарних подій, що відбуваються в регіоні.


Рішення про створення "Миру" приймалося главами 10 держав. Вони поставили перед журналістами, здавалося б, ясну, але дуже багатопланову і відповідальне завдання - сформувати єдиний інформаційний простір для мільйонів жителів СНД.

Створення "Миру" проходило в непростий час, відразу після "параду суверенітетів", що закінчився розпадом СРСР і створенням на його території незалежних держав. При всій складності і неоднозначності відбувалися тоді процесів виникла геополітична реальність поставила нові завдання перед керівництвом держав, що увійшли в СНД. Було зрозуміло, що тотальний розрив існуючих зв'язків, у тому числі в галузі інформації, на користь нікому не піде. Це і зумовило необхідність формування ЗМІ "нової формації". Сьогодні, через два десятиліття, чітко видно, що творчий колектив "Миру" з цим завданням впорався. Аудиторія телерадіокомпанії перевищила 70 мільйонів осіб - це кожний четвертий житель СНД. Вона користується заслуженим авторитетом і визнанням колег по цеху, телеглядачів та радіослухачів. Завдання «Миру» - розповідати сусідам один про одного, зазначив голова компанії Радик Батиршін:

"Це нішевий канал. Ми не намагаємося змагатися з колегами з CNN або" Росії 24 ". Це спеціалізований інформаційний канал. Як канал" РБК "говорить з точки зору ведення бізнесу, так ми - з точки зору єдиного інформаційного простору. За 20 років було багато. Деякі держави вийшли з СНД, інші стали асоційованими членами. Багато чого було порушено і зламано, іноді з політичних, іноді з кон'юнктурних міркувань. Але пройшло 20 років - а "Мир" залишився живий ".

У 2008 році компанія рішенням Ради глав урядів СНД була переведена на повноцінне теле-і радіомовлення за допомогою сучасних цифрових і мультимедійних технологій. Сьогодні «Мир» володіє власними джерелами збору новин, організовує «живі телемости» і відеоконференції з будь-якою точкою планети. Мовлення здійснюється через супутникові платформи і власні пересувні станції. Компанія активно освоює кабельні мережі та режим online в інтернет-телебаченні. Два роки тому запущений новинний мультимедійний портал www.Mir24.tv. Сьогодні його щомісяця відвідує 2 мільйони користувачів. Зона мовлення компанії охоплює територію від Атлантики до Тихого океану. З її ініціативи створено Міждержавний інформаційний пул телерадіокомпаній пострадянського простору, в якому "Мир" виступає в якості координатора і технічного оператора збору і передачі інформації.

Радіо "Мир" транслюється в 6 державах: Азербайджані, Білорусії, Киргизії, Росії, Таджикистані та Латвії. Остаточно оформилася та структура компанії - це штаб-квартира в Москві і національні представництва в 9 країнах. Але головне - тільки телерадіокомпанії "Мир" вдається заповнити недоліки інформаційній, гуманітарній та соціокультурної інтеграції на території колишнього СРСР. Так вважає гендиректор Центру з вивчення пострадянського простору Олексій Власов.

"У цьому плані вона несе свою вахту і намагається відповідати завданням, які ставилися перед нею у момент створення. Не можна не визнати, що саме завдяки" Світу "ми маємо досить детальну, повну і неформальну інформацію, що стосується життя у сусідніх країнах-партнерах по основним інтеграційним проектам. Мені здається, що не було б «Миру» і наші знання, незважаючи на те, що живемо ми в добу глобалізації, були б в рази більш мізерними, більш вузькими, що не відповідають тим потребам, які формують суспільний діалог між, до Наприклад, країнами, що входять в Євразійський проект. І цю місію "Мир" з честю виконує ".

По суті, "Мир" пішов по шляху телеканалу Euronews, який довів свою високу ефективність і затребуваність. Це означає, що просування компанії стало результатом збільшення її фінансування з боку засновників - урядів країн СНД. При цьому незмінним залишається головний принцип роботи журналістів - баланс інтересів кожної з держав.

Сьогодні телерадіокомпанія "Мир" - це актуальні дискусійні та аналітичні програми, якісна документалістика і оперативні новини, популярні гуманітарні, соціальні і культурні передачі, сюжети з історії та сучасності країн СНД. Але компанія не стоїть на місці. У її найближчих планах - початок мовлення в цифрових стандартах мобільного телебачення. «Голос Росії» вітає колег з ювілеєм і бажає їм подальших успіхів.

Ілля Харламов



mykolakДата: Понеділок, 26.11.2012, 21:04 | Повідомлення # 78
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Шоу «Червоне або Чорне» втрачає аудиторію





Третій випуск шоу "Червоне або чорне" на телеканалі "Інтер" пройшов з часткою 9,2%, рейтингом 3,6%. За аудиторією 18-54, 50 тис +, частка 7,3%, рейтинг 2,4%. Це нижче середньої частки каналу "Інтер" в жовтні.

Автор і продюсер шоу - відомий всьому світу Саймон Коуелл (Simon Cowell), творець X-Фактора. У минулому році шоу з успіхом пройшло в Британії, а в цьому прем'єра очікується відразу в декількох країнах світу.

