FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 11:59

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 7 з 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • »
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів. (Підсумки роботи. Ювілеї.)
Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів.
RATVODДата: Неділя, 24.05.2009, 16:41 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Виставки. Конференції.

Рейтинги телеканалів. Підсумки роботи. Ювілеї.


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------

« 1+1 » став каналом номер 5


Наталія Данькова 22-05-2009

Колишній лідер вітчизняного ефіру за підсумками останнього тижня пропустив вперед «Інтер», СТБ, ICTV і «Україну» за комерційною аудиторією.



RATVODДата: Понеділок, 19.09.2016, 20:10 | Повідомлення # 91
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Прийнято рішення про закриття виставки

EEBC/expoTEL




Організатори міжнародної виставки EEBC/expoTEL прийняли рішення про закриття проекту.


Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі компанії Євроіндекс.

«У зв'язку з реструктуризацією проектів і трансформацією ринкових потреб, міжнародна виставка індустрії телерадіомовлення та телекомунікацій EEBC/expoTEL втратила свою актуальність. Тому ми прийняли рішення не проводити цей захід», — йдеться в інформаційному повідомленні.

Втім, організатори також заявили, що найближчим часом на ринку з'явиться зовсім новий і дуже цікавий проект.

Нагадаємо, міжнародна виставка і конференція EEBC/expoTEL була одним з найстаріших заходів у сфері телекомунікацій на українському ринку.
В цьому році повинна була відбутися 14-я за рахунком виставка.

- 19 вересня, 2016

Редакція Mediasat


RATVODДата: Субота, 19.11.2016, 20:36 | Повідомлення # 92
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ЧУДОВА ВІСІМКА КАНАЛІВ

«ФУТБОЛ 1» / «ФУТБОЛ 2»




18 листопада виповнюється 8 років телеканалам «Футбол 1»/«Футбол 2» - тематичним каналам, ефір яких повністю присвячений грі номер один в світі. Вперше канал «Футбол» розпочав мовлення у цей день у 2008 році. Через три роки, 1 березня 2011-го року, стався запуск каналу «Футбол +», а 30-го листопада 2013 року «Футбол» і «Футбол +» стали каналами «Футбол 1» / «Футбол 2».

На сьогоднішній день телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» є ексклюзивними трансляторами на території України всіх матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА на 2015-2018-ті роки. Також канали транслюють матчі української Прем'єр-ліги, чемпіонатів Англії, Іспанії, Кваліфікацію ЧС-2018.

Також в ефірі - програми власного виробництва каналів: за 8 років було створено 39 повноцінних проектів. Головною спортивною програмою країни, яка регулярно отримує премію «Телетріумф», є авторський проект Олександра Денисова «Великий футбол». Також важливим проектом, який об'єднав в єдине ціле гравців, журналістів та вболівальників, стала програма «Головна команда» - постійний супутник збірної України. Крім того, серед наших програм власного виробництва - такі популярні проекти, як «Шлях на мундіаль», «Ніч Ліги Чемпіонів», «Шлях до Стокгольма», «Футбол LIVE», щоденні новини «Футбол NEWS» і авторський проект Алли Бублій «Моя гра ».

Минулий, 2016-ий рік тільки підтвердив, що канали «Футбол 1» / «Футбол 2» - найкращі в Україні!

• Ми завжди перші!

Саме у нас провів свій перший ефір після призначення тренером збірної Андрій Шевченко;
Саме каналам «Футбол 1» / «Футбол 2» єдине інтерв'ю в Україні дав президент УЄФА Александер Чеферін;
Саме канали «Футбол 1» / «Футбол 2» першими представили нового тренера «Шахтаря» - Паулу Фонсеку.
• 17 березня телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» і компанія «Діджитал Скрінз» оголосили старт програми «Легальний футбол - чесний партнер», спрямовану на розвиток футбольної культури в країні і підтримку трансляції футболу у високій якості.

• Канали провели 30-денний марафон ЄВРО-2016, під час якого транслювали всі матчі турніру, постійно поставляли ексклюзив з місця подій і, звичайно, до останнього підтримували збірну України у Франції.

• «Футбол 1» / «Футбол 2» стали першими телеканалами, які запустили свій власний онлайн-магазин, футболки для якого ексклюзивно розробив відомий український дизайнер Віктор Анісімов.

• У 2016-го році канали випустили три фільми власного виробництва: «Феномен Луческу», «Я, Віктор Грачов» і «Президент: від мрії до здійснення».

• Канали активно розвивають Діджитал-напрямок. Наприклад, в цьому році було запущено 4 відеоблоги – присвячені іспанській ЛаЛізі, ЄВРО-2016, англійській Прем'єр-лізі і футбольним новинам. Кількість підписників «Футбол 1»/«Футбол 2» на YоuTube на сьогодні становить 100 000, за що канал отримав срібну кнопку.

• Важливий напрямок в діяльності телеканалів - благодійність. Співробітники каналів беруть участь в благодійних матчах. Також за підсумками благодійного аукціону ведучої Алли Бублій на оснащення корекційних кімнат для дітей з аутизмом було передано 6400 гривень. Крім того, канали «Футбол 1» / «Футбол 2» спільно з «Волонтерської сотнею» провели аукціон м'ячів ЄВРО-2012, всі зібрані кошти від якого пішли на придбання для вихованців школи-інтернату спортивного одягу і взуття.

Цікаві факти:

За 8 років канали провели понад 114 516 годин ефіру.
Показали 6519 матчів.
Відзняли більше 2000 годин студійних проектів.
Постійними експертами каналів є знамениті екс-футболісти, відомі тренери та тактики: Йожеф Сабо, Юрій Бакалов, Володимир П'ятенко, Вадим Євтушенко, Олександр Головко, Віктор Леоненко, Віктор Грачов, Євгеній Левченко, Олександр Сопко, Сергій Морозов, Авраам Кампомар, Артур Валерко, Олександр Заваров, Юрій Беньо та інші.
Телеканали не тільки підтримують заходи, спрямовані на розвиток і популяризацію здорового способу життя, а й на власному прикладі показують важливість спорту: команда телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2» приймає участь в різних змаганнях по футболу і футзалу.
За 8 років в рамках програми з охорони навколишнього середовища співробітниками здано близько 6 тонн макулатури.
Природно, телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» не збираються зупинятися на досягнутому! Попереду ще багато чого: запланованого, нового і, як завжди, амбітного. На прицілі у команди каналів – розвиток футбольної культури в Україні, підвищення рівня організації трансляцій українських і міжнародних матчів, зміцнення престижу українського футбольного співтовариства і відповідність світовим тенденціям якості і рівня телепоказів.

Телеканали висловлюють подяку усім своїх вірних партнерів і прихильників, і в своєму новому році запрошують разом підкорювати нові вершини!

18.11.2016.

footballua.tv


RATVODДата: Понеділок, 21.11.2016, 14:45 | Повідомлення # 93
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Український Теле-Ком Фестиваль

пройде 24-25 листопада




24-25 листопада в Києві відбудеться Український Теле-Ком Фестиваль UATF.
Місце проведення - UBI конференц-хол, розташований за адресою вул. Василенка, 7.


Цього року Фестиваль був переформатований і пройде під акцентом цифрових інновацій.

Коротка програма заходу

24/11

Секція з розвитку бізнесу:

Медіагрупи хочуть продати контент, клієнт хоче отримати задоволення своїх інформаційних запитів, провайдери хочуть заробити на всьому цьому.

Питання: ЯК оптимально задовольнити ці бажання і ЩО первинно: бажання Клієнта, бажання Медіагруп або бажання Провайдерів?

Секція «Чому піратство заважає ринку розвиватися».

Секція з інновацій - віртуальна реальність.

Секція «Україна на шляху до економіки 4.0».


25/11

Огляд законодавства 2016 р від галузевих асоціацій.

Презентація розвитку DVB-T в Україні після відключення аналога.

Секція з вимірювань рейтингів в ОТТ і рекламі.

Секція з Діджитал ТВ проектам - YouTube канали.


Більш детальна програма з темами доповідей і спікерами доступна на сайті Українського Теле-Ком Фестивалю UATF.

Реєстрація доступна за посиланням.

- 21 листопада, 2016

Редакція Mediasat


RATVODДата: Четвер, 19.01.2017, 18:54 | Повідомлення # 94
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Медіафорум KYIV MEDIA WEEK 2017

відбудеться 18-22 вересня




VII Міжнародний медіафорум KYIV MEDIA WEEK відбудеться 18-22 вересня 2017 року готелі Hyatt Regency Kyiv, Київ.


KYIV MEDIA WEEK 2017 традиційно об'єднає ряд значущих галузевих заходів для професіоналів телебачення, кіно, new media та суміжних областей з усього світу.

Міжнародний ринок аудіовізуального контенту KMW Content Market;
Міжнародна конференція та скринінг ТБ форматів FORMAT SHOW;
Міжнародний форум по ТБ копродукції KYIV CoProduction Meetings;
Міжнародна конференція-воркшоп «Кінобізнес»;
Міжнародна конференція «Телебачення як Бізнес»;
Конференція PayTV in Ukraine.


Крім щорічної лінійки заходів, в рамках KMW 2017 відбудуться нові і цікаві події, присвячені найбільш актуальним питанням міжнародного і локального медіабізнесу: тематичні круглі столи за участю представників провідних медіагруп, продакшн-компаній, дистриб'юторів, галузевих організацій та держрегуляторів медіаіндустрії, доповіді експертів світового рівня, прес-конференції, семінари, скринінги, презентації та багато іншого.

Варто відзначити, що в минулому році KYIV MEDIA WEEK здійснив прорив у сфері вітчизняного медіабізнесу, розгорнувши його на 360 градусів. Кожне з 11 заходів форуму стало для ринку подією, що визначає вектор роботи, як на найближчий час, так і на перспективу, а його учасниками стали понад 700 професіоналів, які представляють більше 300 компаній з 28 країн світу. KMW 2017, без сумнівів, стане ще більш насиченим і продуктивним.

Дати проведення конференцій, а також детальна програма KYIV MEDIA WEEK 2017 будуть повідомлятися додатково.
Реєстрація на всі заходи відкриється найближчим часом, будь ласка, стежте за новинами на нашому сайті і сторінці Facebook.