У кожній програмі задіяні 1000 чоловік, але тільки в одного з тисячі буде можливість випробувати долю і спробувати виграти один мільйон гривень. Один учасник, один шанс, одна рулетка, одну кульку, одна ставка, але два кольори - червоний і чорний. Який колір випаде? Цього не знає ніхто. Але якщо переможець гри вгадає, він стане мільйонером.

Хто з 1000 виявиться на місці цього щасливчика, вирішить випадок. Від учасників необхідно одне - зробити ставку і вибрати один колір: червоний або чорний.

До запуску шоу "Червоне або чорне" була приурочена масштабна промо кампанія.
RATVODДата: Понеділок, 03.12.2012, 13:06 | Повідомлення # 79
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Media & Sat Leaders 2012»: Названо найкращі

тематичні канали та супутникове обладнання




17 жовтня в рамках найбільшої в Україні виставки з телекомунікацій і телерадіомовлення «ЕЕВС 2012» в четвертий раз відбулася урочиста церемонія вручення премій «Media & Sat Leaders 2012», заснована редакційною колегією українського щомісячного журналу «Mediasat».

Нагадаємо, головною метою премії «Media & Sat Leaders» є популяризація та розвиток супутникового / кабельного / ефірного телебачення в Україні, а також спонукання до дискусії в професійному середовищі про критерії та ефективності організації бізнесу між учасниками телекомунікаційного ринку, тим самим, сприяючи розвитку галузі та створенню здорової конкуренції серед компаній.

За результатами голосування відвідувачів сайту Mediasat у номінаціях найкраще обладнання для прийому супутникового ТБ переможцями стали наступні моделі супутникових ресіверів:

    - Кращий супутниковий ресивер преміум класу - GI 9995
    - Кращий супутниковий HD-ресивер - Openbox S6
    - Кращий супутниковий SD-ресивер - Openbox S1
    - Кращий бренд року - OPENBOX
    - Кращий дистриб'ютор супутникового обладнання - компанія Galaxy Innovations


За результатами глядацького голосування були визначені переможці в номінації "ТБ-контент", в якій за право називатися найкращим змагалося понад 170 тематичних телеканалів.

  • Кращий канал ділових новин - UBR
  • Кращий інформаційний канал - Канал 24
  • Кращий музичний канал - М1
  • Кращий розважальний канал - Comedy TV
  • Кращий фільмовий канал - НТВ-плюс Прем'єра
  • Кращий канал багатосерійних телефільмів - Universal
  • Найкращий спортивний канал - Футбол


  • Оригінальний ТБ-проект - QTV
  • Кращий пізнавальний канал - National Geographic
  • Кращий дитячий канал - Nickelodeon
  • Кращий канал для чоловіків - 2 +2
  • Кращий канал для жінок - Меню-ТВ


Відзначимо, що в цьому році також були вручені премії в п'яти номінаціях, окремо затверджених редакційною радою журналу Mediasat:

    Краща платформа платного супутникового телебачення - Xtra TV
    Перший IPTV-провайдер в Україні - компанія Cosmonova
    Вітчизняний виробник IP-приставок - Інфомір
    За українську медіаплатформа - DUNE HD
    Вітчизняний виробник РРЛ-обладнання - Рокс


У цьому році проведення премії «Media & Sat Leaders 2012» в області телеконтенту та обладнання підтримав Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України, Асоціація правовласників і постачальників контенту, асоціація «Телекомунікаційна палата України», а також провідні українські асоціації та об'єднання учасників ринку, які були присутні на урочистій церемонії в якості почесних гостей.



RATVODДата: Субота, 26.01.2013, 12:27 | Повідомлення # 80
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Канали виставили напоказ



Найбільший український телеканал - "Інтер" - у минулому році стрімко здавав позиції конкурентам. В останні місяці 2012 року його обігнали канали "Студія 1 +1" та СТБ, а до них наблизилася "Україна" та ICTV. Причиною падіння "Інтера" експерти називають проблеми з підбором російських телесеріалів, а також догляд "Студії Квартал-95". У той же час це повинно було дозволити каналу значно оптимізувати свої витрати, відзначають вони.

Кінець року виявився провальним для найбільшого українського телеканалу "Інтер", який втратив свої позиції по всім комерційним аудиторіям. Якщо навесні частка його аудиторії (всі дані компанії GfK Україна, надані агентством AMM / Viseum; наведені за комерційним аудиторіям телеканалів; см графік). Складала 13%, то до кінця року вона опустилася до 9%. Прокоментувати свої показники на "Інтері" вчора не змогли, як пояснила глава прес-служби каналу Аліна Самойлова - через відсутність уповноважених осіб.

На показниках каналу відбився догляд виробника найрейтинговіших його програм - "Студії Квартал-95" (див. "Комерсант" від 8 жовтня). Крім того, як вважають в медіаагентства Zenith Optimedia, "Інтер" невдало підібрав телесеріали: у вересні закінчилися "Дорога в порожнечу" і "Анна Герман", що займали перші місця по популярності, а нові проекти не входять в список найбільш рейтингових.

Частку каналу відбирають конкуренти. Найбільш значне зростання продемонстрували телеканали СТБ та "Студія 1 +1". СТБ (входить в холдинг StarLightMedia) на початку телесезону (у вересні) запустив нові сезони популярних шоу власного виробництва - «Х-фактор-3», «Майстер-шеф-2", "Зважені та щасливі-2", кажуть аналітики Zenith Optimedia . "СТБ - дуже сезонний канал, він повторює цей трюк з року в рік", - відзначає глава департаменту стратегічного дослідження та планування агентства Ігор Даценко.