Організатор KMW консалтингова компанія Media Resources Management - перша українська медіаконсалтінговая компанія, що надає комплексні послуги в галузі медіа та ентертеймент. З більш детальною інформацією можна ознайомитися на офіційному сайті.

- 19 січня, 2016

Редакція


RATVODДата: Четвер, 07.09.2017, 09:33 | Повідомлення # 95
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
На конференції Pay TV in Ukraine 2017 обговорять

актуальні питання і перспективи
платного ТБ в Україні




Четверта щорічна конференція Pay TV in Ukraine 2017: Carpe Diem! відбудеться 20 вересня
в рамках міжнародного медіа-форуму KYIV MEDIA WEEK.


Мета заходу - проаналізувати поточний стан індустрії в країні і розглянути переваги розвитку Pay TV в Україні. Гасло Carpe Diem! символізує постійні зміни в цій сфері, і спонукає не зволікати, а діяти прямо зараз.

Заявлені теми для обговорення: оцінка ситуації після зміни must-carry, розвиток нелінійних сервісів, регулювання нових медіа, боротьба з піратством, вплив відключення аналогового телебачення на ринок Pay TV, перспективи ефективного продажу реклами на тематичних каналах, ринкові і законодавчі бар'єри монетизації і ін.

Модераторами дискусій стануть Григорій Шверк (народний депутат України, Член Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики) і Сергій Старицький (Atlantic Group). Свою участь в конференції підтвердили представники компанії ВОЛЯ, яка є лідером українського ринку кабельного телебачення.

Серед спікерів також будуть лідери думок індустрії платного телебачення, українські та зарубіжні представники телеком і медіа-сфери, зокрема Джордж Жембері (СЕО компанії ВОЛЯ), Ярослав Пахольчук (Фінансовий і виконавчий директор, директор напрямку платного телебачення групи «1 + 1 медіа» ), Федір Гречанінов (директор зі стратегічного розвитку StarLightMedia), Валерій Варениця (комерційний директор сейлз-хауса «ПЛЮСИ»), Олексій Куракін (директор з розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна»), Вадим Сидоренко (СЕО компанії Тріолан).

Індустрія Pay TV в Україні активно розвивається, про що свідчить факт, що з кожним роком все більше абонентів воліють платне телебачення. Так, за оцінками експертів, в нашій країні більше п'яти мільйонів користувачів вибирають такий вид споживання телевізійних продуктів і послуг. Звичайно, рівень активності абонентів змінюється в залежності від окремих регіонів, але в цілому популярність Pay TV тільки зростає.

Компанія ВОЛЯ - загальнонаціональний український телекомунікаційний провайдер, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD і інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний доступ в Інтернет, а також хмарні рішення і послуги найбільшого в Україні дата-центру. Серед акціонерів компанії такі відомі як: PROVIDENCE EQUITY PARTNERS, European Bank of Reconstruction and Development (ЄБРР), GOLDMAN SACHS, UBS AG., SIGMA BLEYSER. ВОЛЯ визнана кращим провайдером цифрових розваг року за версією Міжнародного конкурсу «Вибір року--2015» і «Вибір року 2016».

Детально ознайомитися з програмою конференції Pay TV in Ukraine 2017 і зареєструватися можна на офіційній сторінці заходу.

Конференція PayTV in Ukraine 2017 відбудеться 20 вересня в рамках міжнародного медіафоруму KYIV MEDIA WEEK з 15:00 до 18:00 в Hyatt Regency Kyiv в конференц-залі LONDON.

KYIV MEDIA WEEK 2017 відбудеться 18-22 вересня в готелі Hyatt Regency Kyiv (вул. Алли Тарасової, 5). З детальною програмою та датами заходів можна ознайомитися на офіційному сайті медіафоруму www.kyivmediaweek.com.

- 06 вересня, 2017

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 31.10.2017, 16:29 | Повідомлення # 96
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
ІBC 2017: 50 років інновацій ...



Виставка електронних медіа, технологій і розваг IBC 2017, яка цього року відзначила свій 50-річний ювілей,
проходила з 15 по 19 вересня в своєму традиційному місці - експоцентрі RAI
.


Захід відвідали фахівці з більш ніж 170 країн, а показники відвідуваності в черговий раз стали рекордними.

За статистикою організаторів, відвідуваність IBC 2017 склала 57669 осіб, що на 3,4% перевищило торішні показники. В експозиції брали участь 1735 компаній, які розмістилися в 15 павільйонах (включаючи представників з України). У ТОП-10 країн, представники яких відвідали виставку, увійшли: Нідерланди (19%), Великобританія (16%), Німеччина (10%), США (9%), Франція (6%), Бельгія (4%), а також Італія, Китай, Іспанія і Росія (по 2% кожна).

В цьому році основний акцент був зроблений на рішеннях для телебачення, OTT, віртуальної реальності (VR), хмарних і IP-технологій, а також - робототехніки, кібербезпеки і технологій 5G.



За останні 50 років відбулося чимало знаменних подій, що змінили історію і суттєво вплинули на розвиток телеіндустрії. Так, в 1967 році відбулася перша кольорова телетрансляція в Європі (тенісний турнір в Уїмблдоні) - її провела BBC. В цьому ж році пройшла і перша виставка IBC, правда, було це в Лондоні. Якщо в 1967 р експозицію відвідали представники 24 країн, то в 2016 р число країн перевищила 170. Число ж експонентів першої виставки склало 30, а відвідали її 550 делегатів. Експозицію 2017 р відвідали понад 57,6 тис.

У 1969 р Ніл Армстронг вперше ступив на Місяць, а трансляція цього знаменного моменту була показана всьому світу. У 1972 р з'явилася перша платна телемережа Home Box Office (тепер HBO). У 1973 р шоу Елвіса Преслі на Гаваях через супутник переглянули понад 1 млрд. Телеглядачів. 1975 р - презентовані перші відеомагнітофони для домашнього відео MK III. 1976 - з'явилися перші стрічкові рекордери в стандартах B, C. 1979 - домашній супутниковий ТБ-ресивери з 6м (!) Тарілкою. В цьому ж році NTT (Японія) запускає перший в світі сервіс супутникової телефонії. 1981 - з'явилася перший IBM PC з пам'яттю 640 Кбайт.

У 1982 р Sony презентувала формат Betacam, а в 1984 Apple - Mac. А вже в 1986 р Sony продемонструвала на IBC перший цифровий відеорекордер DVR-1000. У 1988 р з'явився Photoshop, а в 1989 - Sky запустила перший DTH-сервіс в Великобританії. 1991 - Лінус Торвальдс створив Linux. 1992 - IBC «переїхала» в Амстердам. 1993 - поява MPEG-1. 1994 - Sony презентує PlayStation. Зимові ігри в Ліллехаммері (Норвегія) транслюються в HD - недавно затвердженому форматі 1080. У 1995 р Canal Plus транслює DVB-формат через супутник. 1995 - Сергій Брін і Ларрі Пейдж розробили пошуковик Backnub, пізніше перейменований в Google. 1996 - перший HD-мовлення в США. Поява першого відеомагазину. Популяризація стандарту 16: 9. 1997 - презентація формату запису цифрового відео HDCam. 1998 - презентація першого персонального аудіоплеєра з підтримкою MPEG-1 audio coding level 3 (більш відомий як MP3). 2004 - початок HD-мовлення в Європі. 2005 - з'явився Youtube, а в 2007 р - iPhone. У 2008 році NHK демонструє на IBC свій формат відео Super Hi-Vision 8K.

Експозиція цього року також порадувала різноплановими новинками ...

Серед основних трендів в відеоіндустрії спостерігається тривале зростання інтересу до 4KTV (UHD-1), а в деяких країнах і до 8KTV (UHD-2). Однак збільшення дозволу тягне за собою і суттєво зростаючий обсяг відеокартинки, що змушує використовувати більш ємкі канали передачі даних. Перед виробниками стає проблема вибору: які кабелі використовувати, чи продовжувати використовувати SDI? Як передавати нестиснене відео з пропускною спроможністю від 3 до 40 Гбіт / с? На даний момент Ethernet дозволяє на базі існуючих кодеків передавати HD-відео без втрат (до 1 Гбіт / с), кілька 4K-потоків (до 10 Гбіт / с) і 8K (25 Гбіт / с). Розробка нових кодеків (як JPEG XS) плюс оптимізація / доопрацювання вже існуючих (JPEG 2000, HEVC) повинні допомогти вирішити такі завдання. Аналогічні завдання виникають і у радіостанцій, що виконують потокове аудіомовлення. Проблеми у користувачів можуть виникнути при виїзді за місто, коли 4G / LTE «перетворюється» в 2G. Або ж в місцях масового скупчення людей-споживачів послуг мобільних операторів. На даний момент доступні дві технології з адаптивним бітрейтом для таких випадків: MPEG-DASH (Dynamic Adaptive Streaming over HTTP) і Apple HLS (HTTP Live Streaming). Однак більш ефективним тут є кодек xHE-AAC, що працює і в мережах 2G, і в 4G / LTE. Тим більше що кодек має можливість контролю рівня сигналу, що важливо у випадках, коли рекламна вставка «перебиває» радіопрограму або виконується перенастроювання на станції з різним рівнем сигналу. Всі ці розробки ведуться учасниками Альянсу Fraunhofer Digital media, членом якої є Fraunhofer Institute - постійний учасник експозиції.

Нова технологія «кругового» (360˚) відео зажадає ще більшої пропускної здатності від мереж передачі даних. Для цього Комітетом по стандартизації MPEG розробляється стандарт Omnidirectional Media Format (OMAP, готовність очікується до кінця 2017 г.).

На IBC демонструвалися в основному можливості віртуальної реальності (VR). Однак, незважаючи на привабливі можливості, при детальному розгляді картинка в VR все ще пікселізовану. Можливо, трохи пізніше з'явиться попит і на технологію 3D HBR (Human Body Reconstruction), яку розробляє Fraunhofer Institute. Це технологія, де глядач зможе розглядати персонажів ні з однієї точки, сидячи на дивані, а з тієї, з якою захоче.