До кінця року покращилися і показники "Студії 1 +1". З початку минулого року, після того, як "Медіа Група Україна" перекупила один з головних продуктів в ефірі "плюсів" - серіал "Інтерни" - їх показники почали падати. До того ж канал запустив багато власних шоу, частина яких виявилася, як визнавав гендиректор групи Олександр Ткаченко, недостатньо успішною. Осінній сезон виявився для "Студії 1 +1" більш вдалим - канал скоротив кількість фільмів і серіалів, місце яких зайняли власні шоу. "Основне смотреніе каналу припадає саме на шоу - пік припадає на будні дні, в проміжок між 17,00 і 24,00", - пояснює партнер "Інституту Медіа Аудиту" Михайло Страшний. Так, особливим успіхом користувалося шоу "Голос. Діти". "Після зміни слоту підвищилися рейтинги і старих шоу -" Міняю жінку "та" Чотири весілля "", - відзначає пан Ткаченко. До того ж канал купив рейтингові шоу продакшена "Студія Квартал-95", а також турецький серіал "Величний століття. Роксолана", кажуть у ZenithOptimedia. Середня частка аудиторії перших п'яти серій «Роксолани» склала 19,4%. А перший випуск "Вечірнього кварталу" на "1 +1" зібрав частку аудиторії у 35,7%, а останній, новорічний, - 25,13%.

Телеканал "Україна" після значного ривка під час "Євро-2012" стабілізував аудиторію і почав незначно її нарощувати. "В цілому по року ми продемонстрували зростання", - відзначає гендиректор "Медіа Групи Україна" Федір Огарков. За його словами, канал сконцентрувався на побудові сітки мовлення, в якій аудиторія б перетікала з однієї програми в іншу. "Наприклад, ми не ставимо шоу для чоловіків відразу після шоу для жінок Працюємо також з тактичної розстановкою рекламних блоків.», - Пояснює пан Огарков.

Частки ICTV та "Нового каналу" (теж входять до StarLightMedia) також залишалися на колишньому рівні. "Новий канал", який продемонстрував значне падіння частки аудиторії в минулому році, зміг переломити цю тенденцію, говорить глава холдингу Володимир Бородянський. "Ми сподіваємося зберегти цю тенденцію у новому сезоні, але будемо виходити з економічної доцільності", - зазначив він.



Показники "Інтера" могли б впасти ще більше, якби в його розпорядженні не залишилися старі випуски шоу "Вечірній квартал", вважає пан Даценко. "Студія робила для каналу дуже багато шоу, і" Інтер "не встиг би швидко замінити їх якісним продуктом у разі повного розриву відносин з продакшеном", - пояснює менеджер одного з каналів. Як повідомляв раніше "Комерсант", "Інтер" відмовився від співпраці зі "Студією Квартал-95" через високу вартість виробництва їх шоу. Так, за оцінками учасників ринку, один випуск "Вечірнього кварталу" (1,5 год) обходився каналу в $ 400-500 тис. При цьому, за оцінками пана Бородянського, економічно обгрунтованою є вартість виробництва близько $ 40 тис. за годину. "Це середня по рику вартість виробництва шоу, яке можна двічі поставити в ефір у прайм-тайм", - говорить він.

Марія Попова



RATVODДата: Субота, 09.02.2013, 14:46 | Повідомлення # 81
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
"Перший UKRAINE" - нове обличчя

українського телебачення




1 березня 2013 виповниться всього лише півроку, як Національна телекомпанія України заявила про полномаcштабном запуск свого нового загальнонаціонального проекту - супутникового каналу "Перший Ukraine". Півроку для будь-якої організації, і для телеканалу зокрема - термін неймовірно маленький, але, незважаючи на це, супутнику вдалося за цей час кардинально змінити свій ефір, сформувати сітку з високоякісних програм, запустити власне виробництво, розширити покриття і кількість глядачів.

На 2013 рік керівництво Національної телекомпанії України ставить перед "Першим Ukraine" найвищі цілі. Досвід попередніх місяців роботи показав, що молодому менеджменту каналу вони під силу, а "Перший Ukraine" вправі можна назвати одним з найдинамічніших телевізійних проектів країни.

РОЗШИРЕННЯ МОВЛЕННЯ ТА НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ


"Перший Ukraine" - це проект державного медіа-холдингу України - Національної телекомпанії (НТКУ), унікального телевізійного об'єднання із найстаршою історією і традиціями мовлення в Україні, яке працює для глядачів відразу в чотирьох стандартах - ефірному аналоговому, ефірному цифровому, кабельному і супутниковому - на трьох телеканалах (Перший Національний, "Перший Ukraine" та "Перший Т2"). Сьогодні всі телеканали Національної телекомпанії України віщають з надсучасного нового комплексу цифрової ефірної апаратної, але саме "Перший Ukraine" став фактично першим каналом, що почав ефірну трансляцію з нової апаратної, обладнаної за останнім словом техніки. Злагоджена робота технічної і програмної служб НТКУ дозволили втілити запуск апаратної в зазначені керівництвом терміни, а технічні нововведення підвищили динамічність програмної сітки і можливості оперативного реагування, картинка супутникового каналу стала набагато якісніше.

Результати проведеної роботи вже сьогодні можуть побачити мільйони людей. Адже сьогодні "Перший Ukraine" - це мовлення на територію від східних кордонів Іспанії до Уралу, 24 години на добу, 7 днів на тиждень, створене на базі Національної телекомпанії України, без розширення штату телекомпанії ні на одну одиницю, і без капітальних інвестицій в інфраструктуру .

З 1 вересня канал доступний на супутнику Amos-2 в некодованому сигналі для власників супутникових антен України, Російської Федерації та Європи. Вже в кінці 2012 року канал розширив свою аудиторію, увійшовши в усі пакети супутникового оператора "Viasat". У 2013 році, потенційна аудиторія каналу, яка вже сьогодні налічує десятки мільйонів домогосподарств в Європі, Україні та Росії буде розширена ще більше, що дозволить наблизитися до мети, яка символічно розміщена на бренді каналу - "Україна поруч", в кожному будинку.

Для цього вже зовсім скоро будуть досягнуті домовленості про входження телеканалу в пакети IPTV операторів в Україні та за кордоном. Конвергенція пристроїв для перегляду телебачення за допомогою технологій WEB 2.0 на базі SMART.TV, а також за допомогою додатків для мобільних пристроїв на базі найпоширеніших операційних систем (Android, iOS) видозмінює вигляд сучасного телебачення та інформаційного суспільства. Тому крім традиційних способів доставки сигналу (ефір, супутник і кабель) канал узяв курс виходу на нові сучасні технології трансляції сигналу, які в найближчі роки стануть ключовими.

Починаючи з 4 лютого, всі проекти каналу, новини, телепрограму та головне - он-лайн-трансляцію каналу можна знайти на новому корпоративному сайті каналу "Перший Ukraine" - www.firstua.com. Виконаний в українській національній стилістиці, сайт ставить за мету зробити канал ще ближче для своїх глядачів, забезпечити зворотний зв'язок і прямий контакт з адміністрацією каналу.

Новий Інтернет-проект холдингу НТКУ побудований на принципах оперативності, доступності, інноваційності, універсальності. Ці принципи дозволили материнському сайту 1tv.com.ua за три роки в тисячі разів збільшити аудиторію сайту каналу і зібрати вражаючі понад 17 мільйонів унікальних заходів, під час яких було переглянуто більше 53-х мільйонів сторінок.

Пріоритет каналу - надати кожному глядачеві можливість в будь-який момент, в будь-якій точці світу і з будь-якого пристрою дивитися пряму трансляцію "Першого Ukraine". На найпопулярніших планшетах і смартфонах ця мета буде досягнута вже 22 лютого 2013-го року.

НОВА ПРОГРАМНА КОНЦЕПЦІЯ,

РОЗШИРЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНОГО МОВЛЕННЯ


З 15 жовтня 2012 року на каналі "Перший Ukraine" відбулася кардинальна зміна сітки мовлення, в результаті чого сьогодні збіг ефірів Першого Національного та Першого Ukraine знизилося до 10% ефірного часу, на яке припадають актуальні прямоефірні проекти ("Шустер live" і "Досвід" ), новини і трансляції значущих подій в житті країни.

Основою програмної концепції каналу стали випуски новин, які з понеділка по п'ятницю з 12:00 виходять в ефірі каналу щогодини. Інформаційне мовлення було також доповнено за рахунок проектів "Офіційна хроніка", "З перших вуст", "Кабмін. Підсумки тижня". Ексклюзивно для "Першого Ukraine" щосуботи виходить підбірка найважливіших подій тижня в програмі "Новини за тиждень" і щоденна програма "З перших вуст".

Інформаційно-аналітичне мовлення "Першого Ukraine" - гордість каналу. Разом з найпопулярнішим політичним ток-шоу країни "Шустер Live" в ефірі такі програми, як "Досвід", "Точка зору", 20 ексклюзивних програм кожен місяць "Про головне з Олесем Терещенко", міжнародні новини.

І на цьому канал зупинятися не збирається. Вже скоро до спеціальних випусків новин додадуться ексклюзивні випуски програми "Точка зору", а також - затребувана програма про світової політики і зовнішньополітичному курсі України "Міжнародні новини", яка стане відправною точкою для початку масштабної співпраці з Міністерством закордонних справ України.

КУЛЬТУРНО-ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ПРОЕКТ І ДОКУМЕНТАЛІСТИКА


Інформуючи країну і світову спільноту про події в Україні та світі, канал також виконує іншу, не менш важливу - культурно-просвітницьку функцію. В ефірі каналу - програми та міжпрограмні вставки про українську культуру, історію, великих українців; соціальні, музично-розважальні, науково-просвітницькі, культурні, дитячі, релігійні програми.

Одна з найважливіших складових сітки каналу - сучасна українська документалістика, створена на основі власного виробництва Національної телекомпанії України. Щотижня для глядачів телеканалу - прем'єра нового документального фільму, а також класика вітчизняного українського великого кіно. У 2013 році в планах каналу - показ понад півсотні прем'єрних документальних фільмів на історичну, культурну тематику.

Український колорит передають численні концерти та програми, які розповідають і показують особливості української культури, родзинкою серед яких є один з найпопулярніших етнопроектов українського телебачення - "Фольк-music". Сучасна Україна представлена ​​показами провідних українських дизайнерів в програмі "Модна країна".