В рамках IBC Big Screen 2017 відвідувачам виставки представили дві кінокартини: «Планета мавп: Війна» (War for the Planet of the Apes, 20th Century Fox) і «Малюк на драйві» (Baby Driver, TriStar Pictures і ін.) За підтримки Dolby Laboratories (Dolby Vision і Dolby Atmos). Як завжди, при показі були задіяні лазерні проектори c високою яскравістю Christie 6p 2D / 3D. І знову ніяких стереочков - схоже, тренд демонстрації 3D-відео став менш цікавий для сучасної телеіндустрії ...

Найбільш показовим є запуск UHD-телемовлення з підтримкою MPEG-H Audio в Південній Кореї. Спочатку мовлення стартує в Сеулі, і потім буде розширюватися на міські метрополії і міста, які прийматимуть Зимові Олімпійські ігри 2018 року в Пхенчхан. А вже до 2020 р мовлення буде розширено на всю країну. Населення тим часом обзаводиться телеприймачами з підтримкою MPEG-H від LG і Samsung. Олімпіада в Кореї повинна запам'ятатися ще й тим, що це буде перша олімпіада з підтримкою 5G-технології, яка в 20 разів швидше в порівнянні з LTE, а також доступністю безлічі IoT-сервісів плюс 4K-мовленням.

Сет-топ-бокси і приймальне абонентське обладнання



Abox42 (Німеччина) анонсувала Abox42 M35 - останню розробку свого «інтелектуального» STB-пристрою з підтримкою 4K / UHD, H.264 / H.265 / HEVC і можливістю паралельного запису декількох відеопотоків.

Дане рішення підтримує OTT / IPTV, DVB-C / T / T2, виконано на базі чіпсета Broadcom ARM BCM72604. На борту 2 Гб RAM і 8 Гб eMMC-пам'яті. Робоча ОС Linux (Android). Є HDMI 2.0 і USB 3.0, через який можна підключити зовнішні накопичувачі. Підтримується Ethernet 1 Гбіт / с, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n (2.4 ГГц), а також CAS Verimatrix / AES і опційно - Bluetooth 4.0.

Детальніше читаємо тут:

Олег Нікітенко

- 30 жовтня, 2017



RATVODДата: Середа, 27.12.2017, 13:11 | Повідомлення # 97
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Телеканали обговорять свою присутність в інтернеті

на виставці-форумі
CSTB. Telecom & Media'2018




На сьогоднішній день існує велика кількість способів доставити телевізійний і відеоконтент до кінцевого споживача. З недавнього часу головною платформою для поширення контенту стала мережа Інтернет, яка об'єднує пресу, радіо, телебачення, кіно, онлайнові медіа і являє собою глобальний інформаційний простір. Незважаючи на те, що проблема цифрової нерівності все ще актуальна для багатьох країн і регіонів, Інтернет вже став повноцінним засобом збереження і передачі даних.

Технологічний розвиток Інтернету призвело до зміни ери мовного телебачення на еру нелінійного ТВ, що дозволяє глядачеві самому вибирати зручний час, місце і девайс для перегляду улюбленої передачі або фільму. Все більшої популярності набувають такі нелінійні формати, як відкладений перегляд (Catch Up, Time Shift, Start Over), або Multiscreen. Мультісервісні оператори впроваджують сучасні сервісні платформи з функцією персонального телебачення і системою збору статистики споживання контенту.

30 січня голови провідних телевізійних холдингів і профільних відомств зберуться на круглому столі «Стратегія розвитку бізнесу ефірних і неефірних каналів в різних середовищах поширення», який пройде в рамках 20-ої ювілейної виставки-форуму CSTB.Telecom & Media. Модераторами зустрічі стануть Яна Чурікова, керівник каналів молодіжного та музичного мовлення VIACOM, і Юрій Припачкин, президент Асоціації кабельного телебачення Росії. За попередніми оцінками організаторів, в Круглому столі візьмуть участь понад 600 фахівців.

У форматі дискусії представники ефірних мовних каналів спробують визначити подальший шлях розвитку свого бізнесу в умовах експансії OTT-технологій, коли доводиться боротися за кожного телеглядача. Велика увага буде приділена опрацюванню нових можливостей монетизації інтерактивного ТВ. Окремий блок присвятять питань співпраці з OTT-операторами і їх зацікавленості в поширенні каналів ефірного телебачення.

Однією з важливих тем круглого столу стануть медіаізмереній і персоніфікація реклами. Кабельні оператори отримують великі статистичні дані про теледивлення, що дозволяють їм найбільш точно визначати потреби аудиторії та формувати гранично індивідуальний контент. Розосереджують чи аудиторію розширений перелік тематичних каналів, чим пояснюється проявляється до них інтерес з боку суспільства, веде це до зниження рейтингів телеперегляду і стане BIG TV рейтинг панацеєю для рекламодавців, які хочуть повернути глядачів, які пішли в Інтернет - все це належить з'ясувати учасникам Круглого столу.

Нелегальне мовлення телеканалів у OTT середовищі - ще одна проблема для галузі, яку необхідно вирішувати.

Систематичні порушення ліцензійних договорів онлайн-відеосервісу і операторами, які займаються ретрансляцією програм телеканалів в Інтернеті, ставлять мовників в глухий кут. OTT-платформи продовжують ігнорувати положення ліцензійних договорів, наприклад порушуючи гео-блокинг сигналу, при цьому правовласники все ще не можуть знайти ефективний засіб стримувати потік нелегального розповсюдження контенту. Проблему наслідків піратства, способи залучення порушників до відповідальності, можливі схеми взаємодії між сторонами також розглянуть в ході круглого столу.

У заключній частині дискусії кут зору буде зміщений в сторону факторів стимулювання попиту на операторські послуги. Аналітика показує, що користувачі в мережах інтернет телебачення і цифрового кабельного ТБ віддають перевагу контенту, створеному ефірними телеканалами. При цьому глядачі активно оформляють підписки на додаткові канали і пакети нішевого контенту. Чи планують ефірні телеканали вступити в більш тісну кооперацію з операторами кабельного і супутникового телебачення, в якій залежності перебуває вартість послуг оператора і остаточний вибір абонента, чи впливає пропозицію більшого набору каналів на купівельну поведінку телеглядача - також зможуть дізнатися учасники круглого столу.

До участі в круглому столі запрошуються:

> Олексій Волін, Заступник Міністра, Міністерство зв'язку і масових комунікацій РФ.
> Михайло Сілін, віце-президент Асоціації кабельного телебачення Росії.
> Дмитро Медников, заступник генерального директора ВДТРК.
> Валентина Удалова, директор мереж розповсюдження програм, Перший канал.
> Олексій Єфімов, генеральний директор, ПЕРШИЙ КАНАЛ. ВСЕСВІТНЯ МЕРЕЖА.
> Кирило Лиско, генеральний директор, Цифрове телебачення.
> Михайло Ковальчук, генеральний директор, Сигнал Медіа
> Ольга Паскін, генеральний директор, Національна медіа група.
> Олена Бальмонт, генеральний директор, Viacom в Росії, Україні, країнах СНД і Балтії.
> Ейден У (Aiden Wu), генеральний директор Huawei в Росії.
> Олексій Холодов, генеральний директор, Триколор ТВ.
> Наталя Братчикова, директор департаменту маркетингу фіксованого бізнесу і ТБ, МТС.
> Романчук Віктор Юрійович, директор продуктового офісу «Відео» підрозділу по роботі з масовим сегментом, Ростелеком.
> Жаркин Турсинов, керуючий партнер, директор з розвитку, ЛайфСтрім.
> Кирило Махновський, генеральний директор, Оріон Експрес.
> Михайло Дьомін, генеральний директор, НТВ-ПЛЮС.
> Микола Орлов, регіональний віце-президент, Eutelsat S.A.
> Ксенія Ачкасова, директор по телевізійним дослідженням, MediaScope.
> Олександр Лигер, заступник генерального директора, НСК.


Круглий стіл «Стратегія розвитку бізнесу ефірних і неефірних каналів в різних середовищах поширення» відбудеться 30 січня о рамках 20-ої ювілейної виставки-форуму CSTB. Telecom & Media - найбільшого професійного події в галузі телебачення і телекомунікацій.
Реєстрація доступна на офіційному сайті заходу.

Організатор виставки-форуму: компанія МІДЕКСПО
При генеральній підтримці: Асоціація кабельного телебачення Росії
За підтримки: Минкомзв"язку РФ
Платиновий спонсор Виставки та Форуму: Huawei
Партнер Форуму: VIACOM
Стратегічний партнер Виставки: Триколор ТВ
Генеральний партнер Виставки: Eutelsat
Партнери Виставки: МТС, Контур М

- 26 грудня, 2017

Редакція


RATVODДата: Понеділок, 07.05.2018, 14:50 | Повідомлення # 98
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
В кінці травня в Києві відбудеться

Міжнародний Телерадіоярмарок




30-31 травня у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» відбудеться
XXІV Київський Міжнародний Телерадіоярмарок
- головний щорічний бізнес-форум медіаіндустрії в Україні
.


Організатор - компанія «Теле-Радіо-Кур'єр».

Основні напрямки Телерадіоярмарку: телебачення, радіомовлення, телекомунікації, кіновиробництво, фоторинок і інтернет.

Участь на Телерадіоярмарку - безкоштовна, однак необхідна обов'язкова реєстрація учасників і відвідувачів.

Головні події Телерадіоярмарку-2018:

> VI Міжнародна Конференція «Супутникове TV: Стратегії та ризики українського ринку».
> IV Нарада місцевих ТРО.
> XXІV Ринок контенту для телерадіомовників, провайдерів програмної послуги, Інтернет та ОТТ платформ, інших контент-агрегаторів.
> Панельна дискусія: Напередодні кодування супутникового сигналу. Розвиток платних супутникових платформ - новий старт? Інформаційна безпека.
> VIІ Виставка «Телекомунікації. Супутниковий зв'язок".
> XXІV Виставка «Технічні засоби і технології: TV • Radio • Cinema • Photo».


Нагадаємо, в 2017 році Телерадіярмарку відвідало 3112 фахівців з 942 компаній 26 країн.

- 07 травня, 2018

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 15.05.2018, 19:38 | Повідомлення # 99
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
NAB Show 2018: Рішення для відеозйомки,

тестування і моніторингу відеосигналу




Чи готові споживачі і виробники обладнання ATSC 3.0?
Наскільки затребувані рішення віртуальної реальності (VR) і які перспективи даної технології?
Яка технологія стиснення відео найбільш оптимальна для того чи іншого виду контенту?
Які технології обробки контенту доступні на ринку?


Відповіді на ці та інші питання можна було отримати на найбільшій виставці цифрових медіа, розважальних технологій і контенту NAB Show 2018, яка традиційно проходила в столиці ігрової індустрії США - Лас-Вегасі з 7 по 12 квітня.

Незважаючи ні незначне зменшення числа компаній-учасників виставки в цьому році (до трохи більше 1700), це практично не було помітно з огляду на досить великій площі експозиції (близько 1 млн. кв. футів). А ті, хто відвідав виставку вперше, навряд чи звернули на це увагу. Але навіть, незважаючи на ротацію стендів, у виставці взяли участь понад 240 нових експонентів.

Широта тематики NAB Show дозволяє по праву називатися найбільшою експозицією, де одночасно на одному майданчику об'єднані безліч технологій: мовні, цифрові медіа, телеком, освіту, реклама, ІТ, пост-продакшн, безпеку та ін.



Відвідувачі (яких в цьому році було близько 93 тис.) мали можливість ознайомитися з останніми новинками зі створення, доставки та споживання контенту. Виставка в черговий раз проходила під егідою M.E.T. ефекту - конвергенції медіа, розважальних рішень і технологій. Зокрема, в цьому році для відвідувачів виставки курсував автономний «басик», за допомогою якого відвідувачам пропонувалося більш детально познайомитися з технологією NextGen TV.

Поряд з відомими брендами: NHK, Blackmagic Design, Google, Christie, Panasonic, Verizon, SES, Newtec і ін., а також компаніями з України та країн СНД, серед учасників були і новачки-стартаперів, що розмістилися в спеціальній зоні Sprockit. І, що особливо приємно, в павільйонах зустрічалися написи на мовах країн СНД, включно з українською.

В рамках виставки були також проведені ярмарок вакансій для молодих фахівців, міні-виставка ретротелевізіонного обладнання, а також семінари, круглі столи, конференції ...

Дотримуючись усталені традиції, компанії почали проводити презентації своїх рішень ще до офіційного відкриття експозиції. І, як завжди, далеко не всі з них брали участь безпосередньо на NABShow 2018, обмежившись анонсами своїх рішень і невеликими стендами в найбільших готелях мегаполісу.

Серед основних трендів виставки цього року - штучний інтелект (AI: Microsoft, Google, Amazon), віртуальна реальність (VR), 4K / 8K і HDR (High Dynamic Rate), а також зменшення числа компаній, що займаються напрямком дронів і розширення - робототехніки. «Танцюючі роботи» зустрічали відвідувачів ще на вході в деякі павільйони. Звичайно, мережева безпека і захист контента також не були забуті.

Сонячний Лас Вегас кардинально відрізняється від вітчизняних міст не тільки по екології, а й по використанню енергозберігаючих технологій. Тут на головній вулиці (Стрипі) ви не зустрінете фури (тільки на хайвей), а повітря завжди наповнене квітковим ароматом. Системи поливу в автоматичному режимі забезпечують зрошення в заданий час (ніяких двірників зі шлангами або поливальних машин). Тому навіть хвойні дерева і екзотичні квіти в пустелі відчувають себе непогано.

Всі міські автобуси працюють на природному газі - тому шкода для навколишнього середовища мінімальна. Та й газуючі джипи з виходячим з труби димом як в Україні, тут зустрічається рідко.

Багато дорожніх знаків живляться сонячною енергією (панелі розміщені прямо на вуличних стовпах). А буквально за кілька кілометрів (точніше милях) від Стрипа знаходяться «плантації» сонячних панелей. Не забувають тут і про естетичність, маскуючи антени мобільних станцій під пальми або хвойні дерева.

А тепер розглянемо, які новинки були тут представлені.

Рішення для тестування, моніторингу та вимірювання параметрів



SRI International (США, sri.com) презентувала новий генератор тест-сигналів Visualizer з підтримкою SDR / HDR (4K / UHD / 2K, MPEG-2, H.264, HEVC, RGB 4: 4: 4).

Забезпечується перевірка відеосигналу по більш ніж 20 тестовим параметрам на одному екрані, включаючи помилки при передачі цифрового сигналу.

На стенді Gefei компанія GraVue (США) під брендом GraVue презентувалося кілька недорогих і високопродуктивних рішень для моніторингу відеосигналу: VIO MVS-16-4K (4096 × 2160) і VIO MVS-16-IP (8 SDI-входів і 8 гібридних IP ) з функцією попередження в разі «неполадок» з відео / аудіо-сигналами.

Leader Instruments презентувала ряд новинок вимірювального обладнання для відео- та аудіо-моніторингу: хвильові монітори LV5600 / LV5300 з діагоналлю 7 "і растерайзери LV7600 / LV7300.


Підтримується HDR, 12G-SDI. Модель LV7600 має розмір 1U.

TSL Professional Products презентувала PAM2-IP-3G - рішення в корпусі 1RU / 2RU для моніторингу незжатих сигналів SMPTE 2022-6 і SMPTE 2110, а також 3G / HD / SD-SDI-відео. Є 2 порти Ethernet 10 Гбіт / с, USB (для оновлення ПЗ). Віддалений моніторинг виконується через Web-інтерфейс. Споживана потужність 40 Вт.



Операторам буде цікаво і спільне рішення від Telecomunicazioni Aldena SRL і MPB - це ізотропічна тріаксіальна SEP-антена (Selective Electric) для вимірювання параметрів електромагнітних полів, комбінована з аналізатором спектру і радіочастотним комутатором. Діапазон частот 100 КГц - 3,6 ГГц, дальність дії до 300 м.

Компанія Promax презентувала модуль віддаленої телеметрії з підтримкою DVB-T / T2 / ATSC.



А компанія Traffic Sim (Японія) - рішення STBWatcher для відеомоніторингу.



Will-Burt (США) презентувала D-Tec Safety System - рішення для визначення перевищення параметрів електромагнітного і електостатичного випромінювання, яке допоможе операторам убезпечити своє обладнання.

Устаткування для перевірки лінз, широко використовуваних в проекторах, презентувала Chrosziel (Німеччина). Рішення Lens Test Projector TP-7 орієнтоване на продукцію ARRI, Sony, Canon, Nikon, Leica, Olympus і ін.

Популярність використання дронів в телерадіоіндустрії як і раніше росте. Так, Sixarms виконує моніторинг сигналів телерадіостанцій в діапазоні 500 КГц - 6 ГГц за допомогою коптеров.

Рішення для відеозйомки (камери)



Компанія SHOTOVER анонсувала камеру SHOTOVER M1 з 6ти-осною гіростабілізацією, орієнтованою на роботу з 2K / 4K / 8K. Модель очікується до кінця року.

Анонс зробила і Blackmagicdesign - це Blackmagic pocket cinema camera 4K. Модель очікується восени по рітейл-ціною $ 1295.



JVC презентувала 2/3 "HD-камкодер GY-HC900- оптимальне рішення для спортивних і студійних зйомок.



Камера підтримує 1080 / 720p, має низьку затримку (менше 500 мс), є інтегрований Wi-Fi (2.4 / 5 ГГц), співвідношення сигнал / шум 62 дБ. Вибрані моделі комплектується здвоєним LTE-модемом.

Antelope Femto - нова мініатюрна мовна камера від компанії Antelope Camera Systems. Її розмір всього 30x30x31 мм. Модель підтримує 1080 @ 60p і дистанційне керування.



Shenzhen ImagineVision Technology (Китай, z-cam.com) презентувала 4K-камеру Z Cam E2 (очікується на початку літа). Підтримується 120 fps, H.264 / H.265, HDMI, SDI (опція), Ethernet 1 Гбіт / с (для прямого мовлення і настройки).



Компанія Ametek Vision Research (США, phantomhighspeed.com) представила Phantom v2640 - модель ультрашвидкісної четирьохмегапіксельної камери (2048 × 1952) з пропускною спроможністю до 26 гігапікселя/с, непогано справляється зі зйомкою в умовах низької освітленості.



Камера має високу чутливість (ISO до 25000), комплектується пам'яттю на 74/144/288 Гб, а також 1 (2) Тб CineMag IV. Згідно з експортними вимогам, дане обладнання даної компанії має обмеження як на використання не проживають в США користувачами, так і на поставки за межі країни (потрібна ліцензія від департаменту Комерції США).

Серед свіжих моделей ARRI - рішення Alexa LF з підтримкою 4K / UHD / 2K / HD, включаючи власний формат ARRIRAW до 150 Мбіт/с.



Lumens Integration представила нову VC-A50PN - PTZ (pan, tilt, zoom) IP-камеру для ширококутної зйомки з підтримкою технології NDI. Підтримується FullHD 1080p (60fps), PoE (Power over Ethernet), двадцатітікратний зум і непогана «картинка» при недостатньому освітленні, а також HDMI, 3G-SDI, Ethernet, H.264 / SVC, затримка 120 мс. Рішення оптимально як для відеозйомки навчального процесу в слабо освітлених аудиторіях, так і для відеоконференцій, а також для мовлення. Максимальний кут повороту по вертикалі 120 град., Співвідношення сигнал / шум більше 50 дБ, витримка до l / 10000С. Кут огляду по горизонталі 63 град., Мінімальна освітленість - 1 люкс. Управляється камера через Ethernet / RS-232 / RS-422.

Datavideo Technologies презентувала камеру NightHawk NH-100 (очікується найближчим часом). Рішення підтримує HDMI і 2x3G-SDI відмінно працює в умовах слабкої освітленості (нічні клуби, дискотеки, концерти та ін.).



Далі буде…

Олег Нікітенко

- 15 травня, 2018



RATVODДата: Четвер, 17.05.2018, 20:19 | Повідомлення # 100
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
У травні пройде конференція «Супутникове TV:

Стратегії та ризики українського ринку»




30.05.2018. 14:00 - 17:00. Конференц-зал №1.


Організатори:

• Компанія "Теле-Радіо-Кур'єр"
• Онлайн журнал Mediasat

Модератор Конференції: Ірина Сахно, Виконавчий редактор, онлайн журнал Mediasat


Конференція - відкрита.