Те, що Україна завжди була і залишається багатою на таланти і обдарованих людей, професіоналів світового рівня у своїй справі, ніколи не викликало сумнівів. Саме для розповіді про шляхи досягнення успіху сучасних українських рольових моделей в ефірі каналу - ексклюзивні випуски програми "Секрети успіху", серед гостей якої - вітчизняні музиканти, актори, письменники, художники, режисери та громадські діячі.

Завдяки співпраці з Малою академією наук у каналу з'явилася можливість показати і майбутнє України - в ефірі програма про молодих українських вчених і їх винаходи "Інтелект. ЮА". Співпраця з Закарпатської телекомпаній "Тиса-1" і талановитим колективом студії "Експеримент" подарувало глядачем чудовий культурно-етнографічний проект "Під небом" і дитячу програму "4 +1".

СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ


Тренд соціально відповідального телебачення, закладений материнським каналом "Перший Національний", займає не менш важливе місце і в програмах "Першого Ukraine".

В ефірі каналу - найкращі соціальні проекти Першого Національного "Віра. Надія. Любов" і "Адреналін", які не тільки піднімають, але і вирішують реальні проблеми реальних людей. Телебачення має не тільки інформувати, розважати, але й допомагати людям. Тому з моменту існування каналу у міжпрограмному ефірі "Першого Ukraine" - сюжети, мета яких допомогти дітям, які стали жертвами страшних хвороб, але чиї життя ще можна врятувати.

У кожному випуску програми "Перший допомагає" - історія хвороби дитини та інформація, як можна допомогти і врятувати юне життя. В результаті проекту, який стартував більше року тому завдяки ініціативі редакції підсумкових новин Першого Національного, вдалося допомогти багатьом сім'ям. З лютого 2013 року, в ефірі каналу також інформаційні ролики студії "Магнолія ТВ" - "Служба розшуку дітей".

Ексклюзивно в ефірі каналу були показані концерти і виступи українських та міжнародних виконавців, серед яких найбільш важливою стала трансляція в прямому ефірі концерту оркестру "Йостібенд". Це унікальний проект, який відбувся 29 січня в Києві під егідою Посольства Королівства Нідерландів в Україні. Музиканти цього нідерландського оркестру - люди з особливими потребами. Всі гроші за продані квитки підуть на підтримку українських дітей із синдромом Дауна. Завдяки прямій трансляції в ефірі каналу, на сайті телекомпанії і трансляції сигналу "Першого Ukraine" на сайті Кореспондент.нет, концерт змогли побачити всі ті, хто фізично не зміг потрапити на це важливе і значуще подія. Унікальний концерт у Києві завжди буде розміщений і доступний на сайті каналу FirstUA.com.

РЕЛІГІЙНІ ПРОГРАМИ,

УНІКАЛЬНІ ПРЯМІ ТРАНСЛЯЦІЇ І ПЛАНИ РОЗВИТКУ


Своє місце в сітці каналу також займає мовлення, яке несе світло і добро, віру в завтрашній день і змушує задуматися про сенс і зміст життя кожної людини. Ще на зорі свого існування канал отримав права і показав у своєму ефірі фільми Православного кінофестивалю "Покров", щотижня на каналі можна побачити один з найбільш примітних проектів українського телебачення "Світло", в якому представники всіх релігій обговорюють теми і питання світського життя. Ексклюзивно на каналі виходить програма "Православіє в Україні", а по неділях і в значимі християнські свята в ефірі каналу - прямі трансляції богослужінь зі Спасо-Преображенського собору в місті Києві.

Примітно, що трансляції проводяться завдяки новим технологіям транспорту та кодування сигналу. Витратні фінансово та організаційно телетрансляції за допомогою пересувних трансляційних станцій (ПТС) з використанням супутникового, оптоволоконного чи релейного з'єднання для цієї технології не потрібні. І все завдяки тому, що для трансляції використовуються HD-камери дистанційного контролю, а зв'язок з ефірним центром відбувається через звичайну виділену інтернет-лінію. При цьому якість картинки і швидкість передачі сигналу не поступаються аналогічним способам трансляцій по інших технологіях.

У планах каналу розширення трансляцій богослужінь з інших українських храмів і церков для покриття більш широкого кола віруючих в Україні та за кордоном, створення унікального розмовного проекту про українське суспільство з провідними соціологами країни, запуск програми про українську історію. А також втілення сучасного молодіжного формату і нова щоденна дитяча програма, запуск якої запланований на березень поточного року, розширення співпраці з міжнародним каналом "Euronews" і розміщення в ефірі каналу освітніх та соціальних проектів, створених на основі співпраці каналу "Euronews" та Європейської комісії.

2013 стане роком запуску нових проектів, розширення мовлення та збільшення аудиторії. За три останні роки показники материнського каналу Національної телекомпанії України - "Першого Національного" виросли більш ніж удвічі, що дозволило каналу стрибнути з 14 на 7 місце серед усіх українських телеканалів. Залишаючись з року в рік каналом України № 1 з розвитку та збільшенню аудиторії, "Перший Національний" закладає стратегію та ідеологію розвитку супутникового каналу "Перший Ukraine", спрямовану на створення якісного, соціально значущого і сучасного телевізійного проекту.