До участі в Конференції запрошуються профільні фахівці та організації: • ТРО • Оператори супутникового зв'язку • Компанії телекомунікаційної галузі і зв'язку • Дослідницькі служби • Юридичні компанії • Регуляторні державні органи • Інші профільні організації.

Статистика: • 2015 - 116 учасників. • 2016 - 103 учасника. • 2017 - 132 учасника.

Формати роботи: Доповіді. Презентації. Панельні дискусії. Питання та відповіді.
Робочі мови (без перекладу): українська, російська, англійська.

У Програмі Конференції
(Програма формується)


»Відкриття Конференції
»Доповідь" Потенціал ринку супутникового і платного телебачення в Україні "
Спікер: Ірина Гребінський, Старший Медіааналітіка департаменту дослідження телевізійної аудиторії Індустріального Телевізійного Комітету (ІТК)
»Презентація" Прогноз розвитку ринку платного телебачення в Україні ".
Спікер: Сергій Бойко, засновник, директор, Незалежне рейтингове агентство "БігДата ЮЕЙ".
»Презентація AMOS - Spacecom.
»Презентація EUTELSAT.


»Панельна дискусія

Теми для обговорення:


• Напередодні кодування супутникового сигналу
• Розвиток платних супутникових платформ - новий старт?
• Інформаційна безпека.


Учасники дискусії:

- Валентин Коваль, Член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення
- Олег Черниш, Член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення
- Юда Амір (Jehuda Amir), Віце-президент з продажу в країнах СНД, AMOS - Spacecom
- Федір Гречанінов, Директор зі стратегічного розвитку Групи StarLightMedia
- Онно Зонневельд (Onno Zonneveld), Глава Представництва SES в Україні та країнах СНД
- Андрій Мальчевський, Директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення Групи Компаній 1 + 1 Media


До участі в дискусії запрошені представники супутникових операторів; медіагруп «1 + 1 медіа», Inter Media Group, Star Light Media, «Медіа Група Україна»; телеканалів; провайдерів платного телебачення; Національної ради України з питань ТБ і РМ; інших профільних організацій.

- 17 травня, 2018

Редакція


RATVODДата: П`ятниця, 25.05.2018, 22:04 | Повідомлення # 101
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн


NAB Show 2018: телеприставки, монітори

і рішення для захисту контенту




Сет-топ-бокси, приймальне абонентське обладнання і рішення для захисту контенту


Серед вітчизняних виробників абонентського обладнання відзначимо компанію «Инфомир», яка була представлена ​​на виставці американським дистриб'ютором. На виставці презентувалися кілька нових моделей IPTV / OTT сет-топ-боксів. Серед них новинки на базі чіпсета BCM75839: MAG322 (оперативна пам'ять 512 Мб, флеш-пам'ять 512 Мб), MAG322W1 (теж, але з Wi-Fi b / g / n), MAG324 ( «оперативка» 1 Гб, EMMC 512 Мб) , MAG324W2 (1 Гб, EMMC 512 Мб, Wi-Fi b / g / n / ac). Незабаром очікується ще одна розробка - MAG424A / 424AW3 з підтримкою UHD / 4K / HEVC на чіпсеті Hi3798 на базі ОС Android 7.1 (оперативна пам'ять 2 Гб, EMMC 8 Гб, Wi-Fi b / g / n / ac, Bluetooth 4.1 / 3.0).

Videostrong Technology (Китай) продемонструвала Octa Core Android TV Box S912 в двох майже нерозпізнаних візуально модифікаціях на базі ОС Android 6.0 / 7.1. Рішення виконано на базі процесора Amlogic Cortex-A53 1,5 ГГц з графічним чіпсетом Mali T820MP3. Підтримується H.265, H.264, а також HDMI, Ethernet 10/100/1000, DRM. Об'єм пам'яті DDR3 2/3 Гб і eMMC-пам'ять до 32 Гб. Ще одна модель - KB5 під управлінням ОС Android 6.0 на чіпсеті Amlogic S905X (ARM A53 2 ГГц) з графічним чіпсетом Mali-450. «На борту» 2 Гб DDR3 і 16 Гб EMMC-пам'яті. Є вбудований Wi-Fi (802.11 b / g / n / ac), Ethernet 10/100 Мбіт / с. Підтримується HDMI, HDR, 4K / H.264, HEVC / H.265, CAS.

Компанія WeTek анонсувала модель Hyperion Android TV 4K, доступну поки тільки для користувачів в Африці.



У лінійці компанії Atlanta DTH (США, ТМ Tolka) представлені STB різного застосування. Так, модель A1100 виконана на чіпсеті M3823 з пам'яттю 256 Мб DDR3 (додатково флеш-пам'ять 128 Мб). Рішення працює під управлінням ОС Linux і підтримує DVB-C / S / S2 / T / T2, MPEG-4 / H.264, OSD-управління, Wi-Fi і CAS. Програмне забезпечення (ПО) оновлюється через USB, Ethernet або ефірний сигнал. Є HDMI.

Ще одна модель IPTV сет-топ-боксу IP7880 під управлінням ОС Linux виконана на чіпсеті MS07866 (512 Мб DDR3 + флеш-пам'ять 256 Мб). Підтримується MPEG-4 / H.264, USB, HDMI, Ethernet 10/100 Мбіт / с, а також CAS / DRM. Оновлення програмного забезпечення через USB або Ethernet.

Модель AI2200 під управлінням ОС Android підтримує DVB-C / S / S2 / T / T2, MPEG-4 / H.264, HEVC / H.265, MPEG-DASH, CAS / DRM. Апдейт ПЗ виконується через USB, Ethernet або ефірний сигнал.

Однак STB не їсти єдиний профіль Atlanta DTH. Компанія також презентувала власну запатентовану технологію Digital Signature Engine, за допомогою якої в кожен «плеєр» інтегрується цифрова мітка, унікальна для кожного девайса. У разі якщо виявляється конвент, ретранслюється з мережі оператора, виконується звірка ідентифікатора цифровий мітки. При розбіжності до «невідомому джерелу» контенту застосовуються «санкції».

У деяких рішеннях, як наприклад, Nature TV, представлений компанією GoShip Electronics, проектор інтегрований з STB (DVB-C / S / S2 / T / T2).

Монітори та панелі для мовників


Atomos анонсувала монітор Atomos Ninja V (5,2 ", очікується в III кварталі) на базі IPS-панелі з підтримкою 4Kp60 (1920 × 1080), HDR.



При вазі всього 350 м монітор можна підключати до будь-камері. Підтримується HDMI, SSD (що дозволяє відмовитися від внутрішньої компресії і зняти обмеження на час запису). Рішення оптимально для DSLR-камер і ігрового застосування.

Boland презентувала серію 4K-моніторів з підтримкою HDR: 4K09-HDR, 4K17-12G, 4K17-HDR, 4K24-12G, 4K24-HDR, 4K31-12G, 4K31-HDR, 4K43-12G, 4K49-12G, 4K55-12G, 4K55OLED, 4K55QD-HDR, 4K65-12G, 4K65OLED, 4K75-12G, а також монітори для монтажу в стійку з відображенням сигналу в хвильової і векторної формах: BRM09 (2 дисплея), BRM09 (2 дисплея), BRM05-Triple (3) , BRM043-Quad (4), BRM207Q-Septulpe (7).



Моделі 4K-xx підтримують HDMI, RGB 4: 4: 4. а також хвильову і векторну форму сигналу. Характерним для лінійки є і підтримка 12G / 3G-SDI (зокрема, для 4K09-HDR, 4K24-HDR, 4K31-HDR, 4K55OLED, 4K55QD-HDR, 4K65OLED).

Canon презентувала SDR / HDR-монтіори DP-V1710 (17 ") і DP-V2421 (24").



Модель DP-V1710 підтримує 8K / UHD (3840 × 2160), 12G-SDI і дозволяє «коннектіться» з камерами Arri, Canon, Panasonic і ін., А DP-V2421 «дружить» з 4K (4096 × 2160) і HD- SDI. Обидві новинки підтримують HDMI.

Ikegami Electronics презентувала кілька моделей мультіформатних LCD-моніторів: HLM-2460W (24 ") і HLM-1760WR (17"). Обидві моделі підтримують FullHD, HDMI, USB, 3G / HD / SD-SDI, а також дозволяють відображати сигнал в хвильової і векторної формах.



Корейська фірма Bon Electronics продемонструвала 7 "LCD-рекордер Mini-Rec із записом на USB (до 2560 Гб).



Компанія також анонсувала нові моделі: BMQ-183 - монітор 18,5 "(SD / HDMI), комутатор BVS-300 (6xDVI) і мультівьювер BMQ-210 (4xHDMI).

Представлена ​​компанією Benq модель монітора PV271 (серія VideoVue) для постпродакшену забезпечена IPS-матрицею (3840 × 2160) з підтримкою HDR, 12G-SDI, HDMI, USB (очікується до кінця року).



Flanders Scientific продемонструвала модель XM650U - 65 "UHD OLED-дисплей (3840 × 2160). Рішення підтримує SDR, HDR, 3G / 12G-SDI, 4K, а також відображення сигналу в хвильової і векторної формах.

Корейський виробник TVLogic презентувала кілька моделей моніторів: LVM-241S (24 ", 1920 × 1200, FullHD, початок продажів з травня) на базі IPS-матриць. Підтримується 3G-SDI, HDMI, DVI, Ethernet, USB (оновлення ПЗ), тайм код, векторна і хвильова форма відображення сигналу. Споживана потужність 65 Вт. Ще одна модель LUM-313G має діагональ 31,1 "і підтримує 4K / HDR, HDMI, 12G / 6G / 3G-SDI, споживана потужність 125 Вт. Перші дві моделі мають кут огляду 178 град. Модель LUM-318G має діагональ 31,1 "і підтримує 4K / UHD, HDR, HDMI, 12G / 6G / 3G-SDI, а також відображення сигналу в векторної і хвильової формі. Модель LUM-430M з діагоналлю 42,5 "підтримує 4K / UHD, HDMI, 12G-SDI і споживає 96 Вт.

Продемонструвала новинки і компанія Samsung - монітор LED 1.2 (серія IF), а також Feelworld і Zhangzhon Seetec Optelectronics Technology (ТМ Seetec, Китай) - FH703 (7 ", 4K, IPS, HDMI, очікується з середини літа) і FS173-S4K ( 17,3 ", FullHD, 3G-SDI, HDMI).



Lilliput Electronics (США) також презентувала кілька моделей накамерні 4K / FullHD-моніторів з підтримкою HDMI: A5 (5 ", ф.5941) і FS7 (7", 3G-SDI).

Wohler Technologies представила 5 "HDMI-монітор RM-2350W-3G для монтажу в стійку з підтримкою 3G / HD / SD-SDI і відображенням сигналу в хвильової, векторної і гістограмного формах.

AEQ SA (власник ТМ KROMA Telecom) представила мовні 4K-монітори LM9000 24 "(3840 × 2160) і 31" (4096 × 2160). Рішення підтримують HDR і віддалений моніторинг через Ethernet.



Densitron Technologies презентувала дві моделі 6,6 "дисплеїв: UReady-16600D і UReady-16600T на базі IPS-матриць (1440 × 240).



Серед новинок SWIT Electronics America - HDMI-монітори з підтримкою 3G / HD / SD-SDI: FM-21HDR (21,5 ", 1920 × 1080, HDR, USB), FM-24DCI (24"), FM-32QUAD (31 , 5 ").



Привертала увагу відвідувачів і презентована компанією Sharp відеостіна розміром 330 "(8 × 104", 17280 × 5280 або 8 × 2,5 м!).



Shenzhen Gloshine Technology (Китай) продемонструвала панелі для відеостін для внутрішнього монтажу X1.9 (розмір пікселів 1.9 мм на базі LED SMD1010), а також анонсувала випуск моделі X2.53 (2.53 мм на базі LED SMD1515 / SMD2020) і X3.8 (SMD2020).

DeepSky (Гонконг) анонсувала прототип цифрової панелі VEGA (0,93 мм) з щільністю світлодіодів 1,2 млн / кв.м і кутом огляду 178 град. Колірна температура налаштовується (заводські настройки 6500K). Підтримується HDMI, 12G- SDI, Ethernet 10/40 Гбіт / с. Розмір модуля 216 × 108 мм. Можливе використання як усередині приміщень, так і на вулиці (ступінь захисту IP65). Час роботи до зниження яскравості на 50% - 150 тис.ч. Споживана потужність 720 Вт / кв.м. (HDR) або 1600 Вт / кв.м. (Максимальна яскравість). Фінальний реліз очікується влітку.

Shenzhen Retop LED Display (Китай) представила серію комерційних дисплеїв HiPad як заміну для DLP / LCD - модель 110 "(1536 × 864) з споживаної потужністю 950 Вт і кутом волок 160 град. для монтажу на стіну або на підлогу. Підтримується HDMI, USB, Ethernet, IPTV, VR. Гарантується 100 тис. Годин роботи.

Epson продемонструвала кілька моделей проекторів: PRO L1715SNL, PRO L1750UNL, PRO L1755UNL. Всі три моделі підтримують HDMI, DVI-D (дві останні додатково - 3G-SDI). Час напрацювання на відмову 20 тис.ч.

Shenzhen Lamp Video Technology (Китай) продемонструвала панелі для відеостін зовнішнього застосування (IP65) SUR4525 (розмір пікселя 2.5 мм, колірна температура 2500-1000K, гарантія 150 тис.ч), а Ledman Optelectronics (Китай) - панелі M1.5 для використання всередині приміщень з типорозміром 608 × 342 мм і кутом огляду 160 град. (IP30, розмір точки 1,58 мм).



Тестове мовлення сигналу в форматі 8K (Super Hi-Vision / Ultra HD) стартувало в Японії 1 серпня 2016 року. Офіційний запуск супутникового мовлення в даному форматі заплановано на грудень 2018 Розробник технології - японська компанія NHK (Japan Broadcast Corporation) - має намір забезпечити 8K-мовлення з Олімпійських і Паралімпійських Ігор в Токіо в 2020 р А орієнтовно 2030 р телеглядачі зможуть в повною мірою насолоджуватися об'ємним 3D-телебаченням.

Серед інноваційних рішень NHK, презентованих в окремій «зоні майбутнього» Futures Park, відзначимо кілька. Серед них - система уповільненої відеоповтору на базі швидкісної 8K-камери (33 мегапікселя, 240 Гц). Рішення здатне одночасно записувати і відтворювати «слоумоушен» в режимі 8K / 60 Гц. 8K-сигнал (RGB 4: 4: 4) транслюється через спеціальний кабель U-SDI (Ultrahigh definition, рекомендація ITU-R.BT.2077).

Ще одна інновація NHK - система трансляції через IP сигналу, стисненого за методом «меззаніновой архітектури» (mezzanine signal).



Зараз найбільш часто використовується два варіанти: нестислий сигнал і сигнал, повністю стислий і готовий до трансляції. Але додатково існує ще один метод - «серединка». Сигнал (бітстрім) злегка стискається, щоб стати «зручним» для трансляції в багатьох DTV-мережах (потрібно близько 45 Мбіт / с). Саме такий «мезаніновий» варіант і пропонує NHK.
Рішення призначене для віддаленого виробництва телепрограм (наприклад, для передачі сигналу в максимальній якості з камери на стадіоні в телестудію). Для цього потрібно небагато менша, ніж для нестислого 8K-сигналу, пропускна здатність каналу. При цьому зберігається висока якість відео, яке можна використовувати для обробки в режимі реального часу, а також забезпечується низька затримка. Таким чином, за допомогою Ethernet 10 Гбіт / с і мультиплексування рішення дозволяє передавати 8K-відео (60 Гц) на великі відстані без використання дорогого додаткового заліза.

Технологія віртуальної реальності (VR), на жаль, залишає бажати кращого в плані якості картинки, яка досить часто сильно пікселізовану (хто пам'ятає період 1990-х і популярні тоді CGA-дисплеї, зрозуміє, про що мова). Більшість «моніторів» в окулярах VR має роздільну здатність. Для вирішення цього завдання NHK вперше продемонструвала VR на базі OLED-мікродісплеев з підтримкою 8K (презентація проводилась спільно з Semiconductor Energy Laboratory). Правда, щоб подивитися на картинку, кожен відвідувач одягав «серветки». Тому черга з бажаючих представляла собою шеренгу отаких «Зорро» в белах масках. Як приклад для демонстрації використовувалося зображення Японського агентства аерокосмічних досліджень (Japan Aerospace Exploration Agency).

Технологія 8K - це не тільки телемовлення. Відео з високою роздільною здатністю затребуване в медицині (проведення операцій), навчальному процесі, відео-презентаціях музейних експонатів. Не слід забувати і про системи відеоспостереження і безпеки (коли збільшені фрагменти з HD-відео неможливо використовувати через розмитості картинки). В «арсеналі» NHK зараз широкий набір постійно поповнюється контенту: від балету «Лускунчик» і Олімпійських Ігор до національних парків, галерей Лувра і т.д.

Далі буде…

Олег Нікітенко

- 25 травня, 2018

RATVODДата: Четвер, 31.05.2018, 17:44 | Повідомлення # 102
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Закінчення.

NAB Show 2018: антенне обладнання,

рішення для операторів, мовників і захисту контенту




Рішення для операторів і мовників



Телеоператори, які проводять зйомку контенту на різних виїзних заходах, оцінять презентований компанією Dejero роутер GateWay в корпусі 1U для установки в стійку в автомобілі.



Рішення спрощує взаємодію між операторами і ньюсрум. Підтримується до шести 3G / 4G / LTE-лінків і до шести гігабітних портів, VPN-тунелювання, Wi-Fi (802.11b / g / n / ac), настроїти через web-інтерфейс.

Mobile Viewpoint BV (Нідерланди) презентувала недорогу платформу IP Sports Producer - масштабується,, які за допомогою всього однієї 24-мегапіксельної камери з оглядом на 180 градусів забезпечує автоматизоване відеовещанія спортивного контенту.



Nippon Control System (Японія) презентувала Video over IP конвертор (буде доступний до кінця року) серії DCB-IP, що забезпечує двосторонню конвертацію між SMPTE 2022 і SMPTE 2010 включаючи SMPTE ST 2022-6 (передача сигналу з високим бітрейтом через IP), SMPTE ST 2110-20 (нестиснене відео). Реалізована функція генератора сигналів. Підтримується USB 3.0, HDMI, Ethernet. Управління виконується через web-інтерфейс.



The Fine (Корея) анонсувала TFC-21Q3 - UHD кроссконвертер (очікується восени). Підтримується HDMI, USB, Ethernet, 12G-SDI. Є вбудований web-сервер.



Advantech представила HEVC-енкодер - PCIe-карту Advantech VEGA 6304 (8Kp60, HDR, 4: 2: 2, 15x3G-SDI, очікується влітку) і 4х-канальну інтелектуальну відеокарту VEGA-400 (4 Гб DDR4, споживання 75 Вт).



А Niagara Video Corporation презентувала бюджетні енкодери з підтримкою H.264: Mini-100 ($ 999), Mini-150 ($ 1299) і Mini-200 (HEVC, HDMI, до 9 вихідних потоків).



Прототип HEVC-енкодера (4K / 120p) презентувала і NTT Group.



Cobalt Digital продемонструвала кілька рішень. Це модульні відеокарти на платформі OpenGear: OG-PC-X86-A (пам'ять 2 × 2 Гб DDR3) і OG-PC-X86-B (пам'ять 2 Гб DDR3) під типорозмір 2RU. В обох рішеннях використаний чотирьохядерний процесор Intel Pentium N4200 з частотою 1,1 ГГц (шина 2,5 ГГц) і графічний чіпсет Intel HD Graphics 505. Серед анонсованих рішень - лінійка відеокарт 9992 на базі FPGA-технології. Рішення комбінує в собі енкодер 9992-ENC-4K-HEVC і декодер 9992-DEC-4K-HEVC (очікується восени). Підтримується SMPTE 2110, 2022-6 / 7 та ін. Комбінація цих двох «залізяк» дозволяє транслювати відеопотік через IP-мережу. Підтримується 12G / 3x3G-SDI. Заплановано кілька модифікацій з підтримкою MPEG і HEVC. Компанія також анонсувала декілька знаходяться в розробці варіантів мультівьюверов на шість 4K-входів з підтримкою 12G-SDI і HDMI: 9971-MVG-4K і гібридний 9971-MVG-4H-4K.