Перший Національний - загальнонаціональний телеканал. В ефірі з 1951 року. Є членом EBU. Технічне покриття телеканалу - 98%. З 2010 р. медіа-показники Першого Національного виросли в два рази, середня частка телеканалу - 3,85% за аудиторією 18 + (2013 р.). Генеральний директор - Єгор Бенкендорф.

RATVODДата: Понеділок, 21.10.2013, 14:58 | Повідомлення # 82
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Виставка ЕЕВС 2013



11-а Міжнародна виставка і конференція з телерадіомовлення, цифрових технологій і контенту відбудеться в Києві в період з 23 по 25 жовтня 2013 року. ЕЕВС 2013 пройде в стінах виставкового центру КиївЕкспоПлаза, розташованого за адресою: вул. Салютна, 2-Б. Мультимедійне подія організовується завдяки ТЕХЕКСПО. Даний захід розраховано для зустрічі міжнародних фахівців в індустрії телерадіомовлення, в рамках експозиції демонструватиметься новітнє професійне обладнання та сучасні технології. ЕЕВС 2013 є найбільшою міжнародною виставкою галузі ІКТ в Україні. Багатогранна програма по галузевих конференцій знайде слухачів серед експонентів і зацікавлених відвідувачів з актуальної тематики.

Так, Спеціалізована експозиція ЕЕВС буде виставлятися по розділах: цифрові технології телерадіомовлення, новітні системи доставки контенту, мультиплатформенні рішення - технології multiscreen, супутникові системи зв'язку та мовлення, кіноіндустрія та відео виробництво.

За даними попередньою статистикою Спеціалізовану виставку з телерадіомовлення відвідають близько 4000 кваліфікованих фахівців з різних сегментів галузі ІКТ. Загалом на експозиції буде представлено понад 150 іноземних компаній, які прибули з Азербайджану, Білорусі, Бельгії, Великобританії, Німеччини, Іспанії, Казахстану, Канади, Латвії, Люксембурга, Польщі, Росії, США та ін

У рамках ЕЕВС відбудуться міжнародні професійні конференції, присвячені новітнім цифровим технологіям телебачення, супутникового зв'язку і мовлення ». А також пройде Всеукраїнський саміт операторів телекомунікацій і провайдерів програмних послуг. Організатори заходу запрошують всіх бажаючих відвідати настільки модернізовану експозицію, а майбутніх експонентів відправляти заявки на участь на офіційний сайт ЕЕВС 2013

RATVODДата: Субота, 26.10.2013, 11:30 | Повідомлення # 83
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
«Media & Sat Leaders 2013»:

Названі лідери ТБ ринку України




23 жовтня о рамках найбільшої в Україні виставки з телекомунікацій і телерадіомовлення « ЕЕВС 2013» вп'яте відбулася урочиста церемонія вручення премій « Media & Sat Leaders 2013 », започаткована редакційною колегією українського щомісячного журналу « Mediasat ».

Нагадаємо , головною метою премії « Media & Sat Leaders » є популяризація та розвиток супутникового / кабельного / ефірного телебачення в Україні , а також спонукання до дискусії в професійному середовищі про критерії та ефективності організації бізнесу між учасниками телекомунікаційного ринку , що сприятиме розвитку галузі та створенню здорової конкуренції серед компаній .

За результатами глядацького голосування були визначені переможці в номінації "ТВ -контент " , в якій за право називатися кращими змагалося понад 200 тематичних , регіональних і а також телеканалів , що віщають в складі Національної цифрової телемережі Т2 :

1 . Кращий канал ділових новин - Перший діловий
2 . Кращий інформаційний канал - 5 канал
3 . Кращий музичний канал - М1
4 . Кращий розважальний канал - ARISATНЛО TV
5 . Найкращий фільмовий канал - Viasat TV 1000
6 . Кращий канал багатосерійних телефільмів - Fox
7 . Найкращий спортивний канал - Футбол
8 . Оригінальний ТБ-проект - QTV
9 . Кращий пізнавальний канал - National Geographic
10 . Кращий дитячий канал - Піксель
11 . Кращий канал для чоловіків - 2 + 2
12 . Кращий канал для жінок - Меню -ТВ
13. Кращий регіональний канал - Донбас
14. Кращий канал в Т2 - СТБ


За результатами голосування відвідувачів сайту Mediasat визначені переможці в наступних номінаціях:

- Краща DTH - платформа - Xtra TV
- Краща ОТТ- платформа - Megogo.net
- Кращий ШСД -провайдер - Trinity


Зазначимо , що цього року також були вручені премії в трьох номінаціях , окремо затверджених редакційною радою журналу Mediasat :
- Кращий сервіс EPG - ВсеТВ
- Кращий експерт телеком -ринку - Expert & Consulting ( E & C )
- За розвиток ринку легального контенту - Оll.tv


Цьогоріч проведення премії « Media & Sat Leaders 2013» в області телеконтенту та обладнання підтримав Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України , Асоціація правовласників і постачальників контенту , асоціація «Телекомунікаційна палата України » , а також провідні українські асоціації та об'єднання учасників ринку , які були присутні на урочистій церемонії в якості почесних гостей.

RATVODДата: Середа, 02.07.2014, 00:34 | Повідомлення # 84
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, « РУССКИЙ ИЛЛЮЗИОН » !



1 липня 2014 телеканалу «Російський Ілюзіон» виповнюється 10 років.


«Російський Ілюзіон» - це привід для всіх членів сім'ї зібратися разом і подивитися улюблене кіно!

«Російський Ілюзіон» - це дзеркало російської душі, загадковою і непередбачуваною, сильною і життєлюбної, співпереживав і непримиренної.



На телеканалі панує атмосфера дружби і гостинності, віри і вірності, надії і терпіння, взаємовиручки і відваги, працьовитості і доброти.

Телеглядачів чекатиме святкове оформлення офіційного сайту телеканалу і спеціальний показ найкращих фільмів вітчизняного кінематографа.

Редакція телеканалу «Російський Ілюзіон» дякує партнерів і телеглядачів за підтримку і увагу!



RATVODДата: Вівторок, 15.07.2014, 00:32 | Повідомлення # 85
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканал "Русская ночь" святкує 8 років в ефірі



15 липня телеканалу "Русская ночь" виповнюється 8 років! Протягом цих років ми транслювали телеглядачам найкращі еротичні фільми і програми, відкривали світ одкровень і пристрасті, радували красою і грацією жіночого тіла.

Цього року телеканал знову надав інформаційну підтримку самому гучної події еротичної індустрії. Міжнародний проект еротичної індустрії та еротичного мистецтва "ВИСТАВКА 18 +, Світ дорослих задоволень" спільно з Міжнародним еротичним проектом "X'show - виставка для дорослих" доставили гостям заходу приємні враження та нові задоволення!

На честь Дня народження телеканалу ми підготували ще одну захоплюючу екскурсію по світу еротики. Дивіться 15 липня в 00:00 фільм "Хвороблива одержимість" режисера Аньян Кара. Тамара, минулого елітна повія, стала добропорядною дружиною і занудьгувала в шлюбі. Повсякденні дні, буденний секс, все не те. Тамара розуміє, що кожному своє, і тепер вона уособлення непорочної одержимості: мила і порядна з чоловіком, розв'язна і порочна з коханцями. У ролях Тамара Грейс, Сірен Секстон, Карина Каррі, Каприс Джейн, Гаванна Сін та інші.

Телеканал "Русская ночь" бажає вам приємного перегляду! Не пропустіть!

"Русская ночь" - перший російський еротичний телеканал. Початок мовлення - 2006 рік. Охоплення аудиторії - більше 6 мільйонів глядачів. У програмі телеканалу - художні фільми, серіали, телевізійні шоу, а також телеконкурс власного виробництва "Міс Російська Ніч".

"Русская ночь" входить до складу телевізійного холдингу "Ред Медіа", поряд з "365 днів ТВ", "HD Life", "Europa Plus TV", "STV", "Авто Плюс", "Індія ТБ", "Комедія ТВ "," Боєць "," Кухня ТВ "," Ля-мінор "," Цікаве ТБ "," БАГАТО ТВ ". Телеканали "Ред Медіа" поширюються операторами супутникового і кабельного телебачення на території Росії, країн СНД і Балтії.

14.07.2014

RATVODДата: Четвер, 17.07.2014, 09:52 | Повідомлення # 86
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
"112 Україна" - обігнав "Перший національний"

і вийшов на друге місце серед інфоканалів




У вівторок, 15 липня, телеканал "112 Україна" знову зайняв другу позицію за всіма трьома базовим аудиторіям каналу серед вітчизняних новинних телеканалів, про що свідчать дані офіційного дослідження ТВ-аудиторії Індустріального телевізійного комітету (ІТК).
Показники рейтингу (rat%) і частки (shr%) за всіма трьома аудиторіями: 18 +, 18 + (50 000 +), 18-54 (50000 +) наведені в таблиці № 1


 
Високі показники дозволили каналу "112" зайняти, відповідно, високі позиції серед всіх телеканалів України (15-17 місця по різних аудиторій), випередивши, в тому числі і "Перший національний" телеканал. Рейтинги телеканалів наведені в таблиці № 2.


 
Особливо високі показники цього дня продемонстрували щоденна інформаційно-аналітична програма "Військовий щоденник", програма Павла Кужеєва "День" та вечірні випуски новин.

Дані, що належать ІТК та надані за показниками Shr% і Rat%, розраховані за період 15.07.2014 для вибірок: індивіди у віці 18 років і старше, а також індивіди у віці 18-54 років, що проживають в містах з населенням 50 і більше тис . жителів. Дані за 15.07.2014 по трьох вибірках - overnight. Детальна інформація за показниками - в глосарії ТВ-панелі.

Прес-служба телеканалу "112 Україна"

2014-07-16

Мediasat


RATVODДата: Неділя, 05.10.2014, 20:57 | Повідомлення # 87
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Форум систем платного телебачення України

«Нацрада і громадськість: курс на дерегуляцію

та захист інформаційного простору»




21 жовтня о 12:00 в рамках міжнародної виставки і конференції ЕЕВС 2014 Робоча група з вирішення проблемних питань діяльності провайдерів програмної послуги при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення проведе Форум систем платного телебачення України «Нацрада і громадськість: курс на дерегуляцію та захист інформаційного простору ».

До участі у Форумі запрошуються провайдери програмної послуги, оператори телекомунікацій, інтернет-провайдери, їх об'єднання, експерти у сфері медіа-права та фахівці юридичних фірм.

На Форумі відбудеться публічне обговорення напрямків та попередніх результатів функціонування робочої групи з вирішення проблемних питань діяльності провайдерів програмної послуги при Національній раді з питань телебачення і радіомовлення.