Rextron International (Тайвань) представила HDMI-екстендер для передачі FullHD-відео (H.264) на відстань до 100 м по кручений парі CAT5e / 6. Рішення включає передавач (IPVXM-010L / IPVXM-012L) і приймач (IPVXM-010R), і дозволять транслювати до 99 каналів через мережу Ethernet 100 Мбіт / с. Підтримується як оригінальне дозвіл, так і даунскалінг. Затримка при передачі / прийомі для режиму 1080p становить 0,16 / 0,32 с.



GatesAir (США) презентувала кілька нових рішень: Intraplex IP Link 200A (очікується влітку) - IP-кодек за доступною ціною в корпусі 1RU; мережевий IP-шлюз IPConnect (очікується влітку) з підтримкою до 12 туннеліруемих потоків для прийому / передачі (multicast / unicast / multi-unicast).



Віддалене управління через web-інтерфейс. Підтримується різний IP-трафік (HD.Radio, DAB / DAB +, DRM). Ще одна анонсована новинка - ексайтер Flexiva FMXI 4G (очікується у вересні).



360 Systems (США) презентувала TSS-2470II - мовний сервер під керуванням ОС Linux з можливістю варіювання затримки від 3 с до 24 год без втрати записуваного HD / SD-контенту. Сервер виконаний в корпусі 1U з підтримкою RAID5 і забезпечує затримку «на льоту».



Рішення Falcrum AT / 12G від Slomo.tv орієнтоване на роботу з 4Kp60. Підтримується одночасний запис чотирьох каналів, плюс 4 на пошук і плюс 2 на відтворення (12G / (4K) / 3G, HD / SD); SSD (до 533 ч HD-відео), SATA. На час виставки ціна відеомагазину становила $ 60 тис. У корпусі 4U (19 ") розміщений вбудований мультівьювер, два порти Ethernet 10 Гбіт / с, USB 3.0, eSATA. Споживана потужність 500 Вт.



Cogent Technologies представила портативний передавач BodyCaster R-40 - оптимальне рішення для мовлення в режимі online. Компактна і легка модель з корекцією помилок підтримує до дев'яти каналів для передачі по мережах стільникового зв'язку 3G / 4G. Підтримується HD / SD-SDI, HDMI, USB, H.264, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Ethernet 10/100 Мбіт / с. Для моніторингу використовується вбудований 3,5 "дисплей, а для зберігання даних - SD-карта (до 128 Гб). Споживана потужність 17 Вт.



TVU Networks представила TVU Producer Pro - лоукост-рішення на базі хмарних технологій для створення контенту для соцмереж або Web-стрімінга з використанням різних камер-джерел сигналу. Одночасно можна обробляти до 6 відеопотоків. Не менш цікавим є програмне забезпечення (ПО) TVU Media Mind - технологія для мовників для точного пошуку фрагментів відеоконтенту. Зазвичай доступні зараз рішення дозволяють знаходити довгі «шматки» (тривалістю 1-2 ч), в той час як шуканий фрагмент відео займає всього кілька хвилин або навіть секунд. Крім того, рішення забезпечує пошук по заданому кадру (наприклад, по зображенню людини).



XtremeSat (Orbital Media Networks) презентувала для північноамериканського континенту (США, Канада, Мексика) однойменне супутникове рішення, яке підійде телеоператорам, яким необхідний прямий ефір в будь-якому місці. Рішення включає супутникову тарілку і модем UHP-1000. Його можна використовувати для надання Internet-доступу і супутникового зв'язку. Залежно від тарифного плану підключення, використовується тарілка від 0.98 м до 1.2 м. Тарифні пакети варіюються від передплачених по трафіку (4 Гб за $ 125 (річний контракт) / $ 150 (місячний контракт)) або помегабайтна оплата ($ 64.99 + 0.25 / Мб (річний контракт) або $ 74.99 + 0.30 / Мб (місячний контракт). Для зазначених тарифних планів забезпечується швидкість download / upload в 2 Мбіт / с / 1 Мбіт / с. Доступні також і тарифи без обмеження по трафіку при річному контракті: від $ 364 (768 Кбіт / с / 0.5 Мбіт / с) до $ тисяча триста двадцять п'ять (3 Мбіт / с / 2 Мбіт / с).

Ньюсрум і телестудії зацікавить рішення Aramyst від NVerzion (США). Програмно-апаратний комплекс дозволить істотно заощадити час на підготовку і передачу відеоматеріалу (по завіреннях розробників, до 90%). Так, для передачі нестисненого відео тривалістю 1 годину зазвичай потрібно близько двох годин, рішення дозволить виконати це за 10 хв. «Серцем» системи служить чотириканальний мовний відеосервер Infinity. Рішення має як засобу транскодування, так і редагування HD / SD-відеоконтенту, і дозволяє створювати контент, готовий до прямої трансляції. Для зберігання відео доступні 6 Тб SSD і 6 Тб SATA.



Davicom (підрозділ Comlab Telecommunications, Канада) презентувала потужне рішення Cortex360 - віддалену систему адміністрування для телерадіостанцій. Початок продажів намічено на літо 2018 року.



Апаратна частина реалізована в корпусі 1U під управлінням ОС Linux. Є 8 аналогових і 16 цифрових входів. До 1 липня устаткування доступно за ціною $ 4795 (замість $ 6589). Підтримується Ethernet, USB (до чотирьох зовнішніх пристроїв для зберігання даних), є модем.



Все більше число американських компаній орієнтуються на новий стандарт цифрового мовлення ATSC 3.0. Зокрема, компанія Myat представила систему радіофільтров з водяним охолодженням для передавачів в діапазоні 470-862 МГц, піклуючись про зниження енергоспоживання обладнання.



Презентований компанією Socionext America 8K-декодер / медіаплеєр S8 дозволяє відтворювати 8K-контент на чотири 4K-монітора або на один 8K-монітор. Джерелом контенту служить USB або контент з «хмари» (через Ethernet 1 Гбіт / с). Підтримується HEVC, HDMI, USB. Споживана потужність 50 Вт.

Spin Digital Video Technologies представила софтверний медіаплеєр (HEVC / H.265, HDR, UHD) для роботи з 4K / 8K / 16K-контентом (RGB 4: 2: 2, 4: 4: 4).



Представлене компанією ABonAiR бездротове 4K / UHD-рішення AB612 для передачі даних в мікрохвильовому діапазоні з затримкою 7 мс підтримує обладнання Ikegami, Sony, Panasonic, Hitachi, Grass Valley. Забезпечується дальність зв'язку до 500 м на неліцензованому частотах. Рішення забезпечує безперервну трансляцію спортивного контенту без втрати пікселів навіть при зміні зон покриття між передавачами. Завдяки технології Fiber Coverage Extender забезпечується одночасна трансляція контенту з різних місць (наприклад, з футбольного поля, трибун з глядачами, коментаторських кабін і т.д.) або навіть з різних майданчиків (футбольний стадіон, баскетбольна арена, басейн і т.д.) .

Shenzhen Crystal Video Technology (Китай) продемонструвала фінальну версію системи бездротової передачі даних на великі відстані (до 500 м) BeamLink Quad [ds145622.JPG]. Підтримується чотири HD-каналу, HDMI, SDI. Робоча частота передавача 5,1-5,8 ГГц. Дальність зв'язку варіюється до 300 м (15 Мбіт / канал) або до 500 м (8 Мбіт / канал). Споживана потужність передавача 12 Вт, приймача 20 Вт. Ресивер підтримує Wi-Fi 802.11n.



Наступне рішення - Pro300 Plus - система бездротової передачі HD-сигналу на відстань до 300 м з підтримкою 1080p. Частота 5,1-5,9 ГГц, споживання передавача 8 Вт, приймача 7 Вт. Ще одна модель використовувалася під час Зимових Олімпійських Ігор 2018 - Pro200 - бездротова багатофункціональна система передачі даних з дальністю дії до 200 м (1080p). Потужність передавача 7 Вт, приймача близько 5-6 Вт. Частота 5,1-5,8 ГГц.



Datavideo Technologies презентувала кілька рішень, серед яких: чотириканальний потоковий енкодер / рекордер NVS-40 ($ 1799) і консоль HS -1300 Mobile Cast, що виконує функції шестиканальної портативної HD-студії ($ 3499).

Gudsen Technology представила Moza Mini-Mi - стабілізатор (gimbal) для смартфонів з бездротовою зарядкою.



Компаніям, які зацікавлені у високій швидкості передачі даних, буде цікаво рішення Jetstream, за допомогою якого «знімається» обмеження на пропускну здатність і швидкість передачі даних.

З огляду на постійно спостерігається конвергенції контенту з різних джерел, наприклад, c контентом, що надаються користувачами, інтерес для ньюсмейкерів представляє і рішення BTI Instant News, що дозволяє додавати користувачам свій контент в режимі реального часу, після чого нова «картинка» транслюється в ефір.

Пристрої зберігання даних


ProGrade Digital анонсувала карти UHS-II V90 з підтримкою швидкості читання до 250 Мбайт / с і запису до 200 Мбайт / с. Доступні ємності на 64 Мб ($ 99.99), 128 Мб ($ 189.99) і 256 Мб ($ 379.99). Рекомендується до використання з лінійками камер Canon EOS, Panasonic GH5S, AU-EVA1. Компанія також анонсувала карту пам'яті CFexpress 1.0 ємністю 1 Тб (!), Проте її ціна поки невідома. [Ds145349.JPG] Параметри новинки вражають: швидкість читання не менше 1400 КБ / с і запису - щонайменше 1000 КБ / с.



Other World Computing представила рішення для зберігання даних: Mercury Elite Pro Quad ємністю до 48 Тб з підтримкою RAID, USB 3.1 (до 947 Мбайт / с).



Також презентувався док-девайс Thunderbolt Dock (USB 3.1, Ethernet 1 Гбіт / с, SD-слот) і зовнішній GPU-модуль Mercury Helios FX для вирішення графічних завдань VR, AR, ігор тощо



Антенне обладнання


Серед останніх рішень від AVL Technologies - кілька антен [ds145975.JPG, ds145978.JPG]. Так, модель FlyAway 915 з тарілкою 0,98 м - це легка карбоново-алюмінієва антена з дванадцяти сегментів для Ku-діапазону (опційно підтримується діапазон Ka / X).