«Національна рада підтримала ініціативу галузевих об'єднань щодо створення під егідою регулятора робочої групи, яка займалася проблемними питаннями діяльності провайдерів. Основне завдання - захист легальних гравців на ринку програмних послуг шляхом дерегуляції діяльності та дотримання вимог законодавства всіма суб'єктами господарювання », - сказав член Нацради Олег Черниш.

Реєстрація учасників Форуму - uts@uts.dn.ua , тел. +380507032123

Програма Форуму в прикріпленому файлі.

Робоча група з вирішення проблемних питань діяльності провайдерів програмної послуги створена 11 вересня при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення. До її складу увійшли члени Національної ради, представники громадянських об'єднань підприємств платного ТБ України АППК, ТПУ, Укртелемережа, СКТУ, ВАОКТС, ІнАУ, СОТ Одеси та інші.

2014-10-03

9274051


RATVODДата: Субота, 18.10.2014, 09:40 | Повідомлення # 88
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ЕЕВС - 12-а Міжнародна виставка і конференція

індустрії телерадіомовлення




Дати проведення: 21-23 жовтня 2014
Місце: павільйон №1 виставкового центру «КиївЕкспоПлаза»
Адреса: Україна, Київ, вул. Салютна, 2-Б



ЕЕВС 2014 - ЦЕ:
Місце зустрічі фахівців індустрії телерадіомовлення
Майданчик для демонстрації обладнання та технологій
Єдина велика міжнародна виставка галузі ІКТ в Україні
Програма галузевих конференцій з актуальної тематики



ТЕМАТИКА І ЕКСПОЗИЦІЇ
Цифрові технології телерадіомовлення
Новітні системи доставки контенту споживачеві
Мультиплатформенні рішення, технології multiscreen
Супутникові системи зв'язку та мовлення
Кіно і Відеовиробництво
Контент



СТАТИСТИКА ВИСТАВКИ ЕЕВС 2013
УЧАСНИКИ




ВІДВІДУВАЧІ





ПАРТНЕРИ:
Асоціація «Укртелемережа», Асоціація «Телекомунікаційна Палата України», Інтернет Асоціація України, Асоціація учасників ринку бездротових мереж передачі даних, Українська асоціація операторів зв'язку «Телас», Асоціація підприємств інформаційних технологій України, Індустріальний Телевізійний Комітет, Спілка кабельного телебачення України, Всеукраїнська Асоціація операторів кабельного телебачення і телеінформаційних мереж

RATVODДата: Четвер, 09.06.2016, 10:29 | Повідомлення # 89
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
У жовтні в Києві відбудеться

XIV виставка EEBC / expoTEL




19 - 20 жовтня 2016 року в Києві відбудеться 14-а міжнародна виставка
і конференція індустрії телекомунікацій і телерадіомовлення
EEBC/expoTEL.


Виставка EEBC / expoTEL є визнаним місцем зустрічі фахівців індустрії телерадіомовлення. Тринадцять років поспіль подія збирає провідних українських і зарубіжних виробників і постачальників обладнання і технологій для ефірного, кабельного, супутникового і IP телебачення; правовласників і дистриб'юторів контенту; постачальників обладнання та технологій для будівництва і модернізації телекомунікаційних мереж; найбільших супутникових операторів, операторів телекомунікаційних мереж, провайдерів кабельного телебачення, ОТТ сервісів, інтернет послуг, телемовників.

В рамках виставки пройде Український осінній Теле-Ком Фестиваль (UATF), програма якого нікого не залишить байдужим. Спікери та гості поділяться безцінним досвідом, познайомлять зі світовими тенденціями, позначать стратегію і дорожню карту галузі.

Детальна інформація про виставку - на сайті www.eebc.ua.

- 7 червня, 2016

Редакція Mediasat


RATVODДата: Субота, 10.09.2016, 21:22 | Повідомлення # 90
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Опублікована програма конференції

Pay TV in Ukraine 2016




21 вересня 2016 року в Hyatt Regency Kiev відбудеться щорічна конференція Pay TV in Ukraine-2016: UP & UP,
яка стане частиною міжнародного медіафоруму KIEV MEDIA Weeк
.


Конференція організована Телекомунікаційною палатою України за підтримки Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та партнерської участі компанії ВОЛЯ. Зі спеціальною доповіддю виступить партнер медіафоруму європейський супутниковий оператор EUTELSAT.

У фокусі конференції будуть питання регулювання і саморегулювання телеком-ринку, пошук найбільш ефективних платформних рішень і інновацій здорової екосистеми платного ТБ. Учасники торкнуться теми інвестиційної привабливості індустрії, можливостей монетизації контенту.

Серед учасників конференції - менеджери ключових гравців телеком-ринку, представники законодавчої влади, експерти галузі, а також провідні світові та українські правовласники.

Зі спеціальним практичним кейсом виступить європейський супутниковий оператор EUTELSAT. Успішними практиками поділяться світові лідери ─ FOX, Canal +, EUTELSAT, AZDIO.

Увечері гостей чекає коктейль від партнера конференції - лідера ринку цифрових розваг компанії ВОЛЯ.

Більш детальну інформацію про конференцію та програму заходу можна дізнатися на офіційному сайті.

- 09 вересня, 2016

Редакція Mediasat


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів. (Підсумки роботи. Ювілеї.)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024