Ще одна легка модель FlyAway 0,75 м складається з шести карбоново-алюмінієвих сегментів і підтримує діапазони Ku / Ka / X. Модель FlyAway Ultralight 0,75 з шести сегментів для діапазонів Ku / Ka / X. Працездатність для перерахованих моделей «зафіксованої» конструкції обох антен зберігається при швидкості вітру до 20 м / с. Час інсталяції менше 5 хв.



Також була представлена ​​модель FlyAway 2015 (2 м) з карбонового композиту для діапазонів Ku / Ka / C / X. Працездатність для незафіксованою конструкції при швидкості вітру до 7 м / с (для закріпленого варіанту до 20 м / с), хоча рішення здатне витримувати і екстремальні пориви до 27 м / с. Час інсталяції до 25 хв.

Серед новинок від Kathrein - антена UTVC-01X.



Рішення для захисту контенту


Серед безлічі рішень даного напрямку відзначимо компанію Friend MTS, яка анонсувала підтримку 4K / UHD в своєму ASiD-сервісі глобального моніторингу преміум-контенту (спортивні заходи, розважальні шоу і т.д.). Система дозволяє мовникам і правовласникам оперативно деактивувати нелегальні стрімінг-джерела контенту, мінімізуючи втрати від піратського мовлення.

Технології та цікаві рішення



Оновлення зачіпають не тільки залізо і софт, а й технології. Так, новий стандарт JPEG-XS (ISO / IEC 21112), розвитком якого займається IntoPIX, і прийняття якого очікується до кінця року, розробляється на базі intoPIX TICO SMPTE RDD35 для додатків, критичних до затримки сигналу. Технологія відрізняється надмалим часом затримки і малим енергоспоживанням.

Автомобільна техніка на виставці була представлена ​​не тільки мобільними ПТС (телестудіями), але і звичайними авто. Зокрема, заслуговує на увагу Audi A8 з інтегрованою системою гібридного радіо RadioDNS. Серед основних можливостей моделі - автоматичне перемикання на стрімінг, якщо трансляція сигнал транслюється нестабільно. Вибір станції виконується із загального списку, без необхідності вибору сигналу (цифра, аналог або стрімінг-радіомовлення).

Ті, хто часто подорожує, оцінять можливості Telna IoT SIM-карти. Доступна мобільний зв'язок в більш ніж 200 країнах світу з американським або канадським номером. Стартовий пакет від $ 10. Карту можна використовувати з різним LTE / 3G-обладнанням для мобільного і потокового мовлення. Зокрема, з IoT Connect - роутером від Telna з можливістю апгрейда до 5G (до чотирьох модемів). Рішення реалізовано на базі ARM Cortex A9 + M4 і підтримує Ethernet 10 Гбіт / с.

Незважаючи на масову відмову від стрічкових накопичувачів і перехід на більш сучасні SSD, флешки і інші більш компактні і швидкі накопичувачі, магнітні стрічки і раніше користуються попитом. Причому мова йде не про останні версії як, наприклад, LT07, а про ... скупці використаних касет в будь-якому стані. Саме такі пропозиції зустрічалися на NAB Show 2018. Так, при кількості до 200 шт. ціна за одиницю DAT160 пропонувалася в межах від $ 5 до $ 50, LT07 (до 1000 шт.) - від $ 25 до $ 55, LT03 (до 1000 шт.) від $ 3 до $ 10.

Висновок


У боротьбі за споживача (будь то телестудії, мовники або кінцеві користувачі), виробники і далі будуть йти по шляху пошуку нових рішень, які затребувані на ринку. При цьому саме обладнання буде ще більш компактними, зі зниженим енергоспоживанням і підвищеною продуктивністю. Спостережуваний в галузі перехід від SDI до IP буде і далі продовжуватися. Звичайно, не будуть забувати і про перспективні технології: ATSC 3.0, штучний інтелект (AI), віртуальної реальності і т.д. Так, популярність технології HDR (High Dynamic Range) буде і далі зростати, так як крім більш «соковитою» відеокартинки, дана технологія дозволяє знімати в складних умовах. Наприклад, при істотно розрізняються рівнях освітленості об'єктів на передньому і задньому плані (коли звичайні камери дають або «висвітлений» задній фон, або «недосвічені» об'єкт зйомки). А не за горами і час, коли телешоу і серіали в форматі 8K через супутник будуть доступні не тільки для жителів Японії і Кореї. Звичайно, мовники при цьому будуть удосконалювати системи захисту контента від нелегального розповсюдження ...

Олег Нікітенко

- 31 травня, 2018



RATVODДата: П`ятниця, 17.08.2018, 12:39 | Повідомлення # 103
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Представлена ​​програма II Конференції

«Боротьба з піратством в Україні: Що зроблено - Що робити. 2018»

в рамках KMW




19 вересня в рамках KYIV MEDIA WEEK 2018 відбудеться конференція для правовласників.


У програмі конференції - результати боротьби з порушенням права інтелектуальної власності в 2017-2018 роках:

> Дослідники - про відвідуваність піратських сайтів. Презентація результатів дослідження українського інтернет-споживача «Де, як і чому споживають нелегальний контент». Аналіз трафіку. Шлях краденого контенту по піратським ресурсам.

> Правовласники - аналіз потенційних збитків правовласників через піратство.

> Кіберполіція - про заходи щодо запобігання порушенню права інтелектуальної власності.

> Провайдери - про існування на ринку нелегальних «конкурентів».

> Рекламодавці - про рекламу на легальному і піратському контенті.

> Представники системи грошових платежів - про платні піратських сервісах і блокування платежів зловмисників.

> А також пошукові системи, дошки оголошень та інші учасники екосистеми піратства - про результати співпраці з правовласниками, плани на наступний рік і нові типи піратського бізнесу.

Конференція відбудеться 19 вересня з 14:00 до 17:00 в Hyatt Regency Kyiv (вул. Алли Тарасової, 5) в конференц-залі Paris.

Організатор - Ініціатива «Чисте небо». До заходу залучено правовласники аудіо-візуального контенту, а також юристи українських та міжнародних компаній з метою конструктивного діалогу для спільного прийняття рішень про майбутні дії по захисту авторських і суміжних прав.

Реєстрація гостей конференції на особливих умовах можлива до 23 серпня 2018 з посиланням. Просимо звернути Вашу увагу, що кількість місць обмежена. Після подачі заявки на участь необхідно отримати підтвердження організаторів.

На KYIV MEDIA WEEK 2018 очікується ще більше зарубіжних гостей і спікерів, офіційних делегацій Кореї, Китаю, Молдови, США та інших країн світу, а також спеціальні заходи від партнерів форуму - провідних українських та міжнародних компаній. KYIV MEDIA WEEK 2018 відбудеться 17-21 вересня 2018 у Hyatt Regency Kyiv (Київ, Україна).

Ознайомитися з програмою форуму можна на офіційному сайті KMW, а стежити за свіжими новинами - на сторінці форуму в Facebook.

- 16 серпня, 2018

Редакція


RATVODДата: Субота, 15.09.2018, 09:54 | Повідомлення # 104
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
УКОЗ не за горами, а в самому серці гір



Є в Україні захід, анонсувати який - особливо приємно.


Пропоную експеримент: заговоріть про УКОЗ з кимось, хто вже там бував, і уважно стежте за його обличчям - воно обов'язково розповзеться в неконтрольованій усмішці. Я не знаю, як це працює, їжджу на конференцію щороку і намагаюся в цьому розібратися, але факт залишається фактом.

Спробуйте! А після цього приїжджайте 4-7 жовтня в Radisson Blu Resort Буковель, с. Поляниця.

Крім гарантованих посмішок укіс пропонує 60+ годин нетворкінгу з 500+ учасниками, 180+ компаній з 5+ країн. Вони обговорюватимуть такі теми: обладнання для провайдерів і новинки теклекомобладнання, PON, IPTV, рішення для бізнесу, юридичні взаємини з державою і партнерами і ін. Про все це можна прочитати на сайті, там же можна і зареєструватися. Або хоча б подивитися відео і фото пейзажів, готелю, нетворкінгу і вечірок - тільки обережно, після цього ви зареєструєтесь навіть якщо і не планували!

Внести свій вклад в програму конференції, висловити побажання і ідеї, задати питання можна в дружному telegram-чаті: t.me/ukoss.



Ірина Сахно

- 14 вересня, 2018



RATVODДата: Вівторок, 04.06.2019, 18:07 | Повідомлення # 105
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
50 років «Ну, постривай!»: «Інтер» покаже

всі серії легендарного мультфільму



Фото: Телеканал Інтер

До 50-річчя «Ну, постривай!» 15 червня о 22:15
«Інтер» покаже в ефірі всі серії культового мультфільму.


Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі телеканалу.

Перша серія мультиплікаційного фільму про пригоди Вовка і Зайця вийшла на телеекрани в червні 1969 року. Забавні персонажі відразу ж завоювали любов мільйонів телеглядачів. На цих добрих і повчальних історіях виросло не одне покоління. Навіть через півстоліття мультфільм із задоволенням дивляться дорослі і діти.

З цієї нагоди телеканал зняв спеціальні промо-ролики, присвячені ювілейній даті.

Один з роликів - це інсценування відомого епізоду «Ну, постривай!», де Заєць перерізає мотузку, по якій на балкон багатоповерхівки намагається залізти Вовк. Ведучі телеканалу «Інтер» Анастасія Даугуле і Андрій Доманський повторили дії мультяшних персонажів.



У другому промо-ролику, присвяченому 50-річчю «Ну, постривай!», Андрій Доманський знявся разом зі своїми дітьми: 14-річною Ладою, 7-річної Кірою і 2-річною Вірою. Для самої молодшої доньки Андрія це перший досвід зйомок. Маля відразу ж опинилася в центрі уваги. Вона швидко адаптувалася на знімальному майданчику і в перервах разом зі старшими сестричками сміялася, співала і танцювала. Дівчата зізналися, що теж люблять дивитися «Ну, постривай!». Що саме буде робити в ролику сім'я Доманських, телеглядачі «Інтера» дізнаються зовсім скоро.

- 04 червня, 2019

Редакція


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Виставки. Конференції. Рейтинги телеканалів. (Підсумки роботи. Ювілеї.)
  • Сторінка 7 з 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